K-report
 

Archiv do 22.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Archiv do 22.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 623
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 12:50:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: pokusím se.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 12:54:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 

No líp to asi nepůjde tak si vyberte z těhle, myslím, že se to dá pomalu přečíst.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 12:58:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem to napsal blbě, ne že se stalo hodně případů zrovna v Pardubicích, ale že je hodně případů jak cestující ohrožují svojí bezpečnost i druhých, tím že přelejzají spojení tramvají, nebo se taky stalo, že někde v Praze jezdili mladiství na zadním nárazníku tramvaje, nebo že sjíždějí eskalátory na kolech, skejtech apod. A teď tohle. No ostatně je to v tom článku.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1030
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 14:57:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není nic novýho, to už v Bratislavě bylo před šesti lety. No jsou to hovada. Ale tomu těžko zabráníš. Jednině pořádně dupnout na brzdu ať dostane do škeble a zapamatuje si to.
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 635
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 15:08:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: tak, tak..., ale mě se hlavně nelíbí, že když ten magor spadne a zraní se tak má dostat pokutu řidič za to, že ho neviděl? to má jako na každý zastávce chodit dozadu a dívat se jestli nějakej trouba nesedi na nárazníku?
Tohle přece nemůže žádnej řidič uhlídat.i když ze zákona je povinnen sledovat provoz za svým vozem, ale v zrcátku ho nemůže vidět.Myslím, že by se měl tenhle zákon upravit, protože v případě nehody by byl řidič bezbranej.
Víc by k tomu mohl vědět Martin_j.
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro milovníky historie zejména železniční dopravy v Pardubicích tu mám zajímavý odkaz:

http://www.prenos.iipardubice.cz/nadrazipce.avi

Minulý týden byla ve filmovém týdeníku z roku 1957 vysílaném na ČT2 dobová reportáž z montáže trolejové trakce na pardubickém nádraží. Kromě téměř akrobatických záběrů, kdy člověk pohcybuje, zda je na nádraží nebo v cirkuse, tam jsou záběry "starého" pardubického nádraží, ale v pozadí je viditelné i současné "nové" nádraží, které bylo otevřeno rok poté, tedy v roce 1958. Na starém nádraží je patrný nápis PARDUBICE. Pokud by někdo měl zájem o tuto reportáž ne v této komprimované podobě, ale v DVD kvalitě, mám ji k dispozici, na vyžádání zašlu.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7606
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 16:40:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to není nic nového pod sluncem, ve vzpomínkách z dětství se mi vybavuje plzeňské náměstí Republiky a cikáňata, která se vozila na zadním spřáhle tramvají.

Tohle přece nemůže žádnej řidič uhlídat.i když ze zákona je povinnen sledovat provoz za svým vozem

Přesně tak, ve 14 Tr - pokud není ve voze moc lidí - je ještě jakž takž vidět vnitřkem dozadu za vůz, ale v 24 Tr nemám šanci. No a pokud policejní mluvčí tvrdí to, co tvrdí, měla by si uvědomit, že každé vozidlo má nějaká místa, kam prostě ze sedadla řidiče není vidět. Takže pokud by se něco pdoobného, co popisuje novinový příspěvek, v Pardubicích opravdu dělo ve velkém, došlo přitom ke zranění a řešilo se to u soudu, mohlo by to být zajímavé.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 816
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:43:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady máte toho bruslaře na videu.
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: "překvápko" Pety Ride 2 a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Mládeži do 18-ti let nenaléváme. Naše mládež je šikovná a naleje si sama.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1033
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 20:47:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aneb kdyby jsme byli v Americe, tak by za to nemohl řidič, ale výrobní firma vozu, "jaktože řidič nevidí dozadu" a už by platili..
:::jihlavskymhd.ic.cz...MHD v Jihlavě
:::jihlavskymhd.ic.cz/11...nejen 9 Tr e.č. 11
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 21:40:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz? Již několikrát jsem zažil na lince č. 2 autobus, který jel místo trolejbusu. Mám pocit, že to bylo dokonce i ve stejné době. Jedná se tedy o nějaké specifické pořadí, kdy například končí nějaká autobusová linka na konečné a pak pokračuje jako linka č. 2 (902, Škola Svítání, 14) nebo se opět stala nějaká porucha. Dneska se jednalo o spoj, který zastavoval na Autobusovém nádraží okolo 18:40 směr Polabiny.
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 918
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. listopadu 2007 - 22:00:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes: Je to kurz 4057, jede na lince 2 dvě kola jako náhrada za trolejbusy na svačině. Podrobnosti tady v záložce šejdry.
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 08:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle přece nemůže žádnej řidič uhlídat.i když ze zákona je povinnen sledovat provoz za svým vozem

Ano, sledovat má, ale to se týká ostatních účastníků provozu, jako vozidel, které mě chtějí předjet nebo předjíždějí. Pokud se někdo drží trolejbusu a já zabrzdím a on si nabije hubu, tak je to jeho problém, on má sledovat provoz před sebou. To samé je, když já nedobrzdím a čumákem se podívám do kufru vozidla jedoucího přede mnou. Já jsem nedobrzdil a nevěnoval jsem se provozu na pozemní komunikaci.
Dobré by bylo, kdyby se kolegové, kteří teprve půjdou na školení zeptali instruktora na jeho názor.
2594
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 9-2007
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 10:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Podle záběrů a podle odhadu si myslím, že se bruslaři vozí pouze za Tr14, na Tr21 ani na Tr24 nemám představu, kde by se mohl chytit, u Tr14 je vystouplý nárazník.
Misakf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 12:33:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dnes jsem jel po dálnici směrem od globusu a vadle proti mne jel autobus s nápisem prominTě služební jízda mohu se zeptat na důvod?
334
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 13:18:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Být bruslařem, tak vyhledávám právě trolejbusy 24 Tr - na "motorovém krytu" jsou krásná chytátka a já bych se nemusel složitě přidržovat nějakých nárazníků.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7612
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 20:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Misakf

1) Ono je v Pardubicích nějaká dálnice?
2) Pokud je myšlena ta silnice, co pokračuje na jednu stranu na Hradec a na druhou na Chrudim, tak touhle silnicí jezdí autobusy, které najíždějí z vozovny do zastávek Ohrazenice, Černá u Bohdanče, Uma, Rybitví stav. škola a Trnová náměstí.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 20:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

334 : Doufej , že tuto diskusi nesleduje žádný z těch bruslařů . Dát jim takovouhle "dobrou radu"
doprava.yc.cz Stránky o dopravě. Především o pardubické MHD
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 21:13:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pamatuju bruslaře i o výročí v roce 2002 za T 11.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Misakf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 8-2007
Odesláno Úterý, 13. listopadu 2007 - 21:14:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marmar:s tím plně souhlasím ale snad to nikdo nepřečetl
Malda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 10-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 14:42:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posím vás kam si můžu stěžovat na přeplněnost trolejbusů 3 a 33 poslední dobou je to otřesný
Misakf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 8-2007
Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 17:04:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malda:www.dpmp.cz/reklamace
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2441
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 17:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malda: Zvykej si, nic jinýho ti nezbývá. A nebo choď pěšky, či na linku 2. Já to tak praktikoval rok a přecpaným linkám 3 a 33 jsem se raději vyhýbal.
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 17:23:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, každej den ta linka 33 není tak "vostrá". Třeba za tenhle týden jsem jel 33 co jede od Autobusového nádraží v 15:07 (bo kolik) a pondělí a úterý docela plná, dneska né. Takže bych to viděl, že to záleží na dnech.
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: zrovna nic. Ta Agora mě vysílila Pety Ride 2 "překvápko" a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Mládeži do 18-ti let nenaléváme. Naše mládež je šikovná a naleje si sama.
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 18:24:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Psvel 358 : A ještě říkali , jaký nám to sem dali nový (spíš staronový) trolejbusy
doprava.yc.cz Stránky o dopravě. Především o pardubické MHD
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 493
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 19:52:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Display u nádraží je asi nemocný...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4979
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 21:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V neděli se chystáme na výluku, kde má jezdit kloubák exFTL. Máte někdo podrobnosti?
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 14. listopadu 2007 - 22:25:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky bych něco rád pochytil ohledně výluky.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37124
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 13:22:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kloubák FTL prý nejezdí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4983
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 18:04:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakto ? ŠD snad bude.
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2450
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 18:10:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: V sobotu měla dost zásadní poruchu jejíž oprava bude celkem náročná. ŠD by jezdit měla .
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4984
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 18:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kde ta výluka vůbec je?
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2452
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 18:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poděbrady - HK, tuším...
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Věřím své značce... Karosa
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3028
Registrován: 5-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 19:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study: V neděli se chystáme na výluku - A kde ta výluka vůbec je? =
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37129
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 19:04:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study:
Zkus trochu hledat.
Kdo by to čekal, že přehled výluk najdeš na: www.cd.cz/vyluky :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4991
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 15. listopadu 2007 - 21:10:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Sem zase něco řekl .
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 07:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto sou trolejbusy v Pardubicích a ne výluka u Hradce (vím , že nejsem moderátor , ale myslím si , že byste se měli přesunout jinam)
doprava.yc.cz Stránky o dopravě. Především o pardubické MHD
666
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 9-2007
Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 08:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Marmar hoď se do klidu,to jsou trolej.a autobusy v Pardubicích a kluci tady tu výluku řeší právě kvůli nasazení pardubických busů na ní.
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 09:37:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to jo , to se omlouvám
doprava.yc.cz Stránky o dopravě. Především o pardubické MHD
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4996
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 18:46:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Záměrně sem to napsal sem, protože málokdo, kdo o tom ví, chodí do jiných diskuzí.
Sháníme fotografie a informace ohledně historie autobusové dopravy v Prostějově a informace o provozu v podniku ČSAD 609. Nabídky zasílejte SMS - 605840016, nebo na email pod jménem.

ICQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech - aktualizováno
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7631
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 19:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní menu na K 1052: Zácpa od nádraží až po Lexovu, nějaké ty dopravní nehody, zvýšený pohyb vojska v okolí krematoria, průjezd turecké vládní kolony v trase Praha - krematorium a zpět, transformace autobusu 166 na kropící vůz a následná výměna kropícího vozu za autobus 167, zpoždění od 10 do 30 minut. Teď teprv mám chvilku pauzu.....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2029
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 16. listopadu 2007 - 19:54:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Své aktuální postřehy z té výluky jsem právě dal do diskuze Doprava v HK kraji...
Mex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 2-2007
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 16:38:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Heh... prave si vyhledavam spojeni z kyjevsky do mesta a MHD v mobilu mi naslo 12 s odjezdem v 18:20, ve statickejch jizdnich radech neni o tomhle spoji ani slovo, idos rika 18:24 ... eeeee cemu verit?:-)
Pumpkin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 18:41:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mex: Asi máš neaktualizovanou verzi. Moje nejnovější hlásí 18:24, stejně tak i na dpmp.cz
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 17. listopadu 2007 - 19:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím. Při nedávné návštěvě Pardubic jsem pořídil pár snímečků pro stránky tak se můžete mrknout
moje nové stránky http://www.richardovystranky.cz (původní blog opouštím)
Mex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 18. listopadu 2007 - 13:14:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Pumpkin : thx, jj tim to bude:-) uz sem natah novou:-)
Misakf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 8-2007
Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 20:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

můžu se zeptat proč jede ze zastávky Průmyslova autobus v 18:21 18:22 a v 18:23?mám tomu rozumnět tak že některý z těchto spoju je 912?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7641
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 08:34:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vzkaz od spolužáka:

[ 08:31:10]
<< Hlásím nehodu trolejbusu 345 na Křižovatce ulice Dašická s ulicí zajíčkovou, kdy evidentně řidič červeného renaultu nedal přednost v jízdě a narazil do trolejbusu z pravého boku

můžu se zeptat proč jede ze zastávky Průmyslova autobus v 18:21 18:22 a v 18:23?mám tomu rozumnět tak že některý z těchto spoju je 912?

Protože ve Foxconnu se pracuje do 18:00 a nějak se ten pracující lid odvézt musí. Jedno je "normální dvanáctka", zbytek jsou pak autobusy z linek 8 a 22, které jedou jako posila v trase Nádraží - Zámeček a zpět.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Malda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 10-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 17:14:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehoda u autobusového nádraží cisterna s octávkou je to tam od 15 hodin 3 a 33 jezdí pře kapitána bartoše a 13 a 2 tak to nevim ale asi přes stavařov
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 17:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

od 15 hodin 3 a 33 jezdí pře kapitána bartoše

a já hlásim, že po 16. už né, protože je cisterna odstavená stranou
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: momentálně vše pozastaveno
Mládeži do 18-ti let nenaléváme. Naše mládež je šikovná a naleje si sama.
Mex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 2-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 20:12:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak sem dneska jel odklonovou 10 smerem na uni to samosrejme nemluvilo nic o odklonu (nevim kde je problem... jestli je to moc pracny nechat namluvit a nahrat to tam??? kdyz blbej zimni stadion kterej ani nenarusi trasu spoju se hlasi uz ja nevim jak dlouho), ale aspon to zahlasilo dukla KD na spravnym miste a Tepleho.... kdyz jsem jel zpatky tak to suverene hlasilo Dukla, u namesti a Duklu KD musel ridic taky odkliknout, btw da se to nejak odkliknout aby to nereklo 1/2 aktualni zastavky a do toho 1/2 pristi ?:-)
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1215
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:02:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda přátelé, Pardubice se taky umějí pěkně zacpat, zvlášť u křižovatky I/37 na Žďár a I/2 na Kolín... - včetně přilehlého okolí. Jsem si to v tej koloně na Brno pěkně užil.

(Příspěvek byl editován uživatelem janatak.)
Je rozumné v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7649
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 00:29:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

13 a 2 tak to nevim ale asi přes stavařov

Tak tak. První spoj odklonem jel 15:14 ze Sluneční, ten předchozí dojel k nádraží, kde se otočil a přes Polabiny se vrátil na Duklu. Křižovatka se pro směr do města uvolnila asi ve čtyři hodiny.

btw da se to nejak odkliknout aby to nereklo 1/2 aktualni zastavky a do toho 1/2 pristi ?

Nedá.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Goldy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 10:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky z včerejší nehody trolejbusu 345 na křižovatce Dašické s ulicí Zajíčkovou.
 
 
Goldy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 10:31:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

omlouvám se za horší kvalitu, vyfotografováno mobilním telefonem.
 
 
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2200
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:22:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přítel Tr_man bude zase proti, ale mám tady jeden opravdu výstavní exemplář:
 
Spokojeně tam stál asi hodinu. Je to fakt na pěst, jediné řešení je snad sledovat podobného exota až domů a tam mu parkovat s autobusem před vratama od garáže. Ach jo.

Přidám jeden opravdu jen dokumetační nekvalitní šleh - jmenuje se to "Policejní zachycení obráceného jednosměrkaře":
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: tak tohohle bych zrovna taky pověsil za něco do průvanu. Ale abych pravdu řekl, na stezce na Palackého to dneska nevypadalo o moc líp, normálně tam stojí 1-2 blbci, dneska jich tam bylo asi 8-10
2. narozeniny stránek o MHD v Pardubicích - http://pardubickamhd.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7652
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 09:20:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: No ale v úterý stálo na třídě Míru dokonce auto s botičkou! A abychom taky policii pochválili, v pátek večer jsem měl na desítce "malý problém" a policie fungovala naprosto perfektně.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 835
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 16:05:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"malý problém"

můžu se zeptat jaký?
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: momentálně vše pozastaveno
Mládeži do 18-ti let nenaléváme. Naše mládež je šikovná a naleje si sama.
Mex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 18:12:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

abych pridal: v utery nebo kdy jsem jel desitkou na UNI a na masarykaci nastoupili 2 mestsky policajtky... celou cestu teda probirali jak jsou diskriminovany na sluzebne, potom pronesli neco v tom smyslu ze ridic busu jel skoro na cervenou, ale kdyz jsme prijeli na konecnou, kde staly 2 auta - to jedno jeste v protismeru ihned tam sli, rekli ridici busu ze tomu autu co tam stoji daj pokutu 2000,- at se neboji... a taky dali, pak tam dokonce zastavilo jeste pri jejich pritomnosti dalsi auto tak sli taky hned na nej:-)
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 176
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 19:35:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD 353: jasně že je to blbec, ale já tam tu žlutou čáru taky zrovna nenacházim.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace