K-report
 

Archiv do 02.srpna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 02.srpna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7040
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 05:33:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už pomlouváte web, vzpomněl jsem si na jednu věc. Ve zprávě Uzavírka v Trnové postrádám informaci o tom, jak během uzavírky jezdí noční provoz A (98). Já jsem se to dozvěděl z plánku vyvěšeného v podniku, který ovšem na webu není - NP staví Karla Šípka a pak až rovnou Polabiny točna, zastávky mezi vynechává.

Jeden kolega zase asi před půl hodinou běhal po DP a vyptával se kolegů, kudy má jet, když jede šestku z Doubravic. Došel k závěru, že z Doubravic pojede na točnu Ohrazenice, tam se otočí a pak pokračuje po výlukové trase šestky.

Dál. 170 jezdil včera bez reklamy, novou reklamu má 392, dnes ho ještě u ulicích města nepotkáte.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1739
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 10:15:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Sice ho nepotkáme, ale fotku z lepení máme na:
http://pardubickamhd.cz/fotogalerie/21tr/392lepeni-reklamy.jpg

(Příspěvek byl editován uživatelem tr_man.)
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1950
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 21:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve zprávě Uzavírka v Trnové postrádám informaci o tom, jak během uzavírky jezdí noční provoz A (98)
Tak příště to nepiš (jen) sem, ale dej to laskavě vědět webmasterovi dpmp, který text o uzavírce převzal z originálu DP. Kdopak je asi webmaster?
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.12.57
Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 14:59:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, asi vás tu je většina z MHDP, tak mám otázku: Kolik z vás dodržuje jízdní řád? (Respektive jestli prdíte na cestující a jezdíte si klíďo dřív) Protože jsme se dneska kvůli jednomu takovému supr řidiči nedostaly na nádraží. Doufám že až bude mít dovolenou tak mu jí taky nějaký magor zkazí! Moc mu tímto děkuji
Hoh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 11-2003


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 15:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je bohužel skoro i normální, zvláště u spojů jezdící později večer. Přijít na zastávku o 3 minuty dříve neznamená, že vám spoj neujel. Ono se není čemu divit, když jsem párkrát jel autobusem v obci (myslím úseky Tesco - Autobusové nádraží nebo Hlavní nádraží - Polabiny) klidně i osmdesátkou. To se pak jízdní doba těžko dodržuje.

Nevím, jak je to v Pardubicích, ale projede-li v Praze tramvaják kontrolním bodem byť o půlminutu dříve, tak hned je "patřičně odměněn" na výplatní pásce...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1957
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 16:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak se mnou zase nebude nikdo souhlasit - od doby zavedení OS, kdy má řidič odchylku od jízdního řádu pořád na očích se dodržování jízdních řádů zlepšilo! Uznávám ovšem, že i já jsem viděl excesy zcela mimo moje chápání.
Já osobně na důležitých stanicích na čas čekám a můžu shrnout poznatky z trolejbusových linek:

1 - směrem z JE na SLO se dodržuje JŘ zcela v pohodě, směrem ze SLO na JE jezdím z točny o minutu později. Je to proto, že mezi st. točna a st. U přejezdu je minuta, ovšem jede se to asi 15 vteřin
2 - směrem z POL do PAR je to přes den v pohodě, večer se naopak od třídy Míru do Pardubiček časy skoro dodržet nedají (ovšem jen o pár vteřin). Směrem z PAR do POL je problém úsek třída Míru - lihovar (6 minut) a potom z kpt. Bartoše na Bělěhradskou. Na obou by to chtělo o minutu zkrátit. Hlavně proto, že u lihovaru se nedá čekat na čas. Proto většinou jedu tak, abych na TM měl tak -1 až -1,5 minuty, potom to směrem na nádraží srovnám.
3 - kromě časně ranních spojů je JŘ dost přesný. A ráno holt na Hradecké a u Globusu čekám na čas.
4 - teď se opravila nesmyslná jízdní doba TM - nám. TGM z 3 minut na 1 minutu a tak se to jezdí dobře.
5 - u spojů z Dubiny většinou zdrží výjezd z Blahoutovy tak, že zbytek se jede dobře na čas. Volnější je JŘ o víkendu, ale pokud se s tím počítá už od točny, je to OK.
7 - ve špičce se naopak občas nestíhá úsek přes 17. listopadu a dál k vozovně
11 - tady je problém u spojů na UMU, hlavně ty ranní by se daly zrychlit
13 - problém pouze úsek TM - lihovar, stejně jako u linky 2
27 - to je docela zvláštní, ačkoliv je to linka polookružní a jezdí ve špičce, tak JŘ sedí dobře. Většinou vyrovnávám maximálně 1 až 2 minuty v Lexově nebo na Dukle na náměstí.

Ale jak už jsem psal, viděl jsem linku 3 u Globusu o 4 minuty dřív, nebo linku 1 jednoucí ze Slovan celou dobu o 2 minuty dřív a jiné příšernosti. Většinou se jednalo o ty samé řidiče, ovšem nebudu ani nechci je jmenovat. Upozorňuji ale, že se například nejedná o našeho bývalého závodníka (ex 329), ten se výrazně uklidnil. S autobusem teď jezdím málo, ale ani tam bych neviděl nějaké zásadní errory v jízdních řádech, takže je to jen o lidech. Navíc je pořád reálný můj postup na místo dispečera a ujišťuju kritiky, že právě ježdění napřed je věc, která mne irituje snad ze všech nejvíc. Určitě víc, než nepředpisová košile :-). Takže možná se časem k problematice vyjádřím i jinak než jako řidič...
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Hoh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 11-2003


Odesláno Sobota, 21. července 2007 - 23:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Souhlasím, že se dodržování JŘ zlepšilo, o tom žádná, ale občas (ne často) se fakt najdou borci, kteří sviští po desáté večer městem více než padesátkou a to se pak JŘ těžko dodržuje. Ale souhlas, že zavedením OS se dodržování zlepšilo, o tom žádná.

Ale zároveň si myslím, že by nebylo od věci zavést nějakou formu samokontroly předčasné jízdy, když je síť MHD "prodžípíesována". Opravdu člověka dopálí, když dobíhá (neúspěšně) spoj, který jede třeba o 3 minuty dříve a další mu jede v lepším případě za půl hodiny, v tom horším vůbec.

Fakt je menší zlo, když spoj jede o 3 minuty později, než o minutu dříve.
Dispecer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 310
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 00:19:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pumpkin: Je možné, že je vymenený... Totižto v Košiciach sa objavil váš, pardubický...
 
Dispecer.tym.sk :: VirtualBus.tym.sk
ICQ :: 413-179-751 :: Skype :: dispecer_skype
Novinka :: Karosy B 732 po GO v SAO s ev. č. 6247, 6252 a 6286 patriace DPMK, a.s. (3.6.2007)
V príprave :: Karosy B 732 NGS s ev. č. 6222 (bez CVR SPP), 6230 (s CVR SPP) a 6236 (s CVR SPP) patriace DPMK, a.s.
Vihorlat_snina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 08:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dispecer - ta tvoje fotka je moc pěkný důkaz profesionality fy EMTest :-).
Neberte se moc vážně, děláme to pro sebe!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4642
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 09:24:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, takže v Pardubicích ostravský, V Košicích pardubický...
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Dispecer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 314
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 11:16:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vihorlat_snina: Aspoň sa ten pardubický nebude kaziť, ako niekoľko košických označovačov...

Ostravák: Hľadajte v Ostrave košický...
Dispecer.tym.sk :: VirtualBus.tym.sk
ICQ :: 413-179-751 :: Skype :: dispecer_skype
Novinka :: Karosy B 732 po GO v SAO s ev. č. 6247, 6252 a 6286 patriace DPMK, a.s. (3.6.2007)
V príprave :: Karosy B 732 NGS s ev. č. 6222 (bez CVR SPP), 6230 (s CVR SPP) a 6236 (s CVR SPP) patriace DPMK, a.s.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2091
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 15:06:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dispečer: Naše zkušební terminály byly demontovány, pač zkušební doba uplynula a mělo následovat vyhodnocení (které trvá už asi dva roky, takže se od toho asi upustilo) :-)
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Opavacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 10-2005


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 16:02:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Už se od toho upustilo. Bavil jsem se o tom u nás s DP a tam mi bylo řečeno, že to nevyšlo. A právě říkali, že teď neví co dál. Jestli koupit nový OS s rizikem, že by ODIS přišel s nějakou spásou nebo čekat dál (zatím se tedy čeká).
24.8.1952 - 55 LET TROLEJBUSOVÉ DOPRAVY V OPAVĚ
Linka č. 1: Stadion - Dolní náměstí - Divadlo - Nemocnice - Englišova - Divadlo - Hrnčířská - Stadion


PŘES 730 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ Þ http://www.mhdopava.ic.cz/

ICQ: 176653451
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7050
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Udání: Autobus číslo 99 byl včera nasazen na noční linku číslo 99. Cestou z Polabin na Duklu si řidič udělal malý výlet na severní Moravu a do Slezska. Jde o jednoznačné porušení pracovní kázně, které by v žádném případě nemělo být tolerováno!

Zde je důkaz:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Moeller
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy budou dodány ty dva Citelisy?Diky predem za odpoved.
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 20:55:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten nápis byl zpozorován v mnoha dalších vozidlech a nemyslím si , že za to může ostravský strojek. Přidávám foto dnešní linky 51.
 
 
 
http://www.doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1960
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 21:44:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

marmar - kolego, když už tvoříš svůj web kopírováním odjinud, tak to alespoň dělej pořádně. V galerii 14Tr ti nějak chybí typ 14Tr01. A na stránce 21Tr by třeba mohl alespoň zmizet můj styl z levého menu. A jak už jsem ti to psal do mejlu, moc se mi tenhle způsob tvorby stránek nelíbí.
Dobrej je nápad s tou "interaktivní" mapou a JŘ, ovšem udržet to funkční a aktuální je nadlidskej výkon. Mimochodem mapa je stažená z webu DP. Jestlipak jsi se někoho ptal, zda je možné ji takhle použít? Mně jako autora určitě ne, dopraváku jako MAJITELE té mapy taky ne, co?
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 21:46:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se mapu stáhnu , dokud nedostanu svolení
http://www.doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 21:54:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a menu opraveno
http://www.doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1961
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 21:55:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já ti ten souhlas právě uděluju . A to za stejnou cenu jako dopraváku - zdarma. Doporučuju ale spíš dělat web o menším záběru, zato ale pořádně a s použitím původních informací. Stránky trolejbusu 353 začaly v roce 2000 jako jedna stránka a na ní tři fotky. Ovšem vždy byl obsah původní.

Pamatujete??? Je to z web.archive.org - proto tam chybí obrázky, já sám si staré verze nenechal. Blbec...
 

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1962
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 22. července 2007 - 22:08:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je to vůbec zajímavý, se v těch archivech vrtat. Stránky trolejbusu 353 dneska nabobtnaly tak strašně, že se žádná zásadní změna čekat nedá, ale web PSHŽD byl třeba takovýhle:
 

No a novinky roku 2002 si přečtete zde > odkaz
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 09:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad JR: že bych se po vzoru všech ostatních šotoušů taky pustil do tvorby šotostránek o Pardubické mhd?
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1963
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 09:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle, ty se nikam nepouštěj, a raději pošli nějaké šoto ze včerejška :-)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 11:08:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, sice jsem už něco poslal konkurenci, ale když je o fotky cyklysty sprintujícího po městě za trolejbusem takový zájem, proč ne.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7062
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 11:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že bych se po vzoru všech ostatních šotoušů taky pustil do tvorby šotostránek o Pardubické mhd?

Tohle je taky zajímavý... Když to srovnám s Plzní, tam je historie podobných šotostránek asi následující:
2000: Vznikají stránky o tramvajích.
2001: Vznikají stránky o trolejbusech a autobusech.
2002: Autoři stránek o trolejbusech a autobusech zjišťují, že jejich tvorbu časově a částečně i technicky nezvládají, proto se tvorby těchto stránek ujala jiná autorská dvojice. Ti se dokázali domluvit s autorem tramvajových stránek a společně si zaplatili doménu http://plzenskamhd.net, pod kterou spadají adresy http://tramvaje.plzenskamhd.net, http://trolejbusy.plzenskamhd.net a http://autobusy.plzenskamhd.net
2005: Vyskytly se jakési "konkurenční" tramvajové stránky, postupem času se oba autoři konkurenčních tramvajových stránek upřímně a z celého srdce nenávidí. Konkurenční stránky po roce a půl končí, autor se prý snad oženil a nemá na ně čas...
2007: Stránka o autobusech se rozšiřuje i o sekci věnovanou regionálním dopravcům (ČSAD a různí další provozovatelé linkové dopravy na Plzeňsku, důvodem je to, že jeden ze spolupracovníků stránek začal u jedné takovéhle firmy pracovat. Celkem pochopitelně se pod své stránky nepodepisuje. Jeho šéf je tak trochu tajnůstkář a vynášení informací z firmy by se mu nelíbilo.)

Krom toho se něco o Plzni najde i tady a taky tady, ale to je trošku jiný druh stránek s trošku jiným obsahem, takže tím nikdo nikomu do zelí neleze.

Co je ale podstatné, většina Plzeňáků spolu vychází celkem v dobrém a dokáží se mezi sebou domluvit a rozdělit si práci. Proto tedy existují v podstatě jen jedny stránky, které vyrábí společně víc lidí, každý se stará o tu svojí sekci stránek a ostatní ho zásobují informacemi a fotkami. Rozhodně to není tak, že by se každý za každou cenu snažil mít své vlastní stránky, které budou lepší, než stránky těch ostatních.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 12:34:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já kdybych se už pustil do stránek, tak bych tam měl hlavně kromě mhd i žělezniční techniku. ( zejména tu spolkovou ) Tato technika je pouze na stránkách pshžd. Jinak novější šotoveby ( z hlavy např: http://pardubickamhd.cz, www.mhd-pardubice.cz, před chvílí jsem si zde všiml stránek www.doprava.yc.cz ...další neznám, takže případní dotyční se na mě nebudou zlobit, že je ze nepíšu ) se železniční tematice nevěnují. Takže takový nový železniční šotovebík by asi zas tak zbytečný nebyl.
 
 
 
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 15:23:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

stránky doprava.yc.cz se budou věnovat hlavně pardubické MHD , dále pak modelům regionální autobusové dopravě ve vých.čechách a také DP Praha a DP Hradec Králové. Pokud se mi bude chtít dále tvořit tak se rozšíří o železnici jak českou ( i PSHŽD) ,tak některé příhraniční oblasti. Konkrétně mám na mysli hlavně Slovensko , Rakousko a Německo. Polsku se moc věnovat nehodlám.
http://www.doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 16:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo co se stalo ve středu t-395 u nádraží ? A přidávám foto t-392 z provozu.A k té mapě : mám v hlavě nápad , jak to udržet pořád aktualizované , ale potřeboval bych JŘ jako obrázky a ne jako tabulky z www.dpmp.cz (za což se omlouvám)

(Příspěvek byl editován uživatelem marmar.)

(Příspěvek byl editován uživatelem marmar.)
http://www.doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 16:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zde
 
http://www.doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1743
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 19:18:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle, tak mi dodej fotky (jestli chceš, dám ti k dispozici starý FTP) a můžu něco takovýho udělat, já sám mám fotky z těch největších akcí PSHŽD, jinak nic...
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Moeller
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 7-2007
Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den. Mám na vás jednu jednoduchou otázku. Nevíte kdy budou dodány ty dva autobusy Irisbus Citelis 12M?
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 23. července 2007 - 21:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že nikdo neodpovídá, tak to zkusím já. Nevím jestli je moje informace správná ale dodání Citelisů by mělo proběhnout ke konci srpna.
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7064
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 05:26:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já doplním, že u pumpy v DP se během července objevil stojan na AdBlue - údajně právě kvůli těm dvěma novým Citelisům.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Wwwdpmpcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 24. července 2007 - 14:44:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad AdBlue

Dopravní podnik města Pardubic a.s. začal jako první subjekt v Pardubicích prodávat redukční činidlo do paliva AdBlue. Prodej byl zahájen v pondělí 23.7.2007 a cena je stanovena na 17,-Kč/l. Dopravní podnik města Pardubic a.s. v letošním roce nakoupí první dva autobusy, které již budou tuto technologii používat.
Podrobnosti o produktu AdBlue najdete na této stránce.
Aktuality z webu DPmP - servis pro šotouše :-)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7066
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 05:28:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zážitky s nočními cestujícími:

1) Nastoupila slečna s dvacetikorunou v ruce, postavila se k tiskárně na jízdenky & čtečce karet, chvíli na to koukala a pak se mě zeptala, kam se do toho hází ta dvacetikoruna.

2) Trasa linky 98 na Dubině: ... - Židov - Dubina centrum (stanice linky 9) - Dubina sever - Dubina centrum (stanice trolejbusů) - Dubina garáže - ...

Před zastávkou Dubina centrum směrem na Dubinu sever za mnou přišel cestující s prosbou, že vystoupí, zastaví se na chviličku támhle v tom křovíčku a až pojedu zpět, tak si zase nastoupí.
Uznejte, že téhle prosbě prostě nešlo nevyhovět

Jo, a trolejbus 348 dnes na kurzu 101/151
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 25. července 2007 - 19:09:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Martin_j: Tak to od tebe bylo kolego hezké, že jsi mi vyhověl ale psát si to sem nemusel. Kofola je hold trochu běhavá no.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1745
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 20:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Úspěšný začátek provozu trolejbusu 348
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1970
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 25. července 2007 - 22:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďo - na stránce 348 ti chybí náhledy - odkazy na velké foto choděj.
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Petsav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 5-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. července 2007 - 10:52:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz . Ale nedoporučuji to zkoušet
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7071
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 14:46:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď mě tak napadlo, všimli jste si, že na zastávce Karla Šípka, kde běžně parkují auta, nestálo celý minulý týden po dobu té výluky na 6 a 18 vůbec nic? Jak to?

Jo... A jen tak pro zajímavost, v Plzni máme jednu zastávku, která je využívána celkem podobně, jako Karla Šípka, autobus na ní zastavuje jen v pondělí a ve středu, je to zvláštní linka ještě z doby, kdy nízkopodlažní autobusy nebyly a DP koupil tehdy C 734 se zařízením na nakládání vozíčkářů, linka spojuje různé nemocnice, domovy důchodců a tak, tahle zastávka je třeba kdesi uprostřed sídliště u bezbariérového domu s pečovatelskou službou, kam běžné linky MHD nejezdí. A takhle nějak je to vyřešeno, aby řidiči pochopili, že tam opravdu nemají parkovat:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1971
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 21:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska to v jednu chvíli na Sluneční vypadalo, jako kdyby DPmP došly trolejbusy a nasazoval na MHD i půjčené Karosy LC736 :-). Tak hezky tam stála mezi náma...
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 27. července 2007 - 23:18:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týká zastávky Karla Šípka, tam se před zahájením výluky objevil žlutý pruh na obrubníku a možná teprve v tu chvíli místním došlo, že by tam neměli parkovat. Ona totiž ta zastávka dlouho byla pro nezasvěcené opuštěná, protože tam stavěl jeden spoj linky 98 a jeden spoj 910, jinak nic. Takže pokud tam člověk nebyl zrovna ve tři v noci nebo o půl osmé ráno, tak tam nikdy žádný autobus neviděl. Navíc na označníku chyběla čísla linek i jízdní řády, takže dojem opuštěné zastávky byl dokonalý.
Na dočasných výlukových zastávkách mě ale spíš zaujala ta ve druhém směru, kde vedle sebe stály dvě cca 150 cm dlouhé tyče, obě řádně křivé. Na jedné byl plech s jízdními řády, na druhé dopravní značka zastávky. Skutečně by se DP nemohl dohodnout s TS a použít jeden stojan, aby to vypadalo jen polovičně hnusně?
Jedna otázka pro řidiče: na Masarykově náměstí se před Domem služeb objevila otočná reklama s hodinami. Prostě ten samý reklamní hnus, který předtím stával na druhé straně ulice. Taky jste za volantem tak nadšeni, když odpoledne vysvitne slunce a ta reklamní zhovadilost vám jednou za 10 sekund hodí záblesk na přední sklo? Obzvlášť při popojíždění v koloně je to chuťovka...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 11-2005


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 14:28:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi Foxconnem a Rybitvím jezdí další kloubová karosa ještě v hradeckém nátěru.
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7075
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 15:21:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víme, HKA 85 35.

 

Prvně jsem jí viděl (a fotil) ve čtvrtek. A... prosím pěkně, kam přesně do toho Rybitví jezdí? Co jsem tak stihl vysledovat průběh trasy, tak Foxcon - ... - rychlodráha - kolem nádraží do Polabin - ... (určitě ne kolem TÚ) - Ohrazenice - nadjezd u Globusu - ...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
host
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.52.75
Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 16:21:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Ta 736 KH 51-95(?) vypadá docela zajímavě - výfuk za kolem, vysoké okno u řidiče, čili ATM a k tomu náprava bez redukce. Zasloužila by si zmapovat...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7082
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 17:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zmapovat by zasloužila, ale v Pardubicích byla jen na návštěvě. Kdyby se tu objevovala nějak pravidelně, znal bych jí.

Jinak, copak to znamená? (Ty dva texty s názvem zastávek tam blikaly střídavě, ke čtečce nikdo žádnou kartu předtím nepřikládal.

 
 

Dodávám, že jsem to fotil ve chvíli, kdy stál autobus v zastávce Hlavní nádraží.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1976
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 17:43:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, copak to znamená?

Co by to asi znamenalo? Přesně to, co je tam napsáno! Už je to takhle od poslední velké změny SW - a tady konkrétně to znamená že přiložíš-li ke čtečce kartu při nástupu, budeš přihlášen ze st. Hl. nádraží a pokud při výstupu, tak budeš odhlášen na autobusáku. Takže to funguje pořád stejně, jen je to na tom displeji napsaný.

Ale nezmínila se tady jiná věc - polookružní linky 4, 8, 27 a 88 už (většinou) jezdí s normálním cílem na displeji. Takže například čtyřka odjíždí z Polabin s nápisem Třída Míru a nikoliv Polabiny, točna. Při ohlášení zastávky TM se displeje samy přepíšou. Zatím co na 4+27 to funguje všude, na 8 a 88 někdy je Svítkov, škola a někdy polookružní trasa - poptám se pročpak to tak je.

A Karosa z KH trochu lépe (ano, zvuk měla vysloveně atmosféráckej):
 

Ale DP taky pořád běžně provozuje něco atmosférického:
 

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7084
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 18:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha. Na svoji omluvu dodávám, že jsem si toho ještě nestačil všimnout, protože jako cestující MHD prakticky nepoužívám, kolo je lepší. Tedy, pokud zrovna neprší a pokud mi ho zrovna někdo neukradne.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 18:51:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

I když to tak moc do problematiky MHD nepatří, myslím si, že stojí za pozornost to sem poslat. Nevím, jestli všichni znáte nebo neznáte hru Midtown Madness 2. Jedná se o celkem starší hru ale stále se do ní vyrábí nové vozy, kamiony a také autobusy... a podívejte se, co vznikne, když se dá dohromady člověk, který umí v 3D (Alex De Ruyter, Belgie) a člověk, který kompletně nafotí autobus (já, Pavel Kubelka, Pardubice):
---------------
 
 
 
 
 
 
---------------
Autobus bude ke stažení do týdne na mém webu http://pavelkubelka.com ... Prosím o Vaše hodnocení.
Na mém webu http://pavelkubelka.com je již také ke stažení mapa Pardubic a kompletní linka č.13 pro hru SimTr.

(Příspěvek byl editován uživatelem pavkub.)
Emailová adresa: kubelka@pavelkubelka.com
Pumpkin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 28. července 2007 - 22:01:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hodně pěkný model. Škoda že by do tý hry nešly přidat i trolejbusy (i když můžete to zkusit...bez klacků)
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 14:11:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus je možno stáhnout na http://pavelkubelka.com! Go! Go! Go! :-)
Emailová adresa: kubelka@pavelkubelka.com
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 461
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 14:12:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine,ta hradecká karosa vozí bulhary a slováky přímo do stavební školy.
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Moeller
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 7-2007
Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 17:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den mám zase jednu otázku. Kdy bude odstavený ten trolejbus číslo 361?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7109
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 00:29:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V současnosti jsou odstavené všechny cedulkové trolejbusy krom reklamních (357, 362) plus vůz 366. Do provozu se naopak vrátil 351. Ale tohle odstavení je jen dočasné, přes prázdniny. A víc nevím, bohužel.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 465
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 17:19:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve tři ráno projel Semtínem směr Bohdaneč na návěsu Citelis s modrým spodkem a nápisy RIGA na oknech,docela divný směr...
Chléb je veskrze věc spravedlivá, máslo ne vždy, jedincův kořistnický blahobyt nikdy.
Karel Čapek
Luxus bohatých je zaplacen bídou chudých.Franz Kafka
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 20:12:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bere to přes Náchod po vedlejších komunikacích.
doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 23:19:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přes Semtín směrem na Bohdaneč do Náchoda???
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 31. července 2007 - 11:53:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si to jen myslím. Jiné vysvětlení nevidím
doprava.yc.cz Stránky o dopravě především o Pardubické
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2094
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 01:23:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm. Akorát spíše než do Rigy jel do Plzně...
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 07:32:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: Ty názvy nástupní a výstupní zastávky na displeji odbavovacího systému jsou již delší dobu, odhaduji že jsem si jich poprvé všimnul někdy v červnu, takže to je už asi dva měsíce, co to takto funguje.

353: K těm cílům linky 8 a 88, já jsem tu již několikrát uváděl, že mi přijde nelogické, aby jedna linka číslo 8 byla polovinou spojů jako polookružní a druhou polovinou ne. Prostě by dle mého názoru měly mít spoje končící u Hlavního nádraží jiné číslo než polookružní spoje přes Svítkov. To by mi přišlo logičtější.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace