K-report
 

Archiv do 11.července 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » MHD v Jihlavě » Staré archivy » Archiv do 11.července 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Zlin__24tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1026
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 12:46:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: Ve zlíně není už skoro žádná 14Tr10/11. O autobusech ani nemluvě...

Aussiger: Akorát tu píšu - že jsou jisté úskalí které znepříjemňuí cestování - a výrobce je na ně "hluchý"... A pořád jede v jedné koncepci, na konkurenci reaguje jen faceliftem. To jestli je lepší nerez/kataforéza, uložení motoru - jako cestující objektivně neposoudím a v celku je mi jedno...

Pvvs: Nové vozy jsou stavěny na cesty a ne tankodromy.
http://trajfly.wz.cz - novinky z provozu MHD ve Zlíně a Otrokovicích, rozsáhlá fotogalerie...
Následuj svůj instinkt - Rába :-) .:|:. ICQ: 271 444 785
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1282
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 12:57:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pvvs: Asi mám holt smůlu (nebo štěstí), ale jediné zvuky, které mi stojí za povšimnutí jsou od reklamních rámečků, přední nápravy se špatnými tlumiči a pak všeobecně u kloubáků (schválně odkud? ). A že když se vletí do díry, že se ozve všechno, to je podle mně normální.
Copak zadní NP dveře, ty jsou pro nástup v pohodě, horší je to s těmi 4mi sedadly naproti. Tady je kritika oprávněná.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1283
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 13:04:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zlin__24tr: Jo, ale tyhle věci bych nespojoval se zastaralostí. Snad jedině tu nízkopodlažnost u kloubáku, ale to už teď konečně budou řešit.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 955
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 13:09:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ano Gottwaldov, tam už skoro není žádná pořádná 14 Tr, no tak to jsou 2 města, pak ještě HK a ÚnL a ČB nebudeme zmiňovat, že. Takže stále dosti vozů, co byly vyrobeny před r. 1990, no a to už ale přektračují plánovanou životnost a účetní hodnota je nulová (teda pokud nebere v potaz reko)
Makrelu neumeješ.
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3015
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 13:17:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdosi tady psal, že Citybusy apodobná stvoření hmyzího druhu jsou oblíbeny všude. Tudle. Když mi přjede Citybus na zastávku, tak mám skažený den. Neříkám, že solarisy jsou super, některé mají interiér prostě hrozný, ale některé zase bombovní. Člověk si nevybere.
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Jpribil
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2111
Registrován: 5-2003


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 13:45:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

9_tr: ČB nezmiňuj, protože tam 14Tr nikdy nebyly a nebudou.

Ostravák: A můžu znát, co konkrétně je na CB tak hrozného, že máš skažený den? Pokud vím, v Ostravě jsou jedny z prvních kusů v ČR a zrovna tyhle mi přijdou jako nejzdařilejší.
Třeba v ČB je série z 97 roku ta nejoblíbenější jak u řidičů, tak u cestujících. A nemůže si je vynachválit ani dílna. Čím poté novější série, tím horší. Citelisy zatím jezdí půl roku, na hodnocení je ještě brzy. Jeden kus ale pro časté poruchy toho moc nenajezdil, ostatní ale jezdí furt. A Solarisy?
15m jsou snad nejhorší vozy vůbec v ČB. Ty vozy se se*ou každým dnem a neustále se jedná o stejné závady. Zajímavé je, 12m jsou prakticky bez problémů.
Já osobně rozdíly mezi CB a Solarisem nedělám, vše slouží pro dopravu z bodu A do bodu B, většinou v krátkém času. A ať přijede cokoliv, vždy do toho vlezu, i když k tomu nemám největší sympatie. Nejradši ale jsem, když je to klasická Karosa 700....
Tramvaj T3R.LF - výsměch tvůrcům TéTrojky.
C744 a B741 forever.
ICQ 259-744-651
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 956
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 13:52:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no právě proto jsem jsem je zmínil a taky z důvodu, že jste nový provoz, takže tak jako tak byste už 08 horko těžko dostávali.
Makrelu neumeješ.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 957
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 14:02:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak a opět máme zastávku Kosovskou i pro linku C

Makrelu neumeješ.
Ústečák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 3-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 16:14:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

K té zastaralosti 15(14)Tr. Když v Ústí byl na zkušebních jízdách prototyp 25Tr, i důchodci, maminky s kočárky, normální cestující se nechali slyšet, že je pro ně mnohem přijatelnější ten "starý trolejbus" než tohle. Oni si ty lidi kolikrát radši vylezou tři schody a pak se kdekoliv usadí, než aby sice hned nastoupili, ale pak se dvě zastávky probíjeli k místu, na který si vyšplhaj. rovněž znova se mi dere na mysl zpoždění, které 25Tr pravidelně mívala oproti starým trolejbusům - zjistilo se totiž, že sice se líp nastupuje a vystupuje, než se ale člověk dostane z místa do uličky a přes lidi ven a pak naopak, byla by 15tr už pomalu na další zastávce. Ptejme se tedy, komu nízkopodlažnost prospívá. Když už, stačí bohatě první dvoje dveře. Odstrašujícím příkladem je pak zadní část krátkého Citybusu/Citelisu ve 100% nízkopodlažní úpravě. A jsem moc zvědav, jak bude vypadat celonízkopodlažní Citelis 18m.

(Příspěvek byl editován uživatelem Ústečák.)
Fanclub 22Tr

Komedianti, komedianti, komedianti
Ostravák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3017
Registrován: 5-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 16:28:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jpribil: No já ani nevím. Třeba skoro nikam nenarvu nohy a interiér je takový ponurý, šedý. Beru to ze zkušeností cestujícího. Po dílenké stránce nevím. Ohledně Solarisů. Je to zvláštní. Je sice pravda, že 15metry jsou poruchovější, ale ne až tak hodně. Že by se jim nelíbili jihočeši... a samozřejmě taky jihočešky?
minulost, současnost, budoucnost MHD V OSTRAVĚ Ostravákovy stránky

...s DPO na věčné časy a nikdy jinak... a doufám, že již brzy bez chamtivého bobra na radnici
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 156
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 19:11:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No... za ty dva dny co jsem nebyl v Ji, koukám, že se tu "málo" diskutovalo.
Koukám, že nám taky přejmenovali zastávky, Dům zdraví na Polikliniku () a Psychiatrickou léčebnu na Brněnský kopec (). Jsou ještě jiné změny v zastávkách???
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 19:50:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Taky jsem na to koukal, ještě Jiráskova na Jiráskovu ulici. A "C" ve směru na Březinova nebude obsluhovat zastávku Hotel Jihlava, teda aspoň podle jř. Ale ta Poliklinika to je nářez..
Navíc u těch "starších" typů zastávek jsou sundaný cedule zastávky (Poliklinika, Jiráskova ul.)
..E dnes v trolejbusech.
..Jinak doufám, že v novém jř 7 zůstane ten smajlík...
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 157
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 19:56:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ten Hotel Jihlava je docela škoda, ale vyměnili za Kosovskou, no co...
Bohužel nepotěším, smajlík vyměněn za "v". A v tom případě, i Telečská je změněna na Telečskou ul.
Zítra musim vše víc omrknout.
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2395
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:04:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nás máme teda asi divné cestující, když jsou s každým NP vozem spokojeni... Na citybusy jsem nějakou silnější kritiku neslyšel a to nám jich tu jezdí celkem 60 (počítám do toho i Citelisy). Když tu byl na zkoušku SOR BN12, tak jste měli vidět, jak byli převážně senioři nadšení, cože to je nového za autobus a byli zklamaní, když odjel.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:04:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sakra, ty se do toho dali, a má to nějakej důvod? Asi se to líp bude říkat v hlášení jestli teda nějaký bude. K Citysráčum už se nevyjadřuji
319
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 365
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:07:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ikdyž on kdysi vždycky ten Hotel tam haproval, byl tam vždy jeden-ikdyž byly dva Hotel Jihlava a Hotel Jihlava smyčka/konečná.
Tak je pryč smajlík, no ale nevim kdy ho měnily, byl jsem dnes v Popicích a byl ještě tam (pravda starej jř).

PS: Kdyby někdo z nemístních hledal nové jř na netu, tak tam nejsou (myšleno na www.dpmj.cz)
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 159
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:07:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha tak to "v" je vyměněný za kolečko, srry. Ale smajl podle mě nepřežije :D
Ty zastávky taky nechápu. A taky se hodně ubírali zkratky, např. Na růžku atd... Ale to už dřív
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 366
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:12:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No je pravda že se ubírá i na BUSSE, autobus 332 měl na sobě napsáno "MORAVKÉ KOVÁRNY".
Jinak kolečko tam přece bylo a ten smajlík byl, že obsluhuje Žižkovu.
K tomu "C" teď ale bude mimojihlavák zděšen, když je ve vysvětlivkách¨psáno konečná Hotel Jihlava. TO TROCHU NEDOMYSLELI.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 160
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:20:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj já sem myslel že je smajlík u Vysoký, ale tam bylo kolečko.
Ono je toho nedomyšlenýho asi trochu víc...
K trolejbusovejm garancím - na B, BI po dvou, na C dvě, na A nevím ale asi taky, na E jedna = 5 trolejbusŮ záloha, neni to zbytečně moc?
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2397
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:24:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

nikde není řečeno, že zbylé NP vozy budou stát. Některé můžou být na dílně, něco jako záloha, ale něco se může objevit i na negarantovaných pořadích.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 161
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:27:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Njn ale i tak... to je jedno...
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 367
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 20:56:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A, B, BI - po dvou
C - 3
E - 1

Spíš se mi zdá, že je to troufalé jen mít 4 zálohu: se spolehlivostí NP. :-)
...jinak linky 12 a 36 se mění taky, jelikož jsem je nezaznamenal.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Petr_nosek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2398
Registrován: 8-2002
Odesláno Středa, 28. června 2006 - 21:09:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jak tak koukám na ten JŘ, tak musím uznat, že máte v Jihlavě čilý trolejbusový provoz. Akorát mě nejdříve zmátlo, že prázdniny jsou až v posledním sloupci.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 162
Registrován: 2-2004


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 21:13:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jj, taky C je nejvytíženější tr linka.
Teď mi taky došlo, že kvůli změně zast. Dům zdraví musí předělávat všechny cedule pro linky B a BI v ceduláčových trolejbusech.. Blázni.
A další změna - zast. Okrouhlík se přejmenovává na Vysoká - rozcestí.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 959
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 28. června 2006 - 22:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No tak koukám, že zest. přejmenovávají dle ČSAD(DZ, Okrouhlík)
jina na C co vím, tak jen 2 kursy a zbytek po 1.
No přece nejč. jsou pracovní dny, pak so, ne sv a pak až letní prázdniny, takže je to dobře
no a jinak ten Hotel jihl-konečně tam nic nestaví a Kosovská, dobré.
Makrelu neumeješ.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 960
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 10:35:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak nevím, ale v 5 hodin je na A napsáno 13 kursů, což nikdy nikde nebylo, tak nevím, jestli se někdo spletl, či to bude 12 vozů, nebo jestli to jsou výjezdy i B a BI, aby nejely naprázdno
Makrelu neumeješ.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 163
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 10:44:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

PROBOHA, PROBOHA, PROBOHA.
Kterej - s prominutím - DEB*L zase vymyslel, že se všechny zastávky budou přejmenovávat podle ICOMu??? Vžďyť je úplnej nesmysl, přejmenovat Starý a Nový Pávov na Pávov I, II.Bóže, fakt jsem zvědavej na hlášení, jestli teda nějaký vůbec bude-dobrá připomínka. Si to jen ztížili. Jedině mě napadá kvůli IDOSu, kde se stejnak jihlavský data moc neaktualizujou.
Takže další přejmenovaný zastávky:
Starý Pávov => Pávov, I.
Nový Pávov => Pávov, II.
Překladiště => BOSCH DIESEL, odb.
Lyžař => Zborná, rozc.
5. května => ul. 5.května
!Růžek => Na Růžku! opět máme z5
Na Slunci => Brtnická ul.
Brtnická => Tylova
U Slunce => Znojemská ul.
Znojemská => Znojemská, I.
Ad 9_tr:Asi bude i s B a BI ne?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 962
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 13:55:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no asi joi, protože nic jiného to nevysvětluje, ale opravdu přejmenovávat podle ČSAD to opravdu nemuseli.
A vynechal jsi
Dům Zdraví => Poliklinika
Léčebna => Brněnský kopec
Jiráskova => ul. Jiráskova(dle některých zdrojů, nemám ověřeno)
De..l? no nevím jestli takto tu osobu nazývat, ale kdo má toto na starosti víme(aspoň něktří), takže k tomuto se nevyjadřuji
Makrelu neumeješ.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 164
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 16:31:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je výš takže jsem nezmiňoval.
Byl jsem trochu víc nas*anej, takže se mu omlouvám, páč já ho neznám.Teda možná jo, ale nevim kdo. Takže fakt pardon.
Ještě na lince 8, buď je nová zastávka Okrajová, nebo to je přejmenování za Hybráleckou.
319:Asi jsem tě dneska míjel, byl-li si to ty.
D–vo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1581
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 18:21:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A místo B a BI bude BI a BII
Auta stojí, motorky jedou!                                         Profil
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 963
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 19:30:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ne, tpo bude ta zastávka, co je v křižovatce a zastavovalo se tam tak nějak ze zvyku.
Makrelu neumeješ.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 368
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 19:47:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No mění se to quli "IDOSu" to zní i logicky. To vysvětluje všechny ty změny. Třeba se ho i do r. 2010 dočkáme. :-)
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:02:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zachy:A kde prosimtě, já tě zase neviděl(asi). Jestli si nejel tim Ciťákem a já seděl na lavičce, pak bych věděl, jinak ne.
319
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:04:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a jinák můžem bejt rádi za Citelisy milí zlatí myslem sem to samozřejmě ironicky, i tak se divým jak sem tohle mohl vyslovit(vypsat). Hrozný, neska sem měl tu čest zase tim jet.
319
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 165
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:07:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Nene. Kolem 14:15 jsi vystupoval na Okružní z B... teda doufám že si to byl ty, já tě zahlíd taky jen narychlo, sem nastupoval.
Jestli ne tak je to trapas
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 369
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:08:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kluci, nechcete si dát vy dva někde spicha ať se už poznáte?
9 tr: Jiráskova => ul. Jiráskova(dle některých zdrojů, nemám ověřeno)
tak si otevři ten jř co si sem dal a uvidíš...
Zachy: No to je fakt budou muset přelepit ceduláče, ale oni beztak to potřebují, pač některé jsou ve stavu rozkladu a některé ještě ukazují (Hlavní nádraží ČSD, Semilucká)..
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 141
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:10:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže ten sráč ev.č. 209 nemůžou ne a ne rozchodit. Už tam toho povyměňovali X a furt nic. Půlku vozu vyházeli, skontrolovali, dali znova, furt nic. Uvidíme. Už se to pomalu začíná srát, což je samozřejmě dobře. Aspoň o 1 Citelis míň. Jo kdyby si někdo chtěl snad stěžovat na neumětel dílny, tak tady byli i "odborníci" s KAROSY a nic. Ať to vyměněj za B952E a bude
319
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 370
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:13:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za dva B952E !!!
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 142
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:14:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo a 314, se pomalu a jistě rýsuje do nového kabetu. Spodní plechy už jsou daný. Teď lak a dveře. Okna už jsou taky. Už se na ní těšim. Další rozumnej vůz.
319
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 371
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:16:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No a určitě bude už 320.
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 166
Registrován: 2-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:17:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Však oni ten Ciťák spraví
314 teda bude mít z5 novej červeno bílej lak?
319 - Byl si to teda ty?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:19:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen-Ups
Makrelu neumeješ.
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 372
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:22:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobně bych ho dal vyměnit. To se pak může po.. znovu a znovu.
9 tr: Stane se...

(Příspěvek byl editován uživatelem Eugen.)
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 143
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak za tu cenu za 2 B952E.
319
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 144
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 20:27:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže vlastně se rozpomínám. Nějak se mi to míchá, oni vlastě měnily plecky na 320 i na 314, ale 320 dali asi víc co?
319
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1124
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 21:07:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Takže ten sráč ev.č. 209 nemůžou ne a ne rozchodit...
Nechci aby to vypadalo, že tě pořád buzeruju, ale své výrazy bys mohl krotit, ačkoliv zcela chápu, že tvůj vztah k těmto vozům není kladný. A nyní se vrátím k tvé větě Už tam toho povyměňovali X a furt nic. Půlku vozu vyházeli, skontrolovali, dali znova, furt nic. . To máte celkem odvážné dílny, že si něco takového vůbec u vozu v záruce dovolí. U nás se na vozy zpočátku nesmělo ani sáhnout, dokud se to nekonzultovalo s Karosou. Věř, že ani odborníci z Karosy nejsou vševědové. Navíc je ten vůz vyroben z větší části ve Francii. My také máme stále problémy s vozem 156, kterému zlobí dveře. Byl přes měsíc odstaven, pak byl i v Mýtě a nyní jeho výprava probíhá tak, že půl dne jezdí a pak klekne... Takže se všemi novými vozy na světě to není jednoduché...
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
Eugen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 373
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 21:18:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naše dílny ne, ale to dělali Mejťáci.

319: No nevím kolik dali 320, jsem ji ještě neviděl..
...něco málo o Jihlavské MHD... http://jihlavskymhd.ic.cz
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1126
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 21:28:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Eugen: Jo tak to jo, z příspěvku 319 jsem to pochopil jinak. Jináč ze Szegedu zatím nic.
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 2-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 21:43:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No Karosáci to nespravili tak to je prostě sráč jako těch ostatních 11 a nevyjadřuju se k tomu. Sam dílna se do toho nepouštěla. Vrakosáci tu byli.
319
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1127
Registrován: 12-2004


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 21:48:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

319: Tak to jsem tvůj příspěvek blbě pochopil. Ani s naším Citelisem nic moc nevyvedli .
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. června 2006 - 23:58:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale pozor, Jihlava má být autorisovaný servis Karosy na tyto vozy
Makrelu neumeješ.
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 23430
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 00:03:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pokud vím, tak tohle (názvy zastávek) asi bude mít na svědomí Chaps, resp. krajský úřad.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 151
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 10:51:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě aby s Citelisem něco vyvedli. V kovošrotě by si dokázali poradit a na východě taky.
319
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 167
Registrován: 2-2004


Odesláno Pátek, 30. června 2006 - 20:03:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem opravdu zvědav na zítra. "Překvapí" DP konečně?
Dneska o tom prej něco říkali v rádiu, netušim v jakym, že měli problémy dát to dokupy od tří firem bo co, slyšela máti.
Zachy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 2-2004


Odesláno Sobota, 01. července 2006 - 12:34:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hm..... Tak hlášení furt nic asi fakt nebude
Garantovaný jízdní řády se taky nedodržujou, viz dnes BI, asi pujde DP pod drn.
Richard
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 92
Registrován: 5-2006


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 15:33:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak já nevím, dřív si všichni stěžovali, že má Jihlava zastaralý vozový park a jezdí tu šroty z jiných měst a teď zase všichni nadávají na Citelisy a Tr24. Prostě nezavděčíte se lidem ničím ... Já osobně jsem rád, že tu nové vozy jezdí a jezdím s nimi rád.
P.S. Mně se spíš nelíbí ty věčné sliby DP. Např. nový web, od 1.7. hlášení, garance se od 1.7. taky striktn nedodržuje i když je záloha 4 vozy a podobně...
M__r
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1143
Registrován: 12-2004


Odesláno Neděle, 02. července 2006 - 18:23:33   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Richard: Konečně někdo z Jihlavy s nemilitantním názorem .
2.5.1991 - 2.5.2006 15 let trolejbusů v Českých Budějovicích
SOR BN 12 = parodie na městský nízkopodlažní autobus
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 152
Registrován: 2-2005


Odesláno Neděle, 09. července 2006 - 14:29:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jak na to tak koukám tak se tu začátek prázdnin podepsal. Taže všichni jsou mimo a nikdo nesleduje MHD. Já teda jsem už přeježděnej atmosférákama. A ty autobusy na C a B a B1 a někdy i A. Nádhera. A ty fotečky. Tak sem hlavně nezapomeňte psát.
319
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 10. července 2006 - 21:50:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no dnes to taky stálo za to. Na B a C busy dokonce i ten nejlepší, to byla jízda. no a celkově asi nic podstatného, ale zítra snad už vše v normálu.
Makrelu neumeješ.
319
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 154
Registrován: 2-2005


Odesláno Úterý, 11. července 2006 - 10:03:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes nic v normálu. Jen Béčko na trolejbusech. Včera B1 trolejbusy dnes B. Žádný zajímavý vozy(možná 329) hustej bus. Ten mám rád. Jo a víteže na Áčku taky jezdily busy(pro ty co tu nebyly celou výluku)
319

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace