K-report
 

Archiv do 16.června 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » 3. koridor » Archiv do 16.června 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Brr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 17:03:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Napadá mě kacířská otázka: skutečně potřebujeme dvě kapacitní trati z Chebu do Čech? Nebyla tedy modernizace 140 vyhozením peněz, když se postaví 3. koridor z Chebu?
Je jistě hezké, že se modernizuje PlCh, ale řekl bych, že úsek Plzeň - Praha mohl mít vyšší prioritu než PlCh.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 619
Registrován: 8-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 17:19:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: Myslím si, že 140 (alespoň v budoucnu) uživí nákladní a rychlíková doprava z Ústí na KV a Cheb, ne? Modernizace PlCh mi přijde celkem důležitá, ale rozhodně by podle mě mělo mít vyšší prioritu vyřešení tratě Praha-Beroun - ať už tunelem VRT + "lehkou" optimalizací stávající tratě, anebo pořádnou rekonstrukcí 171. A možná bych před PlCh upřednostnil i stavby Beroun-Plzeň a Plzeň-Regensburg. Tím nechci říci, že by se v nedaleké budoucnosti neměl zrekonstruovat i PlCh.
Masinka
Moderátor

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 18:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

T140 neni ani tak z Chebu, jako spíš ze Sokolova a přilehlé uhelné pánve ...
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 11-2003
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 18:09:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Brr: On samozřejmě úsek Plzeň - Praha měl vyšší prioritu, ale když se pět minut před dvanáctou rozhodlo, že bude 3.koridor postavený částečně v parametrech VRT, tak se termíny posunuly. Na tunel Praha-Beroun si počkáme ještě hodně dlouho (stav příprav je na bodě 0). Na trati Beroun-Zbiroh budou 3 přeložky, takže se dají očekávat průtahy s výkupem pozemků. Úsek Zbiroh-Rokycany má platné územní rozhodnutí. Na trati Rokycany-Plzeň změna vedení trasy (původně mělo vést přes Chrast) čili další zpoždění.

S tou debilní propustností PlChu má Kvejci pravdu, kdo nevěří, doporučuju spustit simulátor Multi-2 a protáhnout 700m dlouhý Vn vlak z Plzně do Chebu. Moc možností na křižování není
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 18:35:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mistrall: klídek, brouku.
Já tedy souhlasím s 3.ko.Škoda že není víc přeložek.Že nabude v SRN navazovat?No a co!!! Lidi v CHebu, M.L.,Stříbře,Plzni,Praze i jinde si to zaslouží!!!Všichni závidí EU dobré tratě a když se něco u nás modernizuje tak jsouto vyhozené prachy?Prachy budou mi nebudem!!!80.miliard je směšná suma.

Vynechám ty dětinské výkřiky o tom, že 10% ročního rozpočtu a 3%HDP jsou směšná suma. Proti masivním investicím do Plz-Pha nic nemám, dokonce ani proti pokračování dál na Cheb. Pokud ale nebude odpovídající napojení i na druhé straně, bude nesmysl investovat vysoké sumy do spojování několika městeček v stavebně náročném terénu. Za zde proinvestované peníze se pak dá pořídit mnohem více muziky jinde. Příkladem budiž úsporná a přesto velmi účelná rekonstrukce 140. A ano, i rekonstrukce hustě využívané 130 by měla asi mnohem větší přínos. Lidé v třísetpadesátitisícové pánvi si také zaslouží lidské cestování. Přesto to klidně skousnu a budu dál dvakrát týdně hopsat po kolejích unavených léty provozu socialistických ČSD, protože jsou jiné priority. 4 koridor či centrální část 3.koridoru včetně Plz-Pha.
Desiro
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 535
Registrován: 2-2004
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 19:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Petr_K: vemte si GVD na jakékoliv jednokolejce s relativně silnou nákladní dopravou - obávám se, že dojdete ke stejným číslům
Samozřejmě. A tady se s tím nic dělat nebude.

Já chápu, že ta trať je ve špatném stavu, ale jiné tratě jsou na tom stejně špatně. Takže bych se spíše přimluvil za jiné investice s vyšším přínosem.
Petr_K - nevím, proč mi vykáš, když se známe.
Mistráll
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.42.202.165
Odesláno Pondělí, 03. dubna 2006 - 19:52:52   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb-Když těch 80.mld rozložím do 10.let tak to není strašné.Jinak mě dost zvedlo to skuhrání některých diskutérů proč ne III.ko.,co by se za ty prachy dalo postavit jinde.Nakousl jste Ústí-CHeb tak zde už se mělo dávno dělat.Bohužel to nevypadá že by se otom vůbec uvažovalo.To hopsání-jestli to skousnou i ostatní cestující.
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 408
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 00:08:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jtb:
Napojení o lepších parametrech než bude mít PlCh(akorát bez drátů a části dálkoviny) z Chebu do Norimberka dávno existuje. TR 120 - 160 km/h, kvalitní svršek i spodek, dlouhé staniční koleje, peronizace.
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 01:46:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Qěcy: však už se to tu probíralo dřív. Záměrně jsem to postavil jen na negaci těch výkřiků kolegy Mistrálla bez jím marginalizovaného spojení s Německem. Trať do Chebu by fakt smysl rekonstruovat nemělo, trať přes Cheb do Německa ano. Přesto si myslím, že by se nemělo jednat o nějakou velkolepou akci, spíš bych se přikláněl k akci á la 180 nabo 140, bez velké pompy sanovat to nejhorší, obnovit svršek, v tomto případě navíc zdvoukolejnit.

I když, je otázka, nakolik je nezadrátovaná trať vhodná pro interoperabilní provoz. Ale pokud nám tu DÚ schválí Rh2016 či jinou moderní lokomotivu nezávsilé trakce, nebude to problém.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1571
Registrován: 4-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 15:58:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Desiro - kdybych si měl pamatovat, komu tykat a komu vykat, tak z toho mám hlavu jak meloun (takže sorry, voe).

Tak mě tak zaráží ještě jedna věc - jak si teda kdo představujete kvalitní napojení v Dojčlandu, když řvete, že tam žádný není...
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 747
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já se jen obávám že to dopadne stejně jako s prvním koridorem. Tam kde je největší provoz a kde stavba postihne nejvíc lidí (= u Prahy) to bude až naposled. Takže výsledek bude následující:

- PlCh bude léta nepoužitelnej = ubude řada cestujících z Chebu, ML, Stříbra. Nejspíš se tam objeví nějaká bus linka po dálnici. Vzhledem ke stavu PlChu t.j. nepřetržitých i přetržitých výluk od jara do podzimu každý rok se ale tolik nezmění.
- z Plzně do Berouna se pojede slušně a něco i zkrátí.
- totéž se ale prodlouží mezi Berounem a Prahou na rozsekané 171 s báboblokem (zbytek s řádově menším provozem disponuje autoblokem....), pomalejma přes můstky (dnes 2x 70 a samo se to asi nezlepší) a hustou příměstskou dopravou.

Výsledkem bude jízdní doba Plzeň - Praha zhruba stejná jako je teď, jen díky kopání 170 a stavu 171 s častějšíma zpožděníma.
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1838
Registrován: 6-2002
Odesláno Sobota, 08. dubna 2006 - 21:36:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Náhodou (odkazem P_v k rekonstrukci Roztocké) jsem narazil na zajímavý článek, nevím, jestli už se to tu probíralo, ale kdysi se tu šoutoušsky řešily nejrůznější aspekty tunelu Praha - Beroun. Je vidět, že odborníci je řešili taky, ale odborně: http://www.silnice-zeleznice.cz/index.php?clanek=465
Strašničák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.52.66
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 10:23:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím, mohl by mi někdo potvrdit, jak jdou za sebou hradla na 171? Myslím, že takto: Barrandov, Kosoř, Kazín, Horní Mokropsy, Srbsko(?), Korno. Existuje nějaká mapa, z níž by se dalo vyčíst jejich přesné umístění? Díky.
Slídil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 666
Registrován: 7-2002
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 10:34:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chybí vám tam Závodiště, mezi Barandovem a Radotínem.
Strašničák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.188.52.66
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 10:42:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teď jsem na to znova koukal, a pořadí posledních dvou je zřejmě Korno a Tetín.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 647
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 17:35:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Strašničák:
Mrkněte na http://sweb.cz/danone39/ , v pravém sloupci nahoře jsou ke stažení tabulky traťových poměrů (Vás zajímá trať 521 a pomůže Vám asi tabulka 521B_1).
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 424
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 18. dubna 2006 - 22:06:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky existují lidé, kteří na 171 pracují, takže pořadí je:

Barrandov, býv.Malá Chuchle, Závodiště, Kosoř, Kazín, Mokropsy, pak bylo myslím i nějaké mezi Dobřichovicemi a Řevnicemi, Korno, Tetín.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21444
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 19. dubna 2006 - 00:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A někteří tudy jezdí :-). Ten Barrandov tam vedle autostrád působí docela zajímavě .

Mmch ty pomalý na 170 (Zdice - Plzeň) jsou po zimě, nebo dlouhodobý? Bylo tam toho nějak dost...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Petr_vlček
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 762
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 14:59:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš po zimě. Já tam jel předevčírem (Vysočinou v superluxusním B zelená koženka...) a nijak moc se mi jich nezdálo. Navíc teď byla výluka koleje směr Plzeň z Hořovic do Zbirohu a předevčírem cosi kutili v Chrástu.
Strašničák
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.195.125
Odesláno Čtvrtek, 20. dubna 2006 - 16:10:12   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Díky všem, zejména p. Balikovi Jinak jsou fotky (přidané 4.4.) z úseku Plzeň-Stříbro na "Tranzitních koridorech".
Stranger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 21:01:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ohledne toho clanku, asi to potrebuji trochu "polopaticky" - svycarska varianta znamena rozlouceni se s rychlosti nad 200 km/h? (neni konstrukcni tristovka podminkou penez z EU?)
A jak moc bude u takovyhle pistu foukat? Vlak odjede do Berouna a za sebou natahne vetsinu barrandovskeho smogu...
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 319
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 16:29:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska hned za mostem ve Skvrnanech nakladal bagr na plosinaku hlinu z der pro nove patky. Vozilo to Prasatko...nove patky jsou hotovy pred Krimice.
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 322
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 09:09:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Patkuje se usek Krimice Vochov. Chlapci z EŽ makaji i pres svatky..V krimicich radila PB.
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 22:38:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A v Kozolupech hektor Posázavského Pacifiku...
Rzeczpospolita
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 9-2004
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 18:26:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem si říkal, že když už se bude stavět tunel Praha- Beroun a pak přeložka před Plzní v trase VRT, tak by se mohla zrušit optimalizace Beroun-Plzeň a místo toho postavit rovnou celou VRT Praha-Plzeň. Podle mě by to bylo nejefektivnější řešení.
Zapa
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 841
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 20:55:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Časem k tomu dojde, ale tím tunelem Praha-Beroun se řeší i silná příměstská doprava, což se o zbývajícím úseku říci nedá, takže bych investoval nejdřív zde.
...a kola na plechu jsou měkký, to nevadí...
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 341
Registrován: 11-2003
Odesláno Pátek, 19. května 2006 - 14:16:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ve středu 24.5.2006 se uskuteční oficiální zahájení III. tranzitního železničního koridoru Volby se blíží a klidní siláci potřebují nabrat hlasy
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 25. května 2006 - 01:45:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A všiml si i iDnes, bohužel zřejmě poněkud zkresil některé údaje, především o ceně...nebo se pletu?

odkaz
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 847
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 12:57:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zelpage: "Výstavba tunelu Ejpovice byla započata 1.3.2006 a skončí v listopadu 2009. Tunel je navržen jako dvoukolejný, z jehož délky 3.304 m bude raženo a 396 m hloubeno. Modernizace trati Plzeň – Rokycany začne o rok později, 1. března 2007 a skončí 30. dubna 2009..."

Jsou to staré informace nebo realita?
Bkp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2088
Registrován: 8-2003
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 13:13:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Starán informace.
...when you're alone and life is making you lonely you can always go Downtown.
Beneš
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 354
Registrován: 11-2003
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 15:00:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dejvice: Článek už raději smazali, protože tam byla chyba skoro v každé větě Už jsem psal administrátorovi, jestli by nešlo zavést na želpage i bodové ohodnocení článku (jako je to u fotek), protože některé články autorů -cspsv- mají informační hodnotu 0.
Dejvice
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 848
Registrován: 8-2005
Odesláno Sobota, 27. května 2006 - 18:42:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem si říkal. Že by v tichosti začali stavět takovou stavbu. Že by toho v předvolební době nikdo nevyužil ke zviditelnění...
Jtb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 436
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 15:29:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Beneš: CSPSV jsou takoví šotonadšenci, moc toho neumí, ale aspoň makaj...jistě články od tebe by byly hodnotnější, strávíš ale hodinu denně prací zadarmo pro žp?
Tomas_palyza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 12-2003
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 14:17:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevite prosim nekdo, jak to vypada s tunely u Hostejna ? Vyradi se stara trat v planovanem terminu = asi 8.6. - nebo pozdeji, nebo dokonce driv ??? Chtel jsem neco jeste nafotit, ale nevim, jestli to jeste stihnu.

Ktera firma to tam vlastne stavi ? Skanska ? Mozna bych se zeptat primo jich..
Oběhy Goril 2006    přehled Zpoždění Roberta Babilona    Aktuální poloha vlaku ČD
Miky
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 5-2005
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 15:34:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krasíkov-Zábřeh staví SSŽ, Subterra a Metrostav.
http://koridory.wz.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22574
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 18:14:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U Hoštejna už částečně leží koleje.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1234
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 18:06:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Plzni Skvrňanech se mohutně maká na koridoru. Již jsou hotové patky na nové sloupy trakčního vedení, na většině z nich již stojí i nové sloupy. Dnes se jezdilo opět po jedné koleji (směr Cheb) nad druhou již chyběka trolej a makáčí tam "kácely" staré sloupy.

O kus dál, přibližně za Lídlem pak byl pracovní vlak, který těžil z podpražců štěrk. Možná někdo znalejší doplní, jak se tomu správně "nadává" ale za touto plazící se obludou zůstaly ve směru do města jen koleje na pražcíh bez štěrku.


Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Qěcy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 504
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 18:38:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je Čistička štěrkového lože. V tomto úseku však štěrk pouze těží a sype do soupravy vozů s pohyblivým dnem, kterými se štěrk odveze na přetřídění do stabilní třídírny štěrku (ve které stanici ji tam mají nevím). Tam se ze štěrku vysejí jemné částice (písek, hlína, mour) a čistý štěrk se roztřídí na několik frakcí. Jemnější se použije do konstrukčních vrstev spodku, hlubší do spodní vrstvy štěrkového lože nové koleje. Někdy se štěrk netřídí, ale přemele se na jemnější, který se pak všechen použije do spodku.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1663
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 19:54:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Třídírna by mohla být v Křimicích, je tam nějaké větší stádo unimobuněk, víc jsem z okna jedoucí Vysočiny včera nezvládnul prozkoumat. Jinak sloupy jsou pokácené podél celé 1. TK, i v úseku Křimice - Kozolupy (těží se i jejich patky), a ve Škvrňanech se už zakládá na zastávku (bylo tam vysypáno několik tater štěrku).
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
Peta303
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 00:05:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ve Vochově se boří. Jinak mezi Křimicemi a Kozolupy část kolejiva i vytrhána.
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 985
Registrován: 3-2004
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 09:58:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Není jednodušší ty koleje vytrhat a štěrk pak vybrat bagrem?
mcm
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.90.245.42
Odesláno Úterý, 06. června 2006 - 10:42:16   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V podstatě ano, ale jde o to, kde je umístěna recyklační základna a jak se k tomu vyjádřili obce dotčené stavbou. Pokud by se štěrk odtěžoval klasickým způsobem, musel by se nejdřív vytrhnout rošt, pak postupně odtěžovat a odvážet nákladními auty na recyklačku a tam zřejmě byl problém.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 205
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 07. června 2006 - 09:21:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S NAD mezi Stříbrem a Planou je docela legrace. Pokud si sednete do busu, který objíždí zastávky Svojšín a Ošelín (ostatní jedou do Plané přímo), uděláte si hezký výlet po polovině Plzeňského kraje:-)
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
pppkkk
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.30
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 23:10:22   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč mám takový blbý dojem, že nám tu trať z Plzně do Chebu místo koridorizace, tj. zlepšování, spíše degradují: Plzeň Jižní předměstí - Plzeň Křimice zlikvidována návěstidla autobloku ( původně 4-znaký, následně zredukován na 3-znaký ) a v Plzni Jižním př. od Křimic jsou nainstalovány docela sprosté 2-světlové předvěsti...
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3823
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 07. června 2006 - 23:19:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nakonec vám tam dají 0-světlové červené terče.
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
Zdeněk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1221
Registrován: 11-2003


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 00:28:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možná to bude tím, že se jedná o provizorní zabzař...
Edite bibite post mortem nulla voluptas
Šalda Robert
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.179.157.234
Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 10:52:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zaujala mě informace v poslední květnové dráze, ve které je článek o tunelu Praha-Beroun. Autor v části věnované výstavbě 3. koridoru uvádí, že úsek mezi Plzní a Stříbrem v délce 30 kilometrů bude zdvoukolejněn. Měl jsem za to, že druhá kolej bude jen do Pňovan. U navazujícího úseku Stříbro - Planá 32 km dlouhého se rovněž píše o dvoukolejné trati. U úseku Planá-Cheb o počtu kolejí není žádná zmínka, přitom v úseku navazujícím na dvojkolejku z Chebu je vidět, že zde bylo s druhou kolejí počítáno a nebyl by to až takový problém. Jaký je aktuální stav projektu?
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1667
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 23:51:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

aktuální stav: 1. TK Křimice - Kozolupy vytrhána, kolejový trhač (bacha na něj, maskuje se za obyčejný pokladač kolejových polí) se teď různě pohybuje po liché skupině v Křimicích. Ve Vochově zbyla ze zastávkový boudy akorát základová deska. V úseku Křimice - Jižní předměstí začíná vznikat podchod ve Škvrňanech, hromada štěrku u připravované zastávky se jenom mírně zvětšila (a nejspíš jí projel nějaký nakladač). U základny v Křimicích se začínají objevovat zajímavé stroječky (třeba skrejpr). Těžba dřeva v okolí trati probíhá i nadále chaoticky. V Pňovanech postávalo stádo dumpcarů OKD s kočičím dvojčetem v čele (ale i vozy téhož typu od ČD) ložené nějakým humusem.

Mmch. praktikuje se u osobáků na výluce úžasná krasoautobusojízda Planá - Ošelín - Svojšín - Stříbro - Milíkov - Stříbro?

(Příspěvek byl editován uživatelem petr_k.)
...celý tendle kultůra je jenom pro hujery...
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 08:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera kolem poledne byla vkládána pomocí GEK 80 nová ocelová konstrukce mostu přes Úhlavku u Stříbra. Fotečky snad brzy na webu o lokálce do Bezdružic.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1253
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 12. června 2006 - 20:41:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady zase něco ze Skvrňan:

Patrně budoucí silniční podjezd ...
Podjezd

... a zřejmě budoucí zastávka Zadní Skvrňany, Skvrňany - sídliště, či je již znám její přesný název? Skvrňany již máme obsazené na Domažlické trati.
Asi budoucí zastávka
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Soudce
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 5-2005
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 15:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V Krimicich uz po zastresenem nastupisti neni ani pamatka....bagry vyhrably diru a šaluje se novy podchod. Favorit zaparkovanej s tema vozama na koleje na vlečce k Sudovi. Oni ryhcliky suplujou osobni dopravu? Protoze okolo poledniho tam prificel Plechac s 8 vozovou soupravou od nejakeho R a na zavesu 363 062...
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23017
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 15:33:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byl určitě nějakej obrat od rychlíku na osobák kvůli výluce u Stříbra...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Mibl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 441
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 17:13:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já měl předminulý víkend (při výletu do Stříbra) spíš dojem, že se některé rychlíky přes den uklízí do Plzně (snad aby ve Stříbře či Pňovanech nepřekážely) a naváží se zpátky do Stříbra soupravově. Ve Stříbře se asi nedá objíždět, proto 2 loko. A i dnes dopoledne jsem viděl odstavenou rychlíkovou soupravu (včetně lůžek) v Plzni.

(Příspěvek byl editován uživatelem Mibl.)
PER ANGUSTA AD AUGUSTA.
Přes věci trudné k věcem vznešeným.
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 182
Registrován: 3-2005
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 17:43:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před chvílí projel plecháč s Rychlíkovou soupravou směr Stříbro a v závěsu měl ESO. Za nim jel za chvíli další Rychlík už normální (ta souprava s tim ruskym červenym vagonem) a v Křimicích zastavoval a pak jel hned dál. Jinak v te díře po podchodech jsou už dřevěné fošny- vypadá to že se bude co nevidět betonovat!
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23028
Registrován: 4-2003


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 17:50:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak které. Pošlu Ti zejtra večer mail.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Poborskiii
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3897
Registrován: 6-2003
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 01:07:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

DÚ vydal stavební povolení pro stavbu Optimalizace trati Plzeň – Stříbro, úsek Kozolupy - Pňovany: http://du-praha.cz/view.php?cisloclanku=2006060008
http://poborskiii.kvalitne.cz/ http://4koridor.kvalitne.cz/
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 09:18:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Støíbro

Něco z nedělního vkládání nové mostní konstrukce ve Stříbře přes Úhlavku.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 189
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 14. června 2006 - 16:49:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mezi stanicemi Plešnice a Pňovany zastávka se v poli bagruje jakoby druhý pás pro koleje, tzn. že se ten oblouk bude posunovat a dělat mírnější?
Kdo není blbej tak mě pochopí !!!
Citátor Předpisový
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.188.73
Odesláno Čtvrtek, 15. června 2006 - 08:32:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad M_k:

Hele, nemůžete to vyfotit ještě jednou ?? Konkrétně mám na mysli fotku té mostovky, když padá dolů....

Jestli je nutno koupiti příslušnou trhavinu, tak stačí říct...

Přeji pěkný den.
D.V.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1682
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 16. června 2006 - 21:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistě, ve Stříbře se objíždět nedá, protože ten most je hned za vexlema a mašina se tam jaxi už nevejde...
Všichni lidé jsou blbci - naštěstí ale ne ve stejnou dobu. (Dilbert)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace