K-report
 

Archiv do 11.června 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 11.června 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1810
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 19:32:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr_man: No to je jasný - autobus 129 je pod kontrolou Vesmírných lidí a proto má sedačky tvrdé . Já si pořád říkal, proč jezdí tak blbě a teď mne to konečně trrrrklo!

A odbočka - takhle vypadá záchrana Moskviče kvalitním českým výrobkem Škoda:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 20:31:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já si řikal, že byl ten moskvič nějakej moc levnej.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Mex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 2-2007
Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 20:33:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nekdo kdo to vi: Zjisti dispecer ze autobus vybocil z trasy? Treba podle GPS nebo tak? Dneska sem byl svedkem jak se jeden sekl asi o 2 km:-)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34055
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 03. června 2007 - 20:53:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když je GPS-technologií vybaven, tak to zjistí.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 00:35:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mex: Tak kdyby se "vyjel" počítač, tak asi jo, ale nejspíš to, naštěstí pro řidiče, nikdo neudělá. Ještěže ( zatím ) nejsou instalovány ty tabule, kde bude vidět aktuální poloha mašiny + jestli nejede dřív/později...
Zachraňte "Rozárku" 361 - je to nejlepší mašina v Dopravním podniku města Pardubic a.s.
Bohužel si to někteří uvědomili pozdě...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6881
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 00:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak, právě jsem se vrátil z K551, T389. Dneska jsem z vozu vyhodil jen jednoho cca. 15letého cestujícího tmavší pleti, který to zkoušel s použitou jízdenkou. A jeden postřeh. Ve voze 21 Tr je strojek na jízdenky umístěný tak, že řidič může u cca. 75 % cestujících vidět, co cestující do toho strojku strká:

 

Zbylých 25 % připadá na případy, kdy se cestující postaví tak šikovně, že na ten lístek nevidím. Ještě bych dodal, že 21 Tr mají tu krásnou vlastnost, že vypínač osvětlení v kabině má tři polohy. Zhasnuto, rozsvíceno - a prostřední poloha zajistí, že se s otevřením předních dveří zároveň rozsvítí světlo, takže můžu lépe kontrolovat jízdenky. Světlo se se zavřením dveří znovu zhasne.

No a tohle je T 319, s ním jsem jezdil v pátek. Takhle nějak vidím z kabiny na přední strojek. Kontrolní otázka: Poznám, co cestující do strojku strká?

 

No nepoznám, samozřejmě. To pozná maximálně tak člověk, který sedí na té přední sedačce. Takže pokud si tam neposadím nějakého kamaráda nebo kamarádku, mám smůlu.

Tak zkus takhle nějak definovat sedačky v autobuse 129...

Ano, vzpomínám si, jak jsem se bavil někdy v roce 2004 s nejmenovaným kolegou, který tehdy nastoupil k DP a tajně si přál, aby mu 129 přidělili a čistě náhodou nadřízení jeho nevyřčené přání splnili. Ovšem už za dva měsíce si dotyčný stěžoval, že se v tom autobuse vůbec nedá spát.....

Mex: Jak kde. V Brně se to zjistit dá, ale tady ne. Zatím(?).
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6883
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 02:23:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak - a ještě něco. V sobotu jsem měl odpolední K352. No a když už jsme se tu tak bavili o smyslu zřízení zastávek na znamení, byl jsem tak drzý, že jsem si psal, kolik lidí nastupovalo a vystupovalo na zastávkách mezi Globusem a Bohdančí, abychom měli k dispozici nějaká konkrétní čísla. Račte se prosím podívat:

 sobota 2.6.2007.xls,application/vnd.ms-excel
K352 (18.9 k)


Ještě dodám, že tahle čísla zachycují běžnou každodenní víkendovou realitu, což mi určitě potvrdí všichni, kdo také tu a tam jezdí s trolejbusem na lince 3. Důležité je zmínit, že spoj v 18:11 z Bohdanče vezl i nějaký ten pracující lid z denní směny, to jsou ti, co nastupovali na zastávkách Semtín-vlečka a Semtín-hl. brána. Nebýt toho, nemusel bych na těchhle dvou zastávkách za celý den zastavit ani jednou.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 724
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 14:58:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, to je docela vypovídající tabulka. Hovoří dost ve prospěch režimu zastávek na znamení.
Je rozumnější v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu než zde proboha jenom uvažovat o zrušení zavedených linek mhd...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1710
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 19:37:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že na linku 52 se tu taky zapomnělo, jak se tu řeší důležitý věci, tak kuk na tuhle stránku
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
52
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.97.16
Odesláno Pondělí, 04. června 2007 - 19:50:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jééé, konečně je kolem erťáku taky (trochu) poznat, kde je to focený . A dokonce umíš fotit už i zezadu .
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1813
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 10:00:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Lepší foto dám za chvíli na trolejbus.cz.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6892
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 14:40:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novou reklamu na zadní sklo dostaly i autobusy 92 a 95:

 

A já se ptám: Myslíte si, že ty autobusy ještě někdy v dohledné době vyjedou na linku?

Tohle je v 92

 
 

a tohle v 95:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1711
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 15:32:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

52: Zezadu je už docela dost fotek, u trolejbusů to stejně většinou nejde, protože se tam klacky (pro některé, kterým tenhle výraz nevyhovuje, sběrače) nevejdou...
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 19:14:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusu č. 347 (pokud mě zrak neklamal), co jede v tento čas (19:00) linku č. 3 na nádraží ČD, trvale svítí brzdová světla. To jenom, pokud by se někdo nudil, tak aby na to kouknul.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 20:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Raspi: a viděls to za jízdy?...

jo a tak sem si nějak všim (teda vim to dlouho...) že v autobusy 142 je z levé strany namontovaný držák na displej. To se počítalo i s druhou stranou?
www.bus-mafia.wz.cz
SŠ automobilní Holice + Karosa Vysoké Mýto= nejlepší škola pro mně...
modelování: Škoda 21Tr (poslední dobou jen občas)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1814
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 21:57:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa_b731 - spíš to je příprava pro tohle http://www.buse.cz/www_2005/bs_170_cz.htm
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6893
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 22:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbusu č. 347 (pokud mě zrak neklamal), co jede v tento čas (19:00) linku č. 3 na nádraží ČD, trvale svítí brzdová světla.

To ještě nemusí být závada. Něco podobného se stane, když si necháš nohu odloženou na brzdovém pedálu. Sice nebrzdíš, ale světla už svítí.

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_j.)
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Vihorlat_snina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 05. června 2007 - 22:50:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco podobného se stane, když si necháš nohu odloženou na brzdovém pedálu. Sice nebrzdíš, ale světla už svítí.

Na konečné tě potom přijde zmlátit kolega co jel za tebou, protože za podobným exotem se jezdí pěkně blbě. Navíc "odkládat nohu" na brzdový (či u busu spojkový) pedál je pěkná kravina.
Neberte se moc vážně, děláme to pro sebe!
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 06:47:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a viděls to za jízdy?...

Tak určitý pohyb od zastávky k zastávce tam byl. A nějakého podvalníku jsem si teda nevšimnul, ale normálně to vozilo lidi.

Ve starých městských karosách ŠM-11 si v Hradci dávali na zem cihlu, aby si měli o co opřít nohu.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6896
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 10:14:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vihorlat_snina: Ještě že jsem měl štěstí na neagresivní kolegy A teď už si na tohle dávám pozor.

Ve starých městských karosách ŠM-11 si v Hradci dávali na zem cihlu, aby si měli o co opřít nohu.

K vidění též v 24 Tr číslo 319.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2032
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 16:46:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: PP z vozu 92 odjel jedno ráno po aktualizacích softwaru s vozem 55 na linku, bo ve voze 55 se palubní počítač tvářil, že neví, co po ňom náš emtestmág chce...
rok 2007 - dvě autobusová výročí na Chomutovsku
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1712
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 17:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkuste si někdy udělat, aby vám kalkulačka hlásila zastávky. To je asi to samý, jako když chcete nějakou práci po tomhle palubáku
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 34105
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 19:18:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice na první pohled trochu mimo téma, ale jistě to aspoň pár lidí bude zajímat:

Z ČTK:
Tramvaj číslo čtyři, která začala po nedávné rekonstrukci náměstí Svobody projíždět samým jádrem Brna, jím bude jezdit i nadále. Rozhodli tak brněnští radní. Názor Brňanů na trasu tramvajového spojení zjišťovali v několika průzkumech a anketách. Mínění, že tramvaj by měla pěší zónou projíždět, mírně převážilo, řekl dnes novinářům primátor Brna Roman Onderka.
Spoj bude přes centrální brněnské náměstí projíždět denně od sedmé hodiny ranní do 19:00. Měl by sloužit lidem, kteří v centru chtějí nakupovat či si zajít do restaurace a vyjít vstříc starším obyvatelům, kteří by sem jinak museli dojít pěšky. Naopak večer bude spoj jádro města objíždět, aby nerušil lidi v restauračních zahrádkách ani ty, kdo tu bydlí.
"Čtyřka" jezdila přes náměstí Svobody před lety, kvůli rozsáhlé stavbě kolektorů v jádru Brna a opravě povrchu náměstí pak na několik let trasu opustila. Nedávno se do nejužšího centra opět vrátila a vedení Brna zjišťovalo, jak to lidem vyhovuje. Podle náměstka primátora Martina Andera byla odezva na dotazník otištěný v radničních novinách neobvykle vysoká, vyplněný ho zpět zaslalo 2500 lidí. Názor, že tramvaj by měla jádrem města projíždět, převážil nad opačným míněním v poměru dva ku jedné.
Mínění lidí zjišťovalo vedení Brna také v průzkumu. Z 1000 dotázaných bylo 42 procent pro zachování trasy tramvaje jádrem města, opačný názor mělo 40 procent lidí. Obdobně dopadla anketa i mezi lidmi, kteří tu mají obchody či restaurace.
V průzkumu se tazatelé ptali také na důvody, proč lidé do jádra města chodí. Podle primátora je potěšitelné, že sem lidi táhnou nejen obchody a restaurace, ale také si tu dávají schůzky se známými a přáteli.

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 404
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poslal jsem 353 hardcore foto kuchanda z hk, doufám že uveřejní!!! je na co se těšit, pro pardubáka nepředstavitelný, po čem všem se dá jezdit:-) kdo jezdí do hk a kouká po drátech ví o čem mluvím:-) pokud jr neuveřejní vymyslím jiný způsob uveřejnění:-)
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1818
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:49:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

poslal jsem 353 hardcore foto kuchanda z hk, doufám že uveřejní!!!

Jen co se proberu ze silného emocionálního zážitku z těch fotek, tak jdu na to!

Jednou od nás - v Rybitví už téměř skončila obnova silnice, dneska načmárali čmáralové vodorovné značení. Ale trochu se "zase" něco nepovedlo. Při odbočení ze silnice od Černé směrem na Bohdaneč jsou najednou v cestě hned dvě plné čáry. Ten kdo ty čáry plánoval viditelně o téhle větvi křižovatky neměl ani tušení. A není to žádné místo ležící mimo silnici, je to normálně značené i značkama - ostatně tam vpravo je "Dej přednost v jízdě" vidět.
 

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 06. června 2007 - 22:55:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třeba se to přetře asfaltem, jak je u vás dobrým zvykem
Je rozumnější v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu než zde proboha jenom uvažovat o zrušení zavedených linek mhd...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6900
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 00:13:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle zpráv agentů z Plzně už byl vůz 348 pozorován v ulicích města na zkušebních jízdách.

A ještě něco:

 

Nemáte ten pocit, že měl tenhle trolejbus ještě nedávno displeje? Kampak se nám ztratily?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1819
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 00:27:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kampak se nám ztratily?
Pokud ti nevisej nad postelí, tak jsou ve skladu TÚ TR.

A ty fotky od Lutepa jsou zde http://www.pshzd.cz/galerie/category.php?cat=63
Dávám to sem, neb na trolejbus.cz mi nejde nakonektit server a nahrát to tam.
Tohle o těch fotkách píše autor:
Zdarec, první mailík obsahuje přílohu s fotkama náhradního stanoviště trolejbusů u Koruny, víc rozepisovat nebudu, víme o kráčí, drátky v pohodě, dvě dálkově ovládané vyhybky!!! několik křížů a sjížděček, docela fajn řešený za daných okolností a na stísněný prostor krom několika detailů, které lze pominout, jakožto se jedná o značení jízdních pruhů, kdy trolejbusy jsou nuceny podjíždět oblouk a vyhybku, ale úspěchem je že krom pár vyjímek to nikdo z trolejbusáků nerespektuje a jede ideální trasou:-) Jezdit po tom musí bejt zajímavý, strašná až nezvykle vysoká koncentrace funkčních a docela spolehlivých armatur, akorát nezůstat na některé viset !!! Nejvíc mě však dostala ta 84ka, která dostala do těla v krátký době od myčky, reklama cca 1-2 roky s lakem stará, má to aspoň mechovskou patinu, posud sám:-)
Některé fotky jsou z křižovatky Puškinova a S. K. Neumanna na Riegrovo náměstí, aneb co se stříhat nemuselo, zůstalo, pak z S. K. Neumanna fotečka vykuchané a snesené vyhybky, ale nosná lana tam pro ni zůstala, asi se bude pak věšet na zpět:-) Další kuchando, opět hardcore je výhybka kuchlá už x let u křižovatky u Galexu, vyústění Gočárovky na první okruh, paráda co udělá s kuchandem zub času:-) No a pak ještě pár prapodivnejch převěsů z Malšovic. Jo a kdyby tě zajímal ten tuningovej pružnej závěs, tak ten je z Gočárovky:-)
PS: doufám že až bude hotovej terminál, že pár trubek zůstane a daj se do kupy některé starší armatury:-)

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 405
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 02:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 353:

koukám že jsi měl dlouhej emociální zážitek, ted si vem kolik ,,antimechovaku,, jsem si musel vzít - 3balení a stejně mě nestačili a jak jsem měl silnej žaludek nafotit hardcore kuchando, to není jen tak, ted nemůžu vzít foták alespon 2 dny do ruky než opadne mechovina - vyrážka která vždy se projeví když přijedu z HK:-)
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6901
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 02:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kampak se nám ztratily?
Pokud ti nevisej nad postelí, tak jsou ve skladu TÚ TR.



Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 10:10:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lutep: I ty jeden perníkáři, asi si tě dám po obědě ke kávě. No ale jako rodilý hradečák na to docela zírám, páč už tam dva roky nebydlím a tuhle rekonstrukci jsem vždy považoval za vtip dne.
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Šumachr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 11:34:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen ať kuchaj. K čemu jsou výhybky,když se nepoužívají. Jen brzdí provoz.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1820
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 11:59:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen ať kuchaj. K čemu jsou výhybky,když se nepoužívají. Jen brzdí provoz.

Ono by asi bylo lepší používat výhybky, které provoz nebrzdí. Někde jsem je už viděl ... kde asi ... jo aháááá - v Pardubicích!!!

www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 15:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Faktem je, že Koruna je vyřešená hodně slušně, pokud si člověk uvědomí, jak málo je tam prostoru a co všechno se tam muselo vejít. Pravdou je, že je tam málo místa pro cestující, komplikace vznikají, pokud linkové autobusy couvají do parkovacích míst uvnitř točny, protože tím na pár desítek sekund blokují trolejbusy, ale pokud se tam budou všichni chovat tak slušně, jak jsem zatím viděl, tak to bude v pohodě. Tedy až na to, že někteří provozovatelé evidentně neseznámili své řidiče se změnou stanovišť, zejména před nádražím. Viděl jsem tam v pátek během necelých patnácti minut dost zoufale kroužit dokola hned několik dálkových autobusů, jejichž řidiči zřejmě hledali, kde mají stát, když označníky zastávek před budovou nádraží náhle zmizely...
Co se týká brutálně ohoblované reklamy Hornbachu, není to v HK zdelaka jediný případ, ale na tomhle voze je to nejspíš nejhorší. Zřejmě by to chtělo buď vyměnit kartáče anebo seřídit myčku, ale to je problém DP. Spíš mě překvapuje, že to nevadí Hornbachu, ten vůz už v tomhle stavu jezdí pěkných pár měsíců a jako reklama je to IMHO spíš odpuzující.

No a jinak bych navrhoval zklidnit hormony, tahat na K-rep spory mezi Mechovem a Perníkovem mi přijde celkem zbytečné, na to jsou specializovaná auditka na jiných serverech...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Šumachr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 16:45:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: Na jiných vozech tak barva neodchází,jako je reklama na Hornbach. Navíc je to na samolepící folii,takže je podle mě chyba ve výrobku. Všiměte si, že text Ho.....ch je v pořádku,ale ta růžová jde pryč.
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1713
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 17:46:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

asi proto, že ten text Hornbach je bílej a z toho už asi moc barvy nesedřeš...
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Šumachr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 18:02:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vidíš :-) Alespoň ta bílá se nesedře.
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 396
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 07. června 2007 - 19:09:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a hlavně důvodem, že ten nápis je bílej je to, že je to tak udělaný naschvál
www.bus-mafia.wz.cz
SŠ automobilní Holice + Karosa Vysoké Mýto= nejlepší škola pro mně...
modelování: Škoda 21Tr (poslední dobou jen občas)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1822
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 00:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, z dob provozu trolejbusů 9Tr pamatuju dva přístupy. Města, kde se moc vozy myly tak usilovně, až byly odřené na plech (Jihlava) a pak města, kde jezdily trolejbusy s pekelně špinavejma zadkama ("Vy ty trolejbusy nemejete? - Ne, my je občas natíráme").
Ukázka prokartáčovaného laku:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6905
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 08:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejbus 387:

 

Dál, dle SMS od Š.K. má 159 novou reklamu na OK Computers, dále tu pak ještě nezaznělo, že 160 je bez reklamy.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Stepan_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 5-2007


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 08:47:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Svoje tvrzení o nové reklamě podkládám fotografií. Sice nic moc kvalita, ale je to poznat.

 
http://www.mhd-pardubice.cz/ - aktuality, výluky a více než 1500 fotek pardubické MHD
ICQ: 321 601 632
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 09:23:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co jsem to včera slyšel, že prý emtestmág usedne znovu za preclík a ještě u trolejbusu????
anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.252
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 15:55:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem koukal, že na l.č.28 dojde k nějakým změnám brzo ráno, odjezdy ze Závodu Míru v 5:26 a 5:34, pak až v 6:24 a 6:33.......ona vůbec ta linka má prapodivný jízdní řád, někde nahuštěné odjezdy obou kurzů do 20 minut a pak 40 minut nic.....To by nešlo udělat interval, případně přibližně stejné rozestupy mezi spoji?
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1823
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 16:06:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Linka 28 není linka pro tvoření intervalu. Pokud obsluhuje vesnice od Staročernska po Hostovice a teď jednou i Úhřetickou Lhotu, tak je její jízdní řád je určený tímhle a ne snahou po intervalu.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
anonym
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.252
Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 16:13:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 353: dík za vysvětlení,ale až se bude dělat nový jízdní řád, mohlo by se na to trošku podívat. Nevím, jak tyto vesnice mají objednanou dopravu, jestli se musí z nich opravdu odjíždět v ten čas co nyní (je-li to pevně stanovené). Pak by stačilo posunout odjezdy o 5-10 minut a bylo by to celkem dobré.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 18:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad vedení v Hradci: Chachá! Přijeďte se podívat do Ústí, já bych to v Hradci rozhodně neviděl tragicky. Akorát nechávají trochu bordel na převěsech. :-)
Slovánek v extralize! :-)
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 08. června 2007 - 23:47:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad ústečák: tak se poclub fotem:-)
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1498
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 10:09:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jako ústečák bych to v HK taky tak tragicky neviděl, zvlášť u Koruny, kde je to teď samá přestavba a provizorium - já tam tiše záviděl!
Ohledně Ústí - to se prostě musí vidět... Jestli to o něčem platí, tak je to provoz v ÚL, to si všechno musíte třikrát obejít a prohlídnout, abyste uvěřili, že to je vůbec možný, zvlášť vy, zvyklí na pardubický standart...
DPmÚL naboural teorii, že nic netrvá věčně. 80. léta jsou ta nejdelší, co kdy v DPmÚL zažili.

ICQ: 221-908-090. Klidně napište, ale ne ve věcech Virtual busu!
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 3-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 12:17:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Lutep: Už jsme kdysi dávali fotky těch hrůz dohromady, ale už to nebude moc aktuální. Já bohužel nevládnu foťákem, ale Pes by se mohl uvolit a jít něco zdokumentovat.. Co?! Poněvač já myslím, že z Československa nám konkurují maximálně Mariánské Lázně. :-)
Slovánek v extralize! :-)
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1892
Registrován: 12-2004


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 21:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes: Tak nepočítaje Korunu bych ten HK tragicky viděl. Síť je opravdu operativně "využitelná" , to Ústí je proti tomu ještě dobrý, ikdyž některé konstrukce mi dali jako laikovi celkem zabrat, abych je pochopil...
2.5.2007 - 16 let od třetího zavedení trolejbusové dopravy v Českých Budějovicích!
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Kloubák je kloubák!
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1828
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 09. června 2007 - 23:14:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paralelně se to rozebírá v HK diskusi, asi se na ničem neshodneme. Kromě toho, že Pardubice mají nejepší vrchní vedení v republice a nám naopak zatím ještě stopy chybí (natož aby se kuchaly). Myslím především Palackého - 17. listopadu.

http://www.trolejbus.cz/vyhybky.htm - stav loni v létě při výluce, budu to muset aktualizovat...

Musím přiznat, že sám guru při otevření Dukelské spojky řekl: "Zase otevíráme něco nového ... už je toho moc. Asi začneme něco taky rušit." Jenže zase tak moc se mu tohle věřit nedá:-):-)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 01:08:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že Pardubice mají nejepší vrchní vedení v republice
Hradec má zase o dost lepší vozový park než Pardubice a to cestující ocení mnohem víc
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6908
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 01:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem se tak dneska vyskytl ve vozovně jistého západočeského dopravního podniku a mám tu nějaké fotky, o které se s vámi podělím:

Trolejbus 348. V úterý se bude přebírat, ve středu jede na východ:

 

Trolejbus 343:

 

Jasný důkaz toho, že trolejbus je drážní vozidlo:

 

A malý offtopic, takhle nějak vypadá v Plzni běžný provozní autobus. Stál na odstavné ploše mezi ostatními vozy a podle dobře informovaných zdrojů jezdí v téhle podobě už dlouho:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 09:29:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Chip: jojo, to jo, máte hodně nízkopodlažních vozů, starší vozy jsou v lepším stavu, ale zas vám ten vozový park rychleji odchází, jelikož maj šílenej kilometrickej denní proběh, vzpomen me časy, kdy za trolejbusy jezdily busy, když tb stáli na prohlídkách atd!!! máte krásnej vozovej park, a pro všechny linky, ale my jsme řekli ne, na záloze nebude mít nic!!! berme s recesí!!!
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
Hoh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 11-2003


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 13:45:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Wow, diskuze Hradec Králové versus Pardubice, nebo po našem Mechov versus Perníkov.

Mám bohaté zkušenosti z obou MHD, mě nejvíce dostává, že trolejbusy v Hradci Králové jezdí rychleji než v Pardubicích (i přes pomalé výhybky) , kde zase autobusy brázdí ulice daleko s větší razancí a rychlostí. Možná to je špatný dojem, ale fakt to takhle vidím.
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 14:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Hoh:

v hk skoro žádné vyhybky právěže nejsou krom těch nutných, jezdí rychleji, relativní, ne v každém místě se dá jet rychle a záleží o umístění vyhybky, dopravních okolnostech (přechody, přednosti v jízdě) a průjezdu (ideální trasa, podjíždění) atd a dalších faktorech!!! jízda v přímém směru nebo do odbočení, úhlu odbočení, stavu armatury, přítlaku a botkách, uhlíkách:-)

jinak co si budeme nalhávat, v pardubicích na tb linkách k plazení nutí chronometráž, naopak busy maj co dělat na některé chrnometráže a třeba linka 10 lítá a lítá skoro bez zastavení odpoledne:-)

(Příspěvek byl editován uživatelem lutep.)
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1829
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:10:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro uklidnění Hradečáků druhá várka fotek od LuTepa. Protože pořád ještě nejsem z domu schopen nakonektit se na trolejbus.cz /provideři se v něčem vrtaj/, tak je to tady:
http://www.pshzd.cz/galerie/category.php?cat=64

Komentář od autora - Zdarec, musíme trošku hradečáky uklidnit a zvednout jim sebevědomí, takže speciál pro hradečáky: Koruna jakožto plně funční terminál, vybyky, kříže atd, vše je tak jak by mlo být, takže nic zvláštního, běžný v celý ČR, jak vypadá výhybka esko, nepotřebuje komentář + ještě několik fotek navíc!!!
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Wwwdpmpcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:24:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od pondělí 18.6.2007 od 8:00 hod. do 31.8.2007 bude uzavřena část ul. 5. května v Nemošicích. Spoje linek MHD č. 10 a 22, které zajíždí na točnu v Nemošicích, budou obousměrně vedeny ul. Mnětickou a Příčnou.
Zastávka Nemošice, škola bude pro výše uvedené spoje přeložena na Mnětickou ulici. Zastávka Nábřežní bude přeložena asi o 100m dále ve směru jízdy. Náhradní zastávky budou osazeny přenosným označníkem.
Po celou dobu uzavírky ul. 5. května nebude možný přestup mezi spoji linek č. 10 a 22 !!! - Mapka uzavírky
Dopravní podnik děkuje všem cestujícím za pochopení.
Aktuality z webu DPmP - servis pro šotouše :-)
Wwwdpmpcz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 6-2007


Odesláno Neděle, 10. června 2007 - 15:27:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové kolezi, asi Vám většinou chodí aktuality z webu DP mejlem, ale pokud si na to budu pamatovat, tak je budu dávat i sem - můžete je podrobit kritické analýze.


Změna na lince 28 od 11.6.2007
Od pondělí 11.6.2007 dojde ke změně spoje linky 28, který dosud jezdí z konečné stanice Závodu Míru v 6.43 do Hostovic. Nově pojede o deset minut dříve - v 6.33 a jeho trasa bude prodloužena až do obce Úhřetická Lhota. Zpět potom z Úhřetické Lhoty pojede v 7.07. O pět minut dříve pojedou i spoje v 5.39 ze Závodu Míru (nově 5.34) a v 6.05 z Hostovic (nově 6.00).
Aktuality z webu DPmP - servis pro šotouše :-)
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 11. června 2007 - 10:50:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já jsem býval v U.n.L u táty celkem pravidelně a vedení jse mi tam nezdálo nijak tragický. Na to tam kloegové s těma patnáctkama lítaj velmi rychle.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace