K-report
 

Železniční periodika Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Železniční periodika « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Archiv do 28.února 2007Standa60  28-2-07  16:03
Archiv do 14.září 2007RIC60  14-9-07  13:53
Archiv do 02.listopadu 2007Halfmister60  02-11-07  16:16
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 355
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 08:11:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Časopis Dráha se od svého vzniku vypracoval ve slušný časopis. Snad v každém čísle mě zaujme něco, protože mě co se týče železnice zajímá vše. Možná opravdu bylo poslední číslo (10) slabší, ale to prostě tak bývá. Problém nemusí být jen v přispívatelích, ale i v redakci. Já jsem v únoru, nebo březnu 2005 osobně předával panu šéfredaktorovi příspěvek o řadě 181 v Č.Třebové (obsáhlý článek popisující příchod a provoz této řady do depa ČT + 17 fotografií z různého období provozu pod ČT) a dodnes nic. Příspěvek v té době byl docela aktuální co se týče ukončení provozu této řady pod DKV ČT a jejímu tehdejšímu přesunu do DKV Ostrava.Jednou asi po roce jsem tam volal, ještě mě sprdli co se o to starám, je to jejich věc kdy to tam dají a podobné kecy, taky o tom jak to chudáci dělají zadarmo, jako kdyby mě měl případný honorář (pokud vůbec nejaký posílají) vytrhnout. Já to tam ale nepsal pro peníze (spočítejte si jen cenu fotek). Samozřejmě čánek už nevýjde a fotky dosud nikdo nevrátil. To není s Dráhou v tomto směru moje první zkušenost. Prostě mají okruh svých lidí (kamrádíčků) a jiní se tam těžko prosazují. A tak zákonitě některá čísla dopadnou hůře. Nechci o sobě ale tvrdit, že jsem nějaký velký spisovatel a fotograf, ale štve mě, když někdo něco dá dohromady, stojí to určité úsilí a čas (peníze nepočítám) měli by tedy z redakce být féroví a říct na rovinu, tohle otiskneme a toto ne. A né nějaké mlžení, aby se na to zapomělo a časem to nějaký z kamarádíčků využije a zpracuje to ve své práci.Dříve jsem taky něco posílal do ŽM. Tam byla spolupráce co se týče příspěvků lepší. Co jsem poslal bylo se mnou hned konzultováno, co otisknou a co se jim nehodí do krámu.
Mtb_freeride
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 203
Registrován: 5-2007


Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 10:38:26   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

2 Past: Ta tvá ukřivděnos už je tady snad potřetí, ne?

Prostě mají okruh svých lidí (kamrádíčků) a jiní se tam těžko prosazují.

Není pravda...

Hele a tys měl předem slíbeno, že ti to tvé dílo otisknou? Pokud ne, tak jsi teda velký hazardér (napadá mě jiné označení ) se s tak velkým materiálem dělat a nebýt si jist, zda tam bude... Asi máš hodně volnýho času. I když nějak se začít musí, aby viděli, zda jsi ten spisovatel a fotograf, proto bych tam jako svůj první článek nedával něco na cirka 6 stran. Po prvním článku už to chodí jinak...
No a když je to tedy už pasé, tak proč to nevyvěsit někde jinde? Třeba já bych si to rád přečetl...

(Příspěvek byl editován uživatelem mtb_freeride.)
Sportem k trvalé invaliditě - fakt!
W.
Neregistrovaný host
Odeslán z: 89.102.46.205
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 11:27:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jistí lidé tvrdí, že když Dráhu zvednete za roh, tak z ní kape nafta
Past
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 356
Registrován: 11-2005
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 11:32:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mtb-freeride:
Ve Dráze jsem už měl něco před tím, ale dějuji za informaci, jak to mám dělat.O těch kamarádech mi to nevyvrátíš. Mě ale z redakce nikdo neřekl, že to neotisknou, bylo mi řečeno,že ano. Dodnes nic.A pro tvoji informaci, se psaním jsem začal dost dávno, zhruba před 25 lety. Ale prostě nejsem ten vyvolený, nebao jak ty si myslíš, prostě nejsem dobrý. Proto se už do Dráhy o nic nepokouším.
Johny11
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 385
Registrován: 5-2002
Odesláno Neděle, 04. listopadu 2007 - 11:51:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past: "O těch kamarádech mi to nevyvrátíš."

O kamarádech a protěžování něčích příspěvků na úkor jiných bychom se mohli bavit v případě, že by Dráha byla dotována někým z veřejných prostředků. Pokud ji vydává někdo jako soukromo-podnikatelský subjekt, je pouze na jeho rozhodnutí, jestli někomu něco otiskne nebo ne, popř. někomu za to zaplatí nebo si nechá za otištění zaplatit...
Tudíž, pokud to vydává proto, aby se spolu se svými kamarády mohl "vypsat" a dokáže na to sehnat peníze od sponzorů a od čtenářů, kteří si to koupí, proč ne.
Z druhé strany na to můžete reagovat jen tím, že si ten časopis budete kupovat nebo nebudete.

Podotýkám, že můj vztah k Dráze je pouze čtenářský ... číslo 10 mne teda poněkud zarazilo, to je fakt, 102. kolej v Košicích není asi to pravé ořechové . Uvidíme v listopadu...
Mahel
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 386
Registrován: 6-2004
Odesláno Pondělí, 05. listopadu 2007 - 08:01:07   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Past:
Co mám jí zkušenosti, tak čím rozsáhlejší příspěvek, tím větší problémy - do čísle je také nutno dostat další témata, aby si pokud možno každý našel "to svoje" a nenaříkal si, že časopis za nic nestojí.
S Dráhou spolupracuji vcelku pravidelně a taky mi některé příspěvky v redakci leží a čekají - pokud se nepletu, nejstarší (psaný na požadavek vydavatele) je asi z roku 1998.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2383
Registrován: 4-2003
Odesláno Středa, 07. listopadu 2007 - 21:30:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já jsem v únoru, nebo březnu 2005 osobně předával panu šéfredaktorovi příspěvek o řadě 181 v Č.Třebové (obsáhlý článek popisující příchod a provoz této řady do depa ČT + 17 fotografií z různého období provozu pod ČT) a dodnes nic. Příspěvek v té době byl docela aktuální co se týče ukončení provozu této řady pod DKV ČT a jejímu tehdejšímu přesunu do DKV Ostrava.Jednou asi po roce jsem tam volal, ještě mě sprdli co se o to starám, je to jejich věc kdy to tam dají a podobné kecy, taky o tom jak to chudáci dělají zadarmo, jako kdyby mě měl případný honorář (pokud vůbec nejaký posílají) vytrhnout. Já to tam ale nepsal pro peníze (spočítejte si jen cenu fotek). Samozřejmě čánek už nevýjde a fotky dosud nikdo nevrátil.

V tiráži prakticky každého časopisu či novin je, že nevyžádné příspěvky se nevracejí a Dráha není výjimkou (například č. 10/2007, strana 3, šedý sloupec vlevo). Nebo si fakt myslíte, že když někomu něco pošlete - kór bez jeho vědomí a souhlasu, tak existuje nějaká povinnost toho člověka nebo jiného subjektu Vám to na svoje náklady posílat zase zpátky ?

Mimochodem, co to takhle "vydat" někde na internetu ?

O těch kamarádech mi to nevyvrátíš...že když Dráhu zvednete za roh, tak z ní kape nafta ...Ale prostě nejsem ten vyvolený.

I kdyby to byla pravda, tak co jako ? Je to soukromý podnik a oni si můžou vydávat, co uznají za vhodné a riskují oni, né my. My to např. nemusíme kupovat. A Vy sám přiznáváte, že Dráha je docela dobrá, takže z tohoto pohledu vlastně žádný problém není.
Tajemný_em
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1156
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 12:26:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

RadekŠ - a ty víš, jak se Past s redakcí dohodl? Že třeba ty fotky mohl chtít zpátky? Já to osobně nevím, z Pastova příspěvku to nevyplývá. Osobně jsem četl pár příspěvků kolegy Pasta - v ŽM a Železničáři, úroveň nebyla špatná. Věřím tomu, že do redakce Dráhy chodí spousty příspěvků i s fotkami od mnoha autorů, z nichž si většina myslí, že právě oni a jejich příspěvky jsou nejlepší a musí se proto co nejdříve "vysázet a otisknout". A vybírat z toho není lehké, někdo se pak třeba může cítit ukřivděn. O nějakých kamarádšaftech nevím, možné to je. Netroufám, si to posuzovat.

Jsem taky toho názoru, že 9 stránek příspěvků o provozu na Slovensku od pánů Chmojaků je trochu moc. Každému se zavděčit nejde, už jsem to tu jednou psal. Někdo je technik, někdo provozák, někdo stavebník, někdo úzkorozchodkář, někdo virtuál (hráč vláčkových her), jiný zas něco dalšího. Z těchto okruhů zájmu se dají vyrobit kvanta článků a to se do 40 stránek každého čísla Dráhy nacpat nedá, aby byl každý spokojen. Toliko můj osobní názor.
Spolehlivý prostředek ke snížení nehodovosti na našich silnicích? Fyzické tresty pro narušitele předpisů! Pokuty a nesmyslné body to nevyřeší...
Bohumil
Neregistrovaný host
Odeslán z: 62.168.37.70
Odesláno Pátek, 09. listopadu 2007 - 13:45:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dráha je skutečně soukromý podnik a mohou si vydávat, co chtějí. Respektuji to a tento časopis kupuji jen tehdy, když je tam předmět mého zájmu, tedy parní lokomotivy v pravidelném provozu. Nelze se rozčilovat nad tím, že neotisknou autorovi jeho článek, což se mi také stalo.
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2386
Registrován: 4-2003
Odesláno Sobota, 10. listopadu 2007 - 14:26:34   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ty víš, jak se Past s redakcí dohodl?

Neuvedl = nedohodl. Jinak mi celá debata přijde mírně řečeno malicherná. To budeme řešit něčí ztrátu fotopapíru v ceně pár Kč ?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1842
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 12:26:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Máme tu novou Dráhu a toto číslo se mi velmi líbí

Doplním pěkný článek o "uranových vlacích", palivo pro JETE bude do budoucna opravdu z Ruska, bude se vozit od roku 2009. Do té doby ještě určitě pár "klasických" uranů z Polska projede.
Vagonet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 14:38:20   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale zase ta cizácká obálka! To se na ní budou dalšího půl roku prezentovat výsledky švýcarského tournée? Přitom krásné snímky z českých a slovenských luhů existují - viz vnitřek čísla.
Obálka
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.117.130.2
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 15:33:27   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mám tušení, že to není ze zářijového Švýcarského turné. Titul je z Loetschberské tratě, turné bylo na Gotthardu.
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1844
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 15:47:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Předmětná fotka je z 5.6.07 a vztahuje se k jednomu z článků, nemám s tím problém.

cizácká obálka
Trochu mě zamrazilo a vzpomněl jsem si na štvavou vysílačku, imperialistické rejdy a podobné obraty. Nebo se tu v kotlině snad zaprdíme a uvaříme ve vlastní šťávě?
Vagonet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:33:47   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci nikoho štvát ani rejdit, ale tohle je letos nejméně čtvrtá zahraniční obálka. Dělají to v cizině také tak?
Kubrt
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1845
Registrován: 9-2004


Odesláno Středa, 21. listopadu 2007 - 16:40:28   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je čtvrtá + 1 slovenská. Ale proč ne? Vždyť to odpovídá náplni časopisu, obvykle je zahraničí věnována plusmínus třetina čísla, tak proč obálky dělat jen české?
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2414
Registrován: 4-2003
Odesláno Čtvrtek, 22. listopadu 2007 - 08:05:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale zase ta cizácká obálka!

Já jsem se doteď naivně domníval, že časopisy jako Dráha mají taky mj. rozšiřovat obzory čtenářstva. Jak vidno, někteří o to ani náhodou nestojí.
Halfmister
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1650
Registrován: 2-2005


Odesláno Pátek, 23. listopadu 2007 - 13:00:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jestli můžu přidat svůj názor tak jedenáctka je perfektní náhrada slabé desítky. S tímto jsem spokojen.
S focením vlaků jsem skončil.

Pravidelně sponzoruji město Groningen v Nizozemí.
Trainspot
Moderátor

Číslo příspěvku: 2725
Registrován: 5-2002
Odesláno Středa, 28. listopadu 2007 - 20:41:51   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen mě při čtení toho článku o jaderných transportech chyběla zmínka o blížícím se konci dodávek paliva od Westinghouse do Jetelína. Z Ruska to předpokládám bude taky lítat do Tuřan.

A pak ještě herkul BRKS fakt asi v těch Shimmsech nepřivezl do Bytče reklamovaná IGK. Spíš to bude mít co do činění s tamním skladem svitků pro Kiu.

Ale jinak dobrý.
Dj_cargo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1058
Registrován: 11-2005


Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 13:08:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pak ještě herkul BRKS fakt asi v těch Shimmsech nepřivezl do Bytče reklamovaná IGK. Spíš to bude mít co do činění s tamním skladem svitků pro Kiu.

No to je opravdu dobrej úlet. Jedná se samozřejmě o svitky plechu pro výrobu z Koreje dovážené přes Koper. Pouze kvůli výluce slovinsko-maďarského přechodu to nejelo přes Maďarsko nýbrž přes Rakousko, kteroužto trasu lépe ošetřili dopravci WLB a BRKS (místo tradičního Lokorailu na slovenském území). Ale jel jen tento jeden vlak, pak byl přechod otevřen a vše se vrátilo do normálu. Tzn. tento vlak stále do Bytčice jezdí, ale s Lokorailem. A v úplném úvodu ho tam vozil Viamont.
Vagonet
Neregistrovaný host
Odeslán z: 82.113.40.1
Odesláno Pátek, 30. listopadu 2007 - 18:02:40   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nejsem vůbec proti cizáckým článkům, naopak jsou potřeba, abychom neustrnuli na svém za dvorečku. Jde mi jen o tu obálku, to je taková třešinka, kterou bych si představoval vyhrazenou tuzemským šotovýjevům.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 218
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 19:43:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak jsem koukal na veb vydavatele Železničního magazínu a našel jsem tam obsah a titulní stránku ŽM č.12.s informací,že vyjde 21.12 07
Ovšem předchozí číslo 11.snad ještě nevyšlo a jeho datum vydání na vebu není.
Má číslo 11.ŽM takové zpoždění vydání,že ho číslo 12."předjede"?
RadekŠ
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2493
Registrován: 4-2003
Odesláno Pátek, 21. prosince 2007 - 21:03:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ovšem předchozí číslo 11.snad ještě nevyšlo

Mám ho tady na stole už asi 10 dnů.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 219
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 22. prosince 2007 - 22:23:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to mně ještě nic nepřišlo(stejně je mi divné,že 11 tedy vyšla 10-14 dní před 12).
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 625
Registrován: 5-2004


Odesláno Pondělí, 24. prosince 2007 - 22:22:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Apollo_17: Datum vydání 11ky bylo na webu jen pár dní, než ji vystídala 12ka. 11ka došla.

Jen škoda, že 12ka vyšla tak těsně před Vánocema (stejně tak Dráha 12/07), takže kdo ví, jestli se do konce roku objeví ve schránce, vzhledem k tomu, jak vyšly svátky už na to moc času nemají.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 222
Registrován: 8-2007
Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 12:00:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak v tom případě mi 11 nepřišla,12 také né.A to jsem si ŽM předplatil zase na dva roky.

Tak to jsem se teda pěkně napálil.
Jirka_p
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 632
Registrován: 5-2004


Odesláno Pátek, 28. prosince 2007 - 23:11:53   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak 12ka ŽM ani Dráha (v ČD centru v Brně viděna...) ještě nedošly, škoda, mohlo být čtení na víkend.

Apollo: potom to chce napsat nebo zavolat na ten kontakt na předplatné. Mě se taky jednou stalo, že nepřišlo jedno číslo a poté, co jsem je takto kontaktoval mi ho bez problémů poslali.
Apollo_17
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 223
Registrován: 8-2007
Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 13:55:29   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Takže včera dorazila "zpožděná" jedenáctka do schránky.Takže všechno je v pořádku,dvanáctka přijede za měsíc(asi).

+11
Alf
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2100
Registrován: 9-2003


Odesláno Sobota, 29. prosince 2007 - 19:14:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já mám Dráhu č.12 už téměř týden,beru ji po domluvě pravidelně v jedné trafice.S poštou mám špatné zkušenosti-chodilo to zásadně pozdě a navíc občas mírně zmuchlané.proto Dráhu(i ŽM)nemám předplacené a beru je v trafikách..i když mi to vyjde dráž..
..pořádná mašina má kotel a komín..
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 611
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 31. prosince 2007 - 16:37:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyby měl (náhodou ) někdo zájem o kompletní ročníky týdeníku Železničář od r. 1994, dávám je k dispozici. Jinak je dostane synovec do školního sběru (ta hlásná trouba o moc větší cenu nemá ).
Dusanh
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 613
Registrován: 3-2004
Odesláno Pondělí, 31. prosince 2007 - 16:55:19   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Upřesnění: od r. 1994 do r. 2004 včetně, pak už jsem to odmítal číst, natož předplácet.

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace