K-report
 

Archiv do 04.ledna 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 04.ledna 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Ag. JPP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.97.16
Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 01:35:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nikomu to neříkejte, je to strašně tajné - Sanos je aktuálně opět funkční ... děkujeme DPmP, jmenovitě především Pavlovi Zedníkovi.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5946
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 06:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stručné hlášení z dnešní noci:

NP-A: a-173
NP-B: a-100 a a-1 na posilovém kurzu

I přesto, že byl Silvestr, se cestující chovali vzorně (až na jednu skupinku, aneb výjimka potvrzuje pravidlo). Využití autobusu - první spoj z Dukly (22:47) na Dubinu dvě osoby, z Dubiny do města hodně lidí a asi 8 minut zpoždění, na zbytku trasy minimální obsazenost. Další spoj z Dukly v cca. 23:40 prázdný, tam jsem snad celou cestu ani nikoho nevezl. Velmi zajímavý byl spoj ve 2:15 od nádraží - protože pár minut předtím přijely dva rychlíky, byla už u nádraží obsazená všechna místa a pár lidí muselo stát, z nám. Republiky odjížděl autobus prakticky zcela zaplněný. Dodejme jen, že polabinské cestující odvezl od nádraží NP-A, se mnou jeli jen lidé na Duklu a Dubinu.

Jízdní řády se až na výše uvedenou výjimku dařilo dodržovat, výraznější předjetí (2 minuty) se mi povedlo jen jednou v Polabinách, zpoždění bylo obvykle pár minut (max. 5), takže nic vážného.

Pouze mě překvapil palubní počítač, který před odjezdem spoje v 1:07 prohlásil, že je konec starého měsíce a začátek nového a proto je nutné uzavřít odpočet a otevřít nový.

No a z ekonomického hlediska? Myslím, že by se dalo hovořit i o rentabilitě.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1458
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 09:43:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Od 1.1.2007 je web Pardubického spolku historie železniční dopravy přesunutý na nový server a má taky novou URL - nově už bez wz:
www.pshzd.cz
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2631
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 11:04:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl bych se zeptat: kdy bude prodloužena linka číslo 8 z Dubiny, točna na zastávku Dubina, sever po nové silnici? Píšu to sem, i když to je možná v archivu, ale nikdo z DPmP nám není již 14 dní schopen odpovědět na e-mail.
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5947
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 12:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem zaslechl něco o únoru...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 14:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak co dají se ještě někde sehnat ty strojky???
Moje VDP: DP Škoda Ostrov http://dpso.cz24.cz/
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1459
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 16:18:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda_7_tr - momentálně jsi ve stádiu "kdo pozdě chodí, sám sobě škodí"

21272 - linka 8 bude zavedena, až to příslušná radnice objedná. Samo o sobě to, že tam stojí označníky, rozhodně nenařizuje DPmP prodlužovat linky.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Xxx15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 17:02:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: momentálně jsi ve stádiu "kdo pozdě chodí, sám sobě škodí"

Já jsem přišel včas ( tedy dle údajů na dpmp.cz ), ale slečna, která je měla prodávat, tam už nebyla ( dovolená či co ). Později mi bylo sděleno, že možná po Novém roce...
Tento podpis je optimalizován pro rozlišení 1024×768
Trolejbusy jsou
VAŠE budoucnost - jednejte podle toho!          ICQ#: 281-189-344
>>Autobusová doprava Radek Bartoš<<
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 18:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Dobíjecí automat - tento automat má pouze čtečku na bankovky, protože čtečku na bankovní karty nelze na tento automat namontovat z hlediska bezpečnosti propojení automatu s zúčtovacím centem banky. Ono to zase není tak jednoduché. Pokud bude další automat třeba na nádraží nebo v nějakém supermarketu, pravděpodobně tam čtečka na kartu bude.

Ad linka č.8 ...cca polovina spojů bude od 1.2. jezdit na točnu Dubina sever a současně bude linka č.9 končit kompletně na Hůrkách.

Ad 21272 - komu jste posílal dotaz ?
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 19:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters: A co bude jezdit do Spojila, pokud 9 bude končit na Hůrkách?

Ad automat na třídě Míru: imho bude úspěch, pokud ten přístroj bude vůbec fungovat. Třída Míru je ve večerních hodinách místo, kde se děje všelicos. Nepochybně si leckdo vzpomene na dva automaty - na cigarety a na kávu, které byly v polovině 90.let na této zastávce instalovány. Jejich osud byl tristní - automat na kávu utrpěl řadu vážných poškození a nakonec byl neznámým pachatelem zapálen a zcela vyhořel. Automat na cigarety byl podstatně odolnější, ale i on inkasoval řadu ran a podle mého odhadu byl zrušen ještě dřív než byl tento způsob prodeje zapovězen.
S ohledem na tuto historii budu považovat za úspěch, pokud se nový přístroj rovněž nestane terčem blbé zábavy. Na dohled kamer MP se příliš spoléhat nedá, jejich rozlišení zdaleka není ideální a než hlídka na místo přijede, pachatelé mohou být dávno pryč.

Dotaz k novým označníkům: má DP nějakou možnost ovlivnit kvalitu jejich instalace? Pokud se podíváte např. na zastávku Krematorium ve směru Dukla, je tam nový označník na stávající tyči, ovšem obě cedule jsou výrazně nakřivo a nad značkou zastávky čouhá (jakožto i na řadě dalších) dost nevábná kovová tyč. Celkový dojem je poněkud deprimující, DP měl sice označníky leckdy poznamenané korozí, ale byly rovně a jejich estetický vzhled byl lepší.

No a na závěr jedna nominace: pokud by chtěl někdo vyhlašovat nejnevyužitější spoj za rok 2006, navrhuji spoj linky 923 odjíždějící dne 25.12. ve 21:21 hod. z Polabin točny do čívické průmyslové zóny...
Ostatně podobný osud měly už spoje ve čtvrtek 21.12., kdy po 23 hodině z průmyslové zóny odjížděly 3 vozy obsazené 3 řidiči, 2 šotouši, 1 rodinným příslušníkem řidičky a 1 cestujícím...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1567
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 20:00:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters: A můžu se zeptat, jak to bude s nákupem časových jízdenek, které se dřív daly (nebo ještě dají) koupit v automatech (1-denní, 3-denní atd.), ale na kartu?
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
Škoda_7_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 20:32:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No já za to nemůžu, jsem ze Zlína a nejdřív se dostanu do Pardubic tento pátek.
Moje VDP: DP Škoda Ostrov http://dpso.cz24.cz/
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2639
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 20:47:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters: Na e-mail martinh @ dpmp.cz asi před před 14 dny.
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 608
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 21:08:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: Před 14 dny, takže poslední týden před svátky. No nevím, já bych v tomto případě ještě pár dní počkal, marketing a PR dopravního podniku není zrovna početné oddělení a je možné, že si tiskový mluvčí vzal 8 dní dovolené (to znamená od 16.12.2006 do 1.1.2007) a neměl proto dosud příležitost na mail odpovědět.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5948
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 01. ledna 2007 - 22:20:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters: A co bude jezdit do Spojila, pokud 9 bude končit na Hůrkách?

Posílená linka 19.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 01:06:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Posílená linka 19.
Dík za rychlou odpověď.

Btw, na lince 98 aktuálně jezdí bus 135.
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 08:46:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr Man: Měl bych jeden dotaz: Jak se dá na kartu koupit jednodenní jízdenka?

Asi by se měla dát zakoupit v předprodejích DPmP (na Dubině, na Karlovině, na Hlavním nádraží a v Infocentru) a taky v novém jízdenkovém automatu na třídě Míru u záchodků.
Nebo tomu tak není? Podle tvé zkušenosti jednodenní jízdenka takto zakoupit nejde?
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 10:11:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jednou se kouknu, ale na automatu mi jdou koupit jen ty s delší platností, 30-denní na psa a pak tam jde nabíjet peníze do peněženky, ale zrovna tyhle hodnoty jsem tam nikde nenašel.... Na předprodejích jsem nebyl, protože je mi z tý fronty vždycky blbě jen ji vidím....
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5949
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 10:30:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: No, autobus 14 je momentálně na těžké údržbě asi metr a půl nad zemí a chybí mu několik maličkostí, například přední kola.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 13:03:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr_Man: Tak pokud tomu tak je, tak je to samozřejmě chyba, celodenní jízdenky by měl tento automat umožňovat na PK nahrát. To by se měl nad tím asi dopravní podnik zamyslet.
Pokud tento automat celodenní jízdenky nabíjet neumí, nechápu smysl celodenních jízdenek. Těžko si lze představit, že si někdo poběží nahrát do své PK tento druh jízdného na předprodej jízdenek.
Na předprodejích jsem nebyl, protože je mi z tý fronty vždycky blbě jen ji vidím....
V předproeji v Infocentru vedle Zelené brány fronty nebývají. Svou PK si chodím dobíjet jedině tam a nikdy jsem tam žádnou frontu nestál. Nevýhodou je, že zde není možné platit platební kartou, jak jsem již uváděl, ale to není chyba dopravního podniku, ale samotného Infocentra.
Marmar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 16:06:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

29.12. jsem jel dvojkou - t-389 a když jsme projížděli přes kruhák v Polabinách strojky začali tisknout jako zblázněný
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2644
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 16:45:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli mohu, tak u nás v HK jednodenní jízdenky na kartu zakoupit nelze, jenom v těch starých automatech, co nejsou na MK. Mmch, v těch pardubických na MK se dají koupit pro jednu jízdu nebo taky ne?
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1460
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strojky tisknou jak zběsilý například při ostrém sluníčku - svítí jim na fotobuňky:-):-)
Například před pár dny linka 12 odpoledne směrem do Drozdic, od Holandský mi strojek u předních dveří označil vzduch asi 30x

(Příspěvek byl editován uživatelem 353.)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2647
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:42:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Em-Test EM316 snad nemá žádné fotobuňky?
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1574
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 17:49:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: Jednodenní dá v automatech koupit, ale pro mě by bylo lepší, kdybych si ji mohl nabít na kartu o 5 Kč levněji....
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2649
Registrován: 9-2005


Odesláno Úterý, 02. ledna 2007 - 18:03:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr_man: Aha, tak to máte tedy jinak než u nás. Já nevím jestli se to tu už rozemílalo nebo ne, ale bude synchronizace ?
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 00:13:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Em-Test EM316 snad nemá žádné fotobuňky?

Proto tam jsou ty smajlíky já neznám vnitřní konstrukci - prostě reagují opravdu na prudké světlo (střídání světlo/stín) - nikoliv na otřesy autobusu, jak jsem si původně myslel. Proč? Netuším :-)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2650
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 06:20:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Tak to je zajímavé, nás toto netrápí .
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 11-2006
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 08:44:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad 21272:
Jednodenní jízdenky se dají v běžných jízdenkových automatech koupit již řadu let, to je obecně známo. Ale nyní je na webové stránce dopravního podniku http://www.dpmp.cz/index.php?str=6 uvedena v tabulce "Časové předplatné jízdenky - přenosné" možnost, že jednodenní jízdenka na kartě stojí 55 Kč, v papírové podobě 60 Kč. A možnost zakoupení tohoto jízdního dokladu na kjartě pouze v předprodejích DPmP mi nepřijde nikterak smysluplná. Rozhodně větší smysl by měla možnost zakoupení tohoto jízdného v onom zmiňovaném automatu u záchodků. Ale pokud Tr_Man tvrdí, že to tento automat neumožňuje, pak to nechápu a měl by se nad tím dopravní podnik zamyslet...
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2803
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 19:07:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je dost vysoká cena, když si vezmu, že VYDIS mě stojí 62Kč a můžu cestovat libovolně po HK (obě pásma), vlakem mezi HK a Pardubicemi a MHD po Pardubicích...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5954
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:31:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VYDIS za 62 je zlevněný studentský, ne? Normální stojí 70...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1582
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 03. ledna 2007 - 20:35:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale stejně, je to furt lepší, než celodenní pro Pardubice za 60, ale zas je pravda, že ta naše platí 24 hodin, kdežto VYDIS jen do půlnoci.
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1463
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 01:12:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letištní hlášení:
Já ani kolega 2580 na dnešní službu asi dlouho nezapomene. Od 16.00 létala letadla podle plánu, a opozdilo se jen jedno. Bohužel to poslední a o víc než o hodinu. Takže jsme do DP dorazili kolem 00.40. Nutno říci, že dispečera jsme poněkud překvapili svým nočním příjezdem:-)

 
Povinné šotofoto a-57 a a-177 na letišti

 
Čilý ruch dopravních letadel na našem maloletišti - jednu chvíli stály na stojánce i tři.

 
Při čekání na odlet posledního letadla ze zoufalství focené hodiny v a-177
www.trolejbus.cz * www.pshzd.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1584
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 04. ledna 2007 - 19:23:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353 někdy dřív: asi tam bude víc faktorů, protože jsem už začil vozy večer, že cvakaly samy a když se svítí ve voze, tak na ně přeci působí světlo pořád stejně, ne?
Více než 550 fotografií MHD z Pardubic a nejen to na http://mhd-pce.ic.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace