K-report
 

Archiv do 03.července 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 03.července 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6939
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. června 2007 - 17:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a když mi bylo tak asi pět let, chodila mě hlídat prababička (* 1908, + 2004), protože zbytek rodiny byl v práci. No a zatímco prababička vařila, já jsem si hrál. Na stole jsem si rozestavěl různé nádobí, hrnce, talíře, lžíce, vařečky, .... To bylo město. No a po městě jezdily trolejbusy:

 

Snímek zachycuje jediné dva vozy, které se dochovaly do dnešních dnů, trolejbusy 386 a 393 z roku 1986, první z nich jezdí na lince 15, pořadí šest (po pardubicku K1506/1556), druhý z nich je na 11/2.

No... A když jsem se takhle před čtyřma lety poprvé objevil v Pardubicích, první trolejbus, který mi tu svěřili do ruky, měl číslo.... Ano, správně, 386.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Knyta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 02:15:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já začínal s kostkami přelepenými na autobusy, vláčky,zastávky,... Většinou jsem si stavěl okolí Polabin a nádraží v Rosicích Nejraději jsem si jezdil s autobusem č.13 a č.X (nevím, jestli tak před 15-17 lety taková linka opravdu jezdila, ale babička mi ji prostě nakreslila a říkala, že je to nějaká posilová linka...tak jestli tím myslela výpomocný spoj...nevím..)

Na kole jsem si samozřejmě také hrál na MHD - bylo to u babičky v malinké vesnici Libchyně (nedaleko Nového Města n.Met), měl jsem asi 5 linek a kratší intervaly byly tam, kde vedla trasa po rovině a delší tam, kde to bylo do kopce

Ale největší moje zábava byla, že jsem si vzal pastelky, nakreslil nějakou mapu města a do toho zakresloval linky MHD, dopisoval stranou intervaly, různé plánky, ... Asi mým největším dílem je mapa (kterou už bohužel nemám), kterou jsem začal kreslit někdy ve třetí třídě, když jsem se při češtině nudil. Byla na A4. No a nějak se to během jednoho roku rozrostlo na mapu velkou asi 2x3 metry. Pak jsem dostal počítač, takže jsem si začal vedení linek zapisovat a tiskonout jízdní řády jednotlivých linek (které mám dodnes, zaplnily mi celý šanon). Mapky jsem si kreslil asi až někdy do šesté nebo sedmé třídy a dnes (je mi 19) se bavím tím, že nějakou vždycky vyštrachám, vytvořím si k ní jízdní řád a přecvakám to vše do BAHN příp. k jednomu městu jsem si vytvořil i zastávkové JŘ na všechny linky. Kromě MHD se poslední dobou zajímám také dost o letadla, takže do excelu jsem si vypracoval i letový řád na Ruzyni, a abych nezůstal jen u tabulek, tak přes TTools si pak vytvářím do Flight Simulatoru reálný provoz na Ruzyni a jsem pak schopný u compu třeba dvě hodiny sedět a jen se koukat na provoz na letišti...

Tak to jen takové zavzpomínání na moje dětství (které, jak se zdá, stále trvá...a trvat ještě dlouho bude)
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 10-2005
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 09:55:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přidám taky něco, já jsem si taky s kamarádama a kamarádkama hrál na MHD. Začínaly jsme na kolech s nosičem a takle jsme se vozily a pak jsem v kůlně vyštrachal kárku nechal si na ni udělat závěs na kolo a hned byla hromadná doprava!!! Pak jsem měl ale na nohách svaly skoro ocelový protože rozjet to s pěti lidma to bylo něco. To všechno vodnes čas jak zpívá Walda Matuška a už si hraju jako mechanik s opravdovejma autobusama.
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1900
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 15:35:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikarusek: Tou "novou" ŠD11 bych se rád svezl, ale teď asi nebudu mít čas jet kvůli tomu až do Letohradu. Neplánuje se v dohledné době nějaká výluka (a nasazení ŠD) někde trochu blíže Hradci Králové nebo Pardubicím? Naposledy jsem jel ešdéčkem na výluce z Hradce do Jaroměře, což už je pěkných pár let zpátky. Byl to tehdy vůz SK Smiřice.
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 213
Registrován: 2-2006


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 20:53:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malá hádanka pro znalce. Kdepak to asi bude ?
 
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 762
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 21:41:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle barev Poznaň, ale znalec nejsem
Je rozumnější v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu než zde proboha jenom uvažovat o zrušení zavedených linek mhd...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Šumachr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 21. června 2007 - 22:27:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych řekl, že v nějakým městě
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6944
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 00:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se vrátíme na moment zpět do Pardubic. Jedna nic-moc fotka jedné žhavé novinky (ráno na K1402 to ještě nebylo, odpoledne na K1452 už jo):

 

Zítra k vidění na K 2010+1652.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 13:08:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dneska jsem si všim, že u autobusu 134, který byl na lince 18 ve směru do Dražkovic, byl místo nápisu 18 DRAŽKOVICE nápis FRAŽKOVICE. Fakticky si nedělám srandu.
www.bus-mafia.wz.cz
To jo, chci řídit Karosu, ...a to ji mám jako řídit z autobusu? (pohled from Karosa)
modelování: Škoda 21Tr (poslední dobou jen občas)
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2006
Registrován: 12-2004


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 13:13:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa_b731: Stane se. Ono když to člověk vytváří a má toho více, tak se může klíďo přehlídnout. U nás pamatuju nápis "6 U Zimního stadoinu".
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 785
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 14:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Překlepy byly, jsou a budou. Kupříkladu v polovině 80.let jsme s několika spolužáky soutěžili, kdo bude mít víc lepenkových jízdenek, na kterých je uvedena pokladna Pradubice
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1870
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 15:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rychlé pruhy na novém devítikile! A-53 dnes:
 
EDIT - no jo, zase jsem druhej. Ale fotka je o malilinko lepší než ta Martinova :-).

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 15:40:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem si taky jako malej capart hrával na autobusy. Pamatuji si, že jsem jezdil s kolem po určité trase s několika konečnými. Zastávky byli tam, kde například byli schody či díra ve křoví. Konečné se jmenovaly podle tehdejších spolužáků - např. Horní Vašíkov. Na konečných jsem měl kolem 2 minut. Pak jsem si udělal autobus z postele. Jako volant víko od stavebnice, polštáře jako sedačka a svými zvuky jsem předstíral zvuky autobusu. Skončilo to tak, že jsem se zajímal o to, kde které autobusy končí a začal se tak učit v šesti letech linkové vedení MHD.
Když ještě byl PID v plenkách, tak to nebylo těžké se naučit kompletní síť pražské MHD. Jak už se to rozvíjelo mimo Prahu, tak jsem byl líný se to učit. Nyní bych dokázal říct kromě linek MHD (tramvaje, metro, lanovky) i pražské úseky linek PID, a některé mimopražské. Jak tak jsem začal cestovat po jiných městech a pročítávat síťové plány, vpadly mi do hlavy linková schémata i ostatních měst v různě rozpracované podobě. Mám v hlavě síťové plány Zlína, Liberec, Brna a nyní čerstvě Pardubic, kde dokáži bezproplémově bez jízdních řádů pohybovat. Přiznávám se, že mi to na střední a základní škole občas pomohlo. Spolužáci se to nějak dozvěděli, že to umím, pak to začali rozkřikovat po škole. Učitelé se to dozvěděli a několikrát mi to pomohlo k lepším výsledkům. Nyní jsem začal studovat města a jejich školská zařízení. Jaké mají možnosti v odlehlých končinách ČR. Takže za pár měsíců budu vědět, v jakém městě leží která škola.
Stepan_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 17:39:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové rychlé pruhy spatřeny i na a-54.
http://www.mhd-pardubice.cz/ - aktuality, výluky
http://foto.mhd-pardubice.cz/ - více než 1500 fotek pardubické MHD
http://hk.mhd-pardubice.cz/ - fotky hradecké MHD
ICQ: 321 601 632
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6945
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 18:13:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Já mám ještě lepší fotku, k vidění u LC na webu, až jí tam LC dá
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Miele
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 19:18:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pro budějovičáky .... Citelis18 A-156 nemá reklamu .... Kasalova pila ... je na bílo, ale v příštím týdnu bude mít novou
Miele
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1719
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 21:31:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Zítra to přidám všechno
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Wwwdpmpcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 6-2007


Odesláno Pátek, 22. června 2007 - 23:19:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uveřejňujeme jízdní řády platné od 1.7.2007. Najdete je zde > odkaz. Od 1.7.2007 se potom budou zobrazovat na obvyklé stránce jízdních řádů. Dochází k drobným změnám tras u linek 6 a 25 v oblasti Dukly a dále linka 33 bude přes prázdniny mimo provoz. Prozatím nejsou uveřejněny letní JŘ výpomocných linek, doplníme je později.
Aktuality z webu DPmP - servis pro šotouše :-)
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 11:17:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas kafrám:-), proč se nemezí o prázdninách kupříkladum linka 28 o spoje k TMS a do černé za Bory, linka 12 v sedle prac dne na 30minut a ve špičce na 20minut, krom ranní špičky s návozy do průmyslové oblasti a foxconu. Zlepšení prázdninovému provozu by mohlo celodenní prodloužení linky 5 do Dubiny, jelikož na lice 13 bude největší poptávka dopoledne a odpoledne do Dubiny, posílení linky č.4 z 30minut na 15tnáct minut což výrazně pomůže Polabinám jakožto i lince 2!!!

Linku 33bych bud zrušil úplně, nebo ji vedl od nádraží přes kpt.Bartoše a Polabiny hotel ke Globusu, a linka 7 by celodenně zajížděla na Umu místo linky 33 ve stejném rozsahu jako doposavad linka 33!!!

Bohužel ted máme sice nové linky, ale s dlouhýma intervalama a stavající nějezdí již po 6minutách ve špičce atd jako dřív linka 5, nebo linka 13 v špičce do dubiny po 5minutách!!!

O víkendu bych zrušil linky 7 a 11 a posílil stávajicí linky na kratší interval!!! chtělo by to třeba vyplnit díry během svačin atd.

Rozhodně se měnelíbí linky 22, 27, 33, ty jezdí spíšže nejezdí, takže pokud mě náhodou nepřijede pod nos na zastávce, pojedu stejně 10tkou, pětkou nebo trojkou!!!

totéž platí o lince 4, kterou bych naopak posílil na 15minut a linku 27 na 30minut, přičemž to už by byli daleko použitelnější intervali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Příspěvek byl editován uživatelem lutep.)
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6947
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 11:32:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

linka 12 v sedle prac dne na 30minut a ve špičce na 20minut

Protože by ve špičce nebyla v prokladu s dvojkou.

Linku 33bych bud zrušil úplně, nebo ji vedl od nádraží přes kpt.Bartoše a Polabiny hotel ke Globusu, a linka 7 by celodenně zajížděla na Umu místo linky 33 ve stejném rozsahu jako doposavad linka 33!!!

A kdo na tu Umu jezdí? Pět a půl člověka, ty pobere trojka, která v létě jezdí přes dopoledne častěji, než teď, ve špičce tam máš navíc 7 a 11 a to stačí. Ta škola v Rybitví plus školy na Poděbradské, které dokáží některé ty spoje kolem poledne ve směru dop města zaplnit, mají v létě prázdniny.

Rozhodně se měnelíbí linky 22, 27, 33

Linky 22 a 27 jsou pro ty, kteří vědí, kdy jim to jede a přijdou na zastávku včas, na konkrétní spoj. To by sis taky mohl stěžovat, že 15, 16 a 24 jezdí o víkendu několikrát za den, takže spíš nejezdí než jezdí. No a 33 - nevím, kdo by jako chodil na zastávku speciálně s úmyslem svézt se třicet trojkou. Kdo jede z města směr Globus-Uma, přijde na zastávku s tím, že "ono něco pojede" a je mu úplně jedno, jestli ten trolejbus, co přijel, má na displeji jednu nebo dvě trojky.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 10-2005
Odesláno Sobota, 23. června 2007 - 12:42:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenda z HK: O výluce někde blíže ku Pardubicum nebo Hradci nevím. Zatímbude je tahle v Letohradě. Ešda občas odjede i nějakej zájezd a tak ale jinak s ní moc jezdit nebudeme není to už nejmladší bus ale krasavec o proti těm "Tureckejm pomstám" co tam na ústeckoorlicku pořád jezděj.
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 11:53:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad martin j:

u linky 33 pochopitelně jsem mysel školní rok a pochopitzelně trasa přes polabiny 3+4 a 2 ke globusuz by byla doplnující k lince 18, a od školního roku 7čku za linku 33 až na umu, kapišto.-), a linky 22, 27 a 33 jsou defakto městské linky, kdežto 15,16,24 jak uvádíš jsou mimoměstké linky, a co se týká linky 12, koordinace do pardubiček není třeba, linka 2 jezdí jako jedna z mála celodenně v obou směrech celej den stejně a linka 12 má úplně jiný charakter, a pokud na lince 12 omezíš kilometri, můžeš je dát jinam, linka 12 v některch časech je podle mého názoru naddimenzována, když na TMS nejsou studenti, Černáza Bory je skoro vesnice a kromě lídí do a z kolbenky nic moc.-), škoda že třeba nejezdí linka 28 do černé za bory přes slovany, jelikož by mohla obsloužit slovany od řejezdu až k silu!!!

(Příspěvek byl editován uživatelem lutep.)
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 24. června 2007 - 19:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martine, "šotoušek" se vyskytuje i na akcích PSHŽD. ( jinak jestli navštěvuje dotyčný tudo diskusi, tak se mu předem omlouvám, že ho zde takto vystavuji )
 
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 25. června 2007 - 07:24:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vyskytuju se tady a Martin ví o koho jde.
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 22:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jezdily pro mě - pro šotouše pěkné vozy k focení...
 
 
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1873
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 23:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle - tak se zítra přijď svézt na K1152. Budu mít 351.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Wwwdpmpcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 26. června 2007 - 23:12:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zastávka MHD Trnová směrem do centra byla opět otevřena.
Aktuality z webu DPmP - servis pro šotouše :-)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1878
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 01:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šotouš?
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6951
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 11:21:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus 392 je bez reklamy, dnes k vidění na lince 5.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 21:36:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neslišeli jste dnes ve zprávách, jak si dva šestnáctiletí pujčili na slovensku bus, najely 300 km a vrátili ho netknutý zpět na místo? Co na to řikáte?
PS: pro LC: šestnáct už nám sice bylo, ale že by jsme si taky někde něco pujčili? Co třeba...no ikdyž, to by jsme asi moc daleko nedojeli.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Olsi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 10-2006


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 22:29:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 22:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel358: SlYšel jsem to v rádiu ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6954
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 28. června 2007 - 23:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je na to Slovensko odkaz:
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238v=105259&238p=TNOVINY&=&238d=28.06.2007&238o=
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1721
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 08:51:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavle, klidně můžem, akorát bychom do vozovny museli přes plot, protože na vrátnici by nás vyhodili. Jinak by to ostatní snad takovej problém nebyl.

P.S. Kam pojedem? A kterej autobus (nebo trolejbus) si půjčíme?
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 439
Registrován: 2-2007


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 13:05:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neslišeli jste dnes ve zprávách, jak si dva šestnáctiletí pujčili na slovensku bus, ...

vsadil bych se, že to byli uživatelé k-reportu
www.bus-mafia.wz.cz
To jo, chci řídit Karosu, ...a to ji mám jako řídit z autobusu? (pohled from Karosa)
modelování: Škoda 21Tr (poslední dobou jen občas a možná se blíží BETA...)
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 13:52:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro chipa: ano, slyšeli. U mě překlepy tohoto typu běžné...
Jinak pro LC: já původně myslel takový ty autobusy, jak jsou různě lepený marmeládou, místo oken mají dřevotřísku, nafty pomálu a tak... Ale to by jsme asi fakt daleko nedojeli. Určitě ne 300 km.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1722
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 18:03:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel358: Tak to asi ne, přece jen bych ten autobus rád v pořádku vrátil a asi by se špatně vysvětlovalo, že ten autobus sám popojel o 20 km a tam se rozbil a já jsem šel náhodou okolo.
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
PUP 42-56
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.240.171.5
Odesláno Pátek, 29. června 2007 - 18:09:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

všimli jste si, že od středy je na citybusu č. 167 inovovaná reklama?
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1882
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 00:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reklamy na 167 jsem si nevšiml, za to jsem si všiml tohoto:
 
(foto zepředu je na www.trolejbus.cz)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Wwwdpmpcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 6-2007


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 00:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na linkách MHD platí v období 1. 7. – 31. 8. 2007 letní JŘ.
Z důvodu omezení dopravy v ulici Staňkova budou přetrasovány tyto linky MHD:
Linka č. 6
Ze zastávky Dukla,náměstí bude linka vedena ulicí Jilemnického, Čs. armády, Gorkého, Jana Palacha a dále po původní trase a zpět. Navíc budou obsluhovány zastávky Dukla,KD a Gorkého/Gorkého,škola.
Linka č. 25 (925)
Ze zastávky Dukla,náměstí povede trasa linky ulicí Lexova, Kpt. Nálepky, Demokratické mládeže, přes Zborovské náměstí a dále po původní trase a zpět. Nebude obsluhována zastávka Jilemnického, navíc budou obsluhovány zastávky Kpt. Nálepky, Demokratické mládeže a Zborovské náměstí.
Linka č. 99 (noční provoz)
Ze zastávky U kapitána povede trasa linky ulicí Jana Palacha, Gorkého do ulice Lexova a dále po původní trase. Nebudou obsluhovány zastávky Jilemnického a Dukla,náměstí, navíc budou obsluhovány zastávky Gorkého,škola, Dukla,KD a Dukla,u náměstí.
Linky č. 907, 912 a 918
Dotčené spoje těchto linek budou vedeny ulicí Lexova, Kpt. Nálepky, Demokratické mládeže, přes Zborovské náměstí a dále po původní trase.
Aktuality z webu DPmP - servis pro šotouše :-)
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 00:46:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad LC: "stojim u Sezemic, a vono to nejede. Přijeď" - tak to už tady jednou bylo a na oficiální jízdě. Takže 300km v noci a bez papírů, to si to raději odpustím. ( šikovná firma, když ani zloděje neláká )
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 00:54:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda koukám, že tam máte slušnej nepořádek, mohl by někdo Barth media vysvětlit, že se reklamy lepí na BÍLÝ vozy! A nikoli na již polepené!?!?!
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 11:00:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: podle mě je to záměr, protože Fajn radio má tu oranžovou jako svojí barvu.
www.bus-mafia.wz.cz
To jo, chci řídit Karosu, ...a to ji mám jako řídit z autobusu? (pohled from Karosa)
modelování: Škoda 21Tr (poslední dobou jen občas a možná se blíží BETA...)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1723
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 11:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: My víme, že tě to štve, když seš autorem, ale s tímhle nic nenaděláš. Bylo to tak, je to tak a vždycky to tak bude
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1725
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 12:04:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k té 396: Ono to možná bude úplně jinak. Podle fotky to vypadá, že dostala oranžový lak, takže nový lak měla dřív, než přišla 392 o svoji reklamu. Ale je pravda, že by se mělo vědět, kdy který vůz o reklamu přijde a zpoždění reklamy o 3 dny by snad ve Fajn Rádiu přežili.
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1884
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 12:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa B731& Tr_Man- Eugen to myslel jinak - bílé vozy jako bez rychlých pruhů - ta oranžová je samozřejmě polep, nikoliv lak. Takže opravdu je to jen o organizaci lepičů a otrhávačů reklamních polepů. Že to není lak, ale samolepka je vidět třeba tady:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1726
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 12:42:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: To s pruhy jsem pochopil.

Podle zadku mi to přišlo fakt takový až moc přesný na to, aby ta oranžová byla jen polep. Nikde žádný nerovnosti, barevná mřížka. Je to jedno. Hlavně, že zas bude práce navíc (viď Martine )
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6956
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 30. června 2007 - 13:52:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, já bych se třeba mohl přes léto nudit, že?

Jo, a ty dnešní trolejbusy fakt nic nevydrží....

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 15:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak od 1.7. jsme se ohlašované změny nočního provozu (pokud nepočítám změnu v souvislosti s Jilemnického ulicí) nedočkali. Kdy má být další termín?

Jinak ta linka 6 je díky té uzavírce pěkně "klikatá".
Poslouchám www.danceradio.cz.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1886
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 17:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, že se NP nemění jsem také registroval, zatím jsem se ale neptal proč. A linka 6 je naprosto úchylná, předpokládal jsem, že se trasa změní mimo zast. Jilemnického (přes stanici Dukla, u náměstí). Už takhle má Dukla nejhustší síť MHD ze všech čtvrtí (systém MHD v každé ulici - Teplého, Gorkého Jilemnického, kpt. Nálepky a ještě Lexova), takže docházková vzdálenost by zrušení zastávky Jilemnického moc neutrpěla. Navíc jízda 12M busem po odklonu ulicí Čs. armády bude fakt eňo-něno.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6961
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 01. července 2007 - 20:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska byla ve městě k vidění taky jedna pěkná věc. Na křižovatce Teplého X Pichlova X "ta ulice na Jesničánky" se kopal nějaký vodovod, a tak byla ve směru od Chrudimi před zastávkou Gorkého značka "Jednosměrka, vjezd jen pro MHD". No a na té křižovatce s Teplého byla dvoučlenná hlídka policie, která tam měla zřízené inkasní středisko. Byly okamžiky, kdy řidiči stáli na odbavení ve frontě.....
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1887
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 13:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hádanka pro kolegy řidiče. Kam s ním?
 
To že místo stopy se tam vyskytují dráhy a koleje neřešte. To je asi pro případ rychlého přechodu na tramvaje.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1888
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 14:05:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A něco mimo MHD, ale k tématu. DP testuje digitální tabuli k nádraží, ve vozech je GPS atd. Ale nenápadně zdokonalují i ČD - přečtěte si:
 
Opravdu to funguje a je to ideální servis pro šotouše fotografující poblíž zastávek. Už se ani nemusí dívat jestli jede nějaký vlak. Dráhy jim to samy oznámí :-).
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1889
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 15:00:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě jsem našel něco v archivu... Jak známo, správný šotouš doma hromadí nesmyslné dopravní předměty, o kterých si myslí že jsou bůhvíjak důležité. Zbytek rodiny to samozřejmě považuje za šrot. I já jsem tímto obdobím prošel - a jak je vidět na skenovaném negativu, vymyslel jsem si pro transparent z 9Tr i praktické využití jako kalendáře:-):
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 16:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: nejenom ty oplíváš doma transparenty z 9 tr.Jsem asi taky správný šotouš. A to v pokoji určitě nemáš cvakátko.
 
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1891
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 17:08:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to v pokoji určitě nemáš cvakátko.
Ale to víš že mám
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1727
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 18:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

označovač a na monitoru otevřenej K-report

353: nastavuješ v tom taky někdy kódy?
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2455
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 21:17:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na kolejích na legendárním pokoji F405 jsme měli "projebátor" taky s tím, že bude fungovat jako odbavení pro vstup... ale nakonec sloužil jako těžítko nebo překážel jiným způsobem.
Ten týpek tam pod lampou -
nezdá se mi ten ksicht!
Hned teď ke zdi s ním!

(Pink Floyd)
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 794
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 02. července 2007 - 23:39:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomuhle říkám šotodiskuze!
Teď byste se měli začít trumfovat, kdo má doma víc bzučáků, cedulí, samolepek z vozidel či aspoň jedno kompletní sedadlo. O takové samozřejmosti, jakou je plastové logo Karosy z masky ŠM11, ani nemluvě...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6966
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 03. července 2007 - 01:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, koukám, že já jsem jedinej z vás normální, já doma v pokoji nic takového dopravního nemám - a pokud ano, je to schované za skříní, pod postelí nebo na jiném nenápadném místě. A dokonce i můj pokoj na koleji vypadal letos normálně, jediná dopravní věc byly Cihlové modely na poličce a souhrnný jízdní řád MHD z oblasti univerzity do města visící na zdi.

Akorát zvenčí byl na dveřích takovýhle nápis (udělal jsem si ho na počítači, na fotce vidíte originál, z něhož jsem čerpal inspiraci):

 

No.... Ale počkejte na příští rok, budoucí spolubydlící je v tomto směru velmi kreativní a má spousty zajímavých nápadů, dokonce takových, že i já sám nestačím žasnout, kam na ty nápady chodí.

A pokud jde o ty jízdní řády - ty se něčemu divíš? Já ne...

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace