K-report
 

Archiv do 04.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Rosničky (710, 711), Karkulky (725, 726) apod. » Archiv do 04.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 25. srpna 2006 - 23:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No vida, tak ji kapotu přejeli hadrem. To bude mít Kuku-Brutus radost .
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz

Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:06:07   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové zdejší diskuze mě opravdu pobavila. Zavítal jsem sem jen náhodou. Má to tu fakt říz. Kdysi tu Mdt psal, že ta jejich karkule jim lakem přišla na 12tis. Bych ho chtěl vidět zblízka. A hlavně bych chtěl vidět, co je pod nim a jak dlouho vydrží. 12tis. možná stála barva. Jestliže KPKV chce, aby si jejich karkule vydělala na lak, tak dělají jedině správně. Ono totiž, špatně provedený lak je jen optický klam. Ve skutečnosti se pod ním může skrývat docela pěkná hromádka šrotu. Raděj bych mašinu půjčil, kde si vydělá na POŘÁDNÝ lak. A že se někomu nepovede start. Točit studený motor je určitě špatně, ale ten, kdo se tady timhle oháněl, na stanovišti nebyl a neví, proč se tak vlastně stalo. A to že pak čuměli, co se děje. No kdo by nečuměl, když mašina dělá, co nemá. Třeba prostě jen pozdě zareagoval regulátor. A věřte, že ta mašina to vydrží. V dnesšní době, kdy se používají kvalitnější oleje, se u studeného oleje tolik nesnižuje jeho mazací schopnost. A pokud vím, tak se motory před startem promazávají. Sami si vzpomeňte, jak zacházíte s autem, nebo sekačkou. Motor jako motor. Takže jedinné, co v tomhle případě neni dobře je, že by v motoru vznikaly velké rozdíly teplot a s tím zvýšené namáhání téměř všeho, ale to nějakou chvilku trvá. A až bude mít KPKV dost peněz na lak, který jim vydrží třeba 15let, tak pak je to opravdu rozumný postup. Vyhodit peníze za patlaninu a pak to opakovat zas a zas a dívat se, jak se ten plech pod lakem ničí... To, co KPKV jednou vloží do očištění na kov, vyvaření, vytmelení a nalakování kvalitní barvou, to vy vynaložíte do nesmyslného štětkování. A ta mašina tim trpí víc.

Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:06:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rozuměl bych tomu, naštetkovat ať to vypadá a pak jezdit a vydělat si na lepší, ale když ani nejezdíte... Evidentně jste toho udělali ještě málo, když dokážete takhle blbě kecat. Kdybyste místo psaní kravin raděj dělali. Nejste muzejničtí bozi, abyste mohli takhle hnusně kritizovat. Kdybyste si vážili toho, že jste spolek. Děláte si na svym. Já dělám na českodrážnim. Máme díky tomu perfektní zázemí, ale nemáme žádné způsoby, jak si vydělat na lak. Když budem chtít lak, tak nám ho bude muset někdo od stolu zaplatit. A dělat něco takového svépomocí, je záležitost velmi dlouhodobá a ta kvalita nemusí být zrovna odpovídající vynaloženému úsilí. Přiznejme si, kolik z nás má zkušenosti s lakováním lokomotiv. Raděj ať to udělá odborník a pořádně. Ať to vydrží. A taková investice jde do několika sta tisíců. A věřte tomu, že já, ani nikdo jiný nedostal za odvedenou práci ani korunu. A nikdo nám za to ani nepoděkoval. My z toho máme prostě radost. Hledáme v tom seberealizaci, odpočinek, uklidnění. A děláme to rádi a pro lidi, kteří se pak z našeho díla radují. To je naše odměna a i odměna, kterou vy čekáte, ale spolakřina funguje jinak. A v ní je budoucnost muzejnictví. ČD jsou od toho, aby provozovaly pravidelnou drážní dopravu. Veškerá muzejničina je na úkor pravého smyslu existence ČD. Každej, kdo má aspoň trochu zdravého rozumu, si tohle uvědomuje. Bohužel, takových je málo a jsou i na GŘ. Ale to je již jiná písnička...

Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.100.63.29
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:20:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A chtěl bych poděkovat všem pracovníkům ČD, kteří svojí schovívavostí podporují muzejinictví. Ale opravdu děkuji jen těm, kteří ví, že muzejnictví a pravidelný provoz je potřeba oddělit. Protože ti, opravdu hodně ustupují, aby se mohlo jezdit. Ti, kteří to neoddělují, neznají ty správné hranice a dost nešikovně je překračují. Ať jedním, nebo druhým směrem. Děkuji i za sebe. Díky nim můžu provozovat svůj koníček. Díky.
Hook
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 3-2005
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:54:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Amen.
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 13:19:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Další pěkná fotečka T444.1609 z provozu.
http://zeleznice.biz/T444_1609_Zlin_11-4-02.jpg
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 788
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 06. září 2006 - 01:25:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouváme se za jednodenní výpadek této diskuse, který způsobily patrně technické potíže.
Glex
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 06. září 2006 - 11:58:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťo. 725.268 je tam už dlouho. Ale 247 byla do 15.2.2005 v Poličce. Mělo by se jednat o "muzejní" stroj. Ale nic tomu zatím nenasvědčuje:-(
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 09:48:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Technické potíže?? No je zajímavé, že se najednou vytratily příspěvky od Fíry, Brutuseč a od nás -MDT. Hlavní je, že je tady příspěvek od já..

Jinak k laku na Karče. Pokud ho chcete vidět zblízka, jest možno. Též se s Vámi osobně setkám a podiskutuju co je jak špatně. Rád se nechám poučit.A Myslím, že i Brutus by Vás rád viděl.Co se týče zpěvnýćh ód ala KPKV. Absolutně je mě jedno KPKV, ale jde mě spíš o to, komu onu Karču pronajali.Toť jediné, co mě mrzí. Jinak nabídka od těch dvou pánů rosničky za 280tisíc...No se divím že ještě neprodávají tu Karkuly. I když ta snad ještě jejich není.Doufám.
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3653
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 11:57:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mdt: Uhodl jste, tyto příspěvky byly vymazány. Chybou SW však zmizela celá diskuse.
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
T444
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.103.174
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 11:59:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj,
měl bych na Vás prosbu:
Líbí se mi Karkulky a rád bych udělal nějakou ucelenější práci o nich.
Proto pokud víte cokoliv (i třeba že jste někde některou vídávali) o kterékoliv lokomotivě či máte fotku či cokoliv jiného, napište mi na e-adresu T444@seznam.cz .
Budu vděčný za každou informaci!
Brutus
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 15:09:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Soudruhu jene boneve, co bylo tak špatně na tom, co jsem odpověděl "doktorovi" ? Už jsem se fakt tak dlouho nezasmál... Že bych si dal tu práci a zjistil tvoje pravé jméno ? Uvědom si, že dnes není nic nemožné... Jestli není něco v pořádku, tak taková jednostranná cenzura od tebe. Když, tak buď tak laskav a smaž i všechny nesmysly zde řečené od soudruha "doktora". Já osobně budu taky rád, neboť slova, která jsem musel použít nejsou v mém slovníku běžná. Když už si tedy hraješ na tu cenzúru, tak oboustranně, jo ?
Jinak taky platí, že kdo seje vítr...
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 16:21:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro T444. Koukněte na www.prototypy.cz
Nejlepší stránky o Karkulích v ČSR.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 796
Registrován: 6-2002


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 17:35:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brutus:
Moje pravé jméno si můžeš přečíst pod mým nickem v mailu. Oproti tobě ho nemám důvod tajit - to asi zaprvé. A zadruhé, tuhle diskusi jsem viděl poprvé v životě, když jsem ji dával dohromady.
Čest
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 07. září 2006 - 23:16:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brute, Brute... Když už používte slova, která nejsou ve Vašem slovníku běžná, užívaná jen pod rouškou anonymity, budiž. Je to Vaše vizitka. Ale soudruha vynechte. Myslím, že jste již dost stár na to, aby Vám bylo známo, kdo se tímto oslovením častoval (a bohužel stále častuje) a nevidím jediné spojení "soudružství" se mnou či Mašinkou. Nehledě k tomu, že můj postoj k rudozmrdkám jsem již několikrát dal na K-repu najevo, když diskuze sklouzla k politice. Mimochodem, jaké nesmysly mnou řečené máte na mysli? Jedině 25.8. v 23:27 jsem si neodpustil rýpnutí, ale všechny předchozí se věcně držely tématu a postrádají jakýkoliv prvek nesmyslnosti. Pakliže máte v úmyslu reagovat, snažte se to tu nezakálet, ať se diskuze nemusí opět promazávat a dávat dohromady.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 832
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. září 2006 - 00:16:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brute, můžete mi objasnit ještě jednu věc? Přečetl jsem si Vaše dnešní (no, už včerejší) komentáře v Hektoří diskuzi a jsou naprosto normální, stejně tak i další Vaše předchozí, které jsem zachytil. Proč tedy jen tady, v Rosničkách a Karkulkách, je Vaše vystupování poněkud buranské?
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
T20305
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 09. září 2006 - 13:26:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty příspěvky, které tu řešíte, že zmizely, jsou v archívu před všemi těmito příspěvky a jsou to fakt kraviny, který není záhodno ani číst... TEČKA
ICQ 232-093-115
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 00:22:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo pozná, co je tohle za lokomotivu ?
 
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1171
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 11:58:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Maty, to je fakt těžká otázka, když na polovině diskuzí jsou Vaše fotky z jedné návštěvy Olomouce

Ale o ty fotky Čmeláků a 199 001 bych celkem stál Send->mail, OK ?
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Neděle, 10. září 2006 - 20:04:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo...trapný dotaz...fotky pošlu, samozřejmě...
Brutus
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 08:30:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Doktor:
Milý kolego, mohu Vám objasnit proč. Netýká se to jen tohoto DF. Reaguji k jakémkoliv DF podle kvality příspěvku autora stylem "na hrubý pytel hrubá záplata". Někteří přispěvatelé si totiž "nevidí" do úst a jsou ve svých nepravdivých tvrzeních až příliš zaujatí a tvrdí lež, jakoby u ní "svítili". Jsem ochotem se bavit na jakékoliv téma, ale nemám rád, když někdo bez toho, aniž by kdy fyzicky záchraně nějakého muzejního stroje máknul, byl chytrej jak rádio, když o tom nic neví. Myslím, že proti takové demagogii se dnes můžeme bránit.
Ale každopádně zdravím správce tohoto serveru. Je to moc dobře, že něco takového existuje. Akorát s tou selekcí by to nemusel přehánět. Ne vždy jsou tu věci, které musí "vonět" každému potažmo správci, který je samozřejmě zodpovědný zákonu, že tu bude probíhat diskuse "slušná".
Doktor
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 839
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 12. září 2006 - 20:28:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm, přitom Vy sám jste zde byl tím, jehož vystupování bylo poněkud v rozporu se základy slušného chování. Můžete být konkrétnější, kde jsem si já či Mašinka "neviděl do úst" a "tvrdil lež", že jste vůči nám (a obzvláště mně ve smazaných příspěvcích) užil výraziva tolikero typického v diskuzích typu Novinky.cz?

Lidové přísloví "Na hrubý pytel hrubá záplata" neznamená, že přejímám chování dané osoby čili potkám-li dobytka, sám se dobytkem stanu.
železnice » http://lokomotivy.euweb.cz | MHD Brno » http://tramvaj.wz.cz
Brutus
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 13. září 2006 - 06:56:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S některými lidmi to jinak bohužel nejde, než hovořit "jejich řečí". Chuť se vracet k tomu, co jsem zde už napsal, nemám a byla to jen a jen pravda. Kdyžtak si to přečtěte znovu, já totiž nemám tolik času se vracet k takovým věcem. Věnuji ho na bohulibější železniční činnosti a to si i bez vašeho dovolení nechám pro sebe.
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 15:52:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V JLS Jihlava je rám z 710.660 (ex. Cukrovar Prosenice)
 
Mcbain
Administrátor

Číslo příspěvku: 7347
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 10:01:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

710.469 (aspoň doufám ) s drotárským vlakem v Bohumíně minulý čtvrtek.

 
Padesát let přepravy silničních návěsů po železnici
Bureš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 995
Registrován: 8-2005


Odesláno Úterý, 19. září 2006 - 13:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná neřeknu nic zajímavého, nesleduji tuhle diskusi pravidelně: Dnes na vlečce hradecké Ferony v akci 710 místo tradiční 704.
ICQ -> 21 65 33 068
Halbstadt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 21. září 2006 - 10:34:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra bude řádit na vlečce TEVEX Černožice (trať H.K.- Jaro místní 726 jde uhlí.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pátek, 22. září 2006 - 08:18:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera dopoledne v zastávce Řež na trati 091 zahlédnut průjezd pracovního vlaku s kolejovými poli. Na jeho zadním konci byla 726.516-8 KPKV.
Mdt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 172
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 22:06:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v 11.55 projela na trati Pha Bubny - Dejvice Rosnička s Blmem..Krásnej zvuk..Docela nářez. Nevíte co to bylo za stroj, popř. za akci a kam to směřovalo..Díky..
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Neděle, 24. září 2006 - 22:46:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mdt: Jak je to s vaší přepravou T 444.0078 do Slaného? Pokud si dobře pamatuju, tak to mělo být někdy v srpnu...a místo toho stále stojí v Pečkách...!?
fíra
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.103.54.62
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 16:18:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mdt: proč se ptát na K-reportu? No co b to asi mohlo bejt???
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 842
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 19:23:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno jedna zelená stala v sobotu na drátenickym vlaku v Uhříněvsi a o stanici dál zase karkule ......
sumo
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.47.34.129
Odesláno Neděle, 01. října 2006 - 14:36:01   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

chtěl jsem se zeptat,nemáte někdo kontakt-mail na KPKV brno?
987
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.32.103.55
Odesláno Pondělí, 02. října 2006 - 12:32:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kotas@dkv.bno.cd.cz nebo tak nějak
PP
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.116.112
Odesláno Středa, 11. října 2006 - 20:38:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo co se včera dělo v Praze na hlavním nádraží. Když jsem jel kolem 8 ráno, tak jsem tam zahlédnul karkulku s jedním vozem ve šturcu u druhého nástupiště.
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1195
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 00:06:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes projížděla v Mn vlaku na Brno Kojetínem T334.0774
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 00:36:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

710.774 jezdila v Tatře Kopřivnice.
Sinar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 11:25:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo se chystáte na Slovač, při reko úseku Kralovany - Turany se dá chytit docelá šikovná 710.922. Snímky ze Šútova při dokončování TV 2. traťové v polovině září. Jak dalece jsou dnes s 1. kolejí netuším.

 ,
 
MF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.103.130
Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 19:47:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj všichni sice je to dávno, ale ve Velkých Hydčicích stranou na kolejích vápenky stávala oranžová rosnička. Ta tam asi sama jednoho dne zastavila a stála tam asi několik let. Nevíte jistli byla někdy odvezená do šrotu,nebo jistli třeba někde prošla rekonstrukcí a jezdí??
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1199
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 15. října 2006 - 23:52:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

STRÁNKY O PROTOTYPECH OZNAMUJÍ AKTUALIZACI !

Ve 41. aktualizaci byly především výrazně doplněny texty a fotografie k řadám T436.15, T478.45, 363, pouze fotky pak přibyly i u řad 112, 209, 263, 350, 363, 718, 736, 773, T335.0 a T466.1.

Tak neváhejte a jděte to omrknout !

www.prototypy.cz



http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 10:13:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sinar: Hezké je taky to "pancéřování" na voze na cívky s trolejí.
Sinar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 1-2006
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 22:02:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo. Dneska asi kdo nepancéřuje - neuhlídá.
Jgcp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 357
Registrován: 6-2006
Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 15:38:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

710.842 dnes Kolín, posun Draslovka
 
www.zelfoto.webovastranka.cz
ICQ : 297-774-273
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 21:19:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Jgcp: to sis radši měl vyfotit tu modrou Zacesku z MCHZ Ostrava, co stojí vedle, ta je vzácnější...
Statistik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 524
Registrován: 6-2004


Odesláno Čtvrtek, 19. října 2006 - 21:23:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad MF: nevím, jestli tam jezdila rosnička (o žádné nevím, ale to neznamená, že tam nejezdila), ale v Hydčicích jezdila oranžová V60ka. A ta už není mezi námi
Rosta_kolmix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 23:41:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady je ta T334.0774 (snad je správně i 710.774) v Kojetíně 11.10.2006.
Rosňa jela v Mn vlaku na Brno (foto těsně před najetím stroje 110.020 do čela Mn vlaku).
Nevíte někdo, co s tím strojem bude ?
A co to má na střeše delší kapoty za úpravu ?

 
http://prototypy.bilysklep.cz
http://sergeje.bilysklep.cz

pokec na ICQ: 258883797
asdfghjkl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.180.53.58
Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 09:43:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

já si myslím, že to jsou vzduchové filtry
MF
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.103.130
Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 19:30:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Statistik: díky za info :-) Ani jsem netušil že se tu taková mašinka toulala, tak mě ani nenapadlo že by to byla V60. Škoda jí, krásně by se fotila :-)
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 555
Registrován: 7-2003


Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 17:45:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rosťa : c s ní bude nevím, ale stojí v Lokotransu v Brně-Slatině ve společnosti velmi zajímavých strojů, mmntálně vedle ní stojí žlutý čmelák
Tomaseq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 557
Registrován: 7-2003


Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 13:34:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Doplním se obrázkem
 
Jak říká strejda Kr., takové malé muzeum ČKD. Prasátka, rosně, čmeláci, kocouři, ponorky, kolem jezdí brejlovci, špagety - co víc si může šotouš přát
742 404
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.105.117
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 21:16:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten čmelak není to náhodou 771 512 ex Chemopetrol? Jo ještě by mě zajímalo, dá se do onoho areálu dostat?
Tady fotečka jak vypadal již velmi dávno, tedy pokud to je 771 512.
 
Maty
Neregistrovaný host
Odeslán z: 86.61.140.21
Odesláno Pondělí, 23. října 2006 - 21:36:48   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

742 404: Je to 771.512...takový nátěr na žádném jiném čmelákovi není...
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 9-2003


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 21:17:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes ze Sp 1782 viděna na vlečce bývalého dolu v Malých Svatoňovicích obsazená 725.558 s plošiňákem. To je lokomotiva na vlečce domovská?
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1386
Registrován: 9-2004


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 09:20:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Nuts: ano. Nevíš, jaké jsou na té vleččce aktivity?
Nuts
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 830
Registrován: 9-2003


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 10:40:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To nevím, nejsem tamější. Ale když jsem tam několikrát jel, tak jednou tam stály nějaké tři polské vagóny se shrnovací střechou, několikrát nic a nyní ten jeden plošiňák.

Vypadá to, že se nejezdí až na konec vlečky, ale jen do prostoru nové haly s nápisem NYPRO. Víc bohužel nevím.
Z nejhoršího jsme uvnitř!
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 10:55:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

NYPRO je sklad hutního materiálu. Viz www.nyprohutni.cz Pracuje ještě pila v prostoru dřeviště býv. dolu?
Stínovlas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 5-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:54:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zitra tak cca mezi 6-7dmou hodinou ráno pojede na 95% T334 737 z DYASky pro vozy s dřevem na nádraží do Uherského Ostrohu, tak foťte
 

(Příspěvek byl editován uživatelem Stínovlas.)
Se 749,751,851 a T478.1002 na věčné časy a nikdy jinak.
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1075
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 17:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

710.097:

 
 
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638
Jnd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 892
Registrován: 4-2003


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 04:05:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem kdysi fotil v Lovosicích z vlaku nejakou 745 a vim že tam stála i zelená 710. Co to tam je za prostor ,že tam stojej ty mašiny??
Karloslt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1076
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 10:21:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JND: dnes Traťová strojní společnost (původně traťovka). vedle 710.097 měli ještě další dvě rosničky. Mohl bych o tvé fotky oněch lokomotiv poprosit?
http://www.trat087.info - http://karel-loko.net - http://motovozy.vlaksim.cz

ICQ 264305638

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace