K-report
 

Archiv do 14.listopadu 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Trolejbusy v Pardubicích » Staré archivy » Archiv do 14.listopadu 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5584
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 23:26:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

...to mě tak napadlo, když už tu máme to GPS, neuvažuje se o jeho využití pro potřeby dispečerů?

Například takhle to funguje v Německu v Plavně:

Pracoviště dispečera:

 

První monitor:

 

Na něm vidíme trasy všech pěti tramvajových linek a aktuální polohu vozů. Barva vozu udává odchylku od JŘ.

Druhý monitor:

 

Každý řádek je jeden vůz, sloupce jsou Linka/kurz, číslo vozu, odchylka od JŘ, status, poloha vozu (jméno zastávky + vzdálenost od zastávky směrem k další zastávce), směr, text na displeji, číslo zadního vozu (na některých kurzech jezdí dva spřažené vozy), jméno řidiče a poslední "událost" daného vozu (Sprechwunsch = žádost o hovor, knappe Wendezeit = krátký čas na obrat apod.)

Čtvrtá obrazovka:

 

Schéma sítě tramvají a aktuální pozice vozů.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5586
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 23:39:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a nemusíme ani jezdit do Germánistánu, stačí zajet do Brna:

 

Na téhle obrazovce vidíme aktuální polohu všech trolejbusů v dané oblasti, zeleně vybarvené vozy jedou, šedě vybarvené vozy stojí na konečných (pamatuju si to dobře? Brňáci, poraďte....)
V pravé části obrazovky volíme, co se nám má zobrazit (ED tramvaje, TR trolejbusy, AD autobusy), můžeme vyhledat polohu konkrétního vozu (zde 3503) a můžeme mu rovnou zavolat vysílačkou.

No a kdepak máme 3503? Na Mendlovo náměstí:

 

No a protože nám tahle informace nestačí, zapneme si ještě tohle zobrazení ...

 
 

... a hned vidíme, kde přesně na tom náměstí ten vůz stojí. Mimochodem, srovnejte oba obrázky a podíveje se na vůz 3505. Na prvním ten trolejbus teprv přijíždí, na druhém čeká na konečné na odjezd.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1449
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 08. listopadu 2006 - 23:42:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pro příklady se nemusí chodit až do německa:
V Brně mají aktuaální polohu vozů (všech) na mapě města. Odchylky od JŘ jsou samozřejmě také zobrazeny.
Ve Zlíně je pak skoro to samé jako v tom Plavně: Namalovaná mapa (repsektive čáry)se spoustou různě zabarvených trojúhelníčků.

Takže to určitě jde i v Pcích
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1369
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 00:04:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Info z dnešního dne - můj t-370 fungoval OK, ale dvou věcí jsem si všiml: t-380 hlásí zastávky asi jen první reproduktor vpředu, na zadní plošině není skoro nic slyšet a a-141 na lince 10 měl celý den na zadním transparentu "trojúhelník s vykřičníkem" - přední a boční panely mu fungovaly správně.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
zníčený cestující
Neregistrovaný host
Odeslán z: 164.3.252.22
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 00:42:00   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrátím se k narvané 12 a dalším dobytčákům...Nejsem zaměstnanec Foxconnu,tak předpokládám,že s tím udělá něco DP!!!V Rybitví si mají cestující taky dojít zařídit svou přepravu v 18(aby se tam aspoň vešli) do stavební školy????
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5587
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 07:10:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a-141 měl trojúhelník celý den, potkal jsem ho už něco po poledni na 16 (byl to K 1651, myslím).

Mě se zase včera na a-154 stalo to, že první označovač zhasl úplně a druhý svítil červeně, nechal jsem si to opravit, ale moc dlouho to nevydrželo, do vozovny jsem se zase vrátil jen s jedním funkčním strojkem.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5591
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 10:41:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tohle je taky trošku zvláštní:

http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl=C&tt=43&i=2788
http://jizdnirady.atlas.cz/Route.asp?cl=C&tt=43&i=3038

Je to jeden autobus, který se ale tváří, jako by to byly dva (jeden jako linka 23, druhý jako linka 923). A není to zdaleka jediný případ, zkuste si třeba vyhledat spojení Staré Čívice,Na Štěpnici -> Staré Čívice,Panasonic v pracovní den od čtyř ráno.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27308
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 10:48:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A liší se tam i kilometráž
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Hroch
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2017
Registrován: 8-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 10:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Headquarters:
Zatím nevidím problém. Jedině, že bych měl nějakou šichtu...
A je to tady: Příspěvek číslo 2000.
D_cestuje_mhd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 17
Registrován: 10-2006
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 11:27:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zkusil jsem včera cvičně přiložit Pardubickou kartu k nápojovému automatu a dozvěděl jsem se, že mám zůstatek 14.07 (aka cca 260 Kč v reálu). Platit jsem s tím nezkoušel, počítám, že to kafe za 12 by mě (trojčlenkou) vyšlo pekelně draho.
Tzv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1946
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:32:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad HQ tak nějak i je. Pravda dle rozvrhu mám asi do třičtvrtě na tři (+/-15min) školu, ale nějak se to stihne. V nejhorším vypomůže gumový mazlíček.

Já měl zatím na fungující strojky kliku. Akorát dnes u kolegy MJ blbnul zadní strojek.
2001 - 2006 - pět let od oficiálního ukončení provozu Chomutovských Ikarusů
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1480
Registrován: 1-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 18:43:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes u kolegy MJ vůbec netisknul, na autobuse 141 furt svítí vzadu trojúhelník...

A ještě na voze 368 blbne boční displej. Nějak blikají diody na nápisu cíle, ale to tak neuspořádaně, že se z toho ten cíl nedá přečíst.
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2699
Registrován: 8-2002
Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 19:01:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Headquartes: Je mi to líto, ale ve čtvtek 23.11. končím v 16.35, čili se nedostavím. Ale věřím, že mi pak někdo poreferuje po mailu. Předpokládám, že minimálně jeden člověk, kterého znám, tam bude:-).
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 584
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 20:34:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Menší problém k diskuzi: Je zcela v pořádku, že jsou průběžně aktualizovány JŘ a související informace na IDOSu. Neměl by se ovšem DP stejně starat i o další informační zdroje? Podíval jsem se dnes na mapy.cz a našel trasy linek ve stavu z počátku letošního roku (např. linka 4 vedená k nádraží). Na jednu stranu by to samozřejmě měla být věc provozovatele (tj. Seznamu), aby publikoval aktuální informace (ostatně mapy.cz při hledání spojení přímo linkují na IDOS, takže jsou k dispozici aktuální odjezdy). Na stranu druhou je Seznam největší portál, kam dost pravděpodobně při vyhledávání linek zamíří víc lidí než na IDOS (pokud nehledají přímo odjezdy, ale pouze informace, které linky jedou do požadované lokality).
Sám nevím, měl by se o to nepochybně starat především Seznam, ale DP by to imho neměl zcela ignorovat, chybné informace matou jeho zákazníky...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 20:51:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolleybus - hmmmmm.
Kdyby to nebylo poznat, to je hluboké intelektuální zamyšlení. Máš pravdu, a já bych například doporučil kontaktovat také provozovatele http://www.mhdspoje.cz (což je mimochodem známé FS Software). Tam je například mapa MHD Pardubice z roku 2001, jízdné za 9 korun a přepravní podmínky končící V Pardubicích dne 29.6.2000, Ing. Dalibor Haken a tak.
Není to sice seznam, ale i z tohoto serveru je denně 10-30 přístupů na dpmp.cz. (statistiky)
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Trolleybus
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 585
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:07:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

O mhdspoje.cz tady byla diskuze už před jistým delším časem. Dokonce před natolik delším časem, že upozornění na tento server zmizelo bez jakékoli reakce kdesi v propadlišti archivu, neboť K-report tehdy ještě nenavštěvoval HQ.
Nicméně se na uvedeném serveru během několika let evidentně nic nezměnilo a pojem aktualizace je provozovateli zcela neznámým pojmem. Takže uvažuji, zda by bylo výhodnější dodávat jim aktualizace a kontrolovat jejich publikování anebo raději požádat, aby info o pardubické MHD zcela smazali ze svých stránek. Imho by nemělo smyslu, aby postupem času DP musel obětovat jednoho zaměstnance pouze na kontrolu obsahu kdejakého obskurního webu, jehož provozovatel si usmyslel publikovat informace o DPmP...
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1373
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A nestačí aby šílenci toto hlídali a pak jen podali zprávu? Největší náklady jakéhokoli podniku jsou totiž mzdy...Uznávám, jeden člověk to nevytrhne, ale přece.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5592
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 21:38:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Označovače, to je celkem zábava. Malá statistika za období od 1.11.:

označovače byly po celou dobu směny plně funkční: 0x
vyskytovaly se větší či menší poruchy: 4x
funkčnost označovačů jsem nekontroloval, takže nevím: 3x

Nepříliš uspokojivá statistika, co? Včera na a-154 byl přední označovač zhasnutý, druhý svítil červeně. P.L. to opravil metodou "dá do toho čtyři rány a bude to hotovo", ale druhý později opět zčervenal. A dneska? t-365. První označovač OK, třetí jeden čas tisknul bez barvy, do jízdenky to text pouze "vymášklo". Pak se nějak vzpamatoval, ale mezitím zčervenal druhý. Chvilku byl červený, pak zase zelený, pak zase červený, .....

A při jízdě do vozovny bylo na boku napsáno jen "13 Dukla", na čele pak "13 Dukla vozovna". Cestující se stále ještě nenaučili číst, jak jinak si vysvětlit, že na třídě Míru ke mě nastoupili tři (přede mnou přitom stála pětka), jeli jednu stanici a vystoupili. Ale tentokrát mi aspoň nevynadali za to, že nejedu do Polabin...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27317
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 22:53:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HQ:
Předběžně mohu slíbit, že přijdu.

Když už zde 353 zmínil statistiky, tak za letošek sem ze stránek DPMP přišlo cca 520 uživatelů. Ze sítě DPMP pak sem je přes půl GB přístupů. :-)
(Mj. jsem díky tomu nalezl i jednu zřejmě testovací(?) verzi stránek DPMP na virtualne.cz, odkud je sem taky pár přístupů. Adresu sem ale asi radši dávat nebudu, pochybuji, že je to verze stránek, o níž by měl někdo vědět. :-))
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1372
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 23:14:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mj. jsem díky tomu nalezl i jednu zřejmě testovací(?) verzi stránek DPMP na virtualne.cz, odkud je sem taky pár přístupů. Adresu sem ale asi radši dávat nebudu, pochybuji, že je to verze stránek, o níž by měl někdo vědět.
To jsou naše virtuální kočky - samozřejmě zkušební & testovací verze. Já zase díky statistikám DP koukám, které firmy mají na intranetu jen odkazy na DP a které (např. foxconn) zřejmě mají stránky DP v iframe či nějak podobně na svém intranetu.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1373
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 23:18:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

... na boku napsáno jen "13 Dukla", na čele pak "13 Dukla vozovna". Cestující se stále ještě nenaučili číst, jak jinak si vysvětlit...
Naštěstí jsou mezi řidiči také nezodpovědní brigádníci, kteří nesmyslnou "13" bojkotují a rozsvítí si na zatažení linku 907. Já to nebyl (neměl jsem ani možnost, zatím jsem zatahoval s em-testem jen prázdný), ale jsou mezi námi .
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1374
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 09. listopadu 2006 - 23:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdejakého obskurního webu, jehož provozovatel si usmyslel publikovat informace o DPmP...

Ono je právě podezřelé, že tento obskurní web je spojený s FS Software, dodavatelem minulého i současného SW pro tvorbu JŘ v DPmP... Předpokládal bych od nich právě kvůli tomu trochu víc starosti o obskurní web a nebo jeho potupné smazání, když to udržovat nezvládají...
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5596
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 18:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No nééééé, copak to tam ten pán dělá?

 

Že by tohle?

 

(Omluvte prosím sníženou kvalitu první fotky, je to fotografie levého zpětného zrcátka pořízená přes ukrutně zadělané sklo a následně v počítači
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Vihorlat_snina
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 98
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tééééda

Že by Pardubice přece jen směřovaly směrem do civilizace? Takhle je ta doplňková tabulka konečně o něčem.
Neberte se moc vážně, děláme to pro sebe!
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1376
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:48:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale zase se nějak nepodařilo napsat všechny linky ... chybí 27.
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5598
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 10. listopadu 2006 - 21:52:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, po 70 dnech od otevření zastávky...

P.S.: U posledního příspěvku nedopatřením chybí konec:

(Omluvte prosím sníženou kvalitu první fotky, je to fotografie levého zpětného zrcátka pořízená přes ukrutně zadělané sklo a následně v počítači převrácená)
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Lukasd
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2005
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 09:45:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda s novym odbavovacim systemem zatim zadny negativni zkusenosti nemam(mam totiz stale papirovou litacku), ale dve zmeny v MHD me teda nepripadaji kdovijak dobry.
1) Myslim ze napis 13 Dukla vozovna neni kdovijak stastny, pze hodne lidi tyhle napisy necte a pri pohledu na cislo trinact se uz vidi v Polabinach(prip. na Dubine). Cislo 907 kazdyho zarazilo,takze si zjistil kam to jede. Nehlede na to, ze kdyz clovek dobiha tak vzadu vidi jen tu 13 bez uvedenyho smeru.
2)Nechapu proc maji nocni spoje tak velky intervaly mezi jednotlivejma zastavkama. Vcera jsem jel ze Sakarovky a dle JR melo NP B jet ve 23:08 ze Zidova a ve 23:13 byt na zastavce Krajsky urad. Teda myslim ze pet minut by to nikdo nejel ani s trolejbusem. Takze pokud ridic nehodla zastavit na kazdy zastavce a asi minutu tam cekat, tak se muze stat to co vcera mne - na Sakarovku jsem prisel ve 23:10(pricemz na zastavku jsem videl uz od 23:08) a cekal jsem tam asi 15 minut, presto nic neprijelo, takze bud nejel vubec anebo jel ve vice jak triminutovym predstihu.
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1377
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:35:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hlášení ze včerejška: já s a-161 bez problémů, ale a-145 na šestce několik kol směrem na Duklu jen s číslem linky a bez cíle. T-368 totálně rozsypaný první řádek bočního displeje (už to někde psal LC, takže to trvá). Jinak Koneční lístek už se jmenuje Konečný, ale ještě tady mám další blbé i a chybějící háček nad ě (o nefunkční češtině ve jménu řidiče nemluvě):

Je to drobnost, ale tak nějak mi to připadá ne zcela profesionální, dodat systém s tolika pravopisnýma chybama (ačkoliv se viditelně odstraňují).
A Krajský úřad: včera cedule, dneska přístřešek:
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1482
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 11:55:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus 141: pořád svítí trojúhelník, včera ve voze 154 přední strojek svítil červeně, zadní zeleně, ale jízdenka tam nacpat nešla, střední asi fungoval...
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5604
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 12:05:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K tomu značení zatahujících vozů: Myslím, že moc pěkně to mají třeba v Plzni:

 
 

Nechapu proc maji nocni spoje tak velky intervaly mezi jednotlivejma zastavkama.

Jízdní doby se teď od 1.11. prodlužovaly. Důvod byl ten, že se dřív dal jízdní řád stihnout pouze za předpokladu, že řidič bude projíždět zastávky a pojede stylem, který by policie ohodnotila dvěma a více trestnými body.

ale a-145 na šestce několik kol směrem na Duklu jen s číslem linky a bez cíle

Dnes na 9 taky.

T-368 totálně rozsypaný první řádek bočního displeje

Včera byl první řádek pro jistotu prázdný.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Pavkub
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 56
Registrován: 3-2006


Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 19:30:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jenom dotaz k těm značením jako je na zastávce Krajský úřad teďka nově, takhle by mělo vypadaz značení na všech zastávkách v budoucnu? :-)
Osobní stránky: www.pavelkubelka.com
Dotazy na kubelka@pavelkubelka.com
wishmaster
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.60.51
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 22:32:14   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Omlouvám se,jestli to už bylo zmíňěno,ale mechanické znehodnocovače jízdenek je možno zakoupit v předrodejích jízdenek? Předem děkuji za odpověď
JR
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.207.97.16
Odesláno Sobota, 11. listopadu 2006 - 23:08:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

wishmaster - zatím se nedají zakoupit nikde...
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1379
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 13:15:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nehoda autobusu 147 - 3 x foto jsem dal na trolejbus.cz

www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1483
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 17:04:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Autobus 141 dnes na kurzu 2401, pořád to samé....
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5607
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 19:33:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

On je na tom zadním displeji trojúhelník pořád - i tehdy, když jsou ostatní displeje zhaslé...

Jinak, dneska se kvůli zatěžkávací zkoušce mostu P.W. jezdilo odklonem přes Kpt. Bartoše, vozy byly označené jako linka 103, 110 apod., pouze jeden sabotér měl navíc k tomu ještě za předním sklem cedulku s normálním číslem linky. Hlášení na všech zastávkách na odklonové trase fungovalo bez problémů - velmi, velmi mě překvapilo, že se vůbec někdo namáhal nahrát do palubních počítačů odklonovou trasu.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tass
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2006


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 19:39:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

wishmaster: Strojky se zatím neprodávají, protože si nikdo není jistý, že je nebude potřeba namontovat zpátky do vozů .
Může mi někdo vysvětlit, proč dneska na lince 11 z Dubiny do města jezdí autobusy označené 111 ??? Jestli je to nová linka místo 11, tak se Dopravní podnik opět vykašlal na jakoukoli informaci pro cestující. Jestli je to chyba emtestu, tak je škoda slov.
TASS je zplnomocněn prohlásit, že 3x3 je 9, pakliže Nejvyšší sovět nerozhodne jinak...
Zvědavec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 6-2004
Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 20:56:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes okolo osmé hodiny jsem na točně Dubina sever viděl nabouraný trolejbus s osobním autem.
Lutep
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 345
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 21:11:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Zvědavec : za nabouraný tb jezdí ND ab146
Typ - 14Tr05
Zařazen - 23.10.1984
Vyřazen - 2003
Výrobní číslo - 9088
Evidenční číslo - 320
Odstaven počátkem roku 2003, prodán do Almaty v Kazachstánu (3080). Před prodejem vybaven asynchronním pohonem posilovače a kompresoru
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5609
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 21:15:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tass: Viz můj předchozí příspěvek.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1484
Registrován: 1-2005


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 21:38:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MJ: To je sice krásný, že místo toho dali úplně jiný linky, aby jim to nezblblo počítač, ale ani na jedné zastávce, kde jsem dneska byl, nebylo nějaké upozornění, že se děje něco nenormálního, že jezdí něco jinak atd...
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1380
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 23:01:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Chtěl jsem napsat nejdřívě rozhořčeně-kritický příspěvěk, potom jsem vychladl a měl to být příspěvěk kontruktivně-kritický a nakonec jen pár fakt:
- Odklony v počítačích nahrané byly - u trolejbusových linek byly nahrány odklonové trasy (a každé kolo se zadávaly), u 10 a 16 byly celé služby.
- označení odklonů stovkovou řadou je podle mně velice dobré, teď jen na to zvykat lidi...
- informace - největší bolest akce - copak, že jede 11 a 7 objížďkou, to je detail, o kterém snad ani dopředu nutně vědět nepotřebuju - kromě zastávky u zimáku, kde ale zatarasený most dával tušit, že je něco jinak. Horší je, že letáky nebyly na úseku linek 3+10+16 od nádraží na Masarykáč a opačně. Tedy - na Masarykáči byl, zmizel během odpoledne. A lidi spokojeně čekali i přimo pod tím letákem. Oni to totiž nečtou. Já bych si dovolil takhle veřejně něco navrhnout - ony se totiž všechny letáčky už mnoho let jmenují "Upozornění pro cestující" (je to ošklivý print sreen z wordu):
 

Co třeba lehká inovace po vzoru odjinud - barevný papír a výrazně uvedené o co jde:
 

Jinak v tom značení vozů byl také drobný renonc - zastávky se na odklonové trase sice hlásily dobře, ale displeje nebyly vždy správně

- tady na 384 špatně s Masarykáčem:


- na 367 dobře s Polabinama:

www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1381
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 23:06:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pro odlehčení hádanka - U které točny MHD máme v Pardubicích takovouhle bahenní sopku?
 
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5611
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 12. listopadu 2006 - 23:38:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co to je, kde to je?

Jinak ke značení vozů na výlukách: Takhle to dělají v Brně:

 
 
 

A takhle to dělají taky někde, ale kdybyste mě zabili, tak si nevzpomenu, kde to je:

 

A upřímně řečeno, je to podle mě asi to nejlepší, co se dá vymyslet. Pokud cestující nepochopí tohle...
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5612
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 10:15:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud náhodou meteorlogové předpovídali na včerejšek srážky, předpověď jim evidentně vyšla:

 
 

A ještě tu mám něco. EMtest - odbavovací systém pro den, který trvá 29 hodin!

 
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1941
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 11:20:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_j: Na Slovensku je zítra už dnes, 24 hodin je už málo.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1461
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 13:05:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Martin_j: Tak jak to máš z toho GBuse to děláme v Ostravě :-)
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
334
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 52
Registrován: 5-2005
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 13:40:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: Že by někde poblíž sídliště Závodu Míru? Možná jsem na špatné stopě, ale nevím, kde jinde je točna MHD tak blízko řeky, kterou snad vidím v pozadí té fotky.
A jak to tam vzniko? To tam prasknul vodovod? Nebo se tam snažil někdo něco stavět a dostal se na spodní vodu?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5613
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 14:21:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sice jsem si to původně myslel taky, ale to opravdu není blízko řeky Malá nápověda - dnes jsem měl K 1701 a jel jsem kolem.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3758
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 14:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino 15: No takhle to dělají v Plzni. My jsme si to jen okopčili a přehodili číslo linky a nápis výluka naruby.
MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1463
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 16:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Ostravák (a spol.): a já si říkal, co mi na tom nesedí....:-O Omlouvám se za dezinformaci...

V Plzni jsem sice dost často, ale tohle sem tam ještě neviděl
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3759
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 16:37:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak tady přikládám systém ala Ostrava. Upozorňuji, že ani nápis výluka nedonutí cestující poslouchat výluková hlášení ve vozidlech a přečíst si informace na zastávce. Jsou to prostě.... "cestující" no.

MHD Ostrava FOTO Ostrava
...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... bez Borbra už jsme. Uvidíme co bude dál.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 16:44:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To samé v Plzni - taky je to nedonutí si to přečíst a sedí ve voze dál, jak trubky, až šofér jim to musí zdělit ústně.

Trollino 15: V Plzni to je hlavně na šalinách.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 27403
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 17:44:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby na zastávku přistálo letadlo, „pojedou” někteří klidně i letadlem...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Tr_man
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1485
Registrován: 1-2005


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 18:29:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

MZ: A hlavně nepoznají, do čeho to nasedli, když na to dáš číslo linky, tak bych se tomu vůbec nedivil...
Jeden rok existence stránek o MHD v Pardubicích:http://mhd-pce.ic.cz
353
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1387
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 22:40:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak vznikla bahenní sopka nevím, ale to v pozadí není řeka, ale silnice. Nápověda číslo 2:
 

Jinak jsem tady nechtěl rozpoutat diskusi o tom, že cestující nečtou letáky ani displeje a cedule. To že to nečtou je prostě fakt. Jde o to, jak to nejelegantněji lidem vnutit a zvýraznit...
www.trolejbus.cz * www.pshzd.wz.cz * www.dpmp.cz * icq 269-400-981
Zvědavec
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 13. listopadu 2006 - 22:49:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta silnice vypadá jako stará silnice na HK přes Staré Hradiště. Mohla by to být točna na Polabinách-Cihelně?
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1468
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 00:10:03   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano, plakát jiné barvy nejlíp nalepený na JŘ je dobrý nápad (a aspoň je vidět nějaká snaha...) A u nás jsou i výlukové JŘ žlutou barvou...

Ad Ostravák: Takhle to funguje u mě, šotouše:-) :
Stojím třeba na elektře, pozuruju přijíždějící tramvaj, vidím něco divného místo linky a zpozorním, doufám, že to není moje linka. Tramvaj přijede, vyluštím linku 1 a s obavami nasedám ve snaze si vzpomenout, kdy mi někdo něco říkal o nějaké výluce. Po nástupu vypnu všechny MP3 a podobné zařízení ve snaze působit co nejlíp a přitom nenápadně vyzvědět, co se děje. Nenápadně přejdu do předu a pozoruju případné autobusy NAD. Koutkem oka pozoruju upozornění ve vozidlech, jestli to tam třeba není...
Autobusy vzápětí vidím a vysedám s úsměvem ala "já to věděl"...
Takže cedule taky nečtu a za nejlepší způsob považuju hlášení ve vozidlech.
Není MHD a lidi, ale MHD pro lidi ! ! !
Trollino...to je vůz

ICQ:
260 116 510
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 06:32:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

353: No jasně, to je silnice z Pardubic na Staré Hradiště.
Honzin111
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7
Registrován: 11-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 07:14:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dne 12. listopadu 2006 okolo 19.10 hodin se stala dopravní nehoda v Pardubicích, na křižovatce ulic Josefa Janáčka a Dubinská u točny trolejbusů. Došlo zde ke střetu levé přední části trolejbusu 21 TR, linky č.5/551, vyjíždějícího z vedlejší komunikace se značkou „Dej přednost v jízdě“. Střetl se zde s vozem Škoda Felicia Combi, který taktéž vyjížděl z vedlejší silnice osazené dopravní značkou „Dej přednost v jízdě“ v ulici Dubinská směrem k restauraci Signal. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Orientační dechová zkouška u obou řidičů vyloučila přítomnost alkoholu v jejich dechu. Příčina a míra zavinění uvedené nehody je v šetření Dopravní policie v Pardubicích, která hledá svědky.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace