K-report
 

Archiv do 09.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD v Jihlavě » Staré archivy » Archiv do 09.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 280
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 00:58:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsem si řikal, kdy se někdo ozve. Tak jaký název tomu mám dát, noo???

319: Tak to je správné, nechat si něco do foroty.. Škoda, že si něco nenechali tehdá na kruháč Havlíčkova-Okružní..





(Příspěvek editován uživatelem Eugen duben 26, 2006)
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 06:45:56   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Můžete mi někdo vysvětlit, jak funguje v současnosti znamení k řidiči a otvírání dveří na Citelisech? Tak před 14 dny byly u 24 Tr u dveří zelená tlačítka pouze na dveře a modré pouze na znamení. A včera jsem jel 211 a ta má to modré přelepené a znamení i dveře jsou jen těmi zelenými tlačítky. Ale v zastávce jsem si musel po zastavení znovu zmáčknout, protože se dveře neotevřeli. U 21 Tr to funguje jako znamení a po zastavení i automatické otevření dveří. Je v tom teda nějaký systém? Taky jsem si všiml, že venkovní tlačítka pro otevírání invalidům svítí na Citelisech pořád, kdežto klasické otevírání dveří až po odblokování.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 799
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 08:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ne,na Citelisech to menší spoždění, takže chvíli počkat a oni se otevřou, snad. Záleží, jak je otvíral řidič, jestli všechny najednou, tak nemusel splnit podmínky pro otevření a chvíli čekal, co bude, pak příkaz opakoval.Jsou to začarované vozy.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 281
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 16:49:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a 63 má zase přelepená ta zelená, opravdu čert se v tom vyznej! A poptávka se snad VŮBEC NEPOUŽÍVÁ aspoň u trolejáků (24 Tr)..!
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 800
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 18:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, protože by si !!!!!!KAŽDÝ!!!!! nastupující musel zmáčknout, jinak se dveře po cca 3-5 sec. zavřou samy. Busy jsou v tomto vychytanější.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 18:58:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Eugen: V článku o předání nových vozů ti chybí jedna drobnost. Vůz ev.č.205 nebyl taky vystaven kvůli nějaké závadě a kvůli školení řidičů. Sice se během výstavy ukázal na náměstí ale odstaven na ulici nebi projíždějící. A to byla jen chvíle a asi si ho všiml jen málo kdo. Zdar.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 282
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 23:51:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale na fotkách jsi ho tama měl..je fakt, že na ulici. Njo je těžký psát článek, když tam člověk nebyl, aspoň jsem to zkusil udělat jak nejmenovaný novinář JL, ten taky píše o něčem kde nebyl..

9 Tr: A ono neexistuje něco jako reklamace? Už to tu jezdí dlouho.. Co vím tak newbusy na reklamace jezděj..
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
123
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.19.46.66
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 06:49:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě jsem se chtěl poptat - zaslechl jsem řidiče, jak se mezi sebou baví o tom, že už je objednán další 24 Tr, který přijde do léta a příští rok že se má koupit ještě 7 trolejbusů. Ví o tom někdo něco?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 802
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 08:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pokud by mělo něco přijít, tak do léta ne. A 7 vozů? Vždyť by to byla cena cca 70 mil. a pokud vím, dotace byla 100 mil. což na 12 busů a 3-4(dle proslechnusvší info) tr tak nějak padne.
Eugen:Tady se ale asi nejedná o závadu, ale nastavení, na což se reklamace nevztahuje.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 130
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 14:12:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dalších 7 vozů? Haha, brej vtip. Jen jestli si to 123 nespletl s jinym městem
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 803
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 14:57:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, možná. Jo a příští rok už 24 a citelis nebude, má se začít vyrábět nová řada. No ale věřil bych, že si zase koupíme něco co bude prototypem.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 853
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: Prototypy a různe ověřovací série si "schraňujem" ve Zlíně.

A co se má vůbec vyrábět? Když ne Citelisy . já čet v plánu Irisbusu něco nového až 2008 - a koví jak to bude eště dlouho souběžně v nabídce.

PS:Máš eště zájem o fotky z tvé domoviny co sem ti nasliboval, teď jak sem u vás byl? Sem tě .... ehm nějak zazdil
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie....
ICQ: 271 444 785
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 805
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 16:35:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo tak to nevím přesně, je to agentura DPP(vyšší stupeň JPP).
Pozor, ověřovací série byly i jinde,ale na prototypy jsou machři v ML, to jim už nikdo nesebere. Ale i jó, možeš poslať.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Richard
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.144.155
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 18:30:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slyšel jsem že Dopravní podnik plánuje nové internetové stránky. Nevíte o tom někdo něco, třeba jestli je to pravda a eventuelně od kdy ???
Ty současné jsou fakt otřes !!! Kamarád se ptal e-mailem přímo v DP, ale nikdo mu neodpověděl...
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 131
Registrován: 2-2004
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 19:01:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Richard: To by mě taky zajímalo. Kdysi odpověděli že nový stránky budou na začátku 2006. Emailem se taky brzo poptám, bo aspoň "poprosim" o nový jízdní řády, protože kupovat si je fakt nehodlám.
Od května je novej řád 4, ale garance ještě niic.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 283
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 19:32:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nové vozy: Na podzim 1 kus 24 Tr (Citelis).
Vyrábět se bude pořád Citelis, ale bude v něm nová výzbroj a bude se jmenovat ASI 26 Tr (to ještě nikdo pořádně neví). To by mělo být už tenhle rok-plány ŠE, ale asi až příští-reál.
Vše za předpokladu, že Karosa popř. Francie bude dodávat kastle.

nové jř: Neříkalo se, že od května garance v jř... to hlásal pan Vilím.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 808
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 19:10:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zítra na náměstí bude přehlídka veteránů-aut, 1000 MB, 110R, 100, možná i něco jiného. Budu se tam vyskytovat.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Locutus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 5-2004
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 20:21:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

JIHLAVÁCI:Já teť nevím:Nechystáte se teť někdy přijet do Opavy?Mám děravou hlavu a vypadlo mi datum a město s ,kterého májí přijet kolegové.
Pak výjdeš do parku a celou noc se touláš noční Opavou a opajíš se představou jaké to,bude v ráji. V pět třicet pět jednou z pravidelných linek,
sedm zastávek do Kateřinek, ukončete nástup, dveře se zavírají.

PŘES 380 FOTOGRAFIÍ OPAVSKÝCH VOZŮ http://www.mhdopava.ic.cz/
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 21:55:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jéé a já zrovna budu zítra fuč.. Mno tak ať jim výjde počasí.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 2-2004
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 20:25:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo vyfocenou #50 ze strany kde jsou dveře? Pošlete mi jí dyžtak na mail pls, díkes.
Richard
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.144.155
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 16:07:34   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo jestli se někde na netu dají najít fotky Karosy ŠM-11 a Škody 706 RTO z Jihlavy?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 810
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 21:22:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Locutus-někdo jiný.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Richard
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.144.155
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 15:35:32   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po dodání nových vozidel mělo dojít k posílení některých linek, hlavně směrem Bosh-Diesel a přitom se nic nezměnilo a nový JŘ linky také 4 nikde není zveřejněný. Že by zase jenom sliby a nebo to byla novinářská kachna?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 813
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 08:00:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4 už má nové jř, včera jsem je viděl na zastávkách.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 11:41:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak zatím se musí vychytat ještě chyby, které dělají nová vozidla a pak se může dát garance. S více spoji, to zase není otázkou nových vozů, ale o tom, jestli budou dotace na linku/y (od města, od Bosche).
Nový jř na 4 už jsem viděl v pátek, někdo i dřív.. Na www.dpmj.cz ale nejsou.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 12:44:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jo, j.ř. se musí vyvěšovat tak cca 2 dny předem.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 133
Registrován: 2-2004
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 13:32:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový řády 4ky vyvěšeny na zastávkách už od čtvrtka, 5ky asi od pátku. Na webovkách nejsou aktualizace už od novýho řádu 7ičky - tj. někdy od prosince. Musim jim tam poslat nějakej ten mailík ať se vzbudí.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 13:40:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

wona i 5? prosím kdo má digi fotoaparát, vyfoťte mi jednu 5 a pošlete na mail, díky.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 18:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Víte to? 291 JE ŠKOLNÍ VŮZ. A to doslova(asi určitě dvojitý pedály), nejpřednější půlka dveří s atmosféráka(asi 309) a další sedačka. Včera odpol. jezdila po městě na lince L.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 135
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 18:36:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj taky jsem viděl, a má nálepky Autoškola Koutný. Už to tu ale myslím někdo psal .
201 má přes celou záď modrej busboard (zapomněl jsem na co), bo jak se to jmenuje, pěkně hnusný.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 63
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 21:44:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to reklama na Husqarnu(je tam sekačka) se divim. Na novej vůz a hned je to polepený. Škoda to kupovat
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 286
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 03. května 2006 - 22:28:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Reklamou živ je podnik, tak proč ne.

Takže už 293 dosloužila definitivě?
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 817
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 08:55:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no, pokud si bude reklamu dělat sám, tak možná, ale pokud to bude pod vyděračskou-víme sami, kdo,o tu dělá.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 287
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 18:30:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hele jaký si to udělal, takový to snad má. Myslím, že ho nikdo nenutil aby to dělali "brňáci".. existuje něco jako VŘ si měl holt vybrat(město či DP) někoho jiného.
A jak moc jsou to vyděrači? Je pravda, že u nás tu maj asi monopol.

319: Ako bylo na západě?

(Příspěvek editován uživatelem Eugen května 04, 2006)
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 64
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 19:02:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byl jsem na špijonážy. Zjistil jsem důležitá fakta. Ty Citybusy co v PZE jezděj 10 let tak sou hrozný. Voddělaný. Na odpis. Takže se za 10 let bude hromadně vyřazovat(v JI). Moc to teda nevydrží.
AD:Eugen: Co jsi tam dělal?
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 288
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 04. května 2006 - 21:31:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mno jel domů přez Prahu přeci.
Ty busy: No zase na druhej straně v Praze je to s každým busem po deseti letech strašný. Je tam děsnej provoz.
A u nás pokud se budou dobře opečovávat, tak by 11 let mohly vydržet.
A nebo pak budem nakupovat ojetiny z Práglu..
Jinak máš recht, nic to nevydrží, holt francouzskej šunt..
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 11:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem se dozvěděl od Dopravního podniku, že nové internetové stránky by měly být do konce května. Tak jsem zvědavý jestli ti stihnou
4520
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.144.155
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 15:02:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nemáte někdo fotky Karosy ŠM-11 a Škody 706 RTO z Jihlavy? Kdybyste je někdo našel pošlete mi nějaké na e-mail moc díky...
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 5-2006
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 17:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

4520: Ty já sháním taky a moc se mi to nedaří :-)
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 290
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 18:19:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pánové tak to jsme už tři. Nemáte alespoň seznam, které busy tu jezdily a kdy byly vyřazeny?

Takže druhé datum odkdy bude mít Dp nové stránky? No uvidíme.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 19:10:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Tak vzhledem k tomu, že Praha je zcela specifický provoz, tak se nedivím, že ty vozy oddělané jsou - všechny, nejen CB. Zas takové obavy bych neměl.
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let od obnovení trolejbusů v Českých Budějovicích
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 65
Registrován: 2-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 19:56:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD:M__t:Hele. Praha. Hlavně tam nemaj asi tak děravý silnice jak tady. T y to hodnotíš podle budějovic. Dávám jim nanejvejš 15 let a to asi přehánim. A taky se v jihlavě hodně solí. A to asi nízkopodl. vozům nepadne. Např taková 51(21Tr) má uš prej dost schnilej spodek. A je to vcelku novej vůz. Takže asi tak. Obavy bych měl. S údržbou to nebude asi tak moc valný(nechci urazit dílnu, kdo to má stíhat:-))
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 974
Registrován: 12-2004
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 20:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Ne, já to hodnotím podle Prahy, protože ji celkem slušně znám. Díry jsou všude, ale Praha má navíc šílený výkony, mnohonásobně více cestujících, obrovský kopce atp., takže tam ty vozy dostávaj výrazně zabrat. Srovnávat CB a 21Tr je nesmysl. 21Tr neměly téměř žádnou protikorozní ochranu. Pokud si myslíš, že ty vozy jednoduše shnijou, tak se mýlíš. Vřele doporučuju zajet do ČB a za plotem vozovny autobusů shlédnout skelet CB ev.č.207, který je z roku 1998 a jezdil až do roku 2002. Ten skelet tam stojí na větru, dešti, sněhu... už více než rok a nijak výrazně to na něm znát není, rez se tam hledá celkem obtížně - kataforéza bude evidentně účinná.
15 let je snad akorát, ne? Větší životnost od ničeho s dieselem nečekám...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let od obnovení trolejbusů v Českých Budějovicích
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 818
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 21:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nečeká u výrobce, ale v Jihlavě se čeká životnost aspoň 20 let s 1 GO. Viz nejmenované vozy, které to dokazovaly.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2216
Registrován: 8-2002
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 21:32:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

když nejsou peníze na nové vozy, tak to jezdí, co to dá a podle toho se to taky musí udržovat. Když by po garantované životnosti měly být vozy hned stahovány z provozu a nakupovány nové, tak by se dopravci nedoplatili. Takže něco mezi...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 292
Registrován: 6-2005
Odesláno Pátek, 05. května 2006 - 22:53:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak rezi u citelisů bych se moc nebál, pokud se nebudou nabourávat, ta katofréza je hodně znát. A děr má opravdu Praha víc než my, ikdyž zase ne o tolik..
Myslím, že s 1 GO to tu těch 20 let vydrží, sice to nebude vypadat jako nové, ale vydrží..budou vypadat asi jako 292..
Jenže mám dojem, že se počítá tue s větší životností..
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 06. května 2006 - 20:26:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslím, že to nebude tak strašný. Po 11-13 letech GO po 16-18 letech vyřazení ...

Když srovnáváte s Prahou, tak tam jsem jel nedávno v 931 (v provozu od 1996) a ta byla fakt ve špatném stavu a mimo jiné do kopce jsme se vyloženě ploužili a ty zvuky bych vám přál slyšet ...
Dandy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 668
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 07. května 2006 - 00:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richard: Ono hlavně vozy B932 nejsou po stránce lakování a povrchové upravy vyjdou na stejno z původní řadou 700. U nás na Kladně už jezdí vozy C934 které prošly výměnou plechů a v lastně se dá tato oprava chápat skoro jako GO. No a nejstarší Kladenské B932 k tomu nemají daleko...

Citybus je přeci trochu o něčem jiném než původní typy z Karosy a je možné že přežijí i stejně stejně staré Karosy řady 900.
DH 120 made in Poldi SONP Kladno
309
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.39.173
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 13:23:43   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnrs 309 na lince 12. Fakt nekecám a neni to překlep. Jezdila asi jen ráno. Nyní ve vozovně. Holt záloha.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 13:57:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak 309 máš překlep jak prase podívej se mezi novou halu a administrativu a uvidíš nějaký autobus, vzhledem k tomu, že vzadu kolem té žluté ohrady nic atmosférického, tak to musí být 309 a je v dost zajéímavém stavu, takže jen tak neojede.
No ten pelhřimovák, pokud myslíme stejný vůz, tak tam furt je.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 13:59:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já myslim tu B732 která už je mimo provoz. Né ten s*áč co tam ještě jezdí. Ten zám moc dobře.
309
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.39.173
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 14:01:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No normálně mezi administrativu a novou halu koukám a je tam 309. Normálně je to i vidět že byla na 12. Má tam ceduli, nejsem slepej je to 309 to vim. Proč by nemohl vyjet??
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 2-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 14:11:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen:Kde je focená to fotka 318 na tvejch stránkách. Nějakej mysliveckej pich ne?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 824
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 14:14:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

309- vyvracet ti to nebudu, ale je to nesmysl. Pokud ukážeš fotku z trasy, je to něco jiného, ale to jak vypadá už vyvrací možnost výjezdu. Neříkám, že motor toho není schopen, ale bez světel to už ukazuje na nějaký stupeň rozložení.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
309
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.101.39.173
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 15:12:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

M. mám fotku po zatažení. Asi nějakej šejdr. Ale tu z vozovny mám. Je tam prostě vidět 12 Antonínův Důl, Masarykovo nám., Velký Beranov. Nevim jak to tu v tý Jihlavě chodí. Třeba nějaká turistická atrakce nebo letní úpravy bez dveří. Proč by to nevyjíždělo, když to má i strojky na označováni jízdenek.
Matěj
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 16:49:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

309: # 309 ale skončilo po prvním kole pro technickou závadu na zastávce Helenín a operativně bylo ze zálohy nahrazeno # 30 v soupravě se zemědělským mechanismem. # 30 odjezdilo všechna zbývající kola a následně se vlastní silou odporoučelo zpět do Fussdorfu. Fotky nemám, ale kdo to viděl, zajistě rád dosvědčí.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 08. května 2006 - 17:49:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Matěj ..no a mám dojem, že se tam mihla ještě #25.
Pak #309 ve vozovně

309, březen-duben

319: No je to focené na Hájence nad Černými lesy (základna DDM). A jak ses ptal kdysi je 330.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 827
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 08:53:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A 301 na 6/1, 305-3/1, 306-2/2
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
4520
Neregistrovaný host
Odeslán z: 88.100.144.155
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 13:53:09   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nešlo by na jinak vynikající stránky jihlavskymhd.ic.cz umístit taky foto interiérů alespoň některých vozidel? Jinak díky všem autorům za vytvoření tohoto webu
Happy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 432
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 17:45:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Srovnávat provoz v Praze a v Jihlavě je prostě nemožné.V Jihlavě jsou jen občas opravdu nacvaklé autobusy až po střechu.Za to v Praze nejni pro některé řidiče problém hnát přecpanej citybus proti kopci 70km/h a o délkách oběhů nemluvě.Jinak životnost 10 let by měla být standart ,maximálně 15 let,ani den nevíc.Konečně ,že se Jihlaváci zbavili nebo zbaví šrotoidních B732.Vždycky sem si myslel o těchto busech to nejhorší,když sem s nimi po Jihlavě jezdil,ale ted co sem v Plzni,tak to je prostě nesrovnatelné.Jihlaváci se prostě o 732 neumí dle mého soudu starat,takže co se týče citelisů ,sem skeptický...Jinak co se týče 21Tr,21ab tak je fakt ,že to hnije za pochodu a to i dokonce části ,od kterých by to člověk nečekal a to i bez soli v Plzni

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace