K-report
 

Archiv do 02.prosince 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Brně » Archiv do 02.prosince 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3735
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 02:38:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

verusha:
výrobce kompresorů Atmos sídlí v Chrástu u Plzně. co já si pamatuju, nikdy snad ani nic jinýho než kompresory ta fabrika nedělala. za komančů to byly ty pojízdný PKD s ojí za avii atp. jejich pejdž ale vypadá moderně: http://www.atmos-chrast.cz

co bys po karose chtěl když jdeš zkontrolovat proč nesvítí zadní koncový světla a po jejich rozebrání zjistíš, že někdo jaxi pozapomněl namontovati žárovky? a to se občas karose povedou i větší průsery...

ta reakční doba klaxonu mi připomíná novej výtah u nás v paneláku. starej dobrej z roku 65 musel do kopru, že prej dle ééééúúúú asi 84 bezpečnostních rizik blablabla

novej přivoláš tlačítkem s mikrospínačem, repasovanej stroj je tišší, takže ani nepoznáš jestli už výtah jede (a jestli jsi tedy kabinu ukořistil ty nebo někdo jinej. díky zaplechovaným dveřím nevidíš do šachty.) po zmáčknutí butonu se nejdřív elektronika zamyslí, paxe musí zavřít vnitřní kabinový dveře, následně se to rozjede. kabina pomalu dojíždí do tvýho patra, stop, otvírají se vnitřní dveře, v okamžiku kdy jsou úplně otevřený se uvolní blokování šachetních dveří a ty teprv můžeš otevřít ty vrata a vlézt dovnitř. kvůli tutěm obstrukcím je přepravní kapacita ve srovnání s old typem tak o 30% nižší.

tahle legrace stojí cca 650.000 a za 5 dní se stihne i 4x rozbít. to bych teda zvracel, velebnosti... a řekl bych, že bude ještě hůř.

pokrok spočívá v tom, že si přes GSM modul nahoře v rozvaděči a mikrofon a reprák v kabině povídám z plzně s paní na pražským!!! dispečinku. paní může být úplně vymaštěná, ale umí přijmout hlášení o poruše a předat ho plzeňskýmu technikovi, kterej ráno přijede. fakt nádhera, nic lepšího si ani nemůžem přát.

a s těma trolejbusama to bude totéž v bleděmodrým
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Shaman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 194
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 07:01:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

uz se tesim az se "to" zaviruje a bude misto brzdeni otvirat dvere a pri tom blikat kontrolkou "porucha kloubu"
..::BUS.KX.CZ::..
najdete zde autobusy do her:
Mafia
Vbus
GTA: SA
....A MNOHEM VÍC:-)
..::FORUM::..
nove forum nejen o MHD ;)
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1249
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 10:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je možné, že každé město tedy dp, kterému se dodají trolejbusy 24Tr/25T, pokaždé řeší zprovoznění vozů takovou dobu? To se škodovka neumí poučit z technických problémů, které objeví v prvním dp a do druhého dp už dodat vychytané vozy? To je pak evidentní výsměch provozovateli a já se divím, že si trolejbusy 24/25Tr někdo u nás objednává...

Jak si co do technického provedení stojí Solarisy, oproti 25Tr, víme?
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 932
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 10:57:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se tady řešily ty nátěry, dvaadvácám stejně nejvíc sluší tato dynamicky vyhlížející homogenní patina - a ten bílý pruh do toho, vypadá jako dravec
 
Minulla on jano!
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 11:17:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy s nima jezdíte po poli, ne? :-))
Slovánek v extralize! :-)
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6821
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 11:19:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jen pro doplnění: sběrnici měl i 22trac. tam to ale bylo jen mezi řidičem, regulátorem? a trakcí na střeše. jestli si to dobře pamatuju.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 934
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 11:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po Brně, ale to vyjde nastejno. Včera večer jsem měl tu čest svést se s 3024, bylo to jak jízda nějakým permanentním tunelem, kam občas prosvitne světlo při otevření dveří...
Ale chápu to, že trolejbusy nejsou nazbyt a tudíž je nejde jen tak odstavovat kvůli mytí.
Minulla on jano!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1251
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 12:21:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky po Brně bylo předevčírem docela šlichtavo, hnusně, blátivo. Ale zas člověk by řekl, že by se na noční šichtě umejt mohly....

Vzhledem k chybějící myčce ve Slatině, by se mohly takto zaprasené trolejbusy umejvat wapkou na nejbližší benzínce, příkladně hned na Hviezdoslavově v Avii...za stovku i s voskem .

 
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 935
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 12:49:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vidím, taky tě to zaujalo . Nevím, jestli se mi to jenom zdálo, ale 22Tr byly za.rané úplně šecky a ze všech nejvíc, to i Cityblbusy nebo Korozy byly jen decentně.

S tou benzínkou to není špatnej nápad, aspoň by měl Liaz.ka co dělat po večerech anebo si vypůjčit firmu, co umývá mašiny v Majlontu, ti by to spláchli i s lakem (viz loni 754.012)
Minulla on jano!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1252
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 13:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomaseq - nejen 22Tr, cenu Miss Bordel zasluhuje i příkladně taková 3248:

 

Nápad to není špatnej (dyť je můj, že ), ale s wapkou by se muselo opatrně, aby to bláto nešlo i s lakem (pro to nemusí ani na Majlont), jak se stalo kdysi u 3277 a jak jsem koukal, tak v posledních případech i u 3227 a údajně u 3025.
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Mour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 19:46:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problém je ten když to bláto zaschne ,tak wap se stím jaksi nekamarádí, takže jedině kartáč.
Trolejbus_obecný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 180
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 20:39:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuálně z komína:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A dorazil nám třetí kousek:
 
 
 
A jiné foto:
 
 
 
 
 
 
Nejlepší je Komín !
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2404
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 21:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: Nechci to srovnávat, i u Solarisu jsou dětské nemoci...ale ve vozovně se líbí a řidiči se na ně těší a zpravidla jsou tak do týdne venku.
Takže z laického hlediska spokojenost a odborné (co je kde jak použito a případně proč) přenechám na jiných, pač tomu nerozumím :-O
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2558
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 21:55:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K fotkám viz výše:
Jak jste si povšimli, dorazila dnes poslední třetí 25Tr, tedy 3611. Výrobní čísla vozů jsou 13244, 13245, 13246.
Co z fotek není s určitostí vidět, že 3609 dnes objela vlastní silou vozovnu, dole na 100V se to dále odmítlo pohnout, po následném přetahu traktorem na zkušebnu na těžké údržbě bylo zjištěno 15 V na bateriích (asi byly už z výroby zjevně v dobré kondici), dále se to odmítalo bavit už i na 600V, napsalo to "poruchu systému" a (zatím jediný) přítomný mechanik Škody předběžně zjistil, že vůz si jakýmsi záhadným systémem smazal celý software. Ale jinak za traktorem to jede celkem dobře, pouze dieselagregát se zdá být trochu hlučnější.

Mytí vozů - umývá se v úterý a v pátek a to vždy večerní příjezdy. Umývání mimo tyto termíny se děje pouze v případě, že vůz z jakéhkoliv důvodu prochází dílnami (třeba KP, nějaká oprava), takže pokud jsou vozy takto extrémně špinavé - bohužel, znamenalo by to v takovémto počasí umývat každý den, což není v silách DP. Naprotitomu třeba taková 3605 je už asi měsíc čistá , takže nevím jakej máte problém...
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2806
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 05:37:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi ta 3609 spachaal ritualni sebevrazdu formatem CMOS . To tedy rychle :-)
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 489
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 10:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi by nebylo od věci pak řidičům dávat na výjezd i disketu se systémem pro případ nutnosti přeinstalace
Renault Espace 1986 2,1TD a 1989 2,1TD
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 93
Registrován: 11-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 10:28:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T1ch 24Tr přijde víc ?//
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 10:31:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin:
24Tr nemáme ještě ani jednu...
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 8-2007
Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 11:10:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin:
A ještě něco. Možná by to chtělo nejdřív začít přemýšlet, než něco napíšeš. Před 5 dny ses ptal, kolik k nám přišlo 25Tr a jestli budou další. Bylo ti odpovězeno a dnes znova zcela nesmyslný dotaz a ještě s překlepem, aspoň věřím, že jde jen o překlep, protože jinak...

Pokud máš problémy s pamětí, přečti si vždy archiv několik dní nazpět, ať se nemusíš zbytečně namáhat psaním toho samého příspěvku.
A k-report není o co největšího počtu příspěvků za každou cenu, nad tím by ses také mohl zamyslel.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 13:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trochu starší fotky:
 
 
 
 
 
-SIS bus KAROSA B731.00 a Karosa B731.20 a ŠM-11 s automatickou převodovkou PRAGA 2M70
-30.5.2007 - 10 let od ukončení provozu posledního trolejbusu ŠKODA 9TrHT28 ev.č.11, tudíž i posledního trolejbusu typu 9Tr v pravidelném provozu s cestujícími v ČR.
Mour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 4-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 14:02:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru - Mám dotaz,když Tr 25 zapneš tak si musíš taky omačkávat prst - jako na Tr 21 ?
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 14:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tý poslední fotce to vypadá že ten mechanik tem trajf tlačí levitací
Brejlovci!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37489
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 14:43:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I druhá fotka je povedená.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2559
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 14:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mour - nemusíš. Diagnostický test, jaký je jenom na 21 a 22Tr (já vím že ho někteří nenávidí, ale mě jako mechanikovi naopak dost vyhovuje, ideální by bylo leda zkrátit to ze čtyř zmáčknutí na jedno a vynechat ty počáteční stavový hlášky) na 25Tr vůbec není, testuje se to tak nějak samo. Také rozdělení paketů jako na 21 a 22Tr není (to je na 21/22 také občas dobré, dává to několik možností, v jakém stavu mít vůz zapnutý a mnohdy to ulehčuje práci při bádání nad opravou). U 25Tr je pouze jedno tlačítko na zapnutí baterií (zmáčkneš, dvě vteřiny se nic neděje, pak zo zapíská, zabučí, zavříská, zapípá zatůtá pšoukne odfoukne vyfoukne zapíská zabučí pšoukne a rozsvítí se to), "automat" je otočný přepínač na klíček. Z hlediska obsluhy je to v podstatě "plug and play", no nám co jsme zvyklí na odpojovač - pakeťák - automat je to fuk, nicméně zapnutí vozu je takové divné, vypnutí se děje také s jakýmsi zpožděním, protože elektronika asi přemýšlí, "že se má vypnout". Já osobně nemám takové věci rád, zapnutí a vypnutí má být "prokazatelné" a jednoznačné, tady na 25Tr je to všechno včteně třeba světla nad řidičem jakési zpožděné. Aby to nevypadalo, že ty 25Tr furt pomlouvám, tak co se mi líbí, je střešní kontejner s výzbrojí. Čtyři stykače a šmytec, přehledné, pěkné, úhledné, pouze "falešná" střecha trochu omezuje pohybuschonpnost při případné opravě. Na druhou stranu třífázové jističe a několik slaboproudých jističů je taky na střeše a to zase tak pěkné není.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 16:39:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Evoluce?.........REVOLUCE!
 
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 18:59:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne ,ne DEEVOLUCE!
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2560
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 19:30:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy - na tom náčrtku 25Tr, pokud ho budeš nějak dál používat, si posuň sběračovou základnu = celý faje o hooodně dopředu. Ve zaháknutém stavu sběračů přečnívají botky přes okraj kastle pouze cca 30 cm, kdežto u 22Tr skoro dva metry. Mimochodem rozvor máš poměrně reálně nakreslen, takže i podle náčrtku je vidět, že co se týče nadjíždění, 22Tr v tomto ohledu považuji za zcela nepřekonatelnou, kdežto třeba právě 25Tr nebo i Solaris 18AC vlekem obere všechno možné a bez velkého nadjíždění to nejde. Při průjezdu vozovnou je to zvláště znatelné, navíc v kombinaci s tou falešnou střechou, která díky své "kolmosti" průjezdný profil ještě více zhoršuje (nevím vlastně, co je to za módu dělat tam ty plaňky, dle mého skromného design cítění to vypadá přímo hrozně, ačkoliv no budiž, furt lepší než původní verze 24/25Tr. Ale o tom už tu psal třeba uživatel 3260)
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2561
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 20:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych upozornil na zajímavý (rekonstruovaný) web kolegy Bureše na adrese http://skoda22tr.dopravka.com . Kromě popisu a fotografií RC modelu modelu 22Tr 1:13 je na stránce velice zajímavá kompletní trolejbusová mapa města Brna včetně odkazů na fotografie nejzajímavějších úseků trolejového vedení v našem milovaném městě. Kolega Fox si dal s focením a dokumentováním aktuální trolejové sítě hodně práce a myslím, že to stojí za shlédnutí.
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 394
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 20:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru lepsi? Dovolil sem si namisto 22Tr sem narvat ACecko...
 
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Mour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 07:33:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska vzpoura řidičů nebraní služeb z volna dospěla k vrcholu,na linkách Tr po brně se prohání 4 busy s řidiči od autobusů.
Mour
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 4-2007


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 07:45:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru - trend dávaní pojistek ,jističů a relátek na první pohled na nelogická místa už bylo na Tr21.Na Tr 25 počitám že chyby se budou načítat pomoci notasu - snad lepším programem než na Tr21 .
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 09:14:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wang : ptal sem sem se na 24TR, NE 25TR. O 25TR SI MI 5EK, ALE 24 TR PP5IJDOU ???
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 09:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná by nebylo špatný vyhnat pětadvácy ven, ať se předvedou, počasí je na to ideální...

Řidiči : vůbec se jim nedivím. Zajímaly by mě kroky vedení DPMB k tomu, aby si jich zajistili více. Letáčky ve vozidlech asi nebude to pravé ořechové.
Minulla on jano!
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2809
Registrován: 7-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 10:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin: Zasekava se ti Caps Lock, doporucuju vymenu. O 24Tr tady nikdo az na tebe nepise a zatim tu neni jedina a ani v nejblizsi dobe nebude. Tak se uklidni (a nejen v teto diskusi).
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál Vyměním Setright za ZX Spectrum +2/3.
Mlojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 11-2007


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 11:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs : }NESTAREJ SE
Z A CH R A Ň T E T R O L E J B U S Y V T E P L I C Í CH !!!!!!!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7979
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 11:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin: Doporučuju sledovat v televizi pořad Etiketa. Tam se leccos přiučíš (i když, jak se tak dívám...)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Wang
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 12:41:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mlojin:
24Tr nemáme ani jednu a v dohledné době se neplánují. Kdybys diskuze trošku sledoval a neplácal jen hloupé dotazy, ani by ses nemusel ptát, to se nevztahuje jen sem, ale na celý k-report.

A kdyby ses ptal na 24Tr, tak by tvůj dotaz určitě zněl jinak, než "Těch 24Tr přijde víc?" Zvlášť když v posledních dnech se tady nemluví skoro o ničem jiném, než o nově dodaných 25Tr...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37509
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 13:15:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Času na sledování a zpytování teď bude mít dost, když nebude moci přispívat...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:43:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Mour: vidim ze akce s neoficialnim nazvem "Ani Ťuk" neprisla na zmar a snad si vyse postaveni predstavitele DP uvedomi ze ridice na obslouzeni dekad nemaji a pokud ridici nebudou tak milostivi ze budou brat sluzby z volna pujde to z kopce...snad se zmeni chovani k ridicum jakozto k lidem kteri maji pravo mit taky volno a ne namisto dekady 4+2 jezdit dekadu 10+1...jen tak dal!!!
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1256
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 20:53:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve Slatině momentálně jezdí jako výpomoc 3261, která je půjčená z Husovic a sem byla půjčená z Komína....

 

za kvalitu fota se omlouvám, je z mobilu...
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
informator
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.159.135
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 09:20:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

autobusy místo trolejbusů jezdily v pátek na dvou kurzech: 03305 (Slatina) a 03208 (Husovice). Zajímavé je, že na kurz 03208 byl zařazen od 18 hodin do konce služby komínský trolejbus, viděl jsem tam jezdit kurz 03002 (to je trhačka).
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2008
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 11:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já si myslím, že se nezasekl caps lock, to by psalo vše velkým, jen že si držel shift a jinak začínám brát mjolina jako provokatéra, takže asi to bude chtít určitá opatření.
Makrelu neumeješ.
1.7.2007 15 let od ukončení provozu linek D a DI
30.5.2007 10 let od ukončení provozu trolejbusů 9 Tr v celé ČSSR
1982-2007-25 let od pořízení první Karosy B 731.00 ev.č. 301
2007-10 let bez provozu vozidel značky Ikarus 280.08 u DP Jihlava
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37539
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 11:59:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už byla s určitostí opatřena. A již jsem byl za tento krok dotyčným dokonce „pochválen”.

Tím bych to zde rád ukončil.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2009
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 12:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

žeještě budu mít takový trochu dotaz asi mimo.
Díval jsem se na to schema anějak dle něho doznala MHD, resp tr v Brně změn. Není tam t37, t29 končí na Jírovcově, Osové a České. To je ještě variant z nějaké výluky? A na bmhd to je jak je normálně.
Díky.
Makrelu neumeješ.
1.7.2007 15 let od ukončení provozu linek D a DI
30.5.2007 10 let od ukončení provozu trolejbusů 9 Tr v celé ČSSR
1982-2007-25 let od pořízení první Karosy B 731.00 ev.č. 301
2007-10 let bez provozu vozidel značky Ikarus 280.08 u DP Jihlava
Mildadriver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 5-2007
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 12:21:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak třeba dojde pochvale ještě z jiného počítače.Jestli bydlí někde na sídlišti a oběhne všechny kamarády,tak to teda potěš.I když otázka je,jestli nějaký kamarády má.Jestli se k nim chová tak jak tady...........
Fox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 19:14:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 9_tr : Už je to opraveno. Zůstalo to tam ještě z dob uzavírky ul. Hlinky.
1987 - 2007 Automotodrom Brno 20 let
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2406
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 20:32:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co je to za módu dělat tam ty plaňky, dle mého skromného design cítění to vypadá přímo hrozně

No asi je to lepší, než se dívat na všechny ty krámy na střeše.
(následuje tradiční poznámka, že to umíme nacpat do komínu (nikoli do Komína :-O))
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2553
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 20:44:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že to umíme nacpat do komínu
Ano, viz Chomutov .
Já vím, že tam ty plaňky být nemusí...
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
3188
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 21:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Dieselagregat? Ony maj vsecky dieselagregat? To slysim poprve
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1683
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 22:00:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jinak za traktorem to jede celkem dobře, pouze dieselagregát se zdá být trochu hlučnější.
Ak myslíš túto vetu tak si ju ešte raz prečítaj
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
3188
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 7-2006
Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 22:27:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: Precetl sem si ju nekolikrat, no a?
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7994
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 22:32:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3188: Řekněme, že se jedná o dieselagregát značky Zetor...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1684
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 22:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

3188: To myslíš, že za tým traktorom chodila len tak zo srandy? Ja myslím, že za pomoci ťažnej tyče
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 538
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 01. prosince 2007 - 22:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

informátor: Krom toho jsem v pátek na lince 33 viděl několik hodin kroužit slatinskou zálohu 50041. Asi došly kromě řidičů i provozuschopné vozy
Trolejbus_obecný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 09:26:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tři krasavci z Komína:
 
 
 
 
 
 
Nejlepší je Komín !
Ris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1328
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 11:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus obecný: nevíš kdy vyjedou ? A neříkej že, až nebude sníh.
Ampz 10-91 a Bmz 21-91 - super vozy

T3R.EV 1560 DPMB :-)))
Anitra a Poršetra :-)))
Izzy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 11:30:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TO: pises "Tři krasavci z Komína" ale ja tam vidim dvaadvacu jen na jedne fotce a rozhodne tam nestoji tri
Chceš-li uskutečnit své sny, probuď se!
Trolejbus_obecný
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 11:47:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ris: Jo, tak to bych taky rád věděl, ale příští týden už bude (možná) zkušební jízda
Izzy: dobrý, ale mě se třeba 25 Tr líbí (vzhledově)
Nejlepší je Komín !
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 268
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 12:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kdy dostanou čísla?
web: www.trolejbus158.ic.cz
icq:348-506-861
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2413
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 02. prosince 2007 - 12:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Izzy: Ještě je tam 17Tr...ale počty stejně nesedí :-O

Co setýká vzhledu 25tr, tak je to lepší, než to bylo
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace