K-report
 

Archiv do 10.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Mladějov na Moravě » Archiv do 10.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 29
Registrován: 7-2005
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 08:35:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přeji všem pěkný podvečer, bohužel nemám dobrou zprávu. Tak jako na jaře jsme dnes opět zjistili, že se někdo vloupal do výtopny. Byl zcizen kompletní pojezd lok. č. 1, pojišťovací ventily z 1ky i 5ky. Zatím musíme sezonu postavit na tom,že zpojízdníme diesly a pokusíme se zprovoznit 5ku do bitvy. Policii jsme samozřejmě zavolali,vzali si i otisky, tak uvidíme
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 3-2006


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 09:59:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No do háje zamřížovanýho.To bych koukal kde mají nějakou podobnou Kraussku šrotku nebo vrak, na co jiného by potřeboval někdo pojezd????Na kompletní pojezd tam museli přijet náklaďákem ne???Dejte si do depa alarm a nebo spíš chtějte po policii ať vám tam namontují své hlídače-nedělají hluk a v případě neplechy to řve jen na pultu policii a oni pak mají výjezd.Ale nesmí se po topírně pak samozřejmě motat kočky a jiná hevěť.To by si policajti gumokoly ušoupali.Ty sichráky jsou blbá zpráva, byly dost typický, na mnoha mašinách se nevyskytovaly.To Vám teda nezávidím.Nejspíš se budete muset někdo do topírny nastěhovat.
kája z Mladějova
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.10.90
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 10:29:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

topič Skalda - našrot
topič Karel - našrot
strojvedoucí Ursus - našrot
fíra Igor - našrot
a ne jenom tyto borce znechutila další krádež, která je směřovaná proti provozu dráhy. Děkujeme p. Vojtíškovi a p. Fučíkovi
Tiso
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.39.10.90
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 10:34:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K těm sichrákům. Nebylo to nic extra, na č.1 byly obyčejný POP-COALY, ale ohledně pětky je to na pi... neboť tam byly sichry z Mladějovské 4 Orenstein.

Ať uhnijou ruce těm, kdo to ukradli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
J.B.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.211.50.29
Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 19:17:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.
Ach ta lidská závist, to je ale sviňa, že ?
Bohužel je vždycky snadnější škodit než budovat, ale morální úpadek společnosti se na nás řítí z nejvyšších míst, tak co se divíte ?
Jiří Bednář
P.s. napoprvé se mi nepodařilo příspěvek odeslat. Tak uvidíme !?!?
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 66
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 08:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Tiso: myslel jsem právě ty vysoké Orenštajnské sichráky.
Ad Karolko: teda, jak můžete být našrot když je třeba makatteď právě je třeba být nerez. To ukradli kompletní pojezd nebo klacky??
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 329
Registrován: 6-2003
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 15:55:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kompletní pojezd těžko. To je v podmínkách mladějovské výtopny nesmysl. Je vidět technická úroveň přispěvatelů...
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 21:07:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Muj prispevek ohledne ukradenych veci je citatem dopisu, ktery rozeslal jeden z clenu rodiny majitele drahy (coz o technicke urovni clenu muzea nevypovida nic), co presne bylo ukradeno, to nevim, bo se v Ml. objevim az zitra, jestli nekdo vi vic, at to sem napise.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 31
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 08:02:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim - o neco presnejsi info: Zmizely sichraky z lok. c. 1 a 5 a dale casti rozvodu z 1ky, tj. obe masiny jsou ted nepojizdne a moznost zprovozneni jednicky je ve hvezdach.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 08:38:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmm - sichráky se nahradit dají, ten rozvod bude horší i když myslím že k němu existuje výkresová dokumentace.Na koleně se to udělat víceméně nedá. Tož to je teda patálie....zlodějáky hodit do pece
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 244
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 09:00:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

k te krádeži: když sem tam 15.7 byl, řikal provodce po areálu něco o alarmu v depu. to alarm nealarmoval? Naproti depu jsou v areálu 2 domy které se mi zdály trvale obydlené. To si nikdo nevšimnul že se tam motá někdo cizí??
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 09:22:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To ta nová kopa příspěvků tedy pěkně začíná. To jsou z www.rauh2000.de/hf/Oesterreich/Riiic/Krauss7485.htm opravdu zcizeny všechna hnací dvojkolí i zadní běhoun? A co klacky, ložiska atd.?
V tomto případě bych viníky asi nehledal mezi "konkurenčními" úzkorozchodníky (ani těmi Zbýšovskými, i když jste se s nimi ve zlém rozešli). Takového svinstva by snad ani nebyli schopni. Spíše to budou nějací prachsprostí primitivové - zlodějští cikáni, drogoví závisláci, prostě spodina společnosti.
Nebo, že by za tím stáli ti tajemní tuneláři, kteří si najali litevské kopáče a nyní jim provoz dráhy pro veřejnost "vadí" tím, že k jejich podezřelým aktivitám se vztahuje příliš velká pozornost veřejnosti? Vždyť kolik miliónů se tam už "protunelovalo" (resp. zmizelo u někoho v kapse), se asi nikdy nedovíme. Ale částka (dotace kraje) určená pro obnovu trati až na Hřebeč je určitě oproti tomu zcela směšná.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 09:30:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten odkaz někak nefunguje, možná tam má být krauss s malým zač. písmenem.
Holt jsme "kulturní národ". A doufám, že Evropa se (skrze Mladějov) na nás dívá.
Ale - proč se tady rozčiluju. Vždyť třeba památky z dob Mezopotámie v současném Iráku taky nemají na růžích ustláno - a skoro nikoho to netrápí.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 09:38:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Koukám ještě, že jsem si (vlivem naštvanosti) nevšiml upřesnění zcizených součástí, které uvedl Pavelxyz dnes v 8.02.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 7-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 12:36:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten kdo to udelal, jiste neshanel veci do srotu, ale chtel lokomotivy ucinit neprovozuschopnymi, o tom neni pochyb, jinak by si nakradl mnohem jednoduseji hafo srotu venku, ten dotycny moc dobre vedel, kde, z ceho, co a proc odmontovava a jaky pruser tim cini, sel 100 % najisto. Co se tyce vykresu ukradenych dilu, s nikym kompetentnim jsem doted nemluvil, takze nevim, jestli vubec nejake vykresy existuji. Ohledne litevskych kopacu - na nikoho nepousteji psa, nestrileji, nikam netelefonuji a nazakazuji nikomu o nicem mluvit a provoz na draze a turismus je jim putna.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 13:00:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je-li tomu tak, tak asi máte pravdu.
Ti litevští kopáči jsou možná neškodní, ale co ten, kdo stojí za nimi, v pozadí? Proč by tu jinak v minulosti zaznělo tolik jinak referujících příspěvků k té "záhadohledačské" problematice?
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 70
Registrován: 3-2006


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 14:02:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Pavel xyz : výkresy existují přinejmenším v archivu firmy Krauss, případně by snad mohl pomoci autor knihy o průmyslových a jiných úzkorozchodkách vyšlé v roce 2003.Napadá mně ještě jiná možnost než sabotáž i když přitažená za vlasy- krádež dílů na objednávku- ale to by zase neukradl(i) ty sichráky modernější konstrukce z jedničky...
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 09:32:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Výše uvedený zahraniční odkaz na mladějovskou "1" jsem psal v rozrušení. Správně má být: www.rauh2000.de/hf/Oesterreich/Riic/Krauss7485/krauss7485.htm Doufám, že teď už to funguje.
Tramvajak
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 4-2006
Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 19:51:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to hrůza. V Mladějově jsem byl před před rokem naposled a moc obdivoval provozovatele, jaký udělal kus práce...
Mrzí mne, že dříve se říkalo "Co Čech, to muzikant..."
tramvajakovy webové stránky > www.tramvajak.wz.cz
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 249
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 08:12:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No jo, už je to tak s českým národem. Byl jsem teď 4 dny na kole v Taurech a musel jsem se za Česko docela stydět. Všude uklizeno, kola a motorky před obchody nezamčený, penzion otevřený dokořán i když v něm nikdo nebyl, benzínová sekačka se povalovala na zahradě (na rozdíl od té naší, co ji ukradli nedávno ze zamčenýho skladu) prodavačky usměvavý zdravící, kromě hlavního průtahu městem všude v ulicích 30 km/h a nikdo se nad tím nerozčiloval (na rozdíl od našich "nebohých" motoristů a politiků), cestou zpět jestli nás předjelo na rakouských silnicích snad jediný auto (na rozdíl od české silnice...).
Dobře Vám vy zrádci tak, asi teď kyne potměšile z nebes Franz Jósef.

(Příspěvek byl editován uživatelem M_K.)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Dluhonice
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.21.80
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 13:30:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Až na to, že do tohoto stavu nás dovedla kombinace vlivu fašistického Německa a posléze SSSR. Jestli se díval někde z hůry Franz Józef na prvorepublikovou ČSR, tak mohl jenom blednout závistí.
Jinak souhlas s tím, že návrat ze západního zahraničí do ČR ráně do držky podobá se. Zatímco hmotná úroveň (domy,auta, ulice) se pomalu zlepšuje, tak kulturní úroveň a mezilidské vztahy v ČR jsou
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 26. července 2006 - 15:03:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmotná úroveň Česka by mi taky nesr...., ale spíše naše národní zupáctví a zlodějství.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Civilista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.71.21.230
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 19:14:46   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kája z Mladějova - Co tady meleš o Vojtíškovi a Fučíkovi?!?! Si zralej na pár facek! Ti dva jsou jedni z mála lidí, kteří drželi celou dráhu v Mladějově. Za nich to fungovalo! ( to bylo v době, kdy si ty přišel, nudle ti vysela u nosu a hovnu si říkal "AA") Ted se vam to sype pod rukama. Neměli jste být tak nenažraní.
Militarista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.71.129.172
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 20:48:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Civilista jest lehce zmaten, zdá se. Bude to tím, zdá se, že Mladějov dlouho nenavštívil? Bo co funguje dnes méně než za éry páně Vojtíška? Ach jak jinak si vysvětliti, že by z jediné zprávy o krádeži přesvědčení vyvodil o rozkladu mladějovské dráhy, nebožák? Jest jistě přesvědčen, že jeho veličenstvo Vojtíšek ó Veliký schopného nástupce nemá? Jest třeba mu urobiti v hlavě jasno. Ó, chopte se někdo toho úkolu záslužného, vysvětlete pánovi vlastnoručně jeho převeliký omyl, nenechávejte ubožáka v nevědomosti!
xxxyyy
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.176.189.239
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 09:09:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na vysvětlenou pochlebníčkům Průmyslového muzea Mladějov, kteří jsou informováni pouze prostřednictvím tohoto fóra, uvádím několik faktů, ikdyž je mi jasné, že mi nebude uvěřeno.
MPŽ (to je ta banda hajzlů ze Zbýšovské dráhy) přišlo do Mladějova v roce 1995, kdy byla trať zarostlá břízami, lokomotivy neprovozní, majetkové poměry nejasné a o Mladějovské drážce kromě místních obyvatel a skalních fandů nevěděl nikdo nic. Za deset let práce uvedli drážku do stavu, v jakém ji znáte, zpopularizovali ji a sehnali klientelu cestujících, tedy zdroj peněz. V návalu nezištného nadšení neprozíravě podepsali nájemní smlouvu, v níž se kromě oprav trati a vozidel zavázali odvádět ročně nemalé částky. Kromě tisíců bezplatných pracovních hodin odpracovaných na majetku majitelů, jim ještě odváděli mezi 100 až 150 tisíci korunami ročně. Tím v majitelích posílili iluzi, že mají v rukách bájný zlatý důl. Až tedy brňáci opravili trať, došli majitelé k přesvědčení, že už je nepotřebují a budou si zlato těžit sami. A vyhodili je. Podobně bez zábran jako k brňákům se chovali prakticky ke každému, s kým přišli do styku. Nerespektovali nic, včetně elementárních zásad lidské slušnosti. Proto je teď okruh podezřelých ze sabotáží tak široký - je to prakticky každý, s kým měli co do činění. Není se co divit, že někdo dává průchod své nelibosti tímto způsobem.
Brněnské partě paradoxně dopomohli k vlastní trati, která je jejich majetkem a kde se nemusí bát, že až ji dokončí, někdo jim zase řekne: sbalte si ty svoje špinavé montérky a vypadněte. Vojtíšek s Fučíkem se již věnují práci na nové trati, stejně jako celá MPŽ, a osud Mladějova už pro ně není na pořadu dne. Prosil bych zejména ty, kteří je neznají aby se o ně neotírali, neví o čem píšou. V okolí nové tratě navazuje MPŽ dobré vztahy s okolními obcemi a obyvateli, podobně jako v Mladějově.
Jenom ti neschopní, podobně jako komunisti, musí mít svého třídního nepřítele, na kterého svádějí své neúspěchy.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 09:42:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hmmm, hezké - nechcete to chlapi řešit někde jinde a spíše mezi s sebou?? Ono většinou v každé polívce ještě vždy něco plave a přestřelovat se anonymně na netu není důstojné, pomineme-li fakt, že po dřívějších zkušenostech jsou takové příspěvky převážně splachovány do h......
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 250
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 12:36:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

taky si myslim že byste se měli vykašlat na vzájemné napadání a spíš přemýšlet jak zprovoznit 1-ku. chybějící součástky rozvody by snad šly nahradit těma samýma z 5-ky? a pojistné ventily? nedalo by se použít něco běžně dostupného??, aspon než se seženou nové originální??? jo a chtělo by to zase nějakou pozitivní informaci.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 255
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 12:49:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad DP: Že od soboty bude pouze max.30°C. Uchchch.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 251
Registrován: 11-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 14:30:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MK. nooo to je sice pozitivní zpráva,dokonce pro mě velmi , ale já myslel něco pozitivního z mladějova. Docela mi tu chybí pravidelné " raporty" JB
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Bobes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 6-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 20:19:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jednička s pětkou mají společnj tak akorád rozchod a to, že jezdí na uhlí a vodu! Radílka typu DP bych chtěl mít opravdu za . A předpokládám, že pan JB už taky doraportoval...
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 07:22:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad bobes: nejsem odborník a pokud byste se pořádně koukal všimnul byste si že sem se ptal. a myslim si že i blbý a neprofesionální dotaz je lepší než napadání se a pomlouvání co se tu předvádí. takže si svoje řečo o pr...lích nechte laskavě pro sebe.
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 3-2006


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 08:46:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Bobeš: Asi ses trefil, opravdu je už nějak podezřele dlouho klid a informační ticho.Anebo prostě nechce sdělovat co momentálně opravdu dělají, aby jim to zase nějaký "příznivec" nezhatil.Čemuž se ani nedivím.Hezký zbytek léta, jak jsem na jaře slíbil jedu trochu pracovat na HLÚŽ
Honza_o
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 331
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 09:48:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkusím dotaz: Je možné dojet až na Hřebeč a jak velkou částku by na to bylo potřeba schrastit? Stačila by BNE 50 s jedním vozem.
Míša
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.235.102.14
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 13:20:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Honza: nechci být pesimista, ale na Hřebeč jeli naposledy loni Zbýšováci pro své dva vagonky a měli docela strach díky stavu tratě-užovka hadra.Proto taky chcou místní ten úsek na Hřebeč rekonstruovat a shánějí korunky.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 7-2005
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 17:20:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim, J.B. zrovna neraportuje, ale treba zas bude. Vyridim mu, ze nekterym z vas schazel. Jizdy se momentalne provadi naftovou lokomotivou BN60H (pokud ji v tomhle tydnu taky nestacil nekdo rozkrast), az a jestli bude pojizdna petka, se vcas dovite, na konani bitvy 5.8. to nema vliv.
To Bobes: Po strance technicke mate pravdu, po strance jednani s lidmi mate chovani reznickeho psa. Pan Vojtisek byl bezpochyby pracant a rozumel sve veci, ale jeho chovani k lidem se vyznacovalo podobnymi aspekty, jako to vase (osobni zkusenost).
K problematice kopacu: Je to kachna, kterou kdosi rozviril a nekolik lidi, ktere znam, tu to schvalne pro srandu rozmazlo, obavam se, ze tu Hitler D2O ani plany vedeckych stanic v Antarktide pro vyvoj zbrani pro 4. a 5. risi neschoval. Na makete V2 do Hrebecske stoly se bude pracovat, az nebude nic lepsiho na praci.
Na Hrebec se da jet spis jen opatrne lehcim vlackem a rozhodne ne s lidmi, naklady na opravu velice zhruba muzou dat kolem 3 milionu +- autobus, vydelat jizdami se na to neda (viz nize).
K problemu MPZ se nemuzu kompetentne vyjadrit, nesporne ze, je komunismus se vsemi spatnymi rysy se vyskytoval take ve vedeni teto organizace, ted maji svoji drahu a muzou delat na svym a ja jim to preju.
Co se tyka majitelu mladejovskeho arealu, plati 150 000 rocne dan z pozemku, coz se zrovna vydela na jizdach, prachy na elektriku (cca 8000 Kc*mesic-1), uhli, oleje (+ stale nove sichraky, rozvody k masinam, vymyvky a jine veci) se musi vydelat navic k tomu a vznikly deficit z titulu faktickeho vlastnictvi muzea a rozhodovacich prav plati majitel. Napakovat se na tom neda a otazkou je, jestli se da udrzet alespon vyrovnany rozpocet v pripade oziveni turistickeho ruchu a ukonceni kradezi. A to je take duvod, proc to i dnes mezi majitelem a jinymi cleny dre, protoze autokracie spojena s neochotou a neschopnosti ridit muzeum ferovym a modernim zpusobem dobrotu nedela nikde. Cest praci!
Aleš123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.110.182
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 18:20:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No s tou kachnou opatrně, kopou tam už spoustu let a zadarmo pro nic za nic na to najati nejsou.
http://img212.imageshack.us/img212/3108/31it9.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/7479/41qb8.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/6190/51zm7.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/5131/61bw7.jpg
David_pecina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 256
Registrován: 11-2003
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 07:56:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to pavelxyz: díky za informace a zastání
Všichni jsou blázni, jenom já jsem tramvaj T3.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 30. července 2006 - 15:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tuto sobotu 5.8. na bitvu by mela byt v provozu parni lokomotiva c. 5, pokud se nic nepodela, toz se dojdege podivat.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 11:04:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Z fotek, které zde uvedl Aleš123 to ale na té otvírce staré štoly opravdu vypadá spíše jako "předstírání pracovní činnosti", obdobně jako onehdy u Štěchovic. Fakt by mě zajímalo, kdo to financuje (pořád doufám, že státní-armádní rozpočet nikoliv a že jsou to aktivity nějakého ztřeštěného soukromníka) a kolik se tam za ta léta už "protunelovalo".
P.S.: Na mumraj při bitvě nejsem zvědavý, raději se tam přijedu podívat 12.8., kdy www.drahari.info plánují i vycházku směr Hřebeč.
Hombre
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.81.230
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 21:48:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslím, že je čas, abych k tomu taky něco málo řekl. Jako kluk jsem slýchával od dědečka poutavé příběhy, které on a jeho kamarádi zažili v době II.světové války. Často lezli kam neměli a viděli, co neměli vidět. Je zázrak, že to vůbec přežili, když nad tím tak přemýšlím. Ohledně lomů nad Mladějovem jsem toho od dědečka slyšel hodně, jenže tehdy to byly takové pohádky - krásné, ale neskutečné. Ale dnes vidím, že na tom asi něco bylo, když tak tady sleduji, jak někdo utápí miliony ve snaze "cosi" tam vykopat. A víte z čeho mám největší radost? Když jsem se díval na ty fotky od Aleše a uvědomil si, kde tu štolu razí, tak se musím smát. Pokud měl můj dědeček pravdu a dobře si to zapamatoval - tak hoši kopou blbě!
zz
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.145.38
Odesláno Pondělí, 31. července 2006 - 22:40:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle toho, co se tu o zlatokopech objevilo (a co sami o sobě zveřejnili) soudím, že to nemá se státním rozpočtem nic společného. Státní aktivita podporovaná z nejvyšších míst by si dokázala sehnat platné povolení k důlní činnosti. A jakákoli státní aktivita by si netroufla zastrašovat zvědavce - radši by vymysleli nějakou falešnou krycí činnost s dostatečným počtem platných razítek. Když jsou dost schopní, aby dovedli monitorovat tuhle diskusi, klidně mohou mít svého člověka i v některé ze znesvářených skupin - a jeho cílem by bylo třeba odvést zájemce o železnici včetně návštěvníků co nejdál odtud. Ale to už jsem se nechal příliš unést spekulacemi ...
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 08:45:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě k těm "tajemným tunelářům" - hrubý propočet:
Jak dlouho tam už kopou? Asi tak 3 roky? Rok má přes 250 pracovních dní, že? Pro ruční práci (bez mechanizace, která tam nějaká přeci jen je) lze vycházet z denního výkonu 1m3 na hlavu a směnu. Ve funkci "štajgra" bych byl ochoten tolerovat i snížení na 1/3, tedy zhruba 0,3 m3 za pracovní den (neboť se přefárává staré důlní dílo, práce probíhají ve špatných geol. podmínkách, na čelbu takové malé štoly se vejde jen 1 "havíř" - ostatní mu pomáhají s výztuží, vyvážením rubaniny atd.). Dále, vzhledem k počasí, sněhové pokrývce atd., že se dá efektivně pracovat jen asi 200 dní v roce.
Z výše uvedeného vyplývá, že u pracoviště, jehož fotky uvedl Aleš123, by se měl za tu dobu nacházet čerstvý odval o objemu minimálně 200 m3. Není-li tomu tak, předpokládám, že se tam "havířské práce" jen předstírají. To ovšem nevadí tomu, aby za ně někdo inkasoval těžké milióny (pochpitelně nikoliv ti Litevci, ti dostanou nějakou almužnu).
Divím se také, že ti kopáči vyváží sedimenty ze štoly pomocí koleček. Kdyby si (třeba u majitele dráhy v Mladějově) pronajali pár kolejových polí a aspoň 1 důlní vozík (vzhledem k omezenému profilu by to možná chtělo snížit korbu nebo upravit jedno čelo na výsypné), určitě by jim šla práce lépe od ruky - a majitel dráhy by měl kšeft. Ale to zřejmě není žádoucí, protože se domnívám, že práce se tam jen předstírají a že jde spíše o "tunelování" jiného typu.
Aleš123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.80.19
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 12:56:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdysi jsem na jedné diskusi sepsal chronologický sled událostí ohledně kopáčů - je to už dva roky a pro zájemce to tu zopakuji a zreviduji o nové poznatky:

1980-2000 - ví se o zasypaných štolách, také o tom, že občas se tam objeví sudeťáci, zřejmě potomci ze sousedních obcí Mladějov a Dětřichov, jejichž předkové tam schovávali rodinné cennosti, nic moc tam však nebylo, většinou nějaký porcelán apod., protože bohatí Němci bydleli ve městě, tohle byli jen chudí z vesnice. Pamětník z Dětřichova vyprávěl např. že ví kde je štola se zasypaným nákl. automobilem (stále ještě žije).
2001 - první zprávy o tom, že se tam pravidelně někdo objevuje
2002 - celý rok tam 2-3 mladíci kopou, v zimě se tam autem nedá zajet, tak parkují na kraji lesní cesty, auto má německou značku
2003 - začíná se tom více mluvit, kopáči už tam i spí a přibývá jich
2004 - občas zajdou do blízké vesnice do hospody, ale není s nimi řeč, je jich už prý snad 9, ti co kopou jsou Litevci, kdo je asi platí?
2004 léto - první zprávy, že se tam pohybují lidé z ministerstva vnitra, ukazuje se, že kopáči mají povolení, začínají prosakovat fámy o jantarové komnatě nebo o kompletní dokumentaci k raketám V2
2004 - konec srpna - osobní výprava nadšence do oněch míst, narazil na ozbrojené borce v maskáčích, kteří volně pustili pitbula
a okamžitě někam volali mobilem
2005/2006 Informací ubývá, je to tím, že už si na ně lidé zvykli nebo tam už nebývají tak často. Získali ale nové povolení do konce roku 2006.
Podle informací pamětníků prý kopou v jiné štole, to "něco" co hledají v oné štole údajně nemůže být.

Ať je tam cokoli, nevím jak je možné, že se o to nikdo nezajímá, může v tom být ohromná korupce přes min. vnitra a celé to může skončit tak, že tam něco najdou a nikdo se to nikdy nedoví. Zajímavé je, že první podnět k hledání přišel z Německa, nějaký Němec je nejspíš platil a poskytl jim i auto.
Jirka1
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.92.121
Odesláno Úterý, 01. srpna 2006 - 21:33:10   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co se "kopáčů" týče, tak také stojí za zmínku skutečnost, že všichni co s tím mají něco do činění jsou z nich úplně po*raní strachy. Počínaje lesáky a konče úředníky na úřadech. Když jsem se před časem ptal na jistém úřadě, tak všichni stichli, podívali se na sebe, ti nejzbabělejší se nenápadně vytratili. Ti co zůstali se nejprve navzájem ujišťovali o tom, že to není nic tajného, ale nakonec jsem z nich stejně nic rozumného nevypáčil. Mluvili šeptem a byla na nich viděl veliká úleva, když jsem byl na odchodu. Jediný, kdo se jich očividně nebojí, je jeden úředník ve Třebové, co vypadá přesně jako ten obrovský indián z filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. Jenže ten nemá dostatečnou pravomoc v této věci. Vzpomínám si, jak nadšeně líčil, jak jim dal za cosi pokutu. Hoši zaplatili ani nemukli - prachů mají zjevně dost.
Lojza2
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.175.50.149
Odesláno Středa, 02. srpna 2006 - 11:32:44   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to celé jen na oko, prostě maskování. Ve skutečnosti to co hledali už dávno našli a odvezli. Teď jenom předstírají, že stále hledají aby si všichni mysleli, že ještě nic nenašli.
Fantomas
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 10:29:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co Bude v Sobotu jezdit? Disel nebo pára?
J,B.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.211.50.29
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 06:43:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Fantomas:
Ještě se neví.
Jiří Bednář.
Pavelxyz
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 7-2005
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 10:50:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravim, jezdila para cislo 5, bitva probehla taktez, ale pocasi se nepovedlo a ucast tomu odpovidala. Vecerni prepadeni vlaku v lese vojaci kvuli pocasi zrusili
miš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 12:02:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Čert vem počasí. V minulých letech bylo prima a příště bude zas. Důležité je, že pára jela a tak veřejnost nepociťuje nesmyslné kroky záškodníků.
Mladějováci, NEDEJTE SE!!!
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1112
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 18:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo, hlavně že se jelo:-)).

Akorát by to chtělo dát vědět i ČD - přece jenom jedna 810 na Os 24733, bylo přece jenom málo.

 
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
J.B.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.211.50.29
Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 23:23:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý večer.
Protože to tady zatím ještě nikdo nenapsal, tak to musím napravit:
V sobotu jezdil po patnácti letech také FAUR L 18 H,
A teď mohou litovat všichni, kteří se této obnovené premiéry nezúčastnili !
Přijeďte se na Faura podívat.

Jiří Bednář
Kovářmirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 3-2006


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 11:36:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hmmm, jak tak koukám na obrázek od Zlín-24, jestli je to z letoška tak musela být mlha jak mlíko a zajímavé že na pětce jsou vysoké sichráky ála Orenštajn.Fajn že číslo 5 vyjela.Motory mají skoro všude, ať už jakékoliv, kdežto Kraussky parní téměř nikde.
Michal Exner
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.160.3.13
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 14:10:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahoj, na Blosdorfu jsem byl letos (jako každý rok) jako vojcl a počasí bylo nejmizernější co pamatuju. Mašinisti na pětce pracovali do poslední chvíle a patří jim dík, že ji zprovoznili. Jestli tohle fórum čte odnositel zmizelých součástek, tak ho snažně prosím, aby je laskavě zase nějakým třeba anonymním způsobem vrátil. I když se dvě původní party z Mladějova na sebe v současnosti tváří nasupeně, třeba zas k sobě najdou cestičku a Kraussovek není tolik, aby mohly doplácet na lidskou blbost a navíc cílené úmyslné rozkrádání stroje výrazně překračuje rámec byť uražené (ale třeba i částečně pochopitelné) klukoviny.
 
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 17:01:45   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den,
touto formou bych chtěl poprosit fandy Mladějovské úzkorozchodky jestli by někdo byl tak ochotný a poslal mi na e-mail nějaké fotky z celeho dne letošní bitvy??? Ja jsem celý den jezdil s dieslovou lokomotivou BN60H a bohužel jsem si nestihl vyfotit jediný snímek :-( což je mi docela líto.
Muj e-mail je: svatos.petr@email.cz Děkuji předem za ochotu, s pozdravem Petr Svatoš.
 
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1123
Registrován: 3-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 23:30:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peťas: Sem si říkal že ta fotka není určitě ze soboty:-)). Sluníčko, sucho...

Nějakou "sportovni" fotogalerii /pár fotek bez popisků/ sem "spíchl" - TU
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Peťas
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 16:21:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Zlin-24tr
Mate pravdu tuto fotku jsem pořídil na podzim minulého roku, kdy bylo opravdu krásně.
Děkuji moc za fotečky a když by měl někdo ještě možnost tak mi může na email, nebo do fotogalerie poslat ještě nějaké fotky. Prospěje to nejen mě, ale určitě i lidem kteří Blosdorf nemohli navštívit.Děkuji mockrát s pozdravem Petr Svatoš
pink
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.13.126.0
Odesláno Středa, 09. srpna 2006 - 19:28:33   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aach joo ti ŠOTOUŠI, to je na ..... Myslím ty co řeší kopáče aniž by věděli alespoň gram faktů, ale to je jedno ti nejsou na to, aby věděli. Pohádky.... pohádky....
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 10:11:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pink: Nechci strašit, ale v Německu se nedávno stalo třeba tohle: www.bahnforum.info/smf/index.php?topic=17839.0
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 10:32:24   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ostatně i v Mladějově v dřívějších dobách za normalního provozu se stala podobná nehoda, kdy při vykolejení vozu zahynuly dva východoněmečtí fandi.
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Čtvrtek, 10. srpna 2006 - 10:36:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A byl pak zákaz vození fanoušků, který však byl porušován. To tvrdé y po l do slova zahynuly samozřejmě nepatří.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace