K-report
 

Archiv do 15.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy a autobusy v Teplicích » Archiv do 15.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 11-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:07:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Franta:Co je to -musí se chtít? Já jsem tady něco navrhl, ale budou občané Krupky chtít přesedat u Pluta? Nebo občané Oseka, Duchcova Hrobu a Košťan v Břízkách? Je samozřejmé, že dopravu v trase Duchcov-oldřichov-Řetenice-Teplice-Proboštov-Bohosudov múže zvládnout vlak a autobusy pak nemusí přes centrum Teplic, ale musí to dotčení občané strpět? Anebo přesněji: strpí to? Zkuste s tímto nápadem kandidovat do zastupitelstev dotčených obcí. Uspšjete-li, není problém začít.
Rudolf_33
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 11-2007
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 19:25:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se občanům obcí Lahošť, Jeníkov, Újezdeček a městské části Hudcov, že jsem jejich zájmy při přesedání v Břízkách opomenul. A taktéž občanům Modlan a Srbic při přesedání u Pluta. A budou mě kamenovat občané Kostomlat, Žalan, Úpořin, Bystřan a spol. za nenavržení přesedání v Proseticích..Ostatně autobusy od Bíliny (a Hostomic, kam vlak nejede) by také mohly být ukončeny na obratišti Nová Ves s tím, že cestující mohou pokračovat do centra trolejbusem, že- a navíc by se tak vyřešila i obsluha Kladrub..

(Příspěvek byl editován uživatelem Rudolf 33.)
ThimmySolaris
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.166.163
Odesláno Úterý, 11. prosince 2007 - 21:45:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A občané Krupky?Chci si taky kopnout
Jinak já bych klidně přesedal... Ale 99,9% líných obyvatel Teplic a okolí asi ne...
Každopádně by se na přesedání musel zavést nový tarifní systém...
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 11-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 08:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dozvěděl vjsem se od jednoho řidiče, že k nám mají přijít ojeté SCANIE ze Švédska.
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 10:08:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Franta: trolejbusová síť v Teplicích bohužel musí existovat v souladu s autobusy. Není to velkoměsto a systém napájecích linek je zde nerealizovatelný. Lze možná jen okrajově v některých případech (viz. částečně Modlanech) ale nijak výrazzně to bohužel nejde.
Jinak nechci zde diskutovat o Ústí, ale všechny klíčové autobusové linky tam centrem projíždějí a jen dvě jsou návazné na trolejbus (a to ve špičce také jezdí do centra). Navíc Teplická síť je na velmi dobré úrovni a je flexibilní (narozdíl od té kolabující Ústecké)
http://cnds.cz
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 11-2007


Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 16:18:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nepamatuji, že by někdy ve špičcč e u nás zkolabovala sit, i mimo. Sice je přibližně staré, jako ústecké, ale to naše je udržované.
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 9-2003
Odesláno Středa, 12. prosince 2007 - 20:42:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin: celá ne, úseky ano.
JMX. Navíc k mému názoru na napájení a podobně.
V Ústí jsou autobusy vedeny většinou po souběžných komunikacích, než jezdí trolejbusy ( oblast chemičky, spoje vhodně propujují tratě ( klíše s masaryčkou ), Všebořice-Krásné Březno.
V teplicích autobus jede ve stejné stopě, navíc projíždí celou kotlinu tak, že za 14 Kč se dostanu z Duchcova do Krupky, do Chlumce a podobně, dostanu se na nádraží, k nemocnici a na benešák.
Naproti tomu se nedostanu na nádraží z Nové vsi trolejbusem, musím dojít z Masaryčky. Pro mne je to sranda, ale pro babičky nikoliv. Nedostanu se tam z Panoramy ani ze Šanova 1.

Proč nekončí 136 k nádraží a jiná link ado Krupky. To je to, co ty trolejbusy znevýhodňuje.

Napájení funguje od oblasti Žimu - končí se v Šanově. Dtto oblast Modlan, končí se na Benešáku.
Ale Dubí, Duchcov, Krupka jsou na tom lépe, než centrum Teplic.

Celkově je díky tarifní politice a vedení linek znevýhodněn občan Teplic a trolejbus.

PS. Klidně kopejte dál, za svým si stojím.
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 13. prosince 2007 - 09:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Proseticích se to stává velůice často u konečný, tam vypadává ŠanovI a prosetice. Ale nejmeně často maj výpadky řetenice, ačkoliv jsou nejstarší !!!
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 15:13:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

10 Nových krátkých 12m Scanií (asi OmniCity) Low Entry v garážích DPT jako náhrada za TAMBUSy!
Na BUSE panelech mají napsáno "Ej i trafik",stojí dvě mezi Karosami B732 a B932,zbytek stojí úplně vzadu za citybusem atd.

 
 
 
 
 
 
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 15:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmy: Oni ještě náký přijdou, to je teprv půlka. Budou eště tři osmnáctimetry. Ty scanie sou nízkopodlsžní ???
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1559
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris: Ty vozy jsou ve třídveřovém provedení nebo mají jen dvoje dveře? Foto intelieru by nebylo? Jinak já bych spíše se přikláněl k tomu že se jedná o vozy řady OmniLink ten popis těm vozum i celkem odpovídá. Řada OmniCity je nízkopodlážní po celé délce vozu.
M1 - Maracaibo
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:05:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prý jich bude dokonce 17... To je teda síla...
Nejhorší je,že je nikdo nečekal... Pro někoho je to zpráva radostná,někoho to ranilo.. A někdo se málem skácel k zemi,jako například já,když je viděl...
Ty SCANIE jsou Low Entry,tj. napůl nízkopodlažní,napůl vysoké...
Kloubový budou asi nízkopodlažní po celé své délce,nebo bude zvýšená podlaha v zadní části...
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:16:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy, vozy jsou třídvéřové.
Thimmy, ty scanie sem očekával už tejden, stačí mít znáký řidiče, bude jich sedmnáct solo a tři koouby. Bude to něco jako kl citybus, to je před kloubem nízký a za kloubem schod. Minchodem thimmy némůže fotit interiér, protože areál jevhlídanej kamerama. :-):-):-)
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:18:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy: Na dveře vidět nebylo,foto interieru asi jen tak nebude...
Ale asi to budou to ty OmniLink.
Na fotce na téhle stránce je to velmi podobné těm našim...
http://www.scania.it/bus/gamma_bus/scaniaomni_range/OmniLink/
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:21:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hel, thimmy, nevíš kdypřijde ta druhá várka ???Hele, foto bude až to vyjede. Má to vyjet 27.12. a no vej solaris dokonce příštího tejdne. Opustí nás 415, je v tom balíčku.
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2153
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle má nahradit TAM? Jaké to ošklivé povozy...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je ošklivýho na scaniích, je to nízký jako citybus. Zvýší ne nm procenti vozidel s nízkou podlahou.
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:40:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O dalších Scaniích nevím vůbec nic... Už 27.12.?Já se zblázním...
Cože?Oni tu 415 opravdu prodali?To snad ne
Tento rok se děly/dějí opravdu věci...
Na začátku roku 2 Karosy z BanskéBystrice...
Po nich 10 SORek a 6 Crosswayů.
V říjnu Solaris.
V listopadu dva 24Tr Citelisy.
V prosinci 20 OmniLinků a jeden Solaris.
Tj. 40 autobusů a 2 trolejbusy...

Vyřazeny byly jenom 362,364,506 a (možná ani ne) ty TAMBUSy... Tj. 13 autobusů a 0 trolejbusů...
Doufám,že když je tento rok tak autobusový,tak 2008 bude trolejbusový...
Příští rok čeká vyřazení asi 410 a 509,510..
(Teď mi došlo,proč jich koupili 20...)

To samé třikrát měněný JŘ,dvakrát z nich celkem zásadně...

Sergeilbc: Že jsou hnusný?

Ještě jsem našel fotku ze včerejška... Po tom,co jsem je viděl,mi šla kolena k zemi...
 
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:44:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby to nemelo hnusne bilou masku vypadalo by to moc pekne viz http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=3114
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-IVECO ...
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 16:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin: Kdyby neměly tak ošklivou přední masku,tak by se mi možná i líbily... Zadek je celkem pěkný...

Jinak souhrn informací o OmniLinkách:
+ Vhodné pro městský i příměstský provoz
+ Boční naklekávání (Kneeling?)
+ Údajně nízké pořizovací náklady,vysoká efektivita provozu :o)
+ Euro 4 (Ekobusy mají Euro 5)
(Zdroj: SCANIA.cz)

Jinak se asi bude hodně přečíslovávat,že?Když bude 17 krátkých,tak těžko zdědí ev.č. po TAMBUSech,když jich je 10.Protože když jsou tambusy 401 - 409,411,mezi nimi CityBus 410 a hned za TAMBUSem Citara,Urbina,...,tak se tam jaksi nevejdou...A nebo zapadnou ještě do řady 300-399,teoreticky 381-397,kloubáky budou
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 17:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Nejsou tu ani 24 hodin,nejdřív se budou muset odvézt nejspíše do DPmDěčín,kde obdrží teplický nátěr.Sám jsem zvědavý,jak budou vypadat.. Teplický nátěr ale sluší všemu :-)

PS: Nejsou i ty naše na ethanol?Bylo by to totiž super!
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 17:19:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmy : Letos je už vyřazená 506, 509, 511 A DO KONCE ROKU ZBYEK. Jsou vostavenýcv kopřiváku.
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 17:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin: To neni možný... Co myslíš tím zbytkem?
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2154
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 17:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Máš pravdu, v nátěrech s "domalovaným" designem světel to není až tak hrozné. Ale přece jen na tom mohli ve Scanii zapracovat.
Thimmy: Na ethanol dost těžko :-)

Vcelku ale není na co hořekovat - vždycky lepší než SOR.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 125
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 17:39:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostatní vozy patřící městu.
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 18:20:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: Aha,tak nic
Přesně,radši SCANIE než nějaký BN12 :-)

Mlojin: Jo ták... 357 nepatří městu?Jel jsem v ní před týdnem...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2620
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 18:25:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se nestačím divit, co všechno letos DPT koupil . Nějaké nespolehlivosti Scanií bych se nebál. Např. jejich tahače a náklaďáky patří k tomu nejspolehlivějšímu, co na silnicích jezdí. Jsem velmi zvědav, jak se vozy osvědčí v provozu.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 18:30:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: lepsi nez BN12 rozhodne .... tem nepomuze ani jiny nater ....
Thimmysolaris: tak to jo ja myslel, ze zustanou takhle bily ...
Btw. ci ty vozy sou ... Connexu - DPT nebo mesta ?
Kez by takhle obnovoval park Connex Praha, ten radsi dotahne k nam autobusy z DPT a predtim jeste z DPP. A novy na MHD jedine ty vobludy, tedkon dokonce poridil i dvojitou hruzu BN12 CNG.
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-IVECO ...
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já už s podobným (asi omnicity) vozem měl čest v Paříži a jízdní vlastnosti snad kromě motoru, který zněl jak traktor, nebyly špatné. Navíc, koukám na fotkách od ThimmySolarise, mají i klimu pro cestující.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ICQ 312-249-479
My ochotní, vedeni nevědomými, děláme nemožné pro nevděčné.
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:11:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Města určitě nejsou.Veolie také nejspíš ne (Povídá se,že se na něčem nepohodla Veolie s DPT,dokonce se snad pohádali nebo co..Taky to na to mohlo mít vliv)...
A vzhledem ke skutečnosti, že ty Scanie mají "nízké pořizovací náklady a vysokou efektivitu provozu", to tipuji na DPTeplice, s.r.o.
Ale že by samotný DPT pořídil 20 Scanií se mi moc nechce věřit...
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris: to teda nejak nechapu, vzdyt 100% vlastnikem DP Teplice s.r.o. je Veolia Transport. Jakeho jineho vlastnika by mely byt, kdyz ne mesta a majitelem DPT je Veolia?
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-IVECO ...
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2158
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connex Praha je tak svérázná společnost, že to nemá ani cenu popisovat. Bohužel tam vidím i jistou analogii s DPML, když už jsme u toho. BNG12 už měli v létě, kdy jsem měl to "štěstí" a jel jsem s ní jeden z prvních kilometrů, kdy jezdila s cestujícími (bohužel jsem občas nucen využít linku 240, kterou si zřejmě Connex uzpůsobil na "výkladní skříň" testovacích vozidel)... ve výsledku nic moc. Ke všem nevýhodám BN12 se připočetla ještě ohromná lenost - než se rozhodl v Měcholupech přeřadit z jedničky, Karosa už by byla v Dubči. To jen tak mimo téma.
Kdyby se DPT rozešel z Veolií (...to jde?), taky bych se vůbec nezlobil..
Zato se nám to v Teplicích začíná pěkně vybarvovat, takto rozmanitý vozpark už není jen tak někde...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 5-2003


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:38:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DP Teplice by se s Veolií mohl rozejít v případě pokud by prodala svůj 100% podíl. DPT je totiž v majetku Veolie (pochopitelně mimo to co je v nájmu města).
Ke Scaniím se zatím nebudu vyjadřovat, baví mě vaše spekulace
http://cnds.cz
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:39:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Ale vedení DPT není vedení Veolie? Jéé,zamotal jsem se do toho,omlouvám se,pokud melu úplný nesmysly.. To víte,pátek :-)


Sergeilbc: A vozový park by byl ještě rozmanitější,kdyby těch Scanií nebylo 20 a pořídili by i jiné typy vozů

Bohužel se při koupi autobusů,které musí vydržet nejmíň 10-15 let nejde koukat na přání šotoušů,ale aby ty autobusy vydržely a byly spolehlivý,což je celkem škoda,protože 17+3 úplně stejných autobusů je pro - hlavně pro mě,jako - šotouše mnohdy nemilá věc :o)
Na druhou stranu... Kolik DP v ČR provozuje Scanie?Mám dojem,že žádný.To je také fajn :-)

PS: V Teplicích jezdí celkem 8 značek a 20 typů busů (včetně trolejbusů,tambusů,scanií a historických vozů),což je celkem příjemná záležitost...}

(Příspěvek byl editován uživatelem thimmysolaris.)
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 19:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris:No tak pokud bude DPT jediny DP,ktery provozuje Scanie,tak budeme aspon nejak vyjimecni nez ostatni DP .

Me se docela ty Scanie libej,sice ty predky vypadaj trochu divne,ale nemusej bejt spatny,a navic jak tu uz nekdo rekl tak Scanie je dobra znacka,takze by s nima nemel bejt zadnej problem.
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1561
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 20:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris: DPT je vlastněn pořád veolií, jen tušim že současní jednatelé byly dříve majitelé. Stačí se podivat na tento odkaz
M1 - Maracaibo
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2159
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 20:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozmanitější už to snad ani nejde (možná díkybohu). Zase nepřehánět. I když třeba ještě třeba LAZ v našich končinách chybí
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 20:06:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrusi92: Výjimečně s tebou naprosto souhlasím...
A když už to opravdu měly být Scanie,tak jsem rád,že OmniLink... Protože se mi z těch čtyř Omni Scanií líbí nejvíc... :o)
Foto všech čtyř Scanií OMNI

Edit: Spletl jsem se... Ne OmniLine,ale OmniLink...

(Příspěvek byl editován uživatelem thimmysolaris.)
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 20:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris:No nekdy by nebyla skoda kdybys se mnou souhlasil ve vice vecech,ale to nebudeme resit ,ale ted stebou zase musim souhlasit ja,ze OmniLine sou z nich nejhezci.No nastesti ze tu nejsou Scania OmniExpress,ty sou hnusny jak pr*el
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 20:27:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: S LAZEM ještě nějakej ten Ikarus a Jelcz.. A budem IN

Hrusi92: OmniExpres se mi z nich líbí úplně nejvíc,ale ta by u nás nikdy nemohla jezdit,proto jsem jí ani nepsal...
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 20:57:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo,kam to ten svet speje
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolil jsem si reskinovat model Scanie OmniLink CL94UB do teplického nátěru - podle mých představ,takže možná trochu scifi... :-)

 

Scania_Omni_Link__CL94UB_v1.rar - 1013.1 KB
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1147
Registrován: 12-2003


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:09:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no vida .... hned je z toho nadhernej bus ...
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-IVECO ...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris:
Hezké, teplický nátěr opravdu sluší každému vozu. Zajímavé řešení toho zadního čela. Uvidíme jaká bude realita.
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2007
Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Že jo? :-)
Wang: Děkuju :-) Jsem taky moc zvědavý,jak budou vypadat doopravdy...
(Nevíte,kolik dveří bude mít kloubová verze?Na netu jsem našel modely do VBusu,kde jsou tři i čtyři dveře u kloubáku... A nevím,kterou vybrat,abych na ní mohl začít pracovat...)

(Příspěvek byl editován uživatelem thimmysolaris.)
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2452
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 14. prosince 2007 - 22:42:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo no, to se to nakupuje, když jsou peníze. Bez Veolie by si toho DP Teplice moc nekoupil!

Jinak doufám, že další pochopili, jakou roli hrají a hlavně budou hrát trolejbusy.
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 09:13:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris: No vida,ze zacatku si z toho nebyl moc nadsenej,ale uz se ti to docela zacina libit
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3591
Registrován: 4-2006


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 11:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Scanie moc pěkné vozy jste tam v TP koupily.Konečně se objevují i u nás.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 321
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 12:31:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice mi ty Scanie designem trošku připomínaj slovenský šílenosti jako Novoplan, Slovbus, atd., ale je otázkou zvyku kdy se začnou líbit. Hlavně v Teplickém laku je každej bus krasavec. Já osobně čekal v budoucnu další nákup Solarisů, Scanie jsou takovým menším překvapením.

Thimmysolaris: Že DPT bude jediným provozovatelem Scanií? Stačí se podívat o 30 km vedle k nám do Mostu a asi tě zklamu. O nějakej ten rok jsme vás předběhli.
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 12-2007
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 13:46:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slayer_ : To jsem nevěděl,že u nás někde jezdí Scanie Omni... Tak teď už to vím,děkuju
Slayer_
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 16:57:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris: Kolik DP v ČR provozuje Scanie?Mám dojem,že žádný.To je také fajn

Já taky neřikal, že zrovna u nás je Scanie Omni, ale krásná modrá Scanie Irizar evid. č. 53, která poslední dva roky vozí HC Litvínov.
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 12-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:16:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes poprvé v provozu ev.č.168!

 
 
 
 
 

Je strašně tichý,mnohem víc,než 165,166 (Ale když se pustí topení,tak je to hučák :-) )... Když brzdí (EDB?),neuvěřitelně vibruje v zadní části...
Na pohled je nerozeznatelný od 165 a 166,jen má jiné světlomety.Uvnitř je nová akorát STOPka nad řidičem,pár tyčí navíc,jinak nic.. Na několika sedačkách ještě zbytky igelitu :-)

PS: Celá kastle mi přijde trošku odfláknutá,někde celkem široké mezery mezi díly karoserie,hlavně v interiéru...
http://www.mhdteplice.net/
ThimmySolaris@gmail.com ICQ 322-579-221
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 11-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:28:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevim jestli tu uz o tom byla rec,ale myslim ze tu nekdo psal ze si DPT Scanie koupil,chci vas jen upozornit ze Scanie jsou zapujcene,a pokud ano,tak si se Thimmy nemusel delat s tim,jak budou vypadat v TP barvach,protoze by asi meli zustat bile!Takze Thimmy nemusis bejt zklamanej ze prisly Scanie,protoze kdyz si Svedi vzpomenou ze je budou chtit zpatky,tak si bude muset DPT koupit jine busy!
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrusi92: To je podle mě hovadina... Kdo by půjčoval 17+3 autobusů? Maximálně jsou pronajmuté... Ale tomu nevěřím...

(Příspěvek byl editován uživatelem thimmysolaris.)
http://www.mhdteplice.net/
ThimmySolaris@gmail.com ICQ 322-579-221
Hrusi92
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 11-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:47:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Thimmysolaris: No jestli jsou pronajmute,tak to nevim,ale DPT si je rozhodne nekoupil,kde by na to asi vzali penize???
Thimmysolaris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2007


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:57:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hrusi92: A co takhle na leasing nebo nějaký úvěr?Takhle koupili už celkem dost autobusů (nevzpomenu si které přesně)
http://www.mhdteplice.net/
ThimmySolaris@gmail.com ICQ 322-579-221
1099
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 12-2003


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 18:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slayer_: mno rekl bych ze nebyla rec o zajezdovych busech, ale o mestskych. Irizaru a jinych zajezdovych Scanii je v CR plno.
Hrusi92: Co ty vis kolik ma penez Veolie Transport ...
Nejsympatičtější jsou mi ŠKODA a Irisbus-IVECO ...
Jmx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 5-2003


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se zdá tak jediný Hrusi92 si tu trošku nechává střízlivý odstup. Já bych tady zatím moc nejásal nad tím, že je ve vozovně něco zaparkovaného.

http://cnds.cz
inet13
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.102.86
Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 20:40:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím,
nechtěl by se někdo podílet dodáváním informací a fotek pro www.kp-trolejbus.ic.cz pro sekci Teplice? zájemci pište na kp-trolejbus@email.cz
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2455
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 15. prosince 2007 - 21:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jmx: To musí být docela legrace sledovat diskusi fandů, respektive jejich spekulace, když má člověk informace.
Nechceš něco z info pustit mezi prostý lid?

Jinak k pořízení busů. Možností existuje několik. Bankovní či nebankovní úvěr, pronájem, finanční a operativní leasing nebo koupě třeba za hotový peníz.
Uvědomte si, že Veolia má docela široký záběr, respektive tedy celá tato nadnároní "finanční" skupina, a případná koupě několika busů pro ní nepředstavuje větší finanční zátěž.

Ale informace co se děje nemám.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace