K-report
 

Archiv do 02.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Koridor » Archiv do 02.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26165
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 28. září 2006 - 04:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pomalá v Pardubicích už opravdu není.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 11-2003


Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 10:58:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Firma Starmon Choceň do konce roku vybaví všechny přejezdy mezi Brandýsem a Ústím novým typem PZZ se závorami. Doufejme, že to není další snaha "zachránit" stávající trať
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 8-2006
Odesláno Úterý, 03. října 2006 - 17:09:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Beneš: Není to kvůli pendolinu? Dříve se právě o těchto přejezdech mluvilo jako o nebezpečných pro jeho provoz, protože nejsou vybaveny závorami. Jsou to podle mě jen vyhozené peníze, protože provoz přes ty všechny přejezdy je téměř nulový. Ještě nikdy jsem tam neviděl čekat auto.
Semolina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 471
Registrován: 2-2006
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 20:02:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz, mezi Lupěným a hněvkovským tunelem je asi 200 metrový úsek s původním svrškem, dojde k jeho výměně, stejně tak mezi Lupěným a Zábřehem na Moravě, kdy je na vjezdu do Zábřehu 100 metrový "starý" svršek. Pak ještě před Grygovem ve směru od Olomouce - tyto krátké úseky působí docela rušivým dojmem. Kdy se můžeme dočkat jejich odstranění?
Ostrava - Karolina; budoucí nová ostravská čtvrť.
Vláďa_2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 8-2006
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 21:00:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Semolina: Oba krátké úseky mezi Zábřehem a Hoštejnem jsou provizorní odbočky Most a Lupěné. Budou samozřejmě zrušeny a modernizovány do stavu navazujících úseků. Výluky by měly probíhat teď na konci roku.
V Grygově se jedná o kolejové spojky na olomouckém zhlaví. Ty budou samozřejmě také modernizovány, ale nevím kdy. Nejvíc mě na tom vadí ta PJ 50
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2757
Registrován: 8-2003
Odesláno Pátek, 06. října 2006 - 22:43:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak Kolín je na spadnutí.
Zrekonstruován bude opravdu pouze průjezd (hlavní, popř. předjízdné koleje trati Praha - Česká Třebová), ostatní jen v nejnutnějším možném rozsahu. Možná proto se celá akce jmenuje Sanační průjezd železničním uzlem Kolín.
Mimochodem, nevíte někdo, co znamená tato věta: "Stavba v Kolíně bude prováděna jako první stavba s tzv. rozvolněným financováním."
No a na závěr jeden citát: "Děkujeme SFDI a velmi si vážíme toho, že jsme byli vybráni do konzorcia." - Ing. Zdeněk Chrdle, generální ředitel AŽD, s. r. o.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Standart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 8-2006


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 13:51:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takto se koridory staví např. i v Maďarsku.
standart není to co standard
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1926
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 17:47:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
No alespoň něco. I když ony nymburské, resp. havlbrodské nástupiště by taky stály za rekonstrukci. Třeba se toho dočkáme časem jako v Pardubicích, kde se teprve nyní vrhli na 2.nástupiště.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2763
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 18:51:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A není to tak, že v Pardubicích se už nyní vrhli na 2. nástupiště?
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1930
Registrován: 8-2004


Odesláno Sobota, 07. října 2006 - 19:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bkp:
Samozřejmě, záleží na úhlu pohledu...
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Comar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 13:51:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standart: jak vypadaji koridory v Madarsku a jake rychlosti se tam dosahuji? Zkousel jsem o tom neco hledat na internetu, ale anglicky toho je velice malo a madarsky neumim. :-(
Dan_od_mun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 262
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 09:23:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

comar - dost dobře si vzpomínám na pamětní desku ve stanici Tata - trať Hegyeshalom (PPS od Rakouska a Rajky) -Budapest na 160 v roce 1997 (viděno v roce 2000, kdy měl být hotov náš 1. koridor...)
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 7-2002
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 09:45:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem jel Avalou z Vídně do Budapešti tak jsem byl docela sklamán.Trať byla poseta pomalýma jízdama,nebylo zhlaví kde by jsme jeli plnou rychlostí.Specialitou byly dvě pomalá jízdy,které se překrývyly.Jinak takřka v celém úseku už mají koridor hotov.Dělali něco v Gyoru ve stanici
Comar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 18:37:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dik za info. Bohuzel se na ceskych webech o madarske zeleznici moc informaci neobjevuje. Pritom by to bylo urcite velice zajimave srovnat, jak se s dedictvim komunismu vyrovnalo Madarsko a Cesko.
Křivi
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.107.50
Odesláno Pondělí, 09. října 2006 - 19:37:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Comar a další: V létě jsem jel služebně Pannonkou do Békéscsaby. Z Rajky do Budapešti jsme na pomalých nasbírali 30 minut - nic se nestavělo, prostě špatný stav trati. Z Budapešti do Szolnoku klasická 120, nestaví se nic. Ze Szolnoku do Békéscsaby se buduje, je tam asi 50 km jednokolejných výluk, rozestavěnost veliká, nasazení malé. Výsledek: dalších 50 minut, t.j. v Békéscsabě hoďku dvacet.
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 197
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 16:31:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Todle byla ještě sranda,ale jak jsem jel dál do Bělehradu tak to byl mazec.Rovná trať kolem samá kukuřice a vlak si to pádil úchvatnou 60 km ryclostí.Zpoždění v Bělehradě pouze 60 minut.Jediná solidní jízda byla Sobieskim po našem 2.koridoru.Na trase ani jedna pomalá,dokonce nás ani nic nebrzdilo.Musím uznat že náš 2 koridor úroveň.
Comar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 18:20:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alesl: mozna ma 2. koridor uroven, ale porad tam je problem s zeleznicnimi uzly - Breclav a Prerov. V Breclavi konci koridor uz nekde 4km pred stanici. Vzdycky kdyz jedeme tou ctyricitkou pres prednadrazi, tak mi z toho tecou nervy, protoze mam v Breclavi na prestup jen par minut.kdy
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 198
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 20:34:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Břeclav je docela v solidním stavu,stačí udělat prujezd uzlem.Vždyť už dnes se v rámci této stavební akce dělá úsek Lanžhot-Břecla.Počítám že se příští rok začne dělat úsek od konce koridoru od Brna a Přerova.Co se týká Přerova tak tam to bude docela složité.Byť je pravda že by stačilo udělat traťové koleje(zab.zař,nástupiště,most přes Bečvu,olomoucké zhlaví)od Hornich Moštěnic,Dluhonic,Prosenic a bylo by to o něčem jiném.Myslim si že modernizace Přerova bude nejsložitější ze všech přestaveb uzlů.
Comar
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 21:59:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alesl: Ja jsem myslel ze Lanzhot-Breclav(mimo) a Breclav jsou dve nezavisle stavby. Kazdopadne na trati do Lanzhotu se uz delsi dobu pilne pracuje.
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2776
Registrován: 8-2003
Odesláno Úterý, 10. října 2006 - 22:40:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou tak mezi, do značné míry nezávislé, ale částečně propojené.
Jinak, podle mých informací, se v první etapě, která je nyní ve fázi konečného projektování, se má dělat osobní část a úsek trati do Hrušek.

V Breclavi konci koridor uz nekde 4km pred stanici. Vzdycky kdyz jedeme tou ctyricitkou pres prednadrazi, tak mi z toho tecou nervy, protoze mam v Breclavi na prestup jen par minut.

To ale není problém (ne)koridoru, ale jízdního řádu.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 17:22:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Alesl: na modernizaci Přerova je už jakási přípravná dokumentace. Mělo by to být dost zásadní, bude se při tom hýbat se všemi peróny. Mezi 1. a 2. perónem budou 4 koleje s tím, že u perónů bude 3. a 4. kolej, kdežto 1. a 2. bude jakýsi průjezd mezi nimi a na 80 km/h.
Celé to vůbec bude docela rychlé - hodně šedesátek a osmdesátek.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 743
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 12. října 2006 - 19:06:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...hodně šedesátek a osmdesátek...

A jak se to tam vejde? Budou se vysunovat zhlaví?
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 698
Registrován: 7-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 09:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se udělá most přes Bečvu s průběžným štěrkovým ložem, tak na něm budou moci být vyhybky a místa bude dost.
Hajnej
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 739
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 13:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak. Výhybky na mostě. Stejně tak střední zhlaví - tam se zruší pošta či kam se to jezdilo po těch křížích a místo ní bude jazykový perón se dvěma šturcy.
Paci
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 7-2005


Odesláno Pátek, 13. října 2006 - 17:13:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všiml jsem si jedné pomalé na I.koridoru hned za Prahou směrem na Děčín v km 417, 50km/h asi jen na 2.TK
749140 muj nejoblíbenější stroj.
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 201
Registrován: 7-2002
Odesláno Sobota, 14. října 2006 - 08:14:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na ten Přerov jsem zvědav.Stavebně to bude docela složité.Jestli se bude hýbat se vším tak ta stavba bude stát majlant.
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.170.74
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:19:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dotaz: není to tak dlouho, co jsem narazil na netu na úvahu nebo dokonce projekt přestavby, resp. nové trasy tratě mezi Chocní a Ústím nad Orlicí. Něco na způsob Krasíkova, Hněvkova atd, ale asi v trochu větším měřítku. Chystá se to k realizaci? Ono to asi nebude právě levné, ale trati by to bodlo.
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.170.74
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:21:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapoměl jsem: Úúúúúž se těším na Kolín !!!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26620
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 17:31:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, ten úsek se připravuje.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.29.14.220
Odesláno Pondělí, 16. října 2006 - 22:27:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky a časový horizont ???? Peníze, nemýlím-li se !!! Na jakou rychloat se to plánuje? Doufám, že by to mohlo být na 160 bez omezení.
pilot
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.209.192.180
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 06:58:57   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J.D. Udájně 160 bez omezení, trasovaný na 200.
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.170.74
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 12:15:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Choceň - Ústí n/O. Už jsem to našel !! Kde jinde, než na k-repu/odkazy/tratě/koridory/. To jen pro ty, jako já. Návrh je to zajímavý, nevím, proč bychom nemohli stavět alespoň trochu s jistým výhledem do budoucnosti. ( viz varianty )Pan Perner to naplánoval na 100 let. U krasíkovských tunelů jsem zaslechl něco o tom, že by to mohlo být na víc, než na stávající rychlostní poměry, ale zase ty peníze !! Je to škoda. Za pár let se bude možná diskutovat o přestavbě.
Polaanek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 12:37:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, když už se mluví o (nereálných) přestavbách hotových úseků, spíš bych to viděl na přestavbu úseku MuN - Brno. Rychlosti v rozmezí 70 - 100, vyjímečně 120, opravdu nic moc...

(Příspěvek byl editován uživatelem polaanek.)
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2352
Registrován: 6-2002


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 16:01:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Paci: Ta pomalá už je tam cca měsíc. Jen ve druhé koleji - prý propadlý propustek, či co.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1948
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 22:05:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Polaanek:
když už se mluví o (nereálných) přestavbách hotových úseků...
Tak úsek (Choceň-)Brandýs-Ústí n.O. bych za hotový roozhodně nepovažoval. Jediné, co se udělalo jsou mosty. A to si myslím, že je docela málo - třeba proti tomu Krasíkovu a Hněvkovu. Přitom tento úsek využívají vlaky na Ostravu i Brno.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Polaanek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 17. října 2006 - 22:21:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch:
Tak tady došlo k menšímu nedorozumění... Neměl sem na mysli úsek Choceň - Ústí n/O... O tom vím, že je v katastrofálním stavu. A je to jediný úsek při cestě domů a do školy, který není hotov, případně rozestavěný... Občas čekám, kdy se to rozpadne... Reagoval jsem na J.D.: U krasíkovských tunelů jsem zaslechl něco o tom, že by to mohlo být na víc, než na stávající rychlostní poměry, ale zase ty peníze !! Je to škoda. Za pár let se bude možná diskutovat o přestavbě.
J.D.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.170.74
Odesláno Středa, 18. října 2006 - 10:18:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Polaanek: tak tady došlo k většímu nedorozumění. Buďme rádi, že Krasíkov, Hněvkov a dále, je takový jaký je a zaplať Bůh za to. Že existují další chuťovky, úsek Choceň - Ústí n/O, nevyjímaje, nám je jistě jasné. Rozhodně jsem však neměl na mysli to, že by se tento úsek měl teď přestavovat (??!!). Jen jsem vzpomenul polemiky, že se to mělo trasovat na vyšší rychlost, samozřejmě v době, než se poprvé koplo. 120km/h je určitě víc než 80. Jen jsem myslel, že při projektování takovýchto staveb bychom se nemuseli držet při zdi, i když by to teď stálo o něco víc, než ta pomalejší varianta.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 754
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 20. října 2006 - 08:01:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na vlaky.net ve vlákně KIA je vidět něco z plánu přestavby Tepličky.
http://www.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?lang=1&id=99142
http://www.vlaky.net/show.asp?lang=1&file=/upload/online/diskusia/106564-1.jpg
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2895
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 21. října 2006 - 23:13:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přerovský železniční uzel před významnou proměnou
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 217
Registrován: 7-2002
Odesláno Neděle, 22. října 2006 - 12:50:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To jsem zvědavý kdy ten Přerov vypukne.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1963
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 21:50:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem zvědav, zda bude zahrnuta i prosenicko-dluhonická spojka a Dluhonice. (Ten starý svršek tam působí rušivě .)
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1964
Registrován: 8-2004


Odesláno Úterý, 24. října 2006 - 22:01:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na 1.koridoru se nám zase "krapet" rozrůstají pomalé. Kromě už stálé 50-ky v Poříčanech na rozhodující výhybce 2./0.SK nám přibyla pomalá v 2.SK v Úvalech na běchovickém zhlaví (asi 50) a pak 30 na středním zhlaví v Libni (minimálně 1. a 2. SK).
Ty koridory se pořád ne a ne sami udržovat.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 7-2002
Odesláno Středa, 25. října 2006 - 09:37:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na Drahotušské spojce se staví nové sloupy trakčního vedení.V Brenci Přívoze pomalá přes celou stanici v obou kolejích.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 127
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 09:58:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Úvalech ve druhé kol. je PJ 30 km/h na Běchovickém zhlaví z důvodu poškozené výhybky ...

P.S.V Poříčanech ta 50 bude min. ještě půl roku,letos se budou jen betonovat patky pro nové TV,ostatní práce až na jaře ... Jinak zakázku na tuto stavbu vyhrála f. Chládek§Tintěra a bude ji realizovat ve spolupráci s f. GJW ...

Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1969
Registrován: 8-2004


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 21:36:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:
Ď. Už jsem si dnes všiml i předvěsti té pomalé v Úvalech ...
O Poříčanech vím. Člověk by z nich vážně vyskočil z kůže.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 128
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 25. října 2006 - 22:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A to nevíš dnešní,čerstvé informace ...
Dne 31.10. 06 dojde v Poříčanech k předání stavby do patřičných rukou a jelikož se někde našli "drobný" na evrop. fondech,které se musí do konce roku vyčerpat,tak se to prostě MUSÍ prostavět ještě letos .. takže se máme na co těšit ještě ...
P.S. Také mimo jiné už dostali i Úvaly územní rozhodnutí,což znamená,že i tam se začne asi brzo ...
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2896
Registrován: 8-2003
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 11:23:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Také mimo jiné už dostali i Úvaly územní rozhodnutí,což znamená,že i tam se začne asi brzo ...

Pokud vím, tak záměrem je nekumulovat výluky, takže Běchovice - Úvaly se má začít dělat až po Libeň - Běchovice a ostatně i Kolínu.
"Já vítám déšť, aleluja, já vítám déšť,..."
Chichi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 9-2006
Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 12:02:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli by naopak nebylo lepsi to nakumulovat. Aspon by nebyla rozvracena doprava 5 let, ale "jen" cca 2 roky.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 7-2002


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 14:23:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nicmöně, po územním rozhodnutí musí ještě následovat stavební řízení (stavební povolení), než mohou pily a motyky spustit.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1971
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 26. října 2006 - 23:24:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Láďa:
Ještě jednou děkuji. Pokud to postaví ještě letos, jedině dobře. Už mě tam ta 50-ka docela otravuje. Jediná výhoda je, že okamžitě vím, kde jsem (,když cestou kecám s kolegy a nedávám pozor).
Na druhou stranu se začínám děsit té "kvality", která tím spěchem bude jistě dosažena.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 760
Registrován: 11-2002
Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 09:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch, Láďa:
A není to myšleno jenom tak, že se letos musí ZAČÍT, zbytek příště? (Namísto toho, aby se to udělalo naráz?)
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 129
Registrován: 7-2006


Odesláno Pátek, 27. října 2006 - 19:48:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem koupila,tak prodávám ... Až budu vědět něco nového/aktuálního/ dám vědět,jelikož se mě to také přímo dotýká ...

Alesl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 7-2002
Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 17:47:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdy se bude dělat kolejové spojky v Grygově?Nevíte někdo proč se neudělaly společně s rekonstrukcí stanice?
Pája
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 20:32:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hroch: v Libni už ty 30ky na středním zhlaví nejsou. PJ 50 je v Kolíně v 2. koleji, velimské zhlaví. 50ky jsou též v úseku Svitavy - Březová nad Svitavou, v 1. koleji 500 m, v druhé 100 m.
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1980
Registrován: 8-2004


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 22:00:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pája:
Ď. Bohužel to byla asi jediná pomalá, která moc člověka neotravuje. Ty Úvaly jsou větší běs, naštěstí teď jezdím hlavně po nultej.
Není týden ten, abys nepotkal blbce každý den.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 136
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 30. října 2006 - 23:49:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... naštěstí teď jezdím hlavně po nultej ...

Vidíš,že nejsme zas tak špatní,ale pokaždé to bohužel při té naší hustotě dopravy nevyjde ...


ICQ 237-113-861
Karolko Vtaroj
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.147.148
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 09:33:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice v pátek z Pernera nebylo moc vidět a v pondělí ráno z 502 to nebylo o moc lepší, ale přece jen pár postřehů:
V Brodku probíhaly práce i v Grygovském zhlaví, kolejově hotovo, drátenicky ne.
Grygov - Olomoucké zhlaví stále nedotčeno.
Červenka - Benkov - Moravičany: v místech U žlabů TV převěšeno na nové sloupy, vesměs vybourané staré patky. Jinde stále TV na starých sloupech. Práce na dvou mostcích - izolace.
Lukavice - přibyly patky TV v rovném úseku pod mostem na Olomouckém zhlaví - já měl pocit, že se to tam bude překládat do jednolitého oblouku o větším poloměru?!?
Zábřeh - Hoštejn: ve směru na Prahu jsme jeli po novém, v opačné koleji už byly bagry a likvidovaly provizorní odbočky.
Libeň - Běchovice: patky rostou jako houby po dešti.

KII.
El_ron_de_cuba
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 108
Registrován: 2-2004


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 18:58:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když jsem viděl vvýj 125 km/h přes Třebovici, tak mě napadlo, jestli je to nejvyšší "pětková" rychlost? Nebo je/bude někde 135, 145, nebo 155 km/h?
Michalk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 10:41:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

135 km/h je Vvýj přes Třebovické zhlaví v Rutolticích, stačí se kouknout o pár minut dříve (či později, podle směru jízdy ). Začíná na konci nástupiště v Rudolticích a je dlouhá jen několik set metrů.
Láďa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 23:03:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jestli to dobře dopadne,tak v úterý se odstraní ta pomalá 30 v Úvalech .. tedy pokud do té doby dorazí srdcofka do místa určení ...

P.S. A v pondělí začínají výluky v Poříčanech /akce 120 km/h. do odbočky/.. začínají EŽ ...

ICQ 237-113-861

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace