K-report
 

Archiv do 19.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 19.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1892
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 09:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď byste se měli začít trumfovat, kdo má doma víc bzučáků...

Ale já mám doma jen a jen ten strojek! A to jen proto, že jsme jich jako PSHŽD brali z DP krabici. Rozhlížím se pečlivě a kromě pár fotek nic jiného šotoušího nevidím. Ten převíjecí transparent jsem měl v pokoji před 17 lety! Ovšem v žádném případě netvrdím, že by mi dnes v pokoji vadil. Ale mým "spolubydlícím" asi jo...
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1728
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 11:30:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě by jen zajímalo, jestli za 30 let budou mít všichni doma palubní počítač a aspoň 3 strojky od EMtestu.
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2458
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 13:47:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

eště že se s MOC taky nerozdávaly palubáky BUSE...

TrM - to spíš kompletní sadu, tedy palubák, označovač kombi, označovač kartovej a tiskárnu + kabeláž. A tak dlouho bych nečekal, všechno spěje k tomu, co už naznačili tvůrci Minority Reportu...
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 15:47:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sedačku mám taky, ale ta je zatím v takovém rozpracovaném stádiu. jestli se ale zadaří, měla by být k vidění ve vodárně místo dvou židlí v mhd části. No a o znakách, logách, jízdenkách, různých jiných šotověcí - to rači nebudu komentovat ( leda že bych o tom uvažoval v hmotnostních jednotkách ).
No a pro Tr_mana: EMtest fakt ne.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 214
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 08:59:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/praha.asp?c=A070628_170648_praha_ton

Hlasování o nejhezčí tramvaj
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 04. července 2007 - 11:37:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HQ: Ale jedna tramvaj v tom přehledu chybí. Pro tu bych hlasoval. Pardubická tramvaj
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 13:55:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr_man: A kdo Ti bude chodit za 30 let ten EmTest opravovat?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6984
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 20:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud ten EmTest nebudeš obsluhovat ty, nebude servis zapotřebí
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1729
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 04. července 2007 - 21:01:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Zrovna ty něco říkej! Stačí, když na palubák zakašleš a už ti nefunguje...
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 795
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 05. července 2007 - 22:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nočním šotoušům připomínám, že dnes a zítra jim jsou opět k dispozici noční vyhlídkové spoje na linkách 23, 904 a 923.
V průmyslové zóně se zítra nepracuje, takže dnešní spoj linky 23 byl podle očekávání prázdný, zbývající dva autobusy na tom nejspíš nebudou lépe ani dnes, ani zítra. Takže pokud si někdo chcete užít výlet prázdným vozem přes poloprázdné město, máte vzácnou příležitost, která se nejspíš bude opakovat až v pátek 28. září a v sobotu 17. listopadu...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 14:36:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen pro zajímavost mě napadlo vyfotit, když jsem přijel domů na Dubinu z města, tak jsem se jako vždy podíval na druhou stranu a uviděl jsem něco, co snad nikdy ne: tolik lidí snad nikdy na devítku nebo devatenácku na týhle zastávce (dubina, centrum) nečekalo :D
 
Emailová adresa: kubelka@pavelkubelka.com
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 06. července 2007 - 15:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavkub: Hádal bych, že čekali na nějaký zájezdový autobus, v pátek kolem poledne je zrovna takový tradiční termín odjezdů...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Stepan_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 14:37:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvilkou způsobil trolejbus 386 dopravní nehodu v zastávce Na Spravedlnosti ve směru z města. Řidič trolejbusu neodhadl vzdálenost od auta stojícího na konci zálivu a odřel mu levý přední bok. Přikládám dvě fotky nehody focené mobilním telefonem.

 
 
http://www.mhd-pardubice.cz/ - aktuality, výluky
http://foto.mhd-pardubice.cz/ - více než 1500 fotek pardubické MHD
http://hk.mhd-pardubice.cz/ - fotky hradecké MHD
ICQ: 321 601 632
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 19:41:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neodhadl vzdálenost... - No nechci se tady nikoho zastávat, ale když ten majitel medvěda tak blbě zaparkoval. Bejt ten řidič trbusu, asi bych mu šel ještě dát přez ... ústa
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Stepan_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 19:43:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel358: Ano, ten Mercedes nestoji uplne sikovne, ale nestoji na zlutem srafovani - rekla policie. Ale proste, dal se objet, takze je to zbytecna DN.
http://www.mhd-pardubice.cz/ - aktuality, výluky
http://foto.mhd-pardubice.cz/ - více než 1500 fotek pardubické MHD
http://hk.mhd-pardubice.cz/ - fotky hradecké MHD
ICQ: 321 601 632
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1731
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 10. července 2007 - 21:43:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ŠK: No, víc takových nehod a asi mě odvezou do blázince. Místo tohohle trolejbusu jela náhradní doprava a přiznám se, že tohle už víckrát nechci zažít. Řidič (jistý B.F.) jel jako kdyby seděl za volantem autobusu poprvé, velice prudké rozjezdy, brzdil na poslední chvíli a také hodně prudce (nezáviděl jsem stojícím lidem, ale je pravda, že při rozjezdu odlítli všichni stojící dozadu, takže při brždění se vrátili na svá původní místa), při výjezdu ze zálivů se nacpal mezi jedoucí auta, na kterých nemohl vyžadovat přednost, když je měl v době výjezdu už vedle autobusu a řidičům pak nadával do "prasat". Jedna cestující už to nevydržela a řekla mu, že on jezdí taky jako prase, tak ať nic neříká ostatním.

Abych pravdu řekl, uznávám, že je náhradní doprava potřeba, ale i na ní by mohl jezdit někdo, kdo řídit UMÍ.
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 204
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 11:59:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neodhadl vzdálenost... - No nechci se tady nikoho zastávat, ale když ten majitel medvěda tak blbě zaparkoval. Bejt ten řidič trbusu, asi bych mu šel ještě dát přez ... ústa

Tak to jsi u mě pěkný de*il
Nejsi soudce aby jsi rohodoval o vině či nevině. Natož rohozhodoval o trestu a sám ho vykonával!
I kdyby stál uprostřed zastávky a řidič trolejbusu o něho škrnul, tak pořád je to problém řidiče trolejbusu. On dostane pokutu a body. Řidič osobáku maximálně pokutu za špatný parkování a nejspíš ani to ne. Mohlo se mu auto rozbít, přestalo jet a setrvačností dojel akorát do zastaávky aby neblokoval provoz, atp. ...

V sobotu nám kolona aut ze svatby naprosto zablokovala zastávku, zaparkovali tam na těsno, nebylo kde zastavit, jedině vedle těch aut. Cestující se díky tomu museli proplítat mezi auty, aby se dostali do autobusu/trolejbusu.
A podle Tebe jsem měl jít, ženicha zmlátit a nevěstu znásilnit jo?
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1906
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 12:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chip - kruci, to vypadá jako kdybys ani nebyl řidič z povolání...
Ten Medvěd samozřejmě stojí blbě, i kdyby stál na žletém šrafování 10 cm, tak blbě stojí, navíc je v místě žlutá čára souvislá "zákaz stání". Pokud by se vymlouval, že nejsou šrafy vidět, potom platí zákaz stání 30 metrů před označníkem. A to také nedodržel. Že za konkrétní nehodu přisoudí vinu policie trolejbusáki je bohužel běžné, špatné parkování je menší zlo než odrbávání auta trolejbusem. Kolega urazil kdysi autu v zastávce busem zrcátko. A dostal na výběr: buď on zaplatí 500 a řidič auta nic, a nebo potrestají i řidiče auta pětistovkou a on potom zaplatí 2000. Co si asi zvolil?
A pokud zastavíš vedle aut a vypustíš lidi do ulice, tak každá jejich zlomená noha nebo vyvrtnutý kotník je tvůj boj, nikoliv těch aut stojících v zastávce.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 12:29:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Ale já netvrdím, že parkuje dobře, tohle je prostě jednoznačná chyba řidiče trolejbusu a tak za ní ponese následky.
Já už jsem taky v zimě na sněhu trefil neoznačenou překážku co jsem zahlédl na poslední chvíly. Ta překážka byl na štorc pruhem stojící nový Yaris. Urazil jsem mu nárazník, rozbil světlo a blatník. Já na dodávce jenom rozbitý plast u blinkru a poškrábaný blatník a taky jednoznačně moje chyba. Dostal jsem 500,- Kč a jelo se dál. Řidič Yarisu ovšem uznal, že se tam neměl co motat, tak mi to pětikilo dal před policajtama v tom jejich nehodovým transporteru. Byl zmatený, nevěděl kudy jet. Jeho záměr byl se otočit přes dvojitou plnou čáru a tak tam šiboval
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 11. července 2007 - 12:31:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych nezapomněl. Já se z toho samozřejmně poučil.
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 11. července 2007 - 19:46:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Scháním všechny možné plánky trolejového vedení , fotky apod. z pardubické vozovny ,kvůli stavbě její kopie ve hře SimTr. Případné dokumenty prosím zasílejte na mail pod nickem. Děkuji
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1907
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 00:10:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chip - jasně, rozumíme si. Ono to místo je ale velice oblíbené pro podobné parkující dementy. A problém je, že zastávka má ještě záliv, takže dojet normálně k obrubníku je makačka. Dneska tam minimálně osm hodin stála fabie. Znemožňujíc zajetí do zastávky tvořila jistě překážku silničnímu provozu, nehledě na stání na zakázaném místě. Kolem jistě projelo mnoho policejních vozidel, projížďku na korbě odtahovky ovšem neabsolvovala:
 
Myslím samozřejmě tu zlatou vpředu, ta zámečnická tam byla maximálně dvacet minut.

Ona oprsklost některých řidičů nezná mezí. Tady je dnešní novinka - nákladní trolejbus. Co jinýho to taky může být, když to stojí na třídě Míru v zastávce:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 17:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stojí tam oba jak debilové. Ale na druhou stranu, Třída Míru nevypadá zrovna reprezentativně, dopravní vztahy jsou tu docela nezřetelně vyjádřeny. Jinými slovy, pokud se ta ulic nepřekope podle nějakých pravidel dopravního zklidňování (pěší zóny), včetně vymezení parkovacích míst, vyznačení zastávek mhd, tak si nedělám iluze o tom, že tam podobní rádoby řidiči budou parkovat jinak, než jak parkujou nyní.
Je rozumnější v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu než zde proboha jenom uvažovat o zrušení zavedených linek mhd...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 99
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 20:36:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na křižovatce Na Drážce a Dašická už fungujou semafory, nevím jak dlouho.. ale teď jsem si toho všimnul, když jsem jel kolem na kole:-) Vymysleli to kucíííí dobře no, semafor jak kráva tam dali :DDDDDD .. ale lepší něco, než nic:D
Emailová adresa: kubelka@pavelkubelka.com
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 12. července 2007 - 20:40:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SimTr: všechny informace o týhle hře, včetně VŠECH nových map, co kdy byly vyrobeny, na nové stránce, stále na mém webu: http://pavelkubelka.com :-) Ke stažení samozřejmě i město Pardubice:-)
Emailová adresa: kubelka@pavelkubelka.com
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 15:13:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám možná takový blbý dotaz, ale občas mě napadne, když jezdím po Pardubicích. Po celém městě stojí odhadem desítky zbytečných sloupů trolejového vedení, které již neslouží svému účelu (maximálně je na nich připevněná nějaká značka). Jestli se plánuje, že se vyrvou a dají do sběru nebo by to vyšlo dráž ...?
Poslouchám www.danceradio.cz.
334
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 5-2005
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 15:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A což takhle ty sloupy místo vyrvání a odvezení do sběru raději přesadit někam jinam, kde třeba takové sloupy chybí? Na nějakou ne moc dlouhou spojku by se jich opravdu po městě našlo dost :-) No nic, takhle se asi nové trolejbusové trati nestaví :-(
Pumpkin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 12-2006
Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 16:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá chybka EMtestu (myslím že v 375):
 
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4613
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 17:57:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pumpkin: Hlučín aut. stan. No toto? DPO společně s KODISEM zkoušeli různé typy elelktronických příložníků karet. Zkoušel se Emtest, Mikroelektronika a kdoví co ještě. Nemohli třeba použitý ostravský přenést do Pardubic? Asi blbost, jelikož data posílá PC, ne?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2082
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 13. července 2007 - 22:43:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pumpkin: Ono to tam je ještě? No před 14ti dny jsem to viděl v každém voze, kterým jsem jel a vždy u úplně zadního strojku, který byl navíc nefunkční.
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Pumpkin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 08:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, tento strojek byl nefunkční, ale bylo to u prostředních dveří (ten bez označovače).
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2478
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 22:32:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...je vidět, že i mocný a všespásný linux může mít hrábě...
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1916
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 14. července 2007 - 22:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi blbost, jelikož data posílá PC, ne?

No možný to určitě je, ony se některé data posílají po netu přímo ze Žiliny, takže mohlo dojít k zádrhelu tam.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1924
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 01:39:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Copak je na obrázku podezřelého?

 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4624
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 06:12:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letáky jsou na vitrínách. Nic není na oknech?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 08:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

:o)...... myslím, že autor myslel něco jiného. Stačí se podívat z okna......
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4625
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 08:52:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jelikož jsem v Pardubicích zatím jen sem tam, tak už netuším.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7016
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 09:56:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych fotku vyhodnotil tak, že se Jirkovi rozbil trolejbus a bude to nějaká větší závada, kterou nelze odstranit na místě.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2841
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 10:22:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice nejsem pardubičák, netroufnu si říct kde to je, ale nějak tam v okolí postrádám veškeré trolejivo (díky nápovědě "z okna").
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1928
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 10:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ vyhodnotil správně a HQ to poznal samozřejmě také.
Na obrázku jede 21Tr číslo 398 po ulici Karla IV, která není vybavena vrchním vedením. Jede totiž z Pardubiček do vozovny nejkratší cestou za tahačem (umřelo dobíjení, kompresor a posilovač).
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1930
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 16. července 2007 - 23:14:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám na trolejbusy poslední dny nějak negativní vliv. Po včera chcíplé 398 mi dnes podobně zkolabovala 321. Nahradila ji 386, a já se kruci tak těšil na šichtu s klimatizací...

 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Petsav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 07:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Už jsem měl tu čest přečíst si tvůj příběh v novinách MF Dnes. Koukám že ty se rád medializuješ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1931
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 08:05:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petsav - já se nemedializuju, a pokud jo, tak nerad...
Můžu já za to, že si mne dotyčný redaktor vybral jako oběť? Už poněkolikáté. To jsem zvědavej, co se mu podařilo tentokrát napsat za článek, když výchozí informace zněla, že v kabině s klimatizací jsem měl 33 stupňů a ve voze 38.

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2941
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 08:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.353: Můžeš napsat pár postřehů z provozu klimy pro řidiče? Slyšel jsem pár poměrně rozdílných názorů, tak ať mám další zkušenosti přímo z provozu.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4632
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 08:55:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A fakt je to klima nebo Ebercool/Trav-l-cool?
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1932
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 09:32:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to samozřejmě úplně opravdová klimatizace, nýbrž systém Mokrý hadr v průvanu. Ovšem já k ní mám jediný postřeh - COKOLIV JE LEPŠÍ NEŽ NIC! Jak jsem psal, včera mimo přímý vzduch foukající z klimy bylo v kabině 33, přímo pd ní samozřejmě míň - odhaduju na 27. Venku bylo o deset stupňů víc. Takže spokojenost. Víc postřehů nemám, moje 399 klimu nemá a tak s ní jezdím jen vyjímečně.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4633
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 09:36:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: A máte Ebercooly nebo Trav-l-cooly? Oni si totiž řidiči v Ově stěžují právě na Trav-l-cooly. Ebercooly jsou lepší.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1933
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 10:25:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme oboje.

24Tr - Ebercool:


B951 - Ebercool:


Reko 14Tr - Trav-|-Cool:


(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Petsav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 21
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 11:53:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se Ebercoolu týče,tak špatné to není, jen to člověk nesmí nechat foukat přímo na sebe. Měl jsem tu čest mít vůz s Ebercoolem dva dny po sobě, venku vedro jak na Sahaře a ventilátory Ebercoolu jely naplno namířeny přímo na mě. A hádejte jak to dopadlo? Nejenom že jsem ještě tři dny potom kašlal jako kdybych vykouřil 5 krabiček startek bez filtru, ale navíc jsem se ještě nehoml skoro hýbat. Takže od té doby to jede max. na druhou rychlost ventilátoru a fukary mám namířené někam na stěnu kabiny a přední okno. Ale i tak je efekt dostačující, a již bez nežádoucích účinků. A je to 100x lepší než ve vozech bez toho...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1934
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 11:58:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak koukám, jaká jsem mediální hvězda.
Pardubice - Zajímavou pointu dostal včera redakční test měření teploty ve vozech pardubické hromadné dopravy.
Ukázalo se totiž, že tropické vedro nenesou špatně jenom lidé, ale i stroje. Trolejbus číslo 321 včera nevydržel pracovní nasazení na lince číslo pět. Vůz si před čtrnáctou hodinou na konečné stanici na Dubině řekl dost. „Ztratil jsem úplně tlak v brzdách. S tím těžko můžu něco dělat. Vypadá to na konec. Nejspíš to je z horka. Něco podobného se mi stalo už včera. Musí mě odtáhnout,“ posteskl si řidič Jiří Reitmayer.
Přitom ještě před chvilkou pěl na moderní trolejbus chválu. Je totiž jedním z mála, který má v kabině klimatizaci. Teploměr ukázal na řidičově pracovišti 32,4 stupňů. Lidé na zadních sedadlech měli o šest stupňů více. „Nevím, čím jsem si zasloužil takovou poctu. Je příjemné sedět v tomhle počasí alespoň v trochu větraném prostoru. U starších trolejbusů je to daleko horší,“ uvedl šofér.
Zároveň však cítil s pasažéry. U nových trolejbusů totiž prakticky nejdou otevírat okénka. „Snažím se větrat i vzadu, ale nestačí to. Navíc u tohoto typu strojů neuděláte klasický průvan z otevřených okének,“ dodal.


Já snad ani ty věty vložené mi do úst nebudu komentovat .
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 12:20:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já snad ani ty věty vložené mi do úst nebudu komentovat
No to vážně bude lepší nekomentovat, podle toho článku vypadáš jako dement, který se dokáže vyjadřovat leda v jednoduchých větách...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1936
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 12:37:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

podle toho článku vypadáš jako dement

To jsem rád náčelníku, že ses mně zastal .

Odcházím se smažit na linku 13.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 13:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Rádo se stalo
Stačilo mi to přečíst jednou, abych pochopil, že tyhle věty si vymyslel novinář, protože Ty bys to uměl říct jinak a hlavně souvislejší formou. Příště toho člověka snad radši nakopni, protože tohle je fakt děs...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2945
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 13:38:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já bych řekl, že hlavní problém bude v tom, že novinář musí článek přizpůsobit svým čtenářům. A pokud ti mají IQ houpacího koně, složitější věty nebo dokonce souvětí nepochopí.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2490
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 16:01:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq - tahle logika by měla opodstatnění v případě redaktora z blitzu, ne pseudo-seriózního MF Včera... nebo že by se tam opravdu tak moc snažili přiblížit qalitě Plesku?
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3831
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 17:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Co máš z toho... Já sem jednou šotil něco u koupaliště a přišla ke mně redaktorka, já ji při mačkání spouště řekl dvakrát řekl hmm a vyšlo z toho, že tam chodím denně a líbí se mi tam .
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2078
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 17:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tata novinář mě poučil, že novináři se snaží psát v krátkých větách, bo dlouhé bývají často složité a nepřehledné (musíte přemýšlet, co k čemu v souvětí patří a na konci nevíš, co bylo na začátku). Takto je jasné co tím chtěl (inteligentní - složité věty) řidič říct.
A pokud článek neodporuje významově tomu, co 353 řekl, myslím si, že je to v pořádku.
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 800
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 17. července 2007 - 21:46:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je fakt, že se novináři snaží psát v krátkých větách. Stejně jako copywriteři a vůbec všichni, kdo potřebují, aby byl text snadno a rychle srozumitelný. Ale to, co je v tom článku, je prostě úlet. Zklamáním pro mě je, že tohle otiskne Mf DNES, takový paskvil bych čekal spíš v Blitzu, Haha, Pardubitz Zeitung a podobných plátcích...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Stepan_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 5-2007


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 18:38:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Nová hlavička na webu DPMP je hezká, ale v Opeře 9.2 a Windows verzi Safari je obrázek, co má být napravo, nalevo a překrývá částí logo DP.
http://www.mhd-pardubice.cz/ - aktuality, výluky
http://foto.mhd-pardubice.cz/ - více než 1500 fotek pardubické MHD
http://hk.mhd-pardubice.cz/ - fotky hradecké MHD
ICQ: 321 601 632
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1943
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 19. července 2007 - 18:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víme o tom. Dočasně jsme se na opeří optimalizaci vykašlali. Na Safari kašlem trvale.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace