K-report
 

Nadrozměrné přepravy Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Automobily, lodě a letadla » Nadrozměrné přepravy « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 401
Registrován: 12-2005


Odesláno Pátek, 20. července 2007 - 22:31:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Sem vkládejte info o tom kde, kdy a co nadrozměrného po našich silnicích pojede.
Diskutujte, vkládejte fotky, bavte se!!!
I seek you: 246-442-983
Vopic
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 30
Registrován: 9-2006


Odesláno Neděle, 29. července 2007 - 17:43:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jak moc velkem nadmery to maji bejt. Ja ze nadmery jezdime nekdy i 4x tydne.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2347
Registrován: 5-2002
Odesláno Pondělí, 30. července 2007 - 11:54:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Stačí nějaký docela malý nadměr.

Jinak má tu někdo zkušenost při schvalování na MD, že by se přihlíželo k možnosti použití železnice - tj. když je na obou koncích vlečka a to zboží se dá naložit na vagon, tak by se povolení mělo udělovat jen ve zdůvodněných případech.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3266
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 01. srpna 2007 - 17:14:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

schwertransport? dobrá, začneme tedy takovým menším ostravským klasikem Nosreti zatím bez nákladu :-)
 
Honzasl
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1371
Registrován: 3-2004
Odesláno Čtvrtek, 02. srpna 2007 - 19:12:40   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Všímám si poslední dobou, jak se nám množí teleskopické návěsy. Viděl jsem už kontejnerové verze s centrální troubou a dnes jsem v Žamberku viděl fialový natahovák (Chládek a Tintěra) - určený na přepravu - kolejnic.
Ale Vopic nám, až se vrátí ze země dobré Whisky, jistě hodí pár fotek jejich nového krasavce...
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2357
Registrován: 5-2002
Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 09:16:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

APB by nově mělo disponovat nějakým speciálním podvalníkem na kolejová vozidla - mj- tramvaje pro Prahu. Už to někdo viděl?
M_v
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2946
Registrován: 6-2002


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:31:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trainspot: Housenky už nebude vozit Viamont na vagónech jako dosud?
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 929
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 03. srpna 2007 - 10:49:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Housenky už nebude vozit Viamont na vagónech jako dosud?

Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3290
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 06. srpna 2007 - 21:53:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

situace s APB je asi taková, že jsme v neděli dopoledne měli s kamarádem cestu kolem, taxme se tam stavěli :-)

zaparkovali jsme na hodně rozlehlým parkovišti pro zaměstnance, který se nachází naproti hlavnímu vjezdu do areálu. ihned o nás samozřejmě věděl vrátnej v kravatě a bílý košili.

chtěli jsme ty pozemky trochu obejít. jakmile jsme došli za skoro dokončený hlavní sídlo firmy k (na první pohled) volně přístupný ploše a garážím, laxním krokem se přibližoval chlapík. nakonec se ukázalo, že to není zaměstnanec, ale ochranka. jak došel k nám, ihned se mu ozvalo ve vysílačce že tam má ňáký dva lidi :-)

dali jsme řeč, nebylo to k ničemu. pan majitel by prej byl velice zlej, kdybysme si udělali bez jeho svolení.

o podvalníku na tramvaje nevěděl nic, on byl jen zaměstnanec najatý ochranky. z důvodu focení by bylo nutný se k panu Březinovi objednat jako oficiální návštěva.

nový sídlo vypadá jak kdyby stavěl banku. ani bych se nedivil, kdyby si tam třeba KB otevřela novou pobočku pro celej okres Plzeň - jih :-)

takže nevím nic.

pozemky jsou nepřetržitě monitorovaný kamerovým systémem a hlídaný ochrankou, přestože to na některých plochách vypadá, že jsou volně přístupný komukoli "z ulice".
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 448
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 08. srpna 2007 - 16:00:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Už podruhé asi za dva týdny jsem viděl konvoj dvou nadrozměrů, nějaky obrovsky traverzy.
Poprvé v Babicích před Šternberkem, podruhé v Olomouci.
Foto bohužel nemám, neví někdo co to je?
I seek you: 246-442-983
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 35854
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 09. září 2007 - 21:13:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Teda tady to ale „žije”. :-(

Přidám teda aspoň něco z dálného jihu: :-)
application/force-downloadAustralian roadtrains
Australian roadtrains.pps (2103.3 k)

Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


riko
Neregistrovaný host
Odeslán z: 193.85.177.161
Odesláno Úterý, 11. září 2007 - 10:33:31   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

včera sem ten podvalník pro tramvaje od APB potkal na dálnici,ale byla tma a pršelo,takže nemám foto
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3419
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 07:09:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

trupman:
myslíš takovýhle?
 
 
 
já jsem je potkal 01.09. asi v 8 ráno na D1 docela daleko od prahy, nejspíš někde na vysočině. stopa by mohla být Skanska DS na actrosu. man je soukromýho dopravce z tachovska.
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 08:38:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Může mi někdo vysvětlit jak funguje ten druhý podvozek? Jde mi o zatáčení, samozřejmě...
Čus bus Karlos
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3420
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 10:11:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

karlos:
upoutalo mě to, (proto jsem to fotil) a taky to nechápu.
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2062
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 11:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak sice jsem tenhle konkrétní kousek neviděl, ale bývá to tak, že břemeno je položený na točně, která je mechanicky nebo hydraulicky spojená s tou řídící nápravou. Když se jede do zatáčky tak se břemeno vůči podvozku natáčí a tím se natáčí i ta náprava. Co je na tom nejasného?

(Příspěvek byl editován uživatelem aussiger.)
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3421
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 13:26:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussi:
a proč má ten podvál řiditelnou nápravu s ojí?
Aussiger
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2063
Registrován: 1-2004


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 15:09:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No když nic neveze, tak je tou ojí připojenej normálně za auto.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1146
Registrován: 3-2005


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 15:27:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je tam ta oj jen tak volně nebo je nějak zajištěná? (to asi spíš)

Mimochodem, na tom podvalníku pro tramvaje vezli do Brna "Porsche" ze Škodovky. Včera reportáž ve večerníku.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3426
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 18:33:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

no právě :-)
když ten podvozek něco veze tak tam ta oj může takhle volně plandat? ta řiditelná, ale na fotce neřízená náprava tam nedělá neplechu?
Trupman
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 486
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 19:56:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, to jsem myslel. Spíš by mě zajímalo, kam to putuje, páč to jezdí nějak často koukám.
Vždy může být hůř
I seek you: 246-442-983
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3427
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 12. září 2007 - 22:54:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tohle to být nemůže?
http://www.skanska.cz/skanska/templates/page____578.aspx

anebo tady máš potom na výběr to, co veřejně prozrazujou:
http://www.skanska.cz/skanska/templates/page____628.aspx

jinak nezbyde než se zeptat:
http://www.skanska.cz/skanska/templates/page____1029.aspx
Karlos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 13. září 2007 - 08:51:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aussiger: díky, já si to tak nějak představoval...
Čus bus Karlos
Franta
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 392
Registrován: 9-2003
Odesláno Pondělí, 22. října 2007 - 15:00:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže jeden transport ze Sárska do Tušimic.

Bylo dopraveno, složeno, jelo se dvě noci - složeno 19.9.2007. Šlo spíše o šířku, než cokoliv jiného. Šíře 5300 mm

 

(Příspěvek byl editován uživatelem Franta.)
Přístup Hejtmana Ústeckého kraje likviduje vlaky,
Přístup primátora Teplic likviduje trolejbusy
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1079
Registrován: 2-2006


Odesláno Pátek, 02. listopadu 2007 - 18:35:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kto vie čo sa tam veze ? :-)
 
!!!MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride!!!

ICQ:233 682 093
E-MAIL: Muflol@azet.sk
Koblížek_s_polevou
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 20
Registrován: 9-2005
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 09:49:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bílou klávesu k největšímu klavíru na světě?
Cogwheel
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.228.94.242
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 13:10:36   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle plotu v pozadí by se tak dalo usuzovat. Spíše by to ale mohl být nový vůz pro tatranskou pozemní lanovku Smokovec - Hrebienok.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3624
Registrován: 8-2002


Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 13:54:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

možnost velkej eskalátor už jsem vyloučil, ale když sem píšete takový blbosti... :-)
Hugo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1098
Registrován: 2-2006


Odesláno Pondělí, 19. listopadu 2007 - 15:58:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel2:JJ eskalator :-)
!!!MHD je ako smrť,nikdy nevieš kedy pride!!!

ICQ:233 682 093
E-MAIL: Muflol@azet.sk

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace