K-report
 

Cestování stopem! Zážitky, rady a pos... Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » Cestování stopem! Zážitky, rady a postřehy... « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 19:33:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Musím říci, že diskuze tohoto typu zde chybí, protože například já jezdím stopem minimálně jedenkrát denně. A to už 5 let! 8-)
Zítra vložím příspěvek o jednom "dědečkovi uchyláčkovi" který má rád kluky!!!
Jinak stopování v zimě z Ostravy do Opavy je mooc zoufalé! právě mně to čeká, protože jedu domů...
S některými lidmi se prostě vycházet NEDÁ!!!
Pvvs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1753
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 19:40:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno zacinam mit dojem ze se to tu tak trochu zvrhava. Nektery temata uz s MHD nebo VHD moc spolecnyho nemaji
S trpělivostí učitele zvláštní školy dojdeš nejdál .
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 18773
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 19:49:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Toto téma bude v dohledné době přesunuto, stejně jako SPZ a spol. Začíná tu v tom být zimní kolektivní sport...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1559
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 22:36:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že K-Report je dopravní server.

Jinak, co tak - až bude lepší počasí - uspořádat stopařskou soutěž? Např. kdo dříve dojede stopem z Chebu do Hodonína...?
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 618
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. ledna 2006 - 23:20:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: Nebo koho dřív okradou/ znásilní/ prodají za účelem provozování prostituce. :-))
Ve státě New York je ilegální střílet na králíky za jízdy tramvají.
... Zaplaťpámbů, že si u nás můžu sem tam vystřelit.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1563
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 11:03:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ztráty do 10 % jsou povoleny!
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4514
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 12:38:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

do toho nejdu. v chebu se stopuje pěkně debilně........
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1572
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 14:43:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neříkám, že to musí být zrovna z Chebu...
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 3-2005


Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 20:51:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stopovací soutěž začneme z Krnova na Jeseník! Doba stání cca 2-3 hodiny!!!
Pvvs: proč by se mělo něco zvrhávat? Pokud se ti to nelíbí, tak tady nechoď
k tomu dědkovi, kterého jsem slíbil.
Jel jsem jednoho krásného večera (22,30) z Ostravy do Opavy. Stopl jsem škodu octavii a v ní seděl onen pán. jeho první věta: Kam jedeté pané?" ještě nic nenaznačovala. po pěti minutách si pán dovolil plácnout mně po noze. To jsem si řekl, že je¨to nějaký ten "správný taťka". Omyl správný ehm úchyl. Rozhovor se točil okolo mé letní brigády na jižní moravě, což pánovi nedalo a znovu mně poplácal po noze a neodpusti si poznámku: "to sluníčko vás úplně zabije, pané!" spolu s pohlazením mé nohy. To už jsem byl nasraný, protože mi došlo, že je na chlapečky. když jsem téma stočil k fotbalu, tak aby ho neprovokovala má noha, tak mi řek že sleduje cyklistiku, že ti chlapci jezdí v úplých kalhotech...
Zkusil jsem tedy třetí pokus. Rodina. Ani ten však neodvrátil jeho pozornost od mé nohy. Řekl: mám už dospělé syn, ale žáden neměl taků nožičku jako vy, pané!"
baťoh na klíně taky nezabíral. Už jsem byl na vážkách, jestli ho mám praštit. Ale v Hrabyni? (Les a hnusné kopce) Nakonec jsem mluvil a on mi dal při mém mluvení pokoj. Nabídl se, že mně odveze až domů (cca 10km za Opavou) raději jsem vystoupil na kraji Opavy u Globusu s výmluvou, že jdu nakoupit. (ve 23,00 8-) No a tak jsem přežil úchyla.
Ale to ještě není konec! Stopl jsem ho ještě 2x...
To ale až zítra...
S některými lidmi se prostě vycházet NEDÁ!!!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1594
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 20. ledna 2006 - 22:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a tak jsem přežil úchyla.

Neřekl bych, že to byl úchyl. A i slovo "přežil" je tak trochu silné.
(Protože kdyby to bylo jinak, tak by to i jinak dopadlo.)
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 650
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 19:46:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp: no jo, Ty to zlehčuješ, ale víš jaké je to terno???
Fakt je to hnusné jet s někým takovým...
No a pokračování s dědečkem: Jel jsem si tak vesele z práce do Ostravy... Zastavovala mi OctaviaII. Paráda, v té době jsem s ní ještě nikdy nejel. Když se ozvala věta "Kam jedeté pané?" Málem mně jeblo!!!
Stejný scénář, akorát, že si mně nepamatoval (jak by taky mohl, vždyť on veze spooousty kluků)
Dobrý nápad, který jsem uvedl do praxe byl ten, že jsem nahrál příchozí hovor a požádal pána, aby mi zastavil v Nových Sedlicích, že musím do Kravař. Samozřejmě se nabídl, že mně odveze. s tím jsem nesouhlasil a řekl, že od tama mám odvoz!
No a co udělal on? Zajel na křižovatce doprava, kdesi se otočil a jel zpět do Opavy! Divné, že???
a do třetice všeho dobrého! Jel jsem po noční do OV, tam jsem cosi vyřídil a utahaný jak osel jsem jel asi v 11 dopoledne domů! Ejhle, děda mně ochotně vzal. Zase jsem si všiml pozdě! No ale nová taktika byla perfektní! mluvil jsem páté přes deváté, což mělo úspěch a ve Velké Polomi jsem vystupoval! Sice jsem čekal na autobus pár minut, ale furt lepší, než "Vaše nožička pané!!!"
Proto Pozor na stříbrnou OctaviiII! SPZ začíná 3T2!!!
Stále je o čem diskutovat!!!
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1603
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 11:46:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak holt příště stopovat jen s pásem cudnosti...
Uznávám, že to je krajně nepříjemné, ale to už je riziko podnikání. Ale i tam jsem si jistý, že naprostá většina podobných "tetek" se na víc, než na řeči, a případně dotyky, nikdy nezmůže.
Má se mlčet, když je s kým a o čem,
zná to každý...
Maugli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 26. ledna 2006 - 18:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano to máš pravdu, teda doufám. Protože bych nerad něco takového zažil.
Když jsem jednou jel přes noc (2-3hod) do Otrokovic, tak jsem taky stopl "tetu" ale v klidu jsme pokecali. Po cestě jsme zastavili v lese...



...a zakouřili jsme si - cigaretu (pro neznalé bíložlutá, mnohdy bílá tyčinka s obsahem nikotinu a milionů ostatních škodlivin)

Stále je o čem diskutovat!!!

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace