K-report
 

Archiv do 08.října 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Karosa LC936/956, Karosa Axer a Evadys » Archiv do 08.října 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
André
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:36:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To já jsem jel nějakou LC936, taky jsem seděl vzadu na 5, a musím říct, že tam byla podlaha taky úplně vařící, málo místa na nohy a tvrdé sedačky. A jel jsem s tím až do Londýna, cestoval po Anglii a zpět
ICQ:321-222-503
Chceš se přitisknout tělo na tělo, cítit dech a uvědomit si vůně? Různé polohy, dovnitř, ven, zepředu, zezadu ............................. Ano??? ......................tak si nastup do MHD
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 513
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 18. července 2006 - 16:38:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK: Můžu se zeptat: S kym si jel (CK)? Jen že Bodos to má od Prahy celkem daleko. A pokud jsou nějaké fotky z cesty popřípadě tamních busů, taak šup prosím na mail

(Příspěvek byl editován uživatelem Martbus.)
Máte-li nějaké fotky dálkových Karos (nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
OK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.231.6.1
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 09:41:19   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Byla to CK Zemek (myslím, že ze Staré Boleslavi) - je to na cedulce za předním sklem. On jel ve skutečnosti až z Liberce, což má ještě dál

Fotek z cesty mám asi 300, ale autobusů tam moc není (ono se tam vůbec moc autobusů nepohybuje).
Co by tě konkrétně lákalo?

Pro potěšení přidám další autobusy - ještě jednou tentýž Axer ze zadu a LC936XE ze zpáteční cesty (čekající před otočeným mostem a na trajektu)

 
 
 
OK
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.231.6.1
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 09:58:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

André: cesta do Londýna, po Anglii a zpět je asi očistec v jakémkoli autobusu (sám jsem to před cca 10 lety absolvoval s LC735 - opravdu chuťovka).

Zajímavé pro mě bylo porovnání Axera a LC936, kde Axer působil (a asi je tak i zamýšlen) více jako linkový autobus (sedadla víc narvaná na sebe, nemožnost odsunutí do uličky, dokonce měl automatickou převodovku), kdežto cesta s LC936 byla o poznání snesitelnější (i když to taky nebyla žádná extáze).

Ale nechci tím nijak hanět dálkové karosy, jak říkám delší cesty nejsou příjemné asi v žádném dopravním prostředku.
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 12-2005
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 10:17:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tady posílám jednu slovenskou Karosu LC956 spol.SAD Zvolen na lince 000140 Trutnov-Žiar nad Hronom.
 
 
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 514
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 19. července 2006 - 11:39:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

OK: Tak jestli máš ještě nějaký busy a nebo nějaký fotky pořízené během cesty. Napiš mi na mail, jestli můžeš, domluvili bychom se

Jinak já cestu do Londýna, po Anglii a zpět také zažil, ale ve Scanii Irizar Century. Do Chorvatska jsem jel LC 936XE a musím říct že to bylo naprosto skvělé. Ty vysoké sedačky byly pohodlné a člověk v nich má takové drobné soukromí. A je tam místo na nohy.
Máte-li nějaké fotky dálkových Karos (nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1591
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 19. července 2006 - 16:17:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.OK: Nesouhlasím i cesta může být cíl.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 20. července 2006 - 09:39:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
 
 
Trutnov-Žiar nad Hronom ... Osnado to jezdí axerama
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 7-2006
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 19:50:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dobrý den nemate tedy někdo fotografie fedosových karos děkuji.
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 170
Registrován: 4-2006
Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 13:51:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

956 z osnada 1H6 2800

 
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 984
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 17:29:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martbus: To, že to má BODOS do Prahy daleko je relativní při celkovém počtu ujetých km. Navíc není problém na sezónu busy odstavovat v Praze tak, že se třeba ani nepodívají do Boskovic. Co já vím, tak např. pro CK GEOPS jezdí taky víc než dost. Řidiči dojedou vlakem, nebo jinak.

O Axerech a cestování s nimi na delší zájezdy už bylo mnohé napsáno. Taky se kloním k tomu, že na dlouhé cesty a noční přejezdy to není ideální vůz. Vždy při návštěvách Francie si tak říkám, že je to vlastně vůz "pro děti na cestu do školy". Nemyslím to ve zlém, jen mi vždy připadlo zvláštní, že my v tom voze trávíme tisíce kilometrů a ve F jezdí jen pro děti.

V té souvislosti mě tak napadá otázka, zda někdo má ponětí, kolik takový školní vůz ve Francii najezdí kilometrů? Využívají se i pro jinou přepravu? Jaké mohou mít tak kilometrické proběhy. Jen jsem uvažoval, že by možná nebylo špatné takové vozy po dejme tomu 8 letech dovézt zpět do Česka, kdyby neměly moc najeto.

Z letošního výletu připojuji jen pár foteček.

 
 
 
 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem mirek.)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1605
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 17:50:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Mirek: Takže Bretaň a Normandie? Mé loňské desetidenní putování Mercedesem O 350. V pátek odjíždím trochu severnějším směrem vozem jednoho holandského nejmenovaného výrobce..
BTW: Tu Karosu na prvním snímku mám taky vyfocenou, jinak se mi zdálo, že školní vozy jezdí i klasické linky v dané oblasti.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 986
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 18:33:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Letos byla ovšem Bretaň vlastním vozem Škoda a na BODOS jsme narazili celkem dvakrát zcela náhodně. Tento vůz (pro ty co nepoznali 1B6 5044) jsem zažil právě před dvěma lety na cestě k Bordeaux.

To určitě jezdí školní vozy i klasické linky, ale nemám představu o tom, kolik toho najezdí. Přeci jen Francie je země trochu jiných zvyklostí.

Přeji na ostrovech příjemné počasí, i když ten déšť k tomu vlastně patří. A pozor na přechodech. Oni pořád ještě jezdí vlevo :-) A pak prosím o nějaké fotky Plaxtonů - třeba.
Ondrys
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 478
Registrován: 5-2004


Odesláno Úterý, 25. července 2006 - 05:47:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Karosy ve Francii se používají i jako linkové autobusy, je pravda že některý dopravci je nejdříve nasadí na školní a jiné zvláštní linky, teprve potom je dají na klasické okresní, maximálně regionální linky. Celostátní autobusové linky neexistují, jezdí se vlakem. Na zájezdy pro důchodce se také raději používají Karosy, mají míň schodů než Tracery a Aresy. Jinak autobusy se určitě nevyřazují už po osmi letech (až na některé případy), ale až okolo 10-15 let provozu. Některý dopravci si ty autobusy nechávají i déle, je pravda že silnice a údržba jsou na jiné úrovni než v ČR.
Jinak nápis Renault pro francouzské Karosy se dával až do roku 2003 podle toho co jsem pozoroval.
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 132
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 21:28:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 
Rakousko-Hochkar
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
bus.axer
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.70.173.131
Odesláno Pátek, 04. srpna 2006 - 20:06:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, mohl byste mi někdo na mail poslat nějaké fotky z interiéru a místa řidiče u Karosy LC 956 a Axeru? Mail je bus.axer@seznam.cz Díky moc
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 475
Registrován: 8-2005


Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 10:46:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.valtasenliikenne.com/upimages/IMG_0584.JPG
celkem p+kný ne????
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956,AXER and SD11 forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 284
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 23. srpna 2006 - 11:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer: Dobrý
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
Xxichtyl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 850
Registrován: 10-2003


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 09:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sorry že se ptám, ale nevítě někdo RZ té "haviřovské krasavice" ? a nemátě někdo fotku na poslání? díky..
KAROSA IRISBUS ARES 15M - první pořádný autobus na linkách ODIS
Kdo nežije na prajzské..nikdy nezažil klid, pohodu a mír!
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1345
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 11:48:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Axer: Akorát mi k tomu finskému Axerovi nějak nesedí ty lišty na bocích. Takový docela archaizující prvek. To by mě zajímalo, proč tam jsou (že by si je Finové objednali?).
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 727
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 12:47:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.transbus.org/reseaux/77000.html
Jenda z hk: Stejné lišty mají i Axery Bundeswehru

(Příspěvek byl editován uživatelem swe.)
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2248
Registrován: 5-2003


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 14:56:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nedávno jsem v Rakousku potkal několik nových C956 mířících zřejmě do Itálie a staré hliníkové lišty měly také, docela mě to praštilo do očí...
Ono ty černé lišty jsou sice úplně stejné, jen nabarvené na černo, ale i tak.
Mám takový pocit, že s nástupem řady 950 tyto lišty zmizely a nyní se opět objevují.
Že by se v Karose zbavovali zásob, které již nebudou po novém roce potřeba?
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
Swe
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 728
Registrován: 3-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 17:23:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trošku jsem Googloval a ty staré lišty se objevovaly na většině Axerů jezdících různě po Evropě, tedy na většině těch, co jsem našel.

(Příspěvek byl editován uživatelem swe.)
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 28
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 22:16:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovoluji si oslovit všechny slušné lidi a fandy značky Karosa. Mám v úmyslu provést jakoukoliv akci na podporu zachování značky KAROSA. Pokud byste měli zájem kontaktujte mě na emailu. Zjistím vše potřebné a popřemýšlím nad tím jak to nejlépe provést a všem se ozvu. Děkuji
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 295
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 22:42:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejlepší by bylo jednat přímo se šéfem Karosy. Ale co když on chce něco udělat ale jeho šéfové u Irisbusu mu to nedovolí. Prostě podle mě oni rozhodli a nic už s tím bohužel nejde dělat :-(
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1367
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:52:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak ten šéf Karosy se na vás pěkně vysadí... Vraťte se na zem.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 296
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co ty víš... Třeba né. Za zkoušku nic nedáte!!!!
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 8-2006
Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:58:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Stanley No to máme ale štěstí, že je zde konečně někdo kdo všechno zná, všude byl a nám to všechno teď vysvětlí. Hurá
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4667
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 27. srpna 2006 - 23:59:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den, pane řediteli, jmenuji se Lojzík, su slušný člověk a zakazuji vám rušit logo Karosy... Asi bys pak skončil s Kunešem na pokoji...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 00:15:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v tuto chvíli bych se chtěl omluvit všem s kým jsem do teď vedl diskusi - sice napjatou ale alespoň slušnou, protože to co tady předvádí Stanley to je vrchol.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1373
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 00:47:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Člověče, co to tady mumláte?
Doporučoval bych Vám ranní kávu bez mlíčka!
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1678
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 13:22:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Lojzík: Předpokládám, že ředitel Karosy by s vámi rychle vyběhl, celý život zasvětil Karose a když zanedlouho odejde do důchodu, bude určitě hrdý, že v jeho továrně se stále vyrábějí dobré autobusy, které se prodávají na západních trzích v počtu jako v dobách plánovaného hospodářství.
Navíc značka Karosa zatím zůstává na českém trhu, na zahraničních je to delfín, protože tam Karosa nemá žádné jméno.
A ještě jedno malé doporučení, neurážej tady lidi, které neznáš, většina z nich jsou starší a mají podstatně více zkušeností a životní moudrosti.
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 14:38:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdo Ti řekl, že autobusy pro český trh ponesou dále označení Karosa? Vždyť to není už dávno pravda!!
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3630
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 14:54:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Lojzik: Upřímně řečeno, dle Vašeho projevu jsem se domníval, že je Vám tak 12-14 let - a k mému údivu tomu tak již ani zdaleka není...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 14:56:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Ne vždy se dá věřit tomu, co je psáno...
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3631
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 15:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: Mám stejný pocit...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1380
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 15:16:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: V případě, že by to pravda byla, mě to dost zaráží.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Premek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 15:30:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem dnes zde po druhé a také naposledy.Myslel jsem že se tady dozvím něco zajímavého a vy se tady jen urážíte a napadáte.Jak si můžete dovolit někoho takto napadat a urážet jen za to , že má jiný názor než je váš ? Podle mě je diskuse o jakémkoliv zachování znaku Karosa na místě. PROSÍM nereagujte na tento můj příspěvek , protože já už ho číst nebudu , tyto stránku už nenavštívím . Sbohem
Quex
Administrátor

Číslo příspěvku: 3632
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 15:46:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stanley: No, myslím, že teď je to už jasné. Ale taky jsem na to naletěl. Pan Přemek alias Lojzík K-report stejně opouští...
Otto Bismarck rytíř síly
kráčí pilně k svému cíli
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1680
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 15:50:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Premek: Tvoje škoda. Pokud vidím, tak napadání se děje jen z jedné strany. To není o napadání za názor. Jedna strana řekla svůj názor a vyzvala druhou, aby obhájila svůj. Načež druhá strana neargumentuje, ale kvoká si stále své dokola.
Stanley
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 28. srpna 2006 - 15:56:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Quex: Aby nás neupustil i Toníček. To by byla věčná škoda. Mám pocit že K-report zaznamenal nárazový nárůst uživatelů se stejným přesvědčením.
Přeberte si to, kdo chcete, jak chcete...

Nebo se podívejte k nám, ať víte, do čeho jdete!

Pozor, uživatel je členem fanclubu!
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4680
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 29. srpna 2006 - 17:31:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Registrovaných v rozmezí pár hodin...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2516
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 30. srpna 2006 - 22:23:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Konečně už to skončilo ...
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 246
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 17:49:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Orlobus má 2 nové Axery.
Hornik_1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:06:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Někde tady byla řeč o autobusech po skrachovalém ČSAD BUS TURIST. Myslím, že jsem jeden z těch autobusů objevil. Foto přikládám.
 
 
 
švarc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 12-2005
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:26:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hornik_1: Opravdu je to jeden z nich-spz 2H5 8007 odpovídá.
Magic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 8-2006
Odesláno Čtvrtek, 31. srpna 2006 - 19:41:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se Magigovi, omylem jsem si dal podobné uživatelské jméno a nevím jak ho změnit, proto se do diskuzí nezapojuji, jen vyjímečně teď ad hornik je to asi tento, pokud ano tak pěkně prokoukl
 
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4699
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 12:08:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magic: Nenaděláš s tím nic, ale založ si nový nick a máš to
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 25323
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 01. září 2006 - 20:51:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Přesně tak - změnit jméno uživatele nemohu ani já...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Axer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 11:18:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hornik:hodně povedená autoškola..bych si nechal líbit i u nás ale tady je jeno LC735
ICQ: 225 075 034 - kdo chce at se ozve:o)))))))
e-mail:SnejdrlaJenda@seznam.cz
C954E,LC956,AXER and SD11 forever:o)))))))))

Nenič mne sloužím všem!!!!!!!!!!!!!
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 190
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 13:13:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://www.autoskola-omega.cz/dokumenty.php?sekce=2
tady píšou vozidla-Karosa C 734 ...
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 696
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 13:16:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten vyčuhující 15ti metrový krasavec nevyzerá ako C 734.
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 598
Registrován: 4-2005
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 17:17:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli tu 936 spíš nepoužívaj na smluvní dopravu..
AV 15-30
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 699
Registrován: 11-2004


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 17:31:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si přidat ještě jednu tečku, aby byli tři a pokračovat.

. a nemají to pouze jako reklamu.
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

"... Už zase ryjem držkou v zemi ..." Karel Kryl
Maxwilien
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 192
Registrován: 8-2005


Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 17:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma: sice mají na fotce ares ale kdyz si to prectes tak tam je VOZIDLA:KAROSA C 734
www.tad.cz ---> Setra forever www.setra.de
kdybyste náhodou někdy vyfotili nějakej z autobusů TAD tak mi prosím pošlete fotky na mejl(Mic.halB@seznam.cz)

ICQ:276-583-029
Hornik_1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 8-2006
Odesláno Sobota, 02. září 2006 - 19:18:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem něco zjistil, tak doplňuji. Koupili to teprve v srpnu a když to leasing sebral Bus turistu, tak to stálo 4 měsíce v kopřivách, takže se na tom dělala kompletní prohlídka a drobné opravy laku ( na té druhé fotce je vidět v jakém to bylo stavu ). Už je po technické ( 100% stav )a Hradeckou značku to má protože se to bude přihlašovat až po montáži druhých pedálů. Jinak tu 734 už v pátek prodali nějakému soukromníkovi co s tím bude vozit dělníky do práce.
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 586
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 17:47:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://touringcarteam-marcel.fotopic.net/p34374847.html Jeden pěkný Axer z IAA 2006 in Hannover
Máte-li nějaké fotky dálkových Karos (nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju
Lojzik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 25. září 2006 - 20:51:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo jo pěknej krasavec, škoda že končí výroba, doufám že to mají dobře strategicky podchycené, že se neoplatí dál výroba.
Carchye
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 8-2006


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 13:03:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

pridám niečo z východu Slovenska, tento axer jazdí len prímestsku dopravu čomu je prispôsobený aj interiér http://www.mestskadoprava.net/galeria/picture.php?cat=1024&image_id=12938

(Příspěvek byl editován uživatelem carchye.)
www.mestskadoprava.net
Martbus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 602
Registrován: 11-2005


Odesláno Neděle, 08. října 2006 - 13:16:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Carchye: Něco na způsob DP Zlín?
A jak by se vám líbila taková to doprava do Tesca? http://transport.asi.pwr.wroc.pl/2-111349.html ( ikdyž na této lince ho je škoda)
Máte-li nějaké fotky dálkových Karos (nebo busů na Florenci), prosím pošlete - Děkuju

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace