K-report
 

Archiv do 16.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Doprava v Ústeckém kraji » Archiv do 16.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 402
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 13:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dandy: BUSE se používá takhle:
1.)2.)
3.)

MHD ve všech svých provozech zajišťuje DPÚK normálně dál v podstatě beze změny, jen v Litoměřicích jezdí více C 10.5 místo C 734, protože C 734 jsou odstavené a čekají na svůj další osud.
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1448
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 14:22:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: Je to hezký, že i v tak malém městě používají BUSE a navíc docela kreativně. Ještě by se ale měli naučit, jak se píše CITARO .
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 936
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 16:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kejvačka: No jo na co dělat něco jednoduše když to jde složitě. Čekal jsem že když mají stejné pokladny jako ČSAD Kladno kterýma se ty BUSE panely ovládají, že bude snaha to zprovoznit řádně i ve Slaném. Tak třeba příště...
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1453
Registrován: 1-2006


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 17:24:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To předváděcí Citaro na MHD Slaný má ČSAD Slaný opravdu dlouhodobě pronajaté, a kromě toho mají také pronajaté to předváděcí Conecto s klimou 4A8 5915, aktuálně jezdí na Roudnicku.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 06. ledna 2007 - 21:21:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

REKLAMA:
Přidal nebo rozšířil jsem dnes na stránkách www.praha.vhd.cz několik provozů MHD v oblasti na sever a severozápad od Prahy, z toho čtyři z Ústeckého kraje.
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Martin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2443
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 08. ledna 2007 - 13:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V areálu Evobusu v Ruzyni stojí tak 20-30 dalších ojetých Medvědů. Citaro jsme tam ale nezahlédl. Opět ČSAD Slaný?
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1467
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 09. ledna 2007 - 09:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Je to dost možné. Údajně ještě mají dodávky k ČSAD Slaný pokračovat. Otázka je, jestli do nich taky seženou dost řidičů. ČSAD se snaží přetahovat řidiče z celého okolí, odkud se dá.
Kdo není aspoň trochu blázen, ten snad ani nemůže být normální.

www.fotodoprava.com
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 7-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 12:47:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobusy ČSAD Semily na Šluknovsku zůstanou
Cestující na Šluknovsku si během několika posledních měsíců již zvykli na služby poskytované hned dvěma dopravci, Dopravním podnikem Ústeckého kraje a společností ČSAD Se-mily. O tom, která z firem bude tuto službu zajišťovat i po Novém roce, mělo rozhodnout koncesní řízení vyhlášené v říjnu Ústeckým krajem na zajištění dopravní obslužnosti Ústeckého kraje.
Na prvním místě se v soutěži umístil varnsdorfský dopravce Quick Bus a.s., který však později nesplnil podmínky pro uzavření smlouvy s Ústeckým krajem, a tak se nakonec vítězem stala společnost ČSAD Semily a.s.
Cestující na Šluknovsku do konce tohoto roku žádná změna v autobusové dopravě nečeká, novinky se chystají nejdříve od února. „V současné době jednáme s Ústeckým krajem o prodloužení licencí platností stávajících jízdních řádů, ale zároveň jednáme o licencích na nový systém jízdních řádů, který by v ideálním případě měl začít fungovat již od února, v nejzazším případě od března příštího roku,“ vysvětluje dopravní ředitel ČSAD Semily Ing. Jaroslav Semler.
Navržený nový jízdní řád byl součástí podmínek koncesního řízení. Jeho základem je vytvoření jakési páteřní osy mezi městy Varnsdorf, Rumburk, Šluk-nov a Dolní Poustevna, odkud by měly autobusy vyjíždět v pravidelných hodinových intervalech. Na ně by ve dvouhodinových intervalech měly navazovat spoje z ostatních spádových obcí a měst. Autobusová doprava by se tak měla na Šluknovsku rozšířit až o třicet procent.
Podle Ing. Semlera bude společnost ČSAD Semily z počátku využívat autobusů z vlastních zdrojů, postupně však bude nucena vozový park obměnit podle požadavků Ústeckého kraje. Ten si vymínil, že dopravce zajišťující autobusovou dopravu v kraji nesmí mít od 1. ledna 2009 žádný z dopravních prostředků starší osmi let. Navíc deset procent vozidel musí být nízkopodlažních a stejné procento klimatizovaných.
K menším změnám by mělo dojít v cenách jízdného. „Stávající ceník zatím zůstává v platnosti, ale navýšení cen jízdného, zejména u větších tarifních vzdáleností, se bohužel nevyhneme,“ vysvětluje Ing. Semler. „Nová cena je závislá nejen na výši každoroční infla-ce a na ceně pohonných hmot, ale především na nových cenách mýtného, jehož placení se po Novém roce nevyhneme,“ dodává.
Nový dopravce by chtěl v co nejbližší době začít emitovat nové čipové karty pro cestující na Šluknovsku. „Nyní se snažíme co nejrychleji vyřešit technickou stránku této služby. Žádanku o vydání čipové karty má již nyní každý řidič autobusu u sebe a na požádání jí cestujícímu vydá. Ten také zákazníkovi poskytne veškeré potřebné informace. Konečná personifikace by měla probíhat v kontaktním středisku ve Varnsdorfu,“ dodává Ing. Semler.

Rumburské noviny.č.24/06
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1045
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 13:41:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 753006 jsi z oblasti?
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Kejvačka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 421
Registrován: 10-2004


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 15:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z přípsvěku 753 006: "dopravce zajišťující autobusovou dopravu v kraji nesmí mít od 1. ledna 2009 žádný z dopravních prostředků starší osmi let"

Možná už se to tu řešilo, ale co tedy budou dělat ČSAD Slaný a ZDAR najmuvší hafo ojetin z Německa, které jsou dle mého názoru starší osmi let už nyní? Nechce se mi věřit, že by je naházely do svých původních provozních oblastí a do ÚK odtud místo nich natahaly novější Pravděpodobným neshledávám ani to, že by je vrátily Evobusu a nakoupily místo nich fungl nové.
Řada 700 - to nejlepší z Karosy
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1046
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 11. ledna 2007 - 16:32:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Kejvačka no bud se budou snažit se s krajem domluvit a "zjemnit" podmínky, nebo je budou prodávat dál,třeba na východ.Myslím že si tím jen řeší momentálně situaci.A ty lepší z těch vozů se dostanou do ostatních provozoven.
Je to jen úvaha,těžko říct co zamýšlejí.
Ta podmínka kraje má jednu vadu na kráse.Co s vozy po osmi letech ?vyhodit?to je přece nesmysl tak bohatý nikdo není.V DP tam to mají jednodušší vozy budou jezdit na MHD.A ty nové půjdou na linky.To je ale vůči obyvatelům města pěkná lumpárna.Jenže se jeví jako pravděpodobná.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 851
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 11:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano,jsem,ale busy není moje stránka,ale neříkám že mě to vůbec nezajímá,ale spíš jako konkurence dráhy....Přitom kdyby se tu chtělo,tak ve výběžku by se dalo tak krásně spolupracovat,že by nakonec byly spokojeni všichni a dráha a busy by se vzájemně doplňovali a ne konkurovali,jak je tomu bohužel doposud a bude tomu asi i nadále.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1052
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 12:36:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aha.myslel jsem že by si nám mohl podat nějaké info o busech které se tam pohybují(které tam jsou trvale převedeny)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 852
Registrován: 7-2004


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 12:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud chceš,tak mohl,tužka a papír v ruce,když jdu do práce kolem autobusáku nikoho nezabila...Ale je tu opravdu všehochuť hodně SOR,starý i nový Karosy 73X i 9xx.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1054
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 12. ledna 2007 - 13:13:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no to by si byl hodný a měl by si velké plus.
Zajímají mě vozy které (by už měli mít na předním skle údajně stř.Varnsdorf)neb ty jsou tam trvale přesunuty.Stačí RZ neboť typy vozů si najdu v seznamu.,Případně pokud se objevil snad nějaký nový vůz typu crossway,ale to nepředpokládám.
Potom mě ještě napadá zda neodkoupily od DP Ústeckého kraje.Např Most odkoupil nějaké vozy,tak by se to mohlo stát i tady.
Já se tam teď bohužel nedostanu na mapování stavu.Předem moc díky.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 862
Registrován: 7-2004


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 13:42:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem šel no spíš jel dneska v poledne kolem autobusáku v Rbk a stála tam semilská Karosa,taková nová,typ přesně nevím,protože byl zakrytý na zadku tím kufrem nebo co to je...? a na boku měla napsáno Axer,SPZ 2L4 8607,sorry za to označení,ale já se v tom moc nevyznám.
Druhý bus byl Sor C 10.5 SMJ 5565 a ten měl na sobě už napsáno středisko Varnsdorf
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1098
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 14:59:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím tě 753006
Ano vzadu to je skutečně přídavný box na různé věci.Ten typ je na boku to jsi četl správně Jmenuje se to Karosa Axer.vzadu bys ten nápis už nenašel i kdyby tam ten box nebyl.
Jinak ten Sor je tam natrvalo,když už má ten nápis vpředu.Jinak mi stačí jen RZ těch vozů které mají to středisko Varnsdorf,ostatní tam jsou jen dočasně.Předem děkuji za pozorování a pokud zase něco odsleduješ dej vědět.Díky.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Prgy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 317
Registrován: 5-2003


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 15:19:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já se divil, že se SMJ-5565 z Jičína ztratil. Zrovna tenhle bus sem vídal každej den.
www.mhdvmb.wz.cz fotogalerie MHD v severovýchodních čechách
ICQ 195466589
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1101
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 15. ledna 2007 - 15:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Prgy tak to už ho můžeme zařadit do nového střediska,včetně dvou Jilemnických.že by se ze střediska Varnsdorf stalo středisko Sorov.Krásně je vidět jaký je k nim vztah.Kdyby šli od nás 3 busy šla by i 3 Sorka.Tím by se u nás vymýtili (až na CNG)
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
753006
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 7-2004


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 16:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska spatřen na místní lince Vdf-Filipov SOR 1L6 8440 s nápisem středisko Hořice.(Třeba to ještě není přelepený...),Dále spatřena "Hořická" Vrakosa z dálky ne moc vábně vypadající...ale spz jsem z jedoucího vlaku na přejezdu nestihl napsat....

Jinak jsem viděl nějaké návrhy -jízdní řády,co mají platit,tak to bude muset Semilská ČSAD sehnat hodně autobusů na šluknovsko.Opravdu všude dvouhodinový takt,kde není tak je takt hodinový! (Chřibská-Rumburk,Varnsdorf-Filipov,Varnsdorf-V.Šenov.Takže z toho nakonec vznikne po celý den v úseku Varnsdorf-Jiříkov takt 30 minut! a s vloženýma spojema jiných linek Vdf-Rbk místy 15.min.takt!
Bohužel většina jen v pracovní dny,a hlavně většina ve stejných časech jako vlaky! proč když je dvouhodinový takt vlaků a busů jezdit oboje ve stejnou hodinu a druhou nic.....Odjezdy vlaků a busů Děčín-Rbk má být úplně ve stejný čas,tj 6:02,10:02 ....18:02----to nechápu
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29452
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 16:24:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aby se už při rušení nemuselo nic měnit, když náhrada jede stejně...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 16:30:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podívej se na dopravni.net

http://www.dopravni.net/view.php?cisloclanku=2007010402
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1116
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 17:17:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad 753006 díky za další info.
Co se týče jízdních řádů pro tuto oblast tak nad tím si nedovolím polemizovat.Neznám tamní situaci.Jinak,ale s busy se tam počítá postupně se zvětšuje park,bohužel trošku na úkor vyřazování.To se snad časem stabilizuje.
Jinak on je někdy ten takt na busy stejně náročný jako když někde stojí bus 3 hod na nádraží.Jisté navýšení tam asi bude muset být.
Jinak,ale na souběh má dohlížet kraj,pokud ovšem plní to co má.A trošku se obávám,že ČD moc nejsou nakloněny jednání s jinými.nechci se jich dotknout,ale je to tak.Dráhy neradi něco mění.ČSAD Semily zaslalo starostům dopis ,aby se vyjádřily,navrhli co by chtěli.A o tom je spolupráce.Tohle ale ČD neudělají.Mají daleko k lidem z oblastí.On kdyby tam jezdil jiný dopravce za ČD,tak by to bylo jiné.
Bohužel mám pocit,že dráhy mají zájem o Pendolino a dál ne.
Tohle,ale má řešit kraj,ten nezvládá svoji roli.
Jinak nedávno prohlásil nějaký člověk z ČD ,že by mělo být mýto 6-8 kč.a jaké dostávají dotace bus dopravci.Ano dostávají.Ale nějak zapoměl říci kolikrát za ně stát zatáhl miliardové ztráty od roku 1989.To sem ale nepatří.
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 29459
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 16. ledna 2007 - 18:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ares1:
Nevím, jak je tomu na Ústecku, ale v JČ se zástupce KC ČD rozhodně s obcemi i krajem snaží jednat víc než všichni autbusníci dohromady. To je ale bohužel spíše výjimka. :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace