K-report
 

Archiv do 15.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava ve středních Čechách » Archiv do 15.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1237
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 23. září 2007 - 18:32:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl Renault Master spol.Transcentrum v nátěru arriva schodný s tím co je na výše zmiňovaném voze značky DENNIS Alexandr a dále mají 3 nové croswaye také v novém nátěru
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 19:51:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

"Od 1.1.2008 budou integrovány do projektu SID linky Příbram - Praha dopravců Connex Příbram, Bosák Bus a Cup Tour."

To koukám. Znamená to konec volné konkurence, čili že společná linka bude v závazku veřejné služby?
A co linky Probotransu? Ty budou zrušeny, ponechány volné, nebo integrovány pod jiným číslem?
Mazda_6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 21:29:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Integrované budou pravděpodobně jen linky 300501, 303501, 303010 a 302013 (tzn.ty, které je jedou PB-Dobříš-Praha,Na Knížecí po dálnici v souběžných trasách).
Protože je tam včetně posilových vozů asi 170 spojů , které by měly být do nového JŘ zapracovány, a bude třeba rozlišit spoje přes/mimo Dobříš, a v Dobříši přes/mimo žel.stanici, a v Příbrami přes/mimo aut.nádr., vzniknou z toho asi 2-3 jízdní řády, aby se v tom vůbec lidi vyznali.
Předpokládám, že se JŘ aspoň učešou na solidní interval.
Celé by to mělo být v závazku veř.služby při sjednocených přepravních podmínkách dle tarifu SID.

Linka Probotransu v tom není, protože Praha-Rožmitál je chrakterem něco jiného (řekl KÚ), a docela je to pravda. V úseku Pha-PB vozí prd, a v úseku PB-Rožmitál-Věšín je to (asi) obslužnost.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1989
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 22:18:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... ale ještě existuje linka Probotransu Praha-Příbram, která má spoje jen v úseku Praha-Dobříš (podle poloh těch spojů to vypadá, jako by byly "šité na míru" v Dobříši bydlícím řidičům Probotransu). Co bude s ní?

Stejně ale nejsem zrovna nadšený z toho, že SID bere pod svá křídla tyhle linky, které přirozeně mají komerční charakter. Kdyby docházelo k soustředění spojů do špiček a období jako dopoledne či večer by zůstávala bez obsluhy, bylo by to něco jiného. Jenže tady kvalitní nabídka je už teď. Mám obavu, že dopravci "budou mít své jisté" a ztratí motivaci dále vylepšovat své služby. I kdyby jim kraj např. přikázal provozovat vozidla maximálně x let stará, těžko jim přikáže nakupovat luxusní zájezdové vozy, které si kvůli konkurenčnímu boji pořizovali doteď. Další negativum je, že se současný stav zakonzervuje - když to bude linka v závazku veřejné služby, vstup případného dalšího dopravce na stejnou trasu bude prakticky nemožný. No nevím. Zatím mi SČ kraj se svou SID není vůbec po chuti. Někde dělá menší změny než by bylo potřeba (dá běžným linkám typu ČSAD čísla á la MHD a nazývá to integrací) a jinde zase strká nos někam, kde to není potřeba (linka Praha-Příbram ještě budiž, ale horší je to u linek Praha-Kladno a Praha-Beroun, kde existuje použitelné souběžné vlakové spojení). A vůbec, jak se bude řešit ten závazek veřejné služby, když jde o ziskové linky? Nepředpokládám, že dopravci dobrovolně přijmou krajem přidělený "přiměřený zisk", když doteď měli zisky vyšší. Spíše bych řekl, že půjde o jakýsi "nadstandartní závazek veřejné služby", kde přiměřený zisk jednotlivých dopravců bude roven jejich současným ziskům z komerčního provozu linky.
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 9-2007
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 22:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mazda 6: Díky za info. Bohužel myslím, že když sečtu všechny zisky a ztráty, tak ta budoucí "veřejnoslužbovost" je celkově vzato špatná zpráva. Nynější zisk v podobě sjednocení tras a vylepšení intervalu bude dost pravděpodobně zastíněn dlouhodobou stagnací a propadem úrovně služeb na lince. Časem se asi bude jezdit v nechutně přeplněných busech, jak je na vytížených linkách ZDO ve špičce běžné.

Jenda z HK: Celkově naprosto souhlasím. Kraj by měl svoji invenci uplatňovat spíš tam, kde je naléhavě co zlepšovat, a kde to žádná firma dobrovolně neudělá.

S těmi zisky firem myslím, že to bude trochu jinak. Díky volné konkurenci nejsou až tak pohádkové. Dokonce myslím, že vztaženy na 1 km, budou nižší než u ZDO. Jeden řidič i jeden vůz na takovýchto linkách denně najezdí daleko víc km, než je běžné, čímž poněkud klesají náklady na 1 km. Pokud tedy dopravce dostane stejnou úhradu na 1 km jako u venkovské ZDO, půjde o nadstandardní zisk.
Mazda_6
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 5-2007
Odesláno Středa, 26. září 2007 - 23:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co bude s linkou Probotransu Praha-Dobříš-(Příbram) nevím. Je skutečně šitá na míru řidičům, bydlícím kolem Dobříše, a oběhově příslušná k dálkovým linkám Praha-Sušice a Praha-Vimperk.
Tak trochu si myslím, že Probotrans vede s KÚ jakási separátní jednání, ale nedovedu posoudit, jestli to pro ně teď bude dobře nebo špatně.

Pokud se týká závazkové ceny, zatím nevím, ale myslím, že se spíše jedná o rozmělnění nákladů na více ujetých km a tím snížení dosavadní závazkové ceny na ostatních linkách dopravců.

Celá tahle integrace v SID je podle mého názoru úkol politický - snad lepší nabídka pro cestující v ceně jízdného pro stálé zákazníky s budoucí možností přestupů v rámci jedné jízdenky. Aspoň takhle je ta výhoda vysvětlována.

Faktem je, že tím skončí soutěžní prostředí pro dopravce v kvalitě služby (výbava a velikost autobusů).
Nevím, jak vysoký bude zisk, ale dopravci na této trase asi budou mít výhodu v tom, že budou mít "své jisté" ve smyslu nevpuštění dalšího dopravce
- třeba SA

- na slušně vybudovanou linku.

No, ještě uvidíme.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1990
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 26. září 2007 - 23:51:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím s tím, že SID vypadá vypadá jako výmysl politiků - budeme integrovat, abychom šli s trendem a mohli říkat, jak úspěšně tvoříme integrovanou dopravu, ale ne zase moc, aby to nebylo drahé a nezpůsobilo to moc velký rozruch. Vždy se najdou lidé, kteří každou změnu automaticky považují za špatnou, tak proč je dráždit, že. Vždyť jsou to taky voliči... Jenomže výsledek je dost žalostný. Už fakt, že třeba pro cestu z Prahy do Berouna si mohu vybrat ze dvou zcela odlišných a vzájemně nepropojených IDS, vypovídá o nesmyslnosti tohoto uspořádání. Ale to nemá cenu psát, jen bych omílal dokola fakta, která už všichni dávno znají...
Bručoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 9-2007
Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 09:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z HK: Mně na SID nejvíc vadí nepropojenost jízdních řádů. Cestovat s přestupem z nějaké vsi přes okresní město do Prahy, s tím se u většiny linek naprosto nepočítá. To samé platí i u cest z odlehlých vesnic přes nejbližší město do okresního města. Například Tmaň-Beroun-Praha, nebo Záluží-Hořovice-Beroun.

Druhá věc, co mi hodně vadí, jsou nesmyslné souběhy kvůli neprovázanosti JŘ a absenci přestupního systému. Například v úseku Lochovice-Hostomice jezdí o polovinu více spojů než ve vytíženějším úseku Hořovice-Lochovice. Když přičtu vlakové spoje, tak jde dokonce o dvojnásobek počtu spojů. Tyhle promrhané peníze pak pochopitelně někde chybí.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1028
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. září 2007 - 09:31:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z hk:Plně s tebou souhlasím,SID je úplně na prd-když se podívám třeba na Kutnohorsko-kde nesmyslně přidávali spoje o víkendu a na některých linkách jezdí více spojů v sobotu a neděli tak to nechápu.Zlatej PID-tam si myslím,že je to vyřešeno výborně(samozřejmě to nějaký mouchy taky má).Navíc i tarif SID je podivný-jako příklad dám linku Poděbrady-Pečky-jízdné 2 km stojí 10,- a 11 km 14,-,při tom před Sidem stálo jízdné 6,- a 17,-.Já jen doufám,že něco podobnýho jako je SID neudělají v pardubickém kraji,ale obávám se nejhoršího.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 30. září 2007 - 17:03:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi jsem někde na internetu četl článek jak řidič od Dopravce Spojbus vyběhl na fotografa s kladívkem na gumy,ale nevím kde.Proto nevíte někdo prosím vás kde je tento článek umístěn ? popřípadě může te jsem dát odkaz či článek zkopírovat?děkuji moc
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1277
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pozor! Dopravce Miroslav Hrouda ze Zbirroha začal provozovat novou linku: Plzeň-Zdice-Praha na této lince byl spatřen prozatím vůz C 954 E ale řekl bych že ji bude obsluhovat více vozů
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Máš JŘ???Nikde o tom není zmínka.....
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1278
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 18:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirobusak:právě že né,taky mě to udivilo... hledal a nenašel,ale ten autobus jsem na té trase viděl a měl i nálepky Plzeň-Zdice-Praha... tak nevím.. pokuď to tak není tak se omlouvám ale já to viděl
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1057
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 19:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohla by to být nová linka,jak tvrdí kolega Fedos a JŘ se na idosu objeví až příští týden.Co pamatuju tak třeba linka Polička-Hlisnko,kterou kdysi provozoval Zdar cca 1 rok,také nikdy nebyla v idosu a dalšími linkami,co nebyly dříve v idosu byly mezinárodní linky SA-třeba do Londýna.
Zlatovánek=nejlepší dopravce v ČR


Nový Sor BN9,5 na MHD Litomyšl
Nový Sor C12 na dálkových linkách
Mirbusak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 638
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 07. října 2007 - 19:20:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U mezinárodních linek se nedivím, v tom je hokej.....jř ti visí na CISu 3 měsíce a pak ti jí schválí a tím se dostane do IDOSu...(viz 000192, od června máme licenci a ve čtvrtek mi jí schválila)
Tak to je ta ČSAutobusováDoprava národní podnik...
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 10-2006


Odesláno Úterý, 09. října 2007 - 21:25:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím pěkně, čí je tento Mercedes-Benz O560 INTOURO?
 
www.mestskadoprava.net
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1798
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 09:49:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6381: To je předváděcí z pražského centra EvoBusu (pokud ho už někomu neprodali).
www.fotodoprava.com
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 10-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 09:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Díky. A neví se náhodou u koho teď jezdí ty předváděčky?
www.mestskadoprava.net
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1799
Registrován: 1-2006


Odesláno Středa, 10. října 2007 - 10:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, kde všude jezdil, potkal jsem ho víckrát, většinou v Praze a okolí.
Tady je fotka z 18.6.2007 , fotil jsem ho přímo v areálu EvoBus. Z tvého snímku se nedájí přesně identifikovat ty nápisy na boku, jestli jsou to ty samé, co propagují prodej autobusů do AKV. V každém případě, tenhle do K. Varů nešel, byl jenom půjčený, tam už už je dostaly v jejich zeleném nátěru.

 
www.fotodoprava.com
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1329
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 18:04:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové kdo jede zítra do Probotransu?
AV 15-30
03_82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2007


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 18:46:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120: já
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7421
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 19:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já + Pavel2, dorazíme tam hned někdy ráno v devět.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1295
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 19:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já také tak kolem té 9 a pak jedu do mělníka

PS naco ti to bude kdo jede a kdo ne ?díky
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7422
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:27:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

naco ti to bude kdo jede a kdo ne ?

Aby věděl, které známé tváře má vyhlížet. Jinými slovy, sejde se nás tam hodně, ale protože se větinou nezáme osobně, tak to ani nezjistíme.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1330
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 20:41:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos:já jedu autem z prahy tak kdyby nekdo chtel vzít..
AV 15-30
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1804
Registrován: 1-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem chtěl jet ale nakonec pojedu do Teplic. To je prostě v pytli, když se zase koná tolik zajímavých akcí ve stejném termímu .
www.fotodoprava.com
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1297
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

6120:aha,já jedu též autem ale mám již plno

gromit:jj,to nechápu co to vždy vymíšlí za voly-vše ve stejný dny aspoň že ten mělník a beroun jsou jinak časově,protože minule ten liberec a praha..
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3369
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 21:33:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelená Fabia = Bobyk, Bart, Study, Magiq.
ICQ 202376673
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7423
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 22:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já přijedu tímhle:

 

Poznávací značka pé em ú třicet devět něco, budeme tam dva - já a Pavel2. A až nás přestane bavit Beroun, pokračujem s mezipřistáním v Ikei na Zličíně do Mělníka. Předem varuju všechny, kdo mě znají (Magiq apod.), že nemám paměť na lidi, takže se ke mě musíte hlásit vy.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
6381
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 10-2006


Odesláno Pátek, 12. října 2007 - 23:15:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, sice to není autobusové, ale k dopravě to taky patří, zítra je ještě den otevřených dveří na Novém spojení v Praze v budoucích železničních tunelech, 3 km trasa, jak hlásí i v metru, sešlo se toho nějak málo, ne?
www.mestskadoprava.net
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 36488
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 11:04:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A proto se nedostanu ani na jednu z akcí, abych si nemusel složitě vybírat.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3374
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 19:10:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_j: Já si to přečetl až teď, my se přijedeme přihlásit někdy v dohledné době do Pardubic.

Chtěl bych Probotransu poděkovat za příjemně strávený den. A hlavně za překvapení (tedy alespoň pro naši PV skupinu) v podobě nádherně čerstvě zrestaurovaného "erťáka"
Fotku sem dodá předpokládám můj osobní fotograf, popřípadě někdo jiný.
ICQ 202376673
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3375
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 19:21:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak fotky už se objevily v diskuzích Historická vozidla, Autobusy SOR, Karosa Ares, Arway a Crossway.
ICQ 202376673
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7583
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:35:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také se připojuji, RTO vypadá perfektně, projížďka Ikarusem také potěšila :-) (A Magiqův osobní fotograf stále nic)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3377
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:38:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Bobyk: Já ho musím omluvit, je zaneprázdněný jinou prací, která je termínovaná.
ICQ 202376673
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4705
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:39:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nic, já vesničan .
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7584
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 20:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě dotaz. Fedos prodal svůj areál Probo Transu? Nebo z jakého důvodu tam stojí jejich C 734?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4707
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:26:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nic, ávéčko šlo stranou a přišla řada na fotky, jdu je rozházet do stejných diskuzí .
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4713
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 21:43:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu nějaká šotosměs :
 
 
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 22:26:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:tak to nevím,jako že probo transí C 734 stojí v raeálu fedosu ? nemáš foto nebo nevíš o kterou C 734 jde,občas tam je vidět C 934 1205 jelikož řidič bydlí tam a tak jsou dohodnuti aby nestála na ulici
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7594
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 22:38:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel, nemám nic. Jen jsem se tam sjel podívat a skrze bránu jsem z auta viděl vzadu zvrakovanou modrou Karosu a pak ještě jednu Probo Transu. Ale jestli tam někdo parkuje, tak je možné, že tam dnes měl jiný vůz.
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4718
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 13. října 2007 - 23:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ehm, ta budova, jestli se tomu tak dá říkat, slouží jen k zavěšení reklamy, nebo tam firma fakt sídlila?
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1299
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 00:06:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

study:sídlila,měly tam dílny,kancelář atd..
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Switch2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.87.238
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 11:38:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady jsou nějaký fotky z DOD Probo i ode mě, snad se budou líbit odkaz
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1300
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 17:15:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

switch:máš veliké sklony pro umělecké fotografie,a tudíž tvé fotky chválím !Jne tak dál máš na webu pěknou sbírku jen těch busů by tam mohlo býti více,ikdyž vím že ty máš jako hlavního koníčka letadla :-)
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7606
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 17:24:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč je nová SORka z Proba v jiných barvách než nové Crosswaye?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2954
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:02:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: V těhle barvách přišly i předcházející Sorky. Proč tomu tak je, to netuším (jsme se měli někdo zeptat..)
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7609
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:16:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: Ano, toho jsem si všiml taky. A na to, že jsem se na mohl optat, jsem si vzpomněl někde u Průhonic... :-)
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3219
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Bobyk asi to neumí v Soru nastříkat.A nebo je to poznávací znamení z dálky co to jede
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Switch2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.87.238
Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:17:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: No s těmi uměleckými sklony nevim nevim Ale díky za pochvalu. Přesně tak, mým hlavním koníčkem jsou letadla, ale snažim se alespoň trošku orientovat i v autobusech. Tuším, že i Gromit to má tak podobně
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2956
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:33:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: No jo, tak se zeptáme holt příští rock.
Ares1: asi to neumí v Soru nastříkat - to je doufám myšleno ze srandy.
Zrovna nedávno jsem na nějaké diskuzi od Tebe četl urputnou obhajobu na Tedom, že určitě kusy pro Košice nastříkali dle přání DP Košice a né podle sebe. Proto doufám, že to je sranda.

P.S. byl někdo i na DOD v Mělníce? Myslím, že i tam něco k vidění bylo (a taky tombola ).
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1301
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:54:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil:byl jsem tam a mám pro tebe ještě s jedním členem ze západu v.č. byly tam k vidění vozy a areál a v tombole byly vysavače a DVD přehrávače-nevyhráli jsme ale nevadí
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
http://fedos.rajce.idnes.cz/

icq:241-647-938
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3221
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 18:59:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad j-pribil ano ten smajlík na konci byl pro celý příspěvek,ono to ani nevypadá špatně.
Ohledně toho Tedomu pokud vím tak to nakonec dopadlo tak že schéma navrhoval někdo jiný a tak Tedom bych z toho nevinil.
A když už tě tady mám nemáš náhodou Psotův (bastl ?) Karosa celý červený??
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3223
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 19:08:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

../2484/129433.html
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2957
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 19:21:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fedos: Jasný, díky...

Ares1: Dobře, už jsem se lekl. Protože celkem nemám rád, když se neprávem pomlouvají různí výrobci, ať je to Sor, Iveco, Solaris...
Tak díky za objasnění.
Červený bastl od Psoty? Vím o kterém mluvíš, znám ho, ale jelikož mám takovou antipatii k těmto vozům, tak ho blíže vyfocen nemám. Pochází to z B732 a trochu vidět je to na téhle fotce.
 
Už nikdy nebudu věřit člověku, který sám o sobě všem tvrdí, že je dobrotivý. Už nikdy se nenechám od "dobráka" napálit. Už nikdy....
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3225
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 19:57:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

P.S. také jsem hájil výrobce vlastně.
Ale je to též zajímavé proč mají jedno tak a druhé tak.Poptám se na to meilem,protože do Probo transu budu psát sice kvůli jiné závažnější věci,kterou zatím nebudu zde rozvíjet.
Obávám se že po sobotním excesu v Nových Butovicích nebudu jediný.
dík to je on! mě došli baterky když jsem tam byl a i přes bleskovou výměnu odjel.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
03_82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 14. října 2007 - 22:25:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo vyfocenou tu autoškolní LC z Probo Transu?
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1655
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 09:22:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Červený Psota, lepší záběry taky nemám.

 
 
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3389
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 09:28:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.03_82: Tady je pěkná fotka odkaz
ICQ 202376673
03_82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 15. října 2007 - 11:17:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Píše mi to, že soubor nebyl nalezen

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace