K-report
 

Archiv do 14.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Modely a modelářství » Velké malé trolejbusy » Archiv do 14.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1411
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 18:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Uznávám, tyto modely nejsou zrovna nejkvalitnější, ale když to člověk dostane od nešotoušů jako dárek, musí si toho vážit ještě víc. :-)
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 19:06:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peter_k: Ano daju sa postaviť modely z papieru aj ty maš pekne modely 1:87 ale ja som myslel plastové a až taky modelár niesom.
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5815
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 19:12:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi tak. To ještě nikoho v mém okolí nenapadlo, nadělit mi takovýhle modýlek , mám akorát Citaro z DP Chotěbuz a to mi dal přímo tamní Herr Direktor.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1923
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 22:56:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ - nevytahuj se .

Ver - právě že jsem se ještě nevložil (21Trky mi pod voknama nevržou, nebyl proto důvod je vyrábět), nicméně již několik významnejch osob projevilo zájem... takže tímto prohlašuji, že tímto můžete výrobu modelů vozů typu Škoda 21Tr, Škoda 9Tr, Karosa Š 11, Karosa B831 a SOR B10,5 za potvrzenou. Plody mý kapitalistický práce budu ukazovat v příslušný diskuzní komůrce.

Peťo - plastový? zbytečnej luxus... mám doma rozdělanou (už dlouho) KT4D v 1:120 (TTm - metrovka), kde jsou hlavníma materiálama napouštěnej papír a průhledná fólie... nehlědě na již legendární modýlek pardubického dřeváka neboli krakena, zhotoveného touž technikou a experimentálně též lokomotivu řady U v TTe (i když tam je rám z kuprexu). Záleží na nejen schopnostech a možnostech, ale i chuti a vůli.
Všeci budete zemegulu rypákom ryť ako červená myš! (mjr. Haluška, zvaný Terazky
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1403
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 06. prosince 2006 - 23:28:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...vždycky je totiž možnost vydrápat si příslušnou miniaturu vlastníma rukama...

Ano, například takovýto atyp r.v. 1998, nazvěme to třeba 22TrFŇ:

 
 
 

Mé čistě papírové modely reprezentuje Oltcit 1:87 na poslední fotce
Bára!
Filip_daněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 07:02:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru: Ten 22TrFN vypada mooc pekne
Wizardken
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 9-2003
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 11:20:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Petr_k: TTe ? Nebyl by na tebe, prosim, email ?
Honza
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 18:57:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

verusha:Ty seš stejně trolejbusovej BŮH .V jakym to máš mněřítku tu 22tr . Co děláš ted na 22TrACE
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1404
Registrován: 5-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 22:24:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď? Měch kloubu a háky na sběrače.
Děkuji za pochvalu, zase si to ale moc neidealizujte, ještě pořád je a vždy bude na modelech co zlepšovat.
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 11-2006


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 23:33:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:tak na to vem jed.Z čeho vůbec děláš tu harmoniku?A opravdu se tomu řiká měch?A ty háky deláš podle předlohy (22TrAC)nebo v lepšim případě máš nějakej svůj výmysl.
Eda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 193
Registrován: 10-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 00:18:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je něco co na 22TrAC nemá Verusha podle předlohy?

Verusha: už se těším na další report ze závodu Škoda Brno
BMHD s novou adresou www.bmhd.cz
Janatak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 248
Registrován: 9-2004


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 14:34:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

14trm: není, je to člověk, já ho viděl
...nejrychlejším dopravním prostředkem ve městě je beztak bicykl...,
...a automobily do centra města a jeho těsné blízkosti SKUTEČNĚ nepatří!
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 15:24:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Janatak: To je fakt, viděl jsem ho taky a takhle si boha bez urážky nepředstavuju. Ale modely dělá božské, to ano, dokonce mám někdy pocit, že mu ten Bůh napovídá :-) A to sám pro jistotu nevěřím ani v ateismus.
Ale vážně: Verusho, myslíš, že modely jako je ten tvůj (ať už 1:6 či na kolejišti) bude někdo někdy vyrábět? V nejbližších desetiletích asi těžko, proto nám nezručným nemodelářům nezbývá než si kupovat ty zmetky. :-(
Nepořádkem ve stanici to začíná, srážkou vlaků to končí !
D O P R A V N Í P O D N I K
města Ústí nad Labem a.s.

_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1406
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 16:21:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Člověk tu chvíli není a už je skoro svatořečen . No helejte se, žádný takový komplimenty neberu, jsem prostě akorát zapálenej trolejbusomodelář, kterýmu jde něco líp a něco hůř, a to je všechno. Ale popořadě:
14TrM - "harmonika", oficiálně opravdu "měch kloubu", je hrůza na výrobu. 15TrASY to měla z gumy, konkrétně z cykloduše, která byla posecvakaná dohromady kancelářskýma sponama a zvenku dos amatérsky oplechovaná ocelovým porůznu ohýbaným plechem. Bylo to dost odfušované a zjednodušené, patrné je to hlavně při pohledu na fotky měchu kloubu, kde má být "varhánků" v každé půlce měchu 12, zatímco model jich měl pouze 4. U 22TrACE dělám měch z "gumoplastu", který jsem získal z popelnice, a to vytažením asi šesti starých předních slunečních clon našich 21Tr (měnily se na všech vozech za jiné). Z toho to nastříhám, poslepuju dohromady do varhánků, zevnitř "ogumuju" a zvenku oplechuju, ovšem mnohem hezčeji a také počet varhánků je výrazně bližší skutečnosti (10, skutečný vůz 12). Háky sběračů sem plesknu večer, jsou naprosto stejné jako na skutečném voze.

Eda: ááááá to by jsi se divil, kolik odlišností už nyní má nebo bude mít model od skutečného vozu. Pokud to budeme brát úplně do detailů, můžu ti namátkou některé vyjmenovat. Něco je cíleně kvůli "vymakanosti" modelu, něco je daň za funkčnost (samosebou to všechno není do posledního šroubku hlavně na podvozku a střeše) a něco je prostě "jen tak", ačkoliv všechno má nějaký svůj důvod. Dá se říct, že zatím na modelu není žádná vyslovená krpa, obyčejně se inspiruju u sériových 22Tr nebo u 21Tr. Takže model je opět svým způsobem na první pohled atyp, byť ne tak brutální jako 15tka.
Některé namátkové odlišnosti modelu od skutečného ACčka:
-chybí větrací mřížky měniče
-elektrická plošina
-(bude) jiné okno řidiče, starší verze s horním okýnkem nad větračkou
-žárovkové horní pozičky
-klimatizace řidiče
-plnohodnotné chodníčky na střeše
-plnohodnotný zadní gumový nárazník
-jiné Altro, "žluté zóny"
-(budou) jiné potahy sedátek
-jiný typ schrány odruš. obvodů za sběračovou základnou
....
-a spousta dalšího

Pes - myslím, a svým způsobem doufám, že podobné modely (1:6 a podobně) nemají šanci se uplatnit jako běžné hračky, rozhodně ne v tomto provedení. V očesané verzi si dovedu představit model 1:13, jako má kolega Bureš, ale koupěschopnost případného továrně vyráběného modelu je dle mě mizivá. To, že za těmi našimi modely děti lítají stále jako na provázku, nelze brát moc v potaz. Modely se líbí, protože jsou velké a "akční" - hlásí to, dveře se otevírají apod. Leč při některých hláškách typu "jé to je pěkná tramvaj", kdy pro některé lidi je zjevně problém odlišit trolejbus od tramvaje, se musím ptát, nakolik laická veřejnost ocení to, že jsou na pultě řidiče tlačítka přesně podle skutečnosti nebo že na náboji nápravy je logo Rába.
1:87 nedovedu posoudit, můj systém funkčního trolejbusu byl levný a poměrně pěkný a efektní, byť nikdy pořádne nebyl funkční a dochytaný, ale s odstupem času si musím přiznat, že v dnešní elektronické moderní době zastaralý. Sám nevím, co s nehotovoým kolejištěm stavěným na míru právě trolejbusovému provozu dál bude.
Bára!
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 18:48:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: "Sám nevím, co s nehotovoým kolejištěm stavěným na míru právě trolejbusovému provozu dál bude." .... Myslel jsem že už je to prodané. Já jsem se o tom (kolejišti) zmínil onehda v Podbabě, a kolega prohlásil že by si pro to došel i pěšky :-)).
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 674
Registrován: 4-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:09:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak cožpak o to, já byc kolejiště bral, ale kromě papíráků by tam nic nebylo :-(
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1407
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 14:09:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David Pecina - obávám se, že to kolejiště je neprodejné, spíše "darovatelné". Nemá skoro žádnou hodnotu a jeho cena tkví hlavně v cca 20ti vagónech a jedné lokomotivě. Těch pár metrů kolejí, navíc bez vyhýbek, nestojí za řeč, trolejbusodrážka je dlouho neprojížděná a tedy značně zoxidovaná a různě zdevastovaná, nemám navíc žádné vozidlo, které by v ní jezdilo.
Slibované foto z 22TrAC/E dám večer, včera nebyl foťák.
Bára!
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 675
Registrován: 4-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 15:20:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha - co tam máš za tu lokomotivu?
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 16:11:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha-jak si udělaj navíjecí bubny u 15trm a už máš hutový u 22trac .
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1411
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 22:45:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio - mám "malýho hektora" - T435, ale kdybys mě zabil, tak nevím, od jakýho výrobce to je. Je v klasickým komunistickým rudým zbarvení, ale navíc vlastnoručně patinovaný.
14TrM - stahováky na 22TrAC zatím nemám. Budou fungovat s plochou pružinou ze svinovacího metru. Na 15trM byly stahováky pomocí sekundárního navíjeného lana skrytého zevnitř kastle, a to lano bylo napínáno vinutými pružinami. Funkční, ale nepříliš dobře řešené.
Jedno malé foto...


Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 23:00:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha - co bys řekl na to že bych posadil za volant svojí 14trm řidičku .Asi mně budeš chtít zabít protože by to byla 2. věc co mám z tví 15trm .ale chci znát tvůj názor -si pro bebo proti ,v případě proti jdu od toho.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1413
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 23:17:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Si tam posaď třeba bábu s krosnou plnou uhlí, čoveče, já na to přece nemám copyright . Já vlastně ani nevím, kterýho vola to napadlo, sázet za volanty řidičky. Ale už jsem to viděl v hodně modelech, i v tancích. Ale zase na druhou stranu do trolejbusu se zrovna baba celkem hodí, působí to zvláštně kontrastně. No a krom toho jsem nic jinýho u sestřenky na půdě nenašel, byla tam prostě jenom Bárbína a to ještě taková vykuchaná a sešlá, kdybych chtěl být hovado, tak bych řekl, že vypadala jako zmenšenina Heleny Vondráčkové
Bára!
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 11-2006


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 23:45:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak ta hláška s tou Helenou Vondráčkovou je fakt supr
Miochodem co děláš ted na 22trac?
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 294
Registrován: 11-2003
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 09:31:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: jestli ti to neva já to v PB předám. myslim že o to bude mít řada lidí zájem.
mmch. nerdavno změnil majitele jednoduchý model trolejbusu TR14 v 1:22
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 5-2005


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 14:38:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David Pecina - klidně, celkem bych se toho kolejiště i zbavil, za nějaký "pakatel". Tj. cena dvou nehotových modulů by byla rovna částce, kterou jsem do toho přímo investoval. Jelikož jsem kupoval prakticky jen flexi koleje a zbytek je prostě materiál made in doma, bude to tak cca. kolem 2.000,- možná víc možná míň, záleží na dohodě. Zdarma přidám i třetí modul, na kterém není kromě asi metru trolejového vedení vůbec nic. Nutno vidět nejlépe osobně, v případě zájmu mě dej vědět (sem do téhle diskuse, tady se to neztratí) a já alespoň pro představu přidám pár obrázků celkového vzhledu a pak se budem bavit dál. V případě následného vážného zájmu odvoz kolejiště nutný, základní modul je velikosti postele, nemá žádné nohy, druhý modul je asi poloviční, ale atypicky šikmý rohový, třetí modul bez ničeho je asi metr x půl metru.
Prodej vagónků, několika kusů statických autíček a lokomotivy zatím neuvažuji, ponechám si pro případ, že bych v dalekém budoucnu začal dělat nějaké nové kolejiště.
Bára!
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 11-2003
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 16:24:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: fajn. ozvu se.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 677
Registrován: 4-2005


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 16:45:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už tady kšeftujete :
Davide, mám doma v podstatě neprodejnej materiál, plnou krabici od bot kolejí tuším v TT (nevím, musel bych se podívat), jsou v dobrým stavu, ale jsou to ty nejobyčejnější nejlevnější 35 let starý koleje, žádnej zázrak. K tomu nějaký mašiny (nikdy sem to nezkoušel rozjet, neměl sem trafo a nebyla nějak chuť se do toho pouštět, je tam bobina bez pantecu, nějaká pára a asi 10 vaónů, taky celkem nic moc, zejména nákladní a bez spřáhel), k tomu různý blbosti - nějaký návěstidla a tak, taky nevím, nakolik funkční, stromy...
Nějak se mi to ani nechce prodávat, ale kdyby se z toho něco někomu hodilo...nemám čas, místo a ani moc chuť postavit kolejiště...leda by do toho šel někdo se mnou :-) nevíte o někom, kdo by z toho něco chtěl? Ale jak říkám, v podstatě neprodejný materiál v nic moc stavu.

(Příspěvek byl editován uživatelem mauricio.)
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 225
Registrován: 10-2005
Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 18:38:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: pošli fotky a měřítko celkem bych to bral shánim totiž kolejiště nebo aspoň díly na stavbu CMAD@seznam.cz
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 11-2006


Odesláno Neděle, 10. prosince 2006 - 23:06:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha:nevíš jak jde stavba na 21TrACI?Jestli máš nějaký foto tak by ho to chtělo zveřejnit.A jinak co máš ted naplánovanýho na 22TrACE.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 297
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 20:44:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mauricio: já bych si to vzal. třeba na nd. otázka je co za to.
Verusha: tak v PB jsem narazil na problem s tim ,že nikdo nemá doma na tvé kolejiště místo.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1417
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 21:57:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David Pecina - to je škoda, celkem. Tady se na to práší a brzy nastane problém, že na to dosáhne jedenapůlroční synovec, i když se mu snžím vstupu do kýženéjho pokoje zamezit. Zkusím chvíli vytrvat a pak to pravděpodobně nabídnu na prodej přímo do inzerátů, než to bude vrakoviště.
14TrM - momentálně se soustřeďuji na oblast kloubu.
Bára!
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 23:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: BERU! dám cokoliv pošli fotky a všelijaké info na CMAD@seznam.cz
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1421
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 23:09:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buggy nebyl bych tak ukvapen, podmínkou je vlastní odvoz. Za předpokladu nepoškození dvou rozpracovaných modulů je to na větší dodávku, a to ještě nevím, jak to do ní dostat. Nějaké detailnější fotky by měly být v archivu "...kolejiště...plesk sem foto", něco málo záběrů celku vywebim tady, asi zítra, podle zoho, kdy bude foťák.
Počkáme ještě, jak se definitivně vyjádří David P.
Bára!
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 229
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 14:15:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobře odvoz by snad neměl být problém
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 230
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 14:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ver: domluvíme se na ICQ 293-840-372
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 298
Registrován: 11-2003
Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 15:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha. no já jsem mimo hru, takže pokud je kupec tak necht je to jeho.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1424
Registrován: 5-2005


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 15:41:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buggy - na ICQ těžko, mě totiž vůbec nefunguje
Bára!
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1529
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 12. prosince 2006 - 17:58:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: To by sis ho taky musel zapnout!
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 232
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 14:08:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ver: tak se domluvíme na mobilu číslo ti pošlu mailem, pokud ho sem napíšeš
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28327
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 14:59:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mail Verushovi věčně nefunguje a mobil nemá
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 15:29:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

na druhou stranu si to zaslouží obdiv, že v dnešní době někdo nemá mobil a ani po něm nějak extra neprahne
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Frank
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 206
Registrován: 10-2003


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 15:56:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mail, ICQ, mobil... tak žije ještě vůbec? :-)
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 234
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 16:13:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ver: tak jak se spolu online domluvíme
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 299
Registrován: 11-2003
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 16:23:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mauricio: jak je to s těma TT věcma? vzal si to teda někdo??
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Mauricio
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 4-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 16:54:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

David - neozval, ale ani já sem se neozval...musím to nejdřív najít a udělat přibližnej seznam co tam je.
Jakmile se do něčeho pustíme, objeví se něco, co je třeba udělat dřív.
mejl pod nickem :o)
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1426
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 17:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Buggy - domluvíme se zde, ale zatím prosím vytrvat, já bych to s dovolením alespoň vyfotil jako celek, aby bylo vidět, v jekém je to stavu, a aby byly přibližná představa o rozměrech. Jelikož však stále nemám foťák (k půjčení bude snad zítra) a je potřeba to fotit za denního světla, prosím o strpení.

Absence mobilu mi nikterak nevadí, dokonce už nemáme doma ani pevnou linku. A jestli žiju? Ale jo.. nějak... Ono je otázka, co je to dneska život. Říkám si, zda se člověk nemá nakonec líp, když si vyleze zpátky na strom.
Bára!
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 573
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 17:21:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Verusha: Ty si hotová raritamedzi ľudmi. A ako to riešiš keď nemáš žiadny telefón a treba ti niekde zavolať? Napr. sanitku...
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28345
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 17:44:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Říkám si, zda se člověk nemá nakonec líp, když si vyleze zpátky na strom.

Má, aspoň já jsem nejradši v oblastech, kde mám od všeho svatej pokoj.
Ale i na ten strom za ním polezou lidi, které by nejradši nepotkal ani na Marsu :-O
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Buggy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 235
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 17:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: jde se k sousedům
Verusha: jo rád si to prohlídnu celkově
Neratovice... Vy nevíte kde to je??? No přeci mezi Prahou a Žumpou takzvaně Spolana.
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 17:58:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud má někdo zájem se ptát na mojí 14TrM model ,tak jsem si pořídil ICQ .To to je moje číslo :397-552-985
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 41
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 21:33:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nevíte někdo co je to za modely???
 
 
 
 
14trm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 11-2006


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 21:35:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

veru :nemáš v tom tak trochu prsty???
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1967
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 21:48:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V tomhle Verusha prsty nemá. Ty trolejbusy jsou tuším v měřítku 1:22,ř a to je na Verushu moc malé :-) Mělo by to být dílkem jednoho pána od Příbrami. Určitě se najde někdo, kdo ví víc. Mám za to, že měl v tomto měřítku celou trolejbusovou dráhu.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Michal_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 21:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou to modely ze Škoda muzea v Plzni... Ty funkční, jezdící po dráze jsou od jednoho pána z Mariánských Lázní, ale na jméno už si nevpomenu... Zbytek je možná zřejmě dělán kdysi přímo pro muzeum...
Michal_d
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 21:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak kdo ví odkud ten člověk je, kdysi jsem s ním mluvil a měl jsem za to, že byl z ML, ale člověk se taky může splést, že
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 578
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 22:09:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tie modely som videl na nete tiež a bolo tam pisane že su vyrobene pre ŠKODU (asi múzeum)
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Verusha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1428
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 23:15:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220 - ber to tak, že dřív mobil neměl nikdo. A taky se žilo. Možná i "kvalitněji" a tak nějak neuspěchaně. V dnešní mobilní době mi vadí zejména neschopnost lidí se domluvit napevno, třeba když někam jdou - řekněme i do blbé hospody. Každej spolíhá na to, že "máme přece mobil, takže když bysme přišli později, tak si cinkneme". Já mobil nemám, takže nikdo se mi dovolat nemůže, nemůže se mi vymluvit, vlastně je tím přinucen "se snažit" a dojít včas. Zdá se vám to jako zcestná teorie? Tak to zkuste taky. Funguje to. Lidi umějí přijít včas, umějí si třeba vyznat lásku z očí do očí, umějí se zabavit jinak než hrama přes mobil - jenom to chce sebrat vůli a tu krabičku vypnout a nepoužívat, v mém případě darovat na ND a SIMku odložit neznámo kam, zatím jsem ji nenašel. Zase někdo namítne, že má firmu, že tohle a támto - uznávám to. Já ke svému stylu života mobil ale opravdu nepotřebuju. V případě nouze ho mají rodiče, ale zatím jsem ho nepoužil. Ani nevím jak se ovládá. Jedině že by se mi potřebovali dovolat z práce, že je potřeba dojít mimo směnu na nějakou mimořádnost. Ale až bude hořet vozovna, já to vlastně stejně uvidím z okna a za dvě minuty tam doběhnu (přikládat )
Bára!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5851
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 07:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono je to asi případ od případu. Znám člověka, který má sice pevnou linku domů, ale tam jen přespává, protože jinak je v práci / ve škole / u přítelkyně / ještě někde jinde, takže uhnat ho jinak, než přes mobil, je téměř nemožné...

A moje babička si třeba pořídila mobil proto, že když jde na zahradu a něco se jí tam stane, nemá bez mobilu šanci dovolat se pomoci.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28363
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 09:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Veru:
To je podobný, jako když se porbíraly výhody IGK a VHD. Tu úžasnou volnost bych občas nejradši některým nacpal do
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5678
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 10:18:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já třeba mobila mam, ale že bych ho nějak používal.... když někomu řeknu, že utratim max 50kč/měsíc tak akorát
je fakt, že toho dost domlouvám po mejlech.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace