K-report
 

Archiv do 03.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Metro a spol. » Archiv do 03.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Adam_r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 688
Registrován: 10-2003


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 10:32:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistá osoba si chtěla koupit jízdenku u řidiče, ale ten řekl, že ne. Cestovala proto bez a přišli revizoři, po její odpovědi, že řidič nechtěl prodat, tak co měla dělat, nic moc neříkali, ale ona si raději na příští zastávce vystoupila, v samoobsluze si obstarala jízdenku a jela dalším spojem. Tam opět narazila na onoho revizora, který ale kontroloval pouze ji...;
Osobne bych v takoveto situaci nevystoupil. Projevil jsem totiz zajem si jizdenku obstarat, ale zamestnanec DP mi to znemoznil. Stejna situace je, kdyz ridici jizdenky dojdou. To si navic revizor muze jednoduchym dotazem overit.
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 13:05:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Adam_r:
Je mi líto, ale na základě smluvních přepravních podmínek jsi v takovém případě považován za cestujicího bez platné jízdenky.

viz. http://www.ropid.cz/cz/tarif.htm#X (poslední věta bodu 3.)

Můžeme se nám to nelíbit, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak vše, co se s tím dá dělat
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 970
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 16:53:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, ale slyšel jsem, že v ČB mají nařízení, či co, že nemá-li řidič drobné, či jízdenku, tak volá disp(í)ečerovi a ten buď upozorní přepravní kontrolory, nebo prostě se to nějak udělá a cestující v klidu může jet.
Prox: záleží na soli¨daritě, tady jako rev. bych taky nechal jet.
Makrelu neumeješ.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23708
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 16:58:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, tak tomu je.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 12. července 2006 - 08:15:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco k metru: Četli jste někdo včera v šípu článek "Stanice Depo Hostivař štve lidi"? Myslim že v tom článku se přesně projevuje to, co se dalo čekat. Zhoršení přestupů, nulová vybavenost stanice službami, pásmový provoz metra...lidi už prostě nadávaj.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3108
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 13:11:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem se dozvěděl, že pásmový provoz bude zrušen, nestihne se to prý do konce roku.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Prox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 3-2004
Odesláno Středa, 12. července 2006 - 20:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostravák:
A zdroj? pěkně prosím
Chlapci, to jste si spíš měli vyfotit toho bobra, co tu chcípnul minulý týden!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3116
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 12. července 2006 - 21:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdrojem je metroweb a přímo Tom.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Tom
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 488
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 10:31:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano Ropid si zažádal... DP připraví o pár souprav navíc, ty veme z těch céčkových, vybaví je LZA... a vyjedou, nicméně bude to až tak v příštím roce.
http://www.metroweb.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23737
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 11:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://metro.zarohem.cz/kyjev/
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2164
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 16:17:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tom: K čemu hned další soupravy? Nestačilo by pro začátek odstranit pásmový provoz přes den v sedle? Tedy tak, aby při pásmovém provozu interval v Hostivaři nepřesáhl 5 minut. Ani to se současným počtem souprav nejde?
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 10-2002
Odesláno Čtvrtek, 13. července 2006 - 18:11:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiří_t: Zřejmě si stížnosti na služby přečetla provozovatelka bufáče v depu a jala se toho podnikatelsky využít. Na přístřešky terminálu pověsila rukou psané cedule odkazující k budově A. Je to pověšeno přes zářivky a opravdu pěst na oko. Budu to muset vyfotit. Trojúhelník pro obchodní vybavenost mezi přístupovými cestami stále zeje prázdnotou stejně tak předprodej jízdenek.
Dnes mi někdo říkal, že další kritika v nějakých novinách se týkala absence stínu na terminálu. Je fakt že je to pod prosklenými přístřešky v těchto dnech peklo a cestující se stahují na do stínu na trávě u budovy A nebo u domku dispečera.
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 07:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drak: Tomu podnikatelskýmu využití majitelkou bufáče bych se vůbec nedivil. Svědčí o tom i to, že tam prodloužili otvírací dobu
Co se v tom trojúhelníku nakonec objeví jsem sám zvědavej, ale ten baráček vypadá už docela dokončeně. Tipnul bych si že tam bude relay, a dál netušim. Mimochodem, včera jsem koukal že u vchodu do stanice ještě pořád neni v provozu bankomat. Taky celkem nepříjemná věc.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 09:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem tu krásu vyfotil a je to zde http://www.metroweb.cz/diskuze/viewtopic.php?p=38921#38921
Prodloužila otevírací dobu? To jsem si nevšiml, ale je to možný. Pauzu 10-11 určitě ponechala. Vím že chtěla dělat vstup přímo zvenku aby lidi nemuseli chodit po schodech.
Baráček je dokončen, zřejmě vybírají nájemce. Spíš bych to viděl na fortunu nebo něco podobně užitečného.
Bankomat je věcí Spořky. Šťávu má od samého začátku, kabely pro lajnu tam jsou taky ze stavby, tak je problém na jejich straně. Jediný co vím, tak tam Telecom nějak laboroval s připojením, ale to se snad už vyřešilo. Nejbližší funkční a volně přístupný bankomat je na vrátnici depa.

(Příspěvek byl editován uživatelem drak.)
Jiří_t
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 12:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Drak: No, ruku do ohně bych za to nedal, ale máme v kanceláři vytištěnej jejich jídelní lístek, a tam píšou otevřeno do 17 hodin. Polední přestávka zůstává. A vchod přímo z venku by možná byl dobrej, ale tim pádem by musely zmizet dva největší stoly, a nebylo by si tam pomalu kde sednout...
Jo, fortuna se určitě strašně hodí.
Bankomat je na vrátnici, ale o něm asi málokdo z cestujících ví, ten je tu spíš pro zaměstnance. Jinak proč ten u stanice spořka zatim nespustila je mi záhadou.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 333
Registrován: 10-2002
Odesláno Pátek, 14. července 2006 - 18:02:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stejně se jí divím proč na tu hodinu zavírá. Když tam nebyla stanice, tak lidi z okolí stejně neměli kam jít jinam, tak přišli jindy. Teď jí za tu hodinu uchází tržba.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 335
Registrován: 10-2002
Odesláno Pondělí, 17. července 2006 - 07:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bankomat už asi jde. Možná se admin vrátil dovolený a přidal nový stroje do systému :o))
DjDD
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.220.224.115
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 21:18:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel vozem c. 3141 (jestli se dobre pamatuju) a docela jsem ziral - byl vybaven 6 LCD displayi (pro zpravy jako na projekcich ve stanicich) a 4 kamerami
nějaky zkusebni provoz?
Kolotomik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 23:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ještě ke stížnostem k depu hostivař: v naší městské části jsem dodnes nezaznamenal na depo hostivař jediný pozitivní ohlas, lidi (a že jich je požehnaně) si dokonce chodí stěžovat na úřad a do infocentra... lidem nejvíce vadí nedostatek laviček v terminálu, nedostatek stínu, chybějící prodejny - tisk, občerstvení, špatná dostupnost zastávky spojovací a libně v sedle...
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 348
Registrován: 10-2002
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 14:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokračování diskuze z tématu Tramvaje v Praze, kde se nakouslo zda by šlo v Praze provozovat šestivozové soupravy bez stavebních úprav nástupišť zastavováním čela a konce soupravy v tunelu a neotvíráním prvních a posledních dveří.
Nejprve rozměry vozů, kde jsem vycházel z 8171, protože u té mám k dispozici okótovaný výkres. U ostatních souprav to bude obdobné, spíš nepříznivější.
Délka šestivozové soupravy přes spřáhla je 115,236m. Vzdálenost mezi krajními dveřmi (včetně dveří) šestivozové soupravy - 111,216m, mezi druhými dveřmi - 102,626m, třetími dveřmi 93,406m.
Délky nástupišť na A jsou od 100 do 102m, jen na MSA a SR v 1.koleji je 107m. Tak to vypadá že by se muselo zastavovat spíš druhými dveřmi v tunelu.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1142
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 15:09:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nešel by použít ještě ten kousek za zábradlíčkama na obou koncích? Počítals s ním? Např. na Hradč. zúžit dozorčí budku?
Arj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 916
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 15:20:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kousek za zábradlíčkama na obou koncích

Pochybuji, že by to prošlo přes Drážní úřad (např. šířka tohoto "nástupiště" by asi nebyla předpisová ani pro tramvajový ostrůvek). Pak je taky otázka, zda by nebyli proti někteří "četníci", protože by tím vznikl nekontrolovatelný prostor (nebo si už na metru nikdo na tuto bezpečnostní otázku nehraje, bez ohledu na 9/11 a 7/7 ?).
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1144
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 15:26:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když se chce, projde všechno. "Soudruzi, našich 2,2 milionu voličů denně je v metru nespokojeno, dělejte s tím něco." A řešení je na světě.
Já si myslím, že řešíme délku odpovídající délce dveře+okno+dveře, abych to laicky popsal.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6826
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 15:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nebo si už na metru nikdo na tuto bezpečnostní otázku nehraje

Myslím, že nehraje. V pátek jsem v metru v úseku Florenc - IPP viděl nějakou naprosto nekontrolovatelnou smažku ženského původu, která se vozem metra a posléze stanicí IPP a jejím okolím pohybovala naprosto chaoticky, vrážela do lidí, různě se po nich sápala a pokřikovala na ně. Samozřejmě nikdo nezasáhl, pochybuju, že situaci vůbec někdo sledoval. Při představě, že by se nejednalo o relativně neškodnou smažku, ale o agresivního magora mě docela zamrazilo.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6827
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 15:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

našich 2,2 milionu voličů denně

Cože??
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mouser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 16:10:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šestivozové 81-71 jsou nereálné. Ale za předpokladu, že tu 81-71M nejsou jakožto "finální" řešení (pravda, všichni známe jednotku dočasnosti, ale budu naivně doufat, že tu nebudou věčně) by možná obstálo zařadit "ušití na míru" (tedy délku soupravy tak, aby krajní dveře čelních vozů zůstaly při stanicování v nejkratší stanici v tunelu, ale druhé směřovaly na nástupiště (s jistou rezervou, ne jako to vychází u 81-71)) do požadavků na nový typ soupravy pro A. Myslím si také, že zároveň vznést požadavek na průchodnost soupravy (mezi vozy) by nebylo na škodu, ale nebylo by to nutností. Ovšem poměrně významný zápor tohoto řešení vidím v nutnosti zastavovat ve stanicích na centimetry přesně. A také by se tím zkomplikovalo jinde nedávno zmíněné střídání strojvedoucích.
Akribius
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 568
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 16:53:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strojvedoucí tam nebudou věčně a zabzař. to zvládne zastavit snad velmi přesně.Proti průchozím soupravám ale snad bojovali hasiči.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1145
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 17:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB: počet přepravených cestujících, ne?
Mouser: na centimetry přesně se zastavuje na celém světě, tak proč by to nešlo v Praze. Jistě nové soupravy by byly řešením, já jsem to nadhodil jako otázku řešení se starými soupravami. te´d. ne za 10 let .-)
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 17:55:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mouser, Káem: na centimetry přesně se zastavuje i v Praze na Áčku a na Céčku.
Představa snadného řešení šestivozovky vysunutím 2x půl vozu do tunelu by ztroskotala v obratových stanicích, bo by se nevešla do obratu. Osobně ale nechápu, v čem by bylo takové řešení lepší než zvýšení počtu souprav o 20%, přičemž v intervalu je speciálně na Áčku docela slušná rezerva (t.č. nejkratší 150 s, propustnost 105 s).
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 350
Registrován: 10-2002
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 20:37:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na C je to spíš na desítky centimetrů +/- 0,5m :o))
Do obratu se mi vešla všude, ale na konec by se musela dát silně absorbční madrace jako v Rozpuštěný, vypuštěný :o))
Káemovo zadání jsem pochopil, že to chce teď hned, tak jsem bral co je zrovna po ruce. 8171, ke které mám výkres, 8171M a M1 se liší centimetry.
Stanice jsem počítal bez stavebních úprav, ale jak je libo. Nebudeme cestující vykládat přeci do tunelu, nástupiště ražených stanic prodloužíme v celé délce profilu boční lodě vyhozením boudy dozorčích a jiným vyústěním kabelových kanálů a vzduchotechniky (i když toto už bude znamenat velké úpravy). Stanoviště dozorčího se od IVB dělá jenom jedno a kromě MUA by snad nebyl problém ho zakomponovat do čelní stěny střední lodi. Tedy problém by to byl u stanic, kde se později plánuje druhý výstup, nevím jak by byla akceptovatelná volně stojící bouda ve střední lodi. Na MSA v 1.koleji nelze dělat nic, na 2.koleji lidi vyložit na rampu do technických. Za takové úpravy mě stejně příznivci architektury umlátí :o)))
U ražených stanic získám plnohodnotné nástupiště 104 - 108m. Nejvíc se dá vytěžit na ZE - 115m a to zůstane stavědlo (bouda dozorčího) tam kde je.
U hloubených stanic je nejhorší DE. Nevím zda by prošla šířka nástupiště na konci jen 1,3m, to by mohlo být dlouhé zhruba 115m, pokud by nyní srazily eskalátory, tak by to mohlo být o něco širší. SR v 2.koleji max. 107m a SK okolo 115m po vyrovnání výškové úrovně ramp. Tolik hrubý nástřel stavebních rozměrů.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6828
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 20:44:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

KM McB: počet přepravených cestujících, ne?

To jsem si myslel. Nepřipadá ti, že máš ve svém "výpočtu" někde chybu? Nebo chceš tvrdit, že skoro čtvrtina obyvatel téhle země pravidelně používá pražské Metro??
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6829
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 20:46:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě nové soupravy by byly řešením, já jsem to nadhodil jako otázku řešení se starými soupravami. te´d. ne za 10 let

A kde chceš vzít ten šestý (čtvrtý vložený) vůz? Zkrátit některé soupravy na čtyřvozové?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24460
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 20:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pravidelně jistě ne, ale aspoň jednou ročně asi jo. A jestli takový pojede Ačkem na letiště (anebo Bčkem, ono je to občas jedno...), tak to na něj možná platit bude.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1148
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 09:14:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej: Uvažoval jsem, co bude , až se možnosti intervalu vyčerpaj a v případě že se uvolněj starší vozy dodávkami nových. Prostě jak posunout kapacitu metra dál, protože si nemyslím že by se metru mělo odlehčovat tramavajemi (viz moje bitvy v sousední diskusi :-)))
Drak: kouzlo bylo právě v těch co nejmenších stavebních úpravách a nákladech. Myslím že pár desítek cm k druhým dveřím soupravy by se dalo dojít i po prostoru, který nebude mít úplně všechny znaky podle současných norem.
Ty obratový koleje jsou skutečně na JEDNU pětivozovou soupravu???
Ale jinak dík za to, že jste to rovnou neposlali do říše blbostí :-)
McB: zase ta moje jediná papírová ročenka z roku 2000 (furt je nejrychlejší :-))) Metro přepravilo v tom roce 423 mil. osob, to je 1,3 mil osob denně. teď to bude víc, OK, sekl jsem se o třičtvrtě milionu :-)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6838
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 09:33:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to je 1,3 mil osob denně.

Takže - podle mě většina lidí cestuje metrem vícekrát denně (do práce - z práce, do školy - ze školy apod). Takže děleno dvěma. Potom musíš odečíst cizince - nejsou našimi voliči. Potom podstatnou skupinu mládeže do 18 let - nejsou voliči a jezdí hodně metrem (nemají vlastní ). Z těch pár set tisíc ještě odečti ty, kteří tvůj problém v metru nemají - jako třeba opět já , protože jezdím pouze trasou C, která naštěstí celkem pobírá.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1154
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 09:47:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

McB: V podstatě v tom metru není živáčka :-))))
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6841
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 09:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Živáčka ano, ale ne voliče.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6842
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 10:01:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A teď jsem se na stránkách DP podíval do statistiky. DP vlastní:

čelní 81-717.1 150
vložený 81.714.1 227


Takže dvě šestivozové soupravy by se přeci jen daly sestavit .
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 684
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 12:33:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Káem: až se vyčerpá možnost intervalu, tak se postaví další trasa, čímž se zároveň některým cestujícím zlepší spojení a odlehčí stávajícím přestupním stanicím.
Krom toho by to prodloužení na šestivozovky vyžadovalo změnu polohy mnoha izolovaných styků a tím i změnu zabzař. U LZA by se změnily konfigurační soubory, ale u Matry bys musel ten koberec srolovat, poslat do Frankrajchu přeplést a znova rozbalit.
Eskalátory taky zrychlíš o 20%, aby stíhaly i stanice (nabízí se napájení podmořským kabelem z USA)...?

Drak: já vím, ale nechtěl jsem se vytahovat...
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1157
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 13:15:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hajnej: Znova, chtěl jsem zvýšení kapacity a co nejnižší náklady. Ale OK, to nebezpečí zatím nehrozí. Nová trasa se nepostaví, myslím že vše co se bude na metru dělat do roku 2030 je již jasně známo a dáno. Eskalátory tuším bejvaly rychlejší, asi o těch 20% než nám to EU zakázala, nepamatuješ? Matry se to asi netýká, tam ta nová trasa možná bude, pravda... Ale to by fakt jeden vůz měl vliv na izolovaný styky?
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 13:54:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale to by fakt jeden vůz měl vliv na izolovaný styky?
Si představěj, jak stojí 6vozový flák přes současný styky: půlkou prvního vozu čumí do tuleně před sebe, čili už stojí v dalším KO (který tedy musí být v patřičné době už volný, ne že se u peronu během přesýpání substrátstva čeká na jeho uvolnění, jo a taky stojí mimo krátkou smyčku LZA, takže mu nemá kdo povolit dvéře...) a půlkou zadního vozu trčí zas do posledního KO před stanicí, kterýžto je tedy obsazený a omezuje jízdu fláku následujícího.
Pokud se vám to zdá zanedbatelné, tak vězte, že pomalé uvolňování posledního KO před stanicí činí při jízdě na krátký interval problémy už dnes, a to se ten KO nakonec přeci jen uvolní (ale za cenu omezení vlaku následujícího). 6-vozovka ho uvolní až po svém odjezdu ze stanice.
Závěr: překopání KO je podmínkou nutnou (avšak nikoliv postačující :-) pro nasazení 6-vozovek.

A to jsem ještě nepohovořil o problémech 6. vozu v současných soupravách :-)
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6845
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 14:55:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Znova, chtěl jsem zvýšení kapacity a co nejnižší náklady.

A znova - kde ten šestý vůz chceš vzít?
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 352
Registrován: 10-2002
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 20:49:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já to beru jako udržování kondice. Furt ve střehu.
Ty první délky nástupišť byly právě bez stavebních úprav, zrušením dozorčích budek (mnohdy neobsazených) by se získalo 2-4m. Bourání dál by bylo dražší a už by se tím mnohde moc nezískalo, tedy v poměru k vynaloženým prostředkům.
V Lisabonu prodlužují stanice jedné trasy, ale mají výhodu, že jsou stanice hloubené pod ulicemi, takže "stačí" vyhrabat jámu, kus k původní stanici přilepit a udělat nový vestibul.
Kolejáče jsem chtěl taky okouknout, ale kolegové to mají zmáknuto lépe.
Sice je to oproti jiným úpravám nepodstatná maličkost, ale jak psal Káem o monitorech, než je přesouvat do tunelu, tak bych obraz i s mezidobím, případně hodinami, poslal fírovi do kabiny před příjezdem do stanice a po celou dobu než souprava opustí stanici. Kdysi dokonce někdo něco takového nabízel, ale fírové neprojevili zájem, že je lepší do stanice nevidět víc, než je zdrávo.
Flexo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 422
Registrován: 7-2005


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 08:19:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi dokonce někdo něco takového nabízel, ale fírové neprojevili zájem, že je lepší do stanice nevidět víc, než je zdrávo.

No jo, tak když to odmítli fírové, tak to rozhodně muselo být špatné.
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 10-2002
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 18:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš to nemělo moc význam a myslím že to bylo jako součást nějaké nabídky a nesouviselo to s tím, co se poptávalo.
Cvičně jsem ty staniční kolejáče na A spočítal. Šestivozová souprava má mezi krajními nápravami necelých 113m a všechny kolejáče byly delší, i když některé jen o málo. Pokud jsem neudělal chybu, tak by sousední nemusely být obsazené. Možná by do nich ani nepřečuhovala. Jejich symetrii vůči středu stanice jsem už neověřoval. Horší by to bylo s viditelností návěstidel.
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6867
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 21:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Šestivozová souprava má mezi krajními nápravami necelých 113m a všechny kolejáče byly delší,

No jo, ale pořád jsem se tu nedověděl, kde se ten šestý vůz typu vložený (reko-) mytyščin vezme. Asi je to tak nepodstatný problém, který ani nemá smysl řešit.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Bobek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 21:57:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mcb: No přece ho vyrobí v Parsu
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 22:54:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sestivozove soupravy ? V soucasnosti, kdy jsou i na Cecku ve spicce ctyrminutovy intervaly ? Koukam ze tady radi tezka okurkova sezona, kohopak tahle blbost napadla ?
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6869
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 23:02:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V soucasnosti, kdy jsou i na Cecku ve spicce ctyrminutovy intervaly ?

To není pravda. DP-P udává 2 - 3 minuty, které můžu z vlastní každodenní zkušenosti potvrdit. Jezdím denně IPP - Florenc.

Ale jinak to blbost je, hlavně netuším, kde by se ty šesté vozy vzaly.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5203
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 06:52:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pars je překope z T3
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Drak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 358
Registrován: 10-2002
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 07:57:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napadlo to Káema, tak asi ví kde je vzít a nekrást a asi má vyřešeno jak je zapojit do soupravy aby to jezdilo.
Mmm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 637
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 08:53:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Novinky.cz-Metro na trase C ve čtvrtek po spuštění provozu před pátou hodinou ráno nejezdilo. Mezi stanicemi Florenc a Pražského povstání zůstal na kolejích stát služební vlak a blokoval jedoucí vozy.

3.8. 2006 08:11
PRAHA - Doprava byla podle mluvčího Drážní inspekce Jana Kučery zablokovaná od 4:42 do 5:17, tedy asi půl hodiny. Místo metra v postiženém úseku jezdily autobusy. Vlak na kolejích zůstal zřejmě stát od noci. "Zablokovalo se tím 35 souprav," sdělil Novinkám Kučera.

V tuto dobu jezdí metrem minimum lidí, ranní špička nastává až kolem sedmé hodiny.
Mourekk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 08:59:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je to za blábol novinové hyeny, co se stalo doopravdy??
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6873
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 08:59:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K šestým vozům:

Třeba se v nějakém archivu dochovaly "techničáky" k Jéčéskám, a tak bude moct Pars vyrobit jejich "rekonstrukce". Vylehčené skříně dodá Krnov pod obchodním názvem VarCBEčs.
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 09:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vida že se řešení kde vzít šesté vozy našlo :-))) A ty techničáky se určitě najdou u šotoušů-sběratelů. Taky bysme jich mohli pár levně koupit z Maďarska. Když může T2 jezdit jako Housenka v Plzni... :-))) Zatím můžeme opatrně posunovat ta vrátka a obrazovky na koncích nástupišť aby bylo připraveno, až...
OK,děkuju tedy za postřehy, skončeme to tak, že situace zatím není kritická, v intervalech jsou rezervy a tím i v kapacitě. Potřeboval jsem to spíš pro tramvajovou diskusi ;-)
Demon3
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 14:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To není pravda. DP-P udává 2 - 3 minuty, které můžu z vlastní každodenní zkušenosti potvrdit. Jezdím denně IPP - Florenc.

Vcera pred patou odpoledne z IPP smer Holesovice neco malo pres 4 minuty, radne narvany. To je tusim jeste stale spicka a zadna mimoradnost hlasena nebyla.
Káem
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1174
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 14:58:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak by se hodil šestej vůz!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 6881
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 15:07:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak by se hodil šestej vůz!

K M1? Ten by se možná ještě dovyrobit dal...
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 15:18:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak by se hodily 2 minuty :-)))))
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2352
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 15:24:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vcera pred patou odpoledne z IPP smer Holesovice neco malo pres 4 minuty, radne narvany.

A nebyla to nějaká mimořádnost?
Za poslední měsíc se mi dvakrát stalo, že strojedoucímu se ani na x-tý pokus nepodařilo řádně zavřít dveře, tak jsme museli vystoupit a čekat na další vlak.
A navíc, jsou prázdniny a tedy je prázdninový provoz.
bkp na K-Reportu již 3 roky .. .. :: 2. 8. 2003 - 2. 8. 2006 :: .. ..
"Slova jsou jen zrnka v poušti rozfoukaná větrem nočních bouří,..."

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace