K-report
 

Archiv do 07.února 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » 24Tr, 25Tr - trolejbusy ze Škody Plzeň » Archiv do 07.února 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 18:42:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Trolino ty mi asi dnes rozumět nechceš
Ale trolejbusy nejsou hlavní náplní Škody,tohle je jen dodatková činnost.A věř že hlavní slovo má Irisbus.My vám dáme kasle vy nám nepolezete na náš trh.
ad Ausiger no to si piš že bez irisbusu se na to ve Škodovce nesáhne.To se nikde nedělá.My ve firmě také nesmíme zasahovat jakkoliv do polotovarů které nám dáva firma Fendt jinak okamžitě padá záruka.Naprosto stejné je to i u Škodovky.Ta musí vše co se týká zásahu do kasle a nejenom ní schválit v irisbusu.A snad si nemyslíte že Solaris to nemá stejně ošetřeno.
A jen tak mimochodem nemyslím si že by Dp měli být výrobci čehokoliv.Ale budiž.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1730
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 18:47:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1099: Jenže Cristalis je svou koncepcí trochu jiná liga než běžný trolejbus. Kdyby ti, co je kupují, chtěli něco levnějšího, nemusí čekat zrovna na Škodu, ale můžou brát u Solarisu, Van Hoolu, Neoplanu....
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1731
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 18:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: No samozřejmě, že bez domluvy do toho šahat nebudou, ale jde o to, co mají domluveno? Sám píšeš, že Solaris to má taky tak ošetřeno, ale přesto se v Ostravě do kastlí šahá, tzn. že to mají domluveno.
Ale právě že trolejbusy jsou pro Škodovku jen vedlejšák, proto se podle mě ani nic domlouvat nesnaží a stávající stav jim vyhovuje. A taky to neberou jako chybu, to si tak povídáme jen my tady.
Davidov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:05:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte tu moc pravdu ohledně toho,že trolejbusy jsou pro škodovku vedlejšák-sám vím jak bojují o každé VŘ.a stávající stav jim stoprocentně nevyhovuje.Kde proboha berete takové kraviny???
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1687
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:12:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

sám vím jak bojují o každé VŘ.

Viz Chomutov
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1732
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Davidov: Nemáte tu moc pravdu ohledně toho,že trolejbusy jsou pro škodovku vedlejšák

No tak třeba ne, ale moc se podle toho nechová. A snažit se vyhrát VŘ tím, že se několikrát odvolám, to opravdu vyžaduje mnoho technické invence .

(Příspěvek byl editován uživatelem aussiger.)
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1284
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:34:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Davidov nevím kde bereš kraviny ty!!! Škoda má ve své náplni jiné důležitější programy než trolejbusy.Víš vůbec co firma dělá?asi moc ne to bys nemohl takto mluvit.A jen tak mimochodem trolejbusy vyrábí dceřiná spol.Škoda electric z toho plyne že je to vedlejšák!!
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1689
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A Škoda Transportation s.r.o. je taky vedlejšák? Já myslím, že ne...Je to prostě dceřinná společnost jako každá jíná

A ty vidíš do VŘ? Vidíš, jak se škodovka chová a co dělá?

PS: Řešit, jak moc záleží škodovce na trolejbusech už mi přijde msximálně ujeté.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Davidov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 19:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares 1 :tady ti o tom psát nebudu. Není to tu moc vhodné a navíc lidem ,kteří tu stejně nikomu nevěří je to zbytečné.Ale jedno vím jistě-velmi by ses divil.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2488
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:00:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Davidov:
To si mysleli taky. Do doby, než přesedlali z autobusu, kde řidič sedí nízko jak v osobáku do autobusu, který má posazené sedadlo pomalu o půl metru výš.

Trollino 15:
Jenki o ostravských Citybusech a rzi mluvil jinak. Pokud je to tedy pravda, jak píšeš, pak máte v Ostravě mizernou údržbu. Protože Citybusy mají sice mnoho much, ale koroze je to poslední, co by se jim dalo vyčíst. Každopádně chápu tvé sklony k Solarisu a jeho bezmezném obdivu. Mě prostě člověk zaujatý nepřesvědčí. A promiň mi to, ale ty zaujatý jsi. Netvrdím, že v mnoha argumentech nemáš pravdu. Ale děláš ze Citybusu popelnici a ze Solarisu hvězdu. Přičemž se +- jedná o podobně dobré/špatné vozy.
Jo a až zas někdy budeš na lince, dej sem fotky zkorodovaných Citybusů. Rád si je prohlédnu.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1285
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívej trolino pro Škodu je hlavním nosným produktem výroba turbín,a dalších zařízení do elektráren.ostatní dceřinné společnosti jsou jen takovým korálkem v mozaice.Podíl na obratu je podstatně menší než ze základní činnosti.Proto je to už vedlejšák.Navíc ve škodě electric není jen výroba trolejbusů ale i výroba trakčních motorů a podobných produktů.V celkovém obratu firmy jsou trolejbusy hodně malým podílem.
to o těch VŘ patrně není na mě.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Davidov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:13:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin-ono nevyhovíš všem-já preferuji sedadlo níž.Při mých skoro 2 metrech je sezení výš na....u všech jiných vozu si sedadlo dávám níž.takže to je spíš individuelní.Jako brygoš střídám ruzné vozy-nejmíň místa mám v Tr21-sorry verusho,ale musíš uznat,že pro 2metrového dacana je ta kabina malá.Jo-ale myslím si,že kdyby sedadlo v solarisu šoférum nevyhovovalo,už by se ozvali.Není to tak dávno co jsme na prvních tr14 podkládali-vdehda ješte mechanicky odpružené sedadla deskami,protože to řidičum nevyhovovalo.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1691
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:14:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ostravské citybusy nemají kataforézu a prostě reznou.
Ze Citybusu nedělám vůbec nic. Napsal jsem, co jsem viděl a kdyby se v ÚD mohlo fotit, tak si to i vyfotím. Každopádně až Citybus potkám, vzpomenu si na tebe.

A jak jsem psal: Nehodlám rozebírat, co je lepší. Klidně mne nazvat fanatikem můžeš je to tvůj názor (a po dvou dnech první).

Ares1: V tomto světle máš pravdu...
Ale nemyslím si, že by měla škodovka brát trolejbusovou výrobu jako páté kolo u vozu. Přece jenom všechno jí dělá jméno
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Davidov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 1-2007
Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:19:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares 1:promiň,ale tentokrát ti nevěřím já že trolejbusy jsou pro Škodu vedlejšák.Aspoň se tak nechovájí.....
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1287
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:22:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad trolino ano jméno dělá vše.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2489
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:23:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15:
Já bych tě nenazýval fanatikem. Jen mi tvé chavolzpěvy připomínají nějakou feministku, která hájí práva žen před nenasytnými samci. Stačí jen ubrat plyn a podívat se na oba vozy i z jiného pohledu. Nelze o jedné značce tvridt, že je špatná a ta druhá dobrá. Kdybychom mohli o nějakém výrobku říci, že je špatný, asi by do týdne firma krachla. Vše má svá pro a proti včetně Solarisů a Irisbusů. Btw. Já volím Citaro a když si ho představím i s tyklady na střeše....
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1288
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Davidov z hlediska obratu určitě.Prostuduj si výroční zprávu a zjistíš kolik činí obrat za trolejbusy a kolik za tramvaje kolik za lokomotivy kolik za turbíny a jiné produkty.
tím neříkám že nejsou pro ně důležité a výdělečné.naopak to by je totiž nedělali.ale pokud by je byli nuceni přestat dělat tak to firmu nepoloží.takže si mysli co chceš.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1733
Registrován: 1-2004


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:34:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Jestli ta poznámka o VŘ byla na mě, tak konkrétně v případě Chomutova trochu vím o co šlo.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2770
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 20:51:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dochovala se někde ještě Škoda 3Tr ?
administrator @ mestskadoprava.com
Stránky o MHD / Virtuální DP / stránka o autobusu Citelis
Tento příspěvek je můj názor. Ostatní ať si myslí, co chtějí.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:30:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

TMB myslím
Bytostně nesnášim KAROSAU/IRISBUS Citelis a trolejbusy 24Tr s citelisáckym ksichtem.

Svině na 9 .............

SIS bus KAROSA B731.00 a Karosa B731.20
Sxman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:37:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo v TMB by ji údajně měli mít kdysi sem na netu viděl fotku od p.Hertla, ale otázkou je kde ji má TMB schovanou.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1692
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 21:51:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A není náhodou v Plzni? v tom podnikovém Škody?
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Aresák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 22:25:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda vy ste se rozjeli. A výsledek ?
Jinak ostravské citybusy: zhnilé? řekněme normální opotřebení. Nejsou zas tak zhnité jak byly např. Škodovky ty už prošly středovkou. Pro laika a tedy i cestujícího záleží jak vůz vypadá. Interiér různě povypodkládané stropní desky papírem, aby nevrzali nevypadají dobře. Navíc první vozy vypadájí omšele pravda 10 let v jednom laku. A nakonec řidiči co s nimi jezdí jsou spokojeni, tak samo jako ti co jezdí se Solary, tedy .......
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1651
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 29. ledna 2007 - 23:56:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bla bla bla bla .... to skočím

a odběhnu úplně mimo diskusi:
3Tr: je stále v areálu TMB v Líšni. mělo by se jednat o rozložený vůz, na který je poměrně dost součástek. je ukrat v nějaké plechové hale, sám nevím kde.

Davidov: to souhlasím, pokud máš dva metry, do 21Tr se moc pohodlně neposadíš. U nás je problém v tom, že téměř všechy 21Tr / všechny 22Tr jsou přiděleny, obyčejně třem řidičům. Jeden má metr šedesát pět a je tlustej, a druhej je vysokej hubeňour s dlouhýma nohama. Ideální nastavení základny sedadla pro takovou dvojici neexistuje, respektive nevím jak jinde, ale námi používané sedačky to neumožňují měnit v nějakém extrémním rozsahu a vše závisí na prvotním nastavení základny. Já teda řidič nejsem, ale nebudu tady kecat, že občas po vozovně s nějakým vozem nejedu nebo nepřeparkovávám nějakej odstavenej vehikl, že. Jsem hubenej a vysokej metr sedmdesát, takže si sednu relativně všude. Na kabině 21/22Tr bych jako nedostatek viděl i třeba málo (téměř žádný) odkládacího prostoru, v tomto ohledu vám můžeme závidět alespoň ty vaše ostravské plnokabiny, i když to taky není kdovíjaký. teď se u nás zrovna montoval "zlepšovák" (ze kterýho mám husí kůži když to vidím, ale co už), a to "termobox". Co to je? hranatá plechová krabice o rozměrech 15 x 15 cm a na výšku pet flašky (dvoulitrovka se tam ale nevleze), vypcháno polystyrenem, nastříkáno našedo, to by nebylo ještě tak zlý, ale uzavřeno vkusným sololitovým odřezkem. Toto je (Carcoflexem - neodělatelné) přilepeno v místě pod výklopným pultíkem (jeho sklopení to nebrání) a asi by to mělo uchovat teplotu nápoje. Nevím. Každopádně díky tomu se hlavně do kabin vozů série 3016 - 3027 leze úplně úchvatně (tato kabina nejde otevřít až dozadu, má dole západku a otevírá se pouze cca kolmo k předním dveřím). Tož tak. Doufám že jsem tě potěšil , protože jak vidíš, narozdíl od jiných Solarisozávisláků dovedu uznat, že moje milovaná 21/22tr má taky mouchy a nebudu je zakrývat. Řada věcí je tam samosebou špatně, ale to bysme omílali stokrát omleté:
Dvaadvacýtky na vás!

Měl bych dotaz - myslíte, že se někdy ještě dočkám za svou mechanikopraxi dalších trolejbusů, které budou mít elektrické dveře? Já osobně je považuji za x krát lepší než vzduchový joucomaticy, rexrothy, agro ořechovy, jzd polička, norgren, camozzi, festo a co já vím co ještě. Zdá se mi, že doba spěje zase zpátky na stromy, a že první a poslední elektrický dveře měly opravdu jen poslední 21/22Tr. Dle mě další hřebíček do nespoehlivosti. Co u nás byl ten Citybus, kolegové nám ho "předváděli", a povídali, že jestli se jim něco kazí, tak právě dveře. IGE je (při správné údržbě!!) troufám si tvrdit zcela spolehlivé.
Bára!
Jarda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 08:12:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Verusha: do T18 pro Švýcarsko se montovaly elektricky ovládané dveře Ventura. První jsou výklopné, ostatní předsuvné. Bohužel, cena je vyšší, proto se tento druh dveří v ČR nechytá.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 09:45:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zajámavý, kolik věcí bývalo na 22Tr standardně a u ostatních výrobců je to za příplatek..
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 10:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Dveře u Citybusu patří k slabším místum těchto vozů. Když jsem svého času dělal na kladenském ČSAD tak tehdy dorazil nový Citybus z Karosy s čim byly první problemy tak právě se dveřmy! A na to že to byl nový vůz tak kvuli dveřím stál bez mála dva měsíce, problem byl v elektronice dveří a v době dodávky samotných dílů které na příslušný vůz by pasovaly.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29990
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 11:08:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Problémy s dveřmi byly v ČB u prvních kloubových CL, u jednoho se nad tím docela dlouho bádalo. Ale to už snad odeznělo.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Davidov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 12:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ustečák-ono to bylo trošku jinak u tr21 jsi neměl možnosti jak dnes-ruzný výběr věcí-dle zákazníka.Vyráběli jeden typ-a ty jsi ho musel koupit.Bohužel,asi chyběla vtehdá konkurence.Takže jak jsi mohl vědět ,že el. dveře byly standartně a že nebyly vykalkulovány v ceně???
Verusha:jakou elektroniku mají dveře od Citybusu?
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1695
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 13:05:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: Je přece nesmysl dodávat jiné ovládání dveří, než je u Urbin (Ciťáků). Ale bude-li si to zákazník přát, asi v tom není větší problém (v případě SU).

Problém s elektronikou dveří měly i zlínské 24Tr v Citelisové kastli. Stály kůli tomu asi měsíc. 25Tr se ale drží...
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1654
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 30. ledna 2007 - 15:34:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Davidov - to už si nepamatuju, ale tuším je to všechno řízeno sběrnicema a šmytec. Já osobně nejsem proti elektronice, ale čeho je moc, toho je příliš, a naprosto spokojen jsem s elektroinstalací typu 21Tr/22Tr (orientace ve schematech 21Tr mě osobně vyhovuje, 22Tr už je kreslená dost technicistně), kde ta elektronifikace není vyhnaná vysloveně do absurdna - až teda na vzduchové dveře 21Tr, to je dost překombinovaný systém - i když pokud se do toho člověk ponoří, pochopí to a ví kam šáhnout, dá se to poměrně obstojně vychytat. Ono to u Citybusu určitě nebude nijak extrémně složité, ale holt elektrika je elektrika. Pokud to teda nezničí nějaký cestující násilným otevřením dveří v zamčené poloze.
Bára!
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1491
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 10:55:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám, že dveře City Busů/Citelisů jsou problém všude. To samé bylo i v Táboře.
2.5.1991 - 2.5.2006 = 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 31. ledna 2007 - 16:30:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm 3 Tr:
1. 3 Tr1 číslo 101 v TMB
2. 3 Tr3 číslo myslim 119 v muzeu Škoda
Moje VDP: DP Škoda Ostrov http://dpso.cz24.cz/
icq:348-506-861
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2583
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 13:37:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

150 Citrolisů do Rigy - to bude asi tvrdý úder pro Solaris...
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 13:58:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to se dalo v celku i čekat, když Trollina byly do Rigy dodávány s elektro výzbrojí Ganz který je v současnosti součástí koncernu Škoda. V celku budu zvědavej na provedení s klimatizací ta by nebyla k zahození ani v českých městech. A zajímavé bude také srovnání provozních zkušeností v ČR a Lotyšsku.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1531
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 14:19:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož to by už snad secsakra himllaudon element zčít brát IrisBus Škodovku jako obchodního partnera... A udělat i nějaké zásahy do skeletu, ve prospěch Tr.
Ale asi zbožné přání. No co už. Jako šotouši tu můžem akorát prskat a nadávat - to je jediné co můžem.

PS: Nějak nám začínají trošku více vrzat 25Tr v kloubu. Smál jsem se Budějovickým, ale už je to i tu... Ale zase si všimněte, že se vůz krásně protáhne na výmolech - se nedivím, to by rozvrzalo kde co, taková gymnastika.
http://www.youtube.com/watch?v=rkPitTcFadU
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1682
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 14:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechápu co vám tam tak může vrzat po pár měsících provozu. 22tr mají nalítáno mnohem víc a jediný co tam dělá kravál, je škrčení nanošenýho písku a prachu mezi hliníkovou podlážkou kloubu a silonových drahách, po kterých to chodí (a vydírá se to). Zajímalo by mě, jak si na 25Tr stojí husí krky co vedou přes kloub kabeláž.
Bára!
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 897
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 15:09:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vozy pro hlavní město Lotyšska jsou navíc vybavené klimatizací pro řidiče i cestující, rampou pro invalidy a automatickými sběrači.

Takže to už nevypadá jen na standard v západní Európě..
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 898
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 15:15:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Zvykejte si a těšte se.

Zlin__24tr: Nojo, jak je to lehký, tak to občas skáče jak na moři, to máme stejný. I když já osobně preferuju houpání ze strany na stranu po zastavení.
Fanclub 22Tr

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko


Tož vašu p**u sem taky neviděl a věřim, že ju mate.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1708
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 16:11:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to se dalo v celku i čekat, když Trollina byly do Rigy dodávány s elektro výzbrojí Ganz který je v současnosti součástí koncernu Škoda.

Ono je to spíš tím, že GANZ nejezdil v létě, zimě a na sněhu, což je v tamních podmínkách problém....Dopad je známý
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1034
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 16:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino_15: Tak problemy s elektro výzbrojí od Ganze byly známé z různých měst bývalé ex SSSR, více méně to třeba i v některých případech nahrálo Cegelci a dalším.

Ono zajímavé to bude i v případě Říma kde jezí také Trollina s výzbrojí od Ganze, jsou třeba od tamtuď nějaké zprávy ohledně provozu? Navíc jestli dojde k nějakému rozšíření bude ještě otázkou čemu se dá přednost jestli Cristalisu nebo 25Tr.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1710
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 16:58:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

třeba i v některých případech nahrálo Cegelci a dalším.
Ano...viz trolejbusy pro Rigu
V případě Cegelece to je Tallin.

dá přednost jestli Cristalisu nebo 25Tr.
Zapoměl jsi na Trollina :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Davidov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 1-2007
Odesláno Úterý, 06. února 2007 - 17:59:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15:jen tě doplním-i pres ty závady byli v TALLINU s trollinama-i když od ganzu velmi spokojeni-proto opět chcou trollina
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1341
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 00:14:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no zakázka je to pořádná.A taky je vidět ,že když si někdo dupne a chce tam něco(klima,a další.)tak to jde.Jenže klasická česká vlastnost je známá.
a asi si výrobci nemají co vyčítat.Někteří říkáte, že Solaris by tam dal i zlatý sedačky.Pak si kladu otázku proč nechal vyrábět Solarisy s výzbrojí Ganz když byli tak nespolehlivé?Ono totiž tyhle kasle unifikovaný dělaj ostudu hodně jejich výrobci.Běžnej cestující ví houby.ten vidí Karosa pak to je na elektriku a je to pro něj karosa pořád.vidí Solaris bus a trolejbus a je to pořád Solaris.
Nebo ,že by byl pro solaris v Rize malý trh?To určitě ne.
Na západě je jiná situace tam se tolik vozů neprodá.Na východě je trh který polyká miliardy peněz,protože tohle je stát EU a tudíž jsou šance na různé dotace
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 11:41:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1: byl jsem mile překvapen, když jsem zjistil, že brněnské Citelisy 18M(5ks) a 25Tr(3ks) dodané zřejmě v zaří, budou mít posuvná okna a přeházený interiér. Že by ta klasická česká vlastnost pomalu opadala? (nebo jedno nezmanipulované VŘ?)
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
shrek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.70.47
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 11:42:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1-ono s tou Rigou to je trochu jinak.A představ si,že by sis našel na svoji kastli výrobce trolejbusu,ten by je začal vyrábět v mnoha kusech.Zajistil by si zakázky na x let.Pak by se ti ozval někdo jiný,že chce taky dělat z jejich kastle trolejbusy.Později zjistíš,že ty nové jsou lepší,ale ty staré už mají smlouvy se zákazníky,ti noví taky-tak tak stíhají oba.Proto přece nezrušíš toho prvního.Navíc smlouvy má ta první firma na svoje jméno.ono to je pak těžké.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1342
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 12:43:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Eda pokud tomu tak bude tak je to dobře.
ad Shrek to máš možná pravdu jenže je tu ale.já vycházím z dostupných informací.A navíc Škoda tam má jméno díky čtrnáctkám.zkusily jiného výrobce neosvědčil se a tak se vrací zpět.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
shrek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.70.47
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 13:07:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1-nevím odkud máš informace,ale není to v Rize tak jak píšeš.Něco jiného chce město,něco jiného DP.A škody chce město ne DP
shrek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.70.47
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 13:16:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo- a není ŠKODA jako Škoda-tím myslím dříve a dnes. což už se přesvědčují i zákazníci.Škoda OSTROV byla o uplně něčem jiném než je škoda dnes.A myslím si že ti to potvrdí i většina na k-reportu přítomných.Myslím samozřejmě ty,co tomu rozumí.
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2242
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 13:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posuvná okna mají i Castrossua Many v Mostě z roku tuším 2004. Posuvná část je rozhodně dost velká na vystrčení celé ruky a i hlava by se tam jistě vešla.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1344
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 14:14:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha díky já tomu podle tebe nerozumím.To také netvrdím jen vyjadřuji svůj názor.
Jinak nemluvím o tom jesli Škoda dnes a předtím je jiná.Pokud víš tak vždy byla Škoda Plzeň vlastníkem ochrané známky.A bežný cestující to nerozlišuje.
Ty jsi asi přímo z Rigy že máš tak dobré informace.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3211
Registrován: 8-2003
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 14:27:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu se zeptat, odkud je tato fotka:
http://www.skoda.cz/images/802.jpg
(viz.)
Život je kabaret
shrek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.81.70.47
Odesláno Středa, 07. února 2007 - 14:28:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1- byl jsem tam-víc ti tu prozrazovat nebudu
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2556
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 15:23:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Ten trolejbus je bratislavský a ta budova za tím mi připomíná prezidentský palác. ALe nějak mi tam nesedí ty troleje, okolo paláce se takto nejezdí. Že by Plzeň? Ostatně kde jinde by to také mohlo být?

Eda:
Mohl bys blíže specifikovat ten rozházený interiér? Sám si nedovedu představit, co se dá v Citelisu více vykouzlit.
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 16:14:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: je to v Plzni,šumavská,u nádraží. a ta budova, to je asi soud.

Tohleto je na stejném místě:
http://tramvaje.plzenskamhd.net/pelmel/pf2003.jpg
je to ze stránek http://tramvaje.plzenskamhd.net
Šotouši všech zemí,...
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 241
Registrován: 10-2005


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 16:24:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není to tak úplně přeházený interiér. Ale nebude to úplně klasické uspořádání - hlavně na plošinách s nízkou podlahou. Bral jsem to spíš z toho pohledu, že byl splněn další požadavek ze strany provozovatele, ne z toho samotného změnění (interiér Citelisu těsnej byl, je a bude).
www.bmhd.cz - vše o MHD v Brně
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2560
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 16:30:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eda:
Ale Karosa vyrábí specifické kabiny pro řidiče a jinak rozmístěná sedadla na plošině pro Prahu už od roku 99/00. Už jsem lekl, že Karosa dodá Brnu Citelisy s pozměněným interiérem. Mimochodem, od letošního roku přijdou kloubové Citelisy s Euro čtyřkou a tedy i s nízkou podlahou v zadním článku, tedy sedadla na půlmetrových podestách, utopená ulička a přes ten hangár pro motor už nebude vidět vůbec nic.
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2561
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 16:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jde vám to otevřít?
http://www.csad.cz/modules.php?name=sender&dir=public&file=SKODA+ELECTRIC.pdf

Tady je také pár odpovědí na otázky zde kladené.
odkaz
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 16:37:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mě to taky nejde,před chvílí sem to zkoušel a totálně sem si rozházel nastavení prohlížeče.
nevim čim to je,ale nejde to.
Šotouši všech zemí,...
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1345
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 07. února 2007 - 18:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Shrek tak takový mám nejradši.Byl jsem tam ale nic neřeknu.To ti můžu a nemusím věřit.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace