K-report
 

Sny s železniční tématikou Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Železnice » Sny s železniční tématikou « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Archiv do 28.října 2006Garfield60  28-10-06  21:14
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Wool
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 155
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 28. října 2006 - 22:01:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Kdyz uz jsme na poli OT, tak prihodim trosku do mlyna - v knihkupectvi u nas na fakulte (PrF MU) byla pro lepsi odliseni publikaci pro studenty mgr studia umistena A4 s textem "magisterske studijum". Prosim??
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 26948
Registrován: 4-2003


Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 01:11:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tož já to klidně k tématu vrátím - spal jsem takhle cestou z Prahy do Pardubic ve vlaku Excelsior a zdálo se mi, jak mi někdo do vlaku volá, že na K-reportu je nějaký spam a strašně moc se šíří. Tak jsem sehnal někoho s notebookem a připojením (ve vlaku šlo chytit nějakou wifinu :-)) a připojel se na Kčko.
Spam byl všude, tak jsem začal mazat a mazal jsem o 106. Ale spamu stále přibývalo a chytala mne beznaděj, navíc už jsem potřeboval nutně vystoupit, abych nepřejel.

V tom jsem se vzbudil. V Ostravě na Svinově...
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova: Nejdokonalejším geometrickým útvarem je mrkvoid!
Hledáte nejlepší zvuk na síti? www.danceradio.cz
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 264
Registrován: 6-2005
Odesláno Neděle, 29. října 2006 - 13:42:16   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Martin_zlivský: Tak to jsi měl s tou wifinou docela štěstí. Tuhle jsem to zkoušel za jízdy a dřív, než jsem se stihl připojit, vždycky ta síť zmizela a už tam byla zase jiná. Ale sen je sen
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Raspi
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 381
Registrován: 8-2005


Odesláno Čtvrtek, 07. prosince 2006 - 07:58:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Já měl dnes v noci strašný sen. Zdálo se mi, jak na mě K_report podal u soudu žalobu za neustálé urážky ostatních. Zárověň mi sem zablokovali přístup, tak sem teď píšu raději z práce. Tak snad to dobře dopadne, snad mě tu žádný šotouš nerozcupuje
Každý večer trhám lístky kopretinky.

vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, vyjede, nevyjede, chrrrr....
Martin_zlivský
Moderátor

Číslo příspěvku: 28192
Registrován: 4-2003


Odesláno Pátek, 08. prosince 2006 - 01:53:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)



Mně se nedavno zdálo, asi v souvislosti s diskusí o vykvaltovávání, jak jedu busem z kopce (asi nějakej průsmyk), a najednou selžou brzdy, navíc se blíží ostrá zatáčka (očima řidiče, ale nevím, zde jsem zrovna řídil - bez kvaltu zásadně nejezdím...) a za ní skála.
V ní jsme samozřejmě prolítli, nicméně jsme se nerozprskli, ale pokračovali dál - tunelem po kolejích (stále to mělo volant, ale spíš se to chovalo jak splašená 810). Na a nakonec jsme přijeli do stanice - byla to zastávka metra Flora.
Pak už to bylo po stránce dopravní nezajímavý. A ani si to už pořádně nepamatuju :-O

A to jsem předtím ani snad nic nepil
Karotenovič Carotsson s mrkvistorovou regulací z Mrkvanova

Nevíte, do čeho jdete? Jeďte do Pelhřimova!
V sobotu 9. prosince i s doprovodným programem.


Podrobnosti zde.
Hrubyv
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 338
Registrován: 6-2005


Odesláno Sobota, 09. prosince 2006 - 19:55:09   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dnes v noci se mi zdálo, že jsem přijížděl do Jaroměře od Hradce v 810 a už zdálky jsem viděl, že uprostřed kolejiště před budovou je obrovský kráter (průměr tak 8 metrů). Ještě se z něj kouřilo, budova měla od tlakové vlny rozbitá okna. Od přihlížejících jsem se dozvěděl, že se tu srazila nějaká 810 s Sp od Trutnova (854+053) a všechno to pořádně bouchlo . V budově byl můj děda a byl lehce zraněný. Překvapilo mě, že babička nedostala hysterický záchvat . Tak jsem se vydal kamsi do kopců nad Jaroměř, ale pak jsem si uvědomil, že bych měl jet domů. Nechtělo se mi vracet se na nádraží, a proto jsem se rozhodl jít na zastávku. Jenže se nepamatuji odjezdy osobáků z Jaroměře na Starou Paku (jezdím prakticky vždycky rychlíkem), a tak jsem nastartoval notebook a přes wifinu jsem se na kopci připojil na net a hledal jsem spojení.

A to je všechno

Jo a ještě po nehodě přes Jaroměř projíždělo strašně moc vlaků vedených řadami 151 a 350, občas jich jelo třeba i pět na jednom vlaku
Navštivte www.interrail.brejlovec.net a podělte se o své zážitky z cestování v cizině!
Uhli
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 171
Registrován: 6-2006


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 08:29:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

před 2 dny jsem měl poněkud fantasmagorický sen: pozoroval jsem (ze strany nepřítele) vozovou hradbu husitského vojska, tvořenou starými železničními vozy!!(Gags?), které byly na straně k nepříteli oplechovány tenkým plechem, který jsem já (coby nezávislý pozorovatel) propaloval a páral laserovým ukazovátkem!!??
Jak jste to jeli ????
Ales
Neregistrovaný host
Odeslán z: 85.132.176.186
Odesláno Pátek, 22. prosince 2006 - 13:27:41   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě se nedávno zdálo,že jsem na žel.stanici Tovačov,vedou z tama asi 4 vlečky(což samozřejmě není pravda,kdy by se tam taky vzaly,že?) a já jsem výpravčí a vše tam diriguji.Sen končí tím,že přijede 475.1142(která ve skutečnosti je už 3 roky mimo provoz a hnije v Přerově na nádraží) a odveze asi 50 vozu směr na Kojetín.Škoda,že to tak není i ve skutečnosti....
Faur
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 22:41:24   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ales: 475.1142 už v přerově nehnije je na cestě do budoucího hnitiště Chomutov depo depozit NTM
Faur
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 6
Registrován: 12-2006
Odesláno Sobota, 30. prosince 2006 - 22:54:04   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

a teď ktěm snům mě se zdálo že jsem strojvedoucím na úzkokolejné lokomotivě a vezu za sebou smíšený vlak jeden osobák pak brzdařský vůz pak dva nákldaní na podvalníkách a pak další brzdařský no a když jsem stim jel ze stanice Třemešná ve Slezsku do Osoblahy
tak v oblouku z nejmenším poloměrem ve kterém je dvacítka tak jsem doňho vjel padesátkou ty nákldaní vozy se vyvrátily a spadly z náspu dolů a sebou ztáhly zbytek vlaku mašina se převrátila kolečkama na horu no a když se to převracelo tak se té mašince urvaly pojišťovací ventyly po kterých zustaly dvě díry která zyfungovaly jako trysky a ten tlak té páry ju vystřelil do vzduchu a tím to skončilo ale vězte že bych nechtěl aby se mi něco podobné někdy stalo byl to fakt hnus možná to vypadá jako trošku nějaké scify ale todle se mi opravdu zdálo
Mirekm
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 691
Registrován: 1-2004


Odesláno Neděle, 31. prosince 2006 - 08:45:12   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Faur: Aspoň si budeš pamatovat, že máš dodržovat rychlost.
Veselá kráva (714) je jedna z nejlepších lokomotiv, které na 026 máme…

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace