K-report
 

Archive through 17.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Nádražní budovy, restaurace a jejich rekonstrukce » Archive through 17.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 03. února 2006 - 12:18:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: Ale v pátek bys to stihnout moh jestli nepudeš na šichtu...
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 387
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 07:18:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Postřehy z páteční cesty: Liberec – v průchozí jídelně na čepu Svijany 10%, Svijany 11% (ochutnány, velmi solidní) a Vratislav 11%. Ve Smržovce přímo na nádraží sympatický čoch „Kufr“, na čepu Konrad 10%, 11% (světlé i tmavé), během přestupu v čase 13.59 – 14.06 starší mistr natočil a já ochutnal po dlouhém čase točenou světlou jedenáctku z Vratislavic – vynikající. V Železném Brodě nádražka čepuje Krušovice 10% a 11%, ochutnaná jedenáctka nic moc. Nevaří tu, ale na tabuli napsáno Párek, Utopenec, Hermelín. Stánek ve Staré Pace zavírá již v 16:45, točené pivo neměli (ačkoli to tam mají asi 7x napsáno), tak lze doporučit lahvový Krakonoš 12%.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 15:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevim, jestli jsem z vlaku viděl dobře, ale vypadá to, že lehl hostinec Na Poříčí poblíž zastávky Přímělkov. Doplňte mě, kdo o tom ví víc
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 407
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:03:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin Zlivský: Neznáš náhodou chlapíka s přezdívkou Roxette (spíš jeho bráchu), když si tak fascinován nádražkami a máš teď cosik wspólnego s Pardubicema??
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19372
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechodí náhodou občas v pondělí do Panonky na Bažanta?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:15:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mz: No to teda fakt nevím, ale svého času uvažovali o zprovoznění jakýchsi webových stránek o nádražkách. Ta Panonka je jako kde?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19375
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:28:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Křížem od Dčka, naproti G(?)čku, vedle benzinky.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skoro každé trošku větší nádráží má nějakou hospodu, jen Mělník teď má prd. Donedávna tam ještě byl na nástupišti bufet, kde si člověk mohl po focení v okolí dát něco na zahřátí nebo na ochlazení (podle roční doby). Ten ale nedávno vyhořel a teď je k dispozici pouze v čekárně automat na kafe, jehož kvalita je i ve srovnání s podobnými automaty, slušně řečeno, velmi podprůměrná
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M-Z: Mluvíme o stejné lokalitě, ve které se nacházejí i hospody U Josefa a Barka(??)?
Jinak neljepší pivo, které jsem v nádražkách pil, bylo v Krnově!!(Ostravar).
Jak to vůbec vypadá teď v Přerově na 1. nástupišti? Dlouho jsem tam nebyl(už jezdím pouze spojkou - x let). To byl největší humus, cojsem kdy zažil. Radši jsem si dal pověstný párek v rožku a na pivo chodil do té hospody zvenčí (taky nic moc, ale pořád o 100% lepší než v tom bufáči)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19376
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 16:51:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mluvím o prostoru u VŠ kolejí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 410
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 17:11:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: Od kolejí k Josefovi to není tak daleko, ne? Já to napsal proto, že jsem chvílema myslel, že každý mluvíme o úplně jiném městě
Bydlí někde na Drážce, či kde a jezdíval s bráchou do Rumunska. Roxette pracuje v Ostravě. Jestli je neznáš, tak se nic samozřejmě neděje
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 45
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 17:25:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit:Stánek sice zahořel,

ale přes ulici je hotel, otevřen od 11:00 a mají tam Starouše.
Zelená
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 18:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza - já jsem tam párkrát v Přerově na 1. nást. byl (v obou dvou), ale já jsem asi už tak otrlý (vzhledem k hospodám), že mi to vůbec nevadí. Zdá se mi, že takových pajzlů je ale dost. Čepuje se Zubr.
V Krnově v nádražní je Ostravar? Já jsem tam vždy narazil na Radegast. Změnili to?
Mám rád vlaky a koleje, nesnáším firmy ČD a ZSSK
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 8-2003
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 18:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelená: Já tam ten Ostravar pil už tak před sedmi, osmi lety
Takže to asi změnili, akorát, že v obráceném pořadí.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 06. února 2006 - 20:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr: To je pravda ale už jsem ho dlouho nenavštívil. Obvykle jdu na autobusák, tam je to sice takovej pajzl ale dám si jednu, dvě krušovický dvanáctky a busem domů.}
Modrý_petr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 46
Registrován: 7-2005
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 06:50:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit:Jo, jo máš pravdu.U toho busáku se to jmenuje "U potůčku II".Ale nemají tam lahvové.V hotelu mají.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 07. února 2006 - 11:34:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza, Zelená: Já jsem v Krnově v roce 2000 pil Zlatovar. Ale mám dojem, že nabízeli i jiný značky, možná že Radegast i Ostravar
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 10:44:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě ke Krnovu.Přes ulici je ještě hospoda "Pod lipami".Loni v srpnu tam měli Staropramen 10° za 15 Kč a Vratislav 12° za 14Kč.
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 12:00:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ještě něco z jihu:

Tábor - přímo na nádraží je nonstop kasino, jinak zatím nic.Časem má být otevřena prodejna Pont.Nyní v rekonstrukci WC.
Před nádražím vlevo je nově otevřená lepší hospoda - název ale nevím, pak herna bar "U čarodějek " točí G - 16Kč (údaj ze včerejška), otevřeno od 10:00.Vpravo herna bar "Rotunda" -nonstop, točí Plzeň do 0,3 l.V případě nouze a velké odvahy lze využít ještě jeden herna bar - také nonstop.Název snad ani žádný nemá, říka se mu "Jedová chýše", či "Chlívek".Točí tam asi Budvar a Gambrinus.Mají tam i lahvový Budvar - 12%.
V docházkové vzdálenosti je ještě "Tip sport bar" (dříve Fotbalová restaurace), zde mají Budvar.Na autobusovém nádraží je občerstvení v pekárně "Domita" - pivo v plechu.Vedle autobusáku je ještě bar "Neptun" a hospoda "U Čikeše".

Písek - něco už tu zmínil MZ, tak jen doplním....točený Platan 11 a 14%, výběr lahvového piva - Platan 10, 12 a 21%, dále Plzeň, Gambrinus v plechu a Platan Free.Pochopitelně lze koupit i něco nealko - Dobrá voda, ochucená Mattoni, Cola, Sprite atd.
Na jídelníčku je možno najít sekanou, tlačenku, klobásu, párek, utopence, nákládaný hermelín, kuřecí a šunkovou bagetu.
Nádražka je otevřena od 8:00 zhruba do 21:00.Podobný sortiment je i v Protivíně, obě hospody má stejný majitel.
V případě nouze lze něco k pití zakoupit i v trafice.

Písek město - poblíž (směrem do centra) je hospoda "U Kuliče" - přes den se i vaří, točí tam Platan a Budvar.
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 14:05:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: Ta "Jedová chýše" je vpravo od nádraží kousek od východu z podchodu? Jestli jo, tak tam už sem byl pro lahváč Budvar 12 několikrát a nepřišlo mi, že by bylo třeba větší odvahy...
Chich
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.200.250
Odesláno Čtvrtek, 09. února 2006 - 16:15:29   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regent:To je ono.Tos tam byl v rozumnou dobu.Já tam jednou byl od 2:00 do 3:30 a opravdu nic moc.Navíc je to většinou asi na stojáka, jelikož 3 stoličky u baru jsou vždy obsazené.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 400
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 09:58:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včerejší zážitek z bufetu na Masarykově nádru (při pohledu od kusých kolejí ven vpravo): Dal jsem si tam jedno pivo (Zlatopramen 11% za 20 Kč točené do kelímku), baba mi ho dávala na pult, čuměla u toho kdovíkam a položila to na rozhraní pultu a skleněné misky na mince. Pivo přepadlo a rozlilo se po pultu a podlaze. Jen tak tak jsem uskočil, abych nedostal zásah. Aspoň se díky kelímku nic nerozbilo. Tak jsem dostal nový a baba to komentovala: "Nějak jsme se s tim pivem nepotkali"
Hejk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 12:33:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skromný dotaz pro znalé.Jak to nyní vypadá s nádražkou v Zábřehu n/M. Často před rekonstrukcí stanice jsem se stavoval,dal si točeného Kozla a rád na tuto nálevnu vzpomínám.Doufám,že se až tak moc s touto nálevnou nezměnilo.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4621
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 13:34:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

před tim - r. 98 tam měli hanušovice
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 10. února 2006 - 15:00:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich: Asi jo, takhle pozdě večer sem tam nikdy nebyl.

Nuts: Jo, bufetový báby bejvaji většinou velmi inteligentní individua. Vzpomínám si, jak někdy cca před pěti lety mi bába v Lysý nad Labem na otázku "Máte chlazené pivo?" odpověděla: "Gambrínus nemáme, máme jenom Nymburský." Málem sem jí jednu vlepil.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1514
Registrován: 10-2004
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 17:25:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra v 5 ráno se po delší době otvírá rekonstruovaná karvinská nádražka.
ICQ: 202 888 377
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1874
Registrován: 8-2003
Odesláno Neděle, 12. února 2006 - 22:32:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hejk: pokud vím, tak stará hospoda byla zbourána, místo ní je teď nová hala. Nová, snad lepší (rozuměj pro náročnější klientelu), restaurace má být v historické budově.
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19634
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 02:34:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chich:
Mám tomu rozumět tak, že „legendární” voskáče už namjí ani v Platanově? Jinak musím pochválit píseckou obsluhu :-), škoda jen, že je tam tak těsný přípoj (pět minut)...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 07:12:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sobotní železničně-pivní postřehy:

Choceň – stejně jako celá stanice i restaurace prošla rekonstrukcí, nyní se jedná spíše o bufet. Prostředí velmi čisté, nové, od 10.00 vaří (i v sobotu). Navíc potěší i pivní sortiment – čepuje se hanušovická Holba, a to jak desítka, tak jedenáctka, a dokonce i dvanáctka. Byla ochutnána dvanáctka – výborná. Bohužel v lahvovém sortimentu mají jen Gambrinus a Staropramen a v plechovkách Zubr a Litovel.

Litomyšl – hned vedle nádraží je Hospůdka „Na konečné“, štíty Poličky a Gambrinusu vítají poutníka. A skutečně, na čepu tu mají Poličku 10%, Poličku 11% a Gambrinus 10%. Díky jen cca 10 minutám času jsem se pídil po lahváčích – mají! A to Poličku 11% (Otakar).

Týniště nad Orlicí – nádražka skutečně zkrachovala, na nádraží tři stánky, jeden byl zavřen, v druhém jen Géčko, Budvar a ve třetím Primátor 12% (vše lahvové).
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19639
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 11:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Mýtě na městě je restaurace přímo vedle zsatávky. Občas tam chodí posedět i četa, když je tam delší pobyt :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 417
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 11:37:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to jsem taky viděl, ale neprozkoumal.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19641
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 11:50:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mívali tam Gábinu, nicméně víc nevím.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4627
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 12:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

mejto město jsem tu psal nedávno
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 16:20:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: dik za SMS, už musim mizet, nebo me tu zavřou. Mejto město jsem viděl v létě z vlaku, Litomyšl potvrzuji.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19645
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 18:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kamenný Újezd u Českých Budějovic zastávka („Na dolech”) - stejnojmenná občerstvovna, mají tam minimálně Malši, bohužel v čase mé návštěvy ještě zavřeno.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Pedro
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.168.58
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 10:59:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Klatovy bez řádného Bahnhofrestaurant!!! Jen bufáč...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4635
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:15:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a to se tam i vařilo.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19698
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:27:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotečka z toho Kameňáku:

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 145
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, Kameňák, odtud jsme s Nutsem v létě 2000 sledovali náklady se zamračenejma. V hospodě bylo hrobový ticho, jen pár dědků hrálo karty, takže průjezd nákladu od Budějic byl pastvou pro oči i uši.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:45:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, to byly doby ...
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 426
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin Z.: To je tvoje fáro, co hyzdí tu fotku?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19708
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:16:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne, já přijel patrovým
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:58:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jó, to byly časy. Taky tam mívali klasický půllitry s uchem...
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4641
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 20:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky jsem tam pár piv vypil.
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 19:29:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdárek,
v sobotu bychom se měli pohybovat u Opavy. Potřeboval bych poradit, kde je poblíž nádra hospoda, kde dobře vaří a točí Zlatovar? Měly bychom mít na ochutnávku cca hoďku a půl.
Nevíte, jaký lahváče se dají koštnout v Bohumíně (předpokládám, že na lahváče do vlaku bude v sobotu podvečer otevřený jen stánek v hale)?
Díkas.
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 19:43:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Zlatovar zapomeňte, opavský pivovar už od jara nevaří. Zlatovar se snad ještě točí v pivnici u pivovaru (pod obchodním domem Breda), ovšem vařené je to v Litovli a Přerově (točené, resp. lahvové).
Je to k vzteku.
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 20:10:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Abych to upřesnil, nevaří už od loňského jara.
Dovolím si přiložit odkaz (vyskytuje se tam slovo "nádražka", tak snad to není úplně mimo téma :-) ) na několik svých postřehů ohledně situace se Zlatovarem v létě 2005 na Opavsku.
http://www.svetpiva.cz/article.php?ID=716
Od té doby se to pravděpodobně ještě zhoršilo.
Pokud se, jak píšete, budete pohybovat u Opavy a toužíte po zajímavém místním pivu, doporučil bych vám spíš návštěvu Hlučína.

(Příspěvek editován uživatelem j_k únor 16, 2006)
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:24:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díkas za radu, bohužel Hlučín tentokrát nestihneme, ale určitě bude cílem nějaké další cesty "za krásnými pivními zážitky po železnici"
Jinak bych to viděl na tykání, tedy z mojí strany v tom není problém.
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 60
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:33:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, z mojí strany taky bez problému .
Kdyžtak se můžeme tvářit, že jsem reagoval na plurál v tvým příspěvku: "v sobotu bychom se měli pohybovat u Opavy".
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19771
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem okusil nádražku břeclavskou, když už jsem se tam v době obědním zjevil :-).
Pivo G12 - se mi zdál ten gambáč divnej, až při placení jsem na to přišel :-), (pouze) dvanáctka moc nebývá...
K jídlu jsem okusil menu (za 49,- Kč), tedy polívku (zelná, tedy dle lístku...) a guláš. Měli tam na výběr i jiná jídla (jak hotovky, ve spodní cenové hladině, tak nějaké minutky).
Prostředí vcelku pěkné, jen si tam nějakej ignorant zapálil a zjevně to nikomu nevadilo.
A berou tam gastroturky :-).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19772
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:27:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pak jsme ještě využili hospody na Fatře. Pivo (lahvové) bohužel tak z dvanáctého schodu (a nejen mé, i ta další tři), zkusil jsem černé Krušovice, měla tam i desítku.
Další nabídka (jídel i pití) měla podobnou skladbu (a ceny) jako u Urblíka. Vůz (WRm(ee)?) byl bohužel řádně obutý :-(.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 1-2006
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 22:29:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, Martine, přiznám se, že tvoje pojetí "osy Zliv - Pardubice" mi připadá bejt hooodně volný.

(Příspěvek editován uživatelem j_k únor 16, 2006)
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 23:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to J_k: já to tu tak často nečtu, ale jsi-li znalcem poměrů místních tak dá se někde okolo nádraží svinovského, nebo bohumínského sehnat lahváč Ostravara 12° (nepletuli se STRONG). Rád bych okusil, ale zatím nebyla příležitost.

to Martin: Já si v břeclavské nádražce tuhle dával Gulášovku a pak Smažáček a byl jsem mile překvapen

Při každé návštěvě Blavy si nemůžu nechat ujít výbornou klobásku ze stánků na nástupišti a kousky kuřecího/hovězího masa v housce á la gyros a samozřejmě Topvárek.

Jakože "... i cesta může být cíl, ...", tak i cesta, jídlo a pití na cestách může být cíl
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19781
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 00:21:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_k:
To nebyla osa Zliv - Pce, ale Zliv - Pha

El_ron_de_cuba:
Jj, byl jsem spokojen, hlavně guláš byl opravdu gulášem, jak by (snad) měl být .

A cílů? Těch je vždycky více než dostatek, hlavně těch netušených a nečekaných
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 06:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bohužel, Elrone, asi tě zklamu, ale znalcem místních poměrů opravdu nejsem.
K tomu Ostravaru - "Strong" není dvanáctka, ale čtrnáctka, mimochodem výtečná (velmi hořká, jak už to tak u Ostravaru bývá). Pokud se sobře pamatuji, tak ve Svinově na nádraží v konzumu Ostravar měli, ale nevím, jestli i 14°. 12°Ostravar by ale k dispozici být měl.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 433
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 07:36:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Regente, žiješ???? Na mejly nereaguješ, na sms neodpovídáš ...
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 434
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 07:38:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera jsem si chtěl koupit v občerstvení Zastávka v Nové Pace městě Skalák 14%, ale Rohozec vůbec neměli, tak jsem musel vzít aspoň Paku 12%. Aspoň hned volala mobilem do pivovaru jak říká Nero Wolfe ve slovenském překladu "po pivo".
J_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 07:58:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Skalák 14%? To je novinka, nebo překlep?
Regent
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 09:35:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nuts: Žiju, dyť sem ti tudle mejla psal. Asi to zas nějak blbne.
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 9-2003
Odesláno Pátek, 17. února 2006 - 09:47:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když to tak rozmýšlím, asi to měla 13%, ne? Omlouvám se za mystifikaci. V nové etiketě jsem to pil jednou, barva fialová.

Regent: Sláva bohu, došly ti včera 2 sms??

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace