K-report
 

Archiv do 26.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Školy se zaměřením na dopravu » Archiv do 26.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 14:20:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych měl taky pár skript, zbavení se hodných:

prvák
MIKRO A DOPRAVA: cvičebnice a přednášky
MATEMATIKA - Úvod do lineární algebry a anlytické geometrie
druhák
2x ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A DOPRAVA
OPERAČNÍ VÝZKUM 1
třeťák
EKONOMIKA DOPRAVNÍHO PODNIKU

Určo se domluvíme, zbytečně mi to tu leží
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 19:35:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím. Jdu do prváku DP-KV na ten pardubickej ustav :-) a sháním skripta. Vim prd co budu potřebovat, tak snad někdo poradí. Diky moc.

V rozvrhu mám že v ponděli a čtvrtek nikam nemusim. Je to vubec možno? Nějak se nemužu zbavit dojmu že je tam toho nějak málo.
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 20. září 2006 - 21:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opakuji:
Nabízím učebnice do Mikra a Makra, ale teď je to prý nějak dohromady, tak nevím co budete potřebovat? To by mohl vědět Zlivák. Skript z Matiky se zatím zbavovat nebudu, protože co od prváku zapomeneš, ve třeťáku jako když najdeš... Pak by tam byly skripta ze Základů technologie řízení dopravy.
Dále vytisknuté podklady pro Info I a možná by se našlo i Info II, ale nevím, jestli budete brát taky Packal.
K Chocholoušovi nic není, to si budeš muset vystačit se zápisky...
Pak tam mám komplet vytisknuté podklady Fyzika I. a II. u Zajíce vč. příkladů.
Jiank můžu poskytnout něco z druháku (obor DP-KV), zájemci ozvěte se na mail.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3706
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 08:10:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V rozvrhu mám že v ponděli a čtvrtek nikam nemusim. Je to vubec možno? Nějak se nemužu zbavit dojmu že je tam toho nějak málo.

To na právnické fakultě není výjimkou, když je výuka např. jen v úterý a ve středu po dvou hodinách - tedy čtyři hodiny týdně...
Ona vysoká škola funguje trochu jinak, než SŠ...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 09:37:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex:
To na právnické fakultě není výjimkou, když je výuka např. jen v úterý a ve středu po dvou hodinách - tedy čtyři hodiny týdně...

A v kterém ročníku se na takový rozvrh můžu těšit? Už druhý semestr při zapisování rozvrhu mám co dělat, abych si regulérně urval aspoň jeden den v týdnu úplně volný...
ICQ: 250-751-966
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3707
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 10:30:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa: Za nás to bylo ve 3., 7. a 10. semestru - vždycky semestr před státnicemi. Ale i jiné semestry byly celkem OK, např. v pátek jsem školu nikdy neměl, považoval bych to i za neslušné v pátek chodit do školy... Jinak mluvím o pražské fakultě.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5313
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 12:59:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nám kdysi na pátek naplánovali nějaké cvičení ze statistiky. Dopadlo to tak, že se studenti z páteční skupiny samovolně rozptýlili do skupin jiných a cvičení se zrušilo.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1863
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 18:26:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j:
My měli loni na páteční odpoledne naplánovanou Geometrii - přednášku.
A od sedmi ráno BaBru na makro.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5316
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 22:07:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a kde myslíš, že je geometrie teď? Tohle je rozvrh jedné mé kamarádky (hezká, milá a sympatická slečna s kladným vztahem k vlakům a autobusům, bohužel zadaná), schválně se podívej: http://stag.upce.cz/apps/stag/prohlizeni/pg$_prohlizeni.rozvrh_krouzku?kod=12&sem=ZS
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1867
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 16:27:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j:
Však už jsem to viděl na jistém rozvrhu, co sem dal kolega Martin zlivský.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26051
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 00:27:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Datel:
Packal už letos skončil, nyní se bude dělat Delphi. A protože se měnily akreditace, tak např. z Infa I je předmět zvaný "Úvod do informačních technologií". Místo makra+mikra pak základy ekonomie (vybrané obory to budou mít pak podrobněji).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Datel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 00:56:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, takže papíry na Info II. můžu spálit, Info I. se jmenuje jen vznešeněji, náplň a lidé zůstávájí, ne? Mikro+makro = jedna pakárna místo dvou a to se vyplatí...! Je to jen na jeden semestr?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26054
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 23. září 2006 - 02:59:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já bych to nepálil, výuka delfíček se asi nebude od packalu moc lišit

Ono je to kdesi (nejen) na STAGu podrobněji rozepsáno, ale to nechť si tam někdo najde, když ho to zajímá
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 604
Registrován: 10-2002


Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 17:45:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na SPŠD Masný v Praze se někdo začal "mstít" žákům a začal šťourat do praxí požadujíc náhradu hodin "zameškaných" během praxí. Výsledkem je suplovací rozvrh obsahující snad každý den hodinu navíc dotčeným třídám s poznámkou "za PX".
Pánové, kdo jste chodili na Masnou, také vám dodatečně nahrazovali hodiny (tzn. že by to zase taková novinka nebyla, jak je nám předkládáno) nebo se s každoročními praxemi třetích a čtvrtých ročníků během roku počítalo a učitelé přizpůsobili probírání látky hodinám, které měli?
http://fotodoupe.net
Indiana_šotouš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 27
Registrován: 5-2006
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 11:44:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě to taky sere.Haken by měl dostat silně přes hubu!!!!
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7508
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 11:52:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak za mě to určitě nebylo. Maturita r. 1992
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1936
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 21:36:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ice:
No, tak to jsem zcela upřímně rád, že už jsem pryč. Taková hovadina se fakt za mě nekonala (maturita r.2005). Koukám, že z "matrixu" (naše označení pro ředitelnu) zas teda vylezla věc.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 10:41:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Másná je takové zajímavé místo. Je to jedno z mála míst na Zemi, kde blbost kvete celý rok...(zejména v některých patrech a za některými dveřmi)
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 605
Registrován: 10-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 19:13:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky za reakce. Dneska už po škole putovala petice požadující zrušení tohoto nesmyslu. Nebo aspoň posunutí o rok, což by ale asi znamenalo příští rok další petici
http://fotodoupe.net
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 19:21:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm, to jsem zvědav, jak dopadne. Co takhle kdyby měli všichni žáci v době nahrazování nevolnost a nepřišli??? Já jen, že z takovéhoto opatření by to ani nebylo tak podezřelé. Mě je z toho nevolno a to se mě to netýká. Už...
Belinea
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 104
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 13:51:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jaky mate nazor na obor Zeleznicar/Zeleznicarka na SOS v Novem Meste na Morave? A na mistni domov mladeze. Odpovidejte prosim jen ti, co se tam vyucili. Diky moc!
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 606
Registrován: 10-2002


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 20:28:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Don Salieri: Ono to tak nějak vypadalo i ve skutečnosti, že účast žáků na nahrazovaných hodinách zásadně nepřesahovala 50%, aspoň u nás. Občas pro změnu zase nepřišel vyučující, takže tyto hodiny měly "vysokou" úroveň.
Ovšem, nedlouho po petici, následovala výzva k demonstraci 3. a 4. ročníků za úplné zrušení těchto hodin. Uběhlo sotva pár dní od výzvy a byly tyto hodiny navíc oficiálně zrušeny... Takže asi takhle nějak to tam teď vypadá a chodí...
http://fotodoupe.net
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1968
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 21:26:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ice:
Kocourkov jako za starých časů.
I tak se ale divím, že to bylo zrušeno. Blbosti obvykle mají dlouhou výdrž.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Ice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 607
Registrován: 10-2002


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 22:21:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: Uvidíme, třeba už pro nás mají připravenýho něco "lepšího".
http://fotodoupe.net
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 3-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 15:28:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Měl bych dotaz!Když se chci stát fírou,na jakou školu musím jít?Na Střední dopravní,nebo na Strojní školu?
Díky za odpověd!
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 137
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 22:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tuto profesi musíte mít hlavně maturitu a dopravka-obor trakce by byla pro Vás asi nejlepší způsob,jak se na fírování dostat ...
P.S. Stačí navštívit jaké koli depo kol. vozidel a tam Vám velice rádi poradí ... a pozor,na tuto funkci je dost přísná lékař. prohlídka a psych. vyšetření ... ale tím Vás nechci vůbec strašit ...


ICQ 237-113-861
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:35:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta psych. je i na blaznivýho signalistu. Od doby, co jsem na ní byl si nepřipadám moc normální.. Nějak do teď nevím, kdo byl u psychologa v roli vyšetřovaného....
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 12:49:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Že jó,tak si to nemyslím sama,koukám ...

A proč bláznivého .. ?? Touto chuťofkou musí projít mnohem více provozních profesí ...


ICQ 237-113-861
Ocik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 42
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 17:21:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Profesorku Machovou lze specifikovat jen takto:

Bůh seslal na zemi Ježíše
a Satan se po něm opičí - Machovou
Havrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 3-2006
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 19:29:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuju za odpověd!!
Don_salieri
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 19
Registrován: 10-2006
Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 17:44:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Laďa:
no, v podstatě všechny... po absolvování už asi bláznivý bude. Či snad ne...
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 7-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 20:37:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Don_salieri
No když si vzpomenu na Dr. Mencla,jak nás "hodnotil" do svého zápisníčku schovaném za haldou knih a přitom se ještě stačil dloubat v nose,tak tomu věřím ...

P.S.Jen tak pro zajímavost,po jeho dotazu,kde to vlastně studujem a naší odpovědi,že v Kolíně .. se pan doktor zeptal:A kde že to je,to neznám ...!!!
Podotýkám,že to už tenkrát byl pán v letech ...

ICQ 237-113-861
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2324
Registrován: 3-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústáv Česká Třebová

 
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 11:33:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo náš ustav v ČESKÉ TŘEBOVÉ,krásné to vzpomínky hlavně ať žije eeečko!!Nejlepší obor co muže být na škole
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 14:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim chtěl bych se poptat esi máte taky u vás na školách šotoušky? V Plzni do prváku nastoupila na železniční obor jedna holka a tu zajímaj vlaky. Jako celkem jsem čuměl když jsem to zjistil! Dokonce jí na batohu visí gags, pravidelně nosí tričko ČD Cargo a tak... Máte taky někdo zkušenosti s podobným exemplářem?
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3835
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 14:11:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak po ní vyjeď, ne?
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 6-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 14:16:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To teda, šotoušky jsou stvoření mimořádně vzácná a neprozkoumaná. Zajímalo by mě případně vzniklé šotoušče..
A kam že to chcete ?
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 16:30:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tedy na co Vy hned nemyslíte .. dnes prý není v módě v tomto směru spěchat,říkají ...


ICQ 237-113-861
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1174
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 19:07:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: No mohl bych to zkusit, zas tak špatná neni...

Vzniklé šotoušče by asi bylo jednosměrně založené dítě, které by opruzovala škola páč by už od tří let zvládalo řízení drážních vozidel a železničního provozu
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5648
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 01:05:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dodej fotodokumentaci

P.S.: I u nás ve škole se podobné exempláře objevují
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27523
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 01:08:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je ovšem ta lepší verze, existuje bohužel i ta patologická... :-(
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.240.133
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 09:40:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ćili jde jenom o to, kdo jí dřív vošuká...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5649
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 10:07:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

existuje bohužel i ta patologická...

Můžeš upřesnit, resp. specifikovat?
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27537
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 14:24:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno, prostě si představ něco jako nejmenované kolegy, akroát že s opačným pohlavím.

(Už jsem bohužel zapomněl, jak je/ho kolegyně označila, ale vlastně to ani nebylo moc k smíchu...)

Víc třeba osobně, sem člověk nemůže téměř nic napsat...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2374
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 15:04:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V České Třebové je snad také jedna dívka, co studuje obor elektrická trakce v dopravě, mám dojem, že je letos ale už ve Třetím ročníku, tedy pokud se tam vůbec dostala, vím, že tam nějaká dívka v éčku byla
Bobo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5544
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 18:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

w- jak jsme viděli, i když holka chce, tak né vždy je uspokojená
kolisti = piráti chodníků
neosvětlený cyklista = žádný cyklista
jsem nucen používat automobil. na chodníku díky kolistům není bezpečno
pouze plynulá doprava může být ekologická
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1177
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 20:52:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Manemb: Na železničním oboru jsou děvčata v Plzni zcela běžný, ale holku, kterou vlaky zajímaj jsem fakt potkal prvně
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2377
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 22:29:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Malý fotograf - Jo to jo, však i ve Třebové na žel. oborech to je normální.. S, D.Ale že je dívka s kluky na lokomotivy?To se nevidí.A jestli jí to baví, to nevím, ale až tam pojedu, tak si jí najdu a vyfotím Vám jí, ať můžete okomentovat
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 20:53:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad manemb: jo ta dívka byla v ečku (jmenovala se Markétka někde ) ale pokud vím tak 1.a 2. byla v ÉÉÉÉÉÉÉČKU a tedka momentálně už je myslím na oboru T bo Z
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 976
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 22:19:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A koukám Špačík je legendární (Markéta Špačková PS Letohrad :-) ) V 1 a 2 ročníku jsme do ni "hučeli" ať jde dál s náma. Ale nakonec stejně zůstala s "T"éčkařema a mi máme dnes s nima už jen pár předmětů

*************
 *****************

(Příspěvek byl editován uživatelem Jakuza.)
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2415
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 12:44:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jakuza - na té fotce to je ona?Ty vogo..tak to je z ní pěkná samička
Pav
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1027
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:03:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuzo seš jouda - když to všude zveřejňuješ. Markéta je pěkně nasraná, a když jsem jí chtěl dohodit fotokšeft, tak kvůli Tobě nechtěla.
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2416
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:36:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nás zmrdal za fotky 753 127Co?
Miltrc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 21:52:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No prostě JAKUZA to pos..., tedka tady nebudeme mít kočku
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2085
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 22:02:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza:
Co jiného také od Jakuzy čekat...
Není týden ten, kdy nepotkáš blbce každý den.
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1190
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 23:27:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to slečně šotoušové od nás focení fakt problémy nedělá. Akorát jí bylo líto, že se ráno nestihla nalíčit . No já myslim, že je to jedno a pro dokumentaci jak vypadá šotouška z Jindřichova hradce to stačí.Tak kritizujte
 
Jakuza: Pěkná momentka!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net
Manemb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2426
Registrován: 3-2005


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 16:46:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jediný na co koukám, tak jsou ty modrý táčka
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 22:00:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tyrkisový. Doprdele. 2x14 dní praxe na JHMD,nehorázný kilometry podél tratě a i na mašině ,až mě to nebavilo a já ji ani jednou nevidím. Nechcete mi někdo dát na ni kontakt? :-))))))) Třeba mail
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Jakuza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 25. listopadu 2006 - 22:05:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pravidelně nosí tričko ČD Cargo a tak... M.Fotograf: kde je to slibovaný tričko s ČD Cargo?
* * *
Usmívej se! Bude Hůř
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1194
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 26. listopadu 2006 - 13:08:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jakuza: Třeba se dočkáš . Už jsem jí viděl i s oranžovým tričkem JHMD . Ale aby to tu pak nebyla dohazovací seznamka! Jinak fotí asi jenom při akcích, ale my jí v Plzni naučíme jak co kde a kdy se má fotit! Jinak mail nevim, jelikož nevěděla co to je "šotouška" (šťastná to žena!) tak usuzuji, že nemá přístup na net!
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

-mám novou poštovní adresu: stepan.esterle(a)dopravni.net

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace