K-report
 

Archiv do 25.října 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » VirtualBus » Archiv do 25.října 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Jazz_vercetti
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 3-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ku*vosoft Paintt (parodie na Microsoft Paintt): Shaman s tim SORem přestal kvůli tomu, že ho dělal právě až moc detailní a ve hře nefungoval. Ty si myslíš, jakej jsi odborník na busy, ale ani nevíš, co vlastně je za těma písmenkama "ŠM", "ŠL" a "ŠD"! Aby ses doučil: je tam číslo 11! Existovalo i pár prototypů ŠM 16,5, ale to ty bys nepochopil, na to jsi moc blbej. Z těch tvých nápisů na stránce je mi na blití. Ještě si tam dej nápis "Jsem nejlepší modelář na světě, můžete mi vlézt do , protože já umim všechno nejlíp! Jsem Maintt Buse System! (ale hochu, tady bys měl mít velký písmena ve slovu BUSE, přitom ale s BUSE neděláš nic, jenom jsi jim ukradl copyrightovaný jméno!!!) Ne, já z tebe prostě nemůžu, já nevim, jestli se smát, nebo blít. Jsi nemožně namachrovanej, kdybych chtěl nějakej Tedom, tak si ho vymodeluju třeba přes 2 roky, ale pořádně. Ty to děláš na kvantitu. Kvalita a Maintt? Co to je?! To se nerovná!!!


Omlouvám se všem (kromě Ku*vosofta Paintta), ale opravdu mě nas*al.
ICQ (I seek you): 266-569-910

15Tr & Karosa řady 700 4ever!!! ( = Citehnisy (Citelisy) do šrotu! Vlastně do sběru plastů...)
moje forum o MHD

NEJSEM Jazz_vercetti, jsem Jazz Vercetti nebo Jazz the Bender!!!
Maintt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MAINTT BUSE SYSTEMS ZNAMENá. Maintt(ja) BUSE(autobusy) SYSTEMS (systémy) a zblázni sa 3jročné decko.Toten solaris trollino vyzeraj ako keby si na topánky nalepil rakety, asi tak. oboxovany so zberacmi starej matere.
We are here for you. Maintt Buse Systems on www.vbdp.yw.sk
Maintt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 209
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kto si da stavku o nejaky model??
We are here for you. Maintt Buse Systems on www.vbdp.yw.sk
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 2-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jakou "stavku"?
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: "překvápko" Pety Ride 2 a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Maintt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 211
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 20:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zrazu pos*any? co? stavku onejaky model kto co najlepsie urobi dany model trebars do konca tochto tyzdna hmm???? ja do toho idem kto sa pripaja?

a este ku tomu JUZZZ_VAjCATYYYYY:pocuj shaman by mohol potom upustiť na kvaliite ked vravís ze robí az také premakané modely ze ich nevie vbus spustit.
tak potom coto je za modelara ked sa nevie strafit?hm???co nemas sa komu pchat do ??????
We are here for you. Maintt Buse Systems on www.vbdp.yw.sk
Shaman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 12-2006


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 21:19:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no dobre....nechtel jsem se navazet ale budu muset...
Vis Maintte ten sor byl test delat modely tvym stylem...z kvadru ktery poupravujes a poskladas k sobe s tim rozdilem aby ten model vypadal slusne.... tvoje nedetailni modely maji vetsi naroky nez treba kottnova krasna karoska tak jsem si rikal jaky naroky bude mit peknej bus tvym stylem....zjistil jsem ze na nej nemam PC:D takze asi tak...proto jsem to zrusil pod oduvodnenim "spatny model" ...vis treba tvuj sor BN12 sem pomalu ani nerozjel, a ze by vypadal nejak k svetu se rict neda a kottnovy profi karosky jsem jel na plny detaily...i ostatni busy jsem jel normalne....jen ty tvoje ne no....takze kdybys udelal detailni model, tak by ho nikdo nerozjel... jinak uz si nebudu zbytecne zkracovat zivotnost klavesnice tim ze na ni budu tukat vzkaz pro neco co je pro me chybnej binarni kod:D
A jeste neco....ty Jazzakovy trolina abych rekl pravdu nevypadaj nejak skvele..no a co?!?! kazdej se nejak ucil!! kdyby ste videli moje prvni modely tak mi tak zkazite pomluvama sebevedomi ze bych ani nepokracoval ale Jazzak aspon nedela ze sou jeho modely zaklad vesmiru jako ty...proste to vytvoril, snazil se a ty tady jen delas krabice od bot a machrujes...vis jazzakovych modelu si vazim mnohem vic nez tvych!!! tak prosimte uz prestan, zamysli se nad sebou a bud normalni modelar!! nebo vypadni ale uz se pak nevracej pod jinym nickem!!!!

(Příspěvek byl editován uživatelem shaman.)
..::BUS.KX.CZ::..
najdete zde autobusy do her:
Mafia
Vbus
GTA: SA
....A MNOHEM VÍC:-)
..::FORUM::..
nove forum nejen o MHD ;)
Maintt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 212
Registrován: 4-2007


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

povedz mi aspon jednu vec cim by to malo byt ze vyvysujem svoje modely.nechcel som vam zle len som vam chcel povedat ze vam nakoniec tie modely nemozem poslat ale ze ich uverejni solaris lebo pre neho som to robil a je to proste jeho.
budem sa snažiť mal si aj v tom pravdu, aj to že kottna je originalny ale za to ja rad objavujem napriklad uz neobil krabice ale oble vid. tedom irizar alebo malilinko aj tu iliade.A kusok som rozmyslal a rozhodol som sa tak, ze ked vytvorim model tak ho tu radsej nebudem davat ale iba ho uverejnim na stranke(spory a tak) a kto bde chciet nech si pozrie, ale aj poniektorí nemenjem tiež mali brať určité veci z druhej strany lebo pe mňa modelovať ja zakladna zivotna funkcia
este s tade neodidem ale ostanem tu lebo som zistil ze nám tu chýba -citelis,citybus, skkody tr,niektore sory ba aj karosa b831 a legobus no je toho vela. zacnem asi
ale jedno vam urcite slubim , ze bude aj tedom low entry
We are here for you. Maintt Buse Systems on www.vbdp.yw.sk
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 525
Registrován: 12-2005


Odesláno Neděle, 21. října 2007 - 22:55:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stávka poslovensky = sázka česky
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Furčan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 483
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 01:55:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chcem sa opýtať, je toto Vbus?
 
ICQ: 218-854-995
Skype:Furcan
Dispecer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 452
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 02:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosa_b731 & Trupman: Už som sa bál, že niekto začne protestovať...

Furčan: Zdá sa, že je to VirtualBus C++, alebo 2, nie som si istý... Zaujímavé, že v tom je najnovší model 15m Citara (najnovšia generácia)...
Dispecer.tym.sk :: VirtualBus.tym.sk
ICQ :: 413-179-751 :: Skype :: dispecer_skype
Novinka :: Karosy B 732 NGS s ev. č. 1703 (DPB, a.s.), s EČV MI-739AU (SAD Michalovce, a.s.) a s EČV NR-186AP (SAD Nitra, a.s.) (13.9.2007)
V príprave :: Ďalšie Karosy B 732 NGS, B 741 NGST a C 734 NGS...
Eurobusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 510
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 05:37:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maintt;Sak si davno chcel urobit aresa 15m udelas ho alebo j...s na to.

My favourite bus is KAROSA LC730,LC750,LC930,950
KAROSA is not dead
ICQ:495-442-240

http://vbusdielna.wgz.cz my homepage
Robim GO autobusov Karosa radu 700 na radu 900
Davidosh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 323
Registrován: 10-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 07:21:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Furčan : Áno, tento vBus sa volá vBus 2.
Mňa volajte len TéTroják!
Môj web kde nájdete modely do vBusu
Sídlisko Ťahanovce,Madridská - vážení cestujúci , prosíme vystúpte
Obľúbené hry:TRS 2006,SimTr,vBus

Web o Košickej MHD(HĽADÁM FOTOGRAFA,viac na hlavnej stránke webu(odkazu)
Môj miláčik - OLYMPUS FE-210
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 4546
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 09:29:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uklidněte se, děcka, nebo to tu budeme muset zase brutálně promazat, včetně pozastavení některých účtů.
"Doba střelců neminula. Přesvědčím Vás o tom. A nejen Vás!"
Karosac744
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 12:02:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cawte vbusaci, prosim vas, nema tu nekto riadne zadrety zvuk motora do vbusa do starej karosy? dekuju
Karosac744
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 12:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ak by tu mal dakto riadne zadrety zvuk motora do vbusu, tak vas poprosim poslat na mail m1122@pobox.sk alebo na icq 374 781 485, fakt vellmi dakujem :-)
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 582
Registrován: 3-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 17:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Karosac744: řádně zadřený zvuk motoru jakéhokoliv programu docílíš tím, že si stáhneš program, zmiňoval ho tu myslím temsor. najdeš ho na stahuj.cz . Ten ti umožní si pohrát s jakýmkoliv zvukem z autobusu nebo z trolejbusu.

to Eurobusák: aresa dělá uživatel concorde.



(Příspěvek byl editován uživatelem ikarus280and283.)
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Vojtik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, nerad ruším vaše hádání, ale narazil jsem na takový problém: stáhl jsem si hru, nainstaloval a začal hrát. Pak sem si stáhnul nějaké autobusy a nastal problém: některým jde nastartovat motor a některým ne (dělají t kloubáky) Chybí mi snad nějaké soubory? Ví někdo proč to dělaá? Jo a kde jdou stahovat mapy? Na adrese uvedené v záhlaví se moc nevyznám.
2337 je super stroj!
Miko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:37:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtík: hádam sa nikto z ,,diskutujúcich,, neurazí, že si dovolíme tu riešiť naše problémy s Virtualbusom, keď oni majú na robote niečo oveľa ,,dôležitejšie,,. Toto je klasický problém s neštartovaním hlavne u kĺbových autobusoch. Chýba ti potrebný súbor prevodoviek dtrain. Nájdeš ich na mojej stránke virtualbus.wgz.cz. Súbor treba stiahnuť a prepísať ním existujúci rovnomenný súbor v zložke s hrou. Dúfam, že sa ti podarí problém odstrániť.
moja stránka: virtualbus.wgz.cz
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 726
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vojtik: Mapy si můžeš stáhnout tady nebo tady a těch odkazů by se našlo určitě víc. Stačí hledat.
e-mail: hlavac.h @ quick.cz (bez mezer)
ICQ: 395-834-377
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 763
Registrován: 2-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 18:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

som zistil ze nám tu chýba -citelis,citybus

panebože, doufám, že to neudělá. To by byla ostuda těch vozidel
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: "překvápko" Pety Ride 2 a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Sony
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 105
Registrován: 1-2007


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 19:31:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zdravím ja se chtěl zeptat nechtěli by ste udelat zas nakou pražskou linku prosim ??
icq:208-615-541
Citarol
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 20:29:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sony: chystám do budoucna něco. Nejdřív v lednu, ale spíš až na konci školního roku.
Virtual Bus - vbus.hostuju.cz
Pražská MHD - autobusy.kx.cz
Zlínská MHD - mhdzlin.kx.cz.cz
Karosac744
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 22:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

vbusaci, vidno ze som z brezna? diago is dead !!!
Karosac744
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2007
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 22:33:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ludiaaaaa prosim vas o jednu vec, zhanam mapu witamino, nevete de by som ju nasel?
diky :-)
Dispecer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 453
Registrován: 12-2006


Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 23:41:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosac744:
1. Nerob si z tohto fóra chat, jo?!
2. Mapa Witamino je tu.
Dispecer.tym.sk :: VirtualBus.tym.sk
ICQ :: 413-179-751 :: Skype :: dispecer_skype
Novinka :: Karosy B 732 NGS s ev. č. 1703 (DPB, a.s.), s EČV MI-739AU (SAD Michalovce, a.s.) a s EČV NR-186AP (SAD Nitra, a.s.) (13.9.2007)
V príprave :: Ďalšie Karosy B 732 NGS, B 741 NGST a C 734 NGS...
Sedlakh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 5-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 06:40:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

co to pořád kritizujete toho maintta?
třeba nemá nejlepší modely, ale alespoň je má.
Většina z vás(včetně mě) nic neudělala a kritizuje ho. Já se mu za to omlouvám.
Já si jeho modely rád stáhnu.
A co se týká tedomu, nevidím na něm nic špatnýho, proč bych ho nechtěl, ba naopak. je tak dobrý, že ho chci.
Krom toho je vidět, že se maintt stále zlepšuje a zlepšuje.
zkuste všichni, co jste nic nevyrobily a kritizujete ho něco postavit a pak to srovnávejte.

Mainte, OMLOUVÁM SE.
Autobusy a trolejbusy, to je moje
ICQ 439-876-843
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 216
Registrován: 1-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 15:59:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosimvás, nevíte, kde bych si mohl stáhnout: renault srágora 3 dveře městský, nechci ten dvoudvéřový, díky.
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 583
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 16:58:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Hanzhonzík: víme, použij stránku www.autobus.wgz.cz rubrika ostatní autobusy nebo www.symulator.fora.pl
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 17:58:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hanzhonzik: ale pokud myslíš 12M, tak tuším, že to ještě není vyrobený.

Sedlak: podle tebe já kritizovat můžu jo a Shaman a JV taky.
ale už s na to provokování teďka kašlu
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: "překvápko" Pety Ride 2 a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:29:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Karosa b731: 12 metrový je vyrobneý, akorát příměstský a ten stáhneš na symulator.fora.pl , městský ovšem vyrobený není.
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 18:34:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

on se ptal na 3-dveřovej a tak jsem psal, že takovej 12ti metrovej není...
18M už jo
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: "překvápko" Pety Ride 2 a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:26:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je jasný. A nevíš, zda ten 12 m třídvéřák někdo chystá?
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Nexion
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:53:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj. Chtěl jsem se zeptat, chodí vám mapa Witamino bez problémů? Nebo se vám seká tak jako mě? Je to důležité, protože tam mám svoje VDP.
Majitel a generální ředitel DS Filobus a.s.VDP Dealer autobusů a trolejbusů Solaris.Mail nexion@centrum.cz - Solaris Trollino 12AC III (hlavně DPCHJ)můj nejoblíbenější trolejbus, je prostě bezva :-) VBUS A5E a A4E, učím se modelovat. Ve stavbě Solaris Urbino 12 III CNG a Urbino 12LE III CNG.
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 587
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 19:58:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj Nexione, mě jde ta mapa bez problémů. A ty máš verzi bez nebo s trolejovým vedením?
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 2-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já mám s vedením a
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: "překvápko" Pety Ride 2 a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 588
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:49:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já taky mám s vedením a bez chyb.
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Nexion
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 243
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 20:54:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikarus280and283: s vedením, ale dřív s ní problém nebyl, že by zase ta grafika
Majitel a generální ředitel DS Filobus a.s.VDP Dealer autobusů a trolejbusů Solaris.Mail nexion@centrum.cz - Solaris Trollino 12AC III (hlavně DPCHJ)můj nejoblíbenější trolejbus, je prostě bezva :-) VBUS A5E a A4E, učím se modelovat. Ve stavbě Solaris Urbino 12 III CNG a Urbino 12LE III CNG.
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 3-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 21:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Nexion: nestáhl sis nějakou divnou verzi vbusu? Stahoval jsem si a5e a nešla mi, tak jsem radši přesedlal zpět na a4e.
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Nexion
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 12-2006


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 22:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikarus280and283: zkusil jsem vbus ze 2 stránek šlo o verze A4E a furt to samí, podle mě je chyba v PC. Nebude to tím že to je ATI? Nebo by mohl škodit nějákej proces jinak fakt nevím Už jsem s toho na prášky, normálně skočím pod Trollino.
Jinak mám dojem že si rusáci dělaj zálusk na 24Tr.
Majitel a generální ředitel DS Filobus a.s.VDP Dealer autobusů a trolejbusů Solaris.Mail nexion@centrum.cz - Solaris Trollino 12AC III (hlavně DPCHJ)můj nejoblíbenější trolejbus, je prostě bezva :-) VBUS A5E a A4E, učím se modelovat. Ve stavbě Solaris Urbino 12 III CNG a Urbino 12LE III CNG.
Dadorius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 4-2007


Odesláno Úterý, 23. října 2007 - 23:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vam ukazem par fotiek s pripravy Axera 12,8M
Model je uz teraz urceny ako darcek pre jednu osobu
stadeto a mal by byt hotovy do 12.11.2007
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotiek viac mam ale neukazem vam ich teraz.
Dalej pre nektorych exotov nepyste mi na icq ani na maila ci vam ho neposlem vsak ik!
Ci bude model zverejneny rozhodne ten komu bude darovany ako darcek k narodeninam.
KONEC
Karosa je karosa a karosou zostane!!

www.vbus.webgarden.cz

Volajte ma Dárius.(PROSIM!!)
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 590
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 10:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dáriusi, na svý stránce jsi zmiňoval, že máš problém s tím přívěsným vozíkem. Můžeš říci jaký je zádrhel?
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 884
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 12:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dadorius: Promiň , ale to od tebe není hezké , že sem dáš fotky překrásného vozidla a potom sobecky řekneš , že je jenom pro jednu osobu. Jakej má význam to sem dávat , když to stejně nikomu nepošleš ? Doufám , že ten , co ho dostane jako rárek bude chápavý a zveřejní ho .
KAROSA LC 956 E : Máme tě rádi, zůstaň prosím dlouho...
PROSÍM, pusť mě.
Dadorius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 77
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 13:17:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dostane ho jedna osoba ale ci bude na stiahnute rozhodne uz on ! :-)
Ik:Problem je celkem dost velky ale uz sa na nom pracuje :-)
Karosa je karosa a karosou zostane!!

www.vbus.webgarden.cz

Volajte ma Dárius.(PROSIM!!)
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1632
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:13:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc: Neviem prečo by to malo byť sebecké, toto je fórum a on tu ukázal svoj výtvor. Nikde nie je napísané, že keď sem dá niekto screen vozidla tak ho musí poslať celej škôlke čo tu je, to ste si len vy urobili tie pravidlá.

Dadorius: Parádny model

(Příspěvek byl editován uživatelem peto5220.)
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Dadorius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 4-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

peto5220: Dakujem
Ik: Ide o nastavenie napravy na vozik a pak svetla a tak dal! Tetka je problem s blatnikama nemuzu je nejak napasovat ale na odstraneni problemu sa uz dela
Karosa je karosa a karosou zostane!!

www.vbus.webgarden.cz

Volajte ma Dárius.(PROSIM!!)
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 591
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 14:51:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak držím palce. A ten Axer, ať se povede.
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Hanzhonzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 226
Registrován: 1-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:12:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nikde sem ho teda nenašel, ten dvoudvéřák u mám dlouho, má nějakou divnou tu zadní velkou sesli :-) Sem scháněl ten 3 dvéřák, co jezdí na lince 100 v Praze:-)
mezi autobusy v Mariánských Lázních je mylně zařazen také jeden Sor B10,5 - POZOR: neplést si SOR a AUTOBUS !!!!
(vytrženo z diskuzního fóra na stránce: trolejbusy.unas.cz)
Internet má dneska každej magor, co má do díru, ale umět s ním opravdu pracovat, to už je moc těžký... (Petr_k)
Lc_736__c_954
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 887
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 16:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

peto: Tohle je můj názor a myslím si , že by bylo lepší , kdyby Dadorius napsal: podle obdarovatele se model zveřejní
A nebo: obdarovatel bohužel nesouhlasí s zveřejněním modelu a tak máte prostě smůlu TO BY BYLO SKORO LEPŠÍ TY SCREENY SEM NEDÁVAT VŮBEC
Ale já ten tvůj názor narozdíl od tebe přijímám a spolu s ostatními doufám , že se nakonec AXEReček zveřejní !
KAROSA LC 956 E : Máme tě rádi, zůstaň prosím dlouho...
PROSÍM, pusť mě.
Karosa_b731
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 2-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 17:07:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: když už nám nadáváš do školky, tak se aspoň nauč číst
... vkládat i tzv. „hodnotící” příspěvky (pěkné, povedlo se, děkuju, hezký, nádhera atp.).

Jinak mám dojem že si rusáci dělaj zálusk na 24Tr.
Nexion: můžeš do nějak dokázat?

a mám takovou otázku: co to má bejt za dárek ve formě virtuálního autobusu? To prostě nepobírám...
©Pety 2007
www.bus-mafia.wz.cz
modelování: "překvápko" Pety Ride 2 a Škoda 21Tr jsou momentálně pozastaveny
Mládeži do 18-ti let nenaléváme. Naše mládež je šikovná a naleje si sama.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1633
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 20:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lc: A to je tvoje fórum? Ešte raz píšem, že toto je fórum a on tu ukázal svoju prácu.

Ale vidím, že vy to asi nepochopíte

Karosa B731: Myslim, že ked to tu napíšem raz za pol roka tak by to nemalo vadit, na rozdiel od "skalných" čo to tu hádzali každých 5 minút.

OFF
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk

- - - > www.KEMHD.wbs.cz < - - -
stránka nielen o MHD ale aj železnici aktualizovaná denne
vo fotogalérii nájdete fotky MHD, SAD a železnice
papierove modely, SimTr
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 592
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:11:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také já přihazuji něco ze své kolekce. Tentokrát jde o karosu lc 737 v barvách veolia nitra (pozn. lc 737 v nitře buď jezdí a nevím o nich a nebo nejezdí a dělal jsem repaint na ten model zbytečně). Doufám, že se Vám bude líbit. odkaz

(Příspěvek byl editován uživatelem ikarus280and283.)
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Ondrah
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:13:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ona LC 737 ani neexistuje, takže eště aby tam jezdila...LC 736.1022
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 3-2007


Odesláno Středa, 24. října 2007 - 21:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Ondrah: no nic, co se dá dělat, repaint už prostě je.
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Eurobusák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 06:58:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

IK;LC737 alebo LC736.1022 to jedno v nitre jazdia.myslim ze 5je ich na primestskej linke.sak kukni www.mestskadoprava.net
My favourite bus is KAROSA LC730,LC750,LC930,950
KAROSA is not dead
ICQ:495-442-240

http://vbusdielna.wgz.cz my homepage
Robim GO autobusov Karosa radu 700 na radu 900
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 09:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Eurobusák: tam jsem koukal, byla tam jedna, ale tam bylo napsaný 735.xxxx a měla ty dveře, co má můj bus na stránce.
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Miko
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 158
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 10:57:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prinášam ďalšiu Karosu z edície špeciálne autobusy. Viac info a stiahnutie nájdete na mojej stránke virtualbus.wgz.cz
 
moja stránka: virtualbus.wgz.cz
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 11:06:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Miko:
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}
Bajuszati
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 14:05:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Miko:

Karosa hasiči bus

Typ: Karosa B731.04 atmos
ev. č. 2818
SPZ: AO 09-22
Dopravce: Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s.
Ondrah
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 18:28:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.citybus.cz/praha/autobusy_specialni/hasicsky_autobus/index.htm Zde i fotky, zasloužilo by si to ještě upravit více k realitě, ale jinak skvělý nápad
Ikarus280and283
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 3-2007


Odesláno Čtvrtek, 25. října 2007 - 19:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Ondrah: když klikneš na http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=2848 tak tam je hasičská a sanitní c 734.
Nejlepší vozy:
Ikarus 280.08 - pr 94:10 ; pr 94:11
Karosa b 741 - pra 24:91 (návrat do Přerova je stále možný)

www.busyvbus.7x.cz (admin) www.tomovastranka.wgz.cz (admin)}

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace