K-report
 

Archiv do 22.května 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 22.května 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1770
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 15. května 2007 - 22:58:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, nech na hlavě kolego a drž nám tam pěkné místo. Podle mne zase člověk tvořící takovýhle věci taky nebude úplně normální, co?
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 07:16:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Headquartes: Naprostý souhlas. Na tom, že zjišťujete dopad třídy Míru jako pěší zóny v praxi není určitě nic špatného. Souhlasím s tím, že si to vyžádá investiční náklady například v podobě rekonstrukce Sladkovského ulice či dobudování křížení a výhybek v křižovatce Sukova - Sladkovského. A tyto náklady Vám doufám nebude nikdo upírat. S tím, co jste napsal v předchozím příspěku nezbývá než souhlasit.

Pokud dojde k problému na Masarykově náměstí, bude možné trolejbusy odklonit Sladkovského ulici, ale pokud dojde k nějakému problému na Sukově třídě někde podél Tyršových sadů, nastává problém, že nebude jak trolejbusy odklonit, jak dostat trolejbusy z Dubiny, Pardubiček či Slovan do ostatních částí města či do vozovny. A proto navrhuji, aby dopravní podnik začal do budoucna uvažovat se zatrolejováním Anenského podjezdu, jak jsme tu o tom již kdysi diskutovali. Zatrolejování Karloviny a Anenského podjezdu přispěje i ke druhému trolejovému spojení severní a jižní části města při případných problémech v podjezdu na 17. listopadu. Možná by toho bylo možné využít v souvislostí s vizí pěší zóny na třídě Míru.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1771
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 08:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1) Ještě se tady neobjevila jedna věc. Především na Masarykáči výrazně přibylo cestujících, kteří navíc musí přecházet po tom provizorně vyznačeném přechodu. Jak jsem pozoroval sám na sobě, určitě raději čekám na spoj na relativně klidné Třídě Míru, než u čtyřproudové silnice plné aut. O mamkách s kočárky nebo malými dětmi nemluvě.

2) Dovolím si odcitovat kousíček z dotazu z webu DP. Přes veškerou medializaci viditelně lidi netuší kdo chce co. Protože tady to vypadá, jako kdyby DP toužil po zrušení tr na třídě Míru:
...nás cestující to pak stojí mnoho zbytečného času čekání v kolonách a další čas, než se dostaneme zpět na třídu Míru. Nesouhlasím tedy rezolutně s Vaším záměrem a věřím, že z něj ustoupíte...
Takže na jednu stranu je DP kritizován, že nechce pěší zónu, na druhou že ji chce. Achjo.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6801
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 19:47:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...tak se nám objevilo nové vodorovné dopravní značení u autobusového nádraží:

 

Ale - tohle někdo nedomyslel. Já tedy projedu vyhrazeným autobusovým pruhem, v křižovatce vjedu doleva do pruhu pro normální auta (která mě tam samozřejmě nepustí), vyhnu se téhle čmáranici na asfaltu a pak zajedu do zastávky. Nebo je to ještě nějak jinak?

Máme málo kruhových objezdů. Tenhle vyrůstá na křižovatce u Máteřova:

 

A protože je silnice mezi Čívicemi a Máteřovem uzavřena, jezdí se přes Barchov. A takhle nějak to vypadá mezi Čívicemi a Barchovem. Na snímku křovinořez číslo 142, jel se mnou i jeho majitel, protože má zítra odpolední 8 s přejezdem na večerní spoj linky 24, takže aby trefil - a trpěl víc, než ten autobus:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6802
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:26:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo... Teď mi říkal spolubydlící z koleje (jinak jeden z těch, kteří postávají v oranžových tričkách na třídě Míru), že už jsou tam i petiční archy "proti". To aby byla zajištěna objektivnost hlasování (co na tom, že se archy "proti" objevily až dnes, o dva dny později?). Takže pokud je mezi přítomnými někdo, kdo nechce pěší zónu ve stávající podobě, umí se podepsat a má dost sil na to, aby došel pěšky na třídu Míru, má možnost.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Stepan_K
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.36.49
Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:26:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Už je to zamalované načerno, zítra už se bude dát jezdit (když jsem tam jel poslední kolo s K651, ještě tam byly kužely kvůli zaschnuti).
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6803
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:27:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je rychlost! Já to fotil dnes odpoledne v 15:32.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 3-2006


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 21:49:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak takový šotodrb: ve vesnici Barchov je někde údajně pohřben trolejbus a to doslova. ( původně sloužil jako jakási stavební bouda či něco podobného) Prý se tam zavezl nějaký vrak, aby ta díra, co tam byla co nejrychleji zmizela. Poté byl spolu s ostatním smetím, odpadem a já nevím čím uplně pohřben.
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 22:06:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě se tu nezmínilo, jak to vypadá s napětím v síti, když vše jezdí po Sukovce? Jsou už nějaké poznatky? Nejsem elektrikář, ale v souvislosti s možnou pěší zonou se mluvilo o nutnosti vybudovat u Tyršových sadů další měnírnu, tak jestli se potvrdily původní odhady, že budou problémy s napětím v síti popř. se objevily jiné potíže?
Poslouchám www.danceradio.cz.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 23:40:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel358: No to se jednou budou archeologové divit, co najdou. (To byla 351???)
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3851
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 16. května 2007 - 23:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...tak se nám objevilo nové vodorovné dopravní značení u autobusového nádraží:

Ach jo ať žije preference MHD, v sobotu to vypadalo ještě normálně, nevím co má to šrafování v bývalém pruhu pro autobusy znamenat...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 11-2005


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 00:02:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Ach jo ať žije preference MHD, v sobotu to vypadalo ještě normálně, nevím co má to šrafování v bývalém pruhu pro autobusy znamenat...

??? Jak psal Stepan_K, to šrafování je již zatřeno asfaltem.

Momentálně se obnovuje značení na Sukově tř.
Zachraňte "Rozárku" 361 - je to nejlepší mašina v Dopravním podniku města Pardubic a.s.
Bohužel si to někteří uvědomili pozdě...
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 06:58:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: Díky za tu fotku z odklonu linky 24 přes Barchov. Sám jsem tudy už jel jako cestující dvakrát a chystal jsem se, že si to taky vyfotím, protože tak úzkou cestou snad MHD ještě nejezdila. Opravdu autobus na obou stranách sráží větve, ten lak asi pěkně trpí a nedokážu si představit, kdyby se potkal s autem v protisměru. Zajížďka je to docela slušná, ale je zajímavé, že jízdní řád linky 24 zůstal i přes tuto objížďku nezměněn, do Máteřova autobus většinou přijíždí tak 5 minut opožděn. O víkendu jsem jel 24 s jednou paní řidičkou a ta se teda při tom průjezdu po té silničce podél lesa u Barchova nemazlila, jela docela odvážně.

Jinak souhlasím s názorem, který tu již zazněl, že hlášení ve vozech v suovislostí s výlukou trolejbusů na třídě Míru je hodně potichu, téměř neslyšitelné.
Stepan_K
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.202.36.49
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 08:23:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzin111: Potkání se s autem na objíždce je v pohodě, auto prostě kousek vycouve na první místo, kde se dá vyhnout. Horší by bylo potkat se s druhým autobusem. (Ve všední den je venku jen K2451, ale dvě kola linky č. 24 jezdí šejdr K2056).
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1775
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 08:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malé shrnutí výluky TM po pár dnech. Můžu ubezpečit diskutující, reakce lidí z webu DP jsou jen negativní. Stejně tak reakce z mého okolí.
Pro objektivitu - já osobně musím sám za sebe konstatovat, že je mi to jedno. Na TM jsem nechodil předtím, nechodím tam ani teď.
A dnes v 14.00 se poprvé od neděle objeví na TM trolejbus směrem k Zelené bráně. U drogerie srazí chodce a po jeho záchraně odjede protisměrně Sladkovského ulicí.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Mex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 2-2007
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 09:51:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vcera sem potkal na Masarykaci motajici se 4 troleje a 2 busy v jednom smeru, souhlas s hlasenim o zastavkach jel sem uz asi 4ma spojema a hlasitost se temer = 0 :-)
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 746
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 09:56:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden nepochybný efekt výluka TM mít bude: více řidičů IGK si uvědomí, že přes Masarykovo náměstí vlastně v mnoha případech nemusí jezdit:
- Ve směru Sukova/Hradecká - Palackého (a opačné směry) je rychlejší cesta přes kruhák na Závodu Míru a ulici k Polabinám.
- Ve směru Sukova/Hradecká - 17.listopadu je rychlejší cesta přes Pernerovu a třídu Míru.

Má to jenom tři drobné vady:
1) S vyšší frekvencí výjezdů ze Závodu míru nepočítají semafory, interval je v tomto směru velmi krátký. Na druhou stranu - koho by dnes překvapilo, že křižovatku projíždí 5 vozidel na zelenou a za nimi další 3 na červenou...
2) To samé na výjezdu z ulice K Polabinám na Palackého.
3) Na západním konci třídy Míru nyní projíždí podstatně více vozidel než před výlukou, protože Pernerova je pro IGK rychlou a spolehlivou zkratkou.
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 11-2006
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 10:35:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Tak ty negativní reakce na webu jsou celkem pochopitelné. Člověk se většinou ozve pouze tehdy, když je s něčím nespokojen. Málokdy se ozve někdo, kdo by pochválil.
Zrovna tak, kdyby to bylo naopak a dopravní podnik prohlásil, že odmítá přesunout trolejbusy z třídy Míru, a že na třídu Míru navíc ještě hodlá přesunout další linky MHD, tak se zase na webu budou ozývat téměř výhradně pouze ti, kterým se to nebude líbit.

Co jsem tak slyšel reakce lidí ze svého okolí, tak je to asi 50 na 50. Skupinka zapřisáhlých příznivců pěší zóny je asi stejně velká jako skupinka jejich odpůrců.
Já jsem zastáncem té části, která pěší zónu podporuje. Přeci jen asfalt, šeď a záplaty se mi nelíbí a pravda je, že v centru města opravdu není, kam si dneska například sednout na lavičku. Prostě si myslím, že úsek o délce 200 metrů, kudy nejezdí trolejbus mi nepřijde nic hrozného. Vždyť v jiných městech jsou daleko delší pěší zóny a taky v centrech měst a funguje to a nikomu to nevadí. A centrum města by bylo atraktivnější nejen pro místní, ale i pro návštěvníky. Zatímco vzhled jiných měst se od roku 1989 dost změnil k lepšímu, třída Míru vypadá stále stejně jako za totáče.
Navíc současný experiment zatím výraznější dopravní problémy nezpůsobuje, více čekajících lidí na zastávkách na Masarykově náměstí a náměstí Republiky se dá také vyřešit úpravou zastávek.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6804
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 11:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu autobus na obou stranách sráží větve, ten lak asi pěkně trpí a nedokážu si představit, kdyby se potkal s autem v protisměru.

Jeden z řidičů údajně objednával nasazení křovinořezu, ale bylo mu dispečerem vysvětleno, že DP nemůže sekat cizí křoví.

Horší by bylo potkat se s druhým autobusem. (Ve všední den je venku jen K2451, ale dvě kola linky č. 24 jezdí šejdr K2056).

Což se nestane, protože ty autobusy se potkávají na území Pardubic, a to i při zpoždění.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Stepan_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 5-2007
Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 14:41:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Což se nestane, protože ty autobusy se potkávají na území Pardubic, a to i při zpoždění.

Martin_j: V tomhle musím trochu oponovat. Někdy v začátcích této objížďky jsem jel z Mateřova s K2451 (autobus Renault) (spoj dle JŘ v 16:36 z Mateřova), řidič už to nevydržel a vzal to po opravované silnici a nikoliv po objížďce. Projeli jsme v pořádku. Když jse se přiblížili ke křižovatce před Čívicemi, akorát kolem profičel na objížďku K2056 (taktéž Renault). Kdybychom jeli po objížďce, zákonem schválnosti bychom se potkali v nějakém úzkém místě.
http://www.mhd-pardubice.cz/ - aktuality, výluky a více než 1500 fotek pardubické MHD
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1529
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 18:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trošku opožděně dodávám:
http://www.youtube.com/watch?v=PZuuKAKLAQQ
Stotisícové město bez noční dopravy - vítejte v Synerci!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 47
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 20:10:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Eugen: nevím, co to bylo ale bylo to v době, kdy ještě 351 nestála v prosetíně ale ve voznovně před výjezdem...
Mnoho štastných kilometrů s vozy PSHŽD přeje Pavel.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6805
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 21:18:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nová reklama na voze 164:

 
 

Au au au...

 

Ach ten češťyn...

 

Jestli někdo znáte tohohle pána, tak mu vyřiďte, že objednávám foto trolejbusu 383 na Masarykovo náměstí asitak v půl osmé večer:

 

Večer na třídě Míru:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 9-2004


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 21:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j - eee, můžeš prosím objasnit nemístnímu ze sousedního kraje, co je špatně na druhé fotce označníku?
Je rozumnější v centrech měst omezovat individuální automobilovou dopravu než zde proboha jenom uvažovat o zrušení zavedených linek mhd...o zrovnoprávnění cyklistiky ve městě coby druhu dopravy ani nemluvit - pokud někam jedu, chci dojet živej a zdravej! Především v Brně...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1776
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 22:59:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On tam ve skutečnosti staví jen zlomek uvewdených linek. Normálně 2, 3, 13, 18, 24, 33. Teď ještě jen 14 dní linky 6, 9, 19. Ostatní jen projíždí kolem ...
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1777
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 17. května 2007 - 23:35:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sergeilbc - pěkný video, hlavně jsem si tam pěkně zahoukal
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 12:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnešní článek v Mf DNES je věnován petici pro pěší zónu na třídě Míru: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=115&r=mfpardubice&c=746568

Text neobsahuje nic nového, pouze ještě více zdůrazňuje, že diskuze o pěší zóně na třídě Míru se z roviny odborné posunula do roviny politické.
Za pozornost stojí snad jedině poslední odstavec, ve kterém si architekt Košař stěžuje, že na projektovou dokumentaci pěší zóny se v rozpočtu města nenašla ani koruna. A s ohledem na to, jakou rychlostí město likviduje svoji rozpočtovou rezervu, se letos těžko najdou...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1332
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 17:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, vzhledem k faktu, ze prvni pruzkum po obchodech a jinych verejnych institucich (Posta, ...) na tride Miru se provadel uz v polovine osumdesatych let, tak je to jednak vic jak 15 let, ale zase ve srovnani s dobou stavby 50m plaveckeho arealu je to jeste vcelku v klidu a jeste je spoustu casu, to chce klid.
Jen je na tom zase videt neci "vychcanost" a snaha sebe zviditelnit ... :-/
No nic. Treba zachvili ti "pripadi" budou propagovat i prestavbu silnic ve meste podle planu s te doby, obydlena dalnicni krizovatka zvana Pardubice, to bude vec ... :-(
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 748
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 18:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: To je prima postřeh, to porovnání s plaveckým areálem. Že by nastal čas vytvořit nových 7 pardubických divů světa?
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1778
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 18. května 2007 - 21:54:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem se opakovaně setkal s touto šotodvojicí. Byla vybavena vytištěnými jízdními řády, plánky sítě, šotoaparáty, šotozápisníky a pitnou vodou. Mluvili zřejmě cizokrajně, nebo jsem jim alespoň nerozumněl. Zřejmě kombinace fotičů, projížděčů a opisovačů výrobních štítku. Poznáte je?
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6807
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 00:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a opisovačů výrobních štítku

Jak jsi tohle zjistil? Nějak mi nejde dohromady to, že někdo cizokrajně mluvící opisuje výrobní štítky. Zkoušel jsem to loni v Bulharsku a tam jsem se realizoval jen na odstavených opuštěných autobusech, protože strkat hlavu pod náraník karosy, v níž sedí řidič, se mi nechtělo a vysvětlit řidičům, že mi mají ukázat malej techničák, bylo nad mé síly. Ale jednou se zdařilo:

 
 

(je to z ŠL 11 výrobního čísla 1945, rok výroby 1971, údajně druhý nejstarší autobus tohohle typu, je přestavěný na třídveřovou městskou verzi, dodnes v pravidelném provozu ve městě Veliko Tarnovo)
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1779
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 14:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsi tohle zjistil?

No běžný cestující při výstupu předními dveřmi na Dubině nevystupuje pozadu s hlavou limitně přiblíženou k podlaze a s pohledem upřeným ke štítku :-) :-)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 174
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 14:45:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Už jsem ty dva viděl fotit i v HK a zrovna včera mi kolega říkal, že mu někdo fotil/opisoval? výrobní štítek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 33499
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 15:46:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Imeprialistická špionáž
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3073
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 19. května 2007 - 19:40:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: Škoda Korosa
Sháníme fotografie a předměty spjaté s autobusovou dopr. v Prostějově. Nabídky SMS zasílejte na 605840016

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...

YCQ 352-006-583, Web o prostějovských autobusech s denní aktualizací
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6808
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 00:40:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nová reklama:

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1349
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 00:50:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malej dárek perníkářům ze světa motorů 76/77.
 
 
 
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6809
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 01:10:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No... Je fakt, že když jsem před 4 lety přišel do Pardubic, utrpěl jsem menší šok, když jsem viděl, kolik je tu řidiček. Na řidičky tramvají jsem byl zvyklý z Plzně, ale řidičku autobusu jsem do té doby viděl jednou jedinkrát - a ta se ještě moc nepředvedla - dva autobusy na zájezdu do Německa, jeden se v Norimberku rozbil a řidička, která jela s tím druhým vozem, odmítla pokračovat dál s druhým autobusem do Plzně sama, že prý by zabloudila. No jo, on je to velkej problém, z Norimberka pořád rovně po dálnici a u cedulky "Plzeň" sjet z dálnice.

V tuhle chvíli je "tam na západě" jedna řidička u DP, tu jsem zatím ještě nepotkal, a tři u ČSAD - z nich jsem viděl dvě, z toho v jednom případě jsem zjistil, že jde o řidičku a ne o řidiče, až ve chvíli, kdy jsem se s ní(m) dal do řeči.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 750
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 01:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malej dárek perníkářům ze světa motorů 76/77.

Chybí mi v tom článku paní Lebedová...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1703
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 20. května 2007 - 13:45:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Několik fotek z oslav DP jsem přidal taky na http://pardubickamhd.cz
Pardubická MHD od 21.3.2007 na nové adrese http://pardubickamhd.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6811
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 00:08:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na dnešní den sice meteorologové žádné srážky nehlásili, ale k jedné přece jen došlo:

 
 

Stalo se to tak, že tenhle pán

 

nevěděl, že trolejbus 382 je větší a krom toho jede po hlavní (od Dukly nám. do Demokrat. mládeže), takže pokud on odbočuje s favoritem z Demokratické mládeže doleva k točně, měl by tomu trolejbusu dát přednost.

 

Dopadlo to takhle:

 
 

Majitel Favoritu se sice přivolané policii snažil vysvětlit, že on za nic nemohl, nehodu způsobil trolejbus, protože ho řídila řidička a ještě k tomu blondýna. Ale s touhle verzí nepochodil. Ještě v době, kdy už byl trolejbus dávno v DP, pobíhal s policajty po křižovatce a snažil se je přesvědčit o své nevinně, marně.

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_j.)
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 06:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: Co se týče toho poměrně velkého počtu žen řidiček v pardubickém dopravním podniku, tak snad historie je taková, že ženy kdysi pracovaly v pardubickém dopravním podniku jako průvodčí v trolejbusech. Průvodčí kdysi býval(a) v každém voze, prodával(a) jízdenky, ovládala prostřední a zadní dveře a dával(a) znamení k řidiči. Později se zjistilo, že je možné nastupovat předními dveřmi a funkci průvodčí by mohl převzít řidič a tím by se ušetřila jedna pracovní síla. A tak byla funkce průvodčích zrušená a kvůli nedostatku řidičů byla mnohým průvodčím nabídnuta možnost udělat si zdarma řidičák na trolejbus a stát se řidičem (řidičkou) trolejbusu. Tak takto nějak se stalo, že v Pardubicích je překvapivě za volantem trolejbusů více žen než kdekoliv jinde. Ale je pravda, že to překvapuje dost lidí, kteří přijedou do Pardubic. Nám rodilým Pardubákům, kteří se s ženami řidičkami setkáváme za volanty trolejbusů denně to už ani nepřijde a řekl bych že počet řidiček trolejbus v Pardubicích v posledních letech klesá.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6812
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 09:57:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

řekl bych že počet řidiček trolejbus v Pardubicích v posledních letech klesá:

Momentálně je jich 19:

56, 59, podruhé 59*, 62, 143, 144, 145, 161*, 164, 169
317*, 340*, 341, 349, 365, 372, 375, 382*, 397

Hvězdičkou jsou označeny ty, které nastoupily k DP po mě (tj. za poslední 4 roky). Pro srovnání dodám stav z října 2004 a x označím ty, které už odešly, je jich taky 19:

85, 141, 142, 144, 157x, 169, 171
334, 336x, 341, 349, 351, 365, podruhé 365x, 369x, podruhé 369x, 371, 375, 397

Jinak, pokud jde o řidičky. Poměrně zábavná je ta okolnost, že zatímco s řidiči si v drtivé většině tykám (výjimka - ti, kdo mi vykají a ti dva, kdo mě za tykání seřvali, i když mi oni sami tykají), u řidiček je to případ od případu různé, řídím se tím, která mi vyká a která mi začne tykat. Ironií je pak to, že s nejstarší řidičkou, která je plusmínus ve věku mé babičky, (* 1944) si už od začátku tykáme, naopak nejmladší řidička, která je jako jediná mladší, než já (* 1984) mi začala tykat až někdy letos, rok poté, co přišla k DP.

V roce 2003 tu bylo řidiček podstatně víc, to bylo ale proto, že do konce roku jim stačil na trolejbus řp. C, pak musely buď mít déčko nebo odejít do důchodu. Je tedy vidět, že od té doby se počet řidiček udržuje plusmínus na stejné úrovni a já už teď můžu naznačit, že se možná za rok jedné nové dočkáme. Za rok proto, že minulou neděli oslavila teprve 20. narozeniny.

(Příspěvek byl editován uživatelem martin_j.)
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6813
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 22:48:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus 147 dostal dnes novou reklamu. Takže kdo si ho nenafotil s "rychlými pruhy", má smůlu.

 

Napadá mě pár otázek typu "proč se tam ty pruhy teda dávaly, když vydržely čtrnáct dní", ale radši se ptát nebudu, protože mi do toho vůbec nic není.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 22:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zabít reklamní společnost.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1786
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 23:08:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

147 - tak to teda taky čumím. Ještě dneska ráno na šejdru jezdil pruhovanej. Fotil si ho dneska kolega Pavel358 u nádraží, tak to má pěkně unikátní foto.
Ale celkově je to hodně divný - proč doboha nezrušili nějaké další staré rychlé pruhy? 164 je má už dole, ale 157+159+166 je pořád ještě mají. Nebo to už je taky za poslední týden pryč? Ale jak píše Martin, raději se ptát nebudeme.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 23:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A jak to vůbec funguje. To přijde člověk od reklamní společnosti a koukne, kde není reklama a tam to vylepí nebo v tom má prsty nějaký pracovník Dp? Pač jestli jo, tak ať vyplácne 2 000Kč či kolik stojí výlep NRP...

Ale nebudem se rožčilovat, jsou horší věci na světě.

(Příspěvek byl editován uživatelem Eugen.)
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
...něco o jednom voze... http://jihlavskymhd.ic.cz/11
...30.5.2007 -> 10 let od ukončení pravidelného provozu vozů 9 Tr
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 2-2004


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 23:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak ev.č.157 a 159 pruhy mají, ev.č.166 má už taky reklamu.http://www.pardubickamhd.cz/fotogalerie/citybus/ps09b4/166denik.jpg
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6814
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 21. května 2007 - 23:41:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Ještě dneska ráno na šejdru jezdil pruhovanej.

To souhlasí, odpoledne byl psaný na K1651, ale dali tam na poslední chvíli 165. Bavil jsem se s majitelem 147, říkal, že viděl na papíře nákres té reklamy, ale moc se mu nelíbila.

ale 157+159+166 je pořád ještě mají.

166 má reklamu na Pardubický deník, jeden z těch dvou zbylých busů (157?) má takovou tu velkou reklamu na boku autobusu (výška přes celý autobus, šířka tak přes dvě okna, určitě víte, co myslím)

To přijde člověk od reklamní společnosti a koukne, kde není reklama a tam to vylepí nebo v tom má prsty nějaký pracovník Dp?

Myslím, že s tím DP nemá nic společného, výlep a strhávání reklam provádějí lidé z Barth Media. Ale podle čeho vybírají vozy, je mi záhadou.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6815
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 01:14:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě tu mám jedne námět k zamyšlení:

 

Tohle můžeme dnes a denně vidět už asi rok za zastávkou Slovany, u přejezdu směrem do města. Praktický význam to má pak ten, že při vyjetí ze zastávky se musím téhle věci občas vyhnout až do protisměru, což je problém v případě, kdy protisměrem právě něco jede. (Na téhle fotce parkuje ještě celkem ohleduplně u kraje.) No a mě by zajímalo, jak je to možné. Možná vysvětlení jsou tato:

a) majitel auta má zvláštní povolení, které ho opravňuje k nedodržování dopravních předpisů
b) majitel auta je významným sponzorem nějaké významné politické strany
c) majitel auta je dobrým přítelem nějaké významné osobnosti
d) v rámci procesu integrace hendicapovaných zaměstnává městská policie na místa strážníků i osoby nevidomé a slabozraké, tyto osoby pak slouží v oblasti Slovan. Není proto divu, že si během posledního roku toho auta ještě nevšimly.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 516
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 10:13:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co Pardubáci líbilo by se??
 
 
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 751
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 11:08:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasně, že líbilo. Ale rozpočtu DP a města by se to nejspíš dost nelíbilo...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 11:13:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

líbilo, ale toho se asi nedočkáme
www.bus-mafia.wz.cz
SŠ automobilní Holice + Karosa Vysoké Mýto= nejlepší škola pro mně...
modelování: Škoda 21Tr (poslední dobou jen občas)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2347
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 13:42:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

krysolis je předražená a přetechnizovaná těžká kosočtvercovina... buďme rádi za elektromušáky
LIDSTVO JE SPOLEČENSTVO BLBÉ, ZLÉ A ZLOČINNÉ. (profesor francouzské literatury z románu Obsluhoval jsem anglického krále)
334
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 14:15:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O tom, jak je to naplněno technikou a kolik to stojí nemám nejmenší potuchy, ale na pohled se mi to (z venku) líbí. Zlatá šedesátá léta se vrací! Nějak mi to připomíná nádhernou Tatru T 401.
334
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 14:17:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď koukám, že George má tu Tatrovku v logu. Asi nejsem první, komu se ta podobnost vyjevila :-)
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 17:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tak pročítám předchozí příspěvky, je asi docela dobře, že se tu objevují fotky řidičů aut parkujících na nepřehledných místech nebo dokonce na zastávkách MHD.
Já sám se snažím parkovat ohleduplně k ostatním, nezastavuju na zastávkách MHD ani na onom ji tolikrát diskutovaném místě před budovou Hlavního nádraží, proto mi vadí, když nejsou takto ohleduplní i jiní.
Proto mě napadlo, zda by pan kolega 353 nechtěl na svých stránkách www.trolejbus.cz založit rubriku třeba s názvem "přistižen při činu", kde by byly pěkně k dispozivci fotografie takto nevhodně a jednoznačně v rozporu s předpisy zapatkovaných aut i s poznávacími značkami. Docela se mi totiž líbily někdy fotky nafocené na třídě Míru asi dva nebo tři dny před tím, než byl spuštěn experiment třídy Míru. To bylo docela zajímavé, kolik tam bylo zajímavých úlovků.
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2420
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 17:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

334 : Cristalis sóláč 500.000 EUR, kloubák 850.000 EUR. No nekup to :-)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1787
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 18:47:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ... pan kolega 353 nepočítá se založením podobné rubriky. Plácnout to sem do sikuse, kde to časem zmizí v archivu - klidně, ale na vlastní web jsem mooooc velkej zbabělec. Aby na mne pak jednou ty velký auta s černejma sklama nečekaly před barákem... Když parkujou jak debilové, kdo mi zaručí že doopravdy nejsou?
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6818
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 22. května 2007 - 19:32:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak přihodíme jednu fotku do sbírky...

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace