K-report
 

Archive through 16.únor 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 680 - pendolina » Staré archivy » Archive through 16.únor 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 409
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 07:10:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zas tak hrozný to s těma Pinďama být nemůže, v sobotu jsem spatřil v provozu 4 navzájem různá klopidla, vše jelo načas (např. na EC 134 Vyšehrad – 680.003) .

Navíc byl pěkný zážitek, když nás SC předjíždělo v Moravanech.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 09:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v Nymburce stálo včera odstavené které (005?) Není hrozné = Jezdí dokonce 4 ze 7?
Čahoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 181
Registrován: 4-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 09:15:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

680 005 si odskočilo do Nbk na soustruh s jednou osou.
lk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.251.188.23
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 15:33:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Odposlechnuto v pátek ve voze 010 směr Šumperk ve stanici Zábřeh na Moravě:
Cestující A (vyhazuje do koše PET láhev): "Doufám, že to Čédé roztřídí a zrecyklujou"
Cestující B: A z čeho si myslíš, že se dělaj Pendolína, vole?

A jako vhodná kulisa to skutečně za chvíli projelo kolem:-)
Lubino
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.92.10
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 15:55:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bych řek, že zrecyklovat by potřebovaly mnohem víc samotný ČéDé než ty PETlahve...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2678
Registrován: 6-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 16:43:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

www.novinky.cz
Mladíci způsobili na pendolinu pětimiliónovou škodu
Dvojici mladíků obvinili v pondělí ústečtí policisté z trestného činu poškozování cizí věci za říjnové poničení vlakové soupravy Pendolino v Povrlech na Ústecku. Podle pondělní informace ústecké policejní mluvčí Veroniky Beranové byla škoda vyčíslena na téměř pět miliónů korun.
13.2. 2006 15:57 - 16:26 Aktualizováno
ÚSTÍ NAD LABEM - "Případ objasnili železniční policisté. Mladíkům hrozí až 1,5 roku vězení," dodala Beranová. Mladíci 6. října v odpoledních hodinách položili na koleje kovové předměty, které železniční souprava, směřující z Děčína do Prahy, přejela. Těsně po činu se kolem kolejí pohybovala parta dětí, zřejmě přes ně se policisté k mladým vandalům dostali.
Po střetu bylo poškozeno soukolí soupravy na jedné straně. Rovněž byla zničena kolejnice v délce několika kilometrů. Podle Zdeňka Neusara z Drážní inspekce bylo na soupravě poničeno osmnáct dvojkolí, což je délka 4,5 vozu.
Pendolino zůstalo čtyři dny v depu. Mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský uvedl, že se souprava mohla vrátit do tehdy zkušebního provozu na trase Praha-Děčín-Praha až po vysoustružení kol.
top, Právo
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 16:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak by si na to mohli celý život vydělávat a splácet to. Zavřít na chvílu taky
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 21:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes EC 135 s 004.
George
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 306
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 13. února 2006 - 22:58:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes jsem dceři předčítal,po dlouhé době, Pohádky o mašinkách(po předchozím upozornění odsuď)a začal jsem hned první kapitolou O dlouhé mašince.Musím říci že i druhá kapitola je zajímavá.Doporučuji..Asociace s Pendolínem jest více než zarážející.Například pasáž kdy pan Blahoš jede za černokněžníkem Zababou s požadavkem na vrácení Pen..ehm obrovské mašinky.Pan Zababa tvrdí že mašinku nelze vrátit a peníze tím spíše ne.Ale že pošle někoho od Als...ehm neznámého který na první pohled s mašinkami nemá vůbec nic společného.Jen jsem zvědav jak bude vypadat taková malinká mašinka s Pendolíním čumákem na Pacifiku.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 695
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 07:32:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážený pane Malinda,

pokusím se Vám navrhnout trochu jiný pohled na věc. Nejprve co se týká informací o provozuschopnosti Pendolin po opětovném nasazení do provozu od 1.2.2006. Aniž bych musel mít přesný seznam závad po opětovném uvedení do provozu, mohu si udělat stručný závěr, že hrubé závady byly odstraněny, dílčí problémy přetrvávají a termín uvedení všech jednotek do spolehlivého provozu k 1.2. splněn nebyl. Jako novinář jistě máte trvalý mobilní internet a tak si můžete jízdu spojů v zajímavých momentech sledovat i na stránkách ČD.

Spíše než honbu za dalšími dílčími technickými problémy, které snad mají vzhledem k tlaku „shora“ šanci být odstraněny, bych se jako novinář, tedy zástupce cestující veřejnosti, zajímal o vysvětlení či zdůvodnění následujících otázek. Jako novinář a člověk, který je v kontaktu s tiskovým mluvčím ČD máte jistě větší šanci než jako běžný cestující.

Cestující ve 2. třídě spojem Supercity zaplatí buď zvláštní jízdné, nebo „místenku“ ve výši 200,- Kč. Za co je tato částka vybírána? Není to ani za jízdní dobu, ani za jedinou službu navíc. Je to opravdu jen za to, že místo jedné soupravy jede jiná?

U kategorie SC je garance jízdních dob vůči cestujícím stejná jako u vlaků EC/IC. Proč, když je jízdné výrazně dražší?

Proč není v souladu garance jízdních dob s obraty souprav? Jestliže je obrat v Ostravě 20 minut a zpoždění soupravy na příjezdu přesáhne 15 minut, čili do vrácení příplatku zbývá ještě 45 minut, cestující, který přijde do Ostravy na ten nejdražší spoj ČD, už vyjíždí z výchozí stanice se zpožděním, ale z hlediska ČD je vůči cestujícím vše v naprostém pořádku. Jak to, že interně si ČD věří na 20 minut obratu a externě vůči cestujícím uznávají vrácení nadstandardu až od jedné hodiny? Vzhledem k ceně, jízdní době, zahrnutí do letecké dopravy a oběhům souprav bych u kategorie SC za rozumné považoval 15 minut. V opačném případě nezbývá než se znovu zeptat, za co se ta vyšší cena platí.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4629
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 07:45:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

po novinářích chtít takové složitosti vyzjistit? najivko :-)
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 09:42:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobo: O moc větší složitost než slovo "vyzjistit" to nebude;-)

Ale jestli tady p. Malindovi navrhujete otázky pro mluvku ČD, tak by ho mohl vydusit na nasazení Péčka na jižní větvi. ČD tam podle mluvky sice negarantují (a nikdy, nikdy, nikdy ani náznakem negarantovaly) nasazení P., ovšem jízdní doby v platném jízdním řádu hovoří o něčem úplně jiném. Ono zpoždění +15/20 v Brně už může být docela nepříjemné.
Pepe83
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 2-2006
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:11:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja (mozna naivne) verim, ze ted uz budou Pendolina na jizni vetev nasazovana pravidelne - prece jenom uz je k dispozici sest jednotek, z toho dve jsou v zaloze. Takze snad budou technici stihat opravovat podelane soupravy jeste predtim, nez se podelaji dalsi :o)
Ruprt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:32:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, mě jde naprosto sobecky o pondělní EC75 a páteční EC70. Prvním nestíhám dojet včas do práce a druhým nestíhám přípoj na Zábřeh a odtam dál. Jedou co můžou, ale ty jízdní doby prostě nestihnou. Hlavně mě štve ten pátek, kdy se s rychlíkem na Zábřeh v Třebové míjíme doslova "hrana-hrana".
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 697
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 11:37:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ruprt: ano, to je další velice podstatná připomínka. ČD nic negarantují, ale jízdní řád s tím počítá. To je prostor pro novináře, tak jsem zvědav, jestli se honí senzace nebo budou klást otázky k věci.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:19:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aktuálně - Poloha vlaku: IC506 směr jízdy Přerov os.n.
vykolejení os. vlaku v Brodku u Přerova
student agent
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.141.25.8
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:26:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dnes se dráhy zase předvedly doporučuju jet SA. Ani nejsou schopni říct co se stalo a jak to bude dlouho trvat! AŤ žije ČD!
Citátor Předpisový
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:30:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Unipuls:

Vy jste maličko naivní Vážený, oněch 200,- Kč Vám ČD mohou zdůvodnit prakticky čímkoliv co je ráčí napadnout, když nebudou nic složitého vymýšlet, tak se platí prostě proto, "že pendolino"...

A jinak ta zpoždění,..hm, hm,..tam je to individuální dle přístupu vlakové čety na konkrétním spoji, (před)-minulý týden jsem jel jednou "náhradou" z Brna do Holešovic a četa srdnatě hlásila, že "....z důvodu řazení pomalejší lokomotivy (řada 363 místo 362)než je stanoveno dle jízdního řádu bude vlak opožděn...,bla,bla,...se (ČD) omlouvají...".Někde se ale nehlásí, protože to vadí a "škrábnou" se za to i prémie, neb cestujícího "neobtěžujeme" negativními informacemi související s jeho jízdou (aby nebyl vyplašen a nereagoval nepřiměřeně...).

Přeji pěkný den.
D.V.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2893
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 12:53:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CiP: ČD mohou zdůvodnit prakticky čímkoliv co je ráčí napadnout, když nebudou nic složitého vymýšlet, tak se platí prostě proto, "že pendolino"...

Ale jak zdůvodní, že za ty samý prachy máte v jedničce "dlabanec" a ve dvojce kulový, že máte v jedničně nárok na "SC salónky" atd, ve dvojce ani na lavičku na peróně. Pokud to není součástí příplatku SCP 200 (jakože asi ne, když ve dvojce utřete), ale něco extra k jízdence na první třídu, tak proč na stejné služby ("dlabanec", čekárnu atp.) nemají nárok i cestující s jízdenkdou na 1. třeba EC/IC??? (o obyčejných R/Os raději vůbec neuvažuju)

A ještě k Brodku - asi by si měly dráhy klopidla "zhomologovat" na trať přes Nezátky...
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 13:30:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Citátor:
Já naivní nejsem, naopak, jsem zvědav, jak naivně to zdůvodní ČD. Já se domnívám, že pouze vstupem do TOHO.

Jinak po dnešní nehodě v Brodku se opět ukazuje, jak geniální byla ta tolerovaná hodina zpoždění vůči substrátu. Ani v nejčernějších snech si asi nikdo nemyslel, kolikrát to bude za pouhé dva měsíce provozu/neprovozu využito.

A kdo přes Brodek jel, musí uznat, že zhlaví na koridorové trati, které by bylo v dezolátnějším stavu, neexistuje. Nakonec ty cisterny vylítly právě tam. Kde přesně vypadl ten osobák nevím, ale tak na 99,9% tipuju, že právě tam. Ono nakoncec při počasí, jaké bylo, a jak to bylo rozbité od nákladu předtím, to ani nijak solidně opravit nešlo. Bohužel, Přerov - Olomouc měl být už dávno být hotov koridor, do r. 2005 to mělo být komplet. Neustálé odkládání a zároveň neudržování jinak dopadnout nemohlo, bohužel.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 13:36:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď čtu Želpage, tam se píše o přerovském zhlaví a jízdě vysokou rychlostí do odbočky, takže to bude to 0,1% :-)

Jena:
Ta verifikace na Nezátky, to zní rozumně... protáhl bych to rovnou už do Brna. Jeden nikdy neví ;-)
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Dave
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 940
Registrován: 9-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 13:55:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na olomouckém zhlaví v Brodku u Přerova je od té nehody pořád 50.
Teď to bylo na přerovském zhlaví. Prý jel strojvedoucí do odbočky 80.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 969
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 14:10:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve vlacích SCP je příplatek 200 Kč pouze za průjezd Českou Třebovou. Nic jiného v tom nemá cenu hledat. Ať se novináři zeptají rovnou k věci.
Jena
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2895
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 14:12:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Projet se to s veeeelkou dávkou štěstí touto rychlostí dá, ale koleje musí být v dobrým stavu (což nebyly) a hlavně musí mít anděl strážný u sebe i pomocníka. Leč tentokrát se asi i on sám někde "zapoměl"...

Každopádně je to nemilé, jak pro subtrát, tak pro fíru samotného (těžko předpokládát, že by mohla být chyba jinde). A vzhldem k tomu, že jde o druhou těžkou nehodu v krátkém sledu v této stanici, zřejmě bude opět o něco nahlodána důvěra veřejnosti v drážní dopravu (přesto, že za to asi ČD moc nemohly a na silnici jsou dnes a denně k vidění daleko větší katastrofy)
Malinda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 14:42:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Unipuls, Ruprt:

ad citát: "tak jsem zvědav, jestli se honí senzace nebo budou klást otázky k věci."

Už se stalo, pánové.

Sice jsem se na tomto diskusním fóru smířil, že novináři jsou pro značnou část diskutujících jen póvl, do kterého se pohodlně kope. Snad se ten negativní obraz zředí poté, co si přečtete malý názorový článek v Nedělním světě na ten "brněnský problém", který jste zmiňovali včera a dnes. (Nedělní svět - NA MUŠCE - 12.02.2006 - Události - Autor: Jan Malinda - Strana: 04).
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1895
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice jsem se na tomto diskusním fóru smířil, že novináři jsou pro značnou část diskutujících jen póvl, do kterého se pohodlně kope.

Já bych to negeneralizoval...
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1896
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Cestující ve 2. třídě spojem Supercity zaplatí buď zvláštní jízdné, nebo „místenku“ ve výši 200,- Kč. Za co je tato částka vybírána? Není to ani za jízdní dobu, ani za jedinou službu navíc. Je to opravdu jen za to, že místo jedné soupravy jede jiná?

Pochopote už konečně, že to není o velikosti oken, ani o tvaru sedaček, ale prostě o tom, že lidé jsou ochotni ty 200 kč navíc dát.
Je to asi jako se ptát, proč boty v běžném obchodě stojí 1300 Kč, zatímco ty samé v Leiseru 3000 Kč. Je to v podstatě placení za značku. No a pokud je zde dostatečné množství těch, kteří jsou ochotni za značku platit, tak bych považovat za skandální, kdyby si ČD za ni značku platit nenechávaly.
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 970
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:39:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bychom ale museli znova omílat, že ČD neumí (= ani nechtějí) rozpočítat náklady na jednotlivé spoje a tedy neumí a hlavně nemusí počítat, zda přemrštěnou cenou SCP neprohlubují ztrátu ve svém státem (stále méně štědře)dotovaném hospodaření. Průměrná obsazenost vlaků SCP mimo pár ranních a večerních spojů je asi ubohá (údaje, které ČD vyzdvihují, jsou 3500 lidí za 2 dny = 150 lidí na spoj). Ale to bychom třeba došli i k tomu, že část spojů či míst by mohla mít jinou = nižší cenu...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1898
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:50:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Borovička: Ano, nápad dobrý, provedení horší, či spíše hrozné (aneb viz. můj příspěvek z 11.únor 2006 - 22:17).
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1530
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 15:53:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Akorát boty za 3000 Kč se jen tak nerozpadnou.
ICQ: 202 888 377
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:07:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
já bych to rád slyšel ze strany ČD a domnívám se, že na to jsou novináři, aby vyzpovídali tiskové mluvčí a veřejnosti to sdělili.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1535
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:12:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že novináři jsou pro značnou část diskutujících jen póvl, do kterého se pohodlně kope

Novináři nikoliv. Četl jsem a za takové bezobsažné pindy opravdu penize dávat nebudu.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1900
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát boty za 3000 Kč se jen tak nerozpadnou.

No, mně se minulý týden jedny za necelé 3000 Kč rozpadly po dvou měsících používání (praská podrážka).
Kdo nemá rád RYTMUS, ten není opravdu veselý.
Martineczek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 16:36:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podařilo se protáhnout nějaké pendolino za Olomouc a jezdí v relaci Přerov - Ostrava, nebo tam jede klasika?
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1532
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Tak to jste měl smůlu, ale TISů se "rozpadla" většina.
ICQ: 202 888 377
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:18:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak kluci,jak čtu vaši připomínky,tak někdy marně hledám k tomu co tu píšete slova.Ale to neomlouvá váš názor na Pendolína,jako nefunkční výrobek z Itálie,který je ostudou.Bohužel je většinou to pravda,že je to děsné,jak to nefunguje s čímž s vámi musím souhlasit,ač jsem zaměstnanec drah.Teď bych vám položil otázku já:Myslíte si,že Ondrůj by vám někdy řekl pravdu do očí,jaká je ve zkutečnosti?Osobně vím,že ne.A to ho znám osobně.Předpokládám,že ho asi neznáte jinak,než pouze,jako tiskového mluvčího,nikoliv osobně,jako já.Zkuste se zamyslet,proč tvrdí to co tvrdí,přece neřekne lidem pradvu,jaká je a tudíž vám jasně řekne,že je to nefunkční zmetek,který jsme koupily.
Malindo:Toho jsi tam moc nenapsal.To už i ten blbý bahnworld,toho napíše víc.Jsou to taky zaměstnanci drah,ale moc Česky neumějí....
Martinczek:Pravděpodobně tam bylo jedno klopidlo někde u Přerova,že se nepřetahovalo odklonem za Olomouc.Náhrada tuším,že nevyjela,ale nevím to na 100%.
Unipuls
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 703
Registrován: 5-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:30:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Přerově skutečně po 15. hod stálo TO u 1. peronu.
Phpttjournal: Nečekám, že by řekl Ondrůj pravdu. Jen by mě zajímalo, co by fakt řekl.
Spolehlivost je výsledek mravenčí práce v mnoha i zdánlivě nesouvisejících oblastech.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 440
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal: koupily
To jsem rád, že se TO nekupovalo z mých daní, ale že jste se na to s holkama složily
Koukám, že na bahnworldu nejsou sami/y
Kubix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 259
Registrován: 6-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:36:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už se změnily oběhy (přejezdy z větve na větev) nebo je to furt odděleně? Tušim,že z 502 se přejíždělo na Draka?
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:38:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza:Myslím tím my,jako daňoví poplatníci ...
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 17:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Phpttjournal:Aha
Bukva Bukvatyr
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.175.65
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:04:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fucza:Myslím tím my,jako daňoví poplatníci ...
Phpttjournal:Aha

Což tedy mimochodem na věci nic nemění.

Ti poplatníci koupili.

Ale hádat se s vámi nebudu - já jen Mongol.
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 442
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:16:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bukev: Nechtěl sem psát: Tak to jo
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 18:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chci jet zítra Drakem do Brna. Myslíte, že pojede 680?
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

471015 : Těžko říci,ale asi jo,neb není mě známo,že by něco dnes lehlo z těchto souprav
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 2-2005
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 20:29:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslim, ze na 99,5% pojede 680.

471015-At se jizda zdari, posledni dny to jezdi krasne vcas.

SCP 510 Olomouc 12.2.2006
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19720
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 21:08:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PEšus:
Mohl bych se přidat?
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 14. února 2006 - 21:22:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda: Nejen diskutující a na tomto fóru. Asi máte smůlu, že jste se identifikoval a schytal to za všechny. Bohužel si za to novináři mohou sami, protože uvěřili svým blábolům o tom, že jsou "sedmá velmoc" a "hlídací psi demokracie". Určitě jsou mezi nimi i čestní lidé. Ale také spousta prodejných ..., kteří v zájmu prodejnosti svého plátku (a to je ještě docela čestný důvod, jsou i horší) spáchají cokoliv. Sdělovací prosředky v posledních letech nepopisují a nekomentují události, ale sami je vytvářejí.
A dost lidí to vidí a je jim z toho špatně.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1843
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 00:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera 14.února viděno 6.Pendolíno v Olomouci na hlavním nádraží v 23hodin. Nápisy na panelech Pendolína - nenastupujte. Polovinou soupravy stálo mimo perón směr Přerov.
MHD na Hané - www.mhdnahane.net - poslední aktualizace 13.února 2006, ICQ #277-439-754
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1020
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 06:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malinda: v článku (webová verze) máš možná jednu terminologickou chybu. Řekl bych, že na železnici se změna směru nenazývá zatáčkou ale obloukem.

I když uznávám, že pro veřejnost je pojem zatáčka srozumitelnější.
Nesotoušská doprava
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 896
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 07:37:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem viděl projet na viaduktu směrem na Prahu Pendolino. Čas: něco málo po sedmé.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 09:24:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm "novinářům" (momentálně "rádiovým"): minulý týden jsem poslouchal (resp. byl nucen poslouchat) nějaký rozhovor se Šimonovským na jakémsi soukromém rádiu. Mluvil o výhledech na z200kilometrování BV - BO a co všecko to bude obnášet ("kompletní výměna zabzař,..."). Zdůrzanil, že se o tom zatím uvažuje a že je to na dlouho.
V zápětí ve zprávách jakýsi b*l*b redaktorskej vykřikuje: "Podle ministra Šimonovského budeme zanedlouho jezdit z Brna do Břeclavi 200".
No co si o něm pomyslet?

PS: několik "radionovinářů" znám osobně a považuji je za osoby rozumné.
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 10-2005
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 10:24:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš Liesk : Tak jestli to bylo v Brně,tak Krokodýl .... Jako bahnworld,blesk atd ....Bulvár bez pravdy.Pravda většinou po svém vytvořená.Osobně se divím,že ještě se někdo nepostaral o zrušení těchto neslušných "novinářů"
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 11:10:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aleš Liesk. - nejvíce těchto "novinek" se objevuje vždy v neděli navečer, kdy "novináři" vyhodnotí polední klábosení politiků na TV stanicích. Propukám vždy v smích, když od boku vypálená slova jsou dávány jako koncepce. Pokud to přebere četka a od ní všechna média, tak už nejde o bulvár, ale o blbost lidí neumět hodnotit a psát samostatně (možná to ti správní novináři ani nesmí).
p.u.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.130
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 15:20:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo chce podrobnejsi vypis nasazeni jednotek rady 680 od zacatku provozu, necht se mi ozve na email.

p.u.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 19752
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 17:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

SC 502 - 680.005
IC 571/IC 570 - 680.004, z Modřic jen na dvě trakce, ale včas. V Pcích nějaký cestující otevřel dveře nouzovým odblokováním, takže +2.
Jízda klidná, jen ta houkačka je docela děs, když člověk sedí vepředu... :-(

Před SC 502 přijela do Holešovic (pominu-li šukafon a EC) k prvnímu peronu ještě prázdná 680.006.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1031
Registrován: 10-2003
Odesláno Středa, 15. února 2006 - 18:53:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: dobré postřehy, ale osobně si myslím, že brambistorová regulace je lepší
Bramborovič Bramborson z brambistorovou regulací z Bramborova
Nesotoušská doprava
Aleš Liesk.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.47.123
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 09:06:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rádia: byla to frekvence 1 minulý čtvrtek.
Airtime
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 19:31:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem zase risknul Pendolino na na EC135 a spatne jsem udelal. Sedim ve vagone 082 006-8 a hned od zacatku jizdy funguji velmi sporadicky dvere u zachodu i do vedlejsiho vagonu. Pruvodci se s tim jiz nekolikrat pokousel neco delat, ale funguje to dost stridave oblasno a lidi se s tim perou nasilim a dela to dost problemy. Zvlaste ted, co to prestalo topit a lidi jeden po druhem odchazeji do jinych vagonu - pry to v nekterych vyhazuje klimatizaci. Pruvodci ani vlakvedouci nejsou tak zdatni elektromechanici, znazili se s tim neco udelat, ale bezuspesne.

V oblouku u Svitavskeho nadrazi a jeste dalsi dva u hradce vypadlo naklapeni takze to pekne tlacilo do boku. O par km dal, prejezdu na 25KV se objevil od dveri stary znamy zvuk "nafukovani matrace" (asi to nebude vada ale vlastnost). Vsechno blbe je k necemu dobre - na 25 KV zacala zase fungovat klimatizace:-)

P.S. Tohle neni vtip.
P.S.2 Tolik snehu jsem tu v zivote nevidel (CT a okoli).
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. února 2006 - 21:29:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

EC135 s 006tkou. Jela krasne svizne, mela parminutove zpozdeni.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace