K-report
 

Archiv do 18.září 2006 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Hry a simulátory » Staničář » Archiv do 18.září 2006 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 12
Registrován: 9-2005
Odesláno Čtvrtek, 22. prosince 2005 - 20:02:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ja vím, že se nechají poznámky automaticky přiřadit, ale pokud z IDOSu naimportuju v poznámkách jede 1-6, automaticky se vygeneruje číslo poznámky ale STANIČÁŘ si to nepřebere a vlak prostě nejede nikdy. O to mi šlo, že ty poznámky musím upravit a napsat jednotlivé dny. Flintík zveřejní trať Tábor-Benešov a podívej se např. na liché rychlíky. Nebo jí můžu poslat.
Dík
bbf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.123.56
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 03:36:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jasne, pak je potreba v tech zaskrtavacich polich zaskrtat vsechny od pondeli do soboty. Dival jsem se na tu stanici, mas tam chybku - ty mimoradne dny, kdy jede/nejede, by mely byt psane formatem data "16.2." (ne "12.II."). STAG to nekontroluje, ale mozna bych to mohl napsat primo do toho dialogu.
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 78
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 13:45:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na stránky jsem umístil stručný obrázek, jak udělat správně souhlasy.-) Také bych chtěl upozornit, že do nových stanic se musí přidat nový prvek zásobník, aby fungovaly zcela korektně. Do starých stanic ho přidávám automaticky.

Přeji pěkné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 15:53:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flintíku,
zjistil jsem hroznou věc: když postavím vjezdovou cestu jen k vjezd. náv., ze stanice, do které vjíždím, k tomu samému vjezdu postavím i odjezd! Opravdu to jde a NESMÍ. Může jít postavit jen posun. To by žádná závěrová tabulka nedovolila. Zkoušel jsem udělat závislosti mezi vjezdem a odjezdy ale vícenásobné závislosti nejdou.
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 79
Registrován: 10-2003
Odesláno Pátek, 23. prosince 2005 - 18:44:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No to máš pravdu, vlak ale ze stanice neodjede. Zapiš to pls do mantisu a něco se s tím provede:-)
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 80
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 25. prosince 2005 - 19:23:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na mém webu návod na zprovoznění síťové verze, tak si ji užijte:-)
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Filip_bouska
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 113
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 11:01:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ahojky. Mám dotaz. Když vytvořim souhlas podle instrukcí, tak pak všechny venkovní oblasti při síťové hře spadajíá pod server a já tedy všechno musim odklikat, aby se to poslalo dál do řízených oblastí ostatními hráči. Chtělo by to udělat, aby oblast 1 a -1 spadala pod jedno řízení, takhle je to pro hráče na serveru dost blbý.
A dál by mě zajímalo - už nejde testovat síť. verzi na jednom PC? Když otevřu 2x staničáře, jednou dam server a pak na druhym okně řízení oblasti, tak pak na serveru je vše OK, předanou oblast nelze řídit. Ale ve druhím okně s oblastí mi jde pak řídiot uplně všechno a se serverem to vůbec nekomunikuje. Díky za rady a odpovědi. S přáním hezkého dne, Filip.
Filip_bouska
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 114
Registrován: 3-2004
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 11:37:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No ano, moje obavy se bohužel potvrdili. Síťová verze je zcela mimo provoz s výše uvedenými problémy.
Zkoušli jsem moje Kladno a pak Holešovice a nic. S net framework 2.0 a nejnovější verzí ze 7.1.
Prosím Flintíka o vyjádření a případnou opravu. Děkuji.
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 81
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 08. ledna 2006 - 15:42:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dík za info, na webu je úprava:-) Funguje již i síť na jednom PC jako localhost (tj. IP 127.0.0.1).
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Pařan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 17:56:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Plešoun:
Zjistil jsem několik chyb ve tvém Tábor-Benešov, především v řazení (pominu ty vlaky, co nemají žádné), tak se chci zeptat, jestli bych mohl předělat řazení pro všechny a ne jenom pro vlastní účely. Jo a dále ještě chybí nějaké manipulační koleje v Táboře, ale ty tolik nevadí.
http://paranpage.ic.cz
pařbě zdar
Pařan
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 39
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 13. ledna 2006 - 18:03:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sry za to s tim Táborem, teď jsem se kouknul do Čtimě a zjistil jsem, že si ho zjednodušil záměrně. To řazení, ale platí.
http://paranpage.ic.cz
pařbě zdar
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 9-2005
Odesláno Neděle, 15. ledna 2006 - 09:00:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Pařan
Vyřešili jsme to mailem
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 1-2006
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 19:13:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dobrý den
Vytvořil jsem si stanici Hořice v Podkrkonoší ale nejezdí mi tam žádné vlaky tak bych se chtěl zeptat jestli by mi někdo neporadil
za všechny opovědi předem děkuji kdyžtak pište na knapmartin@centrum.cz
ps:.mam verzi 1.56.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 600
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 23. ledna 2006 - 19:39:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Knapido:
Tak první jednoznačná rada - přejdi na .NET verzi (1.80) .
Vytvořenou stanici si pak otevři v prográmku na tvrobu jízdních řádů Stag (podrobný návod je k němu přiložen).
bbf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.123.56
Odesláno Úterý, 24. ledna 2006 - 13:32:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dal jsem na http://ptst.unas.cz/stag novou verzi stagu (1.20b). Budu rad za pripominky, pokud mozno je zadavejte do Mantisu.

Novinky:
+ !!! webovy update vozy.ini a obrazku !!! (Soubor/Aktualizovat)
+ rozsireni leveho vyberu o informace o predchozim a navaznem vlaku, kliknutim na hlavicku sloupce se seradi.
+ moznost mit vic variant obrazku jednoho vozu a mit horizontalne prevraceny obrazek (ceka na implementaci ve Stanicari - zatim se tam zobrazi "hlavni" obrazek vozu)
+ filtr skupiny vozu v dialogu razeni - lze si nechat zobrazit pouze vozy CD/CSD/ZSR (bez podtrzitka v nazvu) nebo cizi, resp. fiktivni vozy (Pack68...), ktere jsou v nazvu oznaceny na konci "_sprava", napr. 817_Pack68.
~ z tohoto duvodu doslo ke zmene oznaceni nekterych cizich vozu v stanicar.ic.cz/vini a tedy i v prilozenem souboru vozy.ini! STAG automaticky pri nacteni stanice
a ulozeni prejmenuje vozy podle tabulky ve stag.ini.
+ kontrola spravnosti (Soubor/Kontrola spravnosti) hleda vozy, ktere jsou definovane v gvd, ale nejsou v aktualnim vozy.ini (vyrazeny...) -> tyto vozy muzete
a) vytvorit ve webovem rozhrani vini: http://stanicar.ic.cz/vini [^]
b) prejmenovat na existujici vuz pridanim prislusneho radku do stag.ini, zavrenim
a otevrenim Stagu a nactenim + ulozenim stanice.
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2
Registrován: 1-2006
Odesláno Středa, 25. ledna 2006 - 20:44:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ahoj baliku dik za radu ale tam je jenom verze 1.70 pro windows,linux atd...
ta druha rada funguje tak dik!!
Syrda
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 285
Registrován: 10-2002
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 13:41:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Help - chci spustit nového staničáře a když vyberu stanici tak hláška že "došlo k neošetřené výjimce. (...) Metoda nebyla nalezena: Void Stanicar.TMapa..ctor(System.String, System.Strińg, Boolean, Int32)."
Podrobnosti - v příloze.
Co jsem zvoral?
text/plain
Chyba Stanicar.txt (4.4 k)
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 82
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 16:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jsou nějak pomotané verze knihoven. Rozhodně to není hláška z té verze, co je na webu, ale z nějaké kombinace. Nejlépe stáhnout znovu Staničáře z webu http://flint.vlaksim.com/cz/download2.php a rozbalit do nového adresáře, pak to určitě půjde:-)
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 20:13:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

potřeboval bych poradi jak se spouští staničař po siti pište na knapmartin@centrum.cz děkuji nebo sem
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 18. února 2006 - 21:59:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Obrázkový návod, snad je jasný.
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 12:18:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

flintiku dik ja to mel otevreny už asi 3x ale nevšim sem si že to de posunot dolu mas pravdu je to jasny (snad este sem to nezkousel)
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 19. února 2006 - 19:52:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ja sem asi uplně blbej ale co je to za tu pitomou zkratku u nadraži v brně HER (Heršpice)nebo uplně něco jinýho.
Ja vim jsem uplně blbej!!!!!!!!!!!!!!!!!
bbf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.123.56
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 00:41:13   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jojo,
stanice:
HER = Herspice
HLN = hlavni
DOL = dolni (nakladni)
ZID = odbocka + zastavka Zidenice
MAL = Malomerice ("Majlont")
SLA = Slatina

v/v body by mely byt jasny...

btw, najdi si lepsi stanici... treba Balikovy jsou hodne dobry:-)... na Brno se nesahlo uz tak dva roky...
Zek
Neregistrovaný host
Odeslán z: 84.242.95.147
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 19:58:54   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mozna jsem se nedival dost pozorne, tak se ptam zde. Jakym zpusobem se da posouvat obraz. Mam celkem bezne rozliseni 1024*768 vsechny stanice jsou tak velke, ze se zadna nevejde na jednu obrazovku. Jediny zpusob co jsem nasel bylo umisteni mysi na kraj obrazovky. Ovsem rychlost asi 2cm za sekundu je ponekud mala.. (=je to nehratelny). Rozliseni zvysit nemuzu.
CPU 2GHz, Stanicar 1.80.0.1
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 609
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 20. února 2006 - 22:07:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zek:
Rychloposun pomocí tlačítek na textové klávesnici, pokud jsou z Builderu přednastaveny další pozice obrazovky (což se děje stiskem <ctrl>+<číslo> ); nejsou-li pozice přednastaveny, lze si je s platností do nejbližšího vypnutí stanice stejným způsobem ( <ctrl>+<číslo> ) nastavit i ve Staničáři (pozice se neuloží "pro příště") nebo velmi jednoduše zeditovat a uložit v Builderu.

Pro aretaci pozice obrazovky lze použít tlačítko "F".

Velikost zobrazovaného segmentu lze také významně ovlivnit změnou velikosti políček - ve Staničáři v menu "Nastavení", záložka "Kolejiště".

No a v neposlední řadě standardní scrollování (kolečkem myši).
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 1-2006
Odesláno Pátek, 24. února 2006 - 21:55:06   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

snad posledních pár dotazů:
1.ve stagu mi nejde vytvořit víc jak jedna stanice v okně stanice a zastávky.
2.mi ve stagu nejde dát vlak přijíždí ve směru.
3.nevíte někdo co se stane když na modelový kolejiště naleju "vodu"od firmy aquaplastic bez iniciatoru.
4.registrovali jste si někdo staničář 1.70.adt..na adrese co uvádějí v nastavení.Za jak dlouho vám poslali heslo uvádejí tam 48 hodin ja to registroval v pondělí a je pátek a furt nic.
Děkuji za odpověď
bbf
Neregistrovaný host
Odeslán z: 83.208.123.56
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 18:40:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Knapidlo ohledne Stagu:

1) stiskni sipku dolu, udela se dalsi radek
2) napred musis otevrit svoje kolejiste, jinak stag nevi, jaky smery mas nakresleny

Jinak prosim pekne _vzdy_ uvadet pouzitou verzi, jak stagu, tak Stanicare. Udani verze stylem 1.70.atd. je neco jako rict "dneska mame rok 2000+-150 let". Diky...
Knapido
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 8
Registrován: 1-2006
Odesláno Neděle, 26. února 2006 - 19:18:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ten staničář je 1.70.1
docela jsi me rozesmal ale máš pravdu
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 84
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 27. února 2006 - 18:53:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Knapido:

4) registrace už není nějakej ten pátek potřeba...
Flintík
http://flint.vlaksim.com
EJET
Neregistrovaný host
Odeslán z: 212.96.165.17
Odesláno Pátek, 03. března 2006 - 09:00:38   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové dobrý den! Mám vezri staničáře 1.80.0.1. Nainstaloval jsem si vše dle návodu, zprovoznil síť (na ŽST Raspenava). Všechny hlášky serveru u vlientů jsou v pořádku, ale stanice nelze ovládat a také nejezdí žádné vlaky. Může mi někdo poradit a dát odzkoušený návod na instalaci síťové verze?
Děkuji.
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 04. března 2006 - 16:33:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Postup je naprosto spravny, problem je v nove verzi Stanicare, ktera uz ma jinak delany souhlasy, ma zasobnik a dalsi veci, ktere Raspenava nema. Doporucuji pro sit vyuzit stanici, ktera ma update v lednu ci pozdeji.
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 26
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 21. března 2006 - 20:31:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dal jsem si dal obrázek do profilu. Tak to je můj chleba, snad se to brzy změní. Abyste věděli, tak to je kousíček bloku St1 v Olbramovicích.
Kdyby byl někdo na vnitřnosti, a nevěděl jak takový výkřik těchniky Marie Terezie vypadá zevnitř, můžu kdykoliv posloužit
To samé platí i o ostatním prehistorickém zařízení, které máme v údržbě. Stačí napsat na mailto:poza.benesov@quick.cz
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 49
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 16:43:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flintík: možná už to tady někdo řešil, ale nemůžu to najít: po nějaké době hraní mi nejde stavět vlakové cesty, jen na PN. Verze staničáře asi 1.81.0.0 (z 28.3.06). Čas mám jakžtakž synchro s počítačem, takže tam to není. Jo a je to moje stanice Tábor-Benešov a balíkovy Budějovice 3.
Zásobníky mám prázdný, jde prohodit souhlasy.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 18:07:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun:
Já mám možná podobnou zkušenost (cb_3-00, tedy rozměrnější stanice s bohatou dopravou, po ca. 2 či třech hodiách běhu), kterou bych charakterizoval spíš jako vyřazení zásobníku. Čili problém u mě vzniká pouze v režimu EZ: Přestože by zásobník měl být prázdný a vložený povel by tedy mohl být vykonán okamžitě, zvolená cesta zůstává viset v zásobníku.
Na druhou stranu ale po přepnutí do režimu PV vše jede bez problémů, tedy i bez nutnosti přivolávaček.
Zajímavé je i to, že v téže oblasti mi současně některé zásobníky fungovaly a některé ne. Mám dojem, že se mi dokonce jeden takto dočasně zneschopněný zásobník opět zprovoznil, bez zjevné souvislosti s mým počínáním, zatímco druhý zůstal viset.
Ještě to ale nemám moc napozorované, takže tenhle příspěvek raději s rezervou ...
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 51
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 18:20:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, včera se mi zásobník najednou (?) naplnil cestami, které byly už dávno projeté. Nebo jsem si toho nevšim? Asi ne. Spíš to vypadá, že se cesty v zásobníku "zneviditelní". Je to možný? Budu zkoušet.
Balíku už umíš obsluhu včerejších JOPek?
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 86
Registrován: 10-2003
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:11:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No přijde mi to celý nějaký divný.-)

To Plešoun: Opravdu je zásobník prázdný?
To Balík: Máš na mysli, VZ nebo opravdu EZ?

Momentálně je možné přidat do zásobníku nesmyslnou cestu, výpočet závěrové tabulky mám připravený, ale momentálně trvá u středních stanic kolem 30ti minut:-) Tato cesta pak může blokovat ostatní cesty. Také malá chybka, cesta lze zadat i na text vedle koleje, takže i když se zdá cesta v pořádku, tak nemusí jít postavit, proto je nutné ji ručně ze zásobníku smazat. Tohle všechno pak vyřeší závěrová tabulka...

Pokud je tam ještě jiný problém, můžu zájemcům přes mail poskytnout testovací verzi, kde je i ukládání stavu...
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 628
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 04. dubna 2006 - 19:16:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Flint:
Sorry, překlep, samozřejmě jsem myslel režim VZ.

Plešoun:
Nevím, co máš na mysli, kdyžtak mailem. Jestlis něco včera posílal, tak mi to bohužel nedošlo .
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 661
Registrován: 11-2002
Odesláno Úterý, 09. května 2006 - 23:01:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, mám takový dojem, že už někdo kolem Staničáře řešil použití větších obrázků (ca. 240x40) ze sekce řazení vlaků na želpage pro databázi vozů na http://stanicar.ic.cz. Můžete poskytnout bližší kontakt na někoho z želpage?
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 83
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 10. května 2006 - 16:45:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám takový dojem, možná se pletu, že to i na Mantisu řešil ten jeden "škrtlý". Ale tam jsem to nenašel.
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 22123
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 01:03:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Balik:
Napiš mi mail, předám.
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

World Jumping Day: www.worldjumpday.org
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 662
Registrován: 11-2002
Odesláno Čtvrtek, 11. května 2006 - 01:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Diky za reakce, už je to vyřešeno.
Joey
Neregistrovaný host
Odeslán z: 213.155.227.249
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 17:59:18   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak se dá ve verzi 1.81.2.0 uložit hra??? Díky za odpověď
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 87
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 13. května 2006 - 18:35:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Hra se uloží pomocí klávesové zkratky ctrl+s nebo přes menu Simulace->Uložit.
Nově vydaná verze bude mít již kompletní help, takže se můžete všichni těšit:-)
Flintík
http://flint.vlaksim.com
Prochy
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4
Registrován: 4-2006
Odesláno Neděle, 21. května 2006 - 20:44:43   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový help ke Staničáři je dostupný na www.stanicar.ic.cz/mantis .
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 17:12:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám malý neskromný dotaz: kdypak se k nám asi dostane opravený Builder?
Jde mi především o slíbenou opravu vlastností výhybek. To je asi tak jediná věc, která mi v současné době nejvíc vadí v mé tvorbě
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Strainer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1
Registrován: 10-2005
Odesláno Pondělí, 29. května 2006 - 22:19:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Plešoun: Opravený Builder bude co nevidět, v současné době jeho vydáni čeká na úplné dokončení nápovědy, aby mohla být zabalena s Builderem v jednom velkém balíku se stuhou
Jsem ve spojení s Prochym, help je už převedený z html to dokumentu a v nejblizší době to bude hotové. Hned jak to budu mít všechno v ruce obratem to pošlu Flintíkovi.
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 9-2005
Odesláno Úterý, 13. června 2006 - 18:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dovolil jsem si založit novou diskusní skupinu Zabezpečovací zařízení. Alespoň já si myslím, že mi chyběla. Co vy na to?
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 228
Registrován: 9-2005
Odesláno Pátek, 28. července 2006 - 17:20:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak tak koukám, celý projekt Staničáře nějak, alespoň navenek "usnul".
Merline, -bbf- co je nového ve vývoji, co jste od začátku prázdnin připravili nového? Vím, jsou tu zvuky, a co dál?
Ne že bych chtěl nějak rýt, ale i diskuse od 29.5. usnula. Budíčééééééék!!
Nejdokonalejší simulátor JOP http://flint.vlaksim.com/cz/index.php
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 88
Registrován: 10-2003
Odesláno Sobota, 29. července 2006 - 10:39:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

V těch vedrech bylo lepší být na pláži než u PC:-) Ale stále se na něčem pracuje:-)
Merlin
http://flint.vlaksim.com
Iaya
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 96
Registrován: 6-2002
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 11:27:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nový help ke Staničáři je dostupný na www.stanicar.ic.cz/mantis .

Nemohu najít, pomoct...
Ono je třeba jít tomu štěstíčku naproti ...
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 710
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 14. srpna 2006 - 19:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Iaya:
Help ke Staničáři od Prochyho: http://flint.vlaksim.com/StanicarHELP.pdf

(Mantis je přesunut na http://mantis.stanicar.cz - to sis určitě všiml ).
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 556
Registrován: 8-2003


Odesláno Neděle, 20. srpna 2006 - 22:21:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Zdravím. Asi rok jsem Staničáře nehrál, tak se ptám, jak se to teď má. Nemá někdo nějaké naše tratě?
Plešoun
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 17:25:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jukni na http://flint.vlaksim.com/cz/stanice2.php
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 89
Registrován: 10-2003
Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 20:56:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Osobně doporučuji České Budějovice od Balíka, ale už chystá něco mnohem lepšího:-)
Merlin
http://flint.vlaksim.com
Fucza
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 560
Registrován: 8-2003


Odesláno Pondělí, 21. srpna 2006 - 21:05:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Spíš jsem si myslel na nějaké tratě, než stanice. Třeba 031, nebo tak něco.
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 90
Registrován: 10-2003
Odesláno Čtvrtek, 24. srpna 2006 - 19:17:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

to Plešoun: Chlape, čteš maily? :-)
Merlin
http://flint.vlaksim.com
Flintík
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 91
Registrován: 10-2003
Odesláno Neděle, 17. září 2006 - 19:49:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dlouho očekávaná nová beta verze Staničáře je k dispozici ke stažení na http://stanicar.cz Kdo nesledoval pravidelně vývoj se má na co těšit:-) Především jedna nová stanice stojí za vyzkoušení! Nezapomeňte si pozorně přečíst nový HELP. Celému týmu Staničáře díky
Merlin
http://stanicar.cz
Mzitka
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 721
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 16:08:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Super.......sice mi to zrovna spadlo a nevím proč...
ale jinak fakt dobrý, zvláště když se dá ukládat.
Bohumín je bomba, jen jsem nenašel kde je myčka, kam mám sunout nějakej vlak.....
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 733
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 20:34:05   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myčka bude asi překlep při dopisování textů, omlouvám se .
Jestli můžu poprosit - pokud objevíte chyby v gvd nebo popiscích, hoďte mi to do mailu balik.zvenkova@post.cz.
Balik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 11-2002
Odesláno Pondělí, 18. září 2006 - 21:37:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem teď nejvíc nadšený z upozorňovacích štítků :-)
 
 

(Příspěvek byl editován uživatelem balik.)

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace