K-report
 

Archiv diskuse Tykadláci v Plzni do 12. 07. 2011  

Diskuse K-report » Archiv 2011 » Autobusy a trolejbusy » Tykadláci v Plzni » Archiv diskuse Tykadláci v Plzni do 12. 07. 2011 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Tom120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 195
Registrován: 6-2007

Odesláno Středa, 06. července 2011 - 00:29:18   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No, byl jsem v SORu před rokem a vypadalo to tam, jako by se před týdnem vystěhovalo JZD se stádem krav
To se spíš nastěhovalo.
Stránky o nákladních vozidlech TATRA: TATRA-page

Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4124
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 06. července 2011 - 00:29:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tak Solarisy od čísla 501 platí zatím za velmi spolehlivé vozy, už jim bude 5 let a jezdí pořád bez potíží. Kdežto vzadu velký a vpředu malý kolečka s čtyřma dveřma a tak nějak divně poskládaným interiérem, ten kdo to vymýšlel snad nebyl střízlivej, tak ty měli už an začátku problémy, a co slyšim z Prahy, to sem snad psát nebudu. Myslim, že se to dostalo i do Plzně, že jim třeba na kloubech praskají rámy. Právě toho se údajně v Plzni lekli a kloubový Sor by se tady objevit neměl. Ale tohle info berte s rezervou, je to z doslechu.
Podívejte se třeba na DP Olomouce, tam zvolili Solaris, jsou s nim spokojení, berou klouby i krátké vozy a ikdyž nejstarším SU 12 tam bylo v květnu 8 let, slouží bez závad a problémů. Další + je v tom, že mají vozový park NP vozidel jednotný, mají na to ejden servis, univerzálnost, mechanici v DP už ty vozy za 8 let znají a prostě ten vozový park i jinak vypadá, krásně sjednoceno, vysoké podlahy všechno Karosa a nízké všechno Solaris. Bohužel tady v Plzni to asi nejde...je to škoda.
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3796
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 06. července 2011 - 07:08:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Mno rámy SORům praskají, to je pravda.

Martin_l: Definice "dodatkové tabulky" je: "Dodatkové tabulky zpřesňují, doplňují nebo omezují význam dopravní značky, pod kterou jsou umístěny."
Prosím tě, vysvětli mi, jak dodatková tabulka umístěná před mostem zpřesňuje, doplňuje nebo omezuje výše uvedenou dvacítku?

Definice "omezuje nebo doplňuje platnost značky, pod kterou je umístěna, vhodným nápisem, případně symbolem" jsem našel u značky E12, nicméně i tady platí otázka...jak omezuje nebo doplňuje platnost výše umístěné dvacítky? Snad tím nemyslíš, že je tam dvacítka jen, když na konci měří policajti

Definice přenosné značky: c) přenosné dopravní značky, které jsou umístěny na červenobíle pruhovaných sloupcích nebo stojanech, které nejsou pevně zabudované do terénu, nebo na vozidle.

Pokud chtějí měšťáci měřit, musí tam být značka měření rychlosti tak, jak jsem ji uvedl.

Jinak je tato diskuze ale bezpředmětná...já tam 20 jezím, protože se tam bojím a měšťáci co nevidět budou moct měřit zase bez značky...

PS: Volva jsou dobré autobusy...ale jak napsal Plzák: Solaris je Solaris :-)
MHD je pro lidi ! ! !
Škoda 27Tr Solaris...perla Plzně
ICQ: 260 116 510
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1198
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 06. července 2011 - 09:42:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

jsem hodně zvědav, jak na tom budou za 5 a více let, protože si myslim, že ty vozy to prostě nevydrží, v uvozovkách je to levnej sráč z vidlákova Libchav.

Na levné sráče po čtyřech letech intenzivního městského provozu se můžete jít podívat i v Plzni (odkaz). Šlapou jak hodinky a řidiči jsou spokojení.
Jenže tady je holt diskuze plná šoférů, kteří mají naježděno desítky tisíc kilometrů s vozy nejrůznějších značek... (nehodnotím interiér, to je průser).
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4125
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 06. července 2011 - 10:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Wlasta: je fakt, že mám zkušenosti prakticky jen s Karosama, se Sorem jsem tu čest měl několikrát v linkové verzi, námitky ani nemám, svezení celkem pohodlné. Ale tady spíše kritizuju verzi městskou a kloubovou zvlášť. S klouby Sor nemáme dlouhodobý zkušenosti, ani sám výrobce, nikdy před tím je nevyráběli, takže vlastně nikdo nemůže dneska říct, co ty vozy vydrží. A po problémech hned na začátku, kdy měly najeto prvních 1000km a objeví se praskliny na rámech a jiný věci, tak mi řekni, va jakém stavu budou v Praze po 5-ti letech..
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 418
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 06. července 2011 - 11:04:55   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Co takhle srovnávat srovnatelné?

Tak Solarisy od čísla 501 platí zatím za velmi spolehlivé vozy, už jim bude 5 let a jezdí pořád bez potíží.
a s ostatními autobusy s podobným rokem výroby jsou nějaké problémy?
Což se ale asi nedá říci o Solarisech 482,483,484 a lze také srovnávat se stejně starými autobusy.

tak ty měli už an začátku problémy
Můžete být trochu konkrétnější jaké problémy jsou nebo byly s autobusy SOR PMDP?
Pepa_103
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4126
Registrován: 3-2005

Odesláno Středa, 06. července 2011 - 11:14:30   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Kritik: 482 a spol je taky kapitola, hlavně 482, ta víc stojí, než jezdí, pravda. Říkejte si co chcete, pro mě jsou největší držáky všeobecně vozy Renault Citybus. Jak u nás, tak v Praze, tak i jinde to prostě jezdí a je to spolehlivý.
K těm Sorům, první problém třeba byl, že téměř všem najednou na začátku odešly tachometry. Myslíte si, že na nových je tohle normální?
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 679
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 06. července 2011 - 12:07:34   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jenže tady je holt diskuze plná šoférů, kteří mají naježděno desítky tisíc kilometrů s vozy nejrůznějších značek...

Jenže já to nehodnotím z pozice řidiče, ale cestujícího šotouše ...
A to je trochu rozdíl např. řidiči moc v lásce nemají 15 metrové Solarisy. Za dělící sloupek čelního skla se schová kamion (to bohužel platí u všech Solarisů v Plzni) a jejich neohrabatelnost štve většinu řidičů, ale z pohledu cestujícího je to jeden z nejlepších vozidel PMDP ...
Srdce indiána bije s Tebou!! Howgh!
HC Plzeň 1929
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4380
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 06. července 2011 - 12:51:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Plzák: U autobusů jsou kromě nových SORů i na autobusu 531, kde jsou i staré samolepky a na zadcích tuším busu 495 nebo 496.

Já to ještě trochu upřesním. Samolepky na vozech 495, 496 nebo 531 jsou z úplně první série od nového výrobce a mají jiný font. Většinu těchto neshodných kusů PMDP vrátil a nové samolepky již mají původní font. Na těchto třech autobusech jsou proto, že v tu chvíli zkrátka už nebyly jiné, tak se použít musely.

Wlasta: Zdá se, že PMDP našla nového LEVNÉHO dodavatele samolepek na vozy. Od čísla 532 nahoru (u autobusů) jsou po pár měsících provozu jsou viditelně vybledlý, nejspíš vošoupaný z myčky.

Nové samolepky jsou nejspíše levnější a je to dáno změnou technologie výroby. Stará samolepka je obdélník ze žluté fólie na kterém jsou nalepena čísla vyřezaná z černé fólie a natištěn rámeček. Nová samolepka je obdélník z bílé fólie na které je natištěna žlutá plocha, černé číslo a černý rámeček. Tato technologie mnohem snáz podléhá opotřebení mytím.

Tom120: Tenhle okamžik abych si vychutnal. Za ty 4 roky je to snad poprvé co jsme se na nečem shodli.

Sice se téma muselo odklonit hodně stranou, ale přeci jen nějaká shoda existuje. A možná existuje i na poli dopravním: Já mám také dojem, že autobusy Volvo mohou být kvalitní a spolehlivé vozy.

Trollino_15: Prosím tě, vysvětli mi, jak dodatková tabulka umístěná před mostem zpřesňuje, doplňuje nebo omezuje výše uvedenou dvacítku?

Doplňuje ji informací o tom, že se tady může měřit. Což se sice může úplně kdekoliv na jakémkoli omezení, ale ta dodatková tabulka tím jakoby říká, že tady je to nějak pravděpodobnější.

Snad tím nemyslíš, že je tam dvacítka jen, když na konci měří policajti

To určitě ne. Znamená to, že měření tu lze očekávat častěji. Což je pro mě bezcenná informace, já jezdím podle limitů standardně, ale někoho to třeba může přesvědčit, že tady na té dvacítce opravdu záleží.

přenosné dopravní značky, které jsou umístěny na červenobíle pruhovaných sloupcích nebo stojanech, které nejsou pevně zabudované do terénu, nebo na vozidle.

No a protože definice "pevného zabudování" je natolik nejednoznačná, tak rozhodující je právě to červenobílé pruhování. Ostatně loni když se opravovala Slovanská, tak "přenosná" omezení byla i s červenobílými sloupky pověšena na lampách.

Plzák: No, byl jsem v SORu před rokem a vypadalo to tam, jako by se před týdnem vystěhovalo JZD se stádem krav

Já byl v SORu asi před čtvrt rokem a některá zákoutí tak opravdu působila. Třeba autobusy připravené k expedici stojící u ohrady za kterou se pásli koně. Nebo administrativní budova s interiéry ve stylu "okresu na severu". Na druhou stranu lakovna nebo svařovna jsou zcela moderní provozy a libchavští si jistě zaslouží uznání za to, co v areálu někdejší STS (ne tedy tak úplně JZD) vybudovali.

Pepa_103: Říkejte si co chcete, pro mě jsou největší držáky všeobecně vozy Renault Citybus.

Pro mě také, ale tímto tvrzením jsme narušili jedno oblíbené šotoušské dogma.
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3797
Registrován: 2-2005

Odesláno Středa, 06. července 2011 - 18:14:09   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Doplňuje ji informací o tom, že se tady může měřit

Nic jako "může" v zákoně neexistuje. Buď se tam měří a pak je značka odkrytá (postavená) nebo ne a pak je značka zakrytá (odvezená). Nic mezi tím z pohledu zákona není. Ostatně podívej se do Strašic, jak mají poctivě igelitem zakrytou značku "Měření rychlosti," pokud zrovna neměří.

ale někoho to třeba může přesvědčit, že tady na té dvacítce opravdu záleží.
Ano, od toho to tam je (ostatně jako v Plasích malá tabulka s logem foťáku a nápisem "Pozor radar," rovněžř nepředpisovým - tady pro změnu zviditelňuje měřák, který nefotí a je dnes skoro v každé obci), ale to je to, co tvrdím od začátku - pouhá oblbovačka. Jediný strážník by mě tam zkusil zastavit...(což se mu stejně nepodaří, protože mě nevyfotí)

(Příspěvek byl editován uživatelem Trollino 15.)
MHD je pro lidi ! ! !
Škoda 27Tr Solaris...perla Plzně
ICQ: 260 116 510
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1199
Registrován: 5-2006
Odesláno Středa, 06. července 2011 - 20:31:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pepa103:
A po problémech hned na začátku, kdy měly najeto prvních 1000km a objeví se praskliny na rámech a jiný věci, tak mi řekni, va jakém stavu budou v Praze po 5-ti letech..

Souhlas. Moje zkušenost s vozy SOR je taková, že všechny novinky jsou (s prominutím) sráče, ale kontruktéři v Libchavách se dokážou rychle učit z vlastních chyb, takže vůz o málo mladší se s prototypem vůbec nedá srovnávat. Uvedené platí jak pro městské vozy (mám zkušenosti s BN12), tak pro linkové (Cx.5), kolegové tvrdí totéž o plyňácích - s prvníma se nedá jezdit, novější jsou v pohodě).
Abych byl úplně přesný, měl bych o svých zkušenostech se SORy mluvit v minulém čase, páč mám už půl roku přidělenou B952 ... ale to na věci nic nemění

Plzák:
Jenže já to nehodnotím z pozice řidiče, ale cestujícího šotouše ...
Zajdi se v 16:10 poptat hochů, co odjíždí z CANu na Vary, kde mají svého Crosswaye a co si o něm myslí
On i cestující šotouš (ba dokonce i cestující nešotouš) snadno pozná, jestli pro něj přijede moderní klimatizovaný vůz nebo stará otřískaná Karosa, páč ten moderní sráč stojí už půl roku na dílně.
Jinak co se týká pohodlnosti Solarisů z pohledu cestujícího, tak bezvýhradný souhlas.
A prosím tykat ;o)
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3020
Registrován: 9-2005

Odesláno Středa, 06. července 2011 - 22:35:11   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Zajdi se v 16:10 poptat hochů, co odjíždí z CANu na Vary, kde mají svého Crosswaye a co si o něm myslí

Vskutku, nejsou to populární stroje. Jistý čas se dokonce špekulovalo nad jejich odstavením z provozu z důvodu nutných úspor v servisních výdajích.....
Tahle varianta je však jaksi politicky prakticky nerealizovatelná...
Lokálka Pňovany - Bezdružice slaví 16.-17. července výročí 110 let!
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9084
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 00:23:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

nejdřív asi k příspěffkům už v archivu...

MJ 13766:
kliftoni stávají v zatáčce u Zpč. truhlářskýho družstva často. v tom, abys jel přes most o 300 m dál 60 km/h ti ovšem nezabrání. tam pokud vím účinkovaly akorát cedule Začátek a Konec měření rychlosti a výskyt hlídek MP

No... A když by tam jel třeba nějaký kamion, který tam s ohledem na hmotnost nemá co dělat, zastavili by ho?


martine vono to není tak průzračně jednoduchý jaxe na první pohled zdá...

40 tun znamená téměř plně naloženej kamión... pokud bude prázdnej (nebo poveze polystyrén/díly autointeriérů/plastový flašky...), může se i do těch 22 tun vejít. každej kamión má vysílačku. aktuální místa kontrol se rozkřiknou rychlostí světla. navíc kliftoni tam nemůžou být v režimu 24x7 a stavět každej truck... prostě ten provizorní most má svý omezení a záleží defacto jen na ukázněnosti řidičů, jestli budou pravidla ctít nebo se na ně vykašlou... kdyby tam už 3 roky byl postavenej most normální, nemusíme tady řešit tuhle věc. prostě páni regionální politici se měli prát o prachy a hotovo, ne tu stavbu vodsouvat donekonečna že nejsou peníze.

A pokud jde o tu ceduli o měření... Tam je háček v tom, že tahle cedule má být podle platné legislativy přenosná a ona je místo toho napevno na sloupu. Kvízová otázka - pokud by mě tam čistě teoreticky (já tam rychlost dodržuju) někdo změřil a já se budu hájit tím, že MP tam nemá co měřit, když tam není PŘENOSNÁ značka "Měření rychlosti", jak to dopadne?

zajímavý... každej víme kousek od něčeho a co si kdo na místě vyhádá, to má :-)
mě by to třeba nenapadlo... furt se musíme učit:-) nejlepší vzdělání pro dnešní dobu je JUDr....

ke steskům že se tu nepíše o MHD...
pánové kdyby se dělo něco zajímavýho, jistě by se někdo podělil informací textovou a možná i obrazovou. ale protože MHD zřejmě funguje jak má a nikdo žádnou zásadní novinku/anomálii/jobovku nezaznamenal, není o čem diskutovat. a když se náš offtopic rozvine a hned někdo neprudí, že tady s tím nemáme otravovat, ale naopak sám něčím přispěje - co s tím? budete nás vy mlčící bonzovat moderátorům, který nás tady drasticky promažou hlava-nehlava?

přispějte sami něčím a nebrečte nad rozlitým mlíkem...
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9085
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 00:47:26   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

wlasta, pmdp samolepky...
jistá je jedna věc - dřív se řezalo z fólie (říká se tomu signmaking), pak někdo přišel s nápadem na úsporu - tiskne se inkoustem. výsledky vidíme, o sekundárních problémech, vícenákladech a rapidně větší spotřebě samolepek se nemluví. prostě klasickej případ aušusu, alias nevhodně zvolený technologie
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13767
Registrován: 5-2002

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 01:21:56   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2: 40 tun znamená téměř plně naloženej kamión... pokud bude prázdnej (nebo poveze polystyrén/díly autointeriérů/plastový flašky...), může se i do těch 22 tun vejít.

A není tam náhodou ještě taky značka "zákaz vjezdu nákladních aut" nebo něco podobného? Myslím, že u křižovatky s Chrásteckou něco takového stálo s dodatkovou tabulkou, že "až za 700 metrů", tedy u mostu. Na jiné si nevzpomínám, což samozřejmě nic neznamená. A když už jsem tam někdy nějaké velké nákladní auto potkal, bylo podle SPZ/RZ evidentně přespolní a tedy zbloudilé. (Variantu, že třeba CS Cargo má vozy registrované v Jičíně, i když je řidič Plzeňák, samozřejmě opomíjíme.)

ke steskům že se tu nepíše o MHD...
pánové kdyby se dělo něco zajímavýho, jistě by se někdo podělil informací textovou a možná i obrazovou.


Docela se třeba divím, že sem ještě nikdo nenasypal fotky z Karlovarské. Přitom aspoň včera a dnes odpoledne tam pro samé fotografy nebylo kam šlápnout. To by určitě přespolní a mimokošutecké diskutující zajímalo.
Já třeba pokaždé, když jedu kolem, koukám, jak jim jde ta práce rychle od ruky. V horní části trasy už je celá trať včetně podloží pryč, u Družby dneska likvidovali zábradlí zastávek a těleso trati je plné odvrtaných kusů nějakého betonového podkladu, u B. Němcové včera vytrhávali koleje, ...
Jízda načerno je nedůstojná chování občana socialistické společnosti!
Cestující bez platné jízdenky bude kromě přirážky 100,- Kčs oznámen škole, učilišti, zaměstnavateli nebo MNV v bydlišti. Totožnost se ověřuje na náklady cestujícího na oddělení VB.
Tom120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 196
Registrován: 6-2007

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 01:25:52   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2:
To je typický. Dřív dodavetel vyrobil nálepku za náklady a + zisku a (cena tedy 2a). Dnes vyrobí nálepku za 0,5a nákladů + a zisku. Celková cena tedy 1,5a. Vedení firmy rozhlásí jak ušetřilo 25% peněz při nákupu nálepek a dostane prémie. Přitom nová nálepka vydrží 5x méně. Tzn. že se jich spotřebuje 5x víc a dodavatel vydělá rovněž 5x víc, 1/5 ze zisku šoupne v obálce firma kupci nálepek, aby to s nima hráli dál. Prodejce má 3x vyšší zisk a vedení odběratelské firmy si vydělá (prémie + úplatek). A jsou všichni spokojeni. To je naprostá klasika. Bohužel.
Stránky o nákladních vozidlech TATRA: TATRA-page

Libor_hh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1508
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 01:54:13   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

T 120: krásně napsané. :-(
Tak víš kam jeď? jeď do Pelhřimova, prohlídni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš. další.......
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3798
Registrován: 2-2005

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 02:21:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel, Martin: Jak píše MJ, na křižovatce s Chrásteckou a na druhé straně před odbočkou na Roudnou, je značka zákaz vjezdu nákladních aut s dodatkovou tabulkou v řádu stovek metrů ( = k mostu můžou). A další taková značka je hned za zastávkou Čisticí stanice -> Košutka, kde už je zákaz bez výjimek.

Žádný kamion > 3,5t tam nemá co dělat (a to pomíjím, že jsou policajti schopní dát pokutu i dodávce, že projela "zákaz vjezdu nákladních aut")

Variantu, že třeba CS Cargo má vozy registrované v Jičíně, i když je řidič Plzeňák, samozřejmě opomíjíme.
Variantu, že CS Cargo má vozy registrované v Jičíně a řidič je Rumun, bych ale neopomíjel. Dispečeři této firmy mají dokonce i tabuli s rumunskými příkazy, kde řidičům ukazují, co se po nich chce

40 tun znamená téměř plně naloženej kamión
40tun je maximální hmotnost kamionu, povolená EU.
MHD je pro lidi ! ! !
Škoda 27Tr Solaris...perla Plzně
ICQ: 260 116 510
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3021
Registrován: 9-2005

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 07:05:54   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Je fajn, že publikaci 70 výletů s PMDP začal PMDP se 14 denním zpožděním prodávat ve svých prodejnách!
odkaz

P.S.: Mimochodem, jako spoluautor jsem dodnes nedostal ani autorský výtisk. S Kelly production tedy už podruhé ne!
Lokálka Pňovany - Bezdružice slaví 16.-17. července výročí 110 let!
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3022
Registrován: 9-2005

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 11:17:49   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

SU 15 - 484...dnes se z něj linuly velice podivné zvuky...
Lokálka Pňovany - Bezdružice slaví 16.-17. července výročí 110 let!
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6924
Registrován: 4-2003

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 11:23:40   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

VOLVO 7700 jako Stadtbus v Plzni? Vítězství rozumu!!! Akorát bacha na čistotu paliva...
A co na to počítač? Že mlčí?!?
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9087
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 12:01:17   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Tom120:
popsals to do puntíku přesně, tahle praxe je v .cz smrdutým rybníku úplně běžná, nedivil bych se, kdyby i v případě pmdp to bylo stejně
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 9088
Registrován: 8-2002

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 12:19:38   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MJ 13767:
A není tam náhodou ještě taky značka "zákaz vjezdu nákladních aut" nebo něco podobného?

jo, máš pravdu, na to jsem zapomněl... bývá tam zákaz pro náklaďáky nad 7,5 tuny. pokud je to tak, ať cajti kasírujou. správce komunikace by ale měl být natolik solidní, že spolu se zákazem vyznačí objízdnou trasu. to se ale u nás stává jen v naprosto výjimečných případech. němci jsou na tohle o hodně pořádnější...

m_k:
nojo, mladí elévové se holt ještě musí učit jaxe co dělá :-)
my rozesíláme povinný výtisky a podobný nezaplacený kusy na všechny strany...
dědkovo Á.Á.čko, prehistorická verse :-)) stav k 27.10.2007
tabulka P-rekordů, průběžně aktualizovaná
James_bond
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 363
Registrován: 1-2009

Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 13:53:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

MK: Nebylo to náhodou při rozjezdu střílení z výfuku? V začátcích provozu solarisů jeden z té problémové trojice takhle střílel, jen už nevím který vůz.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4382
Registrován: 5-2004
Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 22:22:14   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pavel2: správce komunikace by ale měl být natolik solidní, že spolu se zákazem vyznačí objízdnou trasu. to se ale u nás stává jen v naprosto výjimečných případech. němci jsou na tohle o hodně pořádnější...

Objízdnou trasu odkud a pro koho? Pokud vím, tak na směrových tabulích u Pietasu i Stavebních strojů je jasně uvedeno, že směr na Bílou Horu, Bolevec a potažmo Karlovy Vary a Most je omezen tonáží a snad i rozměrem vozidla. Takže objízdnou trasu není proč značit, vyznačená je. Kamion má jet po silnicích I. třídy.

Martin_j: Já třeba pokaždé, když jedu kolem, koukám, jak jim jde ta práce rychle od ruky. V horní části trasy už je celá trať včetně podloží pryč, u Družby dneska likvidovali zábradlí zastávek a těleso trati je plné odvrtaných kusů nějakého betonového podkladu, u B. Němcové včera vytrhávali koleje, ...

Ano, člověk by ze zdejší diskuze vůbec nevyvodil, že Viamont DSP nasadil na stavbě rychlé tempo, které je do značné míry v Plzni nebývalé. Ale asi je to příliš pozitivní zpráva na to, aby se tu objevila. Kdyby se s tím patlali, tak se tu budou anonymové z jedné klávesnice překřikovat, jaké jsou to vyhozené peníze, že se zbytečně omezují cestující, že je všechno rozkradené a všechno jde do...

Všem, kteří si stěžují na to, že se tu občas odkloníme od tématu, doporučuji návštěvu vedlejší tramvajové diskuze. Průměrný přírůstek 1 příspěvek denně ve stylu "tramvaj XYZ dojela tam a odtud byla odtažena".

Mimochodem, na kraji jedné obce na Plzeňsku vyrostly nové zastávkové zálivy a nyní k nim přibyly i označníky (takové, jaké známe z Plzně) s uvedeným názvem zastávky ale bez čísel linek. Můžete hádat, o kterou obec se jedná a případně přivézt i obrázek. Jen napovím, že PMDP do této obce dosud nejezdí.
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Anhart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 1-2011
Odesláno Čtvrtek, 07. července 2011 - 22:52:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin_l:
Mimochodem, na kraji jedné obce na Plzeňsku vyrostly nové zastávkové zálivy a nyní k nim přibyly i označníky (takové, jaké známe z Plzně) s uvedeným názvem zastávky ale bez čísel linek. Můžete hádat, o kterou obec se jedná a případně přivézt i obrázek. Jen napovím, že PMDP do této obce dosud nejezdí.

Že by Anhartov?????

(Příspěvek byl editován uživatelem anhart.)
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13768
Registrován: 5-2002

Odesláno Pátek, 08. července 2011 - 01:04:57   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ano, člověk by ze zdejší diskuze vůbec nevyvodil, že Viamont DSP nasadil na stavbě rychlé tempo

Dneska zmizely podchody na zastávce u Družby, zůstala z nich jen betonová podezdívka a hromada šrotu. Dál se pak odvážely hromady vytrhaných kolejnic někam do kovošrotu a mezi Sokolovskou a Severkou se uprostřed traťového tělesa objevil výkop, do něhož byly instalovány nějaké černé (asi plastové) roury.
Jinak práce na stavbě končí asi v šest večer, takže kdo chce vidět stavební ruch, musí přijít před šestou, kdo si chce naopak celou lokalitu v klidu okouknout, nechť přijde po šesté. Pracovalo se i o svátcích, takže čekám, že pracovní budou i víkendy.
Omlouvám se za laický popis, ale nic lepšího ze mě nedostanete.
Jízda načerno je nedůstojná chování občana socialistické společnosti!
Cestující bez platné jízdenky bude kromě přirážky 100,- Kčs oznámen škole, učilišti, zaměstnavateli nebo MNV v bydlišti. Totožnost se ověřuje na náklady cestujícího na oddělení VB.
Petr_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6926
Registrován: 4-2003

Odesláno Pátek, 08. července 2011 - 06:48:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Vskutku, nejsou to populární stroje. Jistý čas se dokonce špekulovalo nad jejich odstavením z provozu z důvodu nutných úspor v servisních výdajích...

Klasickej přístup Zemkovy pračky na peníze a jeho análních alpinistů, poruchy se opravují tím, že se ignorují. A schválně - víš, proč je to politicky neprůchodný?
A co na to počítač? Že mlčí?!?
James_bond
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 364
Registrován: 1-2009

Odesláno Pátek, 08. července 2011 - 11:29:42   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin L: Nové zastávky s přístřešky, které v případě deště ochrání, jsou mj. v Losiné. Jak u benzínky (před rekonstrukcí v té plechové boudě přespával bezdomovec), tak i na návsi. Těmito přístřešky by se měla Plzeň inspirovat.
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 391
Registrován: 12-2005

Odesláno Pátek, 08. července 2011 - 21:18:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin L: Zřejmě máš na mysli Šťáhlavy,u hřbitova. Mluvil už jsem o tom posledně na TBC.
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 680
Registrován: 2-2005

Odesláno Pátek, 08. července 2011 - 23:43:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Jinak další nová zastřešená zástávka je teď nově v Útušicích
Srdce indiána bije s Tebou!! Howgh!
HC Plzeň 1929
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 4383
Registrován: 5-2004
Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 01:03:27   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

James_Bond: Těmito přístřešky by se měla Plzeň inspirovat.

Není třeba, nově osazované přístřešky (Kotíkovská ul., Dobřanská ul.) jsou funkční i estetické.

Vektra: Zřejmě máš na mysli Šťáhlavy,u hřbitova. Mluvil už jsem o tom posledně na TBC.

Skutečně? Já jsem jednak část TBC nestihl a jednak mám dojem, že ty označníky se tam objevily až teď. Tedy prokazatelně až po 24.6., kdy sem tu jel naposledy (TBC bylo předtím, ne?).
A zastávka je sice ve Šťáhlavech u hřbitova, ale jmenuje se úplně jinak.

Petr_k: A schválně - víš, proč je to politicky neprůchodný?

Být za tím může cokoliv, ale každopádně odstavovat z provozu nejnovější stroje je politicky neprůchodné vždy a všude.
RegioMap Plzeňského kraje
SPZ - Sdružení přátel značek
Západočeská univerzita v Plzni
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 393
Registrován: 12-2005

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 10:55:25   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin L: Máš, pravdu označníky tam tehdy opravdu nebyly, ale nové zálivy a hlavně typická dvojice patek pro označník už ano, což mnohé napoví
Kanix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 2-2011

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 12:07:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Martin l: takze do stahlav bude jezdit mestska? vi te neco konkretnejsiho??
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1202
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 13:48:06   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A kde přesně jsou? Jestli někde u hřbitova, tak to považuju za nešťastnou volbu - docházková vzdálenost z většiny obce je tragická. Přitom přímo v centru obce, u kruhového objezdu je před nedávnem vybudovaný záliv s možností otočení vozu i odstavení...
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1206
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 15:56:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

QÝZ:
Co je to za vůz?

A ticho tam na Doubravce :-P
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 681
Registrován: 2-2005

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 16:17:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Wlasta: To bude nějaký ošklivý agreSOR

chceš typ nebo SPZ?
Srdce indiána bije s Tebou!! Howgh!
HC Plzeň 1929
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1207
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 16:25:41   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Typ je jasnej, BN12. Chci RZ a kmenovou linku :-P

(Příspěvek byl editován uživatelem wlasta.)
Kanix
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 15
Registrován: 2-2011

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 17:30:53   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Wlasta: jsou hned na zacatku u katalogu
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 168
Registrován: 11-2006

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 17:35:00   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Wlasta:
já bych řek, že je to ex. OLYMPIE. RZ 3P5 21-73. Kmenovou linku si netipnu, protože nevím, čí je to teďka. Ale slyšel jsem něco o okružním TESCU, jenže to by byla polepená jinak.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1208
Registrován: 5-2006
Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 17:42:22   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Frenk: BINGO! Všechno správně! Je polepená jinak. Tohle bylo pod tou modrou Olympií, čili fotka je z doby, kdy už strhali Olympii, ale ještě nenalepili Tesco (4.5.2011)
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3810
Registrován: 5-2002

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 17:58:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Áha a já si říkal cosi o přejezdech z linky na linku, když jsem viděl, že na Slovanským tescu jezdí BN12 ale zároveň na tescu do města jezdí 2x NB12 :-)
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Pilot_frenk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 169
Registrován: 11-2006

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 18:24:03   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Wlasta:
Co vím, tak ji museli po sloupání olympie celou znovu natříkat, protože s polepem šla dolů i barva.
Agi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 43
Registrován: 12-2009
Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 20:33:44   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

for M_k
P.S.: Mimochodem, jako spoluautor jsem dodnes nedostal ani autorský výtisk. S Kelly production tedy už podruhé ne!
Jelikož sem trošku angažován v Kelly Production, a mám tam kontakty - tak jsem mluvil o Tvém problému (doufám, že tykání nevadí :-)) s Vladimírem Zíkou. Požádal mě, abych sem napsal za něj odpověď ...

"To je problém lidí uvnitř PMDP, mají od nás 200 výtisků zdarma a oni na tom patře nekomunikují. Já jsem si už několikrát stěžoval na marketingovou ředitelku Fránovou, která vůbec nedomýšlí a neřeší miliony drobností. Spoluautorství je od nich teda velká drzost a troufalost. V lednu s námi nechtěli nic mít, 3 měsíce nám neposlali ani řádku a autor výletních textů Pepa Skuhrovec byl z toho na mrtvici. Když jsme jim v dubnu nebo květnu vyhrozili, že tam tedy jejich MHD texty nebudou, ač si to přál GŘ Kraus, začali pracovat. Publikace v PMDP má k dispozici p. Kohout. VZ"
jezdím v Plzni metrem
www.metro.cz
Agi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 44
Registrován: 12-2009
Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 20:36:45   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A zastávka je sice ve Šťáhlavech u hřbitova, ale jmenuje se úplně jinak.
Zastávka ve Štáhlavech se jmenuje "KS-Europe, s.r.o. " :-))
jezdím v Plzni metrem
www.metro.cz
Strejcekms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 729
Registrován: 11-2010

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 20:38:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Pokud jste tu někdo z ČSAD, jako že asi jo, kdo, nebo dle čeho se rozhoduje jaký autobus bude nasazen na podnikovou linku pro SONY DADC (Jezdí to CAN Plzeň - ProLogis Park Plzeň Štěnovice) Občas tam jezdí IRISBUS Evadys, občas IRISBUS Crossway, nebo právě TESCObusy, je to taková kuriózní linka, kde si řidiči jezděj jak chtěj, naštěstí tim nejezdim
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3028
Registrován: 9-2005

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 21:59:21   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

ad Agi:

No díky za reakci. Páč jsem zjistil, že můj příspěvek byl šlápnutím do h...., tak se k tomu tady dále vyjadřovat nebudu. Výtisk publikace jsem nakonec dostal předevčírem (tedy ne od vydavatele knížky jak by člověk tedy prvotně čekal), tímto pro mě kauza končí. Hašení problému na poslední chvíli pro příště ponechám na někom jiném.

P.S: Mě osobně se s paní Fránovou zatím na jiných projektech pracovalo dobře. Co jsme si domluvili to platilo.

dle čeho se rozhoduje jaký autobus bude nasazen na podnikovou linku pro SONY DADC

Dá se zjednodušeně říci že co je na dvorku volné to jede.


(Příspěvek byl editován uživatelem M_k.)
Lokálka Pňovany - Bezdružice slaví 16.-17. července výročí 110 let!
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13770
Registrován: 5-2002

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 22:00:05   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Strejcekms: S ČSAD sice momentálně nemám společného úplně vůbec nic, ale tohle se vždycky odvíjelo od toho, který řidič tam jede. No a kdo tam jede, bere si svůj vůz.
Jízda načerno je nedůstojná chování občana socialistické společnosti!
Cestující bez platné jízdenky bude kromě přirážky 100,- Kčs oznámen škole, učilišti, zaměstnavateli nebo MNV v bydlišti. Totožnost se ověřuje na náklady cestujícího na oddělení VB.
6120
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2715
Registrován: 4-2005

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 22:26:15   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Strejcekms:jednoduché - je to dáno tim čím zrovna disponuje filialka která danou linku/nelinku/smluvní dopravu což je tebou popisovaný případ jezdí a co má na dvoře za vozy.Zrovna v případě elmontu a spol která tušim neni obsazovaná nijak pravidelně přejezdovaně z jiných linek tak tam jezdí prostě to co je po ruce a kdo má volno a jedeto.Nevidím jedinej duvod proč by tam měl jezdit nějaký typ vozu standartně.lidem na tak krátkou vzdálenost je to stejně jedno.
AV 15-30
Strejcekms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 730
Registrován: 11-2010

Odesláno Sobota, 09. července 2011 - 22:39:28   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

No dobře, díky, to už tu bylo vysvětleno, že jede co je po ruce. Pro tu linku snad existoval nějakej grafikon, v poslední době jsem na to ale zaslechl několik stížností na dodržování grafikonu, ale i třeba nezastavování na zastávkách, která ta linka má, předčasné odjezdy z ProLogisu. To samozřejmě nebudu řešit tady, ale jen jsem to zmínil, asi je to SONY lhostejné, já jako platící zákazník bych podle pár zkušeností s ČSAD asi vyrazil dveře. To neni nic proti vám, jako firma (celek) to neni tak hrozné : ) ČSAD - Váš Dopravce
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3029
Registrován: 9-2005

Odesláno Neděle, 10. července 2011 - 01:16:01   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

několik stížností na dodržování grafikonu, ale i třeba nezastavování na zastávkách, která ta linka má, předčasné odjezdy z ProLogisu.

Zmíněné nedostatky je samozřejmě možné reklamovat přes objednavatele. Ten má na ČSAD dost pák, takže se nebojte že skutečné prohřešky by neušly spravedlivému finančnímu potrestání. Jen jestli ty závady nebyly lidovým vyprávěním poněkud zveličeny....

(Příspěvek byl editován uživatelem M_k.)
Lokálka Pňovany - Bezdružice slaví 16.-17. července výročí 110 let!
Strejcekms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 731
Registrován: 11-2010

Odesláno Neděle, 10. července 2011 - 01:30:32   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

M_k: Tak reklamace neni v mé kompetenci a řešit to už nehodlám, ale několik nedostatků skutečně bylo, třeba zmiňovaný předčasný odjezd, cca o 12 minut dříve, což samozřejmě naštve.
Dobrou
Klobasa_plzen
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 3-2011
Odesláno Neděle, 10. července 2011 - 23:07:37   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ahoj, nevím jestli to tad ybalo zmiňováno, ale v Kotíkovské se začali oběvovat přístřešky. Nevíte, co tam bude jezdit za bus?
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13773
Registrován: 5-2002

Odesláno Neděle, 10. července 2011 - 23:12:51   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Linka 27 Mrakodrap - Košutka. Byla plánovaná už loni od září, ale nějak se nestihly postavit zastávky.
Jízda načerno je nedůstojná chování občana socialistické společnosti!
Cestující bez platné jízdenky bude kromě přirážky 100,- Kčs oznámen škole, učilišti, zaměstnavateli nebo MNV v bydlišti. Totožnost se ověřuje na náklady cestujícího na oddělení VB.
Wlasta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1209
Registrován: 5-2006
Odesláno Pondělí, 11. července 2011 - 00:28:59   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Strejcekms: Není nic jednoduššího než napsat na csadplzen@csadplzen.cz, případně použít tento formulář.
Stížnostma tady se nic nevyřeší a můžu tě ujistit, že případě napsání se to řešit bude.
Philip
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 687
Registrován: 11-2007

Odesláno Pondělí, 11. července 2011 - 22:55:39   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

si tu nedávno někdo stěžoval, že se tu řeší všechno možný jen ne doprava, tak jako přespolní sem dám malou vsuvku.
Ono jde taky o to že člověk nemá chuť tvořit nějaký smysluplný příspěvky když je to stejně k ničemu...

Tak alespoň vůz kterym se dá jezdit, ne jako nepovedenej šrot 31Tr
SWISSTROLLEY - kvalitní ekologická doprava
HESS musíš se s ním svést
Dovolujeme pokroku aby diktoval našemu jednání...
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 13776
Registrován: 5-2002

Odesláno Úterý, 12. července 2011 - 04:54:46   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

A kdybyste se dnes náhodou nudili, běžte se kouknout na linku 4A. To budete koukat...
Jízda načerno je nedůstojná chování občana socialistické společnosti!
Cestující bez platné jízdenky bude kromě přirážky 100,- Kčs oznámen škole, učilišti, zaměstnavateli nebo MNV v bydlišti. Totožnost se ověřuje na náklady cestujícího na oddělení VB.
Franta_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 11-2005
Odesláno Úterý, 12. července 2011 - 05:59:19   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ad Martin j: Tak jsem se byl kouknout a svezl jsem se s tím do práce. Když to přijelo na stanici nevěřil jsem vlastním očím. Jak řidič, tak bus. Snad to tam vydřží do odpol.
27
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.145.209.63
Odesláno Úterý, 12. července 2011 - 07:25:14    Odkaz na tento příspěvek  

21AB 445? Nebo nejaka vrakosa?
Strejcekms
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 734
Registrován: 11-2010

Odesláno Úterý, 12. července 2011 - 08:25:29   Poslat uživateli soukromou zprávu Odkaz na tento příspěvek  

Ještě k tomu přestupu 4A/4, tam také dochází k situacím, kdy lidé z 4A jdou samozřejmě na tramvajovou zastávku čekat na tramvaj do města, ale né že by si počkaly na 4, ono je lepší se svést do S35 jedničkou, proč by ne, když jede dříve - dobře, když jezdí 2x T3 před den, ale když se vám to tam navalí o výkendu, nebo večer, když jezdí sólo vozy... Proč to na sebe třeba nemůže perfektně navazovat, aby lidé šli z autobusu a od Bolevce už by jela automaticky 4 a né sólo vůz 1?