K-report
 

Archiv do 07.března 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 07.března 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 14:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty články z MF Dnes ovšem poukazují na to, jaký je stav městského mobiliáře. Již jsem tu před časem kritizoval vzhled zastávek MHD a opuštěné a rozbité trafiky a automaty na jízdenky mimo provoz taky dotvářejí městský mobiliář a mnohé zastávky v Pardubicích vypadají opravdu hodně žalostně...
Ale tehdy jsem byl umlčen hlasy těch, kteří stav zastávek MHD v Pardubicích chválili...
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 14:51:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Troleybus: Ten článek pana Palečka, na který Vám našel google odkaz, je sice historický a reaguje na zprávu o dopravě v Pardubicích z roku 1975, ale jsou tam některé zajímavé věci týkající se MHD:

Městská hromadná doprava má svoji koncepci. Nadále budou zachována obě dopravní trakce - trolejbusová i autobusová. Bylo upuštěno od záměrů zrušit trolejbusy .... Uvažuje se o rozšíření trolejbusového parku, aby bylo možno napojit na trolejbusovou síť Polabiny ... i Dubinu. V následujících letech dojde k přeložce trolejbusové dopravy ze třídy Míru na nábřeží ČSA. (Dnes třída J. Suka. Na tř. Míru měla být čistě pěší zóna, to se ukázalo jako nesmysl, který zastupitelstvo znovu a znovu vytahuje a projednává místo problémů užitečnějších. Pozn. J. P. ) K tomu bude vybudován centrální přestupní system na náměstí u Unichemu, kde budou kryté čekárny a hygienická zařízení nutná pro kulturu cestování...

Zejména zajímavá je ta zmínka, že již v roce 1975 se uvažovalo o vymýcení trolejbusů z třídy Míru a nebo ta zmínka a o centrální přestupní stanici MHD na dnešním Masarykově náměstí, kde měly být vybudovány čekárny se sociálním zařízením a někde v textu výše se taky píše o vybudování velkého podchodu na Masarykově náměstí.
Takové byly plány MHD z roku 1975 dle tehdejšího MěNV Pardubice.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1613
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 19:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr_man: bylo tam napsáno, že se to má hlásit vysílačkou, že se bude závada řešit na trati...

Porucha hlášení, pokud zbytek OS funguje nenarušuje odbavení a tak to podle mně není tak hroznej problém. Napsáno bylo, že na trati se řeší porucha OS a ten funguje i bez hlášení.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1656
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 20:37:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: no, abych pravdu řekl, já jsem docela rád, když to nehlásí, přece jen, když člověk jezdí častěji jednu trasu, tak to není moc zábavný...
Více než 570 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1771
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 27. února 2007 - 22:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzin111: V té době se považoval trolejbus za přežitek (hlavně díky extrémě levné naftě) a postupně měly být zrušeny všude.
I (nebo spíš hlavně) díky tomu byly zrušeny trolejbusy v Praze, Děčíně...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6395
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 10:18:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl=C&tt=41&i=2547&s1=111&s2=35

Tady je psáno, že linka 16 ve směru k nádraží staví na Palackého.

http://www.dpmp.cz/jr-07-02/linka16.htm

Tady sice Palackého uvedeno není, ale:

http://www.dpmp.cz/jr-07-02/JR1642.HTM
http://www.dpmp.cz/jr-07-02/JR1643.HTM

Z Masarykovo náměstí je jízdní doba na autobusové nádraží čtyři minuty. Za tu dobu bych to došel i pěšky.

===

Koukáme tu teď na to s tím kolegou, který výše uvedený spoj dneska jel, a shodli jsme se na tom, že tomu ani jeden z nás dvou nerozumí. Kdopak nám to vysvětlí?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 13:08:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já především nechápu, proč v úseku Masarykovo nám. - Autobusové nádraží je jízdní doba 4 minuty, zatímco v úseku Autobusové nádraží - Palackého - Masarykovo nám. je jízdní doba 3 minuty.
Na stejně dlouhých úsecích je o 1 minutu kratší jízdní doba ve směru, který má jednu zastávku navíc...
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 67
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 14:08:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: Žeby čas navíc pro vyrovnání případného zpoždění?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6397
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 15:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: To je jen u linky 16, koukal jsem ještě na desítku a tam je to v normě.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 16:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: U 16 zpoždění eliminovat natáhnutím jízdní doby? 16 končí u nádraží, takže tam je to jedno a získat zpoždění na 16, to je minimální šance. Ono tam těch kritických úseků moc není. Problém je v tom, že když dojedu na autobusové nádraží s +2 minuty, tak zbytečně blokuji zastávku pro ostatní řidiče, protože z ní nemohu vyjet před pravidelným odjezdem podle JŘ. To zase nemají rádi dispečeři.
Když natáhnout jízdní doby, tak pro všechny linky a ne jen pro jednu linku.
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 2-2007


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 19:03:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mám takový menší postřeh:
včera, když jsem byl na zastávce Dubina, centrum směrem do centra Pardubic, tak na označníku zastávky nic není, je tam jen prázdná cedule. Hmmm, že by se na to zapomělo!? (a možná je to i na konečnou na Dubině, nevim, to sem si nevšim)
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz
nejlepší radio
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 01. března 2007 - 22:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa_b731: jo, to máš pravdu, že to takhle je a v souvislosti s tímhle bych chtěl teda vyjádřit hlubokou výtku, vůči značení zastávek MHD... nevím, kdo to má přesně na starosti, jestli DP a nebo SMP ale BUĎTO TO UDĚLEJTE VŠECHNO NAJEDNOU A POŘÁDNĚ (!!!!!!!!) A NEBO TO NEDĚLEJTE VŮBEC!

... udělat půlku a z toho je půlka blbě (buďto chybí číslo linky, nebo je jenom tyč v zemi a nebo jenom tabule), to je u mě prasárna!!!!!
Emailová adresa: kubelka@pavelkubelka.com
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6402
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 03:45:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle značení dělají SMP.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Paes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 1-2007
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 07:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná, že už se to probíralo. Ale v časopise o Univerzitě se píše, že nějaká poslankyně (tuším Páralová) uvedla, že byla přiklepnuta v prosinci dotace na výstavbu nové zastávky mezi Stavařovem a Hradeckou u křižovatky Hrarecká-Studentská (směrem k mostu). - Tedy na úrovni benzinové pumpy. Má dojít též, k výstavbě přechodů pro chodce.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1614
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 10:32:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paes - no jo, k tomu jsem viděl i plánek. Ale odtajnit ho zatím nemůžu, nedostal jsem ho k další distribuci:-). Ale on ho třeba odtajní někdo jinej.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Lp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.99.138
Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 10:49:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, při posledním porcování medvěda v parlamentu byly skutečně nějaké prostředky získány pro vybudování nových zastávek MHD a přechodu pro chodce na Hradecké ulici u Stavařova. Podle záměru by se zastávka "Stavařov" měla stát obousměrnou s tím, že i ta stávající v zálivu u benzínové pumpy by se měla přiblížit víc k UPa. Kromě toho, že se už nebude muset přelézat zábradlí, až se půjde nakupovat do Lidlu (i když ono se bude stejně přelézat dál), mohou studenti jedoucí do centra nastupovat v místě, kde bude nabídka spojů rovná součtu v zastávkách Hradecká + Polabiny hotel + Univerzita. V pásmu do 3 zastávek pak bude možné některými linkami dojet až na autobusové nádraží.
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 669
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 11:38:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Anebo opačně - v pásmu do 3 zastávek už nepůjde z Polabin dojet do centra
Kdo se ve sporu odvolává na autoritu, bere si na pomoc paměť a ne rozum.
Leonardo da Vinci
Mhd_přerov__tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 16:58:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hoj, který z vás si fotil (a pak i řídil) ve čtvrtek kolem 8:15 na nádraží autobus Karosa B731(2) s nápisem na displeji 55 let trolejbusů v Pardubicích, pak tam bylo Letiště-Airport Pardubice a pak normalně linka? Jen tak by mě to zajímalo :-)
MHD Přerov : http://mhdprerov.ic.cz

SOR BN10,5 nově od července 2007
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1658
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 17:56:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě to tu nikdo nepsal, ale konečně jezdí i poslední z nových B 951E, číslo 62, fotka bude za chvíli na http://mhd-pce.ic.cz
Více než 570 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6404
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 20:10:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mhd_přerov__tom: Tož to byl ten, co se tu podepisuje jako Pietro. A pak mu tam ještě asistoval ten, co se tu podepisuje jako Nevermore. Já jsem se tam vyskytnul až asi pět minut před odjezdem, protože jsem si šel do Hypernovy ulovit něco k snídani. A to už je opravdu všechno, víc nás tam nebylo.

Jinak, teď byla nějaké velká nehoda v Semtíně, silnice byla neprůjezdná pro trolejbusy. Jel jsem teď K1152 od Globusu, měl zpoždění něco kolem hodiny. Kousek před ním jel trolejbus č. 361 (K753) - a určitě si umíte představit, jakou měl jeho řidič docela určitě ohromnou radost z toho, že se kvůli té nehodě dostal do vozovny o hodinu později.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pietro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 20:12:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mhd_přerov__tom: Přiznávám se bez učení, učil jsem se pracoval s palubním počítač, tak snad nebudu za to nijak popotahován. Jinak jednalo se o autobus Karosa B731 číslo 32, který je můj oblíbený

(Příspěvek byl editován uživatelem Pietro.)
Mhd_přerov__tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 20:19:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já jen tak pro zajímavost, prostě vidět to nadšení ... snad ty fotky dopadly dobře a důvod popotahování snad není žádnej
MHD Přerov : http://mhdprerov.ic.cz

SOR BN10,5 nově od července 2007
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 31034
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 02. března 2007 - 20:44:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pietro:
S tím si hrajou i jiní. :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1616
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 00:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme tady řešili auta parkující v zastávkách, tak tady mám jedno parkující na zastávce:
 

A pak je tady jedna fotka ze Sezemic - když se podíváte blíže pochopíte, že bych s ní chtěl trochu rozpoutat debatu o IDS, respektive, jak by zde diskutující takový systém kolem Pardubic představovali:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 13:33:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa B731 číslo 32, který je můj oblíbený
já jsem tvůj oblíbený jo
kdy byla v Semtíně ta nehoda? Vždycky tam jezdim celkem často, ale zrovna jsem tam nic nechyt. Díky bohu...
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz
nejlepší radio
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6413
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 13:46:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa_b731}: Večer asi kolem šesté.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Demack
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.58.205.32
Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 16:36:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrátim se k diskusi o parkování před nádražím. Tady na K-reportu se to změnilo v hádku tří skupin lidí:
- těch co se nebojej přiznat, že před nádražím občas zaparkujou
- těch co tam neparkujou, auta před nádražím se jim nelíbí, ale neberou to jako nějakej zásadní problém
- těch který maj rudo před očima z toho, že taky nemaj kriplkartu a nemůžou po celým městě parkovat na zákazech stání a hlavně zadarmo. Takže by nejrači všechny parkující před nádražím nechali zavřít na doživotí.

Pro tu třetí skupinu mám fajnovej článek ve kterým si autor taky vylil zlost, že je neschopný kopyto a neumí si kriplkartičku sehnat taky...

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007030102
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 20:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demack: jako máš pravdu, sice se možná najdou i další, ale toto se nevyřeší, leda že by tam pořád obcházeli třeba měšťáci, jinak s tím nic nikdo jen tak neudělá
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz
nejlepší radio
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 68
Registrován: 1-2007


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 20:55:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Demack: dfens musíš brát s nadhledem ... ale sám uznej, že ve výsledku má pravdu.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3431
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 21:04:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsme u těch zastávek: vyskytuje se nějaká zastávka kde pravidelně zastavují auta?
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 2-2007


Odesláno Sobota, 03. března 2007 - 21:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: u nádraží a taky sem to hodně viděl u Globusu, na Polabiny, hradecká atd
www.bus-mafia.wz.cz
www.fajnradio.cz
nejlepší radio
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6420
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 03:18:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco jsem našel. To je z oslav 2002, ne?

http://www.vapenik.cz/fotogalerie/73-78.htm
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6422
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 03:26:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ještě http://www.vapenik.cz/fotogalerie/67-72.htm
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1659
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 10:27:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: Dříve bylo furt jedno a to samé auto v zastávce Polabiny, Kosmonautů směrem do centra, a vždycky minimálně 2 metry od konce zálivu...
Více než 570 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3435
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 10:29:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Komu patří ta Karosa C934 zapadlá v tom příkopě?
http://www.vapenik.cz/velke/14/07.jpg
http://www.vapenik.cz/velke/14/06.jpg
http://www.vapenik.cz/velke/14/05.jpg
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
bla_bla
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.168.114
Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 11:49:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

straslivaja masina
http://http://kecy.roumen.cz/straslivaja_masina_iz_zemli_sovietov.jpg
Chip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 1-2007


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 12:31:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bla_bla: nějaký další info o tom nemáš?
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2582
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 12:48:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bart: V době nehody ČSAD Bus Chrudim, nyní Connex Východní Čechy SPZ PUB 27-39.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6432
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 12:49:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Connex Východní Čechy, provozní oblast Pardubice, bydlí v Holicích. Je to PUB 27 39:

 
 
 

http://www.vapenik.cz/fotogalerie/151-156.htm

Já spíš přemýšlím nad tímhle, jmenuje se to PUA 47-03, má to loga ČSAD, ale tenhle autobus vůbec neznám. A pokud to patřilo ČSAD Pardubice -> Connex, přijde mi divné, že by to už vyřadili, když ještě teď běžně jezdí autobusy čísel 26-23, 34-xx, 42-xx a 43-xx, poslední vyřazený je 26-22 z roku 86.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1617
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 12:53:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nějaké další info (a tahle fotka) je v knížce o SSSR trolejbusech od M. Haráka. Ovšem teď ji nemám po ruce.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2583
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 13:01:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: A nemohl vůz potom dostat po opravě třeba novou SPZ? Namátkou mě napadá LC735 PUB 09-81, která i rokem výroby odpovídá něčemu kolem PUA 4x-xx...
Ale nedivil bych se, kdyby to tehdá nevyřadili, stav je teda nic moc.
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6436
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 04. března 2007 - 22:19:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možné to koneckonců i je, změny SPZ jsou třeba poměrně běžné. Tady v DP mají druhou SPZ třeba 84, 138, 160, 17x, u Connexi to bude třeba 1E4 3595 - co mě napadá zpaměti.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1621
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 16:16:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třikrát z dnešní ranní 12

1) Kreativita tvůrců nových označníků je nekonečná:
 

2) Absolutní šotoušing - tohle mi projelo skoro kolem autobusu - bohužel bylo to daleko, přes sklo a proti světlu:
 

3) A jeden do sbírky - ten se tedy opravdu autobusům pletl, navíc stál přímo u značky:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6443
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 16:40:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pořád ještě na Průmyslové směr město uvedená linka číslo 4?

P.S.: Tu 18 z Jesničánek točny, výstupní zastávka, jsem minulou neděli oloupal, nějak jsem se tam nudil.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1622
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 17:48:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je pořád ještě na Průmyslové směr město uvedená linka číslo 4?

Je tam. Ale zastávka se opravuje a staví se u přenosného označníku u vjezdu do zálivu. Což mi připomíná, že DP by si měl pořídit přenosné označníky nového typu a tedy přenosné dopravní značky - a ty by podle zákona měly být na červeno-bíle pruhovaném sloupku...
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Petis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 4-2005
Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 18:22:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

správně má být:Černá za bory, točená dvanáctka. potom ale nerozumím dvacetosmičce
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1660
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 19:12:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

třeba si někdo plete názvy Konečná a Točna, tak mu vychází točná.... počkejte, až skončí nějaká linka v konečníku a pak začněte něco řešit...
Více než 620 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6448
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 05. března 2007 - 22:01:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, v Plzni má dvanáctka konečnou se stylovým názvem: http://www.pmdp.cz/grafikony/Provoz050307/SO546780.HTM

A dvanáctka se tam točí jen za dvanáct korun!
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 10:51:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všimnul jsem si, že na některých nových označnících chybí symbol autobusu nebo trolejbusu. Např. na Dubině, centrum a myslím i na Dubině, sever. Dle mě pak nejde o platný označník a klidně si tam může nějaké auto zaparkovat. Ví se o tom?
Poslouchám www.danceradio.cz.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6454
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 12:27:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle mě pak nejde o platný označník

Já tady sice nemám žádnou "chytrou knížku", ale mám pocit, že zastávka je definovaná jako "bílý čtverec s modrým okrajem a něco uvnitř". Takže by to mělo být v pořádku.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1661
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 19:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.dzpce.cz/Informativni-znacky-jine.html

tam je to podle mě jasné...
Více než 620 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1623
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 20:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posbíral jsem v PC staré fotky z Pardubic, mohlo by vás to zajímat - upozorňuju, je to většinou postahované z netu a nevlastním originály či lepší skeny:
http://www.pshzd.cz/galerie/category.php?cat=51
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Do širých plání / s námi uhání / modrý autobus ...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1662
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 20:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak, dneska byl erťáček na výletě, fotka je u mě na webu
Více než 620 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1122
Registrován: 12-2005
Odesláno Úterý, 06. března 2007 - 22:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353:
Mohl bych mit k te galerii par drzych poznamek ? ;-)
Jednak by byl asi lepsi nazev "Pardubicky kraj na starých fotkách", nez jen Pardubice, bo nektere dediny tam se vyskytujici jeste nejsou soucasti Pardubic, ale v budoucnu, kdo vi ... :-)
Dale, prijde me, ze jsou tam tri fotky uplne odjinud:
http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1148 - mozna i Pardubice, ale netusim kde, ale spis bych rekl nee.
http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1275 - tohle ale opravdu uz nee :-)
http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1244 - asi taky nee.
Ten zbytek, teda az na toto http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1173 se me nejak povedlo identifikovat, teda je fakt, ze obcas po velkem premysleni, prece jenom, jeste az tak velky pametnik opravdu jeste nejsem.
Nektere obrazky jsou tam vyslovene dvakrat, nejen namety, ale primo i obrazky - http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1198 a http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1239, i kdyz ty ostatni az tak pekne za sebou nejsou ;-)
I kdyz tento http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1230 jsem tam mam za to videl snad 3x a mozna i vicekrat ...
Ale jinak pekne, to zadna. Nebyli by nejake dalsi ? ;-)
A na zaver dotaz, zde http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1082 je uz nova vypravni budova a predni nejaka kolej, nevite co to je zac ? Nebo nekdo jiny ? Jako vlecka me to nejak nesedi, kam ? A jinak me nic nenapada, i kdyz mozne je vsechno. A nejaka zapomenuta kolej to neni, bo jinak by tam nebyl "kriz" na prechodu. Nebo aspon to tak vypada, ze tam neco takoveho jest. Mimochodem, taky je tam tenhle obrazek dvakrate ... ;-)
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 07:28:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PJP: Ta fotka http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1148 jsou skutečně Pardubice. Jsou to dnešní Tyršovy sady v době konání Všeobecné výstavy tělovýchovy a sportu v roce 1931. Tehdy byly Tyršovy sady na půl roku velkým výstavištěm a centrem všeho dění v republice. Pokud se nepletu, tak v té době měly Pardubice nakrátko jakousi městskou dopravu, kdy byly autobusové linky označeny čísly. Po skončení této výstavy zase městská doprava skončila.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 08:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, tak to jsem vubec nevedel/netusil. Dekuji.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2004
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 08:46:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďo, nevím, ale mě to přišlo, že erťák vyjel odpoledne, projel si Bělehradskou, na kruháku se otočil, mazal zpátky, otočil se u univerzity a opět mazal zpět do Bělehradské (i já mám jedno foto ;) ve Studenstské).
rok 2007 - dvě autobusová výročí na Chomutovsku
Autobusová doprava Radek Bartoš
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 460
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. března 2007 - 10:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejdrsnější je ale suveréně tohle http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1099 Koláž složená ze tří fotek,z čehož dvou pražských, je ďábelská.
Lp
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.99.138
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 12:10:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pjp: http://www.pshzd.cz/galerie/picture.php?cat=51&image_id=1082
To pište, že tam vlečka byla! Přibližně v místech dnešní pošty 2 byly veřejné vykládací koleje, předtím i cukrovar. Koleje tam snad byly až do té doby, kdy tam někoho přejeli. Ale to bude jistě líp vědět někdo kolejově povolanější. Dal bych sem projekt přednádražního prostoru i s těmito kolejemi, ale nechce mi to vzít obrázek. Takže smůla, Máchale, zase ti spadlo - asi vítr.
Pjp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 07. března 2007 - 12:48:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja se nehadam, ja mel za to, ze tyhle veci umreli driv, nez zprovoznili novou vypravni budovu.
Pripadne, slo by dotceny projekt poslat na email - pjp@pjp.cz ?
Dekuji.
Pavel
Znalosti a dovednosti, neodpustitelne prohresky proti dobrym mravum ...
Jsem clovek a proto delam chyby a taky jsem na to patricne hrdy ...
Vyjadruji pouze svuj nazor, "radcu" beha po svete vic, nez je obcas unosne.
http://www.pjp.cz / ICQ: 30831569 / Skype : pavel_pilny

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace