K-report
 

Archiv do 26.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Archiv do 26.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3709
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 22:31:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

martin_100 #1606:
pokud vidím, že někdo v něčem plave a já to mám v malíku, je v mojí povaze přispět přátelskou radou

že to někdo jinej s íkvé_tykve takhle nechápe, je to jen a jen jeho problém. klidně se mu pak budu škodolibě smát do xichtu jak je blbej.

libor_hh:
jen počkej, dostanete do výbavy vozu hadr jako na podlahu a radu, že na konečných je sifon

MZ 37348:
...zavádějící odkaz na ČB...
ruku na srdce, kolik plzeňáků zná budějickou mhd natolik dobře, aby to byli schopni bez váhání potvrdit nebo vyvrátit?

takovýhle neověřitelný polopravdy a lži se v médiích objevujou čímdál častějc
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 22:47:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teprve včera jsem zaznamenal,že už linka č.39 jezdí od začátku listopadu přes Sady 35.Předváděcí NP plynový žlutý TEDOM už prý čtrnáct dní také nejezdí.Ten předváděcí tmavočervený NP minibus pro invalidy na lince č.71 /zlínská úprava FIATu / prý také v Plzni dlouho nezůstane.PMDP mají koupit podobný,který bude mít lepší provedení pro nájezd vozíčkářů předními dveřmi.
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1611
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2-
Do jak ti mam ty ****** vysvětlit že nemam jedinej důvod se jim vměšovat do debaty.
***** já sem tam u nich na montáži a oni sou v přenesenym slova smyslu zákazníci tak nevim co řešíš!
Mě teda doma učili že cizí hovory se neposlouchají a už vůbec se do nich nevměšuju nejsem li diskutérama tázán.

Nech si laskavě ty narážky na mojí osobu nebo já pak narazim na tvou osobu ale slovně to nebude!

Inu ono staré heslo "dlouhé vlasy - krátký rozum" stále funguje a ty si toho živej důkaz.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 12-2006
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:21:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Básník by pravil: Pozor, ať nešlápnete na naši diskuzi. Její úroveň leží velmi nízko.
Zdeněk_sláma
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:45:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vlastimil_l : Není se čemu divit když jakákoli argumentace vede k osobnímu napadání. Ono je ostatně velice těžké diskutovat s někým kdo ví všechno nejlíp a všemu rozumí.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:30:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ZS: No ono je občas docela problém na způsob i obsah Martinovo "argumentace" nezareagovat:

a) nasertivně
b) pravidelným otáčením hlavy ve vodorovném úhlu 270 stupňů
c) chutí mu příp. vyrazit ozubení, pokud by se objevil v dosahu

Pavel2 příp. další se rádi nechají vyprovokovat, rsp. je to již pravidlem, že pokud se Martin_100 objeví s nějakým "kvalitním" příspěvkem, Pavel2 adekvátně zareaguje a na 2 dny jest diskuze přeplněna balastem velmi nízké kvality. Takže klid a nadhled nad názory a "výstřely" některých našich spoluobčanů. Bolševici v koncentrácích se pokoušeli národ vést k jednotnému názoru a způsobu žití, nebuďme jako oni.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://bezdruzickalokalka
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco veselejšího! V neděli 9.12. bude zahájen provoz na nové trolejbusové trati v Ústí/L. do Střekova a v Č. Budějovicích do Českého Vrbného! (Škoda,že taky nelze napsat a v Plzni na Borská pole)
Zdeněk_sláma
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 17:50:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Míro napsal jsi to správně, zejména bych vypíchl toto: Takže klid a nadhled.
Já nesoudím někoho kvůli tomu že má jiný názor, ale kvůli tomu že tento považuje za jediný správný a tím pádem není ochoten vnímat cokoli jiného.

Jeden příklad za všechny, pár dní zpět se tu probíralo POD, resp. jeho výhody a nevýhody kde lidé kteří projevili nesouhlas s tímto systémem jsou hned označováni jako pologramotní idioti z učňáků, rádoby odbroníci apod. Což o úrovni této diskuze vypovídá dost.
duch
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.143
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:13:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vektra: Jeden z nejnovějších nízkopodlažních trolejbusů ev. č. 607 dnes dopoledne vyjel na zkušební jízdu po nové trolejbusové trati z Ústí nad Labem na Střekov. Zkouška dopadla dobře, 9. prosince sem vyjede linka číslo 60.
MigoŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 12-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:46:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zachyceno ráno ve Zlíně:
 
Slabší kvalita, ale přece...
Gasonův blog !!!PoZoR!!! AKTUALIZACE DENNĚ!!!
ICQ: 472-137-831
Skype: migagason
NIKON COOLPIX L4, to je můj mazlíček
754 068 JE BEST
RegioNova 814 + 914 = Cetkááá - Tretkááá!!!
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2048
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektra: Další, kdo se drží pochybné plzeňské tradice a cpe sem cokoli, jen ne plzeňské záležitosti. :-(
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
T.B-C
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.143
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 19:10:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad:Sergeilbc - na rozdíl od Liberce se v Plzni trolejbusy nejen vozíme, ale někteří dokonce i živíme, tak nám promiň... A přidám něco echt plzeňského:

Věrní fandové vědí, zapomnětlivým a váhajícím připomínáme, novým zájemcům vřele doporučujeme další setkání plzeňského Tram-Bus-Clubu ve čtvrtek 29.listopadu 2007 od 17 hodin v autoškole PMDP v Cukrovarské ulici. Je to poslední posezení v letošním roce. Proto opusťe na chvíli moderní média a přijďte mezi nás. Možná si právě vy odnesete odpovědi na otázky kolem plzeňské MHD, na otázky, které vám nedají spát.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1025
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 20:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad T.B-C: A k čemu je takový Plzeňský Tram-Bus-Club dobrý? Třeba v Pardubicích bych věděl, ale u nás v Plzni?
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 23:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se přijď podívat
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 752
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 23:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Milanm: a proč by neměl být dobrý? Nic takového není na škodu pořádat. Znalí i neznalí se můžou sejít, podat svoje dotazy, vždy se dovíš aktuální situaci o MHD v Plzni - (a nejen v PM) pak je tam vždy zajímavá přednáška, debaty, fotky, někdy i vyjížďka trolejbusem, zkrátka si tam myslím každý příde na své!
Nehledě na to, že se tam sejde většina šotoušů, ale i uživatelů K-reportu a to nejen z PM.
Zkrátka: Milanm- chcešli se něco zajímavého dozvědět, poklábosit s fajn lidmi a fandy, zajdi 29.11. do autoškoly - v Cukrovarské - vozovna.
Navíc můžeme být rádi, že je vůbec něco podobného pořádáno pro fandy a šotouše.
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD a DP Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3711
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 01:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha, tak to jsem se zas dozvěděl věci. já prej jsem středobodem všehomíra a všichni ostatní jsou podle mě pologramotní ichtylové. to je teda vysvědčení

problém je v tom, že pan bezmozek prostě a jednoduše
a) buď odmítá přemýšet byť i jen kolenem, natož hlavou
b) cíleně provokuje

Zdeněk_sláma:
nojo, ale co s člověkem, kterej neustále argumentuje na úrovni 15letýho poloděcka? 3x mu něco vytkneš a on to počtvrtý udělá zas. může se mě někdo divit, že ho de facto posílám kamsi?
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 09:19:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc:
Myslím si, že řada Plzeňáků uvítá tuto kratičkou informaci, narozdíl od zaplevelování diskuze nekonečným napadáním přízemní úrovně některých "diskutujících"!

Snad se nikoho nedotknu, když zde zmíním, že se dnes nakládala 25 Tr pro Brno a po městě jezdila opět 24 Tr pro Rigu!
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6809
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 09:24:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

už dlouho se neřešil chlor :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 659
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 12:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pavel 2:

problém je v tom, že pan bezmozek prostě a jednoduše
a) buď odmítá přemýšlet byť i jen kolenem, natož hlavou
b) cíleně provokuje



Tak,tak,
http://spvd.cz/skoda-bus/
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 711
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 13:21:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Pepa_103. Samozřejmě, TBC je v podstatě volné setkání příznivců veřejné dopravy všemožného zaměření ať už profesionálů, studentů či obyčejných fandů. Program je v rukou všech přítomných.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://bezdruzickalokalka
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 14:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A MMP je v podstatě volné setkání příznivců neveřejné dopravy všemožného zaměření ať už profesionálů, studentů či obyčejných fandů. Program je v rukou všech přítomných
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1673
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 14:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Probíhaly po plzeňské síti nějaké zkušební jízdy 25Tr pro Brno? V případě, že ano, byly by prosím nějaké fotečky?
Díky.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3712
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 17:03:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel_reiser >>>
a tím MMP se myslí adresa náměstí republiky 1?
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3713
Registrován: 8-2002


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 17:07:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

manil:
prej probíhaly, ale vobrázky nésó
(aspoň teda ke mě se nic nedoneslo, že by byly k fotky k mání;-))

a v pohybu jsem ten vůz neviděl ani jeden (prej byly tři...)
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 258
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 18:07:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jak to vypadá s vozem 25 Tr pro Zlín?
web: www.trolejbus158.ic.cz
icq:348-506-861
Veverka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 21:46:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2:
a v pohybu jsem ten vůz neviděl ani jeden

Já ho viděla, bohužel jen z trolejbusu jedoucího opačným směrem Což mě mrzelo o to víc, že 25Tr právě vjížděl do točky Čechurov, o které jsem kdysi slyšela, že pro kloubáky nic moc Tak bych docela ráda viděla, jak se skrz ní prodíral.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 23:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veverka: Co já vím, tak kde projede 12metrový vůz, projede i kloub. Třeba by nám k tomu zdejší řidiči řekli víc...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 660
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 00:52:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Veverka: Několikrát jsem se točil s 15 Tr a 22 Tr
na Čechurově i Černicích,ale je to jen tak tak,ale dá se to zvládnout.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 13:27:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

25 Tr pro Brno jsem v ulicích potkal. Nakládku jsem včera fotil. Snímek je na stránkách Plzeňského deníku.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3715
Registrován: 8-2002


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 16:01:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vlastíku,
nedokázal bys nám pls dát link na konkrétní článek?

já to na plzensky.denik.cz nemůžu najít, protože ten web je prostě ultradebilně vyrobenej. je tam spousta absolutně nepotřebných peachovin (jako třeba zájezdy), ale to důležitý aby tam člověk vysloveně lovil. když do vyhledávání na plzensky.denik.cz napíšu klíčový slovo trolejbus, vyhledá mě to ve všech regionálních mutacích Deníku po celý ČR. vážně skvělý

vím, že za web nemůžeš, ale prosím dej nám odkaz na konkrétní stránku.
Ď :-)
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1614
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 16:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poslední reakce na P2-
Pavle sice nevím kdo je ten tvuj pan bezmozek ale jedno vim jistě.
Jak tě někde uvidim a budeš mít zas svý blbý kecy sebou tak dostaneš přes rypák!

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 18:08:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel2: Řekl bych, že článek o brněnské 25 Tr v internetovém vydání Deníku nebude. V tištěné podobě vyšel v rubrice "krátce" a tyto články se většinou na web nedávají.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 20:14:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Martin hundert

Poslední reakce na P2-
Pavle sice nevím kdo je ten tvuj pan bezmozek ale jedno vim jistě.
Jak tě někde uvidim a budeš mít zas svý blbý kecy sebou tak dostaneš přes rypák!

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_100.)



ale no tak, pane hrábě, hlavně klid. aby Vás někde někdo v Plzni netrefil něčím jiným..............třeba trolejbusem............a neměl jste místo pičckupa služebního bakeliťáka.

Vy jste dvakrát editoval?????
http://spvd.cz/skoda-bus/
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6815
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 20:32:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sice nevím kdo je ten tvuj pan bezmozek

ale ostatní ví
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
http://www.stopkoureni.cz/
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1616
Registrován: 12-2005


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 21:07:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.busportal.cz/modules.php?name=article&sid=4047
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2400
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 22:52:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapomněli tam poznamenat, že celá dodávka má asi čtvrt roku zpoždění :-O
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1807
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 23:31:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vy jste dvakrát editoval?????

Vícečetná editace není zas až tak nic podivného, obvykle ale uživatel ten první nadefinovaný text vymaže. Ale nu což, mačkat čudlíky se lidi už taky celkem naučili...

Ještě k POD: Povinné otevírání ve frekventovaných zastávkách je do budoucna možné, ale určitě bych to řešil formou vnitropodnikového doporučení. Určitě ne ve smyslu nějaké veřejné kampaně v duchu v sadech Pětatřicátníků nemačkejte, řidič vám to otevře.

Jen pro odlehčení: Je dokázáno, že i šimpanzi dokáží na povel stisknout tlačítko...
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1617
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 01:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro odlehčení: Je dokázáno, že i šimpanzi dokáží na povel stisknout tlačítko...
Ovšem ti jsou před tím dlouho cvičeni kdy jsou motivováni získáním nějaké laskominy což naši milí cestující jaksi nejsou že
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Milanm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 09:46:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Řekl bych, že odhadem tak 1/4 řidičů na POD kašle uplně a otevírá všechny dveře skoro všude a další 1/4 používá POD jen v méně vytížených zastávkách. U tramvají mě přijde, že POD používá většina řidičů.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2058
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 11:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě příklad z jednoho města v civilizované zemi na západ od nás, kde jsou (taktéž žluté) tramvaje opatřeny poptávkou (na dveřích :-)), a pokud se v jejich prostoru cca 5 sekund nic nehýbe, samy se zavřou a další případný cestující si je musí opět otevřít. Zablokování dveří pak samozřejmě oznámí běžná signalizace...
Na konečných je pak možné již během přestávky zajet do nástupní zastávky a nechat cestující nastoupit, aby venku nemrzli/nepadali vedrem. Dveře se už po nich zavřou...
Tato opatření jsou mimochodem jistě v mnoha dalších provozech.
To už by plzeňští, jak někdo uvedl, šimpanzi asi nepřežili...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1755
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 11:53:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oni by to přežli a je to opět síla zvyku. Na to ale nemáme vybavená vozidla. Jediné tramvaje, které mají ve dveřích fotobuňku a tohle tedy umí jsou pražské 14T (13T?) a to ještě ne vždy řidiči tuto možnost samozavírání používají. Ve Vídni jsou třeba tímto samozavíráním vybavené i staré tramvaje. Ale na některých zastávkách u nás by řidiči stejně museli zavírat centrálně, protože jinak by nikdy neodjeli.
MilanM: souhlas, také vídám u tramvají používat POD pořád, zatím co o autobusů a trolejbusů mnohdy ne. Některé typy to však dosud neumí (starší verze Citybusů a 24Tr), ale nedávno jsem jel i 15Tr.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2059
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 11:56:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale na některých zastávkách u nás by řidiči stejně museli zavírat centrálně, protože jinak by nikdy neodjeli.
To samozřejmě dělají taky, v tomto ohledu to tam není o nic lepší.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7676
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 12:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na konečných je pak možné již během přestávky zajet do nástupní zastávky a nechat cestující nastoupit, aby venku nemrzli/nepadali vedrem. Dveře se už po nich zavřou...
Tato opatření jsou mimochodem jistě v mnoha dalších provozech.


V Německu je toto běžné, to máš pravdu. Jenže tam jsou trošku jiné podmínky. Já třeba tohle občas někdy někde taky dělám, ale jsou konečné, kde to možné je a konečné, kde to z nějakého důvodu nepřichází v úvahu. Každopádně by mě ale štvalo, když by mě v tomu někdo nutil ve chvíli, kdy bych chtěl o pauze nechat stát vozidlo na konečné a odejít a místo toho bych musel stát na nástupní zastávce.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 12:21:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus 428 bude používán pouze na cvičné jízdy, s lidmi na lince ho už nikdy neuvidíte, začíná soumrak vozů 14 Tr v DP Plzeň.Na příští rok se chystají vyřadit několik čtrnáctek, většinou se jedná o první modernizace.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 12:56:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr24: No jo, nic tu nebude věčně.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1808
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 15:24:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_100: Ovšem ti jsou před tím dlouho cvičeni kdy jsou motivováni získáním nějaké laskominy což naši milí cestující jaksi nejsou že

Cestující jsou motivováni svezením se ve spoji, který si vybrali, případně deštěm/mrholením/krupobitím na zastávce. Kromě toho, každý není na sladké...

Tr24: začíná soumrak vozů 14 Tr v DP Plzeň

To je koloběh života...
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3720
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 17:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

soumrak vozů 14 Tr v DP Plzeň
docela brzy, ne? to už budeme jezdit jen v těch slintácích, kde není ani místo na nohy? ach jo...
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 765
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:34:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, čtrnáctek je v Plzni ještě hodně, takže to bude pár let trvat, ale např. v Mar.Lázních už v příštím roce zmizí poslední dvě 14Tr a pro toto město legendární vůz už bude jen na fotkách a v pamětích.
Škoda, že ani tu 45tku si nenechaj jako historickou.
Pmdp vlastně taky žádnou svojí 14Tr pro muzejní účely nezachovalo,...jo 406 mohla, ale..
nic.
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD a DP Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 567
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 18:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem zvědav, jak budou chtít jezdit... 16 a v některých denních dobách 12 jsou skutečně zážitek ne nepodobný 4ce, na Americké ještě horší.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 20:51:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nenechalo PMDP, pač tu má muzeum Škodovky. Teda spíš za přispění členů Škoda-Bus klubu se zachovala přece ehm jedna.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 21:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: já vím, ale přece jen pmdp by mělo prostředky na jeho renovaci. Takhle to škoda-klub nemá jednoduché...
stránky o olomoucké dopravě zde:http://www.olomouckadoprava.estranky.cz/
stránky o provozu ČSAD a DP Mariánské Lázně
zde:http://www.mhdfoto.estranky.cz/
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1055
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 21:55:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pepa 103: No to určitě ano, ale Škodovka má taky pěknej obrat, jenže na ně prdí. Já myslím, že ta 14tka patří Škodě, takže zase moc na něm dělat nemůžou. Navíc mají se svými vozy dost práce. A ještě ke všemu asi s nimi skončí na chodníku, pač ta hala se má bourat... Ale to ať tu osvětlí někdo od nich.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3725
Registrován: 8-2002


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 22:56:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

eugen:
myslet znamená většinou prd vědět (bez urážky)

skutečnost je opravdu taková, že škodovku historický exponáty moc nezajímaj, co se pmdp týče, je to ještě horší. zřejmě to i souvisí s tlakem magistrátu na snižování nákladů v městský firmě, ale to už se pouštím do spekulací...
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1056
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:13:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2: A někdy je lepší dělat, že nic nevím.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1620
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 25. listopadu 2007 - 23:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hala se nebude bourat ale staví se v ní multifunkční "muzeum" Techmánia.
Na chodníku nejspíše neskončíme neb mají vedoucí členové "cosi" v jednání tudíž nezbývá než doufat.
Jinak škodovka se ke "svým" vozidlů v muzejní "sbírce" chová jinak než by si fandové historie ve svých snech přáli což se třeb dá li aláh změní...ovšem zase jsou peníze až na prvím místě.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Ze Škodovky
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.84.154.56
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 10:27:49   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

25Tr Brno: To, že nebyly vidět tak v ulicích bylo dáno tím, že na rozdíl od Rigy najíždí méně předepsaných kilometrů.
24Tr Riga: Posledení Riga, která jezdila po Plzni, má pořaďové číslo 16. Rigy jezdí prakticky neustále, je na nich třísměnný turnus řidičů. Proto již také mnozí z vás vykouzlili úsměv na tváři řidiče či zkušebního technika při běhání s
25Tr Zlín: Měl by se dnes krátce projet po Plzni kolem 13h.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1814
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 12:34:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc: Ještě příklad z jednoho města v civilizované zemi na západ od nás, kde jsou (taktéž žluté) tramvaje opatřeny poptávkou (na dveřích ), a pokud se v jejich prostoru cca 5 sekund nic nehýbe, samy se zavřou a další případný cestující si je musí opět otevřít

Toto opatření sice ještě více zvyšuje tepelnou pohodu ve vozidle, na druhou stranu ale odpadá druhé pozitivum POD, tedy nižší opotřebení dveřních pohonů a mění se v negativum, neboť se dveře v jedné stanici otevřou a zavřou několikrát.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2062
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 14:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je pravda, zároveň však i důkaz, že někde je MHD skutečně přednostně pro lidi.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 569
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 16:29:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Potvrzuji, že se zlínský kloubák krátce projel po Plzni - okolo druhé odpolední byl liazkou DP vlečen do vozovny Cukrovarská.
Jen trochu nechápu, proč blikal směrovkami jak vánoční stomeček, protože to jednak jako ostatní účastník silničního provozu nechápu a nemám rád, protože není jasné, kam to vozidlo jede nebo odbočí. A navíc je to v rozporu s vyhláškou.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 16:47:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ve vozovně na dvoře už stojí nový citelis ev.č.517!
stránky o olomoucké dopravě - http://www.olomouckadoprava.estranky.cz
stránky o ČSAD a DP Mariánské Lázně
- http://www.mhdfoto.estranky.cz

e-mail:jkulaviak@seznam.cz,strojvuda@seznam.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace