K-report
 

Archiv do 06.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » 24Tr, 25Tr - trolejbusy ze Škody Plzeň » Archiv do 06.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1964
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 15:14:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak u 21Tr ani 22Tr nejsou tlumiče rozhodně našikmo ani "tak nějak jinak", jsou prostě normálně. Trochu šikmo jsou pouze vepředu, ale myslím si že na funkci rostlináře by to nemělo mít vliv.
1997 - 2007 Trolejbusová VOZOVNA KOMÍN 10 LET - Den otevřených dveří sobota, 2. června
(Bára!)
Troleibus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 20:02:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TR-24:VE ZLINĚ SI POCHVALUJI ŘIDÍČI TR24-5??????jsi spadl asi na lebku???neznam nikoho kdo něco v podniku zažil a nema řidicak 2 roky aby si ten křap chvalil!!! každy ti řekne ZLATY SANOS,popř.ZLATE KABINY U TR14-5(teplo celoročne a klid) TR24-5 opěvují vážně neznali řidiči a hlavně šotmení!!! sedni si do toho křápu na 10-12 hodin denně cely rok a zmenis nazor!!!
Jsem pro česke vyrobky a mam rad škodu..tatru..aj.ale toto je ZMETEK nr.1 čím novější tím horší(minimalně pro řidiče)
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 20:54:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Troleibus: Mluvíš mi z duše,pokud by se vyhlašovala cena roku pro zmetek,tak Tr 24 + 25 musejí vyhrát,nic horšího pro řidiče zatím není,akorát firma škoda má dlouhé prsty a tučné obálky.
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1718
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 21:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Troleibus: Jak sem koupil, tak prodávám. 12hod v kuse v tom nikdo nesedí. A kabiny 14/15Tr sou minulostí...
A posoudit to osobně nemůžu, protože se eště nenašel někdo kdo by zasponzoroval ŘP.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 21:12:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Zlín 24 Tr:
Já nevím, ale u nás si 24/25Tr řidiči pochalují, min. aspoň v pohodlí pracoviště

To tě nevěřím ani náhodou,to kecáš,kabina řidiče je na h...o,na tom se v Plzni shodneme jako řidiči všichni. Ale ty plasty zkurvené,rozvrzané.....
http://spvd.cz/skoda-bus/
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2344
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 21:19:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevím je to podle vás krám,šmejd atd.Nehodnotím jestli máte pravdu,možná ano možná ne.Nejhorší je,že když tam budete mít jinou značku a zas třeba budou nadávat jiní řidiči.A tak je to pořád dokola.Nikdo nebude nikdy spokojený.A pokud vás to natolik ohrožuje,pohoršuje,a vadí vám to stačí málo,najít si jiné zaměstnání.Ano kruté,ale je to tak.
Tak se to ve většině firem dělá,nelíbí se ti to ?tak odejdi.(ač s tím nesouhlasím i já jsem to musel podřízenému nabídnout)
Nejhorší je že veřejně pak každý mlčí a souhlasí a vše je strašně krásné.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1996
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 14. května 2007 - 21:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zas třeba budou nadávat jiní řidiči
Vždycky někdo nadává...

Nejhorší je že veřejně pak každý mlčí a souhlasí a vše je strašně krásné.
To je bohužel svatá pravda...

...ale spíš než kritizování kritiků by se mohl někdo chytit za nos a začít s tím něco dělat.
Vím, není to jednoduché (je-li to vůbec možné), ale pořád lepší, než nadávat řidičům, dílenským a všem okolo a razit názor o nepřekonatelnosti výrobků.
Druhá věc je, že jenom blázen by měnil výrobky, když je pořád někdo bere
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 13:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tato diskuse o vozech 24 Tr a 25 Tr nemá smysl,museli by hodnotit řidiči z dopravních podniků z měst,kde tyto vozy jezdí,protože diskutovat o něčem,když v životě se s trolejbusem nesvezl nemá cenu,já s tím jezdím každý den a celej rok a je mě úplně jedno,jestli sedím ve škodovce,solarisu či vozidle z USA nebo Ruska,a jde mi jen o to,že za dnešní cenu nového vozu bych chtěl kvalitu. Kvalita vozů 24 Tr značně pokulhává.

ad Ares: Tak se to ve většině firem dělá,nelíbí se ti to ?tak odejdi.

Co jsi napsal,je nesmysl k této diskusi.
Plácnu:
Nový vůz 24 Tr........cca 12.000 000 kč
Je to to samé,jako kdyby jsi si koupil nové osobní vozidlo v hodnotě 1.000000 kč a ono vrzalo,skřípalo,neustále poruchové,prodejce by se tě vysmíval a na závady nereagoval,co by jsi potom udělal???
Asi by jsi prodejce propustil,viď?? A nebo by jsi mu řekl,najdi si jinou práci. Koupil by jsi si další auto stejné značky???
http://spvd.cz/skoda-bus/
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2346
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Libor hh mluvil sem o řidiči nelíbí se ti práce, odejdi.To máš hodně zkreslené představy.Pokud firma koupí to či ono tobě nezbývá než se tomu přizpůsobit.Pokud ne tak jdi za jinou prací.Ono ty vozy nekupují ani tak DP ale spíš zastupitelé měst.A těm jsi jako řidič teprve ukradený.Tady máš prostředek a pracuj.A věř že je to ještě horší než ti popisuju.
a co se týká hodnocení toho či onoho vozu tak vždy to musí hodnotit všichni.Zapomínáš že ten trolejbus nebo autobus je tu pro cestující a ne pro řidiče(bohužel na řidiče se moc nehledí)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1298
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:15:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

koupil nové osobní vozidlo v hodnotě 1.000000 kč a ono vrzalo,skřípalo,neustále poruchové

V tomhle případě skřípe (jen) trolejbus Citybus 24Tr nebo všechny busy značky Citybus?

Pokud bych si totiž koupil za milion (třeba) kombíka, kolega totéž a oběma nám to auto bude skřípat a bude poruchové, ale další kolegové budou mít za stejné peníze totéž auto v provedení kupé a to bez problémů, pak je asi problém v tom kombíku - trolejbusu. Pokud si ovšem stěžují majitelé všech provedení toho vozidla (IGK i busu), pak se poohlédnu po jiné firmě.
Problém ovšem je v tom, že poruchový trolejbus lze nahradit relativně bezporuchovým diesel-busem ... a trolejbusovou dopravu zrušit.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2615
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 14:18:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Libor_hh: Já nechci hodnotit trolejbus 24 Tr (protože jsem s ním nejel), ale shodou okolností jsem mluvil o víkendu v Pardubicích s řidičem z Hradce Králové, který si nemohl kloubový Citelis vynachválit. A to jak po stránce pohodlí pro řidiče, tak pro spolehlivost. Ani u nás si řidiči na Citelis CNG nestěžují (spíše naopak) a provozní spolehlivost zatím taky docela dobrá. Dokonce ani po 10 měsících a zhruba kolem 50 000 km nic zásadně nevrže a neskřípe.
Jonder1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 15:06:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měli by někde uspořádat společné jízdy 24Tr a Solarisu na stejných tratích, ve stejném městě, za stejných podmínek a potom můžete porovnávat. Vy třeba napíšete, že 24TR špatně větrá, ale vždyť Solaris má stejné provedení oken, ....
A tak je to skoro se vším napíšete že Škodovka vrže, myslíte si, že je snad Solaris lepší? Přijeďte se podívat na nové vozy k nám a uvidíte.
Bohužel je to problém výrobců, jaké šmejdy vyrábějí. Nemůžu hodnotit 24Tr, protože jsem s ní nejel, ale podle toho co tady píšete můžu porovnat s tím co dělají Solarisy u nás a myslím, že to výjde tak na stejno s těmi problémy.
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečným, proto pravdu o tom, že je blbec, říkáš blbci zbytečně.
Izidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 16:09:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dokonalý výrobek neexistuje
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 16:23:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dokonalý výrobek neexistuje

K tomu navic u 24Tr se jedna o vyrobek za "podprumernou cenu", takze nemuzeme cekat spickovou kvalitu. V pripade ST plati to stejne.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2001
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 16:44:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r: Co si představuješ jako normální cenu trolejbusu?

Jonder: K větrání: Solaris má více střešních oken (U 24Tr je na místě předního okna elektrická výzbroj) a širší boční okýnka (lehce porovnatelné v Pardubicích)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Izidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 18:29:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není už vlastní Agorácká koncepce dnes již překonaná? Už by mohla jít taky do kytek. Počkejte až bude ArwayLE ve výrobě ,pak se objeví i 26Tr a 27Tr.
Troleibus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2007
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 20:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Libor hh:jsem řidič ve Zlině a řikam děs!!!!
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 885
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 21:04:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim ceny, ale o nizkopodlaznich vozech typu Irisbus Cristalis, VanHool, Volvo a podobne se mluvilo jako o (vyrazne) drazsi variante nez 24TR/ST.

A v pripade CZ se i u 24Tr/ST jedna vetsinou o nejlevnejsi moznou variantu.
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 9-2004


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu vrzání...ono je potřeba si uvědomit, po jakých silnicích dotčené stroje jezdí. Ať je to Škodovka nebo Solaris. To vám bude vrzat postupem času úplně všechno.
Je rozumnější v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu než zde proboha jenom uvažovat o zrušení zavedených linek mhd...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:25:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si přečetl Vaše příspěvky:
Naprosto bych souhlasil,dodat do DP vozy od každého výrobce,ale vozy už jeté,ideálně tak nad 40.000 km a výše a zkušební provoz alespoň na 2 měsíce a porovnávat.
S větráním do vozu by zase neměl být takový problém,podle mne za jízdy je luft dostatečný, i když sám jsem na vyklápěcí okna také koukal nedůvěřivě. Myslím si,že dnešní standartní vybava by měla být klimka pro cestující.
Když se u nás zajížděli nové vozy do U.S.A pro Boston,tak klimatizace do celého vozu byla na všech trolejbusech a to prý tam jezdí opravdu jen póvl,ale nebyl jsem tam,nemohu hodnotit.
S karoserií Citelis je asi problém ten,že se na to prostě kašle,protože u nás už některé vozy 21 Tr už překročily 200000 km,také tam je mnoho plastů a žádné pazvuky nevydávají. Když jedu občas jako řidič se solarisem,je tam taky ticho,upozorňuji,že v žádném případě solaris není můj kůň. Autobusy Citelis je úplně to samé jako trolejbus,takže závada je asi v karosérii v dílenském zpracování, jenže město koupí,podnik provozuje a řidič musí držet hubu a krok. Chtěl jsem jen tady probrat s jinými šoféry své postřehy a dojmy,protože už jsem se svezl v ledasčems,ale vozidlo 24 Tr je prostě tragédie a je velice smutné, když mi lidi řeknou,ať si to vodvezu do kytek,kdo má furt to pískání a vrzání poslouchat,že se v tom nedá sedět,obecně místa je tam velice málo,když srovnám třeba se 14 Tr. Pochopitelně kabina chybí,ale co se dá dělat.Takže zatím tento typ vozidla je u mne až na posledním místě.
A se změnou místa je to asi tak:
Jezdím letos v září 10 let s trolejbusem a práce je zatím i mé hobby,snažím se v rámci možností jezdit tak,jak se má,mě jen štve,když něco,co stojí X miliónů stojí za starou bačkoru.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:28:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Troleibus: Napiš mi,prosím na můj e -mail uvedený pod nickem,pokecáme soukromně,dík Libor hh
http://spvd.cz/skoda-bus/
Jonder1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslím, že z vozů, které přišly po nepřekonatelných 14Tr, je nejmenším zlem 21Tr, hohužel dnes již nevyráběným.
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečným, proto pravdu o tom, že je blbec, říkáš blbci zbytečně.
Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:49:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Jonder: I bych s tebou souhlasil.
http://spvd.cz/skoda-bus/
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 23:19:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já neřidič, ale dejte bacha po zlu nemusí přijít zákonitě dobro, může přijít ještě větší zlo. A vzpomeňte jak se nadávalo na 21 Tr a co tomu pomohlo.....přišly 24 Tr. Nechci se ptát za co bude stát 26 Tr...

PS: Jinak 21 Tr, je divný interiér-působí pro cestující velmi ponuře(samá šedá).
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1210
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 01:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není už vlastní Agorácká koncepce dnes již překonaná? Už by mohla jít taky do kytek. Počkejte až bude ArwayLE ve výrobě ,pak se objeví i 26Tr a 27Tr.

Jo něco podobného jsem tu už četl v minulosti několikrát a popravdě řečeno když srovnam Citelis třeba se Solarisem nebo Citarem tak v určitých směrech koncepce Irisbusu pokulhává. A když se zamyslim co bylo vlastně zapodstatné změny při přechodu z normy Euro 2 na Euro3 a co bylo za podstatné změny při přechodu z verze Citybus na verzy Citelis? Já tvrdim že těch až tak podstatných změn hlavně při tom poslednim přechodu moc nebylo a nějaký ráznější řez by byl na místě.

A celkově se dá i očekávat že po příchodu vozů Crosway LE se bude hledat cesta k novému 100% NP městskému vozu. A je z cela i možné že nový městský NP vůz z Crosweye LE částečně vyjde a moc bych za to nedal že něco je možná i na papíře. No třeba se dočkáme vozu Cityway a na jeho bázi postavených trolejbusů 26 a 27Tr.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Tr24
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 10:14:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Dandy:
A je z cela i možné že nový městský NP vůz z Crosweye LE částečně vyjde a moc bych za to nedal že něco je možná i na papíře

Bylo by dobré,kdyby to zůstalo jen na papíře....
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1212
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 10:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr24: Tak je to jen má spekulace, ale je otázkou k čemu ten Croswey LE má blíže jestli k normálnímu Croswey nebo Citelisu? Pravda je někde mezitim a pokud probýhá vývoj uplně nového městského NP busu, tak by se mělo zohlednit že se na jeho platformě montují i trolejbusy.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2327
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 10:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dle mého skromného názoru se citelis dlouho neudrží - nahradí ho cityclass přímo od Iveca... a stejně, jako se teď nadává na Francouze, se bude nadávat na Taliány, možná ještě víc. Nebo přijdou číňani...
LIDSTVO JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ. (profesor francouzské literatury z románu Obsluhoval jsem anglického krále)
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1213
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 11:17:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No co jsem četl na webu ruzné články tak mě zaujala tato pasáž článku na Busportálu:

Nabídka Irisbusu od Daily, Midway, Proxys přes Arway, Crossway, Evadys H a HD a Domino HDH je každopádně velmi široká a rozšíří se o LE variantu Crosswaye v nejbližší době a o další momentálně nespecifikovatelný vůz na podzim.

A tady je odkaz na zmíněný článek a určitým paradoxem je že v té nabýtce neni zmíněn Citelis. Bude v celku zajímavé co bude zač ten momentálně "nespecifikovaný vůz". Jinak s tim vozem Cityclass je to zajímavá myšlenka, je pak otázkou jestli by italove tolerovali montáž trolejbusů v jeho kasly.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Izidor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 12-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 12:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na druhou stranu,proč by Škodovka za každou cenu musela montovat trolejbusy z kastlí od Irisbusu. Ostrov je minulostí, a tak Tr 26,27 by nutně nemusel být na platformě Arway LE,že
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 13:19:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A navíc bude-li zachvíli i Škodovka (Electric).. Viz Karosa.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1942
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 13:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_k: Já bych to s tím koncem Citelisu neviděl tak optimisticky . Vždyť zrovna od verze E4 překopali po konstrukční stránce kloubáka v zadní části, ještě to ani pořádně nejezdí a že už by to mělo končit? A zatímco Citelis E4 jezdí předváděčky i v Itálii, o CityClassu není slyšet nic.

Dandy: Ten nespecifikovaný vůz bude vysoký dálkáč z Francie.
A když to tu zase padlo - co je to ta pokulhávající koncepce u Citelisu? Že nemá motor v komíně?
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1216
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 14:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co je to ta pokulhávající koncepce u Citelisu? Že nemá motor v komíně?

No o motor v komíně tak nejde i když u vozů 24Tr/25Tr kde neni pomocný motor je dost velký jalový prostor. Spíš člověka zamrzý že nic se neděje s roztečí sedaček a podesta proti posledním dveřim neni také zrovna malá. Něco by to chtělo udělat z obloženim protože to vrzání se vcelku stalo už zažitou klasikou.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2328
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 14:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy - přečti si ten výčet typů ještě jednou - všechno to jsou vesměs typy pro regionální, meziregionální a dálkovou linkovou dopravu. Mezi malejma soukromejma dopravcema o městský nízkopodlažáky moc velkej zájem neni, moc papírování a malej kšeft...

auss. - i v Itálii? (To jsem nevěděl, dík.) To bude ještě legrace...

vysoký dálkáč z Francie - že by další variace na téma FR1/Iliade ?
LIDSTVO JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ. (profesor francouzské literatury z románu Obsluhoval jsem anglického krále)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2619
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 14:47:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Petr_k: Mělo by to být fungl nové auto, představení by mělo proběhnout v Kortrijku na podzim.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 888
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 15:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš člověka zamrzý že nic se neděje s roztečí sedaček a podesta proti posledním dveřim neni také zrovna malá. Něco by to chtělo udělat z obloženim protože to vrzání se vcelku stalo už zažitou klasikou.
Tohle vsechno je resitelne. Ale to si dopravce musi dat do podminek VR a ne rict chci autobus/trolejbus a jedno z hodnoticich kriterii je kolik lidi se tam nasardinkuje. Pak se nemuzeme divit, ze vyrobce tam nacpe tolik sedadel, co jen se tam vleze. V tomhle jsem videl vyrazne lepe vyresene citybusy, nez ty, co se dodavaji do CZ.

Ty plasty jsou taktez resitelne.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2003
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 16:27:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak proč se to teda neřeší???

Takový přístup by se mi ve firmě nelíbil, ale pokud to někdo bere...

Jinak máš pravdu...zvýšit rozteč znamená ubrat jednu dvojku sedadel a tedy dva lidi...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 16:37:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Beztak nevím jak vy, ale mě úplně vyhovovalo, to co měly starší citybusy- ta plošina v zadu. Myslím, že to byl ideál.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 889
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 17:00:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen> To neni spatne. K tomu se da napravo od prostrednich dveri misto ctyrsedacky dat jen "trojsedacka" (jedna zidle po smeru jizdy a 2 proti smeru). Takhle to maji tridverove citybusy v Grenoblu. Ty zidle jsou pak daleko lepe pristupne a vznikne misto na stani. Problem je, ze ubyde sedacka v NP casti a tim vuz utrpi v jednom z hodnocenych kriterii.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 17:25:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát, že ta plošina tam může být pouze za předpokladu, že v zadu nebude nízkopodlažnost.
S tou trojsedačkou souhlasím, bylo by to rozumné. Možná by se dala dát druhá sedačka před levé kolo a vznikla by tím dvoj(protisměru jízdy). Akorát nevím o kolik by to snížilo uličku. Ale tam se vejde beztak jenom jeden člověk..
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2345
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 17:42:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vezměte to takhle. Tr24/25 můžete různě modifikovat, modifikací je opravdu hodně a hodně. Od rozteče a počtu sedaček, velikosti větraček, provedení a materiál obkladů. Že si naše DP objednávají co objednávají, je věc jiná. Když stěžovat, tak tam.

S vrzáním plastů v interiéru. Ono je to také o přístupu. Solarisy vržou taky, jenže tam je snaha (tuším už při montáži Trolin) samolepícími tlumícími prvky toto eliminovat. Některé DP to také dělají.
Nicméně. Víte, že v Mostě máme kloubové LPG Many. Jsou to extrémně drahé vozy v cenách o desítky procent překračující ceny běžných vozů. Jen pro zajímavost, kloubový Man bez DPH stojí více jak 12,5 mil. Kč. V interiéru jsou z části měkčené obklady apod. Ale také to časem vrže. Po silničním českém tankodromu to nebude lepší nikdy. Krut karoserie, její pevnost, ani použité materiály nikdy nebudou srovnatelné s osobními vozy.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1944
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:58:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete měnit a modifikovat hodně, ale rozteč sedaček nezměníte. To není jako u zájezďáku, kde stačí vyhodit jednu dvojsedačku a zbytek posunout.
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 890
Registrován: 10-2003


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 13:18:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger> Jasne. Vsechno je to omezene podbehy, umistenim agregatu a podobne. O tom zadna. Ale i tak by tech zmen slo udelat pomerne hodne.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2332
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 13:52:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ono dokud bude panovat názor, že do agory se MUSÍ narvat VÍC lidí, než do karos sedmistovek a devítistovek, jenom proto, že je zvenku o metr delší, tak se není čemu divit...
LIDSTVO JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ. (profesor francouzské literatury z románu Obsluhoval jsem anglického krále)
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1222
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 14:15:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak oni i jsou města kde Citybusy/Citelisy použili k náhradě kloubových vozů, tak ať se pak někdo nediví.
18.5.2002 - 18.5.2007 pět let na K-Reportu
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2006
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 14:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To se spíš děje u SU15 :-( Náhrada ala Dandy je spíš o šetření i tam, kde se nedá :-(

Petr_k: No ale do 24/25Tr by se mohlo vejít aspoň tolik lidí, co do 15Tr, když už je nahrazují...
DP (tzn. město) ale rozhodně nepřidá spoje, i když se do stejného typu vozu (solo 14 / solo 24) najednou nevejde stejný počet lidí.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Troleibus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 4-2007
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 23:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

proč nevyrabi kloubove v ČR??
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1869
Registrován: 12-2004


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 20:26:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Troleibus : Co kloubové?
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Lukin9
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 455
Registrován: 3-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 20:34:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M_r: asi trolejbusy
Stránka o MHD v OstravěOSTRAVA MHD
Stránky o VBUSU VBUS
Stránky o strategických hrách STRATEGICKÉ HRY
http://www.travian.cz/?uc=cz4_13252 Pojďte si zahrát Travian !!! ( doporučuji server 4 )
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2995
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 13. června 2007 - 16:58:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plzeň jede...
odkaz
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1946
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 15. června 2007 - 15:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: To je parádní, další velká zakázka. Jo, Škodovce se daří.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Macek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 863
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 11:02:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem zvědav, kam umístí tu klimatizaci pro cestující.
České Nezávislé Dopravní Sdružení
ČNDS - ČB
ICQ 312-249-479
S rábou mně baví svět
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1966
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 16. června 2007 - 14:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Na střechu .
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Manil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 17. června 2007 - 17:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Macek: Pravděpodobně bude použito rozmístění el. výzbroje ve stylu 24TrBT (plzeňská 507). Toto uspořádání je navrhované mj. pro umístění klimatizace salonu.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2432
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 18:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No... jenom tak na okraj - tohle VŘ bylo spíše ve stylu "kamikaze", protože těch 50 vozů se musí dodat do 31.12.2007 pod hrozbou dosti tvrdých sankcí. Takže úroveň nabídek jednotlivých soutěžících byla především o tom, jaká je pravděpodobnost včas získat komponenty na poskládání, hlavně kastle a výzbroje.

Takže (zcela bez ironie) mnoho zdaru do Mýta, Doudlevců a Budapešti, tohle nebude sranda.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2051
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 19. června 2007 - 22:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to nám ještě musejí dodat tři vozy do Brna, a to do září. to už aby pomalu založili první jekl do svářecího stolu.
Bára!
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 9-2004


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 23:50:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba z kapacitních důvodů Škodovka předá zakázku pro Brno do Ganzu a dostaneme Trolina .
Je rozumnější v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu než zde proboha jenom uvažovat o zrušení zavedených linek mhd...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2024
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 10:48:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: No právě že se ty bulhaři budou montovat v Ganzu, čili Plzeň bude "volná", psal tom Karel š v plzeňské diskuzi.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 395
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 21:04:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Niečo z Prešova

 
www.mestskadoprava.net
231-475-399
OH
Neregistrovaný host
Odeslán z: 90.176.51.130
Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 22:05:28   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tento se stěhuje z Prešova.
Kam?
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace