K-report
 

Archiv do 29.listopadu 2007 Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Tramvaje a metro » Tramvaje v Plzni » Archiv do 29.listopadu 2007 « Předcházející Další »

Autor Příspěvek
Trolejbus497
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 14
Registrován: 8-2006


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 16:29:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

cau lidi dnes sem videl ty koleje v sadech po tej nehode a modernizovanou t3 187+188 jo a jestli bydte nasli naky dobry tapety na plochu s mhd poslite my je prosim na mudra27@seznam.cz
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.164.89
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 16:45:21   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Proč jste při včerejším kolapsu neposlali nějaké náhradní autobusy ??? PMDP akorát umí vybrat jízdné, ale o cestující se postarat nedokáže. A pak se diví, že cestující se naštvou a jezdí načerno. Z univerzity mi to včera trvalo na Slovany 1 hodinu. Vešel jsem se až do 4 !!! autobusu z Univerzity na Bory. Třicítka nešla použít, protože se tam nevešla ani myš. A pak jsem na konečné na Borech čekal 20 minut (po 18.30) než přijela první tramvaj. Ta pobírala jen na konečné. A perlička na závěr: Z Bor odjížděl po špičce v 18.30 autobus do vozovny, místo aby operativně šel hradit vynechávající čtyřku. Za takovou "kvalitu" služeb mám zaplatit za rok 3,5 tisíce Kč ???
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 138
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 18:03:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond
To je zvláštní, já používam třicítku několikrát denně (hlavně ve špičce) a téměř vždycky bez problému nastoupím,vyjímečně počkám 5-10 minut na další. No a pro včerejší nehodu bys mohl mít trochu pochopení a naopak být rád, že se doprava celkem operativně odklonila přes Palackého/Zvon. Netvrdím,že je vše v naprostém pořádku, ale tvoje věčný báchorky o třicítce
No taky by ti mohli PMDP za ty 3,5 tisíce třeba v tramvaji servírovat kaviár a potom ze zastávky odnest domů na zádech až na kanape!
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 139
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 18:12:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ještě málá ostravská aktualitka:
Na Nově dnes v odpol. zprávách říkali,že DPO si chce zapsat do Guinessovky nejdelší českou tramvaj - trojwanu, coby nejvýkonější tramvajový vůz světa!
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 53
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 21:21:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Myslíte že vypravení náhradních autobusů při včerejším kolapsu dopravy po nehodě tramvají by mělo nějaký smysl? Bohužel určitě ne protože by stejně stály v kolonách
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 54
Registrován: 6-2007
Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 22:40:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?r=mfzapadcech&v=270&c=861951 a co říkáte tomuhle??????
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3701
Registrován: 8-2002


Odesláno Úterý, 20. listopadu 2007 - 23:55:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

kdyby james_blond nechodil s klapkama na očích a uších, věděl by, že vrabci si po střechách v celý republice štěbetají o nedostatku řidičů. pmdp pochopitelně neexistujou ve vakuu a tedy mají v tomhle ohledu stejný problémy jako všemožný (post-)čsad a kamiónoví dopravci.

pmdp budou jezdit to, co si objedná magistrát. a co ten si naporoučí záleží na tom, kdo tam bude sedět. zkušenosti posledních let výmluvně hovoří o tom, že bude-li o mhd rozhodovat plzeňská Občasná Demagogická Strana, nebude veřejná doprava vzkvétat, ale naopak půjde od desíti k pěti.
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Tramvajak14
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 25
Registrován: 9-2007


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 10:26:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kritik: Autor článku to už víc nafouknout nemohl A taky by asi měl vědet,
proč tam ta výhybka je! Ví, že není používáná pravidelně, ale chtělo by to, aby se zamyslel, proč tam tedy je.
No a určitě by ho napadlo, že se dá využít třeba při výlukách. Protože kdyby vůbec nebyla nikdy využita, tak proč by se tam při rekonstrukci Sadů dělala.
A v jiném článku bylo, ještě, že tramvaj nevjela na nástupiště Ovšem na nástupiště žádná výhybka není.
Prostě novináři potřebují senzace a žádným novinám se už pomalu nedá věřit!
Moje stránky o trolejbusech:
http://www.trolejbusy1936.ic.cz
M_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 700
Registrován: 9-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 10:38:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Tramvaják14: Ale vždyť to Polívka napsal docela dobře a jasně. Žádnou výhybku rušit nechce, on pouze píše, že by se měla mechanicky zablokovat, pokud se používá výjimečně. A na tom není nic extrémního.
Lokálka z Pňovan do Bezdružic? Viz http://spvd.cz/pnovanka
Vlastimil_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 40
Registrován: 12-2006
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 12:17:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já na té glose také nevidím nic špatného a souhlasím s M_k. Navíc se jedná o zamyšlení, které vyjadřuje názor autora, nikoliv o zpravodajský článek.
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 55
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 13:27:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdesi nedávno jsem tady četl o "oživení výhybek" myslím že pokud se výhybka pravidelně nepoužívá je to chyba, je zbytečné kvůli výlukám kdy je možno určitě výhybku přhodit ručně riskovat takovou nehodu která naštěstí dopadla ještě docela dobře.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1753
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 13:48:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na tom názoru také nevidím nic špatného a možná určitě se tohle bude také řešit v PMDP. Osobně si ale myslím, že když se se ty vyhybky pořídily (což je samozřejmě dobře), tak by se měly udržovat a sem tam i používat.
Pokud to byla jedna řidička (někdo z přihlížejícíh tam spekuloval, zda se zrovna nestřídali) musela udělat dvě chyby. Jednak ten přepínač na vyhybku nechala v nesprávné poloze a za druhé nezkontrolovala zrakem přestavění vyhybky.
Pokud se zrovna v sadech řidiči střídali, pak tu vyhbyku chybně přestavil ten co přijížděl, ale nejspíš to odnese ta řidička co vykolejila, protože ta má zkontrolovat a je zodpovědná za postavení vlakové cesty.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
H_k
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1885
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 13:50:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jojo, to samé bych si myslel i o smyčce u Zvonu, když už se pořídila, tak by se měla používat, ne snášet trolej a asfaltovat jednu výhybku... ;) A při problému na náměstí odstavit celý Slovany...
Jenki
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2551
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:20:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No kus problému je i na vozidlové straně - systém "Tramvys" s trvalým vysíláním požadovaného směru považuji z bezpečnostního hlediska za minimálně diskutabilní. Pokud řidič/ka zapomene přepínač v jakékoliv poloze tak to "svítí" furt a je na malér zaděláno. pokud by řidiči před každou výhybkou byli nuceni systém opět oživit (doba "svícení" by byla třeba 20s přes časové relé - vedle přepínače by bylo tlačítko "aktivuj") tak by k takové nehodě mohlo dojít s podstatně menší pravděpodobností - řidič by musel VĚDOMĚ před výhybkou provést aktivaci. Tady řidič "pouze" zapomněl, což se prostě může stát a s určitou pravděpodobností se to jednou za čas stane.
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1800
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:04:30   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kritik: Myslíte že vypravení náhradních autobusů při včerejším kolapsu dopravy po nehodě tramvají by mělo nějaký smysl?

Diskutující Bond v této komoře vytrvale využívá každé větší či menší nepravidelnosti dopravy, aby si stěžoval, jak PMDP (ne)umí organizovat náhradní dopravu. Že v případě nehody v sadech Pětatřicátníků by byla jakákoli autobusová ND zcela iracionální ho nezajímá.

H_k: Jojo, to samé bych si myslel i o smyčce u Zvonu, když už se pořídila, tak by se měla používat

Smyčka U Zvonu se samozřejmě používat bude, až se kompletně zrekonstruuje.
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1607
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:38:23   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já si myslim že by nemuselo bejt složitý tu výhybku vypnout ne? Je ovládaná elektricky čili stačí přidat někam vypínač a ten zapínat ručně jen při výlukách kdy se bude používat ovládání z tram ale jinak bude jen v jednom směru.
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.153.105
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 17:40:37   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektro, navrhuji sraz příští pondělí v 18.10 na Univerzitě ve směru na Bory a jsem zvědav, do kolikátého autobusu se vejdete. Takhle to je každý pracovní den v tuto dobu.
Plzák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 252
Registrován: 2-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:05:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jsem jel ostravskou 187+188. VP je to moc pěkně udělaná, ale co mi docela pobavilo, byla parta kluků, kteří v zadním voze seděli na svých vlastních židlích.
 
 
PROSÍM POZOR, jsem velice všímavej šotouš a jsem alergickej na rejpavý lidi!
Boris
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1414
Registrován: 6-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:06:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

VP, ne GO.
Kritik
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 57
Registrován: 6-2007
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 18:40:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond:
A není to náhodou chyba ZČU nebo nějakého podniku který změnil konec vyučování nebo pracovní doby? Možná by vše dokázal vyřešit jeden mail nebo dopis na vedení DP. Je pravda že od Univerzity jede od 17 hod do 18 hod 6x autobus 24 a 10x 30tka a od 18 do 19 jen 4x 24 a 7x 30tka to je o 5 autobusů méně za hodinu.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1754
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:39:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jenki: ano souhlas. Tenhle úplně stejný systém jako tady v Plzni se používá i v jiných městech, kde se používá k ovládání "rádio"? Nebo mají některé provozy nějaké rozdíly či to mají lépe ošetřené jak to popisuješ?
Mimochodem kde všude se staví vyhybky rádiem? Tuším že na to přechází Praha (z trolejových kontaktů), v Liberci rádio, něco s tím jejich RISem plánuje Brno jako náhradu brnkátek, v Mostě používají starý plzeňský způsob s kontaktními pásy, Ostrava vím že stavěla trolejovými kontakty, ale o rádiu nevím, Olomouc netuším.
Jinak na dvojce jezdí souprava 183+194 a na jedničku vyjela T3P č. 276+277 po VP.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 140
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 19:56:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

J_B:
Od ZČU jezdím celkem často, občas i v tuhle hodinu a jezdil jsem dokonce i v dobách,kdy Plzeň neměla ani zdání o 15m a 18m autobusech. Je známý fakt,že zde MHD kapacitně nestačí, ale oproti tomu co bývalo je to teď ještě pohoda!

Honza:
Tak mi napadlo jestli se teď třeba přednostně "nezwaní" 204 a 183 ji zatím zastoupí se 194.
Pavel2
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 3707
Registrován: 8-2002


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 21:42:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

jubilejní martin_l #1800:
Smyčka U Zvonu se samozřejmě používat bude, až se kompletně zrekonstruuje.

nojo, ale kdypak to asi bude? můžeme se klidně vsadit, že dřív bude u zvonu stát nechutnej šedivej několikapatrovej železobetonovej parkovací dům.

hádám, že odpověď na otázku nějakýho termínu plnýho zprovoznění smyčky nezná ani šéf plzeňský ods, ani dopravní inženýři magistrátu ani ředitel pmdp.
dědkovo A.Á.čko + S + J rekordi :-)
stav k 27.10.2007
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 22:33:50   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

S vozy K3R-NT jsou asi pořád potíže,dnes pouze jedna ze čtyř v provozu (č.314 na 9/4).Na 1/4 prozměnu prazdrojská 297 a na 5/4 zaskakovala Astra č.310,která už několik dní nejezdila,navíc se objevila i Astra č.301 na CVIČNÉ JÍZDĚ.Ta nově sestavená souprava T3 183+194 jezdila už celodenně na dvojce a s tou T3R.P 276+277 po VP jsem se svezl na jedničce.Má u výstupních schodů zvýrazněné přimontované žluté lišty. Druhé dvě NP kačeny jely na lince č.1,včera byly rozděleny po jedné na všech třech linkách.Na 3/1 jel sóláč 239.
Karel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 389
Registrován: 11-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 08:39:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza Šlehofer: V Olomouci se staví výhybky rádiem, několik málo používaných výhybek se přestavuje ručně.
T-B-C
Neregistrovaný host
Odeslán z: 81.201.60.143
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 14:04:51   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Věrní fandové vědí, zapomnětlivým a váhajícím připomínáme, novým zájemcům vřele doporučujeme další setkání plzeňského Tram-Bus-Clubu ve čtvrtek 29.listopadu 2007 od 17 hodin v autoškole PMDP v Cukrovarské ulici. Je to poslední posezení v letošním roce. Proto opusťe na chvíli moderní média a přijďte mezi nás. Možná si právě vy odnesete odpovědi na otázky kolem plzeňské MHD, na otázky, které vám nedají spát.
Ybalgin
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 293
Registrován: 1-2007


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 22:13:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska ve 21:30 projela na Nové Hospodě další poršetra směr Praha (dopravce ABP).
ministerstvo dopravy varuje: tramvaje způsobují závislost
Vrbam
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1532
Registrován: 7-2003


Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 23:28:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po pár dnech mačkání tlačítek dveří bych systém ještě upravil. V plné T3 je dost problém pokud nikdo nenastupuje dostat se k tlačítku a ve špičce v několika zastávkách (Sady35, Solní, U Práce) bych zrušil tlačítka a dal tam centrál.
http://vrbam.ic.cz/ web s modely pro MsTS a Trainz
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2110
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 18:42:47   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Po odmlce způsobené výpadkem internetu, vás opět zdravím. Dozvěděl jsem se, že za nehodu údajně bude moci z 90% správce cesty, který má prý ze zákona přikázáno, že výhybky, které nejsou pravidelně pojížděny v obou směrech mají být vypnuty. Pokud bude mít Paní řidička dobrého advokáta, tak asi nebude problém se na tohle, pokud je to pravda, vylhat.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 18:50:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes opět jediná K3R-NT č.314 na 1/4,na 5/4 a 9/4 pivovarské NP kačeny 297 a 293.
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2055
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 16:55:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vrbam: Zrušil? V těchto zastávkách tedy budou tlačítka demontována a následně opět instalována?
Tedy vážně - v jiných městech s poptávkou se na takovýchto zastávkách centrálně otevírá běžně, avšak žádné předpisy či podobné formality v tom nejsou. Takže pokud by se na to řidiči naučili...
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Trollino_15
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2397
Registrován: 2-2005


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 19:20:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Příklad z Ovy;
řidič ovládá dveře třípolohovým tlačítkem s polohami (poptávka)x(zavřeno)x(otevřeno).

Podle počtu lidí na zastávce (nebo míry řidičovy nasranosti) pak využije buď otevření všech dveří nebo poptávky.
MHD je pro lidi ! ! !
Trollino, Urbino, Vario...hvězdná trojka Ostravské MHD

Kouzlo dopravy - Stránky o VHD nejen na Ostravsku

ICQ: 260 116 510
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2111
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 19:32:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Trollino: Ano, je to krásné, ale vy si neuvědomujete, že ty lidi stále mačkat neumí! Ta bába stojí od soboty pořád na zastávce a mačká obrázek tlačítka na samolepce, který jí dveře neotevře ani zítra! Až bude otevírání v zaryto v reflexech uživatelů MHD tak se určitě něco takového jako centrální otevírání na zastávkách kde je očekávána velká výměna cestujících bude konat.
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Martin_j
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 7674
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 23:03:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta bába stojí od soboty pořád na zastávce a mačká obrázek tlačítka na samolepce, který jí dveře neotevře ani zítra!

Někteří cestující jsou prostě natvrdlí, s tím se smiřte. Tady mi lidi dodnes přikládají čipové karty k displeji čtečky místo k vlastnímu čtecímu zařízení a lístky strkají do strojku, kterým řidič tiskne jízdenky. Stejně tak se cestující diví, že pokud má trolejbus na displeji napsáno Vozovna, jede do vozovny a ne na opačnou konečnou. Takže to chce čas, lidi pochopí a ti natvrdlí holt mají smůlu.
Tajemství spokojeného života? Schopnost dokázat se radovat se z toho, co mám a netrápit se kvůli tomu, co nikdy nemohu získat.

(Lin Yutang)
Sergeilbc
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2056
Registrován: 10-2004


Odesláno Sobota, 24. listopadu 2007 - 23:16:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Asi tak, jak to popsal MJ. Po některých nemůžeš chtít, aby se ze dne na den naučili něco nového.
VEB Verkehrsbetriebe der Stadt Dresden - Ihr Partner im städtischen Nahverkehr
Fotoweb městské hromadné dopravy
Aktuálně z Liberce a okolí
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 37424
Registrován: 4-2003


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 00:50:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, někde nepomůžou ani roky...

Ono čekat na jisté křižovatce u pckého nádraží a zelenou bez zmáčknutí příslušného tlačítka, to taky zavání v lepším případě rizikem umrznutí...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz


Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 146
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 08:43:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Naprosto souhlasim, ze hodne cestujicich je natvrdlych. Je treba si taky uvedomit, ze nekteri prijedou z daleka nebo jedou MHD treba po roce.
Velky problem je taky v tom ze lidi mackaj tlacitka zastavky na znameni a divi se, ze se dvere neotviraji.

(Příspěvek byl editován uživatelem Vektra.)
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 12-2005


Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 09:50:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo málem bych zapoměl, v sobotu jezdila na zkušebce 208+245 po VP!
Borista
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.108.15.147
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 12:23:05   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad POD: Jedním z argumentů pro zavedení bylo mmj. to, že ve vozech nebude docházet k takovým tepelným ztrátám jako dosud. Pak ale nechápu, proč např. v Solní po nástupu posledního cestujícího řidič nechá "větrat" ještě cca. 20-30 sekund než zavře. Totéž jsem zažil na NMH na konečné. Má tohle pak smysl..?
6346
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.181.197
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 14:16:55   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes dopoledne jezdila na zkušebce i 217+218. Viděno na Klatovské v 9.30.
James Bond
Neregistrovaný host
Odeslán z: 147.228.12.112
Odesláno Pondělí, 26. listopadu 2007 - 15:45:39   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pavel 2: Blond nejsem ani omylem.
Tramvaj 309 má dost prasklé zadní okno...jet takhle s autem, tak mi policisté seberou papíry.
Dneska jsem ze tří jízd dvakrát potkal revizory, že by dneska zase nějaká akce?
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 149
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 12:55:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Na d-4 zaskakují za K3 obě "piva", jinak jezdi jen 314 /dopoledne/. 294 na d-1
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1815
Registrován: 5-2004
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 13:47:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

James Bond: Tramvaj 309 má dost prasklé zadní okno...jet takhle s autem, tak mi policisté seberou papíry

A pak že nemá veřejná doprava žádná privilegia...
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Pavel_reiser
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 570
Registrován: 5-2002
Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 20:04:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ad POD on některý cestující a nebudu ho jmenovat, může být informován, souhlasit s POD, ale může mít den blbec, takže když bude nastupovat do jednoho trolejbusu zamyšlen - na POD zapomene bádajíc o nesmrtejnosti chrousta, při vystupování stojíc na schodech bude mačkat rukou vzad tlačítko, akorát, že to bude to červené pro kočárek a ikdyž uslyší, jak to řidičovi v kabině píská, nic to s ním neudělá a když bude přestupovat do dalšího, tak tlačítko na boku zmačkne ještě před zastavením vozu, když ještě nefunguje a bude koukat jak cestující na nový vrata :o)
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1758
Registrován: 5-2002


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 20:27:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vektra: to jsem zvědav, co nám bude příští týden jezdit na "dlouhém" garantovaném nízkopodlažním pořadí na dvojce. Viděl bych to na 294. Na webu PMDP jsou totiž nové jízdní řády pro linku č. 1 a 2. A na dvojce dle inervalů před garantovaným nízkopodlažním pořadím lze vypozorovat, že na garantovaných nízkopodlažních spojích budou místo tří Aster dvě Astry a jeden "dlouhý" vůz, tedy K3R-NT či KT8D5-RN2P (případně až budou "Wana+newana").
No když poslední dny vidíme jezdit jen 1 K3R-NT a tři KT8D5-RN2P tak by to měli přesně na ty "dlouhá" garantovaná pořadí. Ale co je s K3R-NT nevím, tak třeba do té doby vyjedou.

(Příspěvek byl editován uživatelem Honza_Šlehofer.)
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 101
Registrován: 6-2007


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 21:16:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte někdo, co je zase s Astrou 301 ? Už jsem jí dlouho neviděl v provozu...
http://plzen-tramvaje-videa.estranky.cz - Tramvajová videa z Plzně a Prahy
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1622
Registrován: 12-2005


Odesláno Úterý, 27. listopadu 2007 - 22:21:58   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pak že nemá veřejná doprava žádná privilegia..
No to taky nemá ale zkus zastavit felicií tramvaj...do toho ani zkušenej poliš nepude
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Jirka Breník
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.235.117
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 02:30:11   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Luboš bb: Jak jsem psal,tak ve středu 21.11. jezdila Astra č.301 CVIČNÉ JÍZDY. Je možné,že má zase nějaké potíže s dveřmi,jak už tomu bylo v minulosti.Pro provoz s cestujícími by to vadilo,pro zácvik řidičů ovšem ne. To je pouze moje domněnka. Podobný případ byl v Praze s vozem 14T č.9115,který jezdil v druhém čtvrtletí pouze cvičné jízdy.Pražáci mně sdělili,že nemohla jezdit s cestujícími pro závadu na dveřích.
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 102
Registrován: 6-2007


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 07:25:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jirka Breník: Jo, díky, já jí na cvičné jízdě neviděl.
http://plzen-tramvaje-videa.estranky.cz - Tramvajová videa z Plzně a Prahy
Martin_l
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1818
Registrován: 5-2004
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 14:42:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

H_Š: případně až budou "Wana+newana"

S čím se vlastně plánují spřahovat wany? S jakýmkoli progressem? Nebo budou jezdit i sólově (večer na jedničce)?
Již 300 let jsme špičkou technického vzdělávání ČVUT v Praze

RegioMap Plzeňského kraje
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2112
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 18:44:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A já ještě dávám doplňující dotaz. Je možné spojit progress analog + progress digitál? Pokud je v plánu mít ze všech T3 wany a jezdit v soupravách Wana+Progress tak ke spojení s analogem bude jednou muset dojít a přijde mi to nereálné, tuším že digitál má větší výkon nebo co...
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1759
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 19:07:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Má to tak být, tedy Wany mají jít spojovat s našimi starými progressy. Budou právě v soupravě Wana+newana, takže tu budou namíchané soupravy (něco jako např. 183+262), což možná zase někteří zde diskutující nebudou moci zkousnout (alespoň onehdá tu zaznívali nějaké výkřiky, když jezdilo něco jinak). Ohledeně spojení digitál + analog mi před časem někdo z jiného města snad říkal něco v tom smyslu, že se tím však ztrácí nějaká z výhod digitálu. Ale fungovat to samozřejmě bude. Možná někdo znalejší doplní.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2113
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 19:17:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

HŠ: A jakej by byl problém v rámci tý socka velký prohlídky progressů předělat analog na digitál? (sry za možná učebnicově debilní dotaz)

Jinak jsem si všiml, že z vozu 195 se stal vůz typu B, tedy se zásuvkou pouze vepředu :-(
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1760
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 19:34:21   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevím, ale asi k tomu není zase takový důvod. Ale spíš mě mrzí jak ty VP vozů T3P jsou opravdu v socka verzi (včera jsem jel 276+277 a obložení je takové ušmudlané), když teď vidím, jak se nešetřilo na VP těch pěti T3 (nové obložení a do konce nová okna - ty už nedostala žádná tramvaj asi několik let). Zřejmě se naplánoval rozsah VP vozů T3P, na to bylo nějaké zadání aby to moc nestálo, zřejmě výběrové řízení na více vozů a teď když ke konci roku zbyly ještě prachy, tak se velkoryse nechalo udělat těch pět vozů v Ostravě pěkně.
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
kpt.Hejl
Neregistrovaný host
Odeslán z: 217.196.213.131
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 20:08:42   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska kolem 12 hodiny v Porubě viděna Plzeňská T3 bez ev.čísla na trajleru ve zbrusu novém kabátě jak míří na Plzeň.Už by tam mohla být...
Martin_100
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1625
Registrován: 12-2005


Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 22:57:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska sem se po dlouhý době svez tramvají a hned sem měl štěstí na Gambrinusku.
Docela mě pobavilo sčítání skore mezi domácími a hosty. Viděl sem že si s tim "hrajou" i starší cestující než sem já
Přeji vedení PMDP mnoho úspěchů v jeho snaze přivést podnik k naprosté zkáze.
Honza_Šlehofer
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1761
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 12:03:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dneska jede zase tramvaj STOP AIDS!
Plzeňské tramvaje - aktuální zajímavosti z provozu již od roku 2000 na internetu
Tramvajové provozy - fotografie z různých měst včetně zahraničí
Luboš_bb
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 103
Registrován: 6-2007


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 14:17:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Honza: Nevíš kde a v kolik?
http://plzen-tramvaje-videa.estranky.cz - Tramvajová videa z Plzně a Prahy
Malý_fotograf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2115
Registrován: 5-2002


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 15:42:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včera po šesté večer nešlo ve Skvrňanech poulicní osvětlení. Auta jezdila na potkávačky a chodci lezli na přechod jako by se svítilo...
A důkaz místo keců:
 
 
Každý je šotouš, ale v jiné věci...

poštu posílejte na: stepan.esterle(a)dopravni.net
Vektra
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 150
Registrován: 12-2005


Odesláno Čtvrtek, 29. listopadu 2007 - 16:35:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tramvaj STOP AIDS jela po 2. hod na Bory a pak zpátky na slovany! Vůz 242 (po nehodě)
 

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace