K-report
 

Archiv do 02.května 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 02.května 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4646
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 20:47:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak jsem se vrátil ze školy a koukám, zatímco jsem se potil nad písemkou z intermodální dopravy, tady se pilně diskutovalo. Tož:

Pro opisovače evidenčních čísel: Rybitví evakuovaly vozy 130, 134, 135 a 140, posádku tvořili 3 řidiči ve VPP a jeden ve VPČ (pro JR: samé známé firmy).

To jsem tak geniální, nebo je to zase jen náhoda?

Jestli ti tu udělá radost, tak kolektiv studentů 3. ročníku DF, obor TŘD, nad tím strávil celý večer, aniž by zaznamenal nějaký úspěch. Pravděpodobně proto, že absolvovali informatiku III u ing. Karrrrrla Grrrrreinerrrrra a vědí, že pod funkcí "Editor fontů" se skrývá editor fontů a nebudou tam hledat editor obrázků. Jinak si to fakt vysvětlit neumím.

21272: Minulý týden jezdila 317 cvičné jízdy, 319 snad ještě ani nevyjela a 318 má možná za sebou TBZ. Ber to ale s rezervou, já ti můžu říct s jistotou jen to, že jsem 24 Tr potkal venku jednou, když jsem ho tam sám vyvezl z vozovny a jednou náhodou.

...konec blbostí, jdu se učit ekonomiku dopravního podniku
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 798
Registrován: 6-2005
Odesláno Úterý, 25. dubna 2006 - 21:12:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353-PC a já nejsme kamarádi, kor když program nepremává, tak jak by 100% měl, je to sice jen drobnost, ale....
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 00:05:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak něco z evakuace Rybitví (omluvte kvalitu,prosím):
policejní předvoj

A 135+140


orgáni a hasiči

odjezd

jedna z více uzávěr
Nevermore
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 3-2006
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 07:09:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Miram: Nemáš ty fotky v původní (větší) velikosti? Mohl bys mi je prosím poslat na dany23@centrum.cz ? Diky moc
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4648
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 08:58:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mohu též poprosit? A kolega petrs@dpmp.cz je zajisté také rád uvítá.

P.S.: Všichni zúčastnění prý dostali jako odměnu šišku salámu, dokonce i řidiči. A nejmenovaný řidič (pro znalé: "******* brig") vyškemral dvě, vymlouvaje se na čtyři děti.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4649
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 09:22:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem fotil východ slunce v Černé za Bory

Jedu si to takhle dneska ráno s autobusem 113 bez cestujících z Černé za Bory k nádraží, kde mám mít hodinu pauzu. Při jízdě přes nadjezd v Černé mě zaujal východ slunce a řekl jsem si, že by to mohla být hezká fotka. Sjel jsem dolů pod nadjezd, zaparkoval autobus a šel fotit. Protože zespoda ještě slunce vidět nebylo, vylezl jsem klouzající mokrou trávou nahoru na nadjezd. Zapnu foťák, vysune se objektiv, zabliká červené světýlko a objektiv se zasune. Aha, baterka. Slezu dolů zpět do autobusu, vyměním baterky a vylezu najhoru. Po silnici směrem na nadjezd právě vyjíždí Liazka a to mě přivádí na myšlenku, že by to chtělo dostat do záběru nějaký autobus. Mé prosby byly vyslyšeny, na nadjezdu se objevuje jednička. Zapnu foťák, vysune se objektiv, zabliká červené světýlko a objektiv se zasune. Pomyslím si něco velmi ošklivého a lezu dolů - do autobusu, pro další sadu baterek. Tu už vyzkouším radši ihned, kupodivu fungují. Vylezl jsem klouzající mokrou trávou nahoru, vyfotil východ slunce bez autobusu



pak lezu zpět dolů, další dvě fotky udělám ze silnice



a v tu chvíli se na nadjezdu objevil autobus 136. Úprkem vprk nahoru, fotka, ...



..., úkol splněn, můžeme jet dál.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4650
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 10:27:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

odkaz
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 812
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 10:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upoutávka na jízdu trolejbusu 353 (měsíc dopředu)
-----------------------------------------------
Ve středu 31.5.2006 pojede 353 pro děti z mateřské školky po trase nádraží - centrum a posléze centrum - Bohdaneč - nádraží. Nebudeme brát běžné cestující, ale kdo se ohlásí, může se svézt také.
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006
Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům: www.trolejbus.cz, pshzd.wz.cz, www.dpmp.cz - ICQ 269-400-981
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 511
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 11:38:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. 353, můžu Tě poprosit o ty "blbůstky" s GBuse ?

Tak mě napadá, určitě musí být nějaký program na tvoření k Testům, ne ?
Čím blíže poznávám řadu 950, tím více si vážím řady 700 !

© fma_0526

Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4652
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 12:21:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Něco bude, ale já disponuju jen tím, co se tu už několik měsíců šíří po K-Reportu (tedy Gbuse + sada nápisů z některých českých a slovenských měst). A JR to má ode mě...
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Miram
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 11-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 13:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fotky pošlu,nechávám vyvolat film,jsem analogový....
Jinak z plánu evakuace 600 obyvatel nakonec zhruba 170 obyvatel skutečně evakuovaných,mezi nimi i turisti Německé a jiné národnosti!!!!!!
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 13:28:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dva postřehy z terénu:
1) Na stanici Nádraží lihovar už je vylepen jízdní řád linky 23. Všechna čest, náprava omylu byla rychlá.
2) Vozové cedule na lince 7 obsahují zásadní chybu - je na nich uvedeno Polabiny Bělehradská. To je ovšem jedna ze stanic, které linka projíždí bez zastavení. Nevím, zda je to na všech cedulích, viděl jsem to dnes v autobusu e.č.106.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 178
Registrován: 7-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 13:32:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_j: Zapnu foťák, vysune se objektiv, zabliká červené světýlko a objektiv se zasune. Aha, baterka.

To taky znám. Občas jsem přesvědčen, že právě tyto baterky jsou nabité, zapnu foťák a svítí mi tam ta bílá baterka (vpravo dole). V takovém případě s tím vyfotím maximálně pár fotek, zabliká červené světílko, zasune se objektiv a můžu jít hledat druhé baterky. A pokud nejsou nabité ani ty, zbývá mi už jenom nabíječka...
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 14:36:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nestačím reagovat a někdy se nastačím divit:

- DP skutečně nic nikde neporušuje tím, že kupuje vozy B 950, je to také způsob řešení současné situace
- Vozy SOR jsme nekoupili, jelikož se nám tato firma ani nepřihlásila a nepodala nabídku, co k tomu dodat, jak je pak můžeme koupit ?
- DP opravdu zveřejnil info na svém webu o tarifním návrhu až 21.4. a považuji to za správné, máme proto svoje důvody o kterých tady nemá cenu mluvit, jen snad jednu věc, tato záležitost není vyřešena a UHOS ji stále nevydal v pravomocném rozhodnutí a pro informaci, z toho projektu my nesmíme do vyrozumnění nic zveřejňovat, aby nás někdo nenapadl z toho, že konáme bez rozhodnutí

-
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 981
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:19:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám jeden dotaz:
Obsaditelnost 24Tr je opravdu jen 86 cestujících?
Ve Zlíně tam píšou mezi 99-102 lidmi.
A mají Vaše 24Tr agregát?

díky
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1358
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:29:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

24Tr agregát nemají, to je jediné, na co znám odpověď.
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2172
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 17:33:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

něco jiného je, co se píše a něco jiného je skutečný stav. Věřím, že přes 90 lidí se tam vejde. Ovšem bude to natěsno.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 982
Registrován: 2-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 19:10:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mi se to právě nezdá, že tak "malé" číslo, bo do ST12 by se mělo vejít 96 lidí (+ min 4 u ST12 IIIG).
Ale nevěřím tomu, že by se psalo míň, než je skutečná hodnota

Díky za odpovědi..
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Kdo neviděl Trollino, neviděl pořádný nízkopodlažní trolejbus

ICQ:
260 116 510
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1603
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 20:35:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten bus Hornbach byl váš nebo náš? My máme taky takovej...
WWW: Moje WWW stránky - více než 770 fotografií. Diskuzní fórum nejen o MHD
#242617336
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Robin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 277
Registrován: 6-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 20:44:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: To si děláš srandu,nebo to myslíš vážně?
Podporujte MHD,slouží i vám!
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1359
Registrován: 1-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 21:26:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Váš Hornbach je úplně jinej (a navíc je to 15Tr ) Ale teď vážně, váš Hornbach má bílej nárazník a je myslím celoplošnej, tohle je naše 135...
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Tommy82
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 134
Registrován: 2-2004
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 21:36:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tr man: Ano, Hornbach je 15TrM (ev.č.84),ale máme ještě jeden B732 (ev.č.201)
Nastupte do MHD......... Určitě jede Vaším směrem.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1604
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 21:39:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Robin: Já myslel 201. Ale zrovna jsem neměl brýle, tak jsem pořádně neviděl, že nemá folii přes okna.
WWW: Moje WWW stránky - více než 770 fotografií. Diskuzní fórum nejen o MHD
#242617336
Webmaster Virtuálních DP
E-maily: 21272, Citelis, MHD
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4653
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 21:59:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes odpoledne - předvolební agitace před hlavním nádražím:



A 317 s mírně zvlněnými sběrači:



Dál: Firma LAS Karel Linhart si pro přepravu pracujících do Foxconnu pořídila též jeden Neoplan, viděn dnes před šestou hodinou ranní.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 22:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za upozornění na linku 23. Vše bylo upraveno a uvedeno na pravou míru. Musím přiznat, že chyba byla na straně DP. JŘ nebyl tam, kde měl být a byl v tom celkově zmatek.
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 2-2006
Odesláno Středa, 26. dubna 2006 - 22:05:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty sběrače bych nerad rozebíral, stálo to DP a mě hodně nervů. Možná někdy více.
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 01:00:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters: Jsem hodně příjemně překvapen, takhle rychlou nápravu nejasností ohledně 23 u nádraží jsem vážně nečekal...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 813
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 06:56:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pochvala za opravu na a-23 musí směřovat i přímo k středisku HD, Ing. JS jsem to psal po ICQ také a i ona reagovala ihned (jenom já už jsem nebyl včera on-line). I ona mi napsala, že se jednalo o drobný chaos uvnitř DP. Ad. linka 7 a Bělehradská na ceduli - zesílím to směrem do DP, stačí přelepit "Bělehradská" slovem "hotel". Mírně zvlněné sběrače - mám doma oficiální zveřejnitelnou zprávu od Lp a ta je tak korektně napsaná, že to prostě zveřejnit ani nemůžu . Snad jenom co jsem sám viděl - jako první vůz je dostal 317 a včera kolem 13.00 byl testován s zcela uspokojivým výsledkem v podjezdu - viděl jsem 317 na třídě Míru a trolejbusu to vysloveně sluší.
Otázka do pranice - rozdělené zastávky u lihovaru: já bych hlasoval pro zachování dvou stanic i po ukončení odklonů. Směrem do Polabin takhle na konci zálivu, směrem do Svítkova možná ještě o něco víc dozadu - bude se líp vyjíždět do "rovného" pruhu před semafory. Jinak na křižovatce u autobusáku jsou směrem od nádraží vyznačeny nově tři pruhy a směr rovně do centra dostal doplňkovou šipku na signalizaci. Také byl žlutě vyšrafován prostor v křižovatce, kudy se od nádraží otáčejí vozy k lihovaru. Škoda jen, že pardubičtí řidiči absolutně netuší, co to šrafování znamená - že se tam nesmí zastavit ani zastavit vozidlo (řečeno terminologií zákona).

(Příspěvek editován uživatelem 353 duben 27, 2006)
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006
Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům: www.trolejbus.cz, pshzd.wz.cz, www.dpmp.cz - ICQ 269-400-981
Headquarters
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 2-2006
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 09:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

- ad Lihovar - s rozdělením po ukončení uzavírek také souhlasím, budeme to ještě řešit, ale myslím, že je to logičtější
- ad pruhy u Marka - zde na naší žádost vznikl první BUS PRUH v křižovatce, zatím jen dočasný, ale třeba se podaří ho prosadit i po ukončení rekonstrukcí
- ad kříže před Lihovarem - dnes ráno jsem tudy projížďěl (jako od pondělí každý den) abych zjistil situaci, musím říct, že dohody se plní a vodorovné značení bylo zajištěno dle požadavku DP a třeba dnes ráno jsem tam zastavil a na dvou signálech červené bylo vše v pořádku a řidiči dělali přesně to, co měli
Myšlení je nejtěžší práce, jaká existuje. To je pravděpodobně důvod, proč tak málo lidí myslí. Proto se děsím spojení duševní impotence s pracovní potencí.
( H. Ford, škoda, že ne Prof. Porsche, ten se narodil v Čechách)


353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 814
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 10:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters: kříže u lihovaru. Tak to teda koukám . Musím se přiznat, že to mne tedy řidiči překvapujou.
Mnohem lepší by ale bylo posunout semafory u přechodu už před odbočku a zelenou od nádraží spřáhnout se zelenou na přechodu, ale asi by to stálo slušné peníze ...
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006
Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům: www.trolejbus.cz, pshzd.wz.cz, www.dpmp.cz - ICQ 269-400-981
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 815
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 11:16:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

--- zpráva ze střediska HD ---
Cedule 7 (Bělehradská) už jsou snad všechny opravené... (Postupně jsme je vyměňovali už od úterý.
Takže ono to funguje ...
A taky jsem dostal zprávu, že mám chybu na JŘ nočáku na DPMP.cz. Je tam platnost od 25.4.2005. Čeho všeho si lidi nevšimnou, přesněji čeho si všimnou a já ne . Ale pokud něco ještě objevíte, pošlete mi to, ale nejlépe na farad(zavináč)2u.cz. Díky
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006
Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům: www.trolejbus.cz, pshzd.wz.cz, www.dpmp.cz - ICQ 269-400-981
334
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 5-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 11:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na křižovatce u autobusového nádraží - pokud se nepletu - byl bus-pruh již v minulosti a to ve směru z města (jak jsem možná nesprávně pochopil - sám jsem to ještě neviděl - ten současný je ve směru do města). Pamatuju si na to z doby, kdy jsem dělal autoškou na skupinu "B" (tj. skoro před 6 lety). Každopádně by se na této křižovatce hodil v obou směrech.
Ohledně obsaditelnosti vozidla 24 Tr bych to viděl tak, že ve zmiňovaných případech (Zlín, Pardubice, resp. porovnání s autobusem stejné konstrukce) je k výpočtu použita jiná obsaditelnost stojícími cestujícími na metr čtvereční. Poměru 69:56 (resp. 99:86, 30 sedících cestujících je stejných) by odpovídalo použití hodnot 5 a 4 osoby na metr čtvereční nebo 8 a 6,5 osob na metr čtvereční. Protože si netroufám odhadovat skutečnou plochu pro stojící cestující, musí mě někdo doplnit. Já mohu snad jen uvést že pro výpočet "normální obdaditelnosti" se používají právě hodnoty 4-5 osob na metr čtvereční, pro výpočet "maximální obsaditelnosti" pak hodnota 8 osob na metr čtvereční.
V této souvislosti bych ještě poznamenal, že u autobusu B 951/2 je udávána při o 67 cm kratší délce (přes 5 %) obsaditelnost ještě o jednoho cestujícího více a to stejným výrobcem na stejných webových stránkách, takže snad s použitím stejných hodnot stojících cestujících. V této souvislosti si tedy dovolím opět vyjádřit názor, že konstrukce Citelisu (a jiných 100% nízkopodlažních vozidel) je v podstatě nesmyslná, když autobus je kvůli 100% nízkopodlažnosti (tedy umístění motoru jinde než pod podlahou - v zadní části vozidla nebo v "bedně")o více než půl metru delší při stejné či nižší obsaditelnosti. S větší délkou samozřejmě roste cena, ale i hmotnost a tím spotřeba. Za daleko lepší řešení považuji právě autobusy typu "low entry", tedy SOR BN či Solaris LE. Ty jsou sice stejně dlouhé jako standardní nízkopodlažní vozidla, ale zase mají vyšší kapacitu. Nízkopodlažnost je splněna v přední polovině vozidla a v zadní části vozidla je pak díky zvolenému umístění motoru možná větší obsaditelnost. To vše při konstrukčně jednodušším a tím levnějším uspořádání. Je potřeba si uvědomit, že ne každý cestující MHD je důchodce či tělesně postižený a přizpůsobování vozidel pouze těmto kategoriím cestujících pak vede k neúměrnému zvyšování nákladů.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 817
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 12:11:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bus pruh je opravdu směrem do města. Obsaditelnost - o víkendu jsem si zrovna všiml, že Citybus 170 má uvnitř uvedeno - 99 celkem, z toho 30 sedících.
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006
Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům: www.trolejbus.cz, pshzd.wz.cz, www.dpmp.cz - ICQ 269-400-981
Honzin111
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.149.115.254
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 14:59:15   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já tady většinou jen kritizuju, ale nyní musím uznat, že dopravní řešení v oblasti před nádražím se mi líbí. Zejména ty tři jízdní pruhy směrem do centra, z nichž jeden pruh je vyhrazen pro MHD. Líbí se mi to. Ale pokud se nepletu, tak kdysi v devadesátých letech zde v těchto místech tři jízdní pruhy bývaly. Levý byl pro odbočení k autobusovémmu nádraží, prostřední pruh byl rovně směrem do centra a pravý pruh byl pro směr do centra rovně a doprava na rychlodráhu. Za křižovatkou ve směru do centra pokračovaly dva jízdní pruhy, z nichž pravý sloužil současně jako zastávka MHD.
Jen bych ještě doplnil, že přímo na komunikaci před nádražní halou je umístěna značka zákaz vjezdu s dodatkovou tabulkou mimo BUS. Takže pokud někdo bude vyjíždět od lihovaru a bude mít v úmyslu jet do centra, bude nucen jet od lihovaru vpravo (je zde přikázaný směr jízdy), přes semafory pak rovně, otočit se na kruhovém objezdu u Hypernovy a zpět k nádraží.
Ale jinak to dopravní řešení v oblasti "přednádraží" chválím včetně toho rozdělení zastávek MHD před lihovarem. I to zde již kdysi bylo. V osmdesátých letech, kdy taktéž probíhala rekonstrukce mostu u zimního stadionu, zastavovala zde tehdy linka 4 ve směru do Polabin i ve směru k Závodišti.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2176
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:07:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A výše bylo řečeno, že SOR a jeho vozy BN12 se vůbec nepřihlásil do výběrového řízení.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 804
Registrován: 6-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Petr Nosek: V Jihlavě si spočítal mistr busů o kolik vyjde dráž provoz citelisu ku Karose. Výsledek-min. celá 1 Kč. Ono to je málo, ale když jsme jen tak s jedním řidičem počítali kolik to vyjde ročně, kdyby si nechali dát mechaniku(a to by problém nebyl-jen u výrobce, aby ji tam dal), tak za ušetřené peníze by se dalo něco pořídit. Bylo by to cca 100 000x12=1 200 000. No taková malá reko nějakého tb, či cokoli jiného by nebyla špatná.
Připíjím na Vaši rakev. Nechť je vytesána ze stoletého dubu, který já zítra zasadím
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 21696
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 15:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honzin:
Dokonce to tam hlídali i policajti...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 820
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 20:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak jsem psal, že řidiči netuší, k čemu jsou ty žluté kříže na silnici ... tak jsem právě zjistil, že doma je mezi 4 řidiči (a řidičkami) znalost 50% . Provedl jsem osvětové školení .

Připojuju ještě jedno foto 317 ze zkoušek, pro web byla fotka dost neostrá (©JW):

Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006
Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům: www.trolejbus.cz, pshzd.wz.cz, www.dpmp.cz - ICQ 269-400-981
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 821
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 21:10:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tady je jeden boj trolejbusu 346 s hustým provozem u lihovaru > http://pshzd.blog.cz/0604/346-bojuje-s-igk - je to ještě před namalováním čar 27.3.2006
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006
Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům: www.trolejbus.cz, pshzd.wz.cz, www.dpmp.cz - ICQ 269-400-981
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4656
Registrován: 5-2002
Odesláno Čtvrtek, 27. dubna 2006 - 22:57:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já jen dodám, že ten zákaz vjezdu os. aut u nádraží je šikovná věc, dřív si mnozí řidiči zkracovali cestu tak, že ve směru od Hypernovy jeli rovně (= předjetí kolony aut v pruhu na odbočení doleva), projeli kolem nádraží (= vyhnuli se semaforu) a zařadili se na silnici směr do města. S oblibou tohle dělal třeba řidič vozidla patřící té formě, co má reklamu na 383 (tuším www.flamy.com).
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Honzin111
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.149.115.254
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 07:20:23   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_J: Přiznám se, že já jsem to dělal taky tak, že jsem si cestu od Hypernovy zkracoval kolem nádraží. Obzvláště v předvánočním týdnu, kdy semafory u nádraží nezvládaly nápor aut ve smeru z Polabin a tvořily se zde dlouhé kolony. Teď to již samozřejmě nepůjde.

Byla tu řeč o počtu cestujících, kteří se vejdou do nových Tr 24. Mě osobně ten nižší počet cestujících nijak nepřekvapuje, počítal jsem s ním. Vždyť do nízkopodlažních autobusů, které jsou v Pardubicích, se taky vejde míň lidí než do klasických starých Karos. A jelikož Tr24 je vlastně předělaná nízkopodlažní Karosa, tak je ten nižší počet lidí pochopitelný.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 823
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 08:53:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Okénko pro reklamu
---------------------------
Včera jsem splácnul malinkatej webíček (je to jen jedna stránka) pro zde mediálně známou autobusovou firmu Radka Bartoše. Kdo máte web, přidejte (pokud chcete) prosím odkaz - http://autobusy-bartos.wz.cz
----------------------------
Konec okénka pro reklamu
Díky}
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006. Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům:
www.trolejbus.cz * pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * autobusy-bartos.wz.cz * ICQ 269-400-981
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1360
Registrován: 1-2005
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 14:06:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Víš, čemu se říká výměna odkazů? Tak to bych možná bral...
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 826
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 18:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dneska půl hodinky sledoval provoz u autobusáku. Dalo by se říct, že větší část řidičů se snaží bus-pruh dodržovat, ale ...
Přikládám jako ukázku několik řidičů, kteří neví, že jejich auto není autobus:




Hlavně se to ale těžce ucpávalo směrem kolem lihovaru k Hypernově. Poslední auta odbočující z rychlodráhy potom zůstávaly viset v křižovatce a blokovaly i směr do centra:

Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006. Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům:
www.trolejbus.cz * pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * autobusy-bartos.wz.cz * ICQ 269-400-981
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 28. dubna 2006 - 21:52:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad křižovatka u autobusáku: Dnes dopoledne stála u zastávky U Marka policejní octavie a všichni, kdo projeli pruhem BUS aniž by jeli busem, byli stavěni a po zásluze odměňováni. Včera tam byla policie taktéž, zřejmě se přesunuli z křižovatky u zimního stadionu, kde chytali ty, kterým nic neříkají značky Zákaz vjezdu všech vozidel

Ad značka před nádražím - ta značka je jen na šikmé komunikaci, nad kterou vedou troleje. Takže stačí dojet k vjezdu na parkoviště u hotelu a odbočit doleva. Tam značka není a ani být nemůže, protože jinak by nešlo z parkoviště vyjíždět. Jinými slovy - zkratka se o pár metrů prodloužila, ale pořád je použitelná. Imho se tam značka objevila hlavně proto, že je v této části nevyřešený přechod vozovky (na levé straně chybí chodník) a s přetrasováním linek se počet osob jdoucích touto cestou z jedné strany náměstí na druhou podstatně zvýšil...

A na závěr jedna žádost směřovaná na DP: Jsou k dispozici náhradní strojky na znehodnocování jízdenek? Pokud ano, moc se přimlouvám za jejich doplnění do vozidel, kde nejsou u každých dveří aspoň dva. Jel jsem dnes vozem 399 a u zadních dveří je pouze jeden strojek umístěný na tyči vlevo (tj. u zádi vozu). Bylo sice dopoledne, ale i tak byl vůz obstojně obsazen a během deseti zastávek jsem viděl cca 20 cestujících, kteří nejprve nastoupili a hledali strojek napravo ode dveří směrem do vozu, poté se otočili a tlačili se zpět ke strojku u zadního skla. Že to rychlosti nástupu neprospělo, je celkem pochopitelné, nechtěl bych zažít, jaká je to asi radost ve špičce...
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1361
Registrován: 1-2005
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 10:10:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus: Já si myslím, že u 21Tr je vždycky u zadních dveří jen jeden strojek nalevo. Víc nic. (A jen tak mimochodem, vždycky, když nastoupím do vozu 21Tr zadními dveřmi, tak hledám strojek všude možně, jen ne na tom nejodlehlejším místě celého vozu.)
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 14:43:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to absolutně mimo téma ale dávám sem dva obrázky... myslim, že by se někomu mohli líbit. Je to plně v 3D verzi a myslím, že docela dost zdařený, jestli bude někdo chtít, mohu sem přidat i obrázky ze hry, pro kterou je tento autobus určen :-)

http://pavelkubelka.xhosting.cz/karosa_3d_01.jpg
http://pavelkubelka.xhosting.cz/karosa_3d_02.jpg
.
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 15:23:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

smím se zeptat, co to je za hru???
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 10
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 17:38:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

je to do Midtown Madness 2...
.
Nevermore
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 19:28:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Prosím, kde že jsou na webu dpmp.cz jízdní řády pro PDA?
Sestřička_guru
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 3-2006
Odesláno Sobota, 29. dubna 2006 - 21:07:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevermore: web dpmp.cz nemá speciální verzi pro PDA. Stránky se na testovaných PDA zobrazovaly v čitelné a použitelné formě, pokud tomu tak není, webmaster dpmp.cz uvítá zprávu o problému včetně použitého zařízení a OS.
Jízdní řády jsou dostupné na idos.cz; statické jízdní řády, umístěné na dpmp, jsou prozatím generovány systémem neumožňujícím jejich úpravu do jiné podoby než jak jsou zveřejněny.

(Příspěvek editován uživatelem sestřička guru duben 29, 2006)
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 831
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 08:23:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tr_man: včera 396 - strojky na obou stranách zadních dveří. Asi je to spíš kus od kusu.
Jak jsi stál včera u Hypernovy - ani nevím, jestli jsi fotil i 396. Jestli jo, pošli mi to prosím. Byl jsi včera jediný aktivní šotouš, ale jinak to vypadalo kolem trolejbusu jako setkání diskusní skupiny k-reportu - postupně celkem 5 kusů .
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006. Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům:
www.trolejbus.cz * pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * autobusy-bartos.wz.cz * ICQ 269-400-981
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1364
Registrován: 1-2005
Odesláno Neděle, 30. dubna 2006 - 10:17:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: 396 jsem fotil, pošlu ti to odpoledne...
Šotouš je taky člověk, i když na to nevypadá.
Kdyby škola začala hořet, tak bych ještě přikládal!!!
Nové stránky o pardubické MHD
471015
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 6-2005
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 14:03:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Neví někdo, proč linky 7 a 11 končí tak brzo (hlavně o víkendu)? Potřeboval(i) bychom ještě nějaký spoj mezi po 20.30 a 21.00 od Globusu (v X něco ještě jede, ale v 6 a + nic).
Poslouchám www.danceradio.cz.
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4669
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 14:47:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je připomínka docela k věci...

A já mám dotaz, zapomněl jsem se zeptat informovanějších, takže se ptám tady. Na spoji l.č. 3 v 23:00 od nádraží ke Globusu jel včera autobus 84. Co to? Mám pocit, že když jsem sem včera v půl deváté přijel, viděl jsem na trojce trolejbus.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 834
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 01. května 2006 - 17:54:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jeden trolejbus zemřel po deváté někde v Bohdanči nebo na UMĚ. Když jsem jel s osmnáctkou ve 21:22 z Černé, potkal jsem někde v Semtíně u vlečky tahač a za ním a-84 uhánějící směrem na UMU.
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006. Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům:
www.trolejbus.cz * pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * autobusy-bartos.wz.cz * ICQ 269-400-981
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 837
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 14:45:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Před několika málo minutami utrpěl trolejbus 374 zlomeninu sběrače ve stanici Nádraží, lihovar. Trolejbus a odstavený kamion, který mu sběrač zlámal, vhodně zahušťují už tak velice hustý provoz před nádražím.
Museum MHD a železnice v Rosicích otevírá 13.5.2006. Přijímám připomínky, kritiku a udání k webům:
www.trolejbus.cz * pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * autobusy-bartos.wz.cz * ICQ 269-400-981
Ikarusek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 10-2005
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 15:59:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To bude mýt kolega Jehlík radost.
Pavel358
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 17:16:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu zlomeninu jsem osobně viděl, ale když jsem se tam po 10 minutách přihnal s foťákem, už tam Trbus nebyl.
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 3-2006
Odesláno Úterý, 02. května 2006 - 17:48:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel358: ... to zamrzí
.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace