K-report
 

Odstavené vozy, torza a vraky Odhlásit | Diskusní skupiny | Vyhledávání
Moderátoři | Registrace | Editace profilu

Diskuse K-report » Autobusy a trolejbusy » Odstavené vozy, torza a vraky « Předcházející Další »

  Dialog Autor Příspěvky Stran Posl. příspěvek
Archiv do 14.září 2006Tr2460  14-9-06  22:07
Archiv do 14.listopadu 2006TMB60  14-11-06  09:03
  ClosedUzavřeno: Další dialogy již nemůžete zahájit.        

Autor Příspěvek
Fousekx
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 316
Registrován: 1-2005
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 15:15:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jen na doplnění,: 810, 460 a Bnp měly stejnou barvu koženky (vínová), 852/3 jí měla světlejsí (téměř rudá) a s jiným povrchem.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 69
Registrován: 9-2006
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 18:13:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ad Slim
Nepoznas farebne prevedenie SD 11 zo 100-kusovej serie? Na jednej fotografii ktoru mam je SD 11v tyrkysovej zeleni,v jednom ceskom filme/nazov nepoznam/hral V Mensik vodica fungel novej SD 11 a ta mala modre prevedenie,no a v dalsom filme kde hral J Dvorak sa mihla SD 11 v cervenom prevedeni. Ako to vlastne bolo?
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1380
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 19:12:46   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Menšík byli Chalupáři. Provedení bylo několik.
TMB: jak jste to dostali ven? Páč několik smrtelněků se na to blo podívat cca max 1/4 roku před Vaší koupí a na vytažení to bylo dosti těsné. Z jedné strany sloup VN a na druhou byl taky problém, ale řešitelnější, tak ako?
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
TMB
Neregistrovaný host
Odeslán z: 194.149.108.7
Odesláno Úterý, 14. listopadu 2006 - 23:01:06   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nechci kecat (nebyl jsem u toho), ale mělo to jít metodou bočního posuvu prostřednictvím lana a naší B732 č. 7216.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1383
Registrován: 6-2005


Odesláno Středa, 15. listopadu 2006 - 18:14:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

No, tak to už by bylo reálné
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 61
Registrován: 2-2005
Odesláno Čtvrtek, 16. listopadu 2006 - 07:40:45   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To Dandyzdat: Všecny šestikvalty ze stokusové série měly jedno jediné provedení laku (včetně prototypů), a to světlešedý základ a modrozelený pruh dole (ve výši nárazníků a kolem oken plus horní část předního a zadního čela. Takže oba dva pojízdné kusy,které se vyskytují na srazech, mají pruhy správně, ale ani jeden nemá tu správnou modrozelenou, ve skutečnosti byla tmavší (přesně to odpovídá nejtmavší barvě na RTO LUx z ČSAP Nymburk). Z výroby jiná barva nevyjela, ve filmech byly někdy pruhy zkreslené nekvalitním materiále (CHalupáři, tam je původní kombinace) nebo byly vozy brzy po novém laku (Tři chlapi na cestách, Parta hic....) Jedna odlišnost na prototypu Evropabus - pruh pod okny byl trochu širří směrem dolů (na úroveň dolního okraje blinkrů)
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 71
Registrován: 9-2006
Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 22:30:25   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Za socializmu mali vozidla patriace podniku CSAD na prednom a zadnom cele taky znak /zlto_oranzovy kruh,puntik/. Co to simbolizovalo? Mal som rozhovor z vodicmi CSAD. Vsedci si ten znak pamataju ale nikto nevie co to simbolizovalo.
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 943
Registrován: 5-2002


Odesláno Pátek, 17. listopadu 2006 - 22:40:55   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je zajimavy, ze si lidi pamatujou jen na zlute CSAD kolecko, ale na jiny znaky, ktery mely auta dalsich organizaci uz ne. Ruzny jiny organizace mely ruzny znaky, treba krizek apod.
Vozidla Pozemnich staveb, vodnich atd. Dneska uz nejsem presne schopnej rict kolik toho bylo a kdo jakej znak mel.
To bylo kvuli rychle identifikaci treba zepredu.
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 37
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 12:20:22   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onvo: Pokud vím, tak žlutý puntík původně symbolizoval zabavený autobus. Ale jako zvyk se to udrželo až dodnes (např. DPÚK).
Pokud by to sloužilo z rychlé identifikaci vozu, tak by to měly všechny, což předpokládám neměly.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 945
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 12:26:00   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ale vzdyt to mely vsechny CSAD autobusy. Resp. mely mit.
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 62
Registrován: 2-2005
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 14:11:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Co je to zabavený autobus? Onvo má pravdu, musly to mít všechny busy ČSAD ještě počátkem devadesátých let...ale taky jsem nikdy nejistil, k čemu to bylo, je fakt, že i jiné firmy, hlavně velké stavební, nosívaly něco podobného, ale nikdy se to neuplatnilo tak důsledně jako v ČSAD. Jedno z vysvětlení je i to, že tak byly označené vozy, které v případě mobilizace byly určeny k použití vojenskou správou, ale ani to nemám stoprocentně ověřené....
Atmák
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 38
Registrován: 10-2006


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 15:42:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak nevím teda...zabaveným autobusem myslím takový, který byl po vzniku ČSAD odebrán soukromníkovi. Jsou na intenetu někde fotografie autobusů ČSAD z různých období (nebo alespoň z nějakého období)?
Žluté puntíky předpokládám nařizovala nějaká vyhláška MD...
Pánové, narozdíl od vás nejsem moc pamětníkem, ale nevybavuji si tuto značku např. na busech dnes již zprivatizovaného ČSAD Praha Smíchov ke konci jejich "státního" provozu. Naopak u DPUK se vyskytuje puntíček hodně i na nedávno nakoupených vozů.
Důchodce komentující výluku na 148: "...až ta další stanice je nenormální"
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 946
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 16:08:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Domnivam se, ze kolecko na vozech CSAD BUS UnL uz nijak nesouviselo s puvodnim ucelem tohoto symbolu.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 72
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 16:58:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

U nas v Presove bol puntik nielen na autobusoch patriacich CSAD 1007 Kosice DZ Presov. Na prednom cele ho mali aj AVIE TATRI LIAZKY IFI VOLVA IVECA a vsetky ostatne auta nakladnej dopravy dodane do roku 1990.
Dandyzat
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 73
Registrován: 9-2006
Odesláno Sobota, 18. listopadu 2006 - 17:04:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onvo
Vdaka za tu SL. Je nadherna.Dufam ze tak bude vyzerat aj ten Brnak.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1396
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 12:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

že se vložím, kolečko mělo značit vozy ČSAD, např. pro snadnou identifikaci pro přepravní kontrolu.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 947
Registrován: 5-2002


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 12:09:18   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

dyt to rikam
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1398
Registrován: 6-2005


Odesláno Neděle, 19. listopadu 2006 - 12:57:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

tak sorry, ale vyložil jsem si to jako takovou úvahu, takže to berme jako jednorázové shrnutí, OT.+
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Michal__simca
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 33
Registrován: 2-2006


Odesláno Středa, 22. listopadu 2006 - 20:11:44   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Včelý Jelcz. Renovovatelný, vevnitř sedačky
www.simcaklub.wz.cz
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1769
Registrován: 11-2004


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 08:36:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tohle zbarveni mi neco pripomina
Nový web o prostějovských autobusech

PV-67-39 a PV-57-09 zůstanou navždy legendami...
7tr4
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 361
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 09:29:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Nevíte něco o vracích trolejbusů Vetra-ČKD a FBW?
Schotousch stirbt nicht !!!!

Máte nějaké informace o trolejbusech v NDR? Ano? Tak mi je pošlete na mail.
R_b
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 775
Registrován: 3-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 12:11:13   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Mě tohle zbarvení připomíná, že nejspíš sloužil na některém letišti
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1412
Registrován: 6-2005


Odesláno Čtvrtek, 23. listopadu 2006 - 18:43:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

7Tr4vždy originální
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1772
Registrován: 11-2004


Odesláno Pátek, 24. listopadu 2006 - 10:25:08   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

R_b : Presne tak
Nový web o prostějovských autobusech

PV-67-39 a PV-57-09 zůstanou navždy legendami...
catzita
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.149.227
Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 14:57:25   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Podle vyjádření jednoho autobusáka z Nové Paky byly ty žlutá kolečka opravdu pro rychlou identifikaci pro přepravní kontrolu, která měla právo zastavovat autobusy ČSAD i mimo stanice.
Dávám jak jsem slyšel
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1426
Registrován: 6-2005


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 17:25:36   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A ku zastavování sloužil žlutý praporek. Mimo stanice asi ne, ale na dálkových trasách mohla zastavit i v zastávce, kde bus nezastavoval.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 523
Registrován: 5-2005


Odesláno Pondělí, 27. listopadu 2006 - 18:24:49   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Možno je to blba otázka ale načo tie dialkače zastavovali mimo zastávky?
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/
catzita
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.149.227
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 13:14:30   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Dle Felixe Edmundoviče (pro znalce)důvěřuj ale prověřuj, pro kontrolu jízdenek atp.
catzita
Neregistrovaný host
Odeslán z: 195.113.149.227
Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 13:17:04   Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

A pro neznalce Felix Edmundovič Džeržinski polský šlechtic a velitel ČEKY tedy první tajné sovětské policie.
9_tr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1430
Registrován: 6-2005


Odesláno Úterý, 28. listopadu 2006 - 16:39:31   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto 5220-kontrola jízdenek, ale spíš to bude myšleno mi zastávky uvedené v jízdním řádu spoje, ale na trase ležící. T.j. přepravní kontrola mohla jet místním spojem a v dědině B si mohla žlutým praporkem stopnout dálkáč zde nezastavující.
Makrelu neumeješ.
Tohle mi řekne, no to je něco, já mám naježděno 1,5 mil km bez nehody a tohle mi řekne, já si asi něco udělám, až přijdu domu, tak si asi hodím mašli, tohle mi řekne, no to je něco.
Nejdokonaljším přibližovadlem osobním je Škoda 1000MB
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 657
Registrován: 7-2006


Odesláno Pondělí, 11. prosince 2006 - 19:02:54   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

u železničního nádraží Světlá nad Sázavou se nachází dvůr a v tom dvoře stávalo karosa řady 700 možná (C734) už docela vrak je tam stále?nebylo by foto nebo i jiné informace?děkuji
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2565
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 16:05:27   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Poradil by mi někdo, kde bych mohl sehnat bzučák z nějakého auto-/trolej- busu?
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 589
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 16:22:59   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

21272: V DP
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2568
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 16:42:38   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Peto5220: Hm, ale ne u nás... Tady je jedna věc co s teou udělají a to je: vyhodí.
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 593
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 16:52:48   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Aha, alebo ak máte niekde v HK šrotovisko alebo nejaku firmu kde su vraky busou tak niekedy sa dá dohodnúť že si niečo zobereš za male peniaze... Alebo unas v KE si kúpil kamarát "bzučák" od firmy SEC ako maju karosy 900 dnuka(v interiéri)
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2574
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:42:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To je sice pěkné ale 1000 korun je 1000 korun...
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 965
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 17:54:42   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Je to asi 3 mesice, co jsem vyhodil asi 4 bzucaky z SM11 a nejaky ty se svetelnym navestim ze 700.
Podivam se, jestli jeste nahodou neco neni.
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2575
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 18:10:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

To byste byl hodný.
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 595
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 19:49:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onvo: Tych veci je Škoda Pokial toho nemáte habadej...
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 74
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 20:03:50   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Když už jste u těch dílů, nedala by se sehnat taková ta dlouhá samolepka s typovým označením a nápisem "Karosa", co je na zadním čele u řady 700 ?
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 966
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 20:43:17   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ta by se samozrejme sehnat dala, je normalne v katalogu ND na prislusny typ. A je dvoudilna (leva pulka je univerzal a prava je s prislusnym typem).
Peto5220
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 597
Registrován: 5-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 20:44:52   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onvo: A kolko asi stojí a kde možem zohnať ten katalog ND(neviem čo to znamena) ?
ICQ 199-295-438
e-mail: peto5220@zoznam.sk
Moja stránka: http://www.bus5220.wbs.cz/ --> hlasujte v ankete
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2578
Registrován: 9-2005


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 20:51:01   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

ND? Náhradné diely. A kdo by sháněl na SOR, tak je na www.sor.cz (ale jsou pěkně drahý)
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 75
Registrován: 11-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 21:48:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Onvo: katalog náhradních dílů mám stažený ze stránek jedné firmy, která prodává ND na Karosy, ale poštovný by vyšlo dráž, než ta samotná samolepka. Proto bych ji radši sehnal někde po Praze.
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 967
Registrován: 5-2002


Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 22:33:57   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak normalne objednat v Tezasu.
Fikajs
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 147
Registrován: 1-2006
Odesláno Sobota, 16. prosince 2006 - 22:35:56   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Katalog dílů na Karosu vč. cen je např. na webu Tezasu. Je tam např. i logo "K"...
Onvo byl rychlejší.

(Příspěvek byl editován uživatelem Fikajs.)
Mr_proper
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 76
Registrován: 11-2006
Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 01:54:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo, Tezas, to mě nenapadlo, díky.
Ale našel jsem ve zlatých stránkách, že Karosa má jakousi pobočku v Praze na Pankráci, nevíte o tom někdo něco ?
21272
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2579
Registrován: 9-2005


Odesláno Neděle, 17. prosince 2006 - 15:24:37   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Jo v Tezasu, ale když to je mrtě drahý... Za tu signalizaci chce SOR 1400 Kč.
Času Dost.
mestskadoprava.com / VDP v SimTr
C954E a ARWAY 12M 4ever
#429-705-009
Slim
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 85
Registrován: 2-2005


Odesláno Pondělí, 18. prosince 2006 - 07:56:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Pánové, to dlouhou samolepku dozadu na sedmičku Karosu sice asi seženete, ale už to není ta původní se starým znakem a pruky, je to ta novější . stříbrná s černými písmeny a la Renault...
Study
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 1813
Registrován: 11-2004


Odesláno Úterý, 19. prosince 2006 - 13:09:32   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Slim mysli tuto (v FTL se dava ta co je po ruce, takze B731 nebo C734 na zgeneralkovane B732 naprosto normalni):
 
Nový web o prostějovských autobusech

PV-57-09 a PV-67-39 zůstanou navždy legendami...
Houmr
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 200
Registrován: 9-2005
Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 07:35:39   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Ty původní se dochovaly v pěkném stavu na některejch Hotlinerovo vozech (asi je to tím, že je nemeje tak často jako ostatní dopravci) Tak by snad stačilo pár minut šikovnosti pod rouškou tmy...
Onvo
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 973
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 14:10:41   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tak to Vas zklamu, to nejde odstranit aniz byste ji zkurvil.
Bart
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 2879
Registrován: 5-2002


Odesláno Středa, 20. prosince 2006 - 20:36:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bude lepší nechat si tu nálepku někde vytisknout.
MHD na Hané - http://www.mhdnahane.net, ICQ #277-439-754,
Karosa C734.00 odkaz1, odkaz2
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5525
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 10:27:10   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Tento týden, když jsem jel z Prahy do Stochova, jsem po levé straně někde za (Ne)Rudnou (T)Chýní viděl na poli Pragu RN(D?) khaki barvy předělanou na včelín. Byla zde už o ní zmínka, popř. fotky, nebo je to nový objev?
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 692
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 12:07:11   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

bobyk:kde přeně u Rudné chýně?
www.autobusovenadrazi.wbs.cz
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5528
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 12:22:15   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Směrem na Hostivice/Jeneč, před Hostivicemi po levé straně
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Lukasek
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 215
Registrován: 10-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 12:50:14   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk: Ta už je tam hódně dlouho.
B952E = the best of KAROSA
Bobyk
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 5529
Registrován: 1-2005


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 12:55:35   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Vypadala na to
ICQ: 321725091

Tabulka nejvyšších spatřených RZ
Fedos
Registrovaný uživatel

Číslo příspěvku: 693
Registrován: 7-2006


Odesláno Sobota, 23. prosince 2006 - 12:57:02   Poslat uživateli soukromou zprávu  Editovat příspěvek Smazat příspěvek Vytisknout příspěvek   Přesunout příspěvek (jen Moderátoři/Administrátor) Zobrazit příspěvek/IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor) Zakázat IP adresu (jen Moderátoři/Administrátor)

Bobyk:mám to odnás z rudný za pár takže snad po neděli v tom týdnu bych tom mohl zajen aspoň oskouším nový fotoaparát
www.autobusovenadrazi.wbs.cz

Diskusní skupiny | Poslední den | Poslední 4 dny | Stromové zobrazení | Vyhledávání | Seznam uživatelů | Nápověda | Program Credits Administrace