K-report
 

Archiv do 14.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Autobusy ve Slezsku » Archiv do 14.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
sofokles
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.92.62.66
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:31:53   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka_m: vzdycky jsem si rikal, ze Fma je namachreny blbecek a ty a Michalosp atd. jste v pohode, ale jak vidim, Fma je Tvuj velky vzor, tak se ho drz a budes stejne oblibeny jako on :-) mozna neco vis, ale mozna si jen hrajes na Pana chytreho, mej se
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:54:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já nechci dělat chytrého, ale prostě nepřipadá mi vhodné to tady napsat, zvlášť když tady chodí lidé z čsad. Kdo chce, ať mi napíše na icq nebo pošle soukromou zprávu... Ale určitě to není otázka dvou dnů.. omlouvám se Vám, ale prostě to teď nejde. A prosil bych , aby jste mě nespojovali s tím individuem...
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5173
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 21:56:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K čemu je mi informace, že se někdy někde něco někomu stane? To je, jako bych o tom nevěděl, jen mě o to víc štve, že se někde někdy někomu má něco stát, a já nevím, kdy, kde, co a komu...
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 682
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 22:10:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ano bobyk souhlas.Jirka m my to z tebe stejně dostanem.Nebo to prozradí ti pánové z firmy.Jen netuším co je na tom tak tajného.Jestli to nebude aspon Domino tak je to ostuda
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 413
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 22:28:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, já o nových busech nic nevím...
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 31. října 2006 - 23:01:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já taky ne.Jirka m ví o co jde(šlo),jako většina.Taky mě diskuze,jak u bl.... v kuchyni nebaví.
Doufám,že tohle období konečně pomine a bude se tady jednat věcně!
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 548
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:35:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co takhle přesunout tuhle diskuzi do diskuze Connex
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 111
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:38:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

První se vyjádřím k tomu co se tu napsalo. Nyní tady moc nejsem protože už pracuju na ČSAD. Je to věc, která možná docela zásadně ovlivní chod ČSAD pokud se bude moct ještě o ČSAD mluvit. Chytřejší možná pochopí tupci rovnou zavtipkují. Myslel jsem si že Širc táhne s Fma tak proč teď tak rype.Už bych to nerozebíral. še je v jednání a bylo by naškodu něco říkat.

Jinak pokud se někdo zajímá o městskou dopravu v Havířově tak určitě ví, že přibili během dvou roků dvě linky (14,15).15 nedávno.S linkama 7,8,24 které obsluhují Důl Dukla se bude něco dít můžeme spekulovat co. Linky do Suché (především na žel.st. a Pašůvku) budou obsluhovány prozatím staršími vozy 732 a po vyřazení 732 932 a především 952 a pravděpodobně dvěmi city busy. Linka číslo 1 bude od nových jízdních řádů 10.12.2006 ukončena na prodejním stánku.

(Příspěvek byl editován uživatelem Michalosp.)
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 15:56:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Michalosp: Já nikdy netáhnu s někým, jenom říkám co si myslím. Tenkrát to bylo celkem akutní a nebylo vhodné to tu dávat, vzhledem ke svým informátorům. Nechtěl jsem, aby mi vyschl přívod informací. Teďka už to tady ví všichni a všichni to před všemi tají
Ovšem jednání se zatím nevyvíjí podle představ Connexu...
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 16:12:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jan Širc:konečně to někdo řekl.
Michalosp:srovnání J.Š s FMA ???.Skoro bych žádal omluvu.J.Š je profík.

Zatím ČSAD s Connexem vyběhli ale nikdy neříkej nikdy...
Všechny 3 ČSAD chtěl převzít Connex,jen pravidelné linky a MHD.Proto se zájezdové busy prodali.Nové provední busů taky o něčem napovídalo. Napište sem svoje info a nikoho nekamenujte,ikdyž jsme v Česku.
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 414
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 17:14:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen takový malý tip.. Zkuste si srovnat vzhled autobusu od Bus Slezsko, a.s( connex) a ČSAD Havířov( se zeleným pruhem). Neříká vám to něco?
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Robinx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 24
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 17:39:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dlouho jsem ničím nepřispěl, tak přispěju. Mně zas přišel zajímavý e-mail, ve kterém mi ředitel divize osobní přepravy odpověděl na pár otázek. Psal, že od roku 2007 by se měla linka 876418 by měla spadat pod ODIS (nejpravděpodobněji na území Havířova).

Dotaz: Sylšel jsem, že v havířově má být nová - U Svatých. Co to je za blud? Tomu nevěřím.

A to se jako i linka do Luhačovic zruší s příchodem Connexu Morava?

Michalosp: Těch starších busů jsem si všiml. Ráno jezdil do Suché Citybus s červeným pruhem, teď nějaká hnusná Karosa - nevím jestli 732, ale asi jo. A taky mi přijde divné, že když zavítá do Suché na linkách 1 nebo 5 SOR, spoj končí už u prodejního stánku.
www.mhdhavirov.kvalitne.cz
Dan321
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:22:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bude nová zastávka na lince číslo 5 mezi zastávkou U Šimaly a Pr.Suchá sídliště
Pravděpodobně to bude ta co psal Robinx - U Svatých
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 112
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:37:20   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O Connexu nemluvím. Ať si na to udělá každý svůj názor myslím že někteří lidi toho řekli dost pro objasnění situace. Já si myslím ale že ČSAD se bude chtít zbavit všeho i zájezdovky i kamionu. Proto to Connex nechce.

Robinx: 18 pod ODIS je to možné, byla by to spolupráce na jízdních řádech.

Linka do Luhačovic je pravidelná linka, která by zůstala podle mého mínění zachována, ale kdo ví jaký vůz to bude jezdit.

Jediná linka od prodejního stánku je linka číslo pět nevím v přesně v kolik hodin ale nějak kolem jedné musel bych se mrknout to turnusu. Tu linku jezdí normálně SOR B10,5 2T39953 na zemní plyn proto kvůli plynovým nádržím nemůže pod most na žel.st.. Ale nyní to místo ní jezdí Citelis 3T90143. Od zkrácení linek 1 a 5 budou moct jezdit tyto linky i Citelisy CNG. Moje doměnka je že dva naftové vozy 1T21951 a 2T39954 City Busy budou převedeny na linku číslo 6, pro nízkopodlažnost. A že možná ČSAD přikoupí další naftové vozy nízkopodlažní (City Bus, Citelis) aby i linka číslo 6 byla nízkopodlažní. Přeci jen je to spojení mezi Kauflandy pro důchodce.

O té zastávce jsem od Dana slyšel ale zatím o tom nic nevím. Je možné že se zkrácením linek 1 a 5 bude nová zastávka na 5 aby to bylo k žel.st. blíže než z prodejního stánku
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Dan321
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 7-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 18:45:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tu zastávku si vymyslel co jsem slšel spolek těch svatých co tam mají sídlo nebo co a kvůli žel.st. to rozhodně není protože je to blíže z Prodejního stánku
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 4-2006


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No pokud jdeš přímo na žel.st. tak je to lepší z prodejního stánku já na tu koukal zase jinak od tam je to blíže tam kam chodím nejčastěji. Tak je tam ta zastávka jen kvůli těm věřícím. Já chci taky zastávku u baráku - i když já jí skoro mám
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Jan_Širc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 551
Registrován: 1-2005


Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 19:48:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp: Právě že Connex nechce nákladní a zájezdovou dopravu. Co by s ní dělal?

Ještě je tady jedna zajímavost. ČSAD Havířov je dealer Karosy a kdyby to zkoupil Connex, tak by si sám sobě dodával busy. KAR Mobil by tím pádem přišel o významného zákazníka. Tam je to ale ještě trochu složitější.
http://jansirc.ic.cz/
Všechno jde, když se chce
Robinx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 8-2006
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 20:06:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale tam se ta zastávka hodí, protože do Šimaly k sídlišti je to celkem daleko když to třeba porovnáte s radnicí a kostelem ve městě
www.mhdhavirov.kvalitne.cz
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 7-2006
Odesláno Středa, 01. listopadu 2006 - 22:48:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp:samozřejmě,že si každý udělá svůj názor.Od toho jsme tady.Bavit se o počasí
by byla nuda
Jinak je vidět,že to věděl skoro každý.

Právě,že Connex zájezdovku provozovat nechtěl-zpětně vysvětlení prodeje.U kamionů je to
trochu jiné.
Pokud by to nakonec padlo mohli by si zajézďáky
vzít zpátky.
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 15:52:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

CROSSWAY v Havířově konečně dovybaven informačním panelem (cedulí).
 .




A pokud někomu scházela cecilka ve Frýdku-Místku byla v Havířově na garančce.
 
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 415
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 16:12:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

hezké :-)
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 94
Registrován: 7-2006
Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 23:02:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska 870104 Brno ČSAD Karviná Axer,ČSAD Havířov LC 956 E.
Všechny 3 ČSAD měli nejlepší zájezdovku.

Prodávat zájezdové busy kvůli Connexu je potupa.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5197
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 02. listopadu 2006 - 23:04:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver: Vidím, že máme stejné poznatky, taky jsem tyto dva vozy viděl
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 115
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 14:43:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte komu tenhle autobus patří. Potuluje se tady po Havířově a vozí lidi. Ale myslím že je u Connexu.
 
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1231
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:10:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Michalosp: Já bych odhadoval, že patří Karose
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 116
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:11:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mirek: Ha ha ha.
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:23:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Krásné dobré skorovíkendové odpoledne.

Vámi zpatřený vůz Irisbus (Karosa) Arway 12m (majitelem je tudíž stále národní podnik KAROSA Vysoké Mýto ), výrobního čísla 00022 (pokud to nikomu nic neříká, jedná se o vůz, který byl na letošních Brněnských výstavách a veletrzích vystaven na volné ploše u pavilonu Zet). Zapůjčený vůz byl v provozu u dopravce Veolia Connex Bus Slezsko akciová společnost od středy (01. 11. 2006) odpoledne do dnešních časně ranních hodin (Pátek, 03. 11. 2006) a to v provozovně Jablunkov, kde jezdil linku Jablunkov - Ostrava (tudíž musel jezdit i přes Váš Havířov, kde jej máte zvěčněný), zavítal i do Frýdku-Místku. Dnes po odevzdání odjel směrem na Prahu.

PS: Nejde o to mít přehled jen o jednom provozu, ale mit přehled o mnoha dopravnich událostech. A teprve teď prijdete na to, že aby človek získal informace i v jinych podnicích, musi dodržovat určitá pravidla ... Ale to již zde jistě nebudeme rozebírat.

S přáním krásného dne Váš zdejší největší nepřítel.
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

Život je otázkou priorit
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 771
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:26:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Mirek ... Neřeš neřešitelné!

PS: Míšo, ta arogance a nedůvěřivost, že si na Tebe všichni zasedli a posílají na Tebe kachny Tě jednou přivede do ...
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

Život je otázkou priorit
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 117
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 15:36:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma_0526: CO to tady zase pindáš?!?! Já nepopíral že je to od Karosy to mi bylo taky jasné ale chtěl sem vědět přesně to co si napsal ty. Jaký provoz to tady měl. Díky
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Student_v_OV
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.80.64.66
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 17:05:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je v tom novém autobusu od Karosy použito oné úděsné sedačky jakou má C954?Samozřejmě myslím sedadla pro cestující :-)
standa frýdlant
Neregistrovaný host
Odeslán z: 80.82.156.66
Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 17:57:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych sehnal rozpis jednotlivých turnusů u autobusů ČSAD Frýdek-Místek, zejména těch, co jezdí přes Frýdlant n.O. Některé sice přibližně vím, ale rád bych měl přehled o všech. Poradí někdo? Děkuji.
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 118
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 03. listopadu 2006 - 20:17:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

standa frýdlant: Seznam se s nějakým řidičem a nech si vyjet turnusy a nebo se dostaň na ČSAD nic jiného mě nenapadá.
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 416
Registrován: 5-2006


Odesláno Sobota, 04. listopadu 2006 - 13:22:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Standa: Pochybuji, že to najdeš na netu :-).
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 773
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:35:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

 

Ale to již jistě všichni víte ...
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

Život je otázkou priorit
Michalis
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 4-2006


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 21:43:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Děkuji za informace Fma...tak to má vypadat
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 11-2004


Odesláno Neděle, 05. listopadu 2006 - 22:52:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad. Michalis ... Až to uvidí Havířovští, tak budou zase prskat ... Obzvláště Michalosp, který poškozuje vozidla AUTOŠKOLY při zaučování ...

ad. Michalosp ... Že ses nám ale nepochlubil ...
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

Život je otázkou priorit
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 419
Registrován: 5-2006


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 15:44:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty jsi hňup..
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 655
Registrován: 11-2005


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 19:04:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ačkoliv nejsem havířovský - tak upozorňuji fma, že není vhodné takto reagovat při vážných záležitostech. Dobře?
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 776
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 06. listopadu 2006 - 22:43:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad. Karosák ... pokud Váš příspěvek byl myšlen na mou osobu, prosil bych příště Fma (velké písmeno jako výraz úcty)!

ad. Ostatní spoluuživatelé ... To je zajímavé, když se zde drbou řiďiči je to v pořádku. Ale když někdo odře autobus, ktomu ješte nejstarší a jeden z nejpěknějších vozů a shodou náhod je to Michalosp, tak je vše v pořádku??

Myslím, že když už se to nedozví veřejnost, s kým mají tu čest, tak alespoň některí zdejší uživatelé ...
TRADICE - SYSTÉM - JISTOTA

Život je otázkou priorit
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 423
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 12:23:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když mluvíš o té úctě, tak by jsi měl dodržovat úctu ke staršímu... Nevšiml jsem si, že by se tady drbali řidiči
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 656
Registrován: 11-2005


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 14:26:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma (Teď je to na začítku věty): Právě že ten vůz je skoro nejstarší. Kdyby zničil Crossway, je to něco jiného. Navíc se to může stát každému. Opravdu nevím, proč se posmíváte někomu, že měl nehodu. Arogance? Namyšlenost?
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3379
Registrován: 10-2004


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 15:27:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Opravdu nevím, proč se posmíváte někomu, že měl nehodu

Obzvlášť pokud je teprve v zácviku... Tohle se může stát i šoférovi, co má naježděné tisíce kilometrů.
ICQ: 202 888 377
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 425
Registrován: 5-2006


Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 15:53:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zácvik je od toho, aby se to naučil.
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 100
Registrován: 7-2006
Odesláno Úterý, 07. listopadu 2006 - 16:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Fma 0526:máš řidičák na Déčko?
Karosák:namyšlenost každopádně,hl. blbost,takovejch co všude byly a všechno ví je všude bohužel hodně.Hlavně když jde o takovou nicotnost.
Daleko větší chybu dělá ČSAD v otázce Connexu,např. prodej takovejch busů je nesmysl a nejen to.
Karosák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 11-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 20:39:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes tady nemám nic svého, ale vzkaz od Michala, kterému bohužel nefunguje net. Nám normálním děkuje za podporu a Fma vzkazuje, "že bude mít v blízké době ještě jednu nehodu, a to když tě přejede"

Co dodat?
MHD v Ostravě - nové CD, 300 fotografií, aktuality, vozový park, vypravenost. Objednávat můžete na http://www.mhdaktualne.net

Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 427
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 20:57:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no jo.. Michalovi nefunguje net. A já si říkal co se stalo, že není online :-)
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 428
Registrován: 5-2006


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 21:28:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Karosák: Pokud budeš s Michalem ,tak mu řekni, že s webem vše klape jak má a je hotovo to na čem jsme se dohodli(maily, odkazy atd..). On už bude vědět :-)
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Dan321
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 7-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 15:15:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak Havířovský CROSSWAY tu ještě není ani moc dlouho a už měl nehodu,ale pry nic vážného
Jirka_m
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 429
Registrován: 5-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 15:28:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera jsem ho viděl. Byl v pořádku.
Práce ještě nikoho nezabila, ale nerad riskuji!
ICQ: 225-833-748
www.motochose.com
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 119
Registrován: 4-2006


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:12:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stalo se to dneska. Hold řidiči osobních automobilů jsou hold bambeloci.
 . Jinak fma děkuji za zveřejnění. Kdyby si aspoň věděl co se stalo. Více k tomu nemíním říct. Jenom přikládám takovou fotečku kde stojí nejnovější autobus ČSAD Havířov a teda nejstarší autobus. Oba dva podřené. Jedno sem zavinil já na druhém nemám zásluhu. Vina řidiče to ale nebyla ale mohl to předvídat.
 
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 120
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:08:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zapoměl sem všem poděkovat za podporu proti fma (záměrně píši s malým arogante). Pro vysvětlení sem naboural autobus SPZ KIA-07-45 při jízdách autoškoly. Více pokud ví ať zkusí napsat fma jestli teda ví všechno a všude byl tak mohl být i u te nehody. Ještě jednou moc DÍKY všem za podporu.
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 4-2006


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:27:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Michalosp no nehoda se může stát od toho jsi v autoškole.Hlavně aby se ti vyhýbali potom v životě._Dobře znám jednoho šoféra busu kterej měl najeto 998 000 a na křižovatce nedobrzdil a najel do fekálního vozu.(vyjmečně ho neřídil pan Čurda s 8 promile)odnesl to nárazník na 900,ale hlavně připravenou vlaječku už nemohl dostat(a s tím i zvýšení mzdy)
Tak doufám,že ti tam bude za 20 let vlát
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....

www.mhdvmb.wz.cz doprava v severovýchodních Čechách a nejen tam
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 121
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 00:14:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Protože se to tady nijak nehýbe a nevím čím bych tuhle diskuzi osvěžil tak jedině fotečka C955.
 

Pak fotečka KIA-19-40, která měla v pátek nehodu na autobusovém nádraží v 4,30 a.m.
 


A dotaz co byste navrhovali udělat s linkami 7,8,24?

(Příspěvek byl editován uživatelem Michalosp.)
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 122
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 00:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jinak ještě omluva Mirkovi. Ha ha ha určitě nebyl výsměch. Akorát Karosa byla jasná. Špatně napsáno.
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Robinx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 8-2006
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 16:28:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes jsem jel opět Fiatem Ducato (no prostě hrůza, nemluvě o zpoždění). Nevíte, kde bych si mohl stěžovat na špatné umístění zastávkových označníků? Co dělat, když je označník urostřed křižovatky a vy u něj stojíte a řidič vás seřve, že stojíte špatně... Tak kde má pak člověk stát? Týká se to zastávky Šenov, u trafostanice. Já osobně jsem tam nestál, ale jedna postarší paní...

K těm linkám: 24 zrušit, takový kus si lidi můžou dojít pěšky; 8 těžko říct, 7 by se vůbec nemusela omezovat, ale lidi většinou nevědí, jakou to má trasu, tak jí moc lidí nevyužívá.
www.mhdhavirov.kvalitne.cz
Garfield
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3424
Registrován: 10-2004


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 16:48:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V garážích ČSAD Karviná stojí už delší dobu odhadem tak 7 karos, nejspíš jenom B 732 a C 734, ČSAD Havířov (všechny buď zelené nebo modré nátěry jako na Michalospově fotce o 3 příspěvky výš) - většinou už polorozebrané.
ICQ: 202 888 377
Driver
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 7-2006
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 17:06:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Střídat všechny dálkové řidiče ČSAD Karviná prov. Karviná,kterým vzali zájezdové busy LC 936 XE,LC 956 na zbylých busech LC 956 E,Axer není úplně ideální,jak pro autobus tak pro řidiče.Hlavně autobusu to neprospívá.8 řidičů na 2 busy,to ještě musí zaskakovatna příměstské...
Kde jsou ty časy,kdy měli cca 8 dálkových busů.
V Orlové,kde přišli o LC 936 XE to asi vypadá podobně.
Mirek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1240
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 17:20:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Driver: tak to není zas tak neobvyklá věc. Když se prováděla reorganizace v rámci ČSAD BUS Ostrava, tak zmizela zájezdová z mnoha filiálek, kde měli do té doby třeba 4-5 LC735 a každá se svým šoférem. Pánové ovšem byly rádi za to, že se upíchli na nějaké vesnické lince, nebo dělají střídače a jezdí dodnes.

Čas to všechno urovná.

Michalosp: OK Přiznávám, podle jsem využil nevhodně formulované otázky.
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 123
Registrován: 4-2006


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 23:33:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RobinX: Fiat Ducato jezdí místo KIB 16-97 Mercedes. Stůj kde chceš tak, aby tě viděl řidič když přijíždí aby ti neodjel a pak dojdi tam kde zastaví. Oni jsou někteří namyšlení a nikdy se jim nic nelíbí.
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....
Michalosp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 124
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 00:34:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ono to tak vypadá že Frýdecká odstavná plocha se zruší a frýdečácí budou parkovat v Havru. Vrána už je. :-)
 
Na životě miluju zejména tu rozmanitost...
Každý den mě nasere někdo jiný ....

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace