K-report
 

Archiv do 19.prosince 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Tratě v Ústeckém kraji » Archiv do 19.prosince 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 735
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 12:17:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Cogwheel: V tomto směru má ale Šulc částečně pravdu. Otevření D8 do Německa přiláká mnoho nové dopravy, která ale bude muset nedostavěný úsek někudy objet,. Nejblíže a zároveň skoro po rovině je to podél Labe, čili se dá očekávat, že tady doprava zhoustne. Jestli bude silnice ucpaná, to se teprve uvidí.
Jiná věc je ale s těmi ekoteroristy. S těmi naopak hejtman pěkně vydrbal. V roce 2004 KÚ souhlasil s kompromisem, kdy výměnou za stažení žalob na úsek Trmice-Německo se zaváže k ústupkům na úseku Lovosice-Řehlovice a včetně zhodnocení varianty s tunelem Kubačkou. Ekologové žaloby stáhli (mimochodem oprávněné, např. tunel Panská se dokonce chvíli stavěl BEZ stavebního povolení), ale KÚ pouze uspořádal zasedání, kde si zastupitelé odhlasovali "urychlenou dostavbu D8 podle stávajících plánů". Kromě toho ještě založil petiční akci na stejné témá, kterou houfně podepisovali zejména úředníci (někteří údajně z obavy před vyhozením, ale to nemám potvrzené). Výsledek tedy je, že příhraniční úsek i přes ekologické problémy už stojí a ústupky na úsek přes Středohoří se nekonají, pouze ŘSD podporované krajem dále prosazuje původní variantu naplánovanou už komunisty.
Je třeba ještě dodat, že naštěstí neprošly všechny úpravy stavebního zákona, který mj. umožňoval pokračovat ve stavbě i přes podanou žalobu, takže ve Středohoří se zatím ještě nekoplo a asi se jen tak nekopne. Přitom souhlas s Kubačkou by pravděpodobně ekologům stačil a svoje další žaloby by stáhli.
Co je to ekoterorismus v praxi se ukázalo nedávno. V trase plánované D8 našli ekologové dva jeřáby (chráněný resp. ohrořený druh). Tyto bohužel nenašel autor posudku o vlivu na ŽP (tj. odflákl svou práci). Než ale stačilo ŘSD vyjednat potřebná povolení k přesazní jeřábů, někdo je načerno pokácel. A ekologové to asi nebyli...
Ekologoé se proti D8 staví už od začátku 90. let, kde nebylo postaveno téměř nic. Od začátku hovořili o nutnosti se Středohoří nějak rozumně vyhnout. Nejprve navrhli vlastní variantu, která obchází CHKO z jihu, později navrhli dlouhý tunel pod celým Středohořím, posledním kompromisem je kratší tunel Kubačka. ŘSD ale postupně prosadilo svou variantu salámovou metodou (jeden čas stálo dokonce několik samostatných úseků D8, které byly spojené až později) a nehodlá z trasy ustoupit ani píď.
Mimochodem, výstavbu dálnic obecně neblokují ekologové, ale převážně mizerná práce úředníků a ŘSD. Běžné je nedodržování zákoných lhůt při oznamování řízení nebo nezahrnutí některých organizací do těchto řízení. Z toho pak vyplývá přímo živná půda pro žaloby a odvolání a celý proces přípravy stavby se táhne. Podobně ŘSD obvykle nedbá na rozumné námitky ekologoů (např. estakádu místo náspu u Libice nad Cidlinou, kde je náspem částečně odříznut lužní les od vody), pak se nelze divit dalším žalobám. Výstavbu D8 přes Středohoří pak nejvíce zdrželo ministerstvo ŽP, kterému trvalo 6 let (1996-2002) než vydalo výjimku o výstavbě dálnice v CHKO.
Jinak ale myslím, že tato debata patří jinam, nabízí se např. Železnice a příroda (i když to úpně o železnici není).
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1166
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 17:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: a on se ten úsek MUSÍ otevřít již teď? ona nebude jen ucpaná silnice Lovosice - Ústí, ale i to Ústí... A to již teď je průjezd městem žrádelní...

Bureš: napadlo mne to poslat přes ICQ...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1303
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 18:24:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Zatím se mi vrátily všechny pokusy. Přes ICQ to nejde, nemám klasické ICQ se všemi funkcemi.
ICQ -> 21 65 33 068
Chomutovák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 736
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 08:56:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Karloslt: Jestli to musí otevřít netuším, ale pravděpodobně ano, nejspíš je na to smlouva z Německem. Němci svoji dálnici už také dokončili (tedy alespoň po hranici s ČR, mám dojem, že do Drážďan ještě dodělaná není, ale jistý si tím nejsem).
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 530
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 18:27:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jel jsem někdy v květnu do Berlína autem přes Petrovice a dálnice už v tý době byla hotová, pouze se na ní muselo najet až za Pirnou, blíže k hranicím není sjezd - nájezd.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1168
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 19:27:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chomutovák: ať tak či onak, bude příští rok na silnici podél Labe veselo...

ad zdejší doprava: Kraj se chlubí: odkaz

můj názor: Dobré kydy...

Hlavní osy: nově hodinový takt osobních vlaků na trati Děčín - Roudnice n.L. - on tam teď není? pak nevim, proč si pamatuji, že osobní vlaky z Ústí do Lovosic mi vždy odjíždí v "XX.01" a rychlíky "sudá.17" jak tedy vypadá hodinový takt?
Lovosický uzel: stanice tím uzlem je již nějaký ten pátek, ovšem jako místní podotýkám, že zde došlo k dílčímu zlepšení - jsou návaznosti z/na rychlíky z/do Prahy i pro trať Lovosice - Most, což poslední 2 roky nebylo... Jen být krajem bych byl opatrnější se slovem "Takt". 3 roky je v úseku Lovosice - Litoměřice zaveden hodinový takt proložený vlaky ve špičkách na 30minutový takt. To se ale letos mění... Může mi někdo vysvětlit, co je taktového na odjezdech vlaků z Litoměřic do Lovosic v časech 8.08, 9.00, 9.40, 11.00, 11.40, 13.00, atd.? Výsledek snažení kraje? Např. studenti mající školu v Ústí mají dnes 2 možnosti: přivstat si o půl hodiny dřív a být v Ústí na hlavním o 15 minut dřív, nebo si přivstat o 20 minut dřív, dát si ranní procházku přes celé Litoměřice v délce 20 minut a být v Ústí na západním nádraží o 10 minut dřív... Kdepak jsou loňské sněhy, kdy v odpolední špičce hoblovaly koleje až pětivozové soupravy motorových vozů...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28211
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 02:32:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je defenestrace trestná? :-)
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 274
Registrován: 9-2003
Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 10:13:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady by asi nebyla, protože by šlo o sebeobranu. Dejt evědět kdy a já přijdu pomoci.
Kolejnice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 18:30:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale nejdrřív by je to chtělo nahnat do vyšších pater!!!!
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 18:40:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolejnice: šak oni sedí dost vysoko...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1172
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 18:44:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Která bude další, pane Hejtmane?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Kolejnice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 20:11:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Každej metr se počítá čím výš tím líp!
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 02:31:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kolejnice,Karloslt

Ale,ale že by se pánové zhlédli v historii a chystali první Ústeckou defenestraci ...
To tedy by měli na krajském úřadě zatlouct všechna okna,aby se vyhli "Leteckému dnu" ...


ICQ 237-113-861
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1182
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 07:14:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Kolejnice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 11-2006
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 12:09:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

My sme kluci šikovný my si poradíme ne?
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1311
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 13:24:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Která bude další? Radši se ani neptej, už si brousí zuby na jiné tratě. Ale netvrdil bych, že to je práce hejtmana, to spíš jiných lidí...
ICQ -> 21 65 33 068
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 14:51:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: http://www.halonoviny.cz/index.php?id=83718
cituji: "...Původně se uvažovalo o zrušení nebo omezení provozu na více tratích, například Lovosice-Teplice, Chomutov-Vejprty, Louny-Libochovice nebo Most-Moldava v Krušných horách. Ovšem zde byl tlak obcí takový, že kraj ustoupil..." Pokud uvážím, že tam chybí trati typu Krásná Lípa-Panský, tak si myslím, že černá listina bude docela dlouhá.
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 9-2006
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 15:08:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Karloslt: No zrovna ten ne-takt 20 vs 40 minut neni uplne od veci - takhle jsou temer perfektni pripoje na R od/do Phy, coz samozrejme jako dennedojizdejici do Maticky velmi ocenuji-docela pokrok, proti lonskemu 15-20min cekani v Lovosicich. Ovsem krome zpras*eneho nepripoje R782/Os6173, pricemz dalsi 6139 jede az ve 20.00, abych jen nechvalil. Vazne nechapu, proc 6173 nemuze jet az v 19.00, v "taktu" a byl pripojem k 782.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1320
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 15:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orky: Jednodušší by bylo vyjmenovat tratě, které Ústecký kraj likvidovat nechce.
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28286
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 15:14:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

=ty, na nichž platí vlaky (rychlíky a vejš) někdo jiný.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 16:05:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco veselejšího: dneska jsem při své cestě z Duchcova do Olomouce využil na trati 130 znovuzavedeného nočněbrzceranního vlaku Os 6801 (v GVD 2004/2005, než byl naším "milým" hýtmanstvím v červnu 2005 zrušen, jezdil jako Sp 1695). Do Teplic byla obsazenost asi patnáct lidí, z Teplic do Ústí pak odhadem téměř třicet (!) cestujících, což je při jeho teprve druhé obnovené jízdě až nečekaně vysoký počet. Asi třetina přestoupila na "Západě" do vlaku do Kolína, většina z ostatních pak zřejmě směřovala na "Hlavní" na rychlík do Prahy.
ICQ: 250-751-966
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1183
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 17:15:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: ovšem hejtman je přeci jen tak trochu jejich nadřízeným... Máš nějaké bližší info? kdyžtak na mail (btw, nedoručitelnost mailu je problém seznamu, s**e se to i jiným)

ChiChi: a kam se ti z netaktu ztratil údaj 80 minut? Ty přípoje jsou sice super, ovšem ta 80 minutová díra nic moc... A o víkendu 2hodinová díra mezi 7. a 9. hodinou... A dojíždění do Ústí je taky super. Jsem dnes absolvoval cestu z Ústí do Lovosic vlakem 2321, by se dalo uvažovat i o posílení kapacity na dvojnásobek...

Orky: Tak hlavně ať ten tlak nepolevuje. Jestlipak na tom seznamu byl i úsek Lovosice - Most, jenž kraji (a ČD) pije krev taky delší dobu?... U úseku Panský - Krásná Lípa se divim, že tam ještě něco vůbec jezdí...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Orky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 10-2004
Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 18:38:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karlost: Jaký byl seznam, to nevím. Když jsem viděl Burešovo "už si brousí zuby na jiné tratě", zajímalo mě, jestli na tom něco není. Trochu jsem zapátral po internetu a našel to, co je v mém předchozím příspěvku. Možná by šlo neco více zjistit se zápisů jednání zastupitelstva, kde se daná problematika řešila.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1542
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 20:11:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lidičky, dotaz k zastavení dopravy na 095:
Tam to sekli jenom kůli penězů, že kraj neplatil? Nebo ještě kůli něčemu jinému...?

Díky
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1346
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 21:02:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15: Tam to sekli, protože si kraj dopravu neobjednal.
ICQ -> 21 65 33 068
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1543
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 22:29:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: A obce na to nic?
Jinak ta vaše drážka má/měla 99 let, že? Dá se o ní někde sehnat historie?
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Mikulda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 110
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 13. prosince 2006 - 23:16:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O víkendu dosloužil Pragotron ve stanici Ústí nad Labem hlavní nádraží. Také tam utichnul pan Knopp.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1203
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 14. prosince 2006 - 16:20:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pár slov o trati Libochovice - Vraňany
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 07:14:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15: Co na to obce? Nikdo se o to nezajímal a když už si to uvědomili, tak bylo pozdě. A hlavně nikdo za tu trať nebojoval (až na budyňského starostu, který je ale ED, takže nemá žádnou moc ).
Co se týče historie,tak karlost tu nechal jeden odkaz a já odpoledne pošlu taky něco, co jsem "sesmolil" pro poslední jízdu. Jinak předpokládám, že by mohla vzniknout nějaká brožurka o železnici na Libochovicku na podzim, až bude 095 slavit 100 let.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1356
Registrován: 8-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 13:36:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gapa: A chystají se nějaké jízdy k jubileu, když je tak pěkně kulaté?
ICQ -> 21 65 33 068
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1551
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 14:34:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všem moc díky za informace. Zpracoval jsem si to na web

Mohli by u Vás vzniknout taky nějací nadšennci, jak třeba na Doupovsku, kde chtějí ježdění obnovit.

Ještě jednou díky
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

Kouzlo dopravy - Nové stránky o VHD

ICQ: 260 116 510
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 15. prosince 2006 - 20:33:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

BUREŠ: Určitě se něco udělá při jubileu (chtěl bych to spojit s oslavami na 096) a ještě určitě sem chci dostat další zvl.vlaky na různé akce, které se budou konat na vodním hradě v Budyni (případně v Libochovicích)
Javy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 537
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 11:52:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli do té doby naši rómští spoluobčané a jím podobné živly trať nerozeberou.
Tomas_markovic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 5-2005
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:09:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se týče dalšího rušení tratí na severu, tak v tuto chvíli je na plánu trať č.132 Děčín - Oldřichov u Duchcova od 1.změny JŘ z důvodů dálniční stavby, jejíž část by měla vést po tělese trati v úseku Malé Chvojno - Telnice. Jsou zde 2 návrhy, a to buď zrušení tratě v celé délce nebo zachování dopravy v úseku Děčín - Libouchec - (Malé Chvojno).
Tomáš Markovič
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:49:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomas_markovic: COŽE???!!! Nikde se o tom nepíše a nic se o tom nemluví... Jsou bližší info? Nebo to je jen úvaha?
Gapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:52:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Javy: No zrovna včera tady trať projela MUVka ze Straškova do Libochovic kolem 11 dopoledne. Bohužel jsem to nevyfotil, bo jsem byl v práci, ale viděl jí kámoš
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1217
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gapa: silná úvaha děčínských radních o nutnosti dálničního přivaděče k D8. co mi donesly tamtamy...

(analogické k cca 4 roky starému pokusu Litoměřic o výměně tratě 087 v úseku Lovosice - Ploskovice za dálniční přivaděč a záchytné parkoviště. náhradou měly být autobusy. Naštěstí toto osvícení zhaslo.)
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28507
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 22:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenže v Litoměřicích je trať „trochu” potřebnější...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1220
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 00:10:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin: Ano. Proto to je ještě víc s podivem. Alespoň pro mne. Když vidím vývoj v posledních letech, napadá mne otázka "Na jak dlouho?"...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 703
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 01:30:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jiné téma-od začátku GVD jsem navzodry své takřka denní přítomnosti na 090 neviděl rychlík, který by mezi Phou a UL nejel zpožděný aspoň +15. Co to? Jen běžné dření se zavedením GVD, nebo něco hlubšího, jako třeba nerálné jízdní doby?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28517
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 01:35:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To už se kdesi řešilo - stavební práce v ústeckém uzlu, ostré jízdní doby + pomalá výměna cestujících na západě a navíc teď byl v pytli i Vítkov (ale to už snad je v cajku).
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 10:06:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano výluky v Ústeckém uzlu, a hlavně ta nejzásadnější,a to 2TK Prackovice - Ústí jih + sudé Ústí jih, takže vlaky Ústí n.L.hlavní směr Prackovice a opačně musí vyčkat na hlavním a v Prackovicích. Na hlavním pouze dvě koleje a jízdní doba Prackovice - Ústí jih u R asi 10 min. Tak si to spočítejte sami. Ale mám pocit, že by to dneska mělo skončit.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1223
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 12:13:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no já mám info (ale ne moc podložené) že výluka 2.TK bude cca 3 měsíce...

Ostatně toto je jeden z důvodů, proč na trati Lovosice - Česká Lípa jezdí VŠE se zpožděním...
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1362
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 13:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tomáš Markovič: Když už udělali nový železniční most přes dálnici, tak by si snad mohli poradit i s jiným vedením dálničního přivaděče než zrovna místo trati. Ještě se Vás zeptám. Když píšete, že jsou dva návrhy, to jako vůbec nepočítají s možností, že by tu trať nechali celou?

(Příspěvek byl editován uživatelem Bureš.)
ICQ -> 21 65 33 068
Martin_kašpar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 16:46:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Oficiálně požádal krajský zastupitel M. Franc SŽDC s.o. o zrušení tratě pro potřeby zřízení dalničního přivaděče. Ta žádost je cca z konce listopadu.
Pipin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2005
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 17:40:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Ta výluka 2TK Prackovice - Ústí jih + sudé Újih je z důvodu výměny TV sudé skupiny a zhlaví a záhlaví směr Prackovice a příští týden se už nekoná, takže by měla dnes skončit. Jinak nepřetržitě trvá výluka na hl.n. sudé koleje(někdy do jara) pak začne 1.+3.SK (2.peron)
Panacek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 36
Registrován: 12-2006
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 17:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No návrch byl i na zrušení tratě Lovosice-Litoměřice z důvodu stavby nové silnice od budoucího nového mostu přes Labe. Snad z toho sešlo
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1363
Registrován: 8-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 18:56:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A aby to mohli zrušit, tak nejprve musí kraj neobjednat na té trati vlak - proto ta 1. změna JŘ.
ICQ -> 21 65 33 068
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1226
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 22:58:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Panáček: sešlo. o to bude silnice zajímavěji vedena a budou z toho řidiči mít radost. okolobydlící již mají...

Pipin. díky za upřesnění. o výluce na hlavním a hlavní-jih o délce vim.
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1375
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 17:00:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A je tu další špatná zpráva - trati na Moldavu taky hrozí zrušení.
ICQ -> 21 65 33 068
Vladass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2163
Registrován: 3-2004


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 17:41:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O trať na Moldavu bych se nebál. Tu nezruší, na to nemá nikdo odvahu. To je spíš takový vyhrožování.
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1376
Registrován: 8-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 17:45:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vladass: To víte, nadšený tím bude jistě i "mistr" Šulc, viz meil.
ICQ -> 21 65 33 068
Tomas_markovic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 21:34:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bures: Ty dva návrhy, které jsem uváděl, jsou návrhy, které by se uskutečnily, pokud by nebyl záměr trať zanechat celou. Co se týče zrušení, tak není pravda, že může být uskutečněno pouze poté, pokud kraj neobjedná vlaky. Takže buď se ubráníme a trať zůstane do "jisté" doby zachována nebo zkrátka bude doprava a následně i trať zrušena bez náhrady anebo lepší varianta, a to ponechání provozu v úseku Děčín - Libouchec - (Malé Chvojno).

Co se týče provozu trati na Moldavu, tak o pouhé vyhrožování se nejedná. O rušení tratě v celé délce sice nejde, ale od změny JŘ by spoje měli jezdit pouze v úseku Most - Hrob.
Tomáš Markovič
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1230
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 21:47:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: není to první pokus... mohl bych případně taky poprosit o bližší informace na mail?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1378
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 09:33:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karloslt: Odpoledne pošlu.

Tomáš Markovič: Chtělo by tyhle informace co nejrychleji rozšířit mezi lidi, aby se mohli bránit. Když se to dozví na poslední chvíli, tak už se pak sotva něco změní.

Každopádně by to chtělo hodně rychle vyměnit krajské úředníky, jinak to se železnicí na severu dopadne hodně blbě
ICQ -> 21 65 33 068
Standa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 3-2004


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 12:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš:
Mohl bys mi "to" taky poslat? Díky.
ICQ: 250-751-966
Tomas_markovic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 16
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 13:50:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení,

tyto informace jsou již dávno známé veřejnosti, ovšem podstatné kroky ví a zabývá se jimi jen "jistá" menšina. Co se týče výměny krajských úředníků, tak tím jsme si nepomohli nikdy a myslím si, že by to nedopadlo nijak ani nyní. Budu pochopitelně rád, pokud máte o pomoc a případné informace zájem, pokračovat v diskusi na mailu, v lepším případě při nějakém osobním setkání. Myslím si, že zde bylo již hodně lidí, kteří těmto věcem pomohli, zabránili nebo je dokázali změnit a odvrátit od nejhoršího.
Tomáš Markovič
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1395
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 14:09:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T. Markovič: Myslíte? V jiných krajích jsem si nevšiml, že by byli jen úředníci, kteří chtějí zlikvidovat všechny vedlejší tratě jako v Ústí.
ICQ -> 21 65 33 068
Tomas_markovic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 14:25:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: Netvrdím, že všichni úředníci v této problematice působí jen zlo, ale vždy se v jejich řadách najde "černý kůň" a kolikrát je to bohužel i nadřízený, takže se stejně tak nedá dělat pomalu nic... a zbývá to tak opět na "prostých" občanech a lidech.
Tomáš Markovič
Vsd_honzig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 23
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 19:17:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bureš: smím také poprosit o zaslání...?

Od té doby,co dopravu objednávají kraje,to jde pěkně do .Zase někdo dostal větší pravomoce než měl...

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace