K-report
 

Archiv do 27.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Velké malé trolejbusy » Archiv do 27.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Msl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 10:59:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S dovolením bych zde taky něco vywebil, trolejbus to sice není, tak snad prominete za to, že vám sem s tím lezu. Určitě poznáte, o co se jedná.

Budoucí skelet zadní nástavby:
 
 

Část vznikajícího rámu:
 

Zadní kostka s koncovými světly:
 
 
(zatím jenom zkušební zapojení, na světlech ještě chybí těsnící guma a šrouby, krom toho parabola uvnitř má špatný tvar - svítí to dost blbě)
Takže, jestli se za X let podaří vše dotáhnout do zdárného konce, mělo by být o případný odtah modelů 22/21 Tr postaráno (záleží, jak budou poruchové měniče a tyristory ).
Otto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 236
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 12:09:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k těm modelům - ty funkčí jsou od pana Ivana Staňka z Jinců u Příbrami - má tam tuším i zahradní dráhu...
oTTo --->>> www.vmodels.wz.cz
ICQ 307 - 171 - 831
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1432
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 13:23:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Buggy:
Tak jsem to vyfotil, čili přikládám nějaké orientační fotky a stručnější popis:
Kolejiště HO s tématem zapadlé špatně udržované jednokolejné vedlejší trati a tématem meziměstského trolejbusového provozu. K dispozici tři moduly - hlavní, přilehlý rohový a zatím nenavazující koncový - hlavní a přilehlý modul rozpracovány do relativně polohotového stavu, koncový modul pouze skelet s náznakem budoucího řešení. Tématem hlavního modulu je železniční stanice maloměstského charakteru - dvě dopravní koleje, jedna průjezdná odstavná, jedna kusá k rampě a jedna kusá "vraková" s vlečkovou odbočkou na další budoucí modul. Přidružené téma je vozovna trolejbusů zabírající cca polovinu modulu a část trolejbusové tratě s manipulační odbočkou opět na další modul. Vozovna má jednu stopu průjezdnou, dvě odstavné a dvě dílenské procházející halou. Část tématu modulu tvoří i dávno zrušená úzkokolejná drážka z rampy směrem přes silnici, kde je narušena zástavbou. Elektroinstalece modulu viz foto, tedy žádná, nádraží nemá hotové vyhýbky, pouze dvě a to vlastní výroby, bez přestavníků. Dá se říct, že ze všeho, kam má výst proud, vedou dráty pod modul a tam plandají. Baráčky (dva při silnici, hala vozovny, staniční budova + dvě hradla) jsou svítící. Navazující rohový modul má za téma jednokolejnou trať zpustlého typu, vedoucí přes krátký mostek dále kolem zrušeného povrchového lomu. Na úpatí lomu je zrušená odvážková kolej, vedoucí odnikud nikam, která (to ale není hotovo) je přemostěna tratí, jež dále ústí do tunelu a pryč z modulu - plánována skrytá smyčka na dalším modulu. Na tomto modulu není trolejbusová trať. Koncový modul je pouze započaté torzo s tématem konečné trolejbusové smyčky přilehlé k železniční trati na náspu.
Materiál - dřevěné kostry modulů, na tom sololit, moduly bez noh. Krajina je tvořena lepenkovými žebry (viz foto nehotových částí), dále systémem zmuchlaný papír, přes to potažený balící papír a na tom krajina, z velké části vytvořená pomocí skutečných šutrů, skutečného posypu apod. Baráčky a různé doplňky papír, dřevo. Koleje jsou Roco "flexi", zbytek made in doma, cena je tedy prakticky pouze v kolejích a odhadl bych ji na méně než 2000 korun + všimné = cena celého kolejiště 2000,- víc za to nechci. Vztah k tomuto nehotovému a již napůl nefunkčnímu trolejbusokolejišti nemám již takřka žádný, až to půjde z domu, brečet opravdu nebudu. Jak jsem psal, tady to akorát bude brzo zavazet a lapat prach. Vagónky a lokomotivu se nejspíš rozhodnu prodat později, různě vytuněná a patinovaná autíčka také, otázka je, jakou to všechno má hodnotu. Dost keců - foto:

 
 
 

 
 
 

 
 
 

 
 
 
Bára!
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 300
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 15:59:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: ok počkám
Verusha. safra to se mi to líbí. kdybi náhodou buggy couvnul ....
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Tomula
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 16:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Msl: nechávám se podat. Co to tedy je, když to není trolejbus?
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 207
Registrován: 10-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 16:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Msl: Nebude to Liazka?
B952E = the best of KAROSA
Otto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 19:02:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já bych řek že to vypadá na brněnskej tahač LIAZ...
oTTo --->>> www.vmodels.wz.cz
ICQ 307 - 171 - 831
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 4-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 19:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máňa?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1936
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 20:48:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No konečně někdo dělá něco normálního

K těm škodováckejm modelům - 14Tr, 15Tr i obě devítky (prototyp a dvoudveřovej lázeňák) jsou původní předváděcí modely ze škodiffky. 14Tr (taková trochu divná nulka - má kulatý vokna a utopený rovný dveře) a 15Tr (prototyp) jsou nefunkční vitríňáky (imho. v můseu maj takovejchhle modelů víc, všelijaký lokomotivy, astru, nejnovější je "nerezový metro"), devítky by měly být funkční, napájení trolejema a řízení elektromagnetem (když byly půjčený v ML v roce 2002, prej si s tim hračičkové na elektrodílně hráli, s jakým výsledkem mi bohužel neni známo). Měřítko těchhle modelů nevim. Autora bych hledal v truhlárně, ale tak ale před 25 rokama.
Ty ve vitríně (Francisco, trejsina a elektroangora) jsou podstatně novější a jenom pojízdný (+ svítí), jejich měřítko je buď 1:43 nebo 1:32, to si teď nevybavuju. Jejich řízení je přes "dráty" - od bidel vede dopředu tykadlo, který vozidlo řídí podle toho, kam vede óbrlajtung. Jejich autorem je opravdu pan Staněk.

A tenhle pán z Příbrami je taky autorem tétéčkovýho kolejiště představujícího zimní Mariánky (a prej má doma taky funkční trolejbusy, samozřejmě taky v TT), to jenom aby v tom byl ještě větší maglajs...
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Otto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 238
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 21:52:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak stim souhlasim až na to že ty funkční vozy jsouz v 1:22 - prostě zahradňáky...
oTTo --->>> www.vmodels.wz.cz
ICQ 307 - 171 - 831
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 22:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Msl:vypadá to zajímevje ,předpokládám že je to v mněřítku 1:6 . Bude to mít spalovací motor?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1433
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 23:21:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

(dotazy na kolegu Msl kdyžtak zodpovím já z jeho pověření, neb nemá stabilní přístup na net)
Je to (bude) skutečně model brněnské odtahové LIAZky e.č. 5273 "Máňa". Model bude 1:6 a zatím to vypadá velice slibně, byť je to v začátku. Zda to bude na spalovací motor, je zatím pouze uvažováno, v ideálním případě ano. Co jsem viděl, kolega Msl má skutečnou Máňu díky jejímu driverovi Honzovi oměřenou a ofocenou snad do posledního sváru a ještě to sichroval oměřením vraku Liazky v řečkovickém areálu, na kterou jsem mu dal tip.
Já kvituji, že tento model vznikne, protože to vlastně s MHD trochu souvislost má, ale přitom to není trolejbus. Zase aby těch trolejbusů nebylo moc . No a navíc se to určitě bude hodit, přecijen, stavím 22Tr a vzniká i ta 21Tr... To už od názvu prostě určitě nebude bez poruch...
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 23:28:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Neboj trolejbusů nikdy nebude víc než pár.A co jinak jak jde stavba?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1436
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 00:07:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No teď jsem doslova zkurvil asi týdenní práci - středovej rám kloubu. Dělám ho znovu. Člověk lpí na milimetrech a najednou mu utečou centimetry.
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 18:35:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: No to je průser,to dobře znám .Nejhorší je když něco děláš a nebaví tě to a ty to chceš mít co nejrychlejc z krku a zkurvíš to .To je nazabití.máš nějaký nuvý foto ?
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 237
Registrován: 10-2005
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 19:13:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David Pecina: je to tvoje
Verusha: je to fakt pěkné ale není to ono na Tr není co provozovat

nevim no uvidí se ale jestli to chce David P. tak má přednost

hledám nějaké levné železniční kolejiště
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1437
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 21:16:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buggy - v pořádku, já to nikomu nenutím. Proto na to radši upozorňuju, že je to spíš pro nějakého nadšence, který by si s tím pohrál. V případě, že to nebude chtít ani David, pro kterého bude tuším dost svazující prostor, bude trolejbusokolejiště nabídnuto asi v inzerátech.
14TrM - foto nemám žádné. Ono není co fotit, leda až bude ten kloub celej.
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 11-2006


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 21:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:výš něco o 21TrACI?
Fox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 00:37:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 14trm. Na 21TrACi pracuji, odhaduji, že mám hotovo přibližně 90 procent celého skeletu (foto později).
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 301
Registrován: 11-2003
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 18:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no já jsem ve věci Trolejbusiště mimo. takže do inzerátů s tím
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
bub
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.79.22.77
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 19:25:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha . mel bych zajem o to moduliste
tel 777 282 048
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1459
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 18:13:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Furt žadoníte o fotky, tak se tedy opět podíváme, co nového ve fabrice
 

Vyrobili jsme se zatnutými zuby středový rám kloubu a na základě toho po dlouhé době alespoň provizorně opět spojili vůz v jeden celek. Musím se přiznat, že na zemi, spojeno dohromady a ještě jsem tam schválně dal kus tyčky, jakože sběrač, mě samotného zaskočila mohutnost vozu a asi půl hodiny jsem se tím kochal, cože sem to zase teda vyrobil. Fotky nejsou nic moc, spíš jsou přímo kvality nulové, ale aspoň tak:

 
 
 

 
 
 

Na poslední fotce jste správně identifikovali kus měchu kloubu. Zatím mi úspěšně uniká, jak ho spojím se článkama vozu, ale "vono to už nějak dopadne". Doufejme.
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 48
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 16:57:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha : teda to je NÁŘEZ .Nic lepšího už v tomto týdnu neuvidim ,pokud nepošleš další foto . Jak maj uchycenou tu harmoniku pravý trolejbusy ?? Jestli můžeš přidělat ten měch stejně jako u 22Tr tak neni co řešit.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 10-2005


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 17:10:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: je toto možný...
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 202
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 17:56:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: jenom zasnu moooc naadherne bravurni
Hanissov
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 1-2006


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 19:44:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: ty jsi normálně psychopat v dobrém slova smyslu! Já bych na to nervy neměl Ale máš to moc krásné, finální výsledek bude stát za tu námahu!!
Šalina FOREVER!!
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 614
Registrován: 7-2003


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 07:04:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě teda úplně fascinuje, kde se v tobě bere ta urputná snaha dotáhnout všechno až do absolutního detailu.Já bych s tím už dávno...
Btw. potkal jsem jednoho pána v tvém oblíbeném Tr-stroji, už jsem myslel, že k trolejbusu někdo další bastlí aji Fábku dispečinku (sic v jiné barvě :-)
 
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1470
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 14:29:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji děkuji děkuji ..... za kladné ohlasy.

Tomaseq - to je neuvěřitelný, co všechno lidi transportujou. Ještě že si sebou nevezl motor, radlici do buldozeru nebo nějaké jiné náhradní dily.

14TrM - skutečné vozy mají ten měch téměř bez vyjímky řešen tak, že celý je kolem dokola a pod vozem je spojen pomocí řemínků. Na karoserii je vždy přidělán hliníkový žlábek, takové korýtko, do kterého okraj měchu zapadá. Jelikož okraj měchu má po obvodu všité ocelové lano, je toto lano stáhnuto kolem celého obvodu kastle do toho žlábku a pod vozem napnuto pomocí šroubovice. Konkrétně na 22Tr už se nám třikrát stalo, že ocelové lano buď uhnilo, nebo se roztrhlo, nebo bylo poničeno o silnici, takže měch na kastli jednoduše nedržel a z kloubu se dala vystrčit ruka ven.
Tramvaje, pokud vím, mají měch uchycený ke kastli různými jinými způsoby, většinou nějak montovaný jako třeba na KT8.
Jelikož u mě není měch kolem dokola, ale pouze nahoře a po stranách, nemohu toto techniku s lanem použít, takže jsem to nakonec ke kastli a středovému rámu přiletoval a zatěsnil silikonem. A drží to. Zatím teda.
Bára!
Otto
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 240
Registrován: 6-2004


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 15:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Verusha: no sem zvědavej, kam si dáš trolejiště k tomuto trolejbusu...
oTTo --->>> www.vmodels.wz.cz
ICQ 307 - 171 - 831
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 15:51:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: jsem zvědavej jak se dostaneš ke kloubu v případě poruchy ,kdyš si zaletoval měch
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1474
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 21:20:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na to fígl a to ten, že celej trolejbus je rozpojitelnej. kromě toho jsi to možná pochopil špatně, kloub na modelu je zespoda nezaměchovaný a je tam volný přístup.

Otto - trolejiště bude asi takové, jako bylo k 15TrM - žádné. Jezdit se s tím bude po venku, ale už ne v takových relacích, kdy 15TrM nalítala 550 km... vedení nevylučuji, ale pouze nějaký kus řekněme deseti metrů délky, instalovatelný při různých předváděčkách.
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 50
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 22:01:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:pokud se nemílim tak si psal :takže jsem to nakonec ke kastli a středovému rámu přiletoval a zatěsnil silikonem. A ted píšeš že je rospojitelnej ,tak už sem s toho jelen.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1476
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 22:39:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ano, ale vůči přednímu článku není měch spojený, protože bude spojený se skrytou konzolou a ta teprve bude spojitelná/rozpojitelná s předním článkem. Až to bude hotovson, tak to uvidíš z fotek, takhle se to blbě vysvětluje.

Univerzální rada je -> nedělat kloubák!
Bára!
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 22:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že to říkáš ty, po dvou kloubácích :D
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 14:00:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:bude vánoční foto 22TrACE?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1493
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 22:03:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude, ale jenom jedno, jinak bych fotil víc než pracoval. Od posledních fotek se nic viditelného nezměnilo. Takže jenom taková "parkovací fotka".

 
Bára!
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3942
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 22:03:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle jste už viděli?
http://www.youtube.com/watch?v=wIMX6FP7Tmo&mode=related&search=
Mají tam i modely 8Tr, 9Tr, 14Tr a 15Tr. Jdou i vidět.
http://www.youtube.com/watch?v=5fXhVnF4A-o&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=DvpmnImsRAk&mode=related&search=
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak...
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 22:35:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak je tam vychytaný to, že to pokaždý sleduje úplně tu samou trasu ?? Magnety ? Koukám, že to nemá kolejničky, takže bateriový provoz ?
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1497
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 22:41:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Žádná novinka, způsob faller car systemu. Vozítka na baterie, na řiditelné přední nápravě je jako vodítko magnet a pod silnicí zabudován ocelový drát. Tedy, zjednodušeně řečeno.
Bára!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1945
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 00:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ani netřeba zjednodušovat, nic víc v tom fakt neni.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Msl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 16:50:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Pěkné foto, s tím kloubem už to vypadá dost dobře. Ani se mě sem už nechce dávat fotky toho mýho bastlu, ještě bych si tady s tím udělal ostudu.
Nedávno tady byly fotky modelů trolejbusů v H0, tak pro srovnání jsem taky našel nějaké fotky. Tohle se dá postavit ze stavebnice od SDVčka:
 
 
A nedodělaná dvaadvacítka:
 

Frank: Jak pokračuje stavba, nebylo by nějaké foto? A myslím, že Mauricio se tady zmiňoval, že taky něco staví?
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 17:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stavebnice SDV jsou naprosté hrůzy, hlavně tvary vozidel, jsou to prostě paskvily.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Msl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 2-2006
Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 17:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To sice jsou, ale co se dá dělat, když to nikdo jiný nedělá. Nebo jít vlastní cestou a postavit si to sám, jako třeba Verusha.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 17:30:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PES - no já tu 21Tr stavěl
pominu-li nepřesné barvy (DP Brno) a tabla ve střeše (ála 21Ab), tak to jde. Pokud to ale nezačneš skládat - předek a zadek k bokůlm totálně nepasuje, střeca na tom taky není nejlíp. Nevím, zda sem měl jen špatný kus, třeba s takovou LC936E problémy nebyly.
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 17:55:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pes : furt je to lepší než co si poslal nedávno ty .
jen tak pro osvěžení pamněti:
 
 
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1423
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 22:19:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víš, fotil jsem to na makro, takže některý detaily vypadají mnohem hůř, než ve skutečnosti... Navíc trolejbus už vypadá o něco jinak, asi nejpalčivější dodělávkou jsou háky na stahováky, co jsem dodělal... Navíc moje 601 má dobrý tvary a tak, narozdíl od SVD
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 23:01:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a co ta střešní nástavba a háky...
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 24. prosince 2006 - 23:52:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty to nevidíš, ale ty nástavby jsou tvarovaný dobře, možná jen nahoře víc zaoblený... Taky ta nástavba není tak volezlá, jako na tý fotce... A háky jak vystřihnutý z 15 Tr půjdou do pryč a dám tam celou tu konstrikci a hranatý háky... Jen je to docela náročný a přestává mně bavit každej den jít spát zapatlanej od vteřinovýho lepidla, jež je u 601 mým věrným pomocníkem.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1502
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 01:07:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak se na to vyprdni a začni to dělat minimálně v 1:13, a uvidíš, že nakonec je to jednodušší než se patlat s tímhle nedomrdlým modelem.
Bára!
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1425
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 01:17:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výbornej nápad, ale já do radši "domrdlám" , než abych postavil mnohem horší zrůdu.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 11-2006


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 12:52:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pes :to chceš říct že my co dělame v mněřítku 1:13 děláme zrůdy
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 4-2005


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 13:10:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zato my, co děláme papírově v 1:87, 1:24, 1:32 nebo 1:100 jsme za vodou :D
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 624
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 13:18:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14trm: PES chcel povedať že on by spravil zrůdu
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Fórum o MHD ---> http://www.mhdforum.ic.cz/ !!!
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 13:52:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já někdy vídám větší hrůzy v měřítku 1:1
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1429
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 25. prosince 2006 - 15:23:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peťo díky za vysvětlení, tak jsem to myslel...

Jinak můžu vám říct, že jse viděl i stavebnici od SDV i 21 Tr od toho brňáka, co mi dělal 601 a vydal jsem se dražší cestou, ale taky cestou menšího zla a koupil si to od toho brňáka.. Ony fotky klamou, ale kdybyste srovnání viděli na vlastní oči, myslím,že většina byste se rozhodli stejně. Do SDVčka bych nešel.
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Fox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:30:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to kdysi začalo
 
 
pokračovalo
 
pokračuje
 
 
 
a tady to bude končit http://www.plbrno.cz/navstevni.htm
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 11-2006


Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 00:59:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fox: v jakym je to mněřítku to 1. a ta vyhybka je funkční?
Fox
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 26. prosince 2006 - 23:54:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To 14trm. Je to v měřítku 1:28. V době, kdy jsem to stavěl šlo hlavně o funkční trolejové vedení, o model ani moc ne, podle toho to taky vypadá. Ten poloangličan je plně funkční, ale nedokončený. Měl jsem i další armatury.
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 00:48:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fox:ta fotka 21TrACI to je těch hotovejch 90% co si psal minule nebo to je jiná fotka?
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 27. prosince 2006 - 01:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dlouho jsem nic neposlal .Tak ,tu je pár fotek :
 
 
 
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace