K-report
 

Archive through 11.leden 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » BRNO přestavba žel. uzlu a nové nádraží » Archive through 11.leden 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 00:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NO, ono žluťáci hlavně sypou majitelům pozemků a nemovitostí zlaťáky, proto je my běžní lidé musíme trpět a to zdaleka nejen na brněnském hlavním nádraží...
...stačí zajít do kteréhokoliv města v ČR...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 06:50:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosta kolmix: No, já jimi až tak netrpím. Nevidím je krást, chodit na sociálku pro dávky, nepřepadávají lidi apod. A jestli si koupím u nich tričko a vydrží mi za tu cenu přes léto, tak mi to plně vyhovuje.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 615
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 10:33:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale jo, co se týká jejich produktů, i já jsem je vzal časem na milost. (Ono mi ani nic jiného nezbylo.) Co mi vadí, je jejich způsob prodeje, který není evropský. Já si prostě někde mezi plachtama na kusu kartonu džínsy zkoušet nebudu. V tomto jsem manželku instruoval dostatečně, a do "jejich" kamenného obchodu dnes nemám problém jít nakoupit. Kvalita zhruba stejná, cena třetinová (co se džínsů týká).

Nebo sluneční brýle: V jedné optice mi to řekli narovinu - když teď musí na ně dávat dlouholetou záruku, tak si nemohou dovolit prodávat zboží pod 1500,- (jak z hlediska kvality, tak i rabatu). Což já, jako člověk, u kterého hrozí jejich rozsednutí (hlavně v souvislosti s užíváním IGK) nebo vypadnutí z vlaku (při šotoušení), nehodlám akceptovat.

Ještě mi dřív u Vietnamců vadily ty velkosérie (kdo viděl stejné kraťasy, jaké si ráno oblékl, ještě na pěti jiných lidech ve vagónu metra, ví), ale s tím už se také srovnali.

Takže, proti Vietnamcům, co se týká obchodničení, vážné připomínky nemám (možná je má berňák či celníci, ale tak ať dělají, co mají). Umístění jejich stánků, vzhled tržiště, apod. ale někdo schvaluje. A tam bude ten problém. Třeba mu vzhled místa nevadí, třeba rozumí "řeči peněz", třeba dotyčná místa nenavštěvuje (takže neví), třeba je odpudivý vzhled záměrně vytvářen, kdo ví.
freddie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.4.166
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 13:31:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Radní se chytají za nos: Centrum Brna vyčistíme
Mladá fronta DNES, 17.12.2005


Včera se sešlo vedení Brna a slibuje, že střed města prokoukne


Ze středu města zmizí auta, stánkaři a nevkusné markýzy, přibudou neviditelné kontejnery na tříděný odpad. Podle brněnských radních se tak stane už příští rok.


Brno - Jako pohádka zní plány šéfů města Brna. Přání obyvatel moravské metropole, která nedávno vyplynula z průzkumu agentury Focus pro MF DNES, se mají do jednoho vyplnit. A navíc přihazují radní i trochu ekologie.
Už od ledna začne platit nový Tržní řád, který umožní pořádně trestat neukázněné prodejce, kteří se svým zbožím stojí před obchody. Tam nemají co dělat. "Z obchodů je sice nedostaneme, protože jsou v nájmu soukromých domů, ale nebudou se vysunovat do ulice. Získáme legislativní špagát," řekla starostka Brna-středu Dagmar Hrubá (ODS).
Pouliční obchodníci zmizí z tržnice Malá Amerika, z Jánské ulice i z podchodu u nádraží. Prodávat budou na jiném místě, které jim město pronajme. "Mělo by to být někde v dosahu městské hromadné dopravy, aby se k němu snadno dostali lidé, kteří u stánku nakupovat chtějí," řekla Hrubá. Pouze na Římském náměstí se podle ní trhovci udrží o něco déle, smlouva na pronájem je uzavřena až do roku 2007.
freddie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.4.166
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 13:32:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Revolučně se staví radní magistrátu k problému s auty parkujícími ve středu města. "Nejpozději ve chvíli, kdy dokončíme rekonstrukci náměstí Svobody, začne platit omezení pro vjezd a parkování vozidel v centru," slíbil náměstek primátora Miroslav Hošek (ODS). Náměstí má být hotovo do příštích Vánoc. Výsuvné zátarasy vpustí na elektronickou kartu jen řidiče, kteří ve městě bydlí nebo budou mít povolenu výjimku. A pouze v ranních hodinách budou moci vjíždět do centra zásobovací auta. "V tu dobu už bude minimálně rozestavěn parkovací dům v Panenské ulici a podzemní garáže u Janáčkova divadla," sdělil Hošek. A přihodil další novinku. V centru se příští rok objeví podzemní kontejnery na tříděný odpad.
Stánkaři, kontejnery a chodníky bez aut nejsou jedinými změnami. Do konce příštího roku zkrásní náměstí Svobody i Dominikánské náměstí, o jehož podobě dokonce v anketě rozhodnou obyvatelé města.
Ve hře jsou dva architektonické návrhy, hlasy lidí mezi nimi v únoru rozhodnou. Náměstí Svobody také už příští Vánoce nebude zaskládané stánky, ty se přestěhují jinam. Zaměstnanci magistrátu sepsali novou vyhlášku, která má dohlížet na nerušivý vzhled restauračních zahrádek. A hned se pustili do nové. Ta zase zabrání, aby historické domy hyzdily nevkusné markýzy.
"Aktivitu představitelů města velice vítám. Jen nevím, proč to neudělali dřív a nechali centrum dojít až do takového stavu," řekla aktivistka občanského sdružení Brno - věc veřejná Kateřina Dubská. A dodala, že centrum Brna potřebuje komplexní řešení, ne jen reakci na jednotlivé připomínky obyvatel.


Revoluce v centru



vánoční trhy se odstěhují z náměstí Svobody; stejně tak zmizí stánky z centra Brna včetně nádraží a tržnice Malá Amerika
auta nepustí do centra ihned po rekonstrukci nám. Svobody
v pěti ulicích vzniknou podzemní kontejnery
stanoví se podoba zahrádek
musí zmizet hyzdící markýzy a reklamy na historických domech
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 829
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 21. prosince 2005 - 21:24:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No hurá. Konečně něco konstruktivního.
Kéž by se tak rozhodly vystrnadit auta z nejatraktivnějších míst ve městě i jiná města...
Brno, stejně jako Olomouc, Jihlavu, Kroměříž, Havl-Brod, Mělník, Plzeň a velkou spousta dalších měst ty hromady barevných pixlí na náměstích a hlavně před historickými budovami doslova hýzdí. I cizinci si na to často stěžují...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Odsun_nádraží
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 02:19:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pánové klídek. takové mikrorevoluce stylem jeden krok vpřed, tři kroky vzad, probíhají přece každé čtyři roky - vždy před komunálními volbami... :-/

někteří voliči, vlastně skoro všichni, mají krátkou paměť a pak je tu ještě pár voličů Zelených.
Rosomak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 10:24:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, kolik že to má obchodní galerie Vaňkovka parkovacích míst?
jmb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.139.175
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 19:15:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad: freddie
Už to zase bereme po brněnsku:
vánoční stánky=stánky trhovců na Zelňáku=vietnamské stánky. Všechno vyženeme z centra. A protože ani vánoční strom jistě nebude zapadat do budoucí architektonické vize náměstí Svobody, zakážeme jej.
Bože můj, kde se v těch lidech (rozuměj radních)bere?. Přece nemohou srovnávat ten otřesný Saigon a vánoční trhy nebo zelináře na Zelňáku (kterým už to pěkně zkomplikovali nedávno). Toto přece dělá město městem.
Rosomak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 09:38:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky už to vím, Vaňkovka má 1.000 parkovacích míst, tj. nic moc na tak velkou prodejní plochu. V Praze je to o cca 1.5 více.
Pročpak jim tak málo povolili, vždyť tam by naopak měly být velké podzemní garáže pod celým objektem, nebo tomu něco vadilo (kromě ceny)?
Názor
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.98.200
Odesláno Sobota, 24. prosince 2005 - 16:45:58   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, přeji krásný Štědrý večer. Ano, Vaňkovka má 1000 parkovacích míst. Jejím postavením, resp. postavením tohoto obchodního centra jsme si do města natáhli o dalších 1000 aut víc. Přitom hned vedle je šalina, vlak.
Odsun_nádraží
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 5-2004
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 14:19:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

názor: kdyby se ODSunul nádr, tak to už bude jedno... :-)))))))
freddie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.100.176
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 16:06:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přeju všem diskutujícím pěkné vánoční svátky a šťastný nový rok :-)

Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.177.124.206
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 10:38:08   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosomak: Tak málo? Věc názoru. Já tvrdím, že Vaňkovka něměla mít (rozuměj neměli jim povolit) parkovací místa žádná. Vždyť je to pět minut od šaliny. Zbytečně se zase přitahujou auta do města, kde nemají co dělat.
Mira
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 13:04:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaslechl (podotýkám zaslechl) jsem něco o dodatečném celoplošném zastřešení nástupišť v rámci vítězného návrhu. Víte o tom někdo víc?
Odsun
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.98.200
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 14:12:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já teda navrhuji odsunout celou radnici do jižního centra.
Maxipes_fík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 16:32:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Správně, nějaká bakelitová čtvrť by sedla. Nebo do některého z HYPERMARKETů.
HAF, haf…
Phpttjournal
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 26. prosince 2005 - 18:53:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a blce na sybiř ..... to se povedlo.Radnici odsunout a potom to udělají lepší s dopravou pro sebe.Centrum by bylo prázdné od MHD a potom,kdo by říkal,že úřednící blokují střed města svými auty.
Rosomak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 11:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někteří si myslí, že by Vaňkovka neměla mít žádná parkovací místa. Já říkám, že by jich měla mít ještě více. A proč? Protože kousek je nádraží a lidé se nemusí k nádraží jen přepravovat MHD nebo Taxi. Ale mají kde parkovat? Nemají. V Praze Centrum Chodov má cca 750 parkovacích míst typu P+R. Pokud město chce posílit hromadnou dopravu, musím mít někde možnost s automobilem pohodlně zaparkovat a mít blízko rychlý přestup.
Ohledně přitažení dalších tisícovky aut je to poněkud směšné, protože průjezd aut kolem Vaňkovky je cca 10x vyšší. A jezdit na nákup MHD, to vážně nemáte úctu k ženám, když je nutíte tahat tak těžké nákupní tašky. Jsem zvědav, jak někdo táhne MHD basu piva.
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 12:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosomak:
s prominutím, uctu k ženám mám, ale takovejch obchodáku je po Brně dost, kde koupit basu piva a dá se u nich pohodlně zaparkovat. Ale jestliže ostatní obchody jsou akorát hadříky pro ženy které nevědí co s prachama tak ty asi MHD nepojedou, ale to je o něčem jiném.
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 833
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 28. prosince 2005 - 12:34:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky se mi nelíbí ta spousta aut ve Vaňkovce. Pravda je to, že je tam spousta obchodů s hadříkama, ale je tam taky Interspar.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
3260
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 793
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 08:25:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doba si auta ve Vaňkovce žádá. Prostě jo. Kdo z vás by jezdil na velké nákupy do hypermarketu MHD?

Já osobně jsem pro 1000 malých obchůdků, než 5 hypermarketů. Zkuste koupit rohlík v centru Brna? Ale je to trend a nevyřeší jej ani přesun nádraží:-)))
Rozlitý olej, uklouzneš a pro lékaře volej...
------------------
Bijte na poplach: Trolejbusy 14Tr/13 jsou mrtvé. A 14Tr/14? V provozu poslední DVA kusy na světě...!!!
Pavel_Š
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 08:41:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Vaňkovka - tady se říkalo věcí
Původně, když se s rekonstrukcí začínalo, jsem viděl jakýsi plakátek nebo letáček, co tam vlastně bude: spousta malých obchůdků, galerie, kavárny... O Intersparu a megasportech ani písmenko...
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 30. prosince 2005 - 11:46:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rohlík v centru Brna koupím např. v pekárně na České u zastávky šalin, myslím že na rohu Poštovské a Kobližné taky nějaká sámoška je a další si vybavuju na rohu Veselé a Dominikánského nám. Na Maliňáku lahůdkářství, na roli Karlova pekárna, není to zas tak úplně málo, pak samozřejmě Tesco a Interspar.
freddie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.245.100.176
Odesláno Sobota, 31. prosince 2005 - 12:43:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My tedy do Carrefouru (i jinam) jezdíme MHD /jelikož nemáme na auto/ a u malých prodejců nakupujeme minimálně /jelikož hypermarkety jsou, bohužel, levnější/.
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 01. ledna 2006 - 14:46:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...no jo, ale rohlík stojí v supermarketu korunu a v obchodech kačkupade, což při koupi deseti rohlíků je už dost znatelný rozdíl. Taky nemám rád a velmi mi vadí to, že velké markety kazí vzhled měst a krajiny, ale nakupovat do nich prostě musím chodit (ač se mi to příčí) protože levněji mi ve městě nikdo nic neprodá...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Freddie
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.197.150.113
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 14:20:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení antiodsunovači - strčte si už konečně to svý starý nádraží do těch vašich pohodlných pr....

Dnes jsem si zase naplno vychutnal negativa toho starýho nádru a musím říct že už mi dlouho pije krev. Nemá cenu to tu rozmazávat, ale už aby tu konečně bylo to nový nádraží !
Borovička
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 15:02:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akorát, že ta odpudivost českých nádraží není dána neodsunutím.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 621
Registrován: 7-2002
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 15:05:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A copak se vám stalo, jen to rozmázněte !
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 842
Registrován: 6-2004
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 15:13:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by mě taky zajímalo, co se tam přihodilo a co se jisto jistě nestane na nádraží v odsunuté poloze?
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 183
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 15:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím v Novém roce.
Protože mám kancelář na nádraží, jím samotným už jen rychle procházím a nevnímám. Ale rozhodně se mi po přestavbě uzlu nestane, to co poslední dobou snad denně - že se budu z okna vlaku několik minut dívat na (už docela pohledný) areál teplárny při čekání na vjezd do nádraží.
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 11-2005
Odesláno Čtvrtek, 05. ledna 2006 - 18:16:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dan:
ale proč se tam stává???
protože se do zab. zař. za poslední dobu nedala ani koruna, já se divím že ta elektromechanika ještě funguje, nebejt nějakého odsunu tak si myslím že už tam dávno byla min. releovka, a to by to chodilo jinak.
Ojin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 22
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 08:41:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ví se už, jak bude řešen přejezd (nadjezd, podjezd) v Heršpicích na Sokolově?
Rosomak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 12-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 10:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To: Dan_od_mun
Fajn, takže po odsunu budeš cca dvakrát déle trčet v Židenicích a čekat na volnou kolej. Nebo se udělá čtyřkolejná trať mezi "Odsunutou zastávkou" a Židenicemi aby nedocházelo k souběhu nákladní a osobní dopravy? Myslím, že jsem někde četl, že to posudky organizace dopravy vysloveně uvádí - ale jako vždy, o tomto se nikde (raději) nepíše. Kromě toho, máš ještě pár restů z minulého roku...! Nebo se Ti na ně nechce odpovídat nebo shánět podklady?
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 184
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 10:43:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ojin - křížení tratí a ulice Sokolovy je řešeno silničním podjezdem.

Rosomaku - mezi zastávkou Židenice jsou po zastávku Černovice čtyři koleje, ze zastávky Černovice po hlavní nádraží v nové poloze 6 kolejí. Ale to už jsem víckrát (nejen já) tady napsal. K minulému roku - zjistím, na co narážíš, diskuze se kecáním o rohlících a oblečení ve Vaňkovce stala nepřehlednou.-
jmb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.139.175
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 10:54:03   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čtyřkolejka, resp. šestikolejka se bude řešit rozšířením náspu (= výkup pozemků) anebo nějakou betonovou estakádou?
Víme o tom více?
V prostoru mezi Táborskou a Bubeníčkovou by to znamenalo i zánik komunikací....
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 59
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 11:34:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám pocit, že od maloměřického zhlaví v Šimicích čtyřkolejka je ale nevím kde končí. Každopádně by byla ohrožena ulice Klíny, výkupy domů by taky nebyly zadarmo a hlavně by se určitě táhly hodně dlouho, i s vyvlastňovací procedurou. Co s mostem přes Olomouckou a dalšími objekty, jak s černovickým trianglem, rozšířený násep od Olomoucké na Dolní taky nebude za pusu (když to srovnáme např. se sanací židenického náspu, případně obnovu původního viaduktu ze stávajícího hl. n. do Heršpic).
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 185
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 12:03:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jmb - od mimoúrovňového křížení s Táborskou vede těleso se 4 kolejemi v opěrných zdech ( tedy kolmo k terénu narozdíl od lichoběžníkového průřezu náspu ) podél ulice Klíny bez zásahů, od mimoúrovňového křížení s Filipínského zasahuje okrajově (pruh široký cca 10m) do soukromých pozemků, u zakončení Myslbekovy zasahuje několik (cca 2-3) rodinných domků. Majitelé jsou v souvislosti s bežícím územním rízením souboru staveb vyrozuměni. Nejedná se tedy o zánik komunikací.
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 186
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 13:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Goldfingře - na mostě přes Bubeníčkovu jsou dvě "osobní" a dvě "nákladní" koleje, které se potom odklánějí doleva. Souběžně směrem, ale klesající vůči osobním k současnému hlavnímu nádraží je kolej zapojená do posvitavských vleček.
Ul. Klíny ohrožena není (viz můj předchozí příspěvěk). Výkupy pozemků jsou minimální mezi křížením rozšířené trati s Bubeníčkovou a Filipínského. V Informační kanceláři v budově nádraží je k nahlédnutí schematická mapa výkupů pozemků, z níž je patrné, že k nejvýraznějšímu (ale ne velkému) objemu dochází při stavbě první části odstavného nádraží v Horních Heršpicích, kde se již s dotčenými vlastníky jedná. K tomuto - snad předejdu připomínky - moderní odstavné nádraží je nutné pro jakoukoli polohu osobního nádraží.
Zmiňované úseky od křížení Olomoucké po nové nádraží jsou také jen nepatrně zasahující mimo pozemky vlastněné státem ( spravuje SŽDC, s.o.).

A asi jste zapomněl počítat - koleje zmizí a tedy pozemky se uvolní mezi Židenicemi a Heršpicemi přes současné nádraží, zmizí těleso "Přerovky" až za Svitavu, zmizí řada rozptýlených odstavných nádraží stávajících. Jen těmito změnami ( nepočítám zatraktivnění přiléhajících pozemků ) je výsledek výrazně pozitivní.
jmb
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.139.175
Odesláno Pátek, 06. ledna 2006 - 14:22:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za vysvětlení, právě onu půdorysnou plochu a ulici Klíny jsem myslel. Pro šestikolejku od Olomoucké již je k dispozici asi místa víc (viz nezastavěný koridor kolem dnešního nákladního průtahu).
Odsun_nádraží
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 07. ledna 2006 - 19:55:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Dan Škaroupka, prý placený z městského rozpočtu za informování o ODSunu:
jak jsou daleko jednání s ČSAD ohledně zbourání a hlavně výstavby nového opravárenského závodu? podle jedného ze starších harmnogramů už se měl letos budovat... jo a kolik ten opravárenský závod bude stát a ve které z výdajových položek je ta suma zahrnuta? (upozorňuji, že mě nezajímá info, že se už vyjasnil pozemek pro umístění.)
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 844
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 09:49:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když tak koukám s jakou vervou se pustily ČD do rekostrukce výdejen jízdenek a do stavby výtahů, tak si říkám, že o přesunu nádraží si ČD myslí svoje....

Kdo je majitelem současné staré budovy a kdo bude majitelem nové???
Rosomak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 18
Registrován: 12-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 12:07:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fajn Dane, tady jsem vycházel ze starých informací. Otázka - kdyby na současné Hlavní nádraží vedly čtyři koleje, mohl by být příjezd od Židenic rychlejší? Protože se tu balí 260 a 250 na dvě koleje...
Ohledně rekonstrukce nádraží, co říkáš, jak rychle se maká v Praze? Za necelé dva roky hotovo.
"Praha - V letošním roce začne rozsáhlá rekonstrukce pražského hlavního nádraží, které je ostudou hlavního města Prahy. Do roku 2008 by mělo být nádraží zrekonstruováno. Italský investor Grandi Stazioni. Opravovat se bude jak nová, tak i secesní památkově chráněná Fantova budova. Po celou dobu rekonstrukce bude nádraží v provozu. Celá rekonstrukce přijde na 650 mil. Kč."
Kolik že to má stát vybudování nové budovy nádraží? A současné pronajme stánkařům, že?
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 187
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 12:09:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

anonymní Odsune, jsem docela konkrétní Dan Škaroupka, zaměstnanec Magistrátu města Brna v Informační kanceláři EUROPOINT Brno. Tady vystupuji jako jedinec, "občan".Řešení opravárenského podniku ČSAD je zahrnuto do první etapy přestavby uzlu, která začíná fyzickými pracemi letos, aktuálně Odbor dispozic s majetkem Magistrátu města Brna dokončuje přípravy pozemků pro umístění náhradního areálu. Do vydání územního rozhodnutí pro celý projekt přestavby uzlu budou tyto věci dokončeny. Cenu mohu zjistit. Ale opakuji, že na k-reportu vystupuji za "občana" D.Š.

Honzasl - ČD, a.s. jsou zúčastněni na projektu EUROPOINT Brno. Majiteli nádražních budov obecně jsou České dráhy, a.s.
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 188
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 12:35:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosomáku, 4 koleje z Židenic do stávajícího hl. bez úprav hlavního nádraží by příliš zrychlení nepomohlo.
Něco jiného je v Praze rekonstruovat dostatečně kapacitní odjezdové haly z 70. let + historickou budovu pro přívětivější tvář. S tím souvisí jak doba trvání tak cena. Nezasáhne se do kolejí, nástupišt, jejich uspořádání, zab. zařízení... Takže informace o ceně jsou nesouměřitelné - ale odpovím na otázku ceny - 1. část osobního nádraží 5,580 mld. Kč, 2. část osobního nádraží 5,820 mld. Kč, celkem 7,4 mld. Kč. Obě tato čísla jsou ale již v odkazu někde výše.
Noltha
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 11-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 12:50:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dan:
asi to špatně chápu ale ta cena celkem je za první a druhou část???
protože 7,4 mld. Kč mi z těch dvou předchozích cifer nijak nevychází.
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 13:05:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

omlouvám se za překlep ( spěchal jsem na oběd:-) 2. etapa stojí 1,820 mld Kč.
Goldfinger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 13:20:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli z Šimic na rolu 2 nebo 4 glajzy je celkem egal, i na stávajících 2 by se to vyjezdit dalo, ovšem na zgruntu opraveném svršku a novým zabzař. Nevím, jaké úpravy role má občan Škaroupka na müsli, jestli stokrát vyvrácené dvojnásobné zvýšení počtu nástupních hran a jejich absolutní přímku, ale se škodolibou radostí pozoruju, první nesmělé i smělejší reko na stávající roli.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 594
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 13:23:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... něco jiného je v Praze ... nezasáhne se do kolejí, nástupišt, jejich uspořádání, zab. zařízení ...

Přesněji řečeno - zasáhne, ale není to součástí stavby GrSt, ale přibližně paralelně probíhající stavby pod taktovkou SŽDC. (O koordinaci obou projektů se něco psalo v EIA, odkaz teď nevím, ale jistě se dá standardně vyčmuchat).
Odsun_nádraží
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 13:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK, ty občane :-)

a teď k typicky úřednické (tedy nepříliš "občanské") a nicneříkající odpovědi. že jsou vyřešeny pozemky se ví již od loňska, proto jsem se na to výslovně neptal.
Takže se znova ptám, za kolik korun (nebo euro) se postaví nový opravárenský závod ČSAD a z jakého zdroje (město, kráj, stát, EU, marťani...?) budou pocházet prachy na tuto investici?

Abych vám to ujednodušil (být úředníkem placeným z mých daní je jistě náročné, nebo máte snad dnes dovolenou?), stačí doplnit cifru místo teček:

"nový opravárenský závod ČSAD bude stát ....... Kč a tyto náklady budou pocházet z městského*/krajského*/státního(SFDI)*/evropského(kehozní fond)* rozpočtu".

* pozn.: nehodící se škrtněte.

DĚKUJI ZA OBČANSKOU ODPOVĚĎ.
Odsun_nádraží
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 13:39:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

občane Škaroupko, můžou se úředníci během pracovní doby takhle vybavovat na chatech?
hele, mě to nevadí, ale aspoň by jsi jednak mohl být konkrétnější a druhak bys měl jako úředník respektovat rozhodnutí lidí v referendu a zabývat se něčím rozumnějším, než je ODSun.
čest práci
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 864
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 16:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážený Odsune_nádraží - jednak není slušnost hrát si na anonyma, a potom nevím co tu rýpete do Dana, který tu na diskuzi (ne chatu, ale to je fuk) dělá jen svou práci. Jeho zaměstnáním je informovat lidi o brněnském uzlu a tu plní. Že taky tady, to je jen z jeho osobní vůle a můžeme mu být vděční, že do té spousty spekulací a bludů tady vnese taky nějaké oficiální informace přímo jak se říká "od pramene".
Bez něj by si tady ta hrstka antiodsunovačů jen vzájemně pochlebovala a hladila svá ega a své "pravdy" tisíc km od reality...

A co se týče (většiny) úředníků a toho co dělají v práci za naše peníze zatímco my stojíme fronty u přepážek nebo lítáme po městě a sháníme od jedněch papíry pro druhé (v dnešní době internetu !), to by bylo na samostatnou diskuzi...
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 18:22:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťo, díky .-)

Odsune - protože finanční položku pro přesun opravárenského areálu ČSAD neznám ( je součástí souhrnu etapy, jak jsem dnes zmínil a dříve na rozpočet odkázal), nabídl jsem se, že to zjistím. Až budu vědět, napíšu to sem; větnou skladbu znám, nemusíte mi ji předepisovat.

V referendu lidé nerozhodli, protože jich nebyl zákonem stanovený počet. Je neplatné, respektuji to stejně jako jiné zákony této země. Pokud se chcete vrátit k plané diskuzi a výkladu jednotlivých čísel, která z hlasování vzešla, dělejte tak beze mne.

Goldfingře - měl jsem na mysli hypotetickou úvahu o tom, že nedostatečná kapacita a technická zařízení nádraží jsou natolik limitující, že samo rozšíření od zastávky Židenice o dvě další koleje má minimální pozitivní vliv. Co je na stavbě výtahů pro cestující na současném nádraží převratného netuším. Nádraží bude muset do převedení provozu na nové sloužit dalších 5-6 let.
Odsun_nádraží
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 5-2004
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 20:12:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dane - tak se těším. za jak dlouho můžu sdělení té sumy očekávat?
ale nějak jste opomněl zmínit, zda víte či nevíte, z jakého rozpočtu bude položka realizována. předem uctivě děkuji za kladné vyřízení mého dotazu na slovutnou Kancelář ODSunu nádraží, služebníček :-)
Zghk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 09. ledna 2006 - 20:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ovšem na zgruntu opraveném svršku a novým zabzař.
Jaksi jste zapomnel pripsat zgruntu opraveny spodek, ale to bychom se finacne, stavebne, technologicky i casove dostali o nekolik radu jinam, co?
Semafor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 10. ledna 2006 - 07:25:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťa Kolmix: Tvůj příspěvek z 9.1.- 16:51 mě rozesmál a díky tomu zlepšil náladu. Díky. Jen tak dál.
1714
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 6-2004
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 07:12:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem se šel podívat do nově otevřeného ČD centra na hlavním nádraží. Vypadá docela dobře. Takže tu máme modernizaci ČD centra, výstavbu výtahů na nástupišti. Myslím, že je to na dobré cestě - zachovat nádraží ve stávající poloze a modernizovat.
Kačeny s budníky, toť opravdová lahůdka pro
šalinové fajnšmekry.:-)
====================================
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 626
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 08:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Odsun_nádraží: Já myslím, že Danovi nikdo z jeho chlebodárců nebude nadávat za zdejší diskusi, naopak, efektivně využívá pracovní dobu, a když zrovna nemá v kanceláři fyzicky přítomného zájemce o valení klínů do hlavy, tak to virtuálně dělá zde.

Já jsem docela rád, že se odmaskoval (předtím jsem si říkal, kdo to může být, že je tak zpracovanej), on zde neprezentuje své názory, on zde dělá práci, za kterou je placen. Třeba ani o soukromě není o správnosti odsunu nádraží přesvědčen, kdo ví, ale nebyl by to první případ této duševní prostituce.
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 191
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 10:23:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

1714 - no potěš nás Pánbů´ za takové potěmkinovství. Je to vnitřní dluh - klientské prostředí, omezování zřizování bezbariérových přístupu. Ale CO z problémů uzlu se tím vyřeší ??

Slídile - už před nějakou dobou jsem napsal, že práci, která by mě nebavila, bych dělal stěží.
Odsun_nádraží
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 58
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 11. ledna 2006 - 12:04:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dane - tak se těším. za jak dlouho můžu sdělení té sumy očekávat?
ale nějak jste opomněl zmínit, zda víte či nevíte, z jakého rozpočtu bude položka realizována. předem uctivě děkuji za kladné vyřízení mého dotazu na slovutnou Kancelář ODSunu nádraží, služebníček :-)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace