K-report
 

Archiv do 18.srpna 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Akce s dopravní tématikou » Archiv do 18.srpna 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Fma_0526
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 549
Registrován: 11-2004
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 17:39:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onvo ... jako že se nějak moc z minulosti nemusíme, DÁVÁM ZAPRAVDU !!

Study, Study, Study ... na více se nezmůžu ...
Čím blíže poznávám řadu 950, tím více si vážím řady 700 !

© fma_0526

TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.149.108.7
Odesláno Úterý, 30. května 2006 - 19:53:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad Study: viz třeba M. Harák: Encyklopedie čs. autobusů a trolejbusů, str. 25, 39, 106. Prostě RO model 1957 (rok odhaduji).
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1597
Registrován: 11-2004
Odesláno Středa, 31. května 2006 - 11:25:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska rano sem se na to ptal jednoho ridice co u nas jezdi pres 40let, rikal ze jde asi o nejaky prvotni model nebo prototyp. Tak sorry ze sem se zeptal no...
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1236
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 04. června 2006 - 19:44:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podrobnosti ke dnu otevřených dveří ve vozovnách Plzeňských městských dopravních podniků v sobotu 17. 6. 2006 jsou již na jejich webu ZDE
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Čmelda
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.24.88.82
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 17:52:17   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Study, věřim tomu, ze Sysel si uz své syselí tváře nadouvá a chystá se k odpovědi... Že Tě to předešlé fópá nepočilo. Masky tohoto typu byly ke konci výroby autobusů RO běžné - viz TMB - i když zdaleka ne u všech vozů; navíc se běžně dosazovaly při generálkách. Čili zdaleka nic neobvyklého. Vyjma Tvé hromady fotek.
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1477
Registrován: 3-2005
Odesláno Pondělí, 05. června 2006 - 21:13:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Čmelda: Sysel - ať třeba praskne, jediná rozumná odpověď tady je jen od TMB.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 208
Registrován: 9-2005


Odesláno Čtvrtek, 08. června 2006 - 08:43:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Letošní Dny mariánskolázeňských trolejbusů proběhnou 24.-25.června. Podrobnější údaje brzy na webu SPVD.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http:spvd.cz/pnovanka
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1603
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 09. června 2006 - 09:22:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: Tak nejak... Proste sem to nikdy nevidel a proto sem se zeptal, jedinny kdo mi dokazal odpovedet byl TMB. Tady se fakt clovek - podle nekterych nesmi na nic zeptat...
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Sysel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 35
Registrován: 10-2004
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 13:22:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud se všem zobrazují příspěvky jako mě, tak bych viděl ještě jednu odpověď k záležitosti masek u RO v příspěvku od Čmeldy. Ale asi se to holt všem nezobrazuje stejně ........

V jiném vlákně jsem k podobnému tématu řekl, že mám za málo se k tomu více vyjadřovat a kdyby tu nebylo několikrát veřejně vyřčeno moje jméno, tak bych se k tomu ani tady nevyjadřoval, protože skutečně nemíním plýtvat zbytečně časem a snahou něco vysvětlovat a objasňovat směrem k lidem, kteří spíše než aby jevili skutečný zájem o věc, soutěží v tom, kdo bude mít více příspěvků a napovídaj toho co nejvíc, nejlépe do všech vláken.



Study prosím Tě, berme záležitost ohledně masek u RTO jako poslední vzájemně probíranou věc a tím pádem pokud možno i věc uzavřenou. Naše antipatie, respektive moje antipatie směrem k Tobě je tímto snad zřejmá, nebudu Ti už nic na netu vysvětlovat a nebudu se už veřejně podivovat Tvým dotazům. Prostě Tě nechám být. Ty na oplátku prosím nech moje jméno taky v klidu, ať to tu neplevelíme osobními výpady.

ad Magiq) myslím, že se neznáme, tak Tě ubezpečím - neboj neprasknu.

A aby to přeci jenom bylo malinko i k věci, i když si tím vlastně trochu protiřečím, tak bych to viděl s touhle ROčkovou, možná méně známou, ale ne neobvyklou maskou, obdobně právě jako Čmelda.
Moje zkušenost s touhle maskou je navíc taková, že se vyskytuje ponejvíc na vozech dálkových s "bouchacíma" dveřma, speciálech postavených v běžné autobusové karoserii a na vozech na export.
Mimochodem, co je mi známo, tak je dochovaná na dvou vozech 706 RO, ve kterých jsem měl i tu čest se v obou svést.

A jen tak na okraj, obecně známou věc, která není směřována nikomu konkrétnímu, ale aby nezapadla v zapomnění a nedělalo to mylný dojem, že masky na RO byly jenom dvě.
Bylo plno ROček, která měla masku sice podobnou jako vůz z TMB (=20 stejně dlouhejch chromovanejch "fousků"), ale přesto rozdílnou v tom, že měly 14 stejnejch kratších a 6 delších fousků rozložených souměrně podle středu= 7krátkejch + 3dlouhé umístěné dole, nejčastěji v kombinaci s hliníkovým lemem kolem světel.
A byla to věc hodně běžná.

A takové drobnosti jako, že vozy RO měly dvoje rozdílná dvířka k nalévacímu hrdlu chladiče, jedno rozměrově podobné jako pozdější vozy RTO, ale hladké bez znaku a nikoliv lichoběžníkové jako RTO, ale obdélníkové a druhá jednou tak široká s plastickým nápisem Škoda, kterážto defacto také mění trochu vzhled masky, snad netřeba pak ani připomínat.
Já bych chcuk mít Krokodýla ....................... a už se na tom i pracuje.
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4153
Registrován: 1-2005


Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 19:44:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sysel: Aniž bych se chtěl Studyho zastávat, co udělal tak špatného, když se optal na masku, kterou nikdy neviděl? Že to trošku odlehčil (a v podstatě se ti určitým způsobem omluvil za možná zbytečný dotaz) v P.S.?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1608
Registrován: 11-2004


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 12:04:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sysel: Dik za vysvetleni, ta na ktere je 14 + 6delsich sem taky kdesi na fotce videl.

Sice teda nevim (jak rika Bobyk) co proti me mas kdyz se na neco zeptam ale uz to neřešme... Jinak budu 15.července ve Vyškově na letisti tak dotahnite ty alba a fotky co jste tam tenkrat meli a muzem pokecat . Ať mě zase HOLOCH nenarve nějaký papírky na stříhání jako minule...
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Pida
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 177
Registrován: 12-2004


Odesláno Středa, 14. června 2006 - 16:51:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení čtenáři,

dne 1.7.2006 se v Ústí nad Labem uskuteční projížďka po síti ústeckých trolejbusů vozem 22Tr ev.č. 602 (v jednání je i odborný výklad ke tratím).
Dále po skončení se přesuneme do autobusu a projedeme budoucí trať na Střekově, která je nyní ve výstavbě.

Cena akce spočívá v nákupu 24 hod. jízdenky za 55 Kč, kterou si každý účastník označí ve voze.

Přihlášky nebo informace na tomto e-mailu petr.sasek@ustecketramvaje.com

Všichni jste srdečně zvání!

(Příspěvek byl editován uživatelem Pida.)
www.ustecketramvaje.com
ICQ 222-729-231
Jpmp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 11
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 13:36:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V sobotu 24.6.2006 budou v Ostrově nad Ohří v rámci oslav 675 let povýšení na město v provozu od 9 do 17 hodin dvě zvláštní autobusové linky obsluhované vozy RO, RTO a ŠL11.
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 13:56:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud tam někdo budete šotoušit, můžete, prosím, ověřit, zda už je zlikvidováno trolejové vedení mezi býv. Škodou Ostrov a Jáchymovem?
Jpmp
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 2-2006
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 14:28:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trolejové vedení bylo zlikvidováno někdy na konci května. Zbyly jen sloupy.
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 233
Registrován: 9-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 14:53:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vážení přátelé,
omlouváme se všem co chtěli přijet, ale na žádost DP jsme nuceni zrušit Dny mariánskolázeňských trolejbusů plánované na 24.-25.6.06. Podle sdělení ing. Nedvěda, ředitele DP, jsou příčinou plánované stavební práce na Hlavní třídě a s tím spojené komplikace.
Míra Klas
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
miš
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.192.29.34
Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 17:58:26   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud někomu po zrušení Dnů mariánskolázeňských trolejbusů zůstává prázdné políčko v kalendáři a neví kde "vyplácat fotomateriál", doporučuji v sobotu 24. 6. 2006 zahájení parní sezóny na úzkorozchoce Třemešná - Osoblaha, více na www.osoblazsko.com.
Pavel_h
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 242
Registrován: 7-2005


Odesláno Pondělí, 19. června 2006 - 20:56:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já v sobotu 24.6.2006 dám přednost Dni otevřených dveří v DSZO

http://www.dszo.cz/?section=mhd&file=aktuality&id=77
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 32
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 12:26:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AHoj lidi!!! Pojďte všichni na akci zvanou "Kolobus"...Pevní díl se již konal, teď je tady druhý a čekám více účastníků!!!
ZNIČIT BOBRA !!!!!
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 12:27:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže...Více info na www.linka401.wz.cz
ZNIČIT BOBRA !!!!!
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1919
Registrován: 9-2005


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 14:22:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na východě Čech se podobná akce neplánuje?
web o MHD #242-617-336
Letní verze VDP
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 16:58:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co takhle zorganizovat podobnou akci KOLOTROLEJBUS???
ICQ: 246-442-983
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 998
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 17:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trupman- klacek váží 80 kg a uveze Ti kolo 2?
Makrelu neumeješ.
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 34
Registrován: 4-2006
Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 19:40:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: Bohužel...Plánuji to jen v Ostravě, protože já jsem taky z Ostravy.
Trupman: No KOLOTROLEJBUS...hm...9tr má pravdu...A ještě k tomu potřebuješ biče 2 a nemám na to troleje...
ZNIČIT BOBRA !!!!!
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1000
Registrován: 6-2005


Odesláno Pátek, 21. července 2006 - 19:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trolej se udělá snadno, horší je jí někde chytit. S tím rozílem, že bude zakázáno přehazovat, trolejbus taky přece neřadí
Makrelu neumeješ.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1293
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 19:40:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No v Plzni se už podobné akce dělaly před lety, proběhly asi tři, vždy tak s odstupem roku. Jezdilo se na Švábinách a v okolí Letkova, takže název akce byl DP Švábiny. Jen s tím rozdílem, že linek bylo podstatně více, byly trolejbusové a kolega MJ se vyřádil tehdy i v jízdních řádech, ve kterých byly označené křižování na některých zastávkách. Na posledních ročnících se už objevilo i několik vysílaček. No zkrátka kdyby to viděl doktor Chocholušek, měl by o cca 15 pacinetů víc
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již šest let na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 860
Registrován: 1-2006


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 20:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A kam nastupují cestující? Na nosič? . Ale jinak, dobrá recese .
www.fotodoprava.com
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1007
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 20:43:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

zastávka na znamení-klepneme řidiče po hlavě malým kladívkem. Dle stylu jízdy dáme sílu do úderu, prosím opatrně, nezabíjet.
Makrelu neumeješ.
Pes
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1163
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 22. července 2006 - 22:19:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Místo cestujících bych dal závaží na řídítka, v sedle na každý konec 2 cihly, ve špičce 5. Akorát by to Policie asi nepochopila. :-)
Autor v tomto příspěvku vyjadřuje svůj osobní, subjektivní názor. Necítí se nucen ho propagovat jako pravdu Boží.
_________________________________________________________________
České Nezávislé Dopravní Sdružení

ICQ : 221-908-090 - Budu rád za veškerý kontakt fandů MHD.
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 23. července 2006 - 18:11:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Ne...Cestující k nám nastupovat nebudou, protože nemám zrovna největší kolo...

Pes:No to je dobrý nápad, ale určitě tak jezdit JÁ nebudu...Měl bych minimálně 10 minut zpoždění.
ZNIČIT BOBRA !!!!!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5052
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 10:18:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A tohle znáte?

http://mhdcr.biz/fotky/linka_292/linka_292.htm
http://mhdcr.biz/fotky/linka_292/2/linka_292(2).htm
http://mhdcr.biz/fotky/linka_292/3/linka292.htm
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 13:05:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin j: No taky jsem to podle toho chtěl nějak přibližně udělat... Vůbec mě něco takového nenapadlo udělat,ale když jsem bloudil po netu, nalezl jsem ty stránky a hned jsem začal týdenní plánování akce...


A jinak, nemáte snad už nikdo zájem???
ZNIČIT BOBRA !!!!!
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 865
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 13:36:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin J: Koukám, že jsou na zastávkách i vylepené jizdní řády. Nestávalo se, že by se tam občas někdo snažil vyčkávat na spoj? Případně rovnou k někomu nastoupit?
www.fotodoprava.com
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1254
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 14:26:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: U té třetí akce je v popisu napsáno, že opravdu občas někdo na spoj čekal. A taky to, že se do akce neplánovaně zapojila hlídka Policie ČR. To by mě zajímalo jak .
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5054
Registrován: 5-2002


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 14:34:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: Moment, tohle není naše akce, tohle jsem jen našel na netu. Z naší akce samozřejmě taky nějaké fotky jsou, ale nemohu je šířit, řekněme, že proto, že někteří z účastníků akce by byli proti.
A bus station is where a bus stops.
A train station is where a train stops.
On my desk... I have a work station.
Gromit
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 866
Registrován: 1-2006


Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 14:46:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Škoda, že tam není ta účast policie detalněji rozebrána, taky by mě zajímalo, jestli kontrolovali technický stav vozidel, alkohol u řidičů nebo hlídali dodržování povinných přestávek...
www.fotodoprava.com
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 4-2006
Odesláno Pondělí, 24. července 2006 - 17:19:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Gromit: No tak to jsem se zasmál...Ale myslím,že máš pravdu... Alkohol u řidiče??? No to je přece za několik trestných bodů... Takže nevím jak ty, ale já při té akci chlastat nebudu...
ZNIČIT BOBRA !!!!!
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1609
Registrován: 3-2005
Odesláno Středa, 26. července 2006 - 21:53:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes proběhlo asi třetí jednání předvýboru plánovaného srazu v září (za oběť padlo mnoho zlatavého moku). Závěrečné usnesení:
Setkání v Prostějově 9. - 10. září- program podle vlastního gusta MHD Prostějov, Olomouc, Přerov. Hlavní program - večerní posezení a podebatování při sklence něčeho dobrého.
Ubytování, parkování po domluvě zajištěno. Toto je takové předběžné oznámení, bližší informace po 9. srpnu. Podměty, připomínky buď tady nebo na email (odpovídat budu nejdříve 9.srpna)
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1611
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 20:51:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vidím, že odezva je obrovská.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 767
Registrován: 3-2004


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:05:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To by se muselo nabízet terno typu "budeme převracet autobus a můžete si to nafotit". Hned by to tu vypadalo jinak. :-)
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24320
Registrován: 4-2003


Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:08:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to dál než Znojmo, tak to té odezvě trvá o něco déle, než se tam dotrmácí

Budu-li moci, rád přijedu, minimálně na odpoledne a lehký podvečer (22:28 mi jede poslední vlak na jih), kdybych musel být v neděli jinde.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1612
Registrován: 3-2005
Odesláno Čtvrtek, 27. července 2006 - 21:13:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Martin_zlivský: Budeme jenom rádi.
ad.Ústečák: Tak to ne, to je setkání na vysoké intelektuální úrovni.
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 411
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 16:45:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jen doplním, že v Brně chystáme obdobnou akci na neděli 13. 8. 2006 od 8:30 do 21:00 hodin. V provozu bude linka 103 na trase Mariánské údolí--Muchova bouda, na lince bude k vidění celkem 10 kurzů + 2 zálohy. Ještě nám chybí obsadit jeden kurz a jednu zálohu, tak prosím zájemce, aby se hlásili.

Více na http://akela.mendelu.cz/~xhaluza/udoli.html
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 770
Registrován: 3-2004


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 16:55:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Magiq: No právě... :-)
Prostějov.. Olomouc.. Abych tam tou dobou nebyl zrovna na hokeji.. :-)
Fanclub 22Tr

Rarita v Ústí nad Labem - rychloprůjezdová výhybka. POZOR: již jen pár dní...

Přes výhybky Esko
jezdí se nám těžko
Twig
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 412
Registrován: 8-2004


Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 17:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Akce v Brně: Změna URL: http://mhdakce.svetmhd.net/
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4456
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 09:52:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ústečák: Liga začíná až 13. září
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
3313
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 4-2006
Odesláno Čtvrtek, 03. srpna 2006 - 10:16:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dovoluji si Vás upozornit na letošní druhé pořádání akce "kolobusu"... První akce se konala v Ostravě Nové Vsi - Svinov Dubí. Tato akce byla velice úspěšná. Počet účastníků byl neuvěřitelných 14 lidí, z čehož zajistilo 3 celodenní kurzy l.č.85 a 6 trhaných kurzů l.č.85. Y provozu byla také s jinou trasou l.č.86, na které byly zajištěné 4 trhané kurzy a zbytek lidí tvořil zálohu, Dopravní dipsečink a také výpravčí.

Tentokrát si Vás dovoluji pozvat na druhé konání této akce v sobotu 26.8.2006 od 11ti do 18:30ti hodin v Ostravě-Hošťálkovicích - Ostrava-Lhotka. Zájemci ve věku od 10ti let až po 75 let pište na helmans666@seznam.cz nebo dotazy zodpovídám ve fóru na www.linka401.wz.cz!!!!!

Více info na www.linka401.wz.cz

Döufám, že se tato akce podaří, jako ta předešlá.
ICQ: 190-403-678(pisněte všeci)
URL: www.linka401.wz.cz
mail: helmans666@seznam.cz
M¨´
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1050
Registrován: 10-2004


Odesláno Neděle, 06. srpna 2006 - 22:03:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolím si dotaz - neví někdo, na kdy se chystá Podzimní dopravácký víkend v Jablonci? A případně rovnou sepsat nějaké podrobnosti?
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1643
Registrován: 11-2004


Odesláno Pondělí, 07. srpna 2006 - 10:52:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad schuze v PV: Zatim to neni konecna podoba, pokud se zadari v jednani, muzeme domluvit navstevu arealu firmy a jizdu RTO nebo CK3, pripadne dalsi program. Nic neslibuju, vite jak to chodi...
Web o prostějovských autobusech

Rezoun PV-67-39 je nesmrtelny vuz, ktery je schopen si to na rovine rozdat i s kamionem, ale na PV-57-09 nikdo nema!
Ares1
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 261
Registrován: 4-2006


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 02:01:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

AD Sergeilbc koukni se na http://www.csadjbc.cz tam je konkrétní informace o dopraváckém víkendu
pyrotechnik:uvidíte-li mě utíkat snažte se me předběhnout....
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1104
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 08. srpna 2006 - 18:26:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ááá, já na tuhle diskusi ouplně zapomněl, no tak nemusím podávat už info...
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1312
Registrován: 4-2003


Odesláno Středa, 16. srpna 2006 - 13:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zájezd do Švýcarska se zaměřením na MHD
Curych

Podílím se na pořádání tohoto zájezdu, takže bych ho chtěl nabídnout zdejším diskutujícím. Jedná se o dvanáctidenní akci a bude se konat v létě 2007. Pojede se komfortním klimatizovaným autobusem a ubytování bude (v zájmu udržení ceny zájezdu na rozumné výši) ve stanech. Během zájezdu navštívíme řadu švýcarských měst a zajedeme i do francouzského Lyonu. Na zpáteční cestě do ČR se zastavíme v rakouských městech Innsbruck, Salzburg a Linz. Součástí akce bude i svezení vlakem po části trasy legendárního Glacier Expressu a máme v plánu vyjednat několik exkurzí do vozoven dopravních podniků.

Bližší informace o zájezdu najdete na internetové adrese http://www.mujweb.cz/www/svycarsko2007/default.htm

Kontakt na organizátory:
Honza Marek - jan.marek@mujmail.cz
Dan Ditrych - danielditrych@centrum.cz
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1641
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 11:29:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak vidím, že reakce na nějaké setkání, poznání a pokecání je nulová (hlavně, že není záporná). Tak zkusím ještě jeden návrh. Co takhle se sejít v rámci dopraváckého víkendu v Jablonci nad Nisou? Projet se, pobavit, popít (přiměřeně nějakého dobrého moku)?
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24946
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 12:52:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S Pv samozřejmě počítám.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4614
Registrován: 1-2005


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 12:57:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Což ovšem mění situaci, resp. nemění, ale poupravuje
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1643
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 13:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže PV bude, ale asi takový s komornější účastí.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 24949
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 13:14:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak dodejte data, já to vywěsím na hlavní stránku a uvidí se :-).
Bez propagace to nejde, ne každý čte vybrané diskuse (ono ani hlavní stránku )...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Jenda_z_hk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1319
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 13:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Jablonec není špatný nápad. Já tam budu v neděli 17.9. Ale na druhou stranu - program Dopraváckého víkendu je celkem bohatý, takže by byla škoda místo ježdění popíjet v hodpodě...
Magiq
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1644
Registrován: 3-2005
Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 13:37:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad.Jenda_z_hk: My bychom jeli na dva dny, je to od nás přece jenom kousek. Takže samozřejmě hlavní náplní by bylo ježdění.
A večer (pozdní odpoledne) by mohlo proběhnout nějaké setkání členů diskuzní skupiny. Přece jenom se lépe diskutuje, když si můžu za různými nicky představit i nějakou osobu.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1069
Registrován: 10-2004


Odesláno Pátek, 18. srpna 2006 - 20:05:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Rád bych se připojil, ve stejný den se taktéž chystám vydat na ono jablonecké šotobraní, ovšem pokud by si mě někdo z vás aspoň všimnul, tak už by mě přizabil, takže radši půjdu na vlastní pěst
Ve waně se nekoupe, ve waně se jezdí!
Fotoweb městské hromadné dopravy

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace